Általában csere játékos volt az emlékeim szerint. Mondjuk Szűcs ,,Keegan,, is így van meg az emlékeimben, aztán mikor kicsit turkáltam a magyarfocin akkor kiderült, hogy nem is.
Erről nekem azonnal Zámbó zseniális poénja ugrott be mikor az andorrai vereség után megkérdezték, hogy ők mit játszanának Andorrával? Erre Tű, szerintem nyernénk egy góllal. A riporter hitetlenkedve, ne viccelj csak egy góllal?
Körülöttünk minden az, kibaszott szarok vagyunk évek óta mégsem történik változás. A honlap nem tájékoztat semmiről, az orvosi stábról nem is tudunk, hogy lenne.
Ezzel a védelemmel nem nyerünk a Kisvárda ellen. Máté képtelen volt meg fogni Petrjakot Csongvairól nem is beszélve, de ő mentségére ő nem középső védő. Pauljevics is rettenetes volt.
Beridzéért már be is jelentkezett egy fővárosi nagy múltú klub már ha hinni lehet a riporternek. Honvéd ? Vasas ? A Fagyiba nem fér be. Ismerve a belgát tuti eladja.
Remélem arra is van terv, hogy a kisvárdát hogy verjük ki!? Levonnánk a fehérvártól a 9 pontot és a lőtt góljaikat ellenünk nem állnának olyan fényesen. Vigasztaljuk magunkat azzal, hogy ezt a meccset teljesen beáldoztuk a magyar kupameccsért!?
Ezek után ki akar egy fehérvár elleni magyar kupadöntőt? Bár ha ma is rúg öt gólt, de a kupadöntőn nyrrünk egy öngóllal nem bánom! De nemzetközi kupában ne induljunk Cdongvai-Máté védöpárossal!
Itt jegyzem meg, hogy bár azt mondtam, hogy együtt tudok élni egy több gólos vezetéssel, de nem arra gondoltam, hogy gyakorlatilag át se lépjük a félpályát. Nem tudom mi van Oenniggel a Vidi ellen nem tudja összerakni a csapatot.
Gondolom azért játszik Csongvai védőt, mert Baosic és Koutroumbis sérültek.
Persze felveti a kérdést, hogy akkor miért nem játszunk négy védővel? Illetve, hogy mennyire lehet gyenge a portugál gyerek ha inkább egy középpályást játszatunk helyette?
De miért kell ezt a Csongrádi gyereket védőként erőltetni ba...us?!?! Nem állunk még a táblázaton olyan jól! Honvéd ellenit is ő baszta el! Csongvai-Máté duót védőként alkalmazni....??? Edző nem látja?!