Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
majdnem*: a fegyveres topikokban továbbra sem javasolt (értsd: engedett) a politikai eszmék futtatása, agitálás, győzködés! Ilyenekre ott van a politika fórumcsoport. Köszönjük megértésed!
Küldök hamarosan neked pár képet, amit a telefonos szagértésed után fotóztam. Szerintem csak a rigó lesz a hunyó! A "dugó" nagyon szépnek látszik megtakarítva...
Nem értem a kérdést! Több, hasonló/eltérő kaliberű, de ugyanilyen rendszerű puskákkal volt szerencsém lőni. Nem egy atomfizikusi, vagy fegyvermesteri szintű tudást igényel a használata.
A régiek még tudtak! Egyetlen 100+ éves tűzfegyvertől sem lett még bibis a kezem. Ellenben a **** éra néhány prominens marokfegyverével. Hiába tudtam, mire kell figyelni, párszor így is bele karistolt a kezembe
a hátra mozgó szán. Pedid M-es markolatméretű a kezem, és nem péklapát....
A jobb oldali egy .22LR lőszer. Csak a méretek érzékeltetésére....
Pár éve rendeltem a Strobl-ról egy 45-120 Sharps hüvelyt. Ha megnézed a "Winchester mestere" c. Tom Shelleck filmet, nagyjából képben leszel a méretekkel! :-)
A jövő vasárnapot tervezed? Csak azért, hogy időben összekészíthessük a cuccaidat a fakkodból....
Jajj de kis Cukorfalatok vagytok! :-) Kérdésedre a válasz: 45-70 government, vagy marlin alsókaros puska van a képen. Kiguliztam a hüvely alapján nagyjából a méretet, melyik volt járatos lőszer ebben a méretben, kategóriában :-) Flexon kartácsnak köszönöm a felajánlást! Megpróbálok majd nem a lő domb elé lőni, hanem egy kicsit hátrébb. Mondjuk, ha valami fáradt lőszert adsz a lövészethez, akkor valami "aknavetős" technikát kell majd alkalmaznom ;-)
Miki Bácsi! Vajon milyen kaliberjelű puskával lőttem légpuskás hazai számot a mai sziluett minősítő versenyen? ;)
(Őszintén szólva, légfegyveres fém kost még nem láttam 40 m-t repülni pontos találat után, csak ezzel a kaliberrel lőve...;-)) )
Ha eltalálod a pontos kalibert, kapsz tőlem jövő vasárnap egy egész "kojak" nyalókát, Flexon sporttárs meg felajánlott neked egy "majdnem tudok lőni" feliratú rávasalós matricát a pólódra!
Már akkor, ha nem hozol ránk szégyent, és eltalálod tízből legalább 8x a 100 m-en lévő golyófogó dombot! ;-)))
Az a baj drónokkal mire a paraszt észreveszi már késő, terület figyelő drónok akár 2km magaságból pasztáznak szinte lehetetlne kiszurni, az FPV tamadóknak meg 100m alatt jönn meg a hangjuk..
Itt pont az oroszokat gyujtották ki palinál ott a pumpás.