Ahogy elnézem, azért megoldotta az elvonást. Amúgy nem bántjuk mi a gépét, hanem éppen ellenkezőleg, örülnénk, ha végre ő is játékhoz jutna, és aktívan hhozzá tudna szólni a játékhoz, nem csak az itt olvasottakat visszamondva.
Még itten vagyok, csak egy kicsit elfutottam. De amúgy ilyen ez a Manta, el-eltűnik. De kiváncsi leszek, ha felrakja a játékot is ennyire passzív lesz-e?
Csak Manta GP-hez akarok hozzászólni, hamár ez az offolós topic.
1. SATA winyó nagyon jó, csak egy bökkenő van vele. Ha át akarod vinni a haverhoz, hogy a játékmásolatait, meg a demonstrációs videóit kipróbálás céljából nagy sebességgel a saját gépedre másold, akkor lehet, hogy copni fogsz, ha nincs neki SATA csatolója a gépben. Én jártam így és nagyon káromkodtam..
2. Sima CD író helyett vegyél Combo drive-ot, mert nem sokkal drágább és legalább elolvasni el fogod tudni a haverok által írt DVD-ket, meg ha filmet veszel ki esetleg a tékából, azt is megtudod nézni.
Mint mondtam, még jáccani sincs kedvem. Most még a gépemből is ki vannak húzgálva a csatlakozások némi pakolászás miatt, de 4 napja még arra sem vettem a fáradtságot, hogy visszadugjam a zsinórokat.
Végül is a karácsony a szeretet és boldogság ünnepe. ideje hát, hogy rosszul érezd magad :)))
Ha este hazamész, tessék felvenni a védőszemüveget, bekapcsolni a Rome-t, és elfoglalni a következő várost. A nap is kisüt aztán (főleg, ha wait-re kapcsolsz)
Hát, kezdésnek jók lesznek a rómaiak, aztán próbálkozz a szkítákkal. Nyílt terepen okés a helyzet, lelövöldözik a népet, de ostromkor nagyon nehéz irányítani őket, és ha beragadnak vhová, akkor nekik annyi.
Hát, ez szép kilátásokkal kecsegtet. :( Mindegy, fogadalmam köt, hogy valamelyik altaji pásztornéppel kezdek... Mondjuk, másodikak lesznek a gallok. A lómaiakat meg a végére hagyom, az összes többi civilizált társadalommal egyetemben! :)
Éljenek a barbárok! Fuj, indogermánok! Fuj, szutykos körmű anatóliai földtúrók! Éljenek az altaji pásztornépek! :))))
Tegnap megmodoltam a játékot annyira, hogy mindenkivel tudjak játszani, és próbaképpen kezdtem egyet a szkítákkal. Hát, elég szopatós. Pl. semmi pénz nincsen (bár egy kicsivel több, mint a germánoknál, mert a térképet több felé el lehet sózni, mivel nem csak ketten vannak körülötted.), gyártani meg csak különböző íjász egységeket lehet. Ami jó tud lennia nyílt terepen, de ostromkor semmit sem érnek. Így, amíg nem tudsz képezni vmilyen gyalogost (csak az axemenek vannak, biztos sokat sprézték magukat), addig távolról kell lenyilazni az ellent, meg jobb esetben a vezérrel lovasrohamot indítasz ellene. De a lovasok is meglehetősen gyengék, a múltkor a trákok 23 fős vezérserege megölt 52 lovasomat. Úgyhogy az íjászokon kívül nem sok jó egység ven, de azért nem veszett fejsze nyele a kampány.