Keresés

Részletes keresés

akkorcsakmi Creative Commons License 2000.02.14 0 0 60
Kedves Ariel!
Ez nem volt szép, rontod az üzletemet! Jóval alább ugyanis már bejelentettem, hogy én egy helyes megfejtő vagyok és kérem a nyereményt. Ami mindenképpen megillet, ha 1x rezsővel egyformán ismerjük a választ. Így viszont még a végén valahonnan kiás valamit és lőttek a nyereménynek! ;-)
akkorcsakmi
Előzmény: Ariel (59)
Ariel Creative Commons License 2000.02.14 0 0 59
rezso!

no, hol vannak a megfejtesek?
vagy csak iroi munkassagod resze ez a ragalmazas es mocskolodas is?

hogy osztod ki a helyes megfejtesek jutalmat, ha nem tudod a valaszt?

elore a csurkai uton rezsokem..

Vajk Creative Commons License 2000.02.02 0 0 54
Na rezso, akkor nyilatkozzal legyszives, hogy tudod-e, ismered-e Keleti lakaskorulmenyeit vagy sem.
Ha ismered, el kellene mondanod, sot mi tobb fel kellene jelentened, mert a bunpartolas is bun.
Ha viszont nem tudsz errol semmit, akkor siman erkolcsiseg nelkuli uszito vagy.

Vagy csak ujsagiro?
Egy szoclib-fereg-media csicskaja?:))

Latod, ezert kell vigyazni az altalanositasokkal.

akkorcsakmi Creative Commons License 2000.02.02 0 0 53
"Azt viszont sehol sem írttam, hogy én tudom."
Ez bizony így igaz!

Én viszont egy helyes megfejtő vagyok, léccives azonnal sorsold ki köztem a laktanyabérletet (hogy hol és milyen legyen, no meg kik legyenek benne, azt természetesen én határozom meg:)

Előzmény: rezső (46)
Vajk Creative Commons License 2000.02.02 0 0 51
rezso valahogy nem talal ide szivesen:)))
de osszehangolt baloldali tamadasrol ir a Kabinetfonokos topicban.
Csekelyke erkolcsi erzeke eszre sem veszi, hogy nem a baloldalt kell megint szapulni, mert felfedezett valamit. Mert nem a Nagy Andor a hibas most sem, hanem a szoclib sajto, amely egyuttesen tamadja szerencsetlent.
Vajk Creative Commons License 2000.01.30 0 0 50
Hiteled elottem mar ugysem sok, rezso, ugyhogy most mat batran elmondhatod, mit tudsz Keletirol meg a lakasairol.

Vagy csak a szokott "ellentuz", mint a szelsojobbos fidesznel szokasos?

Előzmény: rezső (40)
prenotalis Creative Commons License 2000.01.10 0 0 49

"a szocializmusból ismert utalásos módszer alkalmazza, amikor azt volt érdemes olvasnunk, ami a sorok között volt.

Az ember meg tűnődik, hogyan kell dekódolni (nagy népi játék újabban ez a dekódolósdi nálunk) ezt az üzenetet." (rezső Moszkva tér helyett Antall tér ? topic)

Előzmény: jdr (43)
GLászló Creative Commons License 2000.01.10 0 0 48
Végigolvastam, nagyon tetszett! Ekkora buktát ritkán lát az ember topiknyitótól. :-))
Sőt: :-DDDDDDDD
Zénó Creative Commons License 2000.01.06 0 0 47
Na csá, rezső, akkor most lenullázom. Hopp, egy 0!
Előzmény: rezső (46)
rezső Creative Commons License 2000.01.06 0 0 46
Kedves Zénó!

Dehogynem hibáztattam, a sajtót. Tehát hiányoltam az információt tőlük. Írtam is. Plusz titeket is kérdeztelek.

Azt viszont sehol sem írttam, hogy én tudom.

Ha te beleképzelted, arról nem tehetek.

Előzmény: Zénó (44)
rokakutya Creative Commons License 2000.01.05 0 0 45
Tisztelt Rezső
Türelmesen végigolvastam a publikációkat a Hofi topicban mielőtt idejöttem. Végre egy oknyomozó újságíró. Az általam olvasott baloldali lapokban úgysem tudhatok meg semmit a Keleti bizniszeiről.
Nosza, nálam is szabad a Gazda!
Zénó Creative Commons License 2000.01.05 0 0 44
Kedves rezső, íme a topicnyitó szöveged:

"Keleti györgy nyugállományú ezredes az Akotás utcai tiszti lakótelepen lakott.
Miniszterré történt kinevezése után a Hegyaljai út mellett kapott egy szép szolgálati villácskát. Akkor, annak a költözésnek a hazai sajtó nem szentelt akkora teret, mint most Szabó János költözési szándékának. (Persze, akkor szabad volt, nem úgy, mint...)
Arról viszont értesülhettünk, hogy válsztási körzetében épített házat magának.

Találós kérdéseim:

Hol lakik Keleti?

Mi lett a korábbi, honvédségi lakások sorsa?

Hol laknak Keleti Lányai? (Három a kislány.)

A helyes megfejtők között laktanyabérletet sorsolok ki."

Nos, te _nem_ a sajtót kérted fel a fenti kérdések oknyomozására, te tetted fel ezeket, mit aki mindent tud, és szerény díjazással kecsegtetiZénó a hozzá hasonó okosokat. Nos, és nem tartozom közéjük, nem tudom a választ. Szabad a gazda!

Előzmény: rezső (42)
jdr Creative Commons License 2000.01.05 0 0 43
Kedves rezső!
Mivel? Mivel kellett volna foglalkoznia a sajtónak a te nem létező fantazmagóriáddal? Pfúúj, nem foglalkoztak vele. Undorító, ha van valamid akkor teríts, ha nincs, akkor szépen kérjél bocsánatot Keleti bácsitól, meg azoktól, akiket itt nem létező téma bedobásával hülyítettél.
Mondd csak te néha olvasod is magadat, vagy csak írni szoktál?
Én nem bánom, tőlem leplezd le a Keletit meg az egész gangjét nem érdekel, de minimális követelmény, hogy legyen is valami mondanivalód, hát tudod nagyon sajnállak benneteket, ha ez a jobboldali újságírás:((( Ezért vagytok képtelenek saját magatokon kívül olvasókat szerezni:(((

Ttelettel:
jdr

Előzmény: rezső (40)
rezső Creative Commons License 2000.01.05 0 0 42
Kedves Zénó, gondolom a sajtóból kellene megtudnod, nem tőlem.
Előzmény: Zénó (41)
Zénó Creative Commons License 2000.01.05 0 0 41
Oké, jdr, tied a pálya! Nos rezső, elő a Keleti-féle farbával!
Előzmény: jdr (38)
rezső Creative Commons License 2000.01.05 0 0 40
Hát ez az kedves jdr, ha téged is érdekelt volna, akkor te is felteheted a kérdést, hogy miért nem foglalkozott vele (illetőleg lakásaival) a sajtó. De ezt nem tőlem kell kérdezned.
Előzmény: jdr (38)
jdr Creative Commons License 2000.01.05 0 0 39
Kedves rezső!

Ezek nem az én igényeim. Te nyitottál valami nem létezőről topicot és most ki akarsz hátrálni belőle, tőlem jöhet a hullámlovaglás is, de előbb terítsd a lapjaidat ha vannak:)))

Ttelettel:
jdr

Előzmény: rezső (37)
jdr Creative Commons License 2000.01.05 0 0 38
rezső!
Ne füllents, mert fellép a sánta kutya effektus!
˝De engem Keleti érdekelt volna, csak éppen a kutya sem foglalkozott eddig vele.˝
Engem baromira érdekelne Keleti, csak éppen semmit nem vagy képes felhozni vele kapcsolatban, talán a méltóztatnál a Szabó_Zénó komplexusodból visszatérni eredeti topic témádhoz, hamár a semmiről megnyitottad!

Ttelettel:
jdr

Előzmény: rezső (36)
rezső Creative Commons License 2000.01.05 0 0 37
Kedves jdr, miből gondolod, hogy nekem a Te igényeid szerint kell viselkednem? Nekem meg az felelne meg, ha nekiállnál Keleti lakásainak feltérképezéséhez.

ha nem, akkor talán ajánlanám a hullámlovaglást.

Előzmény: jdr (35)
rezső Creative Commons License 2000.01.05 0 0 36
Kedves Zénó!

Ahogy elnézem, néhány sajtóhiéna már rajta van a Szabó villa témán. Kapok én erről tőlük információt kérés nélkül is.

De engem Keleti érdekelt volna, csak éppen a kutya sem foglalkozott eddig vele. Nem is értem téged is miért hagy hidegen ez a fess katonatiszt.

Előzmény: Zénó (32)
jdr Creative Commons License 2000.01.05 0 0 35
Kedves rezső!

Érthetőnek érthető volt, csak nem világos. Azt értem, hogy Keletit mószerolni akarod és hogy ehhez semmilyen érdemleges információd nincs, de akkor talán most el kéne menned a jó kis mea culpába, vagy teríteni a lapokat, nekem mindkettő megfelel:))))

Ttelettel:
jdr

Előzmény: rezső (31)
Zénó Creative Commons License 2000.01.05 0 0 34
kedves jdr, kicsit cizelláltabban bánj rezsővel, mert jól itthagy bennünket topicostul, és aztán se Keleti, se Szabó, se Zénó, se lémegivás :DDD
Előzmény: jdr (30)
Zénó Creative Commons License 2000.01.05 0 0 32
Kedves rezső!
1.) Aha. Ha elütés, akkor nemecsek. Bár az én nevemet majd' mindig elütöd. Koncentrálj.
2.) Ha a telefon működik, talán mégis kérhetnél információt Szabó (jelenleg) miniszter leendő budai HM szolgálati villalakásáról, a vételárról, felújításról, a szolgálati lakás megvásárlási lehetőségeiről stb. Az információ nem tojás, hogy ráüljenek! Félő ugyanis, hogy nem kiscsibe lesz belőle, hanem záptojás, ami pedig inkább színházi, mint sajtókellék :)
3.) Lassan tavaszodik, készülődj a túrára :)
Előzmény: rezső (28)
rezső Creative Commons License 2000.01.05 0 0 31
Kedves jdr, szerintem érthető amit a topicindítóban írtam.
Előzmény: jdr (30)
jdr Creative Commons License 2000.01.05 0 0 30
rezső, ha lennél szives Keletire visszatérni és nem Szabóval, meg Zéno-val foglalkozni, te kezdted most talán ha meginnád a levét is:)))

Ttelettel:
jdr

Előzmény: rezső (28)
pindiy Creative Commons License 2000.01.05 0 0 29
Kedves jdr
Végre egy szakmai kérdés.
A miniszter lakásellátását a MEH biztosítja és mint miniszter kap szolgálati lakást.
Ez persze történhet a HM terhére, de attól az a lakás nem HM szolgálati lakás lesz, hanem MEH-i és a MEH csak legfeljebb kölcsönkapja.
A HM szolgálati lakást a Hm kötelékében lévők vásárolhatják meg a kedvezményekkel.
A miniszter meg nincs HM kötelékben ő a kivül áll a szervezeten ezért írányítója a minisztériumnak és nem vezetője.
Az a közig. államtitkár.
Tehát a miniszter nem veheti meg a HM lakást.
Ha megveszi akkor a MEH nek kell elöbb megvenni, de az meg nem élhet a kedvezményekkel.
A Keleti meg a Széchenyi hegy tetején lakott, ha jól emlékszem a TOT szállodája felett vagy mellett egy négyes sorházban.(Ha az régen a TOT-é volt.
Előzmény: jdr (26)
rezső Creative Commons License 2000.01.05 0 0 28
Kedves Zénó!

Ha ma este éppen nincs kivel szórakoznod, egészségedre kívánom elütéseimet.

Nem kell a HM sajtóosztályát megkérdeznem, hogy hol lakik Szabó, mert tudom. keletit nem tudtam. Azért kérdeztem. Telefonálni meg a jeges út ellenére is lehet. Abban viszont akadályoz a jég, hogy a kdevedért felderítsem Szabó házát.

De tavasszal majd elnézek arra, és megírom Neked.

Előzmény: Zénó (27)
Zénó Creative Commons License 2000.01.05 0 0 27
De a HM sajtóosztálya csak tudna tán valamit mondani, ha szépen megkéred őket, kedves rezső?! Lám, Keleti lakását illetően milyen készségesek (ámbár talán kissé pontatlanok) voltak, és akkor még téged sem zavart a jégvirágos zimankó :)))
Ui: keleti helyett Keleti,
zénó helyett Zénó,
jános-hegy helyett János-hegy, ha lehetséges, és ha nem szándékos művészi kifejezésmód, egyébként nemecsek!
Előzmény: rezső (25)
jdr Creative Commons License 2000.01.05 0 0 26
rezső!

Most akkor jisó ráz: tudsz valami konkrétumot Keleti lakásügyeiről, a lányairól, a villáiról, vagy - ahogy az alábbiakban olvastam - semmit és átmentél szpíkerbe, hogy ha valaki beleköt - mint az a gonosz coclib sajtó - a lángeszű honvédőbe, akkor jössz mint Ossian ködös homályos énekeddel és kavarod? Elő már a farbával, vagy felejtsd el ezt az egész blődliséget, mert elég sikeresen járatod le magad.

Ttelettel:
jdr

Előzmény: rezső (25)
rezső Creative Commons License 2000.01.05 0 0 25
Kedves zénó, nem tudom, csak annyit, amit az újságokban olvastam. Ott bőven foglalkoznak vele. Éppen ezért zavart, hogy szegény keleti teljesen háttérbe szorult Szabó házát nem azonosítottam, azt tudom, hogy Demszky közvetlen közelében lakik Budakeszin a jános-hegy tövében.

Én a falu ellenkező végében vagyok. És jelenleg jégbe zárva.

Előzmény: Zénó (24)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!