Keresés

Részletes keresés

czimbi Creative Commons License 4 órája 0 0 489082

A források kiapadóban, még elsütik a konzervanyagaikat és marad a libsiwoke vinnyogás. Tisztítótűz, igen, most ez kell, nagytakarítás. 

Előzmény: fargo (489081)
fargo Creative Commons License 17 órája 0 0 489081

Eddig is lehetett tudni, de most már kb hivatalos, hogy milyen szerepet játszik a TI. 

Hamarosan elmehetnek a pichába. Örüljenek ha nem sittelik le őket, szuverenitásvédelmi törvényileg, ugyi...

(A múlt század közepéig ilyesmiért akasztás járt Európa civilizáltabb felén is. Manapság mondjuk az agyonajnározott Ukrajnában simán kibaxnak érte a tizedikről, esetleg hátba lőnek a saját testőreid.)

Előzmény: Pityuuuu (489080)
Pityuuuu Creative Commons License 21 órája 0 0 489080

Közben meg a Transparency int kikutatta, hogy Magyarország az Európai Unió legkorruptabb állama, mint írták, a világranglistán még a fekete-afrikai Burkina Faso is kevésbé korrupt, mint mi.

Hazánkkal holtversenyben a korrupciós ranglistán szerepel a kommunista Kuba, Tanzánia, Trinidad és Tobago, valamint Dél-Afrika is.

Szívből kívánom, hogy a TI embereinek ott kelljen laknia életük végéig. Megtudják majd akkor, hogy melyik ország a korrupt és melyik nem. Vicc szervezet, vicc felmérés.

czimbi Creative Commons License 22 órája 0 0 489079

Nincs apanázs, ingyé meg a troll nem trollkodik! ;-)

Előzmény: Alex Raps (489078)
Alex Raps Creative Commons License 23 órája 0 0 489078

Az USAID felszámolásval kiüresedett az a tér ahol eddig voltak és most megy a fetrengés. Kb. .ég egy hét és elcsendesedik. A libbant politikai trollok 90% már eltűnt a facebookról.

Előzmény: fargo (489075)
kopiteki Creative Commons License 24 órája 0 0 489077

Értem én, hogy gyári előírás, de akkor is faxság! Nem az olajcsere perióduson kell spórolni. Nekem több szervízben is azt mondták, hogy 10 ezer km vagy évente cserélni az olajat. Ne higyjem el ezt a kinyújtott intervallumot...

Előzmény: fargo (489072)
fargo Creative Commons License 27 órája 0 0 489076

A fasiszta is jó fasiszta, ha leszbikus? :-D

Vagy akkor dobjuk a definíciót, és lehet hogy az AfD nem is fasiszta, csak ráfogják, mert most ez a kártya van felül a libsi pakliban?

Előzmény: fargo (489075)
fargo Creative Commons License 27 órája 0 0 489075

Azé' azt a saját magát tiltakozásból sterilizáltató idiótát nehéz überelni, de a Labrisz megszólalása elég közel van hozzá:

Index - Belföld - Az Orbán Viktorhoz látogató Alice Weidelnek üzent a Labrisz Leszbikus Egyesület

Ugye jön látogatni az AfD elnöke, aki egy leszbikus nő, színesbőrű, bevándorló feleséggel. Erre elég nehéz ráhúzni hogy náci, ugye. Nyugaton azonban mindenki teljes tüdőből fasisztázza meg nácizza szerencsétlent, meg elmondják minden rossznak amit csak ki tudnak találni. De a legrosszabb minden közül, hogy most ezzel a Zorbánnal is találkozni fog a csaj, hát ez kész, ennél gonoszabb tettet el sem lehet képzelni. Mert a Zorbán náécikkal (mint az Afd?) meg fasisztákkal (mint az Afd) meg diktátorokkal (mint a német kancellár) meg tömeggyilkosokkal (mint bármelyik nyugati államfő) parolázik, hát szégyellje megát Alice Weidel. Mert őt ugyan szeretik, mert meleg, és ez aztán felmenti minden más vád alól? 

Ugyi az Orbánba /kormányba /Magyarországba belerúgni kötelező libsi feature manapság, mondhatni elvárás az EU-s meg USAID pénzek kiosztásakor, nehéz eldönteni, hova kell igazodnia az egyszeri leszbinek, akkor most szeressék a Weidelt mert meleg, vagy gyűlöljék, mert a mainstream prosi szerint fasiszta? 

Ennél groteszkebb hírt rég nem olvastam...

Alex Raps Creative Commons License 29 órája 0 0 489074

Az ATV politikai státusza nem egyértelmű. Illetve de. Mindig azt a politikát képviselik ami Izraelben kormányon van. Most például jobboldali konzervatív.

Előzmény: inrock (489069)
BLASIUS Creative Commons License 1 napja 0 0 489073

Én pont fél litereket töltök utána. :D

Amikor a műszerfalon kiírja, hogy "olajszint alacs", akkor megnézve a nívón még a fele fölött van picivel. A gépkönyv szerint pedig min és max között 1,3 liter van az én motoromnál, tehát max 6 decit szabad töltenem rá. :)

Előzmény: Etyi (489068)
fargo Creative Commons License 1 napja 0 0 489072

A Skodálatos Fostavia arra van tervezve, hogy mindenféle, szedett-vedett, hanyag emberek kitolják a szemét is, miközben a halálba abúzálják, gyötrik az autót, és mindezt elsikkantott vagy elfelejtett karbantartás mellett kell abszolválnia a kocsinak. És sikerül neki! 

A Kodiak meg egy kicsit magasabbra épített Fostavia. Vagy Superb. Vagy mittomén, ugyanaz.

Az, hogy ezt a kocsit mi lelte, a fene sem tudja. Eleve gyanús a vontatás, az többszörös igénybevétel a motornak. De gyanítom hogy ennek az éremnek (is) két oldala van, esetleg három, és valószínűleg a sztorinak is csak a töredékét hallottuk.

Előzmény: pirate82 (489071)
pirate82 Creative Commons License 1 napja 0 0 489071

Nekem ezzel az a bajom, hogy ez itt egy embernek a véleménye, aki ki tudja hogyan kezelte azt az autót és ki tudja milyen stílusban vitte oda. Lehet hogy azért hajtották el, mert ordas nagy türhő volt, aztán szabadulni akartak tőle.

De az sem egészséges hogy betartja a gyári csereperiódust, amikor elmondása szerint, iszonyú igénybevételnek vannak kitéve az autói. Ezek az autók pedig nem erre vannak tervezve. 

Előzmény: inrock (489070)
inrock Creative Commons License 1 napja 0 0 489070

Hát nem tudom... nekem a márkaszerviz az maga a márka. Amúgy meg világgá kell kürtölni, hogy a Kodiaq gagyi, ne vegyétek meg emberek, szosölmédia még segít is.

Előzmény: Etyi (489064)
inrock Creative Commons License 1 napja 0 0 489069

Ez most komoly? :D Az atv gyakorlatilag Trumpot védi, és szélsőbaloldalnak nevezi a saját fajtáját :DDDD

Előzmény: Iván Lenn Dül (489056)
Etyi Creative Commons License 1 napja 0 0 489068

Azóta sokat "fejlődött" a motorgyártás, már nincs szükség a félliteres utántöltőre.

Kell a literes kiszerelés..  :-)

Előzmény: Etyi (489067)
Etyi Creative Commons License 1 napja 0 0 489067

A "tapasztaltabbak" még talán emlékeznek, hogy a drága német elit ( BMW MB AUDI ) trió 

sok évvel ezelőtt  elintézte, hogy legyen 0,5 literes kiszerelésben motorolaj a benzinkutakon.

Pl: Aral

ez arra volt jó, hogy tankolásnál vettél egy kis flakont és beöntötted, nem kellett gondolkodni, vagy tovább cipelni a bontott flakont.

Üdv:

Előzmény: Alex Raps (489047)
Etyi Creative Commons License 1 napja 0 0 489066

Ebben nincs vita köztünk.. :-)

Előzmény: Iván Lenn Dül (489065)
Iván Lenn Dül Creative Commons License 1 napja 0 0 489065

Ha nem a szerviz, hanem a márka hajt el, akkor is menjen a picsába. Igazából mindegy is milyen márka, de egyre trógerebbek, az tuti.

Előzmény: Etyi (489064)
Etyi Creative Commons License 1 napja 0 0 489064

Ezt értettem eddig is.. :-)

De, nem a márkaszerviz hajtott, hajtotta el.

Ez félremagyarázás.

A szerviznek nem érdeke a munka elhárítása, ez tény.

Az is tény, hogy csak azt tudja elvégezni amire engedélye, jogosítványa van.

Ami pedig rossz azt meg kell javítani, a technológia szerint.

Ha előírják , hogy x km-re y liter olaj a határ,  és ez alatti a fogyasztás, akkor ott nincs tennivaló..

Ez nem műszaki kérdés!

Természetesen nem állítom, hogy ennyi olaj elfogyása hú de nagyon jó, mert nem az..

De ne arra kenjük a xart .... hanem arra akire valóban kenni kell.

Nem a márkaszervizt akarom védeni, csak kerüljenek a dolgok a helyükre, ahova tartoznak..

Szerintem. :-)

Előzmény: Iván Lenn Dül (489063)
Iván Lenn Dül Creative Commons License 1 napja 0 0 489063

Az, hogy elhajt a picsába egy 20 millás új autóval, ami egy olajcsere periódus alatt elfogyaszt 11 liter kenőanyagot.

Előzmény: Etyi (489062)
Etyi Creative Commons License 1 napja 0 0 489062

Helló!

489040,0489058

Mi a bajod a márkaszervizzel?

Előzmény: Iván Lenn Dül (489058)
Alex Raps Creative Commons License 1 napja 0 0 489061

Már a gyári adatra sajnos már nem emlékszem, de arra nagyon is hogy abban az időben gyakorta töltögettem rá az olajat.

Előzmény: fargo (489048)
Alex Raps Creative Commons License 2 napja 0 0 489060

Így legalább az elmebaj nem szaporodik.

Előzmény: Iván Lenn Dül (489056)
fargo Creative Commons License 2 napja 0 0 489059

Gyökér itt mindenki, kevés kivétellel :-D

A minap mikor hazaértem, meglepődtem hogy össze volt barmolva sárral a frissen megcsináltatott kapubeálló. Oszt kiderült hogy kicserélték a tűzcsapot a ház előtt. Mert hogy állítólag szivárgott, oszt valaki a faluból jelentette, ezek meg jöttek, ástak egy kva nagy gödröt, kicserélték a Nagy Piros Varázslót, oszt elmentek jól. A földet nem tömörítették a munkagödör felett, csak úgy visszaszórták. 

Nézegettem az egész művet, oszt kiderült hogy a ház előtt álló 4 műtárgy közül egyetlen egy sem áll egyenesen, mind dől erre vagy arra. Hogy itt semmit nem képesek rendesen megcsinálni, bonyek. Minden úgy van öxxebaxva mint egy rakás gané, és ez mindenkinek megfelel, senkinek nem rebben a szeme sem...

A Zottó megint "lekezelte" a víztornyot, mert hogy hallották hogy valami faluban az ország túlsó felén férgek voltak a vízben. Nehogy "mi is elkapjuk", a Zottó teletolta valami xarral, olyan fehér a víz mint valami higított tej. Oszt amikor megemlíted a facebork csopiban, akkor te leszel lebaxva, hogy miért nem elég jó az neked. "Nekünk itt igenis nagyon tiszta és finom vizünk van" -- amikor nem nyomjátok tele klórral, te faxparaxt.

A fax kivan már, de komolyan...

Előzmény: Iván Lenn Dül (489058)
Iván Lenn Dül Creative Commons License 2 napja 0 0 489058

Ebben az esetben a márkaszerviz viselkedése a felháborító.

Előzmény: czimbi (489057)
czimbi Creative Commons License 2 napja 0 0 489057

Ott egyedi motorikus bajok vannak (dugattyúgyűrű törés, sötöbö) a háttérben. Ha meg nem, akkor az ilyen vasat szégyenpadra tenni és elfelejteni. Életemben nem volt olyan autóm, ami egy liternél többet égetett volna el olajcserétől olajcseréig. Persze a márka mellett ez erősen függ a felhasználó lábától is ugye. Már soxor említettem a céges opelastránkat, most 600 ezer km-nél tart, de újkorában is 4 litert égetett el cserétő cseréig és a márkakereskedő azt mondta, h ez a normális(?), nyomjuk neki, de nézzük gyakran a nívót a pálcán. Egyértelmű tervezési és anyaghiba ez, de a sorozatgyártás ugye elkezdődött, hadd szóljon! A  végfelhasználó meg gondoskodjon a vasról. 

Előzmény: Iván Lenn Dül (489040)
Iván Lenn Dül Creative Commons License 2 napja 0 0 489056
czimbi Creative Commons License 2 napja 0 0 489055

Vigyázz, nincs annyi sziget, ahol ezek elférnének! ;-) Az első garnitúra után jön a következő mihaszna csapat és így tovább a végtelenségig! 

Előzmény: pirate82 (489037)
Alex Raps Creative Commons License 2 napja 0 0 489054

Ha nem láttál valójában semmit ami előremozdíthatna bármiféle vizsgálatot akkor sok értelme nincsen. A kár elszenvedőjének kötelesség ilyenkor segíteni azzal, hogy tanúként igazolod annak vétlenségét. Így soincs sok esélye arra, hogy a kötelező fizet, de legalább megpróbáltad.

Előzmény: kopiteki (489052)
kopiteki Creative Commons License 2 napja 0 0 489053

Ja és persze a paraszt elhajtott

Előzmény: kopiteki (489052)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!