Keresés

Részletes keresés

Mijo Creative Commons License 2006.04.18 0 0 70

 

Hát, kedves Róbert, nagy baj van velem!

Nem vagyok hajlandó saralni téged. Téged se.

Igaz, isteníteni sem foglak.

Ez még hagyján, de mertem "kritizálni" városvezetésünket.

És ez nagy szálka egyes "jobboldaliak" szemében. Tudod, afféle Dávid trendit követők szemében.

Most majd huszonharmadikáig lehorgasztott fejjel fogok járni.

Azt nem merem írni, hogy lógó orral, mert a címkesütésre szakosodottak azonnal címkét sütnének rám.

 

Róbert, miért szeret téged úgy Dávod polgármestere, mint Dávid az ő "Góliátját"?

 

Itt és az előzményekben sokaltak be azzal, hogy veled szemben nem verem a nyálam riválisod győzelme reményében.

 

 

jpetike51 Creative Commons License 2006.04.16 0 0 69

Mit tett Zsigó Róbert Baja és térségéért 8 év alatt?

 

 

 

 

Mijo Creative Commons License 2006.03.21 0 0 68

 

Tudod, Róbert, amíg olyan pártkatonáid serénykednek vidékünkön, amilyenek (a bunyevácok egy részét is megvették kilóra a horvátok), addig ti szinte törvényszerűen állandó másodhegedűsei lesztek a mi veresen izzó városunknak.

Na de, ettől még az apanázs dukál ...., és hát az a lényeg.

Lehet, hogy a Petike pokrócgoromba (pláne, ha még cukkolják is), de mostanában kezd elgondolkodtatni.

Kiábrándító mindaz, ami manapság felénk (is) tapasztalható, illetve mindaz, ami nem tapasztalható. Bűnösök közt ... ésatöbbi, hadd ne bocsátkozzak én is lerágott frázisokba :(....

 

 

Mijo Creative Commons License 2006.02.15 0 0 67

 

Kedves Zsigó Róbert, én most ellenére, hogy több ízben is az összes párt megvetése mellett tettem le a voksom, itt a nyílt színen kiállok személyed mellett!

 

Igen, ez egy olyan személynek szól, kivel szemben szélsőségesen gusztustalan személyeskedéseket engednek meg egyes olyan helyzetbe hozottak Baja város neve alatt (amit tőlünk loptak el!), melyek tartásban és nívóban a te - általuk sűrün emlegetett - "cukrászi" cipőfűződig sem érnek fel!

Olyanok setétségek, melyek világrahozójukból nem kifejezetten a Yale Egyetemen szerzett diplomával a zsebükben bújtak elő, ebbe a nem kis számban ilyenfélékkel feltöltött nyikhaj világba.

Mert akinek konkrét baja, konkrét elszámolnivalója van veled, az ám tegye (nincs közöm hozzá), de merő aberráltságból fröcsögni valaki ellen, köszönhetően csupán mert akadnak, akik ezt hagyják, no nem!

Valahol egy közös barátunktól vártam volna el, hogy derék katonaként kiálljon, de úgy látszik, bizonyos leendő együttlétek várva várt izgatottsága bénítólag hat(hat).

 

Nálam nem, hogy barátság, még családi kapcsolat is megdőlt a közelmúltban amiatt, mivel az általam eddig legjobban szeretett rokonom intéseim ellenére olyan asztalhoz ült, olyan gerinctelen csürhével zabált együtt, ami engem, mint körülmény, bunyevác nemzetiségi mivoltomban vérig sértett. Csak úgy megemlítem.

 

Róbert! A mérleg így túlontúl egyoldalú.

Már csak ezért is sok sikert kívánok!

 

Mijo

 

 

jpetike51 Creative Commons License 2006.01.27 0 0 66
KEDVENCEM, aki Dávodon semmit sem segített.
Mijo Creative Commons License 2005.03.09 0 0 65

 

Kedves Farkas Atti, nem tolmácsolnád alábbi igényünket Zsigó Róbert felé?

Ti csak-csak közelebbi ismeretségben vagytok, tégy neki említést arról, hogy itt már tisztább közeg vagyon, mint volt egykor, itt mi úgy ővele, mint bárki mással, kulturált módon találnánk meg az egymáshoz szólás virtuális hangját.

Sok év eltelt hallgatással, de míg a csőcselék is itt volt, talán meg is tudom ezt érteni. Még most sem késő kontaktust teremteni, csak hogy ne billenjen egy oldalra a serpenyő.

 

Mijo

 

 

Előzmény: Mijo (54)
Mijo Creative Commons License 2004.11.18 0 0 64

 

Kedves Zsigó Róbert és Matheisz János!

 

Én tisztelettel, de nagyon határozottan kértem az alábbi mocsok törlését, ez sajnos eddig még nem történt meg.

Javaslatom szerint egy lehetőség adott, idézve egy Indián - ki nem mellesleg moderátor - egyik szelidnek tekinthető ötletét: hárítsatok rövidre fogva!

 

Kezdem egyre inkább szégyellni, hogy ennyi évet elbasztam az Index fórumain!

 

 

Thernitibi Creative Commons License 2004.11.17 0 0 63
Tisztelt képviselő úr

Ma egy szórólap akadt a kezembe, amelyen egy, megvallom számomra megrökönyödést keltő állítás olvasható.
Kérem, munkája mellett a közeljövőben térjen ki eme szórólap valóságtartalmának elemzésére.

szorolap
Mijo Creative Commons License 2004.06.01 0 0 62

Na most, akkor kinek tegyek eleget, ha a kisujjamat harapom meg, az is fáj, ha a nyelvemet, az is :((... Azt hiszem önmagamnak!
Jól bekavartál most nekem Cziczo, eszerint te mégsem voltál bécsiccsentve ma :))!?? Miután elváltunk, bennem lett egy jó kis nyomás .., de hát majcsak kiherődik.
Én csak a Farkas Anti barátommal járok pecálni, és kizárólag akkor, amikor ránk tör az ellenállhatatlan vágy. Felszólításra még egyszer se mentünk :((! Asszem ez így is marad!

Okosoggy! Szívesen. Ne offolj :)!!!!!!!

Mijo

Előzmény: Cziczo (61)
Cziczo Creative Commons License 2004.06.01 0 0 61
Kedves Mijo!

Igazoltnak látom azon állításomat, miszerint, ha klaviatúra mögé ülsz, akkor megbolondulsz.
Valóban találkoztunk. De egész másképp zajlott le beszélgetésünk. Tudod, „klasszikust” csak pontosan szabad idézni. :)
Én azt kérdeztem. Miért mindig a Márfai Pétert piszkálod a kérdéseiddel, miért nem piszkálod a Zsigó Robit is? Erre válaszoltad, hogy olvassam el, amit ma írtál neki! Hát, elolvastam mindkét írásodat. Amit javasoltál azt is, és azt is amelyre e választ írtam.Rendessen kevered.Nincs kedved pecálni menni?

Üdv:cziczo

Ps.Köszönöm, megkaptam a tananyagot.

Előzmény: Mijo (60)
Mijo Creative Commons License 2004.06.01 0 0 60

Ma a Cziczovszkival találkoztam, aki fájlalta, miért "bántom szegény Zsigót"!? Is ..:)..

Kedves Pistám, nem bántom én a Róbertet, miért is tenném. Minden bántás nélkül, csupán, mint közéleti nagyságunkat hiányolom.
Mivel országgyűlési képviselőkénti tartózkodását irritálónak tartom, lejegyzem az ezzel kapcsolatos gondolataimat, a véleményemet. Remélem nem baj, hogy nem egy máshonnan származó idézet révén teszem ezt, hanem saját elképzelésem szerint!?

Emlékezetem szerint, eddig mindegyik országgyűlési képviselőnket hiányoltam, amióta fórumozunk. Akad, aki illőnek tartja megszólítás esetén a válaszadást, van aki nem. Ebben sem vagyunk egyformák :)... Azé asztat remélem, szőnyeg szélire csak-csak nem köll állnom, ahogy nem is olyan régen volt szokás néhun :)))....

Mijo

Mijo Creative Commons License 2004.06.01 0 0 59

Lám, a szocik nem sajnálják a pénzünket, ők még arra is képesek, hogy telefonon felhívjanak! Nem ám, hogy a véletlenre adni! Felhívni és megtudakolni vajon mégy-e a közeli bajai Medgyessy tímre, meg még a családtagok is, és nehogy elfelejtsük ám!!!!
Na! Ők így is tudjákmerikteszik.
Zotyó, furakoggy, hogy testközelben lehess :)))...

Előzmény: zvajda (58)
zvajda Creative Commons License 2004.06.01 0 0 58
Naná!!!Majd leszek neki kicsi huszár a 190 centimmel meg a 95 kilómmal ami nem ám háj!
Előzmény: Mijo (57)
Mijo Creative Commons License 2004.06.01 0 0 57

Mintha kicsit sokat képzelnél magadról, amikor úgy hiszed, hogy nem így viszonyul hozzád :))....

Előzmény: zvajda (56)
zvajda Creative Commons License 2004.06.01 0 0 56
Meg a Viktorban is tudatosulhatna,hogy demokrácia van.Hm.Ha "nekem" nemteccik akkor ne legyen megsértődve hanem vegye tudomásul.
Előzmény: Mijo (55)
Mijo Creative Commons License 2004.06.01 0 0 55

Orbán: ".. tudatosuljon az emberekben, hogy demokrácia van. Higgyenek abban, hogy az emberek akarata számít!"

Nos, ezért nem hiszek én már egyiknek sem, egyikben sem!

Ugyanis e nagy szónok előadása két dologban sántít:

- ez a mi demokráciánk, a klasszikus demokrácia megcsúfolása! Ez egy részdemokrácia, mely arra valóban alkalmat teremt, hogy demokratikus körülmények között voksolhassanak azok, akik ezt szándékoznak tenni. Hogy az összdemokráciánk a hétköznapi életünk során hányszor sérül, az valahogy figyelmen kívül hagyódik :(....

- Miféle akarat számít???? Jaaa, hogy a szavazás akarata, annak akarata, kire/kikre tegyék az emberek a voksukat! És ezzel bé is fejeztetett, lévén onnnantól, amint azok, akikra ösztönzést kapunk voksolásra elnyerik hőn áhított tisztségüket, már vajmi keveset foglalkoznak az "emberek" egyéb "akaratával" :((.... És ezt nem más prognosztizálja, mint az általában megtapasztalt mindenkori gyakorlat, a bőrünkön érezhető tapasztalat :(!!!

Lám az élő példa alábbi képviselőnk, Zsigó úr, ki még arra sem képes, hogy a mi pénzünkön, az állampolgárok pénzén szóljon hozzánk! Hozzánk azokhoz, kik számtalan esetben saját költségünkön tesszük föl neki és társainak kérdéseinket, adjuk elő dilemmáinkat, érzéseinket, elégedettségünket, vagy éppen annak ellenkezőjét. Sajnos inkább utóbbi az indokolt :((...

Mijo

Mijo Creative Commons License 2004.06.01 0 0 54

Kedves Zsigó Róbert, ma te jutottál eszembe, nézvén és hallgatván Orbán Viktor óvó intéseit, miszerint a közeledő EU-parlamenti választásról történő távolmaradás, miféle veszélyeket hordozhat magában ...

Te jutottál eszembe, mint gátló tényező! Ugyanis egy olyan országgyűlési képviselő, mint te, kit az elmúlt évek módszeres dizájnosítása kulturált megjelenésűvé; rokonszenvet keltő arcúvá (entellektüelséget sugárzó szemüvegrátéttel); skatulyából kihúzott eleganciájúvá; gördülékeny előadóstílusúvá; maholnap jogi doktorandusszá tett, egy ilyen nyílt színi fórumról történő szándékos távolmaradásával, az Orbán által emlegetett hátulütőkket hordozza magában!

Ha Orbánnak nem snassz, neked miért az, a nép elé kiállni!? Neked miért alantas dolog, e fóum lakóit és OLVASÓIT szóra méltatni, megkísérelni a vélt helyes utat mutatni!? Én nem mondom, hogy állj mindenkivel szóba itt, de aki kulturált módon tesz fel neked, mint egy választás során képviselői mandátumhoz jutott személynek kérdéseket, akkor megszólítottként elemi illem kérdése azokra reagálni! Tudniillik ez nem egy eldugott kis privát fórumocska, hanem egy évek óta működő, egy vezető hazai elektronikus média portálja, leglátogatottabb fórumának a szerves része, mely úgy előtted, mint bárki előtt fókuszban lehet, körültekintő politikusként fókuszban kell lennie.
Téged megválasztottak! Még abban az esetben is evidens lenne megjelenésed elvárása, ha kizárólag párttársaid voksolásán múlott volna pozícióba kerülésed! De ez nem kontrollálható, így nagy valószínűséggel közülünk, és ismét hangsúlyozom, fórumunk OLVASÓI között bármekkora lehet azok száma, kiknek köszönettel tartozol, kik számítanak arra, hogy közvetlenebb kapcsolatba kerüljenek veled, akár még ezen a virtuális módon is.

Évek óta demonstrált távolságtartásod a gőgösség látszatát kezdi okkal kelteni, ezt viszont egyetlen gyakorló politikus sem engedheti meg magának, így te sem!
Ahogy egy Márfai Péter számára nem snassz "leereszkedni" közénk, úgy ez egy Zsigó Róbert számára sem lenne szabad, hogy az legyen, különösen annak tudatában, hogy ahogy minden egyes országgyűlési képviselő alaphelyzetből fel van szerelkezve számítástechnikával, ergo internetkapcsolattal is, úgy következésszerűen te is!

Muity Mijo
Baja

Mijo Creative Commons License 2004.05.08 0 0 53

Véleményem szerint sokan vagyunk olyanok, akiket érdekelne, bajai országgyűlési képviselőnk miért szavaztak úgy, ahogy!?

Muity Mijo
__________________________________________________

"Módosították a földtörvényt
Név szerinti szavazás a T. Házban
Petőfi Népe Online [2004-04-28]
Agrárvilág / Bács-Kiskun

Az Országgyűlés hétfőn 188 igen és 143 nem szavazattal, név szerinti voksolással elfogadta a földtörvény módosítását.

A törvény értelmében az európai uniós csatlakozást követő hét plusz három évben fennmarad a külföldiek magyarországi földvásárlásának tilalma. Azonban a földtörvény változtatása szerit az uniós csatakozás után a külföldieket érintő földvásárlási moratórium nem vonatkozik mindenkire, így azon uniós állampolgárokra sem, akik önálló vállalkozó mezőgazdasági termelőként kívánnak Magyarországon letelepedni, és legalább három éve folyamatosan, jogszerűen Magyarországon laknak és mezőgazdasági tevékenységet folytatnak. Ezen feltételek fennállását hatósági igazolásokkal kell bizonyítani, megszegésük esetén pedig bírság kiszabására van lehetőség.

Így voksoltak a megyei képviselők

Fidesz: dr. Horváth Zsolt nem
Nyitray András nem
Endre Sándor nem
Balogh József nem
Tóth István nem szavazott
dr. Szabó Erika nem
Zsigó Róbert nem
dr. Fenyvesi Máté nem
Ivanics István nem
dr. Kerényi János nem
dr. Bagó Zoltán nem szavazott
MDF: Lezsák Sándor nem
Font Sándor nem szavazott
Karsai Péter nem
MSZP: dr. Tabajdi Csaba igen
dr. Balogh László igen
dr. Márfai Péter igen
Zuschlag János igen
Vári Gyula igen

Forrás:PN-infó"

zvajda Creative Commons License 2002.11.27 0 0 52
Hátha beindul ez a topic újra!Ezért egy kis merész aktív polgárikörös emlékét írom le.(provokálok):o)))

Én tanúja vagyok Orbán csodatételeinek.Közzé teszem és vállalom a Szentszék vizsgálói előtt is.
Orbán mondá:merjünk álmodni. Mertem.S lőn csoda.Álmodtam.Rémeket.
Orbán mondá:hozzunk még egy embert.Hoztam .S lőn csoda .Már ketten voltunk.De a másikat ott fogták.
Orbán mondá :sokasodjatok.Sokasodtam.s lőn csoda.Most itt van négy gyerek de sehol egy kerék ,hát még a szoba.
Orbán mondá:alapíts köröket.Alapítottam.S lőn csoda.Most körözött lettem.
Készen állva a tanúságtételre:

Előzmény: Mijo (51)
Mijo Creative Commons License 2002.04.21 0 0 51

Zsigó Róbert ! Te is oka vagy ennek a szégyennek.

Mijo Creative Commons License 2002.04.18 0 0 50

Tudod Róbert, folytatva az alábbi gondolatmenetet, te nagyot tévedsz, ha a "Tisztelt Bácskai Családok !" című szórólapotok hatásának tulajdonítod azt, ha esetleg rád szavazok a második fordulóban. Függetlenül attól az iránymutató felsorolástól, melyben a környék pár polgármesterén túl, található még orvos, vállalkozó, népművelő, sportoló, pedagógus ..."és még sokan mások", ahogy befejeztétek a sort, megpróbálok a józan észre, saját eszemre hallgatni.
Igen, most mindenképpen úgy tűnik, te kapod tőlem keresztet, no még csak véletlenül sem azért, mert te valami rettenetesen nagy szimpátiát keltettél az elmúlt négy év alatt személyed vonatkozásában, hiszen mint már említettem, sértő módon igencsak megválogatod kikkel állsz "szóba", kik közé éri meg "leereszkedned". Velem, ha jó kedvemben találsz még vasárnap is, szerencséd lesz, mert egyszerűen minden zsigerem berzenkedik attól, hogy egy olyan politikai erő kerüljön ismét hatalomra, mellyel szemben keményen meg van az elutasító véleményem. Nekem nem kellenek bagórágó szeszkazán Hornok, és akkurátusan hátrafésült hajú, skatulyából kihúzott Kovácsok. Én ezeknek képtelen vagyok hinni, hiszen több ízben is volt módom hitszegő viselkedésüket végigszemlélni. Megjegyzem, mint pártnak, egyiknek sem hiszek, talán személyekben tudnék hinni, de az a kevés, aki ilyen, az meg éppen nem a gusztusomhoz valamennyire közelebb álló politikát folytatja.
Még egy dolog, ami a melléd állásra ösztönöz: csak-csak lehúztál négy évet, csak-csak otthonosabban mozogsz parlamenti közegben, mint aki most kezdené. Hajdú Miklósnak ezért nem jósolok nagy sikert, de ha valamilyen csodánál fogva, tegyük fel, atyánszky került volna vele szembe, érzések ide, érzések oda, márcsak dacból is, mindenképpen a Miklósra voksolnék.
Summázva: nem tettél túl sok mindent Róbert azért, hogy elnyerd minél több választópolgár bizalmát. Ez bátyám, engem leginkább a sültgalamb szájközelbe szállására emlékeztet ......

Mijo

Előzmény: Mijo (49)
Mijo Creative Commons License 2002.04.16 0 0 49

Kedves Zsigó Róbert, én valamit nem értek. Hogyan kívánsz te összpopuláris elismertségre szert tenni úgy, hogy alig-alig jelensz meg a nép színe előtt ? Egyértelmű, hogy módodban áll internet útján is kommunikálni. Vajon mi lehet az oka annak, hogy ezt a nyílt színi fórumot is mellőzöd jelenéseddel ? Nézd meg a Márfai Pétert, milyen szerteágazó propagandát fejt ki szocialista lobogó alatt. Még azok is tisztelettel néznek rá emiatt, akiknek a szemében a piros szegfű, vörös posztó :).

Mijo

Mijo Creative Commons License 2002.04.09 0 0 48

Kedves Robi, emlékezetem szerint sosem Robiztalak le, most - bocsássad meg má' nékem - "kivételt" teszek veled. Teszem, mert vádollak! Azzal a, minimum tíz centivel. Tudod, mely a talajszint, és a talpatok között (igen, szándékosan általánosítok most) fedezhető fel négy éve. Robi, ez így nem megy. A Viktor, na egye fene, engedje meg magának azt az ajakbiggyesztős, "édes alattvalóim" nexust, mely szinte mindvégig jellemezte, de te, de ti, NE !!!
Egy dolog a vasalt cucc rajtatok, egy dolog a skatulya, egy dolog a szemüveggel nyomatékosított entellektüel megjelenés, meg a száltermettel párosuló, mi vagyunk a jamesok előadásmód, Öregem, ha hiszed, ha nem, itt, erre, ezen a vidéken is élnek hús-vér népek, melyek ha nem is eufórikus örömmel vették egykor tudomásul azt, ami a nyakukba zuhant, attól még próbálják úgy kezelni, mintha kölcsönös érdekről lenne szó ......

Mijo

jpetike51 Creative Commons License 2002.02.08 0 0 47
Kedves Zsigó Róbert!
Megkaptam a gázközmű - vagyonnal kapcsolatos önkormányzati igények rendezésével kapcsolatos leveledet. A részletes gázközmű igény felmérést elkészítette a TÖOSZ, ezért javaslom, hogy az alapján a választások elött kerüljenek kifizetésre a jogos önkormányzati járandóságok.
Előzmény: jpetike51 (46)
jpetike51 Creative Commons License 2002.01.31 0 0 46
Fidesz-frakció a nemzeti drogstratégiáról
index
2002.01.30 07:00
A drogellenes nemzeti stratégia végrehajtásáról szóló jelentés szerint nem növekedett, sőt a fővárosban megállt a kábítószer-kipróbáló fiatalok aránya.
Erről Zsigó Róbert fideszes parlamenti képviselő beszélt keddi sajtótájékoztatóján, Budapesten.
Tájékoztatása szerint 2001-ben folyamatosan bővültek a drogambulanciai férőhelyek, és a tervek szerint több megyében nyitnak a későbbiekben is új ambulanciákat.
Fontos feladatnak nevezte a kormánypárti politikus a drogkínálat további csökkentését. Mint mondta, e téren főszerep jut a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnokságának.
Ugyancsak az eredmények között sorolta fel, hogy ma már az ország 56 városában működik kábítószer-egyeztető fórum, amelyek keretében a szülők és a pedagógusok közösen próbálják orvosolni a problémákat.
Zsigó Róbert felhívta a figyelmet: a kábítószergondok kezelésénél nem szabad pártpolitikai szempontokat érvényesíteni.
Kérdésre válaszolva a drogambulanciákon jelentkezők számának növekedését azzal indokolta, hogy a kilencvenes évek után hosszú ideig nem kezelték a kábítószer-problémát komolyan, társadalmi és kormányzati szinten sem foglalkoztak vele.
Előzmény: S.TAJCS (45)
S.TAJCS Creative Commons License 2002.01.29 0 0 45
Te nem érezted, de mások éreztetik Veled, ha jól sejtem!
Sajnos Zsigó úr képviselő lesz nagy valószínűséggel, hiszen megyei listavezetőként komoly esélye van, hogy bejusson. Igaz, megyei listásként miért is Baján kellene "áldásos" tevékenységét kifejteni? :-) :-)

Sanyi

Előzmény: jpetike51 (44)
jpetike51 Creative Commons License 2002.01.29 0 0 44
Sanyikám!
Kiváncsi vagyok, hogy ha nem nyer Baja térségében a Zsigó Úr, akkor Baján marad vagy Kecskemétre költözik? Sohasem éreztem magam senkivel szemben sem kisembernek.
Előzmény: S.TAJCS (43)
S.TAJCS Creative Commons License 2002.01.28 0 0 43
Hiába szeretnél Te találkozni vele! Kisemberek vagyunk mi egy megyei Fidesz-elnökhöz!!!

Mint a régi szép időkben!

Sanyi

Előzmény: jpetike51 (42)
jpetike51 Creative Commons License 2002.01.23 0 0 42
Sanyikám!
A nyíltszini vitát elkerüli, mert "megélhetési képviselő". Szeretném Tőle megkérdezni, hogy ki fizette a térség településeinek szennyvízterveit? (UKRÁN MAFFIA?), ki hozta ide őket? törvényes-e egy Kht több százmilliós lenyilatkozása? (számlájukon szerintem nincs pénz?), nullás vagyonbevallásból, hogyan lehet bajai házat?, kettő kocsit vásárolni?, élni?, tanúlni?,stb. Miért szavazott a gázközművagyon visszaadása ellen? Melyik településen, hányszor tartott lakóssági fórumot? STB?????
Sanyikám!
Sok kérdésre szeretnének a polgárok választ kapni, de nics kit megkérdezni. Én egy egyszerű pogármester vagyok, aki ugy gondolja, hogy az ellenzéki képviselőknek kellene vitát provokálni.A megyei FIDESZ lista számomra meglepő, de nagyra értékelem Zsigó Úrat, azért mert sikerült Neki cukrászként legyözni a Dr-eket. Lehet, hogy A VIKTORNAK előkostoló kell?
Előzmény: S.TAJCS (41)
S.TAJCS Creative Commons License 2002.01.22 0 0 41
Józsikám!
A képviselő úr még arra se vette a fáradtságot, hogy az őt ért vádakra reagáljon, nemhogy nyíltszini vitában vegyen részt! Habár a választások közeledtével... ki tudja!????

Minden esetre, ha a vita nyílt lesz, szivesen beszállnék magam is!
Tudom, ez itt a propaganda helye volt, de lelkem rajta!:-)))
Fideszes topicban még úgyse reklámoztanm magam!

Sanyi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!