Keresés

Részletes keresés

Dexter007 Creative Commons License 2008.08.24 0 0 67
A CRYO módszerről van vkinek tapasztalata?
Akinom89 Creative Commons License 2007.12.24 0 0 66
Helló!
Nekem rengeteg, kb. 200 anyajegyem van, ebből 35-40 az arcomon.
Gyerekkoomban kevesebb volt, aztán hirtelen elkezdtek szaporodni. Nekem semmi bajom nincs, azóta több nem lett, bár talán van valaki, aki többet is tud róla!
Előzmény: kiviki (64)
kiviki Creative Commons License 2007.04.09 0 0 64

Sziasztok!

 

Ahogy látom megint elég régóta nem volt itt senki.

A problémám az, hogy mostanában rengeteg új kisebb-nagyobb anyajegy jelent meg a testem különböző részén.

Nem látok rajuk semmi furcsát. Szabályosak, egyforma színűek, nem fájnak, nem viszketnek... De egyre több van belőlük.

Nem járok szoláriumba, nem napoztam már hónapok óta...

Nem tudom, ez is betegség? Ezzel is el kellene mennem orvoshoz?

Valaki volt már hasonló helyzetben?

SzVFE Creative Commons License 2006.02.01 0 0 63
Hello, nekem most lesz aktuális egy ilyen műtét a Szt. István kórházban. Két nyugtalan anyajegyet szednek le rólam TB költségen, de azért kérdezném azoktól akik már átestek ilyen műtéten, hogy mennyi volt a hálapénz, ha volt?
Opart Creative Commons License 2005.11.07 0 0 62
Ha valaki erre jár és érdekes lehet: én most vagyok túl két nagyobbacska anyajegyen, sebészeti úton. Csak azért írok, mert én is magánklinikát kerestem sokáig, de több 10ezer forintom nem volt a műtétekre ( főleg, hogy kettőre is szükség volt), ezért végülis a BM rendelőbe, ahova egyébként is járok elmentem a bőrgyógyászhoz. Megnézte őket (ingyen) és beutalt a sebészetre, ahol szerintem semmivel nem kaptam rosszabb ellátást, mint egy magánklinikán (viszont ingyen, avagy TB) A heg természetesen látszik, mivel vágták, de sokkal szebb, mint az anyajegy volt és már félnem sem kell, hogy gond lesz belőlük. A heget több fajta krémmel is lehet kezelni, ami nagyon szépen kisimítja és elhalványítja őket. Nem hiszem, hogy a drága sebészek szebb sebet csinálnak. Remélem lesz, akinek segítettem:-)
ewq23 Creative Commons License 2005.10.23 0 0 61
Telefonon beszéltem a Mátyásföldi klinikával. Igen, 7e a vizitdíj, ami még esetleg elmegy, de ez nem az eltávolítás. A műtét nagyon drága. Sebészetileg csinálják (mint máshol is), és valami 40e-t mondott a recepciós, hivatkozva, hogy drága a varróanyag, és ha kinyit egy csomagot a doktorúr, akkor ki kell fizetni. Biztos nagyon szépen dolgoznak ennyiért.
Előzmény: földikutya (57)
Yoda tanítványa Creative Commons License 2005.06.25 0 0 60
FotexZoli:
36 perc, ugy látszik, már nem divat a n.....zás

kiindulási alapnak: Lézerklinika, belváros, 10 000 Ft/db

Yoda:
10 az baszott drága, hármat párologtatattam el 15-ért.
Ez egyébként milyen anyajegyre vonatkozik kissebb vagy nagydarab (gondolom különbözik a kettő, mivel a kis izékat furcsa lennne szikével kivágni) ?
Yoda tanítványa Creative Commons License 2005.06.25 0 0 59
Sziasztok!
Lézerrel vetettem már le egypár nagyobb anyajegyet a fejemről, az egyik elég zavaró volt mert kilátszott a hajamból és randa volt egy kicsit, a hegesedésre nem tudok mit mondani mert takarja a hajam a helyét, most viszont érdekelne hogy lehetne -e valamit kezdeni az arcomon levő kissebbekkel is. (kb 10)

Hálás lennék ha valaki tudna valamiféle részletekkel szolgálni, hogy milyen módszerekkel lehet az ilyesmit megcsináltatni, milyen erdményekkel és hol-mennyiért ?
Opart Creative Commons License 2005.05.05 0 0 58
Köszönöm a címet, ez még belefér a "megfizethetőbe":-). Mindenképpen megnézem a honlapot is, de nekem legfontosabb, hogy másnak jó tapasztalata volt velük. Nem mernék teljesen ismeretlenhez menni.
Előzmény: földikutya (57)
földikutya Creative Commons License 2005.05.02 0 0 57

SZia,

 

mi számít megfizethetőnek?

Én velük vagyok nagyon elégedett:

 

Mátyásföld klinika, Stehlich Gábor.

 http://www.stehlich.info.hu/

 

7000 ft a vizitdíj, de többször volt már, hogy nem kellett fizetnünk, vagy "családi jegyet" kaptunk.

Előzmény: Opart (56)
Opart Creative Commons License 2005.05.02 0 0 56
Remélem látogatja még valaki a topicot! Egy megbízható és kifizethető bőrgyógyászt keresek. Ha valaki ismer ilyet, kérem adja meg valamilyen elérhetőségét. Előre is köszi!
hirvike Creative Commons License 2004.11.03 0 0 55

Halihó!

 

Tud valaki egy megbizható bőrgyógyászt Pesten?

ewq23 Creative Commons License 2004.03.24 0 0 54
Üdv!

Szerettem volna egy ellenőrzésre bejelentkezni a Kékgolyóba, de csak májusra kaptam időpontot. Nem tudjátok, hogy az ottani orvosoknak nincs-e magánrendelése, vagy van-e egyéb gyorsítási módszer? Egy halántéknál lévő anyajegyet szeretnék megnézetni, ezért olyan helyet keresek, ahol profik.
Ezzel a májussal azt mondják magukról, hogy csak komolytalan esetekkel vagyunk hajlandók foglalkozni, ami várhat. Akinek meg esetleg sürgős, az menjen máshova.

Előzmény: kzs1974 (53)
kzs1974 Creative Commons License 2002.04.05 0 0 53
Halihó!

Csingiling, voltál már a dokinál?

Mi újság?

Én tegnap voltam újra. Jövő héten kimetszik az anyajegyemet, csak még nem tudom, mikor.
Kiváncsi leszek a szövettani vizsgálat eredményére, remélem, semmi baj nem lesz.

Előzmény: csingiling (51)
kzs1974 Creative Commons License 2002.02.20 0 0 52
Szia!

Remélem, hogy nem lesz, bár azt mondta a doki, hogy ez bőrtípusfüggő, és mivel nekem zsíros bőröm van, ezért számítharok az újabb szemölcsök megjelenésére :o(

Heg: az én esetemben szerintem fog maradni heg, mert 1 kis bemetszést kell ejteni, de ugyebár a hónalj nem olyan vészes hely. És én úgy vagyok vele, hogy inkább 1 kis heg legyen ott, mint pár év múlva egy ronda bibircsók...

De úgy gondolom, minden esetben próbálják úgy megoldani a dolgot, hogy a lehető legkisebb heg látszódjon az eltávolítás után. Nem vagyok orvos, de ismerem annyira Molnárt, hogy nem végezne kontár munkát, ill. ő is csak olyan dokihoz küld, aki hozzá hasonló "kaliberű".

Úgyhogy szerintem ne aggódj, keresd fel minél előbb! Érdemes az ilyen dolgokat még télen, a naposabb időszak beköszönte előtt elvégezni, mert tavasszal, amikor már éri napfény a bőrt, nagyobb az esélye annak, hogy a heg alatt végleg fehér marad a bőr. (Ezt spec. a doki mondta.)

Előzmény: csingiling (51)
csingiling Creative Commons License 2002.02.20 0 0 51
Na, örülök, hogy akkor most rend van. :-)

Kicsit bátrabb lettem, el fogok menni hozzá.
Azt nem mondta, hogy megmarad-e a helye (anyajegynek)?
Egyébként ne félj nagyon a szemölcsöktöl. Nekem a térdemen volt még ált.iskolás koromban. Egyet leszedtek, és a többi is eltünt. Úgy látszik, tényleg van ilyen, hogy az a góc közepe. Azóta nincs, de most ezt lekopogom. Lehet, hogy még egy jópár évig nem lesz neked sem. :-)

Előzmény: kzs1974 (50)
kzs1974 Creative Commons License 2002.02.20 0 0 50
Na, szóval tegnap voltam.

Marha rendes volt a doki! Igaz, nem kaptam érzéstelenítőt, de kibírható volt.
És végre minden szemölcsöt leégetett rólam!
Igaz, a szemölcs esetén ez nem végleges megoldás, mert vírus okozza, és évente 1x el kell majd mennem "irtásra", mert vhol ugyis mindig elő fog jönni a testemen. De sebaj. Végre jó kezekben voltam.

Más: nekem is van 1 anyajegyem (vagy pigmentfolt v. akármi) elég kényes helyen (hónalj), és sajnos az utóbbi időben elkezdett nőni. :o(
Megbeszéltem a dokival, kis bemetszéssel eltávolítható.
Azt nem ő csinálja majd, hanem beutal egy sebész kollégájához. A beutalóért majd a rendelőbe kell mennem, aminek a címét megadtam.
Ez kb 3 hét múlva lesz majd esedékes.

Szerintem érdemes elmenni Molnárhoz, mert nagyon rendes. Nem kapkodott, nem sietett, megnézett minden gyanúsnak tűnő kinövést. Sőt, amikor elvileg befejezte volna az egész műveletet, és öltöztem, akkor jutott eszembe, hogy a hátamon is volt 1 pigmentfolt, és azt is megnézte szó nélkül.

(Az általam említett drnő ezért külön időpontra behívott volna, és csak azért kellett volna kifizetnem 6000 Ft-ot, hogy megnézze - tavaly sajna eljátszotta ezt velem)
Ja, és a doktornő tavaly ugyanezzel a technikával (égetéssel) szedte le rólam a szemölcsöket. Csak épp az ő munkájának eredményeként hetekig borsónyi varrak voltak az arcomon, ill. minden szemölcs helyén. Most pedig nem is látszik szinte semmi.....Ennyi a különbség....

Szóval mindenkinek csak ajánlani tudom Dr. Molnár Lászlót, bármilyen bőrgyógyászati problémája van!

Előzmény: csingiling (49)
csingiling Creative Commons License 2002.02.19 0 0 49
Jaj, de jó, azt hittem, nem fog írni senki. Engem érdekel, hogy hogy ment a dolog, mert én is jártam már úgy, mint te azzal a drnovel.

Nekem van egy pár anyajegyem, ami elég kellemetlen helyen van, dörzsöli a ruhám és sokszor hajszálon múlik, hogy nem sérül meg, mert megtanultam kezelni, de azért jobb lenne nélkülük. Az egyik elég gyorsan no és ezért most elhatároztam, hogy vége, elmegyek dokihoz. Akkor meg már bánja a többi is... :-)

Köszi a javaslatot! És jöhet a beszámoló.

Előzmény: kzs1974 (48)
kzs1974 Creative Commons License 2002.02.19 0 0 48
Én csak egyet nem értek: miért nem lehet megadni a doki telefonszámát? Fél valamitől?

Mindenesetre én megadom az én dokim elérhetőségét (nagyon rendes és jó szakember!): Dr. Molnár László
Szt. János Kórház és Rendelőintézet;
I-XII. ker. Bőr- és nemibeteggondozó
Szilágyi E. fasor 18.
Tel: 458-4676
Napont 8-11 közt rendel.

Ez egy amolyan SZTK szerűség. Érdemes 8 előtt odamenni, és akkor megvan az esély, hogy elsőnek be lehet jutni. 8 után már rengetegen vannak!
ELső alkalommal a kartonozóba kell menni, ott megcsinálják a betegkartont (TAJ szám kell hozzá!), az alapján hívnak be.
Ott is mondani kell, h. Molnár főorvoshoz akartok menni.

Van magánrendelője is, de annak a címét ő adja oda névjegyen. Először megnézi a problémát, és utána megmondja, mit lehet vele tenni.

Én ma megyek hozzá szemölcseltávolításra, ha érdekel vkit, majd megírom, milyen volt.
Ja, a magánrendelőben a vizitdíj 5000 Ft (de ebben minden benne van).
A Szilágyi E. fasorban természetesen ingyenes.

P. S.:Tavaly rólam egy "jó szakember" (csak magánrendelője van a nőnek) 2 hét alatt legombolt 14 ezer Ft-ot (szintén szemölcseltávolításon voltam), és persze a felét rajtam hagyta :o(

Előzmény: csingiling (47)
csingiling Creative Commons License 2002.02.19 0 0 47
Írhat ám más is, aki tud jó bőrgyógyászt, csak segítsetek.
Köszi!!!
Előzmény: csingiling (46)
csingiling Creative Commons License 2002.02.19 0 0 46
Sziasztok!
Jó régi ez a topic, de remélem olvassa most olyan is, aki itt volt.
Izsike csodadokijára lenne szükségem (3. sz. hozzászólás), elég sürgető a dolog. Kérem, hogy aki tudja az elérhetőségét, írjon! E-mail jobb, mert azt hiszem, izsike nem akarta, hogy publikus legyen.
Köszi!!!
Alex99 Creative Commons License 1999.05.06 0 0 45
Izsike!
E-mailt vettem, nagyon szépen köszi.
izsike Creative Commons License 1999.05.06 0 0 44
A szememben nekem is van!
szemafor Creative Commons License 1999.05.06 0 0 43
Na mondok újat. Hallottatok már olyanról, hogy valakinek a szemében van anyajegy? No mert én is merek egyet. És ez nem vicc. Ő se hitte el, még az orvosnak is csak nehezen...(mármint hogy az anyajegy)
anyajegy.hu
izsike Creative Commons License 1999.05.06 0 0 42
Alex99!
E-mail ment.
Piri Creative Commons License 1999.05.05 0 0 41
Nekem a térdemről kb 2 hónapja vettek le egy csúnya fekete "atipiás" anyajegyet és szerencsére jóindulatú volt de könnyen átváltozhat rosszindulatúvá és a szakkönyvek szerint amiket átolvastam ha 3,5 mm re lemegy a bőr alá akkor a 3 éves túlélési arány 0 % !!!!!!!
tehát jobb levetetni ha növekszik,viszket,feketedik, megdagad, ezek mmind atipikus jelek és akkor rlehet belőle "bőrrák" malignum cutis
sajnos fiatalkorban is egyre több van és aszongyák aki bőrrák miatt hal meg az télleg magának okozta mert az egyetlen rák ami kívülről látszik és egy egyszrű dermatoszkóppal /bőrgyógyászati nagyító/ láthatóvá válik

A műtét különben nem fájt na de az érzéstelenítő ... juj

Big-B Creative Commons License 1999.05.05 0 0 40
Mesélj, hol van még anyajegyeid! Annyira felizgat már a pocin is, hogy hallani akarom a többit.
Előzmény: Arabella (39)
Arabella Creative Commons License 1999.05.05 0 0 39
Imádlak!:)
Előzmény: Big-B (38)
Big-B Creative Commons License 1999.05.05 0 0 38
Kell az az anyajegy a pocikáról. A köldök után a legszexisebb dolog a pocin.
Akinek mégsincs, azzal szóba sem állok.
Alex99 Creative Commons License 1999.05.05 0 0 37
Izsike!
Ha ez a doktornö egyéb börproblémákkal is foglalkozik, akkor kérném és is az adatait. Konkrétan a fiaim miteszer ill. pattanásaikból kifolyólag érdekelne.Ráadásul a nagyobbiknak majdnem borsó nagyságú hegszerüségei maradtak. Előre is köszi!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!