Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
majdnem*: a fegyveres topikokban továbbra sem javasolt (értsd: engedett) a politikai eszmék futtatása, agitálás, győzködés! Ilyenekre ott van a politika fórumcsoport. Köszönjük megértésed!
Az... cicamica... hogy gargalizálna langyos hurkazsírral.
Kizárt, hogy egy frissen légfegyverek és Liderek közé szabadult 30 éves falusi tehenészlyány annyira képben legyen a puskákkal, távcsövekkel, hogy valami szakmai-szerű hablatyot ide trollkodjon. Én is 30 éves falusi férfi vagyok, tudom, mi érdekli a korombeli vidéki fruskákat. :) (Nem, anett80, nem adom meg a telefonszámom, nem viszlek moziba, nem nézzük a hullócsillagokat, nem hancúrozunk a szénakazalban!) :)))
Továbbá az is kizárt, hogy egy nő ennyi oltás ellenére is kitartson itt a fórumon.
na most megvagy!:-)) az előbb azt irtad,nem a te képed!hanem ugy küldte msn-en.az övén viszont azt irja hogy 6x42-es van.akkor hogy lehet delta? legalább tanulj meg hazudni,mert olyan kevés vagy mint sünben a dauer!
na ja,veszek mán no!:-)) azt irja hogy a tcs ami rajta van,az egy delta... no most ugyanaz a tcs van rajta mint sig sauer képén.ott azt irja hogy hammerli 6x42-es. ha a képet kimented,nagyitod élesited,meg lehet látni... no akkor ki vegyen vissza??:-))
Oh te nekem nincs ilyen gondom kimegyek lőni viszem a magyart aztán a 631est meg a 630ast a végén.Szépen sorba Amúgy egy oldalt frissítést szívesen látnák:).
Hagyjuk ezt,komolyan!Én lennék a legboldogabb,ha valóban igaz volna legalább a fele a túlzásoknak:-((((Azon kevesek,akikkel már volt személyes kontaktom a fórumról, tudják,hogy elég komoly hátrányból indulok,ha mindkét kézre szükség van,de ez itt,az Off-os topicban is Uff...
Más dolog az,hogy mit lehetne,és mit tudnék vele lőni.Engem nem vonz a távlövészet, pláne nem satuból,homokzsákról,feltámasztva,stb.Sokkal jobban örülök annak,ha állva,szabad kézből,10 vagy 25 m-re eltalálom a kis metál állatokat,vagy lövök egy jó sorozatot lőlapra.Az oldalt meg majd lassan frissítem,mert a CZ 200-as még nincs rajta (több más mellett).Egyébként ez utóbbit is 10 m-re készítem fel(már csak egy Qrva céltüske hiányzik a tunnelházba)hogy ha versenyre megyünk,legyen egy versenyképes fegyver,amivel a többiek is tudnak nevezni,versenyezni,nem csak 30 éves LG-vel.De tovább megyek:a 631-es Slaviámmal is nagy élmény volt távcsővel nagyobb távolságra(igaz,egy adott,fix távra belőve)lövöldözni,én azt is tudtam értékelni nagyon.Neked sincs szégyellni való fegyvered,és megelőlegezem,lesz még előbb-utóbb sok más is a meglévőek mellé:akkor aztán Te is szembesülsz majd azzal a szomorú ténnyel,hogy ha nem lőhetsz egyszerre mindegyikkel,akkor mindig lesz egy aktuális "kedvenc"Nálam ez már jó ideje egy Fég GPM D2-es,sportmarkolattal :-))))))))