Keresés

Részletes keresés

P.Bubus Creative Commons License 2012.05.03 0 0 60

 

A legjobb az lenne, ha a nagynyilvánosság előtt mindketten egy közös TV műsorban kifejtenék az álláspontjukat.

 

 

 

Előzmény: Törölt nick (59)
Törölt nick Creative Commons License 2012.05.03 0 0 59

Itt szvsz. inkább az merülhetett fel, hogy Havas nem akarta megdugni.

Előzmény: P.Bubus (58)
P.Bubus Creative Commons License 2012.05.03 0 0 58

VV Éva: Havas Henrik análisan zaklatott

 

http://magyar_mocsar.postr.hu/vv-eva-havas-henrik-analisan-zaklatott

 

 

Elmondása szerint az idős riporter perverz módon szerette volna kihasználni rászorultságát, amit ő légyen akármilyen nehéz helyzetben is visszautasított.

 

"Ki itt a celeb? Havas Henrik, aki meg akart baszni, még seggbe is. Ott dolgoztam nála, csak aztán otthagytam a gecibe!

 


AAAaaa Creative Commons License 2009.08.26 0 0 57
Tanár úr, milyen érzés prostituálódni? 2009.08.26. 09:31 zero

"Aki kurvának áll, ne csodálkozzon ha megdugják" - örökbecsű népi bölcsesség.

Egy nap, két hír:
"A tanár úrnak egy mosópormárkát kellett volna reklámoznia, de visszautasította a felkínált szerződést, mert a forgatáson nem adhatta volna önmagát, hanem egy amerikai kollégáját kellett volna koppintania. Ráadásul Havas a nyolcmilliós honoráriumot is kevesellte a munkáért."

"Havas Henrik a Magyar Villamos Művekkel kötött szerződést, és szeptembertől már saját internetes blogja is az állami cégnek köszönhetően újul meg. A Tanár úr azonban már most népszerűsíti a témát – gondosan titkolt összegért."
 
Ki tud kiigazodni ezen? Egy magáncég pénze nem kellett neki, de az állami milliók meg jöhetnek?

A Magyar Villamos Művek 75%-ban az állam tulajdona. Hogy kinek, mire, mennyit  és miért ad az MVM, nem lehet üzleti titok.

Szeptembertől az év végéig tart az MVM-Havas együttműködés, az MVM megújítja Havas honlapját, már ki is kihelyezett pár logót, Havasnak pedig "fontos", MVM-es témákról kell beszélnie, mint például a Paksi Atomerőmű bővítése. Amúgy sosem értettem, miért reklámozza magát a Paksi Atomerőmű. Meg akar győzni, hogy tőle vegyem az áramot?
Havas ezért hétszámjegyű összeget kap (valahol 1 millió és 9,9 millió között).

Természetesen csak a véletlen pusztán szerencsétlen összjátéka lehet, hogy az augusztusi Playboyban a "nagyinterjút" (lol) Havas Henrik készítette ... nem találjátok ki, hogy kivel ... igen ... wait for it ... Mártha Imrével, a Magyar Villamos Mûvek 34 éves vezérigazgatójával. Pofátlan egy médiakurva ez a Havas!

Tanár úr, milyen érzés prostituálódni?















Tringer Ágoston, az MVM sajtófőnöke ezt nyilatkozta:


"Két fő szempont miatt esett a választásunk Havas Henrikre. Egyrészt lehetőséget ad tehetséges fiataloknak, hiszen az oldalára is bárki elküldheti a verseit, könyveit. Másrészt a havashenrik.hu és Havas Henrik a maga sajátos, szarkasztikus megnyilvánulásaival lehetőséget nyújt fontos témákról folytatott párbeszédekre. A Paksi Atomerőmű bővítése egy ilyen, az egész társadalom számára fontos téma lehet, s Havas ebben nyújthat segítséget az MVM-nek."

Meg is van Havas első videóbejegyzése, kiváló anyag, olyannyira vitára késztet, hogy már kapott is kettő (!) kommentet ...

Tessék, itt az első videó, Havas hozza a tahó formáját. A környezetvédőket göthös zöldeknek nevezi és azt tanácsolja az MVM-nek, alkalmazza Merlinit, mert ő könnyen ki tudná szabadítani az atomerőmű bővítése ellen tiltakozó, magukat esetleg leláncoló környezetvédőket. Pofátlan egy médiakurva ez a Havas!


Azért ezen beszarok, hogy amikor már érzik, hogy közel a vég, véget ér a nyolc bő esztendő, mit ki nem találnak, hogy még továbbra is szívják az állami csecst. Havas, Horn államtitkára?  Havas, a Heti Hetesből? Havas, a Nap-Keltéből? Havas-MVM?

Ki lesz a következő? Gálvölgyi a MÁV-ot fogja népszerűsíteni, vagy Azurák a Fővárosi Csatornázási Műveket? Farkasházy támogatása sínen van, Sas Józsi szintén kipipálva, Népszava, Népszabi, Nap-Kelte, Klubrádió pipa, vajon kikről kell még "gondoskodnia" a Pártnak?

Tanár úr, milyen érzés prostituálódni?

"Hétszámjegyű" összegért a Vasatgbőr is népszerűsít bármit, a kínai emberi jogokon keresztül a Strabagon át a kagylóevésig, bármit. Sőt, nagyvonalúan Havas "hétszámjegyű" összegének a feléért is megtesszük :) Az ajánlatokat várjuk a blog emailcímére.

Azért küldtem egy emailt Tringer Ágostonnak, az MVM Kommunikációs Igazgatójának, a választ még várom ... (mint a közpénzért aggodó magyar állampolgárok, Ti is kérdezhettek  nyugodtan Tringer úrtól, emailben).


"-Önök támogatják Havas Henrik oldalát, a havashenrik.hu-t. Legyen szíves elküldeni Nekem a pályázat anyagát, amelyet Havas Henrik nyert meg, és legyen szíves elküldeni nekem a támogatás pontos összegét, valamint hogy ennek fejében Havas Henriktől milyen munkát/teljesítményt várnak el.

-Ki kötötte meg a szerződést Havas Henrikkel és milyen szempontok alapján?

-Havas Henrik első bejegyzése Önökről (http://www.havashenrik.hu/index.php?data[mid]=3&data[bid]=2) kettő db kommentet ért, miközben a szlogen "Az MVM - bevállal, az MVM támogatja a nyílt vitát". Önök szerint ez eredményes "vita" ?

-Szeretnék jelentkezni az Önök támogatására, mivel úgy gondoljuk, hogy Havas Henrik teljesítményét mi is el tudjuk érni fele annyi pénzből, és garantálom, hogy nem kettő darab komment fog születni, mindezt havi 650 000 oldalletöltés mellett. A havashenrik.hu is is hasonló látogatottsággal rendelkezik?"

Az oldal médiértékesítő partnere amúgy a Atlantis Media kft. Ezt írják:


" ... a másik cél a Havas-univerzum teljes keresztmetszetének bemutatása.
Havas Henrik naponta jelentkezik videóblogjával, gondolatait, ötleteit és reményeit folyamatosan a közönség elé tárja, miközben a megszokott pikírt stílusában nyilatkozik meg a minket körülvevő világról.
Összegyűjtjük, mit írnak Havas Henrikről a világháló egyéb oldalain."

Mu-ha-ha ..."Havas-univerzum" ... nagy szöveg!

A hirdetési tarifatáblázatuk szerint a "női, gasztro" kategóriába tartozó 20 oldal (!) napi elérése 55 000, amelyből az egyik oldal a havashenrik.hu. Vajon ebből az 55 000-ből mennyi jut Havas Henrikre? 2000-3000? A tarifák: 3 ft/megjelenés vagy 300-500 ft/kattintás.

Hmm ... Havas tanár úr honlapja nem igazán termeli a reklámbevételeket, jól jön neki az állami MVM-es pár millió forint ... 

Tanár úr, milyen érzés prostituálódni?
Az újdonság varázsa gondolom már elmúlt ... mikor is ... a kilencvenes évek elején?

gányamunka Creative Commons License 2008.03.09 0 0 56
...valami story tv-n láttam....borzasztó volt...az a ...hm...mi is? ....kérdező riporter szerű...mindig alulmúlja saját magát...mert már pákó és győzike is felette van...láttam leírva a szövegét... húúú....borzasztóan nyög, szenved, a magyar nyelvet nem ismeri....igaz, hogy ez a szerencsétlen még tanít(hat) is valahol...? (mert győzike tanárúrnak szólította)  estin a VII-VIII. osztályt?
syllus Creative Commons License 2007.09.05 0 0 53

Megállították :)))

 

A TV2 letiltja a képernyőről Havas Henriket, a Mokka műsorvezetőjét - közölte a kereskedelmi csatorna az MTI-vel szerdán.

„Havas elmúlt időkben tanúsított viselkedése és megnyilvánulásai nem illeszkednek a csatorna szellemiségéhez, műsorpolitikájához és hosszú távú terveihez" - olvasható a TV2-nek a távirati irodához eljuttatott közleményében.

„Amennyiben Havas Henrik nem változtat viselkedésén nincs helye a TV2-n" - jelentette ki a dokumentum szerint Várdy Zoltán, a TV2 vezérigazgatója.

(MTI)

__

 

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2007.08.30 0 0 52
Nekem van szerencsém (?) ismerni Annát.Most remélem nem kezded el védeni, mert akkor nagyon keményen ki foglak röhögni. :)
Előzmény: Lúdas Matyi (51)
Lúdas Matyi Creative Commons License 2007.08.30 0 0 51
Kelemen Anna: azt is mondhatnám, hogy közönséges k..va vagyok!
2007. augusztus 30. 13:25 | Forrás: STOP/Hot

nyomtat | elküld




Kelemen Anna


Havas Henrik legújabb könyvét Kelemen Annáról írta, ő azonban olyan botrányosnak tartja a megjelenteket, hogy képtelen volt végigolvasni a kéziratot.


 

 

 

http://www.stop.hu/articles/article.php?id=187761

 

Esetleg Kelemen Anna is írhatna egy könyvet Havas Henrikről.

bubus Creative Commons License 2007.02.04 0 0 50

Én jobbára egy helyben ülve láttam Havas Henriket, igy aztán nem látom értelmét a megállitásának.

 

PinaBubus

 

 

ooloo Creative Commons License 2007.02.04 0 0 48
Henrik ... kérlek ... állj meg egy szóra ... :DDDD
setenke Creative Commons License 2007.02.04 0 0 47

Na azt, hogy "műveletlen" nem lehet rá mondani de hogy modortalan vagy bunkó, azt már igen. :)

Épp most rántották le róla a keresztvizet a Napló-ban. Szerintem egyszerűen csak tudni kell Ő-t kezelni. Ha valakinek beszól és az felveszi akkor beszélhetünk sértésről.
Ám ha az illető visszavág valami hasonlóval akkor meg van oldva a dolog. Ennyi.
Na jó, tudom, nem vagyunk egyformák.


Előzmény: nitwit (42)
Yesterday Creative Commons License 2007.01.29 0 0 46

bocs:fűzet= füzet,

és minden hogy elé vessző= az, hogy, arra, hogy

Előzmény: Yesterday (45)
Yesterday Creative Commons License 2007.01.29 0 0 45

Matej  Nyikolajevics

 Az a problémám, hogy a nő ,dr Pécsi Ágnes történelmtanár és egyiptológus, aki egy keleti , azt hiszem Vámbéry Ármin kört is vezet az iskolában orintalista érdeklődőknek, felnőtteknek is, egyben évtizedek óta osztályfőnök. A HÍR TV-ben beszélt a tanári hívatásról,  pedagógus és gyerek közti bizalomról, mint osztályfőnök, az egyéni bánásmódról.Mindarról, amit hajdan pedagógiából tanultunk, de nagyon kevesen gyakoroltuk élesben..Erre jön egy senkiházi nyikhaj, aki nem szakmai kérdésekről beszél, mert az egyáltalán nem is érdekli, hanem egy gusztustalan személyes megjegyzést tesz a nőre. Az okos néző meg, mint te azt mondja, mit ugrál az a kövér tehén, jól megadta nekik Havas.És a Lengyel Gyula szakközépiskola a továbbiakban senkit sem érdekel, mert mindenki Havasról beszél.

 Megjegyzem az újságíró iskola műfajelméleti fűzetei közt az Interjúban fontos kitétel az hogy pocsék az az interjú, amikor nem arra emlékszel mit mondott a riportalany, hanem arra hogy hű de behúzott neki a riporter.Gondolom Havas nem tanít műfajelméletet....Legalábbis remélem.

Előzmény: matej nyikolajevics (25)
matej nyikolajevics Creative Commons License 2007.01.25 0 0 44

miért nem? havas is megérdemelné.

 

a műsor szinvonala mit sem változna.DD.

Előzmény: nitwit (42)
borzimorzi Creative Commons License 2007.01.25 0 0 43

Csak nagy néha nézek reggel TV-t, általában délután szoktam, de legkésőbb a híradó után kikapcs, aztán család. Kivétel, ha valami nagyon tuti film van, mint múltkor a Farkasokkal táncoló. De ami jó, az úgyis csak este 10 után van, sajna. Tegnap reggel bekapcsiztam, mert nem volt annyi meló, hogy rendesen, korán kezdjek bele. Hát, borzasztó volt. Azért is kérdeztem rá, hogy mindig ilyen? De semmi gond, miattam ugyan nem fog nőni a nézettsége, mert eztán még annyiszor se kapcsolom be, mint eddig.

 

Csót:

b

Előzmény: eomer (40)
nitwit Creative Commons License 2007.01.25 0 0 42

Havas egy holdvilágképű, fénylően izzadmányos pofájú barom, aki emelett egy műveletlen segg is. Ráadásul az a szabó még nem született meg, aki képes lenne olyan ruhát varrni, ami ennek a kreténnek jól állna. Mégsem volna helyes, ha valaki ezeket a randa testi és jellembeli fogyatékosságait élő adásban a pofájába vágná. Bármennyire is igazak volnának szavai.

Előzmény: matej nyikolajevics (25)
matej nyikolajevics Creative Commons License 2007.01.25 0 0 41
mert unatkoznak és fontoskodnak. most itt mindenki megmutathatja, hogy mennyire jóérzésű és mélyen elítélheti havas bunkóságát.
Előzmény: eomer (40)
eomer Creative Commons License 2007.01.25 0 0 40

Hichetetlen...

 

Uraim! Havas Henrik és Liptai Klaudia szerepet játszanak. ez a dolguk, ezért fizetik őket. Havas a hülye bunkó, Liptai a buta érzelgős. Egyszerűen nem kell nézni. Föl nem fogom, hogy miért nem használjátok azt a qurva távirányítót. Meg minek nyittok topikot az ilyen faszságokról...

Előzmény: borzimorzi (33)
borzimorzi Creative Commons License 2007.01.25 0 0 39
Mik nem vannak?
Előzmény: Álomvédelmi twist (35)
borzimorzi Creative Commons License 2007.01.25 0 0 38
...jelent egyet-mást...
Előzmény: borzimorzi (33)
matej nyikolajevics Creative Commons License 2007.01.25 0 0 36
látom nem vagy olyan hülye.
Előzmény: Álomvédelmi twist (34)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2007.01.25 0 0 35
Egyetértek.
Előzmény: borzimorzi (33)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2007.01.25 0 0 34
Szóval neked az a bunkó, aki rávilágít arra, hogy bunkó vagy. Mondjuk ezt vártam tőled.
Előzmény: matej nyikolajevics (32)
borzimorzi Creative Commons License 2007.01.25 0 0 33

:DDDDDD

 

Állítsuk meg? Mégis, mikor? Közvetlenül az után, hogy begyakoroltuk a dolgot a miskolci gyorssal? :DDDDDDDDDDDDDDD

 

Mellesleg meg úgy kell neki: minden szereplése egy újabb égés. Úgy látszik, már a Viagra sem használ, ezért direkt lesi az alkalmat, mikor rúghat bele verbálisan egy nőbe. Mást már nyilvánvalóan úgysem tud velük kezdeni. Nem meglepő, ilyen dupla toka ebben az életkorban már cardiovascularis szempontból is jelen egyet-mást. A figyelmetlenség, a véget nem érő körmondatok, a sok lapszus pedig mind azt sejteti, hogy bizony, az agyi erek elmeszesedése is jócskán előrehaladott. Mármost, a vérbőség, az erek megfelelő áteresztőképessége, ugye, nemcsak a verbális teljesítményhez kéne...

 

Talán a TV2-nél kéne lennie egy HR-esnek, aki eldönti, hogy HH férfiklimaxát és impotencia-problémáit talán nem azzal  kéne kezelni, hogy reggelente lehetőséget adunk neki rá, hogy nagyokat rúgjon az összes nőnemű egyedbe, aki a stúdióban megfordul...

 

CSót:

b

matej nyikolajevics Creative Commons License 2007.01.25 0 0 32
bunkókkal bunkón viselkedni, nekem felemelő érzés. DDD. 
Előzmény: Álomvédelmi twist (31)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2007.01.25 0 0 31

"mi a problémád?"

 

Nekem semmi. De azt hadd kérdezzem meg tőled, hogy számodra milyen érzés bunkónak lenni?

Előzmény: matej nyikolajevics (25)
matej nyikolajevics Creative Commons License 2007.01.25 0 0 30
te is kövér vagy? DD
Előzmény: ribanccica (29)
ribanccica Creative Commons License 2007.01.25 0 0 29
s magadról mi a véleményed?
Előzmény: matej nyikolajevics (28)
matej nyikolajevics Creative Commons License 2007.01.25 0 0 28
így van. a nő feladta a magaslabdát havasnak ő meg lecsapta. az egy másik kérdés, hogy havas tényleg bunkó.
Előzmény: Commander Pepe (27)
Commander Pepe Creative Commons License 2007.01.25 0 0 27

Ez valóban így van, de azért ezt egy ország előtt a képébe vágni bunkóság. Még akkor is, ha az igazgatónő valóban feladta a labdát. Mondjuk Havastól ez egyáltalán nem meglepő.

Előzmény: matej nyikolajevics (25)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!