:)))
Lehet, megírták a bulvárlapok az elmúlt 2 évben valamikor, hogy egy brutális házmester különös kegyetlenséggel leböllérkedett egy agresszív kismalacot a hetedik kerület tengernyi gangos bérházainak egyikében.
Nahat.... milyen dolog be se nezni a sajat topicjaba, ahol mindenki erte izgul??
Ejnyebejnye, nem szep dolog....
Nem is tanacsolom neki akkor, hogy csak siman nyiffancsa ki az oreglanyt...
A baráttyuk megpróbált izomkötegen ragadni, de ettől kigombolódott a legfelső gomb a pongyolámon. Ettől röktön furcsa szine lett, pedig az a szép rózsás hálóingem volt alatta, amit már eccer mostam is.
Most nemtom, vagy kötélen ereckedik le az ötödikről, vagy direkt kerül a jóember, pedig én szivesen kigombolnék a kedviért mégegy gombott. Már asse zavar, hogy egy szarjankó, aki nem fizeti a közös kőccséget, ojan szépember.
agresszivmalac nick megszunt....
uj nick: Nyul Bela
Na jo, nem bantom, de nagyon jokat kuncogtam itten magamban....
Arra gondoltatok, hatha a Hazmester is olvassa a topicot, benne PerverzTatat (_PT) es a mi kis malackank vallai lebenultak, a toke meg szejjel van rugdalva terddel?:)))
Amugy nagyon ahtasos tud lenni, ha (ezt mar valaki irta), tok nyugodtan megfogod a tarkojat, kicsit magadhoz huzod es halkan elmagyarazod neki a golan fennsiki helyzetet... Erteni fogja, megha heberul is mondod.
Eccer volt egy hasonlo esetem, de azt nagyon konynen elintetztem azzal(a bevezetonek szant) momentummal, hogy amikor az illeto kozel kerult hozzam, elkezdtem morogni halkan.
Harmadszorra mar nem volt baj...
Ms setaltam a marko utca elott, es egy izgaga csikaoshatut lattam a racsokat harapdalni....
agresszivmalac, lecsuktak mar sulyos testi sertesert, vagy csak a harc elveszi az energiaidat a forum elol?