Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
majdnem*: a fegyveres topikokban továbbra sem javasolt (értsd: engedett) a politikai eszmék futtatása, agitálás, győzködés! Ilyenekre ott van a politika fórumcsoport. Köszönjük megértésed!
Hááát, kinek mi a szupi. Nekem ez a semmire nem jó, hulladék kategória! Korongozni alkalmatlan. Gyorspont,, maxi gyorspont dettó. Ipsc, steel chellenge szintén. Még plinkingre is jobb egy dióverő hosszúságú Benelli öntöltő.;-)
Tudod: termodinamika II. fő tétele! Vákuumból kölcsönözhetsz ingyen energiát - egy kis időre, de azt is vissza kell fizetni. ezért párolognak a fekete lyukak.
Ingyen ebéd nincs! Max. olyan, ami nagyon olcsó...
Az én korábbi tapasztalataim szerint is 4-5 nap volt a lappangás.
De most nem.
Az unokától kaphattam csak el, mert sehol nem voltam a megelőző napokban. Ő is csak 1 nappal korábban szedhette fel az oskolában, mert nem volt itthon a család.
A gyerek már nem lázas, de még ő is köhög, figyelünk rá.
Január harmadik héten 300.000 új beteg jelentkezett be az ellátási rendszerbe súlyos légúti tünetekkel. Mivel a figyelőszolgálat adatai 2 óránként frissülnek, én azt vélem felfedezni, hogy ennek a mostani nyavajának 4-5 nap a lappangási ideje. Sajnos az én családomban ez halálpontosan igazolódott.
Viszont ez nem vírus, hanem egy atipusos tüdőgyulladás és akként is kell kezelni ( röntgen nem mutatja, sztetoszkóppal nem hallható). Kezeletlenül ( vírusra kezelve) az első fázisban kb. 10 nap után megszűnnek a tünetek, viszont a harmadik héten tüdőödéma alakul ki, ami eddig az évben több mint 200 beteget vitt el.
A kezdetekkor meg is csináltam. Vettem stage pass kitűzhető tartót hozzá, stb. Volt aki élt vele, és volt.....
Kötelezővé ugye nem tehetem. De akikről tudtam, hogy nem találkoztak még ilyen formában, azokat akkor is bemutattam keresztbe, meg kasul egymásnak!
Megfordult már a fejemben egy "klubtalálkozó" gondolata is, de azt még ott, akkor, józanul el is vetettem! Pestről Pestre nem voltak hajlandók kimozdulni az emberek ( Tudom, más ügyben, kicsiben már próbáltam pár éve).
Hangemberek, fotelpoéták itt jórészt. Pedig a személyes kapcsolatokat semmi nem pótolja...