Csak röviden:
1. Ugyanaz, de szép is lenne a karakterosztály x 19 misszió... :-)
2. Igen, az. (feltéve ha ez alatt azt érted, hogy a novaworld-ön lehet vele multizni)
www.megagames.com
Itt van peccs is és krekk is. NovaWorld-ös is...
Egyébiránt a game tutikafabaró, csak nem szabad összehasonlítani az UT-vel vagy a Quake 3-mal. Teljesen más.
A fegyverek 2d-sek. Szerintem nem zavaró, de ha valakit mégis irritál, akkor kapcsolja ki F3-mal.
Az ellenfelek tényleg hülyék, de ez már így volt az előző két részben is. Multiplayerben viszont nagyon ott van a game, nincs jobb, mint a havert fejbelőni rakétavetővel! :)
Multiban én is nyomnám szívesen, ha valaki tud a Novaworld-ön kívüli megoldást akkor meg különösen. Épp most nyomultam egy kicsit a DF2-vel a NW-ön, mit mondjak, qrvára felidegesítettem magam, dugig van cheaterekkel(sok, javarészt amcsi hülyegyerek), én így nem vagyok hajlandó játszani...
A Flashpointra én is benevezek, valóban jó nagy előrelépés a DF-hez képest (bár kissé más kategória).
Nem volt ez olyan rossz, csak ha májusban kijön a Flashpoint, hát elfelejtjük örökre a Deltát.
Eddig az volt benne a jó, hogy egyedül itt lehetett nagy, nyílt terepen harcolni, és sokan.
P3 600E, 256Mb, Matrox G400 1024x768x32, abszolut simán viszi, soha nem fagyott ki.
Multiban benne lennék, de a novalogic szerverre nemigen tudok bejelentkezni, tud valaki megoldást?
Mondom, nyomnám a multit ezerrel, csak jelezze, akit érdekel.
En sajnos csak most szereztem meg a jatekot, de ez valmi k. jo. Nem ertem a sirankozasokat, hogy igy fagy, ugy szaggat, nekem Celeron 400, Wodoo3 2000, 128M ram, 1024*768 minden mas maxra van allitva, es tokeletesen fut ;) - mondjuk nekem minden mas jatek is teljeen jol megy - A hangulata nagyon jo a jateknak, bar tenyleg egy kicsit konnyu.
Valahol a gameplay options-ön belül VAN nehézségi szint beállítás- pontosabban az enemy AI-t lehet állítgatni. A default érték a normál, van ugye még easy meg hard. Nagyon nem érdemes vele foglalkozni, hardon pont olyan hülyék a terroros bácsik, mint normálom, én nem fedeztem fel a kettő között lényeges külömbséget(ha csak azt nem, amit már count zero is írt az utolsó pályán történő érdekes dolgokról: néha csal a szemét gép, és onnan jön a golyó, ahová még el se látok).
A véleményemet most nem írom le(illetve röviden: minden hibája ellnére-sok van neki- jó kis hétvégu szórakozás), de a gamekapocson lesz egy review róla hmarosan, ott majd bő lére eresztem a mondanivalómat :)(önreklám rulez):)
Ehhh... Ez a program... Végülis érdekes volt végigjátszani... De van pár dolog, ami így utólag elnézve hipergagyinak tűnik... Például az, hogy valam ISZONYATOSAN KÖNNYŰ... Lehet, hogy én néztem el, de nem találtam nehézség beállítást... Pdig jó lett volna, ha nem arról szól egy pálya, hogy sniper karakterrel kiÁLLOK a dombtetőre, és point and klick rendszerrel letakarítom a pályát... Jó, OK, kell figyelni a ballisztikára, de 4-5 pálya után belejön az ember. Szóval ha egy árnyalatnyit nehezebb (mondjuk háromszor), akkor már örülnék. Így 10 óra alatt végigjátszottam...
> A kedvencem amikor az irányzék imbolyog...
Ez tényleg jó ötlet, de ha sniperrel vagy, akkor nem. EGYÁLTALÁN nem. Ez nem jó.
> Az ellenfelek igaz továbbra is kiszámíthatók, ...
Heh.. Egy "cseppet" kiszámíthatóak... Egy küldetést ha 25ször játszol végig, akkor 25ször fog ugyanaz történni... :(((
> ...ellenben messzebbre is pontosabban lőnek. Lásd nem ajánlott hosszú ideig egy helyen maradni.
Jó vicc... PONTOSABBAN? Messzire? Ha valaki 300méternél messzebb van, nem vesz észre!! Kivétel talán az utolsó küldetés, amiben viszont a köd miatti látótávolságon kívülről lődöztek rám...
Meg volt pont az oilrigen egy olyan eset, hogy kimegyek a felső alapszintre a ház elé. Szép nyugisan lelövök 3 embert a távolabbi épület tetejéről. Észreveszem, hogy valahonnan még mindig veszettül lőnek. Na sebaj, végigpásztázom távcsővel a távolabbi épületet. Sohol senki. Rossz érzésem támad, megfordulok. 4 méterre áll mögöttem a csóka, és már a 3. tárat pakolja a puskájába... No comment...
Másik kedvencem az, hogy ha valaki meglát, akkor 0.5 másodperc amíg a látvány eljut az agyáig, 1.5 másodperc amig felfogja, hogy ellenség, és eldönti hogy lőni kellene rá, és 1.0 másodperc amíg az inger lejut a mutatóujjáig, és meghúzza a ravaszt. Ugyanez visszafelé is igaz, mert miután visszaugrottam a sarok mögé, még egy pár másodpercig lövi az üres folyosót... Nem tuom, kiknek írták ezt az AIt, de a célközönség reflexeiből számított átlagéletkor úgy 60 év körül lehet...
Ha VAN nehézségi beállítás, és az alapban belőtt érték az "easy", akkor hamut szórok fejemre, és egy éves böjtbe kezdek... :)
Az Aquatic/Medic karakternek mi értelme van? A játék fele sivatagban játszódik, és jó ha kétszer kellett úsznom... Talán majd multiban lesz haszna.
Jah, és a fegyverek ultragáz módon vannak megoldva... Duke Nukem óta már nem használnak 2D-s fegyvereket...
Jah, és a Single játékmenete sem semmi... Nehezen tudom elépzelni, hogy bárhol a világon megcsinálnák a "Nah, Józsi, van ez a terrorista tábor. Vannak benne úgy 75en, ennek több, mint kétharmada őrségben. A te feladatod az lesz, hogy bemész, és kiirtasz mindenkit. Bízunk benned. Nem lehet probléma." Ez valami röhelyes szerintem. Az előző részekben legalább volt valami csapat.
A helikopterről való küldetéskezdés nagyon bejött... Főleg az atombombás pályán. Kár hogy csak néhány küldetés kezd ténylegesen helikopterről...
Nah, igazából nem akartam én fikázni, mert ha csak fél napra is, de odaszögezett a monitor elé, és multiban is valami hatalmas (bár csak face2face próbáltuk), de úgy látom a NovaLogicnak elég sajátos elképzelései vannak, és szerencsétlen módon nagyon ragaszkodnak hozzá... Nem értem, hogy 2000ben hogy van pofájuk egy ilyen kidolgozottságú programot kiadni... Nagyot csalódtam benne.
Talán a ballisztika, és a terp az, ami igazán jól meg van csinálva.
A driverekkel kapcsolatosan igazad van. Egy noname (Colormax) kártyám van. A driver bármilyen meglepő csak ebben a játékban fagy ki UT (d3d-ben, metal-ban ez is fagy), Quake, CS, mind mind zökkenés mentesen fut rajta. Ami érdekesség, hogy nem a legfrissebb driverrel megy.
Na mindegy majd megoldom valahogy, elvégre ez a fórum a Delta Force-ról szól. Nem tudom megfigyeltétek-e hogy a fegyvereknek a szimulációja mennyire élethűre sikerült. Szinte külön gyönyör, amikor a PSG-1-gyel vadászok a távolban.
Újdonságok, melyeket eddig nem láthattunk a Delta Force korábbi részeiben, azok számára akik még töprengenek azon, hogy beszerezzék-e.
1. A kedvencem amikor az irányzék imbolyog, attól függően, hogy állunk, térdelünk, vagy esetleg fekszünk. Ez attól is függ, hogy éppen melyik dombtetőre caplattunk fel, és mekkora felszerelést cipelünk. (Tisztában vagyok azzal, hogy sok játékban használhatunk távcsövet - UT, Quake)- de egyik megoldása sem ennyire realisztikus.
2. A távolság egyáltalán nem mindegy. A golyó ebben a játékban bizony már esik, úgy ahogy a valóságban. Bizony nem mindegy hogy milyen távolságba milyen irányzékot használunk. Aki esetleg ezt elfelejtené bizony igazán érdekes meglepetésekkel találkozhat a játékban.
3. Beállítható a szél is. Nagyobb távolságoknál bizony el-elviheti az ellenfelünknek szánt golyót.
4. Az ellenfelek igaz továbbra is kiszámíthatók, ellenben messzebbre is pontosabban lőnek. Lásd nem ajánlott hosszú ideig egy helyen maradni.
5. Van végre mentési lehetőség, a küldetések folyamán. (F11)
;)
Az egyetlen dolog ami nem tetszett a játékban.
az a fegyverek külső megjelenítése. A korábbi részekben "sokkal" szebben néztek ki. Van még néhány kisebb hiba, de ezek elhanyagolhatók, a korábbi verziók ismeretében.
Nekem is Sav4 32 van a gepemben. Sajnalattal kozlom, hogy en is talalkozom a jelenseggel, de nem LW-ban, hanem a CS az aldozat. Win98 kb 2 orat birja, Win2000, van hogy 4-6 orat is :-(
Savage 4-nel nagyon nehez megtalalni azt a drivert, ami eppen a Te kartyadra megfelelo, mert a kulonbozo noname gyartok (Axle, ColorMax, ButterFly, ...) kartyai kulonbozo drivereket szeretnek, sot, van hogy ugyanazon tipuson belul is elteres van. Szeretem a savage4-et (amikor megy), mert tok jo az araban, de nagyon sok gond van vele :-(
Következő problémám van. FAGYIzik a Delta Force Land Warrior ISO-ja. Gyilkolom a népet, szaggatás nélkül megy a játék, egyszer csak hullamerevség és bárhogy táncolok a billentyűzeten halk nyögések jönnek válaszul a speakerből. Felraktam a 1XXXX.20 update-ot. Később ráeszméltem, hogy ez az amit nem kellett volna. Eddig legalább fél óráig működött, most ez leredukálódott 2 percre.
Találkozott-e már valaki ezzel a hibával? Vagy csak az én életemet keseríti meg ez a "kicsi" hiba?
A gép paraméterei: 128MB RAM, 600MHz Celeron, 32MB S3 Savage4.
Én egy C450-en jáccom, tnt, 128m RAM. 640*480, minden fullon: tökéletesen, röccenésmentesen megy.
Ez a DF2-ről nem volt elmondható, az a belső tereken úgy szagatot, mint az állat, a játszhatóság határán valahol.
Az alábbi tapasztalatok szerint nem nagyon szereti a voodoo alapú kártyákat...
Nem tudom , én simán megtaláltam mindkét fegyver-lerakatot. A nagy bunkerben van mindkettő, az egyik egy olyan helyen, ahol négy oszlop van, a másik pedig egy ilyen felállványozott helységben.
Mindkét alkalommal beszól az emberünk rádíón, hogy megvan a cucc- elmenni se nagyon lehet mellette. Talán az a probléma, hogy a második helynál eleve az "erkélyre" érkezel, azaz az alattad lévő szinten van a cuuc plusz pár terrorista bácsi. Én le se mentem robbantani, csak lenyomtam két gránátot.
A waypointot meg azért nem engedi "felvenni", mert még nem csináltál meg valami objectivet, ami az előző ponthoz tartozott- gondolom a ládarobbantás lesz az. Hülye dolog, én később, egy olajkutas küldetésnél majdnem szétharaptam a billentyűzete idegességemben, miután félóra mászkálás után se adta meg a misszíót 1 kihagyott waypoint miatt...
A játék egyébiránt szerintem jó. Grafikailag tényleg nem csúcs, az ellenfelek meg úgy hülyék, ahogy vannak, de jóóó kis hangulata van. Aki jáccot az előző részekkel, az nyugodtan szerezze be, mert végre normális sebességgel játszható, nem annyira pixeles, és (tááddááá!) lehet végre menteni küldetés közben. Fű viszont nincs, sajna, ellenben van sok új fegyver.
Elakadtam a 3. palyan. Mindenkit kinyirtam, es robbantottam egyet a bunkerben a kotombnel, ahol a 2 lepcso van. Erre azt mondta, hogy 1 ok, de van meg 1! Na ez az amit nem talalok. Bejartam az egesz terkepet, de semmi gyanus. A kis bunkerben levo ladakat is probaltam berobbantani, de az se volt jo. Es az utolso (nekem utolso) waypointot nem szedi fel, pedig 2mre megkozelitettem. Se a felszinen, se a bunkerben nem tudok odajutni.
Talan vmi rejtett ajtot kell keresnem? Tapogattam a falat is, hatha elfordul egy ajto, de nem.
Hehe, erről jut eszembe, hogy ugye egy ECTS-en vagy E3-on a szerencsétlen újságírónak kötelezően minden tetszik. Bemész a strandra, a PR-es körbevisz, bemutat a fejlesztésvezetőnek, ő megmutogatja a játékot, ami akkor is ha híg fos, excellet, cool, amazing, don't tell me!, good, yess stb. Nem mondhatod neki, hogy "na, mekkora egy kalap szar ez, ezen ültetek 2 évig?" mert akkor nyilvánvalóan lőttek a "jó" kapcsolatnak. El tudjátok képzelni? Novalogic stand, lelkes fiatal tagból ömlik a szó (a felét sem érteni a jó édes tájszólása miatt): továbbfejlesztettük a voxel engine-t, igen, nagyfelbontás, színmélység, és ráraktunk egy saját új 3D-engine-t is, igen, így még élethűbb, összetett játékmenet stb. stb. stb. Közben mutatja is, és én csak azt látom, hogy a Land Warrior éppen ugyanolyan szar, mint az előző volt. Ki akarom-e próbálni? Hát persze. Szenvedek vele 10 percet, lelövök néhány ürgét, közben úgy érzem magam, mintha a jó öreg Wolfenstein 3D kelne életre: ismétlődő, egyforma alacsonyfelbontású textúrák, 90 fokban találkozó falak, broáf, és közben sorolom az angol jelzőket, hogy mindez mennyire tetszik nekem. Majd mikor mindennek vége, sajtóanyag megvan, névjegycsere megvolt, barátságos kézrázás, elköszönés, elhúzok a lépcsőház felé, és ott elsírom magam... :-))))
.......es nem is keves. Annyira gaz a jatek, hogy az csak na. A lehetosegek korlatozottak, szinte semmi sem valtozott az elozo reszekhez kepest.........Szerintem, ha ez egy igy marad, nem szabad ra fecserelni az idot....a penzt meg plane.
Nekem elindul (PCGurus Demo) a piramisok és a szphinx körül kel öldökleni, de Voodoo Banshee 16Mmel gondjai vannak, sivatag helyett hómezőszerűség a talaj, eltűnnek-megjelennek az ellenek, az épületek textúrázása bizonyos szögekből óriási katonákból vannak, szal még van mit dolgoznia a Novalogicnak.