topicfelhozó. nekem van egy, széttört belsejű, viccen kivül, ha még aktuális :))))
Srácok, segítsetek nekem lécci,
Adott egy régi NOKIA HF-U2 kihangosító, aminek a szerelőlapján van egy DATA/HANDSET feliratú input/output. Adott egy újabb, HF-5 kihangosító, aminek a szerelőlapján van egy az elöbbivel megegyezően kinéző csatlakozóhely, csak épp BUTTON van ráírva. Kérdésem, hogy a NOKIA bluetooth-os kihangosítóknak a szerelőlapjába (központi egység) van-e a bluetooth rádió építve, vagy pedig az úgynevezett távirányító gombba (a kis NOKIA feliratú, tekerőgomb)? Azt tudom hogy az egyes készletek csatlakozói, mégha ugyanúgy is néznek ki, eltérő lábkiosztással rendelkeznek, de jó lenne 4 kupacnyi kihangosító alkatrészből egy működő holmit összeszórnom, viszont a helyi NOKIA szaküzletben (nem voltam mobilszolgáltatónál mondjuk)
az most melyik nokához jó? mert nekem van 2 szettem is de levittem a villamosságisomhoz hogy rakja már be valakinek oszt aprópénzér' adja el ha tudja....egyik a régi 6210 és társaihoz másik meg a régi 3310/3330-hoz. Csak nem tom h 124 v 126....
Tegnap a speedshop-ban azt mondtak, hogy arra van valami upgrade lehetoseg. Sikerult olyan headset-et vennem amit konnyeden szet lehet szedni es raadasul ez volt a legolcsobb. Most mar csak egy bekotesi rajz hianyzik.
Van meg itt valaki, vagy ha nincs hova mentetek? :)
Cark 128-bol csinalnek 126-ot. Lehet kapni 3310 also csatlakozot es valami olcso headsettet. Mit mivel kell osszekotni, hogy legalabb beszelni lehessen. A radiot le tudom en is halkitani. Tolteni se muszaj.
srácok, a cark91 és a 124 között csak a vezérlőegység és az aktív fej különbség? Találtam vkit akivel el tudnám cserélni, de nem akarjuk a két kocsit full lebontani a motyóról...