Keresés

Részletes keresés

Boszorka Creative Commons License 2014.01.09 0 0 91484

Volt egy barátnőm, aki nagyipari mennyiségben volt képes kirántott szárnyakat gyártani. Imádtam!

Előzmény: Caipi (91483)
Caipi Creative Commons License 2014.01.09 0 0 91483

Mondtam, hogy rokonlélek! Bár szárnyat sehogyan sem eszem.

Előzmény: Boszorka (91480)
Caipi Creative Commons License 2014.01.09 0 0 91482

Én a mosogató fölé hajolva szoktam. Vagy darabokra vágva, megtejfölözve + cukrozva, villával.

Előzmény: nagypapi51 (91479)
homerx Creative Commons License 2014.01.09 0 0 91481

es a kremest? malackodva, mint a hamburgert ;)

kezzel enni josag! :0

Előzmény: Csimpolya (91478)
Boszorka Creative Commons License 2014.01.09 0 0 91480

Nálam csak az első változat menne, miután utálok kézzel enni.

Őszibarack az más. Azt többnyire a mosogató fölé hajolva eszem, már ha olyan igazi édes leves őszit sikerül kifogni. Ilyenkor keülöm a társaságot.:-)

Előzmény: nagypapi51 (91477)
nagypapi51 Creative Commons License 2014.01.09 0 0 91479

Étteremben késsel-villával szervírozzák, egyébként állva, kissé előrehajolva, lábak terpeszben, ingujj feltűrve. :)

Előzmény: Csimpolya (91478)
Csimpolya Creative Commons License 2014.01.09 0 0 91478

Most már csak azt kellene megtudnom, hogy ehetek kulturáltan őszibarackot. Mert praktikusan enni csak a zuhany alatt lehet, minél kevesebb ruhában.

Előzmény: nagypapi51 (91477)
nagypapi51 Creative Commons License 2014.01.09 0 0 91477

Ha eddig nem tudtátok volna:

how to eat wings

Csimpolya Creative Commons License 2014.01.08 0 0 91475

Milyen igazad van! Nem is értem, hogy nem gondoltam erre!

Előzmény: joy (91474)
joy Creative Commons License 2014.01.08 0 0 91474

Méeznemaz?

:o)))

Előzmény: Csimpolya (91473)
Csimpolya Creative Commons License 2014.01.07 0 0 91473

Aláírom, de vagyunk ezzel így jó páran. Talán klubot kéne alapítanunk.

Előzmény: joy (91472)
joy Creative Commons License 2014.01.07 0 0 91472

Igaz, csak előtte a december kissé kemény volt.

Előzmény: Csimpolya (91470)
Roger Preed Creative Commons License 2014.01.04 0 0 91471

Sziasztok!

 

Feleségem kipróbált egy tönkölybúzás palacsinta receptet, aminek a végeredménye ízre rendben van, de a sütés során nagyon sok beleragadt a teflonos serpenyőbe. (Ugyanannyi olajat használt hozzá, mint egy sima palacsintához, amivel nem szokott probléma lenni)

Valakinek van valami ötlete, hogy hogy lehetne ezt a leragadás problémát megoldani?

Csimpolya Creative Commons License 2014.01.03 0 0 91470

Akkor öszekötötted a kellemeset a hasznossal, ami ezúttal szintén kellemes!

Előzmény: joy (91469)
joy Creative Commons License 2014.01.03 0 0 91469

No.

Mostmár elmondhatom, hogy jól sikerültek a kaják a hosszú ünnepek alatt.

 

Olyan sikeresen bevásároltam, hogy vagy 2 hétig tej-kenyér-sörön kívül csak leveszöldeket, gyümölcsöt kell vásárolnom, mert dugig a mélyhűtő.

Bubo.Bubo. Creative Commons License 2014.01.01 0 0 91468

hasonló jókat az új esztendőre mindenkinek!

 

http://index.hu/tudomany/2014/01/01/a_magyar_buco_az_ev_hala/

Előzmény: joy (91467)
joy Creative Commons License 2014.01.01 0 0 91467

 

BÚJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJÉK!

Caipi Creative Commons License 2013.12.24 0 0 91466

Caipi Creative Commons License 2013.12.23 0 0 91465

Azért nem volt jó, mert nem volt neki. :) 

Előzmény: joy (91463)
joy Creative Commons License 2013.12.23 0 0 91464

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!

joy Creative Commons License 2013.12.23 0 0 91463

A sima kristálycukor miért nem jó?

Az a legolcsóbb is.

:o)

1 kiló az idők végezetéig eláll, ha nem kap vizet.

Előzmény: Bubo.Bubo. (91456)
joy Creative Commons License 2013.12.23 0 0 91462

Igen, ő az!

Előzmény: újmóni (91459)
joy Creative Commons License 2013.12.23 0 0 91461

Úgy tudom, nem lehet vele kandírozni, karamelizálni.

Próbáld ki egy kisikanálnyi xillittel a kandúrozást!

 

Én kizárólag komoly cukorbeteg vendég érkeztekor használom, mert baromira drága.

A csúcs az volt, amikor lányom paleo-őrületének hatására meggyőzött, hogy ezzel készítsek madártejet unokáimnak. Azok megkóstolták, ---> és ott hagyták.

"Nem ízlik, nem olyan, mint csinálni szoktál!"

Még, hogy nem érzik ki!

:o/

Előzmény: Törölt nick (91453)
GPF Creative Commons License 2013.12.23 0 0 91460

A kockacukor karamellizálódik is és a kandírozáshoz is jó. Nem kell összetörni, hisz a kandírozáshoz úgyis szirup kell.

Előzmény: Törölt nick (91455)
újmóni Creative Commons License 2013.12.23 0 0 91459

a nyírfacukor az a xylit?

 

 

Ő használ xilitet - ez nem karamellizálódik, elpárolog -, és különböző szirupokat, nádcukrot is.

 

 

http://www.origo.hu/tafelspicc/teszt/20130212-kristaly-nadcukor-melasz-es-xilit-oszehasonlitas.html

Előzmény: Törölt nick (91453)
Boszorka Creative Commons License 2013.12.23 0 0 91458

Mozsár nincs????

Előzmény: Bubo.Bubo. (91456)
Luca_41 Creative Commons License 2013.12.23 0 0 91457

Végül is lett narancslikőr is.

Megoszlott a vélemény a palacsintával kapcsolatban. Nekem annyira nem jött be, de volt a társaságban, akinek nagyon.

Előzmény: újmóni (91449)
Bubo.Bubo. Creative Commons License 2013.12.22 0 0 91456

kockacukrot ha beteszed erősebb nylonzacskóba és mondjuk sodrófával vagy kalapáccsal megütögeted, lesz belőle rendes cukor...

Előzmény: Törölt nick (91455)
Törölt nick Creative Commons License 2013.12.22 0 0 91455

Köszi :) 

És ha a kockacukorral csinálom? 

Lehet, hogy valóban nem jó ötlet a nyírfacukrot erre használni...

Előzmény: GPF (91454)
GPF Creative Commons License 2013.12.22 0 0 91454

Karamellizálni nem lehet, azt tudom.

 

Hogy kandírozni lehet-t vele, azt nem tudom.

Előzmény: Törölt nick (91453)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!