Ez a topik kiemelt figyelmet kap a moderatúra részéről.
Az alapelvek egyszerűek:
- Érvelj, vitatkozz, beszélgess. Ne személyeskedj és ne dehumanizálj.
- A politikus is ember. Az olvtársad is. És te is az vagy.
- Ne írj le olyat, amit visítva jelentenél, ha az ellenoldal írná. Negatív véleményt is meg lehet fogalmazni mocskolódás és személyeskedés nélkül.
- Ha csak balhézni, provokálni vagy gyűlölködni tudsz, mehetsz más fórumra.
- Amíg ki vagy tiltva, ne gyere vissza folytatni másik nicken sem. Nem éri meg.
- Olvass törlési értesítőket, és szívleld meg az ott leírtakat.
- A törlést fogadd el, ne jogászkodj és ne próbálgasd a határokat.
Lehet hogy nem érem meg... ki tudja.most sem vagyok csóró, tegnap ok.200 km re mentem egy jó babgulyás miatt.magam miatt nem aggódom, fogok én még táncolni a sírodon.🤣🤣🤣
A lényeg a kamatos kamat szerintem, nekem az jött ki, hogy 10 milla szorozva 1,15 a huszadikonnal az: 163.665.374.- forint, azaz 53 milla veszteséged lesz.
A haszon nem gond, adsz most 10 millát, 10 év múlva adok neked 110 millát! (Ha meg nem, hát tévedtem)!:-)))
Egyébként vannak néha lehetőségek pénz fialtatásra rizikó nélkül . Jöttem haza a vonattal pár éve és két asszonyka beszélgetett Az egyik mondja : Képzeld a minisztérium ahol dolgozok felajánlotta nekünk , hogy kaphatunk tőle x millió Forintot x évre 1,5 % kamatra de minek az nekem ? Erre a másik : Egyszerű vedd fel és tedd be az OTP-be arra az időre lekötött betétre és kapsz érte 5 % kamatot . A 1,5 és 5 % közötti különbség lesz a hasznod rajta .
Na ezt magyarázd már el mert nem értem . Addig jó , hogy felveszed a 10 millát és azt vissza fizeted 20 év múlva megfejelve a 15 % kamattal . Az is stimmel , hogy csak 20 év után kell visszafizetned egy összegben ha van olyan hülye bank aki így ad kölcsönt . Azt mondd már el , hogy mibe fekteted addig azt a pénzt , hogy 100 milla hasznod lesz rajta a végén ?
Vicces vagy . Miért hívatta volna be ? Ha behívatja akkor az részrehajlás mert az ukránt sem rendelte be mikor azok eladtak az oroszoknak két francia nehéz önjáró ágyút áron alul 120 000 petákért az oroszoknak .
Gyulus! Az emberek 99%-a nem tud százalékot számolni. Tőlük nem volt elvárható, hogy ezt az eldugott veszélyt felismerjék. Tudod hasonlóra mondta a Kúria, hogy tisztességtelen volt az eljárás.
Na de a bizonyítás.
példa:
Te felveszel 20 évre 10.000.000 hitelt évi 15% kamattal. Más költség nincsen. Úgy gondolod az évi 15%-ot ki tudod termelni és 20 év alatt a 20milla tőkét is.
A feltételek: Akkor törleszted a tőkét és a kamatot amikor csak akarod és olyan részletekben, ami éppen kényelmes neked.
Valami miatt az jön ki, hogy nem törlesztesz közben semmit, hanem végére összegyűlik 100millió hasznod és abból kifizeted a tőkét és a kamatokat 20 évre egyben.
teljesítettél szerződés szerűen ebben az esetben? - igen. Mindenki szerint is.
na, de mennyit kell a 20. év végén majd kifizetned?
Vajon a legjobb magyar külügyér behívatta-é már az orosz nagykövetet, hogy ne támogassák tovább fegyverekkel Ukrajnát, mert ez csak a háború további elhúzódásához vezet?
Hagyd Laci! Ez az egész, olyan mint a viccben, amikor a feleség rajtakapja a férjét a szomszédasszonnyal. A férj, meg azt mondja, hogy: " Te most a szemednek hiszel, vagy nekem? " :-)
Tudod! Vannak az elkötelezettek, meg vannak a lekötelezettek. Ők még a gatyájukban is jobb oldalon hordják! :-DD
Kitalációs?!!!!!Bandó az a pár száz nyomorult sajtós,aki még nem Lőrincnek hálás,meg a teljes nyomoronc "ellenzék"(meg én!!!!)nem tudnánk komoly konferenciákon sem annyi eszetlenséget összetörpölni,mint kormányunk rögtönzései! Ez csak 3és feleteknek nem tűnik ám fel.;-)
Ezzel a jobboldali médiával mennyire ébren tudlak tartani! Így nem szúnyókálsz a klaviatúra mellett, izgatottan várod a kedvező pillanatot, hogy Bandónak végre ellentmondhatsz már!:-)))
Vald be őszintén, hogy te is jót szórakozol velem együtt!
Pontosítsunk! "a teljes média jobboldali.......".helyett : A teljes JOBBOLDALI média! ;-D
Olvass már "rendes"dolgokat is! Annyira mindent jobbra húzva olvasol,hogy aggódom szakmai reputációd okán is!Ha a szakirodalmat is ilyen egy irányba tartva olvasod,eldől jobbra a ház,amit rajzolsz!!!;-DDD
Ennek a topiknak pont te vagy a legnagyobb trollja, állandóan mindenféle kitalációs badarságoddal + a kormányt kritizáló sajtó szeméttel kakilod tele ezt a topikot!:-))) Ezt a topikot neked ígérte valaki, mert csak a neked tetsző hsz-k lehetnek benne, te kis írigyke?
Hahahaha! BAGOLY MONDJA A VERÉBNEK, HOGY NAGYFEJŰ!