A Danuvia gyártmányok barátainak legnagyobb és legrégebbi netes találkahelye, legyen az motor, óra, kitűző vagy lakat :)
Tanácsok, túrák, börzehírek, csevegő, alkatrészek, pénteki csajok...
Sajnos az enyém 1 éve 70 évesen meghalt, de előtte jótéteményként elmondta, hogy 2 év helyett hogyan lehet 3 évre meghosszabbítani a jogsimat. Meg is történt.
A titok csak annyi, hogy a tényleg lejárt jogsival kell menni az orvoshoz. Ez azzal jár, hogy pár napig nincs érvényes jogsid, de utána már 1 évvel hosszabb határidővel kapod meg. Mivel az én háziorvosom mindent tudott rólam egészségileg, ezért még vizsgálatra sem volt szükségem, csak pecsétre.... :D)
Mindenkinek ennyi elfoglaltsága van? Néha úgy érzem az életem egy végtelen tennivalók sora lett. Lejár a jogosítványom és elmentem orvoshoz, olyan lavinát indítottam el, hogy ülhetek majd a várókban vizsgálatokra várva.
Ez tényleg tetszetős. Átfényezésnél a véleményem szerint ott lehet nagyot hibázni, ha a korra nem jellemző élénk, harsány színre váltanak, de azért kékből, vagy zöldből pl. ezeket az árnyalatokat simán el tudnám képzelni.
Igen, a terület nagy, de a legrosszabb az volt, hogy délelőtt az utcai és a belső járda még okés volt, mert a friss porhó könnyen tolható, lapátolható. Aztán ebédszünet és délutánra a belső autókijáró, ami erős emelkedő, a 27 centi hó súlya miatt alul kezdett összeállni. Ezért már tolni nagyon nehéz volt, lapátolni kellett, de a hó kezdett ráragadni a lapátra. Minden lapát havat legalább kétszer kellett megemelni, ráadásul a későbbiekben nem akart leválni a lapátról. Termetes hólapátom van és a súlya a hóval nem kis izommunkát igényelt. Rohadtul kifáradtam.
Egyetértek, az utóbbi években csak ez a jó kis pasztell szín jött szembe, ami teljesen jól áll a gépnek. Sajnos régebben láttunk annyi metál és strand korlát kék színű próbálkozást, hogy már semmi bizalom nincs azokban (a zöld színekről ne is beszéljünk).