Szia Battyó! Még azt szeretném megtudni, hogy a fizetős nagy strandon este szednek e belépőt, vagy hány óráig kell belépőt fizetni? Mert szeretnék naplementét fotozni ott ,meghát megnézni ezt a strandod is, sétálgatni ott stb. Köszönöm ! Szép napot!
Nagyon köszi megnéztem a google mapon ez jó, nincs messze maximum 1 km séta nyugis sétával is , nézelődve maximum 15 perc, remélem ott is lassan mélyül, mert anyukám nem tud úszni.
Ellenben az aranyparti szabadstrand néhány kilométer hosszan a rendelkezésedre áll.
Elindulsz a Balaton felé a Köztársaság utcából és beleütközöl a Petőfi sétányba. Jobbra kanyarodsz kelet felé (Budapest). Nézelődve sétálsz, amíg el nem érsz az Európa szállodához (10 emeletes). Utána lekanyarodsz a part felé balra, és máris a 3 km hosszú szabadstrand elején találod magad.
Itt is minden van, mint a fizetős strandokon (Balaton, mindenféle kölcsönző, kajáldák, ingyenes WC-k).
Siófokra megyünk nyaralni a Sophie Motelba, ami Siófokon a Köztársaság u 2 szám alatt van, konkrétan a Plázs közelébe. De ez a strand fizetős. Szeretnék a legközelebbi szabadstrandhoz elmenni. A motel tulajdonosa azt mondta, a legközelebbi szabad strand az Újhelyi, ami 5oo méter, én megnéztem a google térképen és 1,8 km távolságra van. Ő azt mondta 500 méter. Szerenélek kérni benneteket, ha leírnátok gyalogosan az oda vezető legközelebbi utat, vagy ajánlani nekem olyan szabad strandot ,ami tényleg közel van. Köszönöm szépen Üdvözlet nagyon örülnék a segítségnek, még sosem jártam Siófokon és a Balatont sem nagyon ismerem.
Szeretnék egy ingatlant vásárolni Siófokon. Érdeklődni szeretnék, hogy milyen mértékű ingatlanadó van Siófokon és befolyásolja -e az adót az, hogy ingatlan hol helyezkedik el és lakás, üdülö vagy házként van bejegyzeve a földhivatalban.
Siofokon a majus 1 utcaban fogunk nyaralni. Azt mondja a szallasado, hogy ott van 400 m-re a szabadstrand. A neten meg azt latom, hogy onnan azert inkabb egy km legalabb a szabad strand. Ki ismeros arrafele ? Mi az igazsag ?
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Nem tudjátok véletlenül, mi történt a La-Rita étteremmel? Pont oda készültünk, és úgy hallottuk, bezárt már vagy két éve.
Pár évvel ezelőtt voltunk Siófokon a Fő téren,és egy táskaárustól vettünk egy gyönyörű szép táskát,csatoltam ide.
És már eléggé kikopott,ezért szeretnék egy ugyanilyet venni,vagy készíttetni. Viszont már régen voltunk Siófokon,ezért nem tudom,hogy ott van-e még ez a táskaárus?
Nagyon szép táskákat árul,szerintem mindenkinek szemet szúr.