Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Üdv! Sportlövészet abbahagyása miatt, eladó, 9mm-es tisztító készlet és raetz bronzkefe.: 5000 Ft és J&J 100 db os lőszertároló doboz, 1db 9mm-es pufferpatronnal. 3000 Ft és CZ 75 B új elsütőbillentyű rugó (1500 Ft) és kakasrugó (500 Ft) alkatrészek egyben. Érdeklődni itt/ nulla6 húsz 94 94 nulla94 számon.
Eladó a képen látható kiváló esztétikai, szerkezeti és funkcionális állapotban lévő Walther GSP .22LR és .32 S&W kaliberű sportmaroklőfegyver-szett!
Eladásának oka: az idő hiánya, hogy teljes mértékben kihasználjam a fegyverben rejlő potenciált! Egyre ritkábban jutok el versenyekre és emiatt csak a páncélban áll!
Első sporteszközöm eladása után vásároltam meg ezt a gyönyörű fegyvert, amivel aztán beletanulhattam a sportlövészet legjavába, jópár szép eredményt szereztünk együtt, viszont sajnálnám, ha csak a páncélban pihenne hosszú hónapokat használat nélkül!
A készlet tartalma:
-Walther GSP .22LR sportmaroklőfegyver és .32 S&W váltócső
-3db gyári .22LR tár és 3db gyári .32 S&W tár
-DELSEY VISA fegyverkoffer, amibe az összes tartozéka és még nagyon sok dolog elfér
-a fegyver és a koffer gyári leírásai
-20 db MDLSZ Gyorspont lőlap és 5 csomag lőtérpötty
-fegyver szereléséhez és karbantartásához szükséges szerszámok
-3db pót tárazást könnyítő pöcök, ha netán elveszne a tárból
-tisztítókészlet kefékkel, filc-szettel és tisztítóvesszővel
-komplett pót elsütőszerkezet
-2db gyári töltetlenségjelző
-1db .32-es tárra szerelhető hüvelygyűjtő (gyári)
-1db pót .32-es tárfenék
-friss műszaki (2028.04.17-ig)
LŐSZER:
110 db FIOCCHI .32 Wadcutter
350db ELEY Standard .22LR
100 db SK Standard .22LR
A komplett szett ára: 460.000,-Ft (az ár tartalmazza a lőszereket is!)
Személyes átvétel Kapuváron, illetve előzetes egyeztetést követően Sopronban lehetséges!
!!!Kizárólag érvényes lőfegyvertartási-engedéllyel vagy rendőrségi megszerzési határozattal rendelkezők részére eladó!!!
Érdeklődni a 0620/213-8544 számon vagy a fandakkevin88@gmail.com címen lehet!
KÉPEK az eredeti hírdetésnél, illetve a vadászaprós linken!
Eladó a képen látható kiváló esztétikai, szerkezeti és funkcionális állapotban lévő Walther GSP .22LR és .32 S&W kaliberű sportmaroklőfegyver-szett!
Eladásának oka: az idő hiánya, hogy teljes mértékben kihasználjam a fegyverben rejlő potenciált! Egyre ritkábban jutok el versenyekre és emiatt csak a páncélban áll!
Első sporteszközöm eladása után vásároltam meg ezt a gyönyörű fegyvert, amivel aztán beletanulhattam a sportlövészet legjavába, jópár szép eredményt szereztünk együtt, viszont sajnálnám, ha csak a páncélban pihenne hosszú hónapokat használat nélkül!
A készlet tartalma:
-Walther GSP .22LR sportmaroklőfegyver és .32 S&W váltócső
-3db gyári .22LR tár és 3db gyári .32 S&W tár
-DELSEY VISA fegyverkoffer, amibe az összes tartozéka és még nagyon sok dolog elfér
-a fegyver és a koffer gyári leírásai
-20 db MDLSZ Gyorspont lőlap és 5 csomag lőtérpötty
-fegyver szereléséhez és karbantartásához szükséges szerszámok
-3db tárazást könnyítő pöcök, ha netán elveszne a tárból
-tisztítókészlet 8db kefével, filc-szettel és tisztítóvesszővel
-pót komplett elsütőszerkezet
-2db gyári töltetlenségjelző
-friss műszaki (2028.04.17-ig)
-LŐSZER:
110 db FIOCCHI .32 Wadcutter
350db ELEY Standard .22LR
100 db SK Standard .22LR
A komplett szett ára: 400.000,-Ft (egyben szeretném eladni)
Személyes átvétel Kapuváron, illetve Sopronban lehetséges!
!!!Kizárólag érvényes lőfegyvertartási-engedéllyel vagy rendőrségi megszerzési határozattal rendelkezők részére eladó!!!
!!!ELADÓ!!! !!!ÖNVÉDELMI ÉS SPORTCÉLRA IS ALKALMAS, BEJEGYZTETHETŐ!!!
Sziasztok!
Eladó a képen látható kiváló szerkezeti és funkcionális állapotban lévő FÉG P9R 9mm Luger kaliberű maroklőfegyver!
Nem keverendő össze a lövészklubbos, vadászboltos szétlőtt huzagolású, borzalmas sütésű társaival!
Jelen pillanatban kb. 1.000 lövés van a fegyverben, inkább gyűjteményi darabként, mintsem napi használatra volt tartva!
Egyetlen szépséghibája a szán elején a célgömb-rögzítésnél látható felületkezelési hiba, ugyanis fegyvermester által cserélve lett egy gyári vadonat újra. (fényképeztem)
A csomag tartalma:
-FÉG P9R 9mm Luger maroklőfegyver
-2db gyári 14-es tár
-FOBUS Roto taktikai gyorstok (új)
-NOWAR Cordura szolgálati tok és tártartó
-NOWAR sorszámozott rendőrségi marhabőr-tok
-friss műszaki (2028.04.06-ig)
A készlet ára: 60.000,-Ft (egyben szeretném eladni)
Személyes átvétel Kapuváron, Fertődön, illetve Sopronban lehetséges!
!!!Kizárólag érvényes lőfegyvertartási-engedéllyel vagy rendőrségi megszerzési határozattal rendelkezők részére eladó!!!!
Tetszenek a Walther PP kinézetű fegyverek, a kérdésem, hogy érdemes-e jó állapotú PA63-at venni, 4. fegyvernek, csupán hobbi lövészetre (csak hogy legyen kategória) - nyilván már nem túl drága, és sokat nem vár tőle az ember... de mégis egy szelet a régi időkből.
Esetleg van aki használ/tart ilyet, ha van tapasztalat szívesen venném, nagyon a fórumon nem találtam infót, véleményt sokat hallottam sokad kézből :)
Objektív, szubjektív vélemény is jöhet, de kérem hogy a korábban leírtak figyelembevételével, miszerint nem IPSC egyéni csúcshoz kell :)
Esetleg ha valakinek van tapasztalata Walther PP-ről (melyik kalibert, típust érdemes venni), és megosztaná, azt is megköszönném!
Pár alkalommal volt használva csak. Doboza és papírjai megvannak.
- 1200 lumen - 235 m hatótáv - 2db CR123 elemmel / RCR123 akkuval üzemel - Cree XHP35 HI LED - TIR technológia - két oldalról, oldalanként két irányból kapcsolható
- stroboszkóp üzemmód
Ára: 15 000 Ft
Átvehető Budapesten, előre egyeztetett helyszínen.
szlovlasz kukac gmail.com, vagy telefonszámom publikus
A múltkor a Gyáli lőtéren próbáltam egy Shadow 2-őt. Nagyon nem állt kézre ami meg is látszott a szóráson amit pedig csak 15 méterre lőttem vele.Nem tudom kinek a kezére szabták azt a markolatot. Ugyanott ugyanakkor lőttem egy öreg FÉG P9-el és jobb szórást produkáltam azzal mint a CZ-vel. Az én régi 6 collos csövű CZ 85-öm messze kézhez álló és pontosabb fegyver volt mint a Shadow a mai napig lő vele gyorspontot az új gazdája. Nem beszélve az ár különbségről. Az alap pisztoly volt 60 000, a 6 collos cső 30 000, irányzék 15 000. Összesen : 105 000 Ft. A Shadow meg 290 000 Ft. A mellékelt képeken a CZ 85 és egy 25 méteres szórás vele ami egy 9x3 centis csíkba befért. A szórás nem kompenzátorral lőttem.
Sziasztok, megtudnatok mondani, hogy CZ Shadow 2 eseteben van-e un. “decocking lever”? Magyaran a kakas feszteleniteset csőre toltes utan meg lehet oldani mas modon mint a kakas kezzel valo visszaengedese? Es nem a biztonsagi on/off biztositora gondolok.
Sziasztok ! Szeretnék abban segitséget kérni ,hogy szeretnék egy revenge pisztolyt vásárolni , de jelenleg acél dob helyett csak alu dobos érhető el ! Mennyire számit hogy acél vagy alu dobos !? Köszönöm a segitséget!