Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

TAMI17 Creative Commons License 2023.04.24 0 0 593

Én Erdős Anikónál vezettem a mazsola jogsinál Budaörsön, kifejezetten női oktatót szerettem volna. Szerencsére nem csalódtam, nagyon kedves és türelmes volt velem, elsőre sikerült is a vizsga. 

Lilike1990 Creative Commons License 2023.02.19 0 0 592

Sziasztok!

 

Én a Mazsolajogsinál tanultam Budaörsön. Kiemelném, hogy az oktatómra nem kellett sokat várni és jó fej volt, szívből ajánlom Vrancsik Viktor. Sajnos sok rosszat hallani így szerettem volna ezt a jó példát megosztani. A barátnőmmel együtt kezdtük de ő olcsóbb kategóriás oktatót választott és sajnos hónapokkal később végzett, de a végén kb ugyanannyiba került összességében. 

Dunastyr Creative Commons License 2023.01.11 0 0 591

Sziasztok!

 

Ajánlani szeretném a budapesti  No1 autósiskolát. Gyengébb képességeim ellenére elsőre sikerült náluk átmennem a vizsgákon. A légkör családi, tanulóbarát, az oktatók pedig kedvesek, türelmesek. Különösen Mariannt szeretném ajánlani.

xluca07157 Creative Commons License 2022.09.29 0 0 590

Sziasztok 

Csigavértől a Takács Sándor oktatóról valakinek van valami véleménye? Köszönöm

xyberwolf Creative Commons License 2022.04.18 0 0 589

Egy kis segítséget szeretnék kérni. Az iránt szeretnék érdeklődni, hogy van olyan oktató aki hétvégén vállal autóvezetés oktatást. Sajnos munkám véget nem jó az időbeosztásom. A segítséget előre is köszönöm. 

Marianna1996 Creative Commons License 2022.03.08 0 0 588

Sziasztok!Csepel autosiskolànâl Tóth Pál tanàrùrat kaptam oktatnak,másnak nem volt szabad kapacitása.Ősz hajú morogva. Elmondtam neki totál kezdő vagyok sose vezettem.Első alkalommal bevitt 2 körforgalomba is nulla tapasztalattal.Természetesen lefullasztottam a kocsit amin háborgott ,hogy miért nem megy.Valakinek tapasztalata vele kapcsolatban?Màr most kezd elmenni a kedvem a vezetéstől.Vagy valaki tud ajánlani egy türelmes oktatót.

forumosnev Creative Commons License 2022.03.05 0 0 587

Itt kezdtem böngészni a véleményeket, és amennyi jót olvastam Göblyös Zoltánról, biztosra akartam menni. Rákerestem és az ő sulijában jelentkeztem én is (talentum). Mondta, hogy sokan várnak rá, de nekem nem volt sürgős, vártam körülbelül fél évet.

 

Megérte. Először féltem a vezetéstől, de végül elsőre átmentem, boríték nélkül (utóbbi fontos, mert már az első órán megmondta, hogy tuti nem fizetünk a vizsgán). Türelmes, rugalmas, poénkodós és közvetlen. Nem egyszer még tovább is tartotta az órát, ha épp nem volt utánam más. A leghülyébb kérdéseimre is türelemmel válaszolt, még ha ismételten tettem is fel. Minden óra végén akad dícsérő szava, mit csináltam jól, miben kell még fejlődnöm.

 

Gondoltam a sok jó vélemény mellé én is leírom a sajátomat, bár lehet ő nem örül neki annyira (mesélte, hogy megkérte már az iskolát, hogy az ő számát ne adják ki új tanulóknak, olyan nagy a várólistája)

Lizababa1 Creative Commons License 2022.02.09 0 0 586

Meg tudnád mondani, hová mentél át? Köszönöm ha válaszolsz 🙂

Előzmény: tiphaine (574)
Zolika888 Creative Commons License 2022.02.07 0 0 585

Sziszatok! 

Csigavérnél elkezdtem vezetni a Takács Sándor oktatónál valakinek van tapasztalata vele kapcsolatban!? Köszönöm. 

Minimalism93 Creative Commons License 2022.02.06 0 0 584

Szia melyik iskolában volt ez a lehetőség? Több bukás után valami ilyen megoldásban gondolkodom... 

Előzmény: che63 (578)
Törölt nick Creative Commons License 2022.02.03 0 0 583

Sziasztok, a like drive autós iskoláról szeretnék véleményeket kérni, illetve Tengeri Attila oktatóval kapcsolatban is érdekelne hozzászólás.

Köszönöm a segítséget

KFeri_2+4 Creative Commons License 2022.01.03 0 0 582

Sziasztok!

 

A nagylányom szeretne B kategóriás jogosítványt szerezni. Tudtok Budapesten olyan autósiskolát és oktatót ajánlani, ahol nem kell hónapokat várni? A lányom májusban szeretne levizsgázni a KRESZ-ből és nyáron szeretne vezetni.

Kalman-92 Creative Commons License 2021.11.03 0 0 581

Üdvözletem

Egy olyan kérdéssel fordulnák hozzátok ,hogy aki a talentum autósiskolánál jelentkezett menyi idő volt még válaszoltak neki?

Legelőször felhívtam őket ,,hogy lehet e jelentkezni e-learning kressz re. A telefon túlvégén azt a választ kaptam ,hogy igen online minden intézhető csak vizsga előtt kell személyesen bemenni az irodájukban.

A honlapjukon rámentem ,hogy jelentkezés küldött a rendszer egy tájékoztatót amiben kérték a személyes adataimat illetve ,hogy az oktatási díjat utaljam át. Ez meg is történt viszont választ nem kaptam utána semmi.

Kb hány nap amíg feldolgozzák a jelentkezési kérelmet?

Válaszokat előre is köszöntem.

gumicsirke007 Creative Commons License 2021.09.21 0 0 580

Én is erősen gondolkodom a váltáson... A jelenlegi oktatóm nemcsak ordibál, de még ütöget is, ha olyanja van. A végén meg azt mondja, hogy amúgy nem volt rossz. :D Már úgy megyek órára, hogy előre görcsben van a gyomrom. A suli nevét még nem írnám ide, csak ha sikerül váltani - nem akarok saját magam ellensége lenni. :)

Barcel088 Creative Commons License 2021.08.13 0 0 579

Én is leírnám a történetemet, hátha segít valakinek.

 

Június elején elkezdtem a SOS autóiskolánál, de hamar láttam h a választott oktatónál nem fogok idegösszeroppanás nélkül levizsgálni ezért váltottam. Sok jó véleményt olvastam itt a Talentumról és Göblyös Zoltánról, ezért úgy voltam vele h ha várni kell, várok.

Szerencsére, 3 hetet csak kellett várnom, viszont utána bőven behoztam a lemaradást.

Tegnap elsőre átmentem a vizsgán, kenőpénz nélkül a legnehezebb vizsgaútvonalon.

Összeségében az év eddigi legjobb döntése volt, hogy váltottam és vártam Zolira.Miért?

Soha nem késett óráról, sőt volt h túlvezettünk

Soha nem intézett semmi ügyet az órám alatt

Mindig jóhangulatban telt az óra, soha nem kiabált, feszkózott

Július 4.én kezdtem 6 levezett órával, és mikor mondtam neki h augusztusban jó lenne vizsgázni, abszolut partner volt. Ő nem nézi, hogy mindenkinek jusson óra, hanem ahol szabad órája van és Te jönnél akkor beír. Így volt olyan hetem h egy héten 4 alkalommal voltam, de 3 alkalmas hetem is volt többször.

Nála nem lehet fizetni a vizsgabiztosnak.

Most egy másfél éves toyota corollaja van, amivel nagyon jó vezetni. Van benne visszagurulás gátló ami sztem sokat segít vezetés közben.

 

Összeségében, a váltás miatt nem lett meg később a jogsim.

Arra viszont számítani kell, h aki másik suliból megy annak több a tarifa. Viszont ezért a pénzért tényleg megtanítanak és nem pörgetik az órákat. 

 

 

Előzmény: Barcel088 (577)
che63 Creative Commons License 2021.06.10 0 0 578

Ha az oktató meghatározott összeg fejében ajánlja a sikeres vizsgát, mit tennétek?

 

Barcel088 Creative Commons License 2021.06.09 0 0 577

Én is megszívtam egy oktatóval. Gyakorlat nélkul rutinpályán megy az oltogatás, kiabálás, stresszelés. Aztán utána meg kérdezi h miert vagyok ideges....

2 óra után elhatároztam, h nem várom meg míg el megy a kedvem az egésztől és váltani fogok.

 

Ne szívassátok magatokat egy olyan oktatóval, aki nem tud oktatni. Egy jogsi sok pénzbe és időbe kerul. Ha meg is kapod a papírt nem lesz kedved vezetni, minden amin keresztül mész értelmét veszti.

 

Te vagy a kliens, te fizetsz !! Ha nem vagy elégedett egy fogorvossal vagy fodrásszal, akkor váltasz, nem? Oda visszuk a pénzunket ahol nekunk megfelelő szolgáltatást kapunk.

 

hajrá mindenkinek !

hhajnika01 Creative Commons License 2021.05.12 0 0 576

Sziasztok! Én most fogok csigavérnél oktatóhoz jutni szerencsésen nem kellett túl sokat várnom. Takács Sándor az oktató, lehet tudni róla valamit? 

Anettk88 Creative Commons License 2021.02.18 0 0 575

Sziasztok!Sos jogsival én is nagyon megszívtam, kifogtam egy idegbeteg oktatót, aki állandóan késett, órán az ügyeit intéztük, ordítozott (nem tudom mért gondolják, hogy ez jó módszer), de szerencsére hamar rájöttem, hogy váltani kell. Csajszi autósiskolához mentem át, Igaz Mónika lett az oktatóm, akinél türelmesebb emberrel még nem találkoztam. Korrekt és nagyon jól magyaráz, elsőre átmentem, sikerült megszerettetni a vezetést. Ha valaki Kispesten keres oktatót, őt jó szívvel ajánlom, tényleg élmény vele vezetni.

tiphaine Creative Commons License 2021.02.01 0 0 574

A Duna Plaza parkolójánál kerüljétek el Tengeri A-t. Szabadúszó. Már tudom miért. Inkorrekt anyagilag, tanítani lusta, alázás az egyetlen eszköze. Ahová mentem tőle, ott jól ismerték. Csal a kilóméterrel, arról inkább nem is beszélek, hogy micsoda baromságokat hord össze teljes magabiztossággal. Az ilyenek, mint ő a szakmája szégyenei.

olat94 Creative Commons License 2021.01.08 0 0 573

Sziasztok,

 

Eddig a Mosolyzónánál voltam és minden rendben volt, csupán az a problémám velük, hogy KRESZ vizsga után 4 hónapos várakozást (vagy akár 6-ot) mondtak, és nekem a munkámhoz szükséges lenne a jogosítvány, így a váltáson gondolkodom.

 

Véleményeteket szeretném kérni a következő autósiskolákról: Future jövő autósiskola (itt valószínűleg azonnal tudnék kezdeni), Zebra autósiskola (itt azonnal) és Éjszakai bagoly autósiskola. Mindhárom iskolánál Kispesten kezdenék, viszont nem nagyon akarok lehúzós, szarrágó, idegbeteg oktatókkal tölteni x hónapot (bár gondolom senki sem :D).

 

Válaszotokat és segítségeteket előre i sköszönöm.

 

Üdv,

olat94

tbforev Creative Commons License 2021.01.05 0 0 572

Sziasztok!

 

Most jelentkeztem a Jövő Autósiskolához, és több oktatót is felkínáltak, akikhez mehetnék. Takács Imréné, Timkó Attila, Szénásy Ferenc, Izsó Zoltán, Macskásy Árpád oktatókkal van bárkinek tapasztalata, ajánlanátok valamelyiküket?

domino_day Creative Commons License 2020.11.28 0 3 570

Sziasztok, megosztanám én is tapasztalataimat - avagy olcsó húsnak híg a leve.

Budapest, SOS Jogsi.
Beiratkozás, ügyintézés: Nálam nem volt gond, mindent személyesen intéztem, de az ügyintéző hölgy egyesekkel meglehetősen gorombán tudott viselkedni.
- A honlapjukon egyes helyszíneken csak az van feltüntetve, hogy hány órától van beiratkozás, az hogy hány óráig, az nincs. Ez például okozott olyan jelenetet, hogy a beiratkozási idő (5 óra) kezdete után 20 perccel érkező beiratkozni kívánó diákot kissé felháborodva küldte el az ügyintéző - merthogy ő már addigra csomagolni kezdett. (Az órák 6-tól vannak, így logikusnak tűnhetett, hogy addig tart a beiratkozási, ügyfélfogadási idő.)
- A tantermi KRESZ oktatásról: alapvetően alapos volt, de gorombaságból ott se volt hiány. Mindig mondta a tanár, hogy kérdezzetek. Aztán mikor egy lány kérdezett valamit, egyből lehordta, hogy most nem ott tartunk, hogy gondolja hogy most erről fog beszélni. Nyilván ezek után senki nem akart többé kérdezni semmit.
- Gyakorlat. Na itt jött a feketeleves. "Együtt kiválasztjuk az oktatódat" - hirdeti nyájasan az iskola. A valóság ezzel szemben az, hogy te hívogathatod az oktatókat, akiknek csak egy töredéke írja ki, hogy egyáltalán mettől meddig dolgozik. Szabad helye általában egyiknek sincs, így ide-oda küldözgetnek. Ha végre valaki hajlandó fogadni, már rég nem szempont, hogy egyébként szimpatikus-e, örülsz hogy találtál valakit. És ez baj.
Mert - pl. - nevezzük - Tibornak, az a fajta ember volt, aki már első órán traktál politikai nézeteivel, és azoknak némileg ellentmondva már kb. harmadik órán elmondja, hogy lesz a vizsga... egyébként ez nem érdekelne, ha ez a szokás, hát ez a szokás. Az sokkal zavaróbb volt, hogy folyamatosan kiabál, üvöltözik, szidalmaz csak hogy aztán kb. 1 centit igazíthasson a sávtartáson, meg hasonlók. Úgy általában véve sem tartotta be az oktatás menetrendjét, gyakran mond le vagy cserélne órákat, de ezen utóbbiakon még túl lehet lépni. Az sokkal nagyobb baj, hogy úgy alapvetően az a fajta ember volt, aki miatt nem várod az órákat, hét közben is csak arra tudsz gondolni, hogy ezzel a gyökérrel kell találkozni, és biztos megint idegbeteg lesz, és hogy neked ehhez semmi kedved.
A tanácsom tehát, hogy ne iskolát keressetek először, hanem oktatót ajánlás alapján. Ha garantáltan valaki kezeskedik érte, hogy normális ember akkor abból induljatok ki, hogy ő mely iskolákkal áll szerződésben, és oda menjetek. És ne sajnáljátok a pénzt jó iskolákra, oktatókra jobban jártok.
Még egy dolog. Ha nem érzitek magatokat jól az oktató mellett, ne féljetek váltani, akár oktatót, akár egész sulit. A le nem vezetett pénz ilyenkor visszajár. Ne hagyjátok, hogy az egyébként nagyszerű vezetési élményt elrontsák nektek.

Márk Tasnádi Creative Commons License 2020.11.11 0 0 569

Sziasztok!

 

Most végeztem el a kresz-t, viszont a jelenlegi iskolában csak 3-4 hónapra tudnak oktatót adni, tud esetleg valaki egy helyet ahol azonnal lehetne kezdeni?

Dodoka88 Creative Commons License 2020.11.08 0 0 568

Sziasztok!

Én a saját tapasztalataimat szeretném megosztani. 2019. Novemberében iratkoztam be a pesti autosiskolaba. Sikeresen levizsgaztam elsőre kreszbol és EÜ-bol. Sajnos kocsivaltas miatt csak 2020 februárjában tudtam kezdeni. Bejött egy covid időszak is Márciusban. A lényeg sajnos az oktatom nagyon turelmetlen, uvoltozos, ingerült volt velem. Ez kihatással bolt a vezetesemre. minél jobban üvöltött annal idegesebb lettem és már alapvető dolgokat is elrontottam. Összesen 50 órát akart vetetni velem.... tudtam hogy béna vagyok... de már nem birtam az uvoltozest és a viselkedését. többször sírva mentem haza. 38 óránál ki jelentkeztem az iskolából. Ajanlottak egy autós iskolát egy bizonyos oktatoval. Nos én budapesti vagyok de ahol dolgozom közel van Gyalhoz. Igen az iskola Gyálon van. Obelix autósiskola. Elmentem megnézni. Nagyon szimpatikus volt az oktató de kicsit messze volt a lakhelyemhez. A lényeg mégis őket választottam! Nem bántam meg. Már első alkalom után nem féltem többet a vezetéstől. Az oktatom Szabó Norbi volt. Nala jobb oktatót nem is lehet kívánni. Türelmes es úgy oktatót hogy észre sem vettem és meg is csinaltam. Az órák nagyon jó hangulatban teltek. Szeptember 22.-e körül kezdtük a vezetést. Most csütörtökön tettem sikeres vizsgát nala! Mindenkinek ajanlai tudom aki hasonló cipőben járt mint én!

Viktor Mármarosi Creative Commons License 2020.10.08 0 1 567

Sziasztok. 

Jelenleg a csepel autós iskolában tanulok, eddig minden rendben volt az iskolával semmi gond. A kérdésem az lenne, hogy Tóth Pál tanár úrral van e valakinek tapasztalata. Idős, ősz hajú kissé mogorva arcú. Ahogy utána néztem, a Jakab autós iskolában, illetve itt a Csepel autósiskolában tanít.

Eddig 1 alkalmon vagyunk túl, tudom az még semmi, de egyszerűen annyira rossz élményem volt vele, hogy azóta nem csak ideges vagyok, de szabályosan félek a vezetés gondolatától. 

Alapokat, alap gyakorlatokat szinte át se vettük, rögtön ki az útra... 

És persze guruljak, váltsak, stb és elsőre bevitt körforgalomba. Számomra felettébb türelmetlen, cseppet sem megértő, első alkalommal ültem a kormány mögé érthető módon ideges voltam, de ő meg sem próbált lenyugtatni, csak tovább növelte az ideget bennem. Ha elrontottam a váltást, kiabált hogy szét cseszem a kuplungot. Első alkalommal nem is értem hogy várja el hogy mindent jól csináljak. Kapkod, türelmetlen, stresszel.

Köszi ha valaki tud tanácsot adni, esetleg szintén tanult nála és hasonló élményei voltak vele. 

Apu140 Creative Commons License 2020.09.24 0 0 566

Dekmár autósiskolát nem ajánlom:

mobilszámokon kívül semmilyen segítséget nem adnak az oktató kiválasztásában: sokan csak délelőtt vezetnek, aki délután is ad órát, annak nincs már időpontja év végéig, van aki a covid miatt nem is vezet, többen nem a megadott autón oktat, stb.

Az iskola teljesen elengedi a kezed....

hosil Creative Commons License 2020.08.16 0 0 565

Szia! Érdekelne, hogy Neked mennyi volt az óradíj akkor? Most 8e ft. és kíváncsi vagyok emelkedett-e azóta. Köszönöm

Előzmény: Tanulo26 (558)
Benzema Creative Commons License 2020.03.05 0 0 563

Én az autóklubosnál tettem sikeres vizsgát, így azt ajánlom. Elsőként a Pati-nál voltam ahol egészen a gyakorlati oktatásig minden jó volt, de aztán sajnos az oktató (O. Ferenc) inkorrektsége és pénzéhsége miatt muszáj voltam váltani.

Előzmény: Swtrooper (562)
Swtrooper Creative Commons License 2020.03.01 0 0 562

SZIASZTOK!

Kaptam kés autós iskola ajánlást

1: Autó-Plusz Kft. Árpád hídnál
2: Újpesti autós klubb városkapúnál

Valaki tud valamit róluk? Melyiket válasszam? Tapasztalatok, ismerősők?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!