Amikor ezt meghallottam, azt hittem valami hülye szórakozik az árakkal.
Itt az USA-ban egy korlátlan 768/128-as DSL kapcsolat Internettel együtt 40 dollár, vagyis kb 12000 forint.
Ugyanez MATÁV-éknál 160 ezer (a 140 ezres előfizetést hittem hogy elirtál, de kiderült hogy KOMOLY!!). Valóban, ez nagyon korrekt és méltányos összeg. Magyarországon egy hónapra több, mint itt egy évre...
Azt meg egyszerűen zsarolásnak tudom nevezni, hogy beköttetik az ISDN-t... MINEK KÖTTESSEK BE egy elavultabb rendszert az ADSL-el együtt??? Gratulálok MATÁV.
Egy cég nekem 20K-ért igért korlátlan ADSL-t, csak egy gondjuk volt, hogy a matáv még nem véalszolt hogy tud a matávhoz kapcsolódni :-)))) Biztos meg marad az ADSL engedélyük, ha ezek a hifhez panaszt adnak be...
Ez tetszik: 6e->9e->140e->260e
Igen szép, fokozatos árak 8-)
Spec. egy gyors szamítás alapján a Home80 napi 24 órában mindössze 115e.
Ami főképp tetszik, hogy még az Office ill. Power csomag sem tartalmaz legalább egy fix IP címet, nemhogy tartományt, pedig SZVSZ nem Gipsz Jakab fog Office csomagot rendelni otthonra, és nem is Ló Béla Power-t. (384k-n már egész kényelmesen el lehetne pedig üzemeltetni egy kisebb cég web-szerverét)
Asszem maradok az ISDN-nél. Az napi 24 órában is csak 60 körül van 64k-val...
Óóó, érdemes érdeklödni. Email kérdésekre küldenek egy 2 megás (!) doc filét, upc logo + 6 sor, miszerint majd novembertöl adnak infot, köszönik az érdeklödést. Vagyis publikusan kb. ennyit tudnak és kétlem, hogy telefonálásra 3 szónál többet mondanak....
A szerződésen, amit velem írattak alá (Budapesten) az van, hogy "programkód: BBBP", valahol másutt pedig ez: "Broadband Budapest". Hangszerről semmi szó nem esik :-)
Picit nem tartozik ide, de azt csiripelik egyes források, hogy a mindenkinet az akció sikere miatt lassan megszünik? Vagy majd csak ISDN-re lesz alkalmazható? :) Klasssz.
kösz, ez egész bíztatóan hangzik. más kérdés hogy ez nálam nem mostanában lesz realitás, mert bár Bp. Vik kerben lakom, de még mindig csak soros UPC kábel van... (elég vicces, szüleimnek 210 kmre innen egy kis falucskában már jóideje lehetne kábeltévés netjük, és még mondja vki hogy elmaradott a vidék (igaz hogy pl. szennyvízcsatornázás csak most volt ott augusztusban :)
"Broadband - Profi
A csomag tartalma:
Kábelmodem: 1 db
E-mail: 1-5 postafiók, összesen 10 MB tárterülettel
Web-tárhely: 5 MB
Adatforgalom: 3 GB (A kábelmodem Ethernet csatlakozási felületén mért forgalom.)
Statisztikus sávszélesség: 300/64 kbps
Havi előfizetési dij: 9,000 Ft + ÁFA
A Broadband csatlakozás egyszeri dija: 20,000 Ft+ÁFA
"
No, nálam járt egy UPC-s ember, hogy új kábeltévé-szerződést kössön velem. Erre megkérdeztem, hogy internet mikor is lesz. Nagyon megörült, és rögvest előhúzott egy internetszerződés-űrlapot, amit én alá is írtam. Az upc-s úr, kinek neve Vöröss Gábor (csakhogy megnevezzem a forrást, és legyen kin leverni, ha félreinformált :-) szerint a budapesti broadband szolgáltatás október 1-én indul, ára 10900 forint (ez rajta van a szerződésemen), nincs forgalmi díj, és forgalmi korlát sincs. A TVNettől eltérően nincs egyszeri belépési díj, és minden előfizető saját kábelmodemet kap. Viszont a sebesség limitált: 300 kbps lefelé, 64 kbps felfelé, ami elég zsérnek hat a XIII. kerületi TVNethez képest... Azokkal, akik jelenleg TVNet előfizetők, nem szerződhetnek a TVNettel kötött megállapodásuk miatt. A második, tizenegyedik és tizenharmadik kerületet jelölte meg mint a szolgáltatás nyújtásának első helyszínei.
No, ma október 2-án felhívtam UPC-t, hogy szerződtem, hol van már a netem. Azt mondták, november 1-én indul... No, akkor most mikor is? ;-)