Keresés

Részletes keresés

XIII. Géza Creative Commons License 2001.05.24 0 0 24
Ki fizette a százmilliónál is több forintot, amibe a F. T.- riporterré csináló óriásplakát-hadjárat került?
algarve Creative Commons License 2001.05.17 0 0 23
Szóval... a másik bérgyilkosról is kiderült, hogy kamu az egész...hát ennyit a mai média tisztességéről.

Jó lenne, ha mindenki használná a fejét is, és nemcsak nézne és hallana, hanem időnként gondolkodna is!!!!

Előzmény: szasza_hungary (22)
szasza_hungary Creative Commons License 2001.05.17 0 0 22
Én inkább a Jusztot és a nyálas kollégáit itélem el.

Lehet, hogy Freit tudatosan vezették férre. Én sajnálom, hiszen nagyon jó müsorokat csinált. Szerintem az egyik legtehetségesebb riporter (volt.
Gondolom most Juszt végig fogja nézni az összes Frei müsor hátterét.

Tényleg hány adást vettek meg külföldi csatornák.

Megértem Freit, hogy külföldre utazott.

pancho Creative Commons License 2001.05.17 0 0 21
Ja, biztos.
Én meg a dalai láma vagyok, csak megbíztam egy hülye kopasz öregedő kínai dokkmunkást, hogy járja helyettem a világot, szállás + teljes ellátás + heti 25 dollár zsebpénzért.
Kétszer azért jött Magyarországra, mert adtam neki alkalmanként 10 dollár jutalmat is,és jött átvenni, csak nem ért rá átöltözni, hogy ne ismerjék fel.
Előzmény: Bvitamin (18)
fregoli Creative Commons License 2001.05.17 0 0 20
Teljesen egyetértek.Több ezer szakma van a világon,bár azokhoz mondjuk nemtom ki fogja kiállítani az erkölcsi bizonyítványt F.Tamás részére.
Azaz sajnos tudom.Az ilyen embereknek mindig ki fogja állítani valaki...
Előzmény: csinovnyik (19)
csinovnyik Creative Commons License 2001.05.17 0 0 19
frei tamást üldözi az orosz boltieladó-maffia és félő, hogy hamarosan megtámadják az utcán egy lejárt szavatosságú halkonzervvel. még megpróbál némi együttérzést kicsiholni belőlünk ezzel a "családom nyugalma" dumával, mert ugye az emberek nagytöbbsége rendelkezik családdal és érti, milyen az, félteni a gyereket. bár én a frei család nyugalmát leginkább magától frei tamástól féltem. mert ha a bérgyilkos nem bérgyilkos, a kokaincsempész sem biztos, hogy kokaincsempész, és a légiósról meg a zsoldosról is kiderülhet, hogy rakodómunkások a kínai piacon. aztán emlékszünk még arra is, mikor tamás megnyugtatta a magyar anyákat, miszerint sharon stone élőben és közelről nézve valójában ronda. szóval mit is várjunk egy olyan faszitól, aki a saját imidzsének építése érdekében minden gennyes trükkre képes, a sponzorok pénzén sztárt farag magából, hogy még drágábban mérhesse a porhintést?
a magam részéről nagyon örülnék annak, ha tamásnak új szakma után kellene néznie. legyen ő az első, akivel példát statuálnak, kijelölve a médiamanipuláció határait.

persze kérdés attól még kérdés marad, miszerint az egészet simán benyaltuk volna, ha annak a bizonyos személynek a neve nem hangzik el. pedig, nem is volt a legnagyobb hazugság a műsorban. hanem a címe: frei tamás a riporter.

Bvitamin Creative Commons License 2001.05.16 0 0 18
És mi van, ha Tomi Bácsi igazat mond? Tegyük fel adott egy nagyarcú orosz keménygyerek, aki úgy dönt, hogy neki már mindent szabad (mert hát vannak barátai és már nagyobb bajból is kihúzták, mert értékes munkaerő...). Pl. a nyilvánosság elé állni, és vállalni, hogy hentes. Aztán rájön, hogy ezt talán mégsem kéne és visszakozni akar, mert a Nagy Orosz Főnök beszól, hogy ez már azért már tényleg túlzás volt. Kapóra jön neki a másik magyar riporter, aki ugyanúgy fizet neki, hát elmondja a kamerába, hogy ő egy szegény félrevezetett bolti eladó. Szergejék a KGB-ből már úgyis meggyőzték, hogy jobb, ha átképzi magát, mert árt az országimázsnak. Azaz egyszerre lesz népszerűtlen a redőröknek és a Régi Barátainak is.
Közben megkeresi a Riportert a Nagy Orosz Maffia és elhelyezi szakszerűen a megfelelő levágott fejet a megfelelő ágyba. Riporter para lesz és inkább megbeszélik, hogy jó, mostantól Igor tényleg bolti eladó. Riporter beismeri, hogy rossz fiú volt, még akkor is ha nem volt az. Nagy dolog: elveszíti a hírnevét (már úgy is betegre kereste magát), de az élete többé-kevésbé megmarad. Tomi Bácsinak nekiesett a rendőrség, a maffia, talán a Miniszterelnöki Hivatal, esetleg a Nagyon Titkos Szolgálat is. Biztos, hogy Laci Bácsi az igazság harcosa? Tényleg, nem vezetett valami kékfényes műsort annak idején. Azalatt szerezhetett mondjuk új barátokat, akiknek érdekében lenne felejtetni az Igoros malőrt... Ki tudja... Esetleg Tomi Bácsi kérte meg, hogy tisztázza a helyzetet...?
Ez is lehet egy verzió, de akkor persze a világ mocskosabb, mint elsőre gondoltuk. Amit persze nem szeretünk, ezért inkább mégis maradjunk a megnyugtatóbb változatnál. Legalább nyugodtan alhatunk, amíg nem kerül nekünk is a lófej a paplanra...
Tényleg, ha így lenne Te mit tennél Tomi Bácsi helyében...? Nem mondanád azt, hogy jó csak vicc volt, csak ne lődd le a mamát...
Az igazságot soha nem fogjuk megtudni.
A történetben szereplő személyek és helyzetek csak a képzelet szülöttei. Minden hasonlóság élő, vagy valaha élt személyekkel csak a véletlen műve lehet.
Ezt gondoltam ideírom, nehogy én is lónyerítésre ébredjek. Vagy az ügyvédem...
Előzmény: pancho (14)
agresszívmalac Creative Commons License 2001.05.16 0 0 17
Mr Oplatka menjen a 3,14csába nyugodtan.

A sajtó etika igenis azt jelenti, hogy ne b@sszanak át minket (de legalább ne nézzenek hülyének) és ha igen akkor LEGYEN helye a kiigazításnak (ebben az esetben leégetésnek).

Az más kérdés, hogy egy (szerintem) teljesen jogos, nézovédo aktust egy megkérdojelezheto semlegességu és elfogódottságú személy kezdeményez.

Számomra olyan ez mint a `90-es évek elején a benzináremelés miatt kirobbant taxis blokád. Az elégedetlenség a hétköznapi emberek körében már megvolt de a taxisok "fejezték ki". Megint más kérdés, hogy a taxisok saját jól felfogott érdekükben cselekedtek és úgy állították be mintha kizárólag a "nép nevében" mozdultak volna meg. (Pedig aztán pont ok azok akik mesterei az utasok lenyúlásának.)

Előzmény: ET loves LSD (15)
Zsoldos Creative Commons License 2001.05.16 0 0 16
A svájciak törödjenek saját magukkal.
Előzmény: ET loves LSD (15)
ET loves LSD Creative Commons License 2001.05.16 0 0 15
www.curier.hu: "Svájci lap a Frei-ügy kapcsán - A magyar sajtóetikáról"
pancho Creative Commons License 2001.05.16 0 0 14
Nem. De ha van benne némi önkritika (nincs), többet az életben nem lép kamera elé. El kéne ismernie nyíltan, hogy átbaszta az egész országot szándékosan (nem félrevezetve, szánt szándékkal), és nem először.
Ehhez persze gyáva.
(Unokatestvéremmel a műsor utáni napon beszélgettünk arról, hogy melyik barom bérgyilkos az, aki kiáll a kamera elé, hogy ezt meg azt csináltam, meg fogok is, és a ti országotokba is fogok menni párszor, határőrök, nézzetek meg jól. Arra jutottunk, hogy menjen Frei a picsába. Remélem, ezúttal megy is, minden hitelét elvesztette, még a félhülyék előtt is, akik Isaurának gyűjtötték pár éve a váltságdíjat, meg a vak nőnek - valami délamcsi sorozat - a szemműtétre a pénzt.)
Előzmény: ReaL VadmaCS (12)
Törölt nick Creative Commons License 2001.05.16 0 0 13
A megbuntetes,nem a mi dolgunk. Itt inkabb arrol van, szo, hogy nem lehet ilyen egyszeruen bocsanatot kerni, es minden halad tovabb kovetkezmenyek nelkul. Ez nem gyontatoszek, hogy bevallom a bunomet, es akkor megbocsatatik, es mintha el sem kovettem volna.
Előzmény: ReaL VadmaCS (12)
ReaL VadmaCS Creative Commons License 2001.05.16 0 0 12
Oke, akkor most mi legyen Frei Tomival? Buntessuk meg?
Előzmény: Törölt nick (11)
Törölt nick Creative Commons License 2001.05.16 0 0 11
Vadmacs! Es akkor mi van a becsulettel? A tetteidert vallalnod kell a kovetkezmenyeket!
Előzmény: ReaL VadmaCS (4)
agresszívmalac Creative Commons License 2001.05.16 0 0 10
Számomra is valami ilyesmit jelent csak én így fogalmaznám meg:

"...Már régóta érett, hogy ráfaragjak a mu-valódi riportjaimra (lásd. kokain kommandósok eloli menekülést filmezo operator otthagyása a megszállt szigeten). Sajnos elszaladt velem a ló és így történt, hogy 0 valóságtartalommal de 1000 fok celsiuszos hatásvadászatra törekvo musorommal három hülyeséget is csináltam. Beszóltam Viktornak, felkeltettem a maffia figyelmét magam iránt és egyúttal jó magas labdát adtam fel (hozzám hasonlóan törteto) kollégám számára.

Most fosok. Nagyon fosok. Tegnap még ugyan nem arra ébredtem, hogy levágott lófejet találtam az ágyamban de bevagyok szarva rettenetesen. Megpróbálok úgy tenni, mintha engem is átvertek volna (kevés sikerrel), és sírós kisfiút játszok (bár néhány hete még én voltam a rettenthetetlen fasza gyerek) hátha valaki megkönyörül rajtam vagy legalábbis elhiszi azt amit most (pofátlanul hazudok) állítok."

Előzmény: leha (6)
harm2 Creative Commons License 2001.05.16 0 0 9

Sziasztok!

Elöljárójában: A Riportert sohasem kedveltem.

IMHO nem is az volt a gáz, hogy megkérdezte, mennyiért nyírná ki Orbán Vikit. (Kínált volna rá még fél millát és mehet Józsi bácsi is.) :-) IMHO hülyének nézett minket. Ugyan ki az a praktizáló bérgyilkos, akinek munkája a rejtőzködés, az ismeretlenség, az arctalanság, aki teljes pofával odaáll a kamera elé, hogy én bérgyilkos vagyok??!? IMHO fogott egy színész, és a karrierje és az aktuális szenzáció érdekében a kezébe nyomta a szöveget. IMHO mind persze.

Üdv, Harm

sommázó Creative Commons License 2001.05.16 0 0 8
A dzsaszt laca meg nagyon vissza szeretne kerülni a húsos fazékhoz!

De miért így?!?!?

lentigo Creative Commons License 2001.05.16 0 0 7
Gondolod valaki ennyire kiszámolta előre???
Nem semmi.

Bár én annyira nem tudok ebben a verzióban hinni, de ne zárjuk ki.

Én inkább azt gondolom, hogy F.T. (kinek az eddigi munkája nekem tetszett) egy picit elszállt.

Nem gondolta végig csak valami giga nagyot akart.
Ez egyébként sikerült neki.

Előzmény: multia (5)
leha Creative Commons License 2001.05.16 0 0 6
én meg úgy értelmezem, hogy:

most nem jött be, hogy palira vegyem az egész országot, ezért bocsánatot illik kérni, de úgy kérek bocsánatot, hogy azért az a kevés, aki még mindig azt hisszi, hogy egy valódi bérgyilkos hajlandó egy ilyen riportot arccal (de név nélkül) vállalni, nos, azok most legyenek meggyőződve arról, hogy az életem miatt hallgatok és nem azért, mert akkora hülyeséget csináltam, amihez kár minden szó

multia Creative Commons License 2001.05.16 0 0 5
Hat, hacsak nem off, akkor itt egy osszeeskuves elmelet:

1. Megvezetik "A"-t, mondjuk kinalnak neki 6 hiteles interjualanyt, megy egy legendat.
2. Beavatjak "B"-t, aki majd leleplezi "A"-t
3. Meggyozik "A"-t, hogy most mar eleg lesz.

Eredmeny:
1. "A" szakmai hitele -> 0
2. "B" is besarozodott, mint affele 'nyitott szaju'.
3. Befenyitik "A" ceget, amivel sok baj volt idaig is.
4. "A" es "B" kozott golyo nem veszik karba...

Ha off volt, akkor most on.

Előzmény: lentigo (-)
ReaL VadmaCS Creative Commons License 2001.05.16 0 0 4
En szerintem ez egy nagyon korrekt lepes Frei-tol, hogy nem veszi fel a kesztyut, es nem akar tovabb belebonyolodni az ugybe, mert az hosszutavon biztos nem tenne jot a karrierjenek.
Zsoldos Creative Commons License 2001.05.16 0 0 3
Szerintem nem azt jelenti, hogy "átcsesztelek titeket", hanem azt, hohy "lehet, hogy engem is átcsesztek, de az ügy már nem erről szól, hanem az egyik "kollégám" kormány elleni bosszúhadjáratáról, amiből szeretnék kimaradni".

Persze nem Freitől idéztem, csak én a közleményt így értelmeztem.

Előzmény: lentigo (-)
lentigo Creative Commons License 2001.05.16 0 0 2
Csak azt nem értem miért kell ilyen nyakatekerten fogalmazni. A tényen ez nem változtat.
ssneci Creative Commons License 2001.05.16 0 0 1
Frei egy 0
ReaL VadmaCS Creative Commons License 2001.05.16 0 0 0
szep nagy 0
lentigo Creative Commons License 2001.05.16 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Ez most mit jelen???

Bocs átcsesztelek titeket.

"A magam és családom nyugalma és biztonsága érdekében ezúton szeretném nyilvánosan megkövetni az orosz és a magyar közvéleményt. Az orosz és a magyar hatóságokat, nyomozókat és azokat, akik után ők nyomoznak. Elnézést kérek az általam okozott zavarokért és félreértésekért. Megkövetek mindenkit, akinek érdekeit az általam készített riportfilm sértette, és kész vagyok elismerni: naivul, félrevezethetően és riporteri ösztöneim által megcsalva jártam el. Biztosítani szeretnék minden nekem, az elmúlt napokban üzenőt, hogy megértettem a leckét: "Ha nincs tisztelet, akkor nincs nyugodt élet sem." Családommal együtt a nyugodt életet választom, és az ügyről - ezúttal ezt tényleg megfogadom - soha többé senkivel, semmilyen formában nem beszélek, és nem nyilatkozom. Akinek ezt hallani fontos volt, az remélem, ezt elhiszi nekem_ "

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!