Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
majdnem*: a fegyveres topikokban továbbra sem javasolt (értsd: engedett) a politikai eszmék futtatása, agitálás, győzködés! Ilyenekre ott van a politika fórumcsoport. Köszönjük megértésed!
Kezdem érteni miért ezt a nicknevet választottad egy bizonyos női oldalon is van egy ilyen sőt egy másikon is. De az írás és a hobbi meg ezek teljesen eltérő dolgok:). De cicamica hallgasd végig azt a zenét.
:((((( ..ez nem volt szép tőled!! háááttt bántottalak én???.. mit tettem, hogy egy gyenge fiúnak így nekiesel??? tettem én neked valami rosszat???... szégyeld magad!!
Tehenészlány a jó ....any...ád!!!Mert valaki lány akkor kicsit sem érthet a légpuskákhoz szerinted? 8 éve lövöldözök légpuskával,és a sláviámat is magam szedtem szét és pucoltam:-)Ugyhogy az alap dolgokat tudom szerintem,de te persze sokkal többet mivel komolyabb fegyvered lehet! Tudod igenis kitartok itt a fórumon mert nem tettem semmi rosszat ellenetek és kurvára szarul esik hogy ekkora tirpákok vannak hogy csak ugy ismeretlenül lehordtok mindennek minden ok nélkül! Vagy csak annyi a bűnöm hogy vettem egy lidert egy régi ellenségetektől????? Sajnálom de ez van!
Tehenészlány a jó .... ?anyád !!! Mert valaki lány akkor kicsit sem érthet a légpuskákhoz szerinted ? 8 éve lövöldözök légpuskával , és a Slavia-t is magam szedtem szét és pucoltam:-) Úgyhogy az alap dolgokat tudom szerintem , de te persze sokkal többet mivel komolyabb fegyvered lehet ! Tudod igenis kitartok itt a fórumon mert nem tettem semmi rosszat ellenetek és kurvára szarul esik hogy ekkora tirpákok vannak hogy csak úgy ismeretlenül lehordotok mindennek minden ok nélkül ! Vagy csak annyi a bűnöm hogy vettem egy (szar) Lídert egy régi ellenségetektől ????? Sajnálom de ez van !
Ha nemharagszol javítottam egy pár hibádat . Tudod mikor írsz a szavak alatt a piros vonalak nem dísznek jelennek meg .
Akkor nem vagy olyan mint az "egyszeri" Móricka! Káromkodik ezerrel. Egy felnőtt leszúrja: Ejnye te gyerek! Nem szabad ilyen csúnyákat mondani, még gyerek vagy! Móricka: Most mér? Én mán fölnőtt vagyok! Már duktam is! Felnőtt: Aztán mikor? Móricka: Arra bzmeg nem emlékszem, mer annyirán be vótam baxva! ;-DDD
Az... cicamica... hogy gargalizálna langyos hurkazsírral.
Kizárt, hogy egy frissen légfegyverek és Liderek közé szabadult 30 éves falusi tehenészlyány annyira képben legyen a puskákkal, távcsövekkel, hogy valami szakmai-szerű hablatyot ide trollkodjon. Én is 30 éves falusi férfi vagyok, tudom, mi érdekli a korombeli vidéki fruskákat. :) (Nem, anett80, nem adom meg a telefonszámom, nem viszlek moziba, nem nézzük a hullócsillagokat, nem hancúrozunk a szénakazalban!) :)))
Továbbá az is kizárt, hogy egy nő ennyi oltás ellenére is kitartson itt a fórumon.