Feldhoffer Bálint TOP 10! Ígéretes pályafutásnak néz ki! Jó volt a verseny, Pelikán az első két nap hatalmasat ment a szökésekkel, és Bálint kékesi teljesítménye méltó arra, hogy pár év múlva nagy csapatban lássuk viszont.
Erik névnapján próbálkozott, de a mezőny nem hagyta érvényesülni. De mekkora érzés lehetett úgy keresztültekerni a lakóvároson, hogy mindenki üvölti a neved?
Olyan menés van rögtön a rajttól, mintha Tour szakaszért mennének... Filutás megkérdezte a Szilasi Lacit (versenyigazgató) a lassú rajt alatt, hogy nem kaphatna-e némi előnyt, mert a mezőny úgyis utoléri.
édesfaszom... VERSENYZŐről beszélünk egyrészt, másfelől ha nem egy zöldhályogos vak Küklopsznézi a videót, akkor feltűnik, hogy az útról való letérés és a bukás kb. 1 másodperc alatt történik meg...
Nagyon sokszor megnéztem, és távol álljon tőlem a hazai utak mentegetése, de ez tipikus versenybaleset. Túl sokan akarnak egyszerre elöl menni, és nem elég széles az út egy ilyen mutatványhoz, és amikor lefújja az oldalszél a versenyzőt, akkor nem a padka miatt bukik, hanem a tapadás miatt. A kavics azonnal megfogja a kereket, és szerencsétlenségére rossz felé dől, és ezzel elviszi a sort. Iszonyat nagy bukás volt, de ahhoz képest "csak" kilencen adták fel.
Ez volt, de ott olyan a padka (konkrétan végig beszakadva, nagy szintkülönbséggel), hogy elviszi a kereket, ha lemész, nem tudsz visszajönni. Szégyen! (ismerem, több ezerszer mentem azon az úton életemben).
Nekem úgy tűnt, hogy szélesebben akartak menni, mint az út, lement az aszfaltról a murvás padkára és amikor vissza akart jönni, elesett és tarolta a mezőnyt...
Kint voltam ma bringával 3 helyen is, sokan voltak kint. Brutális É-ÉNy-i szél lett, kicsit szemetelt az eső. A Veszprém határában megszökött Pelikán group jól tartotta magát. Szégyen, hogy a 77-esnek csúfolt (fő)úton egy padkabeszakadásban történt az a brutális bukás. A 60-70-es években különb volt a padka, mint manapság! És odavisznek egy ilyen nemzetközi versenyt az út javítása nélkül! Vp-ben a belvárosban amit "javítgattak" a főúton a verseny miatt, az is szégyen, pogácsáztak, nézni is rossz, nemhogy közlekedni rajta.
A verseny klassz, 2 nap csupa olyan helyen mennek, ahol én is gyakran tekerek. A sérülteket sajnálom (kint volt a mentőhelikopter is). Hajrá Pelikán!