Előre kérem elnézésed, ha a poén sértőnek hangzik számodra, de annyira magas a labda, hogy muszááááááááááj...
Szóval: szomorú, ha egy gyermek az anyja támasza, de még szomorúbb, ha csak az italbolttól hazáig vezető rövidke úton az.
Komolyan: engem jelenlegi élethelyzetemben az zavar legjobban, hogy a szerepek ismét felcserélődtek és én szorulok a szüleim segítségére, nem pedig fordítva. :(
De ez a téma teljesen feldúlja a topic nemes hagyományát az idétlenkedés terén, tehát hanyagoljuk! :)))
Slender! Ha itt is ezt szándékozod tenni, akkor légy oly kedves kizárólag a Rome : Total War című játékról írni! Szigorúan ragaszkodnod kell e témához, ha ebben az off-topic-ban off akarsz lenni! :)))
Hmmmm... hogy is van a kettős tagadással erre az esetre vonatkoztatva? Ha off az off-ban, akkor on, de, ha on, akkor igazából azért, mert offol... NŐŐŐŐŐŐVÉÉÉÉÉÉRKEEEE!!! Kérem a mosoly-piruláimat!!! :)))
Akartam már kérdezni régebben is, hogy édesanyátok nem sírt sokat, amikor kicsik voltatok és rátok kellett néznie!? Mert hogy gyermeket várt volna szegény, de hát csak ti... :)))
Szóval: kedvem laposra taposva, mert a bótban nem volt videjókártya, amilyent ígértek, ezért maradt benne az eredeti 32+gödröt csinál. Hétfői este, vagy legkésőbb kedden történik meg a csere a kívántra. :(((
De sebaj, mert legalább elkészül a következő flash-anyag az érdeklődők számára: Az európai nyelvek földrajzi kialakulása címmel. Krantz könyvéből a térképeket és kísérőszövegeket kívánom feldolgozni pont olyan metódus szerint, mint a Warry-féle művet. Ha kész, majd jelentkezem. Ugyanis holnap, meg holnapután szabin leszek, tehát 3 napig büntetlenül szidalmazhattok majd! :)))
Valahol az Actions-nál kell lennie a Movie actons, meg az URL actions opcióknak, akárhogy töröm a fejem. Nem sértő szándékkal, de azt kell mondanom: valamit valahol eltévesztettél. Ez nagymértékben annak tudható be, hogy én egy másik verziót használok, s a segédlet az alapján készült.
Ne veszítsd el a csüggedésed! Legkésőbb hétfőn meglesz a korrekt segítség!
Ja, a library-t (az én verziómban) az F11 gomb nyitja meg, s ott láthatod a kis objektumaidat. Dupla klikk a nevére: átnevezés. Dupla klikk az ikonjára: szerkesztés önálló ablakban, mintegy kiemelve a "scene"-ből (tehát nem látszik háttérben mindaz, ami egyébként az animációdat alkotja, csak a gombod alkotóelemei).
der slen? Izé... slender? Rosszkor jöttél: 15 perc múlva lépek el haza. :(
De addig megpróbálok. Nem igazán értem, mit mondot a FOxigén, vagy ki... Ha csinálsz egy objektumot, úgy, amint az első pár lépésben leírtam / illusztráltam, az mindenképp a libraryba kerül. Máshova nem is mehet...
Uhhhh... én ebből csak az "olvastam", a "köszi" és az "Eje" szavak jelentését ismerem. :)))
Szóval annyiban tudok lendíteni az ügyeden, hogy szűkítem a megkérdezhető emberek számát: tőlem hiába vársz segítséget, a tudásom nem elégséges hozzá. :(
Felhívom a tisztelt fórumozótársak figyelmét, hogy Viharlovag "nick" nevéből nem gúnyt űzni akartam, csak olcsó poénkodásból torzítottam el - és KIZÁRÓLAG erre az egyetlen hozzászólásra korlátozódik ez is!
Először én is kiakadtam, hogy der Schimmelreitter (írta: Theodor Storm) ilyen G-p-Lési hibát vétett, de mentségemre legyen monda, Akárki elvonta a figyelmemet az EU1-gyel kapcsolatos menstru... izé... instruálással. :)))
Aztán tovább tanulmányozni a kérdést nem volt időm, mert lejárt a munkaidőm. De ma - elolvasva a magyarázatot - lelohadt a felhőbörödésem és megbocsátok Záporhuszár fórumozótársnak. :)))