Megoldódott, egyenlőre. Megtaláltam Jobb oldalt A oszlopon a CAN busz illesztőt amit kivettem lefotóztam vissza tettem és azóta minden rendben. LEHET ÍGY KELL RESETTELNI?
Urak! A beteg egy 2015 ös HILUX egyformán szaporázza mindkét oldalra az irányjelző, dacára annak, hogy minden izzó jó. Hol van elbújva az irányjelző relé ezekben? Honnan lehet hozzáférni, hogy kicseréljem?
Így is már kipróbálta a rendőr módszert, hogy ráül az övre.
Pedig hasznos. Az a gond, hogy eléggé törpék vagyunk mindketten, így az ülést előre kell húzni, és akkor külön tornagyakorlat hátranyűlni az övért. Megy ez menet közben is, de nem annyira biztonságos:-)
Valaminolyasmi volt, hogy odo állásban legyen a km óra, gyújtás rá, 10mpig nyomni a napi km nullazót, és akkor még jelent a b-on és át lehetett váltani.
Más: nekem műszakin visszakapcsoltatták az automata kéziféket, hogy ne égjen a lámpa a műszerfalon. Pedig előtte felhívtam, megkérdeztem őket. Bolond ez a rendszer, még az ablakmosó tartály minimum jelzője sem éghet a műszerfalon. Régebben valamikor ősszel vittem az autót, nem akartam utántölteni, hogy kifogyjon a nyári, de muszály volt. (azóta nem is használok nyárit)
Nemrégiben vásároltam egy '18-as gyártású Toyota Corollat. Szeretnék rá venni acélfelnit. Ha szenzor nélkülit veszek, csak a műszerfalon fog villogni az ikon, vagy hangjelzés is párosul hozzá? Használhatom-e így az autót?
Segítséget kérnék. A autómban (Auris 1,33, E18 2013-as) nem működik az ablaktörlő “szakaszos ablaktörlés” funkciója. A törlési időközt is hiába állítom, nem töröl. Ha magam felé húzom a kart, a vizet nyomja, de az ablaktörlést nem indítja el. A ablaktörlő kar minden más állása megfelelően működtet mindent!
Tudja-e valaki, hogy ennek a funkciónak hol van a reléje? Utastérben ott nem találom, ahol a "netes szakirodalom" írja, vagy robbantott ábrával mutatja.