Keresés

Részletes keresés

Keszikörnyezet Creative Commons License 2005.02.15 0 0 234

Na igen!

További érdekessége az ügynek, hogy a Kovács képviselőről az egyesületünk egyetlen tagja sem mondta hogy m....a g..i. Csak a képviselő úr rájött arra, hogy ilyet nem mondhat egy közszereplő. Egyébként kovács képviselő azt állítja, hogy telefonbeszélgetés alatt mondtam ezt az egyik ismerősének (Rózsikának) aki éppen este fél tízkor egy társaságban volt és kihangosította a telefonját, így többen hallották ezt. Nevetséges! és ezt szemrebbenés nélkül.

Egyébként én a telefonomat nem hangosítottam ki, ezért azok a személyek akikkel én voltam, csak az általam elmondottakat hallották (azt nem amit a Rózsika mondott), Őket meg lehet kérdezni mit mondtam, ha valakit érdekel.

Előzmény: ALBI (226)
barnacica Creative Commons License 2005.02.15 0 0 233
A regionális híradóban ma elhangzott,hogy nem lesz népszavazás Dunakeszin a hulladékégető ügyben,mivel nem gyűlt  össze megfelelő számu aláírás.Polgármesterünk és a TIÉD egyesület  egy tagja nyilatkozott.Göd és Fót szívesen hozná ide a hulladékot mondta a mi Polgármesterünk.
ALBI Creative Commons License 2005.02.15 0 0 231
Elnézést kérek tegnap tévesen írtam !
Dunakeszi polgármestere nem szólította fel Kovács Lászlót lemondásra!

Csak a tegnap berakott Határozati javaslat van !
Előzmény: távfutó (230)
távfutó Creative Commons License 2005.02.15 0 0 230

Hát kedves Albi,

 

elöbb jön be Dunakeszire az első szeméttel megrakott teherautó, mely az égetőműnek hoz táplálékot, mint, hogy a kedves és tisztességes Gézánk kirúgja a legkedvesebb cimbiéjét!

 

Te kirúgnád azt a munkatársad (bűntársad), akinek a segítségével milliókat tudsz eltüntetni egy 32ezer lakosú település költségvetéséből?

 

Ugye nem?

 

Szóval ilyen egyszerrű! Ez addig marad míg meg nem hal. Mint a papok. Addig pap míg prédikálni tud, ez addig marad míg lopni tud!

 

üdv

Előzmény: ALBI (229)
ALBI Creative Commons License 2005.02.14 0 0 229
HATÁROZATI JAVASLATDunakeszi Város Képviselő-testülete elítéli, és nem tartja elfogadhatónak, ha bármelyik helyi képviselő nyilvánosan testi erőszakkal fenyeget meg bárkit, aki a véleményét elmondja a képviselő-testület döntéseivel, előterjesztéseivel kapcsolatban. A testület nem tartja követendő példának és elítéli azt is, ha a fenyegetést a képviselő a munkáját, elképzelését ért kritika miatt alkalmazza és a súlyos testi sértést, vagy egyéb fenyegetést ezzel összefüggésben helyez kilátásba a véleményét megfogalmazó állampolgárral szemben.

A Képviselő-testület a fentiek alapján elítéli Kovács László képviselő 2005. január 14-ei viselkedését, amivel a Tiszta és Élhető Dunakesziért Környezetvédelmi Egyesület egyik vezető tisztségviselőjének testi fenyítését helyezte kilátásba.

A Képviselő- testület felszólítja Kovács László képviselőt, hogy a képviselői mandátumáról mondjon le, és a lemondását írásban nyújtsa be a város polgármesterének.

Határidő: azonnal

Felelős: Kovács László képviselő

Tájékoztatom tisztelt polgármester urat, hogy megkeresésemmel azonos tartalmú kéréssel fordultam Dunakeszi Város valamennyi helyi képviselőjéhez. Remélem, hogy ezt a szégyenfoltot közösen sikerül letörölnünk a város becsületéről.Dunakeszi, 2005. január 21.

Most csak ennyit találtam itt a topikban, lehet csak a mailjaim között van de ezt csak a munkahelyi gépemen van!
Ígérem holnap,utána nézek ésha tévedtem elnézést fogok kérni !
Addig is amíg Kecskeméthy úr esetleges nyilatkozata ( felszólitása ) kiderül, csak úgy magamtól : Kovács László képviselő (úr ) mondjon le !
Menkjen el pankrátornak ottan aztán leht fogakat kiverni !! :)))
Előzmény: Törölt nick (228)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.14 0 0 227
Már régen fente rá a fogát (amit másnak pl. kiver személyesen). Mikor vette meg? Mennyiért vette meg? Mennyit bukott rajta a város? Régebben még szállodává akarta átalakítani. Szerintem ez a szociális bérlakás csak duma.
Előzmény: Törölt nick (225)
ALBI Creative Commons License 2005.02.14 0 0 226
aA"leanyázás" nem a Kovács péknek, hanem Kovács László önkormányzati képviselőnek szól !
Mert a testület tagjának minden esetben kell tudnia viselkedni, még ha önérzetében meg is sértik !
Mert a tv-ből ez jött le !
Tehát ahogy Kecskeméthy úr is javasolta Kovács úr mondjon le !!
Előzmény: 3renitens (221)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.12 0 0 225
Ne védd már betegesen azt a tolvaj gazembert. Egyébként legújabb szerzeménye a szakmunkásképző épülete. Megvette. Csak így lazán.Szociális bérlakásokat fognak benne kialakítani állami pénzből, azután kiadják rászorulóknak, amiért a pénz persze saját zsebbe megy.Védjed még!
Előzmény: 3renitens (221)
ALBI Creative Commons License 2005.02.12 0 0 224
Mihez, kihez lehet csatlakozni ?
Előzmény: alexclassic (223)
alexclassic Creative Commons License 2005.02.12 0 0 223
Csak megjegyzem, lehet csatlakozni a Wifi-net hez! :)
Magánban! ;)
Bogie Creative Commons License 2005.02.09 0 0 222

Na, ennek így már több értelme van.:)

Egyébként meg mindenki nézzen szét mielőtt beköltözik valahová, főleg, ha az egy számára teljesen új és ismeretlen környék. Szerintem.

 

Nekem még igaz problémám nem volt Dunakeszivel. Valószínűleg azért, mert tájékozódtam és nem vártam mást, mint ami itt van, így aztán meg is vagyok vele elégedve. De esetleg egy Duna parti villát, ha kiutalna nekem az önkori, na akkor fényezném őket napestig. Azt hiszem szinte mindegy melyiket. Bár mintha a múltkor azt hallottam volna, hogy az első sor elé parcelláznak, úgyhogy mégiscsak a közvetlen a parton lévők közül kérnék egyet:)))

Előzmény: keszikécske (219)
3renitens Creative Commons License 2005.02.09 0 0 221

Nagy az egyetértés,közösen jól leanyázták Dunakeszi legismertebb pékjét. Nem kell reménykedni, nem fog lemondani ,amíg él ő képviselő lesz!Nem tud szalonképesen viselkedni? Mitől tudna, egy ilyen egyszerű lélek. Ha provokálják kitör belőle az, ami az ő köreiben ilyenkor természetes reakció.

Miért kell minden ganéság mögött őt keresni? A valódi gazságokat a tanult emberek követik el, akik tudják, hogy mit cselekszenek, ennek ellenére-mert anyagilag érdekeltek- rossz ügyet támogatnak.Ő áll a pódiumon, az igazi bűnösök most is a háttérben vannak és bezsebelik a hasznot.

Miért nem támadják a haszonélvezőket???

gyurmagyuri Creative Commons License 2005.02.09 0 0 220

OKÉ! megbeszéltük, félreértések tisztázva!

 

Üdv mindenkinek!

Előzmény: keszikécske (219)
keszikécske Creative Commons License 2005.02.09 0 0 219
Gyurmagyuri és Bogie:
Félreértettetek. Természetesen egy szerződés az szerződés. Én nem is a kivitelezőre, üzemeltetőre, vállalkozóra gondoltam. HA ők nem csinálták meg, amit ők igértek, akkor le kell verni rajtuk.
Én arra gondoltam, hogy sokan ezért azért (könnyebb ovodai felvétel, stb...) nem jelentkeznek be Dunakeszire, ergó nyilván az adójukból esetlegesen (államilag) visszafordított pénz sem jön Dunakeszire, ugyanakkor meg szidják az önkormányzatot, hogy ezt meg azt nem csinál meg. Erre a visszásságra gondoltam.
Ott követeljen, ahová hozzájárul! És ez nem lakóparkfüggő, csak ugye most tömegesen ezekbe költöznek az "új" lakók, vagyis nyilván náluk jön elő nagyban a dolog.
Vagyis még egyszer: nekem semmi bajom a lakóparkosokkal, sőt. Ismerek közülük jónéhányat. Meg a nem lakóparkos környékünkön is vannak unszimpatikus emberek dögivel.
Előzmény: gyurmagyuri (218)
gyurmagyuri Creative Commons License 2005.02.09 0 0 218

Keszikécske:   1)   Igen be vagyok jelentkezve és az - állam, önkorm, stb. - rendes    adófizetője vagyok, de cserébe nem sok mindent kapunk.

                         2)Igen, lakóparkos vagyok, nem tudom ezzel mi a gond,  és köszönöm BOGIE, hogy leirtad azt, hogy attól, mert valaki lakóparkban lakik ugyanolyan ember , mint bárki más.

Előzmény: keszikécske (215)
Bogie Creative Commons License 2005.02.09 0 0 217
(Én be vagyok jelentkezve és nem lakóparkos vagyok.) Szerintem a kettőnek egymáshoz semmi köze. Mármint annak, hogy ki hová fizeti az adóját és hogy milyen elvárásai vannak a lakópark kivitelezőjével és üzemeltetőjével kapcsolatban, az ugyanis szerződéssel szabályozott üzleti kapcsolat. Ráadásul, ha már ott lakik, akkor fizetett is értve vagyis teljesítette a kötelezettségek ráeső részét és jogalapja van elvárni ezt a szerződésben szereplő többi partnertől is.
Előzmény: keszikécske (215)
keszikécske Creative Commons License 2005.02.08 0 0 216
Mára zárszóként:
Nehogy azt higyjétek, hogy semmiben nem értek egyet veletek,
de ez az egymást túllicitáló "üvöltözés" valahogy nagyon nem
szimpatikus.
Írtátok, hogy "ne süllyedjünk le az ő szintjükre". Hát bizony jónéhány
hozzászólás veri azt a lécet!
keszikécske Creative Commons License 2005.02.08 0 0 215
gyurmagyuri:
De ugye be vagy jelentkezve Dunakeszire?
Mert vannak egy csomóan (természetesen nem mindenki),
akik idejöttek lakni, be nem jelentkeznek,
minden adójuk más önkormányzathoz megy, de itt verik a balhét hogyha
valami még nincs meg az új lakóparkokban.
Előzmény: gyurmagyuri (210)
keszikécske Creative Commons License 2005.02.08 0 0 214
De ha már nem olvassa, akkor meg csak magatokat szórakoztatjátok vele?
Előzmény: Törölt nick (199)
keszikécske Creative Commons License 2005.02.08 0 0 213
Hogy a brüsszeli gumipofáról ne is beszéljünk!
De ő legalább hál'Istennek már nem itthon zavarja a vizet! :-)
Előzmény: ALBI (200)
távfutó Creative Commons License 2005.02.08 0 0 212

Köszi a kiegészítést!

 

Az építész úr kimaradt a listából.

 

Lehet hogy egy fórum jót tenne a közös ügyünk előmenetelében! Viszont itt is elő kéne készíteni, hogy már a konkrét ötleteket lehessen kivesézni, és személyesen átbeszélni. Szerintem.

 

üdv mindenkinek  

Előzmény: Törölt nick (209)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.08 0 0 211
 Az a pékség a nagyobbik fia nevén üzemel, hogy legyen munkája mivel semmihez nem ért. Felesége üzemelteti a városi televíziót ami a nagy szerelem óta évi 12 millio forint támogatást kap heti egy gyatra hír műsorért. Az Erdész úr legújabb szerzeménye egy min.60 millás ingatlan a révnél, a tavalyi 30 millás bevallásából.
gyurmagyuri Creative Commons License 2005.02.08 0 0 210

Üdv, én 1 éve költöztem Dunakeszire és olvasgatom a fórumot, hát le vagyok döbbenve.

Egy kis segitséget kérnék tőletek, ki az a Kovács, a "pék" csak gúnynév vagy övé a sarki pékség a lámpás kereszteződésnél, és a feleség talán "kamerawomen" a Polg.Hivatalban.

A szemét üggyel kapcsolatban teljesen egyetértek, ellenállás kell, mert akkor azt hiszik hogy nekik mindent szabad.

Előre is kösz.

Törölt nick Creative Commons License 2005.02.08 0 0 209

Három észrevétel:

Hiányzik: másod-unokatesó főépítészestül

 

Valóban ne süllyedjünk!

 

Szép kép alakulhatott ki Dunakesziről: képviselő, aki egyenes adásban mondja, hogy "maffiózó geci"és nem vonul vissza az erőszakos kijelentésétől, szeméthegy, bűz, csörömpölő konténeres autók. Szép eredmények magukat lokálpatriótának mondó emberektől. Mi lenne akkor, ha nem is "szeretnék" ezt a várost! Ki szavazott ezekre? Miben hitt?

Előzmény: távfutó (207)
barnacica Creative Commons License 2005.02.08 0 0 208

Ez lenne a tökéletes megoldás,de így fórumon keresztül ez nem megy.Talán ha a TIÉD egyesület összehozna minket egy fórumon akkor együtt okosabbak lennénk.Bár az a tapasztalatom,hogy nagyon kevesen mennek el a lakossági fórumokra,de talán ha a Tiszta Élhető Dunakeszi szervezi nagyobb lenne az érdeklődés.Gyorsan kellene lépni,hogy kevesebb kárt tudjanak az elkövetkezőkben okozni a városnak,mivel úgy tudom mostanában lesz téma a város település szerkezeti terve is amiben nagyon lobbiznak az értékes telkek miatt./E.Zolika/

Előzmény: távfutó (207)
távfutó Creative Commons License 2005.02.08 0 0 207

Üdv mindenkinek!

 

Szerintem amellett, hogy a Kovács egész családját elhordjuka büdös francba,  azzal kéne foglalkoznunk, hogy hogyan tüntessük el közösen őket az önkormányzatból, az egész familiát, pékestűl, tévés feleségestűl, László rokon alpolgármesterestűl, Erdész-Kecskeméthy tolvaj párosostúl, lokálpatrióta túl képzett képviselőstűl! Építő gondolatokra van szűkség! ne legyünk olyanok mint ők és ne süjjedjünk le az ő szintükre.

 

Hagy idézzek egy klasszikust, picit átírva:

        

            "Követelem, hogy Kovács László mondjon le!"

Törölt nick Creative Commons License 2005.02.07 0 0 206
  Nem görbülhet hiszen nincs is haja, úgy néz ki mint egy segg mint egy kopasz picsa és kb. annyi az esze is mint ami egy seggben van!
hangyás Creative Commons License 2005.02.07 0 0 205
Ha még csak az lenne! De a környék gengszterfőnöke, a fiával együtt! Mindent megtehetnek, senki nem mer nekik ellent mondani. Nézd meg a fiát, a "Kiskovácsot". Nem volt jogosítványa, - nem tudom van-e már neki - de rendőr nincs a környéken, aki meg merné állítani az A 8-as Audiját. Többször okozott balesetet, de egy haja szála sem görbült meg.
Előzmény: Törölt nick (203)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.07 0 0 204
 Egy megoldás van azt hiszem, előrehozott választást kell elérni a városban még mielőtt ezek mindent ellopnak és tönkre tesznek!
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.07 0 0 203
Na kérem aki látta a tv2-ön a riportot, ez Kovács László pék Dunakeszi város mindenható ura, egy igazi tahó paraszt!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!