Üdvözlök mindenkit . Segitsèget kèrnèk .Szüksègem volna egy volumex compressorra bármilyen állapotban , mert sok èv utan ujra szeretnèm èpiteni a motoronat Hátha valakinèl lenne egy bármilyen állapotban .Imadom a hangját ès szeretnèn ujra hallani , de ahhoz kell egy conpressor mert az enyèm elfáradt
Vásároltam egy Fiat Ritmo 85 S-t az 5-ös váltó miatt. A többi alkatrészeire nincs nagyon szükségem. Jelképes összegért a szétbontott alkatrészeit szívesen tovább adnám, akinek felújítás során szüksége van rá. Leginkább belső utastér, üvegek, karosszéria díszítő elemek, fék, futómű, stb.
Eladó egy jelenleg papírral nem rendelkező(magyar papíros, rendszámos autó volt, utánajárással megszerezhetőek a papírjai, telefonon elmesélem...) második generációs Ritmo Cabrio. Az autó 95%-ban komplett. Az autó korrodált, de nincs szétrohadva. Motor nincs benne, de adok hozzá. Felni és vonóhorog is benne van az árban. Alkatrésznek, vagy felújításra. Motor nélkül 130.000Ft, amúgy 199.000Ft.
Régi már a lelet, nekem nem volt energiám belefogni, de egy jóbarátom nekiállt és eljutott a karosszéria lakatolás befejezéséig. Most lesz majd fényezve, az eredeti piros (bordó) színre. Lettek rá eredeti alufelnik is. Ülések a kárpitosnál.
Viszont megfogyott az ő lendülete is illetve más projektbe kezdett, ezért szívesen megválna a Ritmotól.
Ha valaki lát benne fantáziát, jelentkezzen bátran:-)
Lenne egy 13 évet kertben töltött 105 tc. A hétvégén húztuk át néhány ismerősömmel. A karosszéria ramaty állapotban van nem érdemes megmenteni, pedig nagyon megtetszett. Így hát ha valakinek szebb lesz tőle a ritmója, és esetleg kell neki belőle valami keressen meg. A motor is remélem rendben lesz ezzel kapcsolatban még nem jutottam sokra. De megpróbálok életet lehellni bele. 3ajtós. Már megérte szenvedni vele, hiszen ilyen közel nem biztos hogy súlyos költségek nélkül kerültem volna egy ilyenhez. Hamarosan lesznek képek.
Igen tudom ez 125/130TC fórum, de talán nem bánjátok hogy ide is kiteszem, a 105TC-s csoport kicsit hanyatlik úgylátom.
Tavasszal Nagykanizsán márkafüggetlen autós találkozó lesz én megyek ritmo még nem volt ott soha,ha van időd gyere el,M7 autópályán 2-2.5 óra alatt le lehet érni,sok program van biztos nagy sikere lenne az abarth-nak
Kollégám is jön neki egy gyári állapotú 1-es golfja van saját maga hozta rendbe .