Külön a te figyelmedet hívom fel, hogy nehogy véletlenül az androidosok Google Mapsen publikált, telefonnal lőtt és automatikusan összerakott photosphere-jeibe botolj valamikor. Nem szellemek, mutánsok! :-)
Egyébként én össz-vissz egyet kettőt néztem meg, nem vagyok én minőségellenőr, vagy bárakármi.
Arra voltam kíváncsi, hogy mit figyel egy profi, és szóval se mondtam, hogy én átnéztem ezeket itt mind, és nem vettem észre semmit. Nem tudom, hogy hol olvastad ezt.
Tehát még egyszer köszi a segítséget, hasznos volt, de majd azt én ügyesen eldöntöm, hogy mit kezdek el, és mit nem, ez ügyben nem kértem javaslatot senkitől. :)
Pár kép után elszédültem, mert semmi nem függőleg, ami az kéne, hogy legyen... Szóval: büntetés végignézni :) azért írtam, hogy a minőség rovására ment a mennyiség.
Ha te nem látod ezeket a hibákat, el se kezdj foglalkozni ezzel a támával!
Esetleg lehet kérni az ebben a témakörben amatőr és tanulni vágyók kedvéért, mint én is vagyok, hogy mikre gondolsz?
Én próbálkoztam, ennél sokkal-sokkal gyatrább eredménnyel, ezért fel is hagytam vele egyelőre, de érdekelni továbbra is érdekel a téma. Egyszer, ha több időm lesz, megint elmélyednék benne.
Mondjuk vissza nem jelzett semmit se (egy még annál is alacsonyabb árra), de jó helyen van a NN3 nálam is:-D
Van mellette már egy ilyenem, úgyhogy ha valakit tényleg érdekelne a NN3, az illetőnek felajánlott árak (beszerzési árak fele) érvényesek. Mint fent írtam, jó helyen van nálam is, úgyhogy "mennyit-engedsz-a-feléből" nincs:
(A használathoz vagy a T-30, vagy a CP2 szükséges hozzá, mert amúgy nincs mire rögzíteni a vázat, a nadír adapter pedig igen jól jön a nadírra hosszú záridő vagy expósorozat távkioldóról indítása esetén)
Kedves Béla én sajnos nem értek a gömbpanoráma készítéshez és ezúton nagyon köszönöm, hogy felhívta a figyelmemet a belinkelt munkákra. Valóban sok remek 360 fokos templombelső készült már Magyarországon. Szíves elnézését is kell kérjem, ezért ha Székesfehérváron jár, tisztelettel meghívom egy kávéra. Minden esetre, amíg nem ráztunk kedélyesen kezet, kérem maradjunk a magázásnál, én az ide citált Google urat is magázom, hiszen ismeretlenül senkit sem szokás letegezni. Most be is gépelem a Bing nevű keresőbe az ön nevét, bár Bing úr sem a barátom, legfeljebb a munkatársam.
... az anti-hülyeség elburjánzása megszüntetné a szarkazmust, bár kétlem, hogy ez az alábbi futam szarkasztikus lett volna. Ha valaki benéz egy fórumra, bőven elvárható lenne, hogy alapszinten utánanéz a kérdésére kapható válasznak, mielőtt "bekérdez". A másik mód, hogy "helló, unatkozom, ti is, nem tud valaki stb.) Pesze lehet ezt másképp is értelmezni, csak úgy nincs értelme ;)