Keresés

Részletes keresés

lalilovics Creative Commons License 2018.03.18 -1 9 16650

Én biztos nem hagynám ott semilyen más punciért , tökéletesen jó és isteni ha kinyalhatom és érzem a kéj nedvét a nyelvemen . Nagyon finom és ő is szereti ha jól kinyakják , élvez tőle nagyokat . Te természetesen engem is izgat ha látom mikor egy másik pasi nyalja a csodás csupasz lyukát és látom hogy élvezi a pasi nyelvét ahogy csinálja neki . Aztán mikor beveszi a szájába és szopja az még izgatóbb és közbe látom , hogy néha rám néz és cinkos mosollyal tovább csinálja mohón szopja a farkát a partnerének ....amikor aztán beteszi neki és dugja , én csókolózok vele és a melleit is szopom , szívogatom , ő pedig egyre jobban élvezi hogy ketten is foglalkozunk vele . Nézem őket ahogy kefélnek és iszonyú jó látni ahogy elélvez egy számára új pasival szereti ha beleélveznek és az ujjaival a punciján kicsorgó spermát a szájába is keni és még a pasit szopja kicsit és minden csepjét lenyalja a farkáról ...ezek után én is még beteszem neki a spermával töltött pinájába és ő percek múlva megint elélvez és kéri hogy élvezzek én is el , és lőjjek a punciba , élvezzek én is bele neki ....nagyon szeretjük ezeket a hármas együtt léteket , de ezek csak és kizárólag a szexről szólnak és soha nem fordult meg egyikőnk fejébe  sem , hogy elhagynánk egymást . 

Előzmény: olegnagy (16646)
bobber60 Creative Commons License 2018.03.18 0 0 16649

Én úgy gondolom, hogy egy jól működő házas életben, még harminc év után is elvárható a heti szeretkezés. Pláne, ha a hölgy, a feleségem, "erős" korban van, alig múlt ötven. Kb két éve kezdődtek a gondok, egyértelműen nálam. Ki kell mondani, nem megy a szex. Elfogyott a nemi vágyam, amit még magam előtt is szégyellek. A gyógyszer sem segít. Ezt a kis "apróságot" leszámítva szép kapcsolat a miénk. Akkor hogyan tovább? Ezt bocsátottam vitára. Mindent megadnék Neki, mert megérdemli. Félek, hogy már soha nem lesz olyan, mint a nem is olyan rég múlt világban. 

Előzmény: olegnagy (16647)
Törölt nick Creative Commons License 2018.03.18 0 4 16648

Nem a szűk punci, vagy feszesebb bőr, vagy esetleg az a -10kg, nagyobb farok, izmosabb test számít...

Szereted, vagy nem?? A plusz élmény keresés pótlék, vagy a másik gyönyörét is megélni a cél??

Nálunk volt válság, nem ilyesmiből.. Volt más mindkettőnknek.

Kurvára nem az számít, hogy milyen a következő partner!!! 

Szűkebb? Soványabb? Vastagabb? Másképp odaadó? Engedi? "Nem engedi", és elhiszed, hogy fogja...?

Befürdött mindkét mutatvány, egymást kerestük, és "hazaérkezés" volt!!!

Őszintén imádom! Nem tudom elképzelni mással!

Ha vendég partner jön, csak együtt, egymásra figyelve, mindenki örömére lehetséges csak!

Soha nem hagynám el másért! 

Április 27!  :-)

 

 

 

 

Előzmény: olegnagy (16646)


olegnagy Creative Commons License 2018.03.18 0 0 16647

"A párom nem mondja, de biztos vagyok benne, hogy szenved Ő is."

 

Ha elég őszinte a kapcsolat, akkor elmondja, hogy valami nem jó. Ha nem elég őszinte ehhez, akkor viszont nem jó ötlet harmadikat bevonni, inkább azon kell dolgozni, hogy elég őszinte legyen. De az is lehet, hogy elég őszinte a kapcsolat, csak ő éppen nem szenved ettől.

Előzmény: bobber60 (16614)
olegnagy Creative Commons License 2018.03.18 0 1 16646

Akiben felmerül, hogy a felesége otthagyná egy nagyobb farokért, az gondolja végig, hogy ő vajon otthagyná-e a feleségét egy szűkebb punciért?

Előzmény: lalilovics (16636)
bobber60 Creative Commons License 2018.03.18 0 1 16645

Köszönöm, hogy válaszoltál, és ennyire lényegre törően. A kapcsolatunk tényleg nagyon tiszta, benne jogosan merülhetne fel, hogy az eset után mit gondolok róla. Elvesztette a több mint harminc évig megőrzött "szüzességét". Aztán mi van akkor, ha megtetszik neki a partner, és a szellem nem fér vissza a palackba? Azért azt elismeri, hogy a hosszú évek alatt nagyon sokat megtettem a kapcsolatért, anyagilag, és érzelmileg is, ameddig tudtam. Ez most megváltozott, és nem szeretném, ha szenvedne, pedig de. Kínlódok a súlyommal, ami sok, az egész közérzetemmel, ami rossz, és szeretném, ha boldog lenne. Valószínűsíthető, ha kinyitnánk a kapcsolatot, nem a kaland része jutna először eszébe, hogy tényleg csak szex, és más semmi, hanem a tipikus ismerkedés, udvarlás, ami messzire (is) vezethet. Viszont így meg marad a havi egy ilyen-olyan vergődés, ami után nem nehéz beleképzelni a csalódottságát. Köszönöm a nagyon jó meglátásaidat.

Előzmény: K3RD3S (16632)
lalilovics Creative Commons License 2018.03.17 0 0 16644

Mindenkinél , minden, fejben dől el ! 

Előzmény: Törölt nick (16643)
Törölt nick Creative Commons License 2018.03.17 0 0 16643

Köszönöm az ötleteket!Meggondolandó,és azt hiszem így is próbálom.

Előzmény: Törölt nick (16631)
lalilovics Creative Commons License 2018.03.14 -1 5 16636

Az biztos , hogy stabil kapcsolatot és egy normális ésszel gondolkodó nőt , nem befolyásol az , hogy a szex partnerének milye van , mennyi a pénze , milyen autója van ...stb !  Ez a dolog a hármas együttlétek a szexről szólnak és teljesen mindegy a másik pasinak éppen milye van és hogyan él . Ebből soha nem volt probléma nálunk sem , pedig volt pár jómódú pasas már velünk . A lényeg a szex és ezért vagyunk együtt nem másik párt keres a párom sem . Élvezi minden pillanatát egy számára új faszival és engem is izgat ha látom őt jól érezni valakivel , ez erről szól . A legutóbbi alkalommal is egy fiatal jóképű és elég nagy farokkal rendelkező pasival volt , irtó nagyokat élvezett vele többször is és mivel a pasi itt is aludt nálunk , még másnap reggel és délelőt is kefélt vele és kapott is a kis éhes puncija spermát rendesen , a kis csókos száját is tele élvezte neki a pasi , szeret szopni és szereti nyelni is a spermát a drágám .....Miután elment mi is keféltünk még egy jót és megbeszéltük az előző estét , de fel sem merűl az hogy ő pld beleszeressen bármelyik fasziba . Egyébként ha egy nő menni akar , az el is fog menni , szextől függetlenűl is ! Ez persze csak az én véleményem ! 

Előzmény: Törölt nick (16635)
Törölt nick Creative Commons License 2018.03.14 0 4 16635

A másik meg az, hogy bármikor jöhet bárki... Ha menni akar, megy. Ha menni akarunk, megyünk!

Maximális bizalom, és stabil kapcsolat ilyen 3-asra alap.

Ha nincs meg, és azért megy bele valaki ilyenbe hogy mentse amit lehetne, az magára vessen!

 

 

Előzmény: K3RD3S (16634)
K3RD3S Creative Commons License 2018.03.14 0 7 16634

Ha a nejem otthagyna csak azért, mert a másiknak nagyobb a farka, vagy jobb a kocsija, akkor egy percig sem bánkódnék. Olyan nő nekem nem kell, akinek ez a fő szempont egy párkapcsolatban. Szerencsére fel sem merült ilyesmi, pedig gazdagabb és fiatalabb szeretői is voltak. 

Nem minden férfinak kellett volna ezt címezni, hanem minden instabil kapcsolatban lévő férfinak. Úgy már talán közelebb állna a valósághoz. 

 

Előzmény: nonton (16633)
nonton Creative Commons License 2018.03.13 -3 7 16633

Nekem meg nagyon hiányzott - hiányzik az élmény

Sziasztok!
Én is szívesen csatlakoznék  a "klubhoz "  követem az eseményeket.

Őszintén megvalva engem is izgat ha idegen pasi dugja, szopatja, használja  a párom.

Volt is rá lehetőség, hogy megtapasztaljam egy időben.

Volt is egy "barát"-unk aki hetente megdugta a nejemet.

Egy pár hónapja ez megszűnt, a tag kiment munka véget valahá külföldre.

Nekem meg nagyon hiányzott - hiányzik az élmény,  az asszony meg elkezdett nagyon válogatni -

féltem is  hogy akad valaki akibe,  igazán belegabalyodik és  lelép a pasival ...

Egy nap üres a lákás, a drága lelépett és vitte a gyereket is magával.

Ez egy jó tanács minden egyes férfinak.

Akár milyen élmény:

... az asszonyt soha nedugazsd fiatal pasival ...

... az asszonyt soha nedugazsd olyan pasival akinek sokkal nagyobb a farka mint a tied ...

... az asszonyt soha nedugazsd olyan pasival akinek  nagyobb és luxusabb az autója mint a tiéd ...

... az asszonyt soha nedugazsd  olyan pasival akinek jobb az állása mint a tied, aki gazdagabb mint te ...

    Mert az egy időzített bomba ... idő kérdése és egy szép nap a drága lelép a új pasival ...

 

    Neked milyen tapasztalataid vannak ?

    nonton81@freemail.hu

 

K3RD3S Creative Commons License 2018.03.13 0 0 16632

Szerintem tök természetes a hallgatása és tulajdonképpen jó jel. Ha hozzád vágott volna egy vázát és ordibált volna, nehezebb lenne a dolgod. :)

 

Azért több évtized monogámia után nehéz átállítani egy nőnek az agyát, még ha vágyik is a dologra. Nem az a kérdés, hogy tetszene-e neki, hanem, hogy mi lenne a kapcsolatotokkal, ha megtenné? A fő feladatod szerintem az, hogy meggyőzd, hogy nem csak tesztelni akarod a hűségét, hanem tényleg szeretnéd, ha a szexuális igényei is ki lennének elégítve. Ez nem megy egyik napról a másikra, de a lényeg, hogy elhiggye, hogy biztonságban van.

 

 

Nyilván, ha nem gondolkozott még ilyenen, akkor az sem egyértelmű, hogy hogy álljon neki szeretőt keresni. Ha az ismerősi körben nincs olyan akivel lehetne, mutasd meg neki a szexpartner kereső oldalakat, esetleg együtt regisztráljatok be (lássuk lenne-e jelentkező felkiáltással). Ha azt érzi, hogy nincs semmilyen kényszer és a te részedről is bátorítást kap, akkor biztosan megjön a kedve és az érzéseit is könnyebben meg fogja osztani veled.

Előzmény: bobber60 (16614)
Törölt nick Creative Commons License 2018.03.12 0 3 16631

szia!

Ez nem egy rövid idő alatt összejött party volt ha nem sok sok évvel ezelőtt elkezdődött fokozatos folyamat vége.

Mindig egy kicsit merészebb dolgokat műveltünk kettesben és később gondoltunk arra hogy milyen lehet egy harmadik vagy esetleg másik pár bevonásával a szex. Az első ilyen alkalomkor sem egyből pornós dolgokat műveltünk ha nem egyszerűbb, lightos játékokkal kezdtük. (Elsőre így is kicsit túl sok is volt a látnivaló a páromról).

Fő a fokozatosság mert nem tudni mit fog kiváltani a látvány! Az teszik neki hogy mással lát a párod szexelni ez majd csak akkor, ott derül ki és lehet már nem tudjátok helyre hozni a sérülést ha még sem találja izgatónak.

Előzmény: Törölt nick (16630)
Törölt nick Creative Commons License 2018.03.12 0 0 16630

Szia!Nagyon tetszett az írásod!Irigyellek,de remèlem hamarosan nàlunk is lesz hasonló !

Előzmény: Törölt nick (16629)
Törölt nick Creative Commons License 2018.03.12 0 6 16629

Hasonló kalandokat éltünk át mi is nem régen, igaz nem először de most volt talán a legjobb!

Több randi és beszélgetés után elhívtuk a kiválasztott (szerencsés) srácot szobára. Kicsit lassan indult a szobában be a beszélgetés de a párom átöltözött szexi ruciba és hamar szexre tereltük a témát. Kicsit később és pár ital elfogyasztása után az ölünkbe ült felváltva pici bugyiba és egy átlátszó rövid valamiben (ruhának nem nevezhető semmiség). Simogatni kezdtük és puszilgatni a mellét majd levettük a bugyiját és nyaltuk mindenhol felváltva! Ekkor már Ő is fel volt nagyon izgulva....

Innentől begyorsultak az események már.... Felváltva voltunk egyszerre a szájába és nyaltuk lent. Láttam a páromat utána a pasi farkát mohón szopni, vagy amíg engem szopott hátulról dugta a srác meg keményen. Először csak gyengéden de a végén igen csak vadul dugta neki csak úgy csattogott a fenekén. :-)

Olyan is volt hogy rajtam lovagolt és közben szopatta a srác keményen. Néha kicsit néztem csak, de ez is izgató volt látni hogy dugja meg vad tempóban a srác elölről és egyszer hátulról is kutya pózban. Először nagyon furcsa érzés ilyet látni a szerelmedről hogy más van benne tövig, de utána jó látni hogy nagyon tetszett neki és  mennyire élvezi hogy két férfi egyszerre kényeztette. Másnap kettesben egymás után többször hatalmasat szeretkeztünk az elmúlt éjszaka emlékét felidézve!

Minket az ilyen kaland még jobban egymáshoz köt és még jobban megerősíti a kapcsolatunkat bár nem sok ilyen volt!

Előzmény: lalilovics (16623)
kabadaluk Creative Commons License 2018.03.12 0 1 16628

nagyon

Előzmény: Silverdoki (16620)
bobber60 Creative Commons License 2018.03.11 0 0 16627

Gondoltam rá én is, persze ezt megtudni csak véletlenül fogom. Őszinte voltam vele minden tekintetben, de nem zárható ki. Azért köszönöm, hogy elolvastad.

Előzmény: Zsizsizsozsó01 (16625)
lalilovics Creative Commons License 2018.03.11 0 2 16626

Ha egy nő valamit igazán szeretne , megteszi , idő kérdése legfeljebb . Itt elvileg mindenkinek izgató ha a feleségével szeretkeznek ....tehát ha utólag is derülne ki , mennyivel másabb az érzés ?! Persze lehet , hogy még izgatóbb ha előre tudom ....lehet , mindenki másként éli meg biztosan . Nálunk is volt , hogy utólag mondta el , igaz mindig mindent megbeszélünk és elmond mindent . Nyilván még jobb és izgatóbb ha tudod és látod is pld ....részese az ember az egésznek , mert előtte csinálják és látom hogy mit csinál és mennyire élvezi egy másik számára " idegen " pasival . Izgató őt látni mennyire tudja élvezni az ilyenkor őt maximálisan kielégíteni szerető pasival való kefélését , vagy ahogy egy jóval nagyobb farkú pasit szop mint az enyém ...és kiéli vele minden vágyát tabuk nélkül ...nyalni isteni mindíg , ilyenkor is miután elélvez egy másik pasi farkától ....még jobb és izgató érzés a nedves punciját kefélni nekem is , ő szereti is ha ketten kényeztetik és szereti ha mindegyikönk élvezteti ....számomra mindíg izgató ha kéjesen , remegő testel élvez el egy , egy aktus közbe ....minden alkalommal még másnap is zgalommal beszélünk róla és természetesen kefélés a vége ...és ha csak ő volt részese a dolognak és utólag meséli el , az is nagyon izgató és nagyon felcsigázza az embert . Elég régóta feldobja a szexuális életünket és jól működik , kölcsönössen élvezzük az biztos . 

Előzmény: Zsizsizsozsó01 (16625)
Zsizsizsozsó01 Creative Commons License 2018.03.10 0 1 16625

Az esetleg nem lehet, hogy a nagy hallgatásnak az az oka, hogy már rég megtettet a félrelépést, csak nem tudsz róla?

Előzmény: bobber60 (16614)
tisztelég Creative Commons License 2018.03.08 0 0 16624

Ide illik a topikba, hiszen a feleségednek felcsillant a szeme egy harmadik fél bevonásától :)

 

Viszont reálisan látod, hogy ez csúszós terep. Én is azt mondom, beszéljetek róla, és tudd meg, mi van a gondolataiban, meg hogy mire alapozva tetszett neki. Pl. olyan vágyai vannak, amit maga előtt is szégyell ? Óvatosan, mert ha segítesz neki valóra váltani, attól lehet, h csak még rosszabbul érzi magát, akkor pedig könnyen befellegzik a szexnek...

 

Olyan hármashoz pl. mit szólna, hogy nőt vonjatok be harmadiknak ?

 

Előzmény: heith (16583)
lalilovics Creative Commons License 2018.03.08 0 3 16623

Semmi baj az érzésekkel .... az én kis párom is kapott egy kis  " nőnapi előzetest " egy fiatal és elég nagy farkú pasi elégítette ki nem kicsi vágyait , jó volt látni amikor élvezettel és szinte mohón szopta a kemény farkát és hangosan élvezte hogy a pináját alaposan kinyalják és jól megujjazzák . A pasi  ezután több pózban is dugta a kis párom isteni lyukát ....aki láthatóan nagy orgazmusok közt élvezte az enyémnél fiatalabb farkat a puncijába . Jó volt őt látni újra amikor élvez egy számára is izgató és jó pasi farkával , az este folyamán ő több orgasmust élt át ...ilyennkor szinte az egész teste remeg mikor élvez . Engem is a látványa , hogy ő mindezt előttem teszi , és élvezi , nagyon felcsigáz és örülök hogy számára újabb élvezetet adhattam így is ebben a formában . Szereti ezeket az alkalmakat és tabuk nélkül kiéli szex vágyait velem és előttem egyaránt . Szereti ha többször is kielégítik ilyenkor és minél többször élvezheti a fiatal partnere farkát . 

Előzmény: Silverdoki (16620)
Silverdoki Creative Commons License 2018.03.07 -1 7 16620

Próbálom magamban elfojtani azt az érzést, ami gejzírként tör fel belőlem, mert azért mégsem “normális”, ha madarat lehet velem fogatni attól a gondolattól, hogy tegnap (is) mással szeretkezett a feleségem, de nem tudom elfojtani, így mégiscsak kitör belőlem: (MEG)ÖRÜLÖK hogy megtörtént, és IMÁDOM, hogy ilyen kis - a szó legnemesebb értelmében vett - szajha a párom! :-) Ismerős valakinek még ez az érzés????

heith Creative Commons License 2018.03.06 0 0 16617

Hát irigykedve olvasom...ezek szerint tényleg van olyan nő, aki imádja a gecit. Az enyém nem de nem tudom hibáztatni érte, én utálom :D

Silverdoki Creative Commons License 2018.03.05 0 4 16615

Kedves lalilovics!

 

Olyan volt a történeted, mintha itt lettél volna te is! :-) Úgy látszik mindketten hasonlókat élünk meg, nekem is nagyon izgalmas, hogy egy enyémnél jóval nagyobb farok mit tud kiváltani abból a nőből, akinek ezt az oldalát nem is ismertem eddig. Méghogy a méret nem számít? :-) Dehogynem!

Előzmény: lalilovics (16609)
bobber60 Creative Commons License 2018.03.05 -1 7 16614

Nagyon furcsa a mi történetünk, inkább csak elmondom, mert megoldást most nem látok. Több mint harminc éves házasok vagyunk, én a hatvan felé, feleségem közelebb az ötvenhez. Mindig nagyon jókat szeretkeztünk, nagyon fontos volt a szex a kapcsolatunkban. Aztán jöttek a betegségeim, lényeg, hogy nem hogy gyengébben, de néha sehogy sem megy a szex. Elkezdem, aztán nem tudom befejezni. A párom nem mondja, de biztos vagyok benne, hogy szenved Ő is. Amit tudok meg teszek, szájjal kényeztetem, de valahogy, ha nincs a végén a szeretkezés, nem az igazi. Jelenleg is kezelés alatt állok, urológus, meg bel, gyógyszer is van, Sildenafil, de a vágyam hiányzik, amit még magamnak sem merek bevallani, nem hogy Neki. Egyszer nem bírtam tovább, és őszintén elmondtam neki, hogy nem akarom, hogy szenvedjen, keressen egy alkalmi barátot, ismerőst, szeretkezzen, de szeretnék tudni róla. Kértem, hogy ne váljunk el, mert szeretjük egymást, de már elég régóta tart ez a szex mentes állapot. Annyit el kell mondanom, hogy a feleségemnek én voltam az első, és legjobb tudásom szerint nem volt senki az életében. Semmilyen választ nem mondott, sem azt hogy megfontolja, sem azt hogy hallani sem akar róla, át hallgatja a dolgot, aztán, ha kedvem lenne szeretkezni, akkor jön a remegés, hogy meddig jutok. Tényleg eldöntöttem, hogy ha kedve lenne hozzá, és lenne egy mindenben megfelelő partner, ne hagyja ki, de sajnos meg sem indokolja a hallgatását. Azért írtam az elején, hogy nem választ várok, inkább csak elmondtam.

szemlélö Creative Commons License 2018.03.04 0 2 16612

MÁZLISTA! :)

Előzmény: lalilovics (16611)
lalilovics Creative Commons License 2018.03.04 0 4 16611

Ma reggel kettesben voltunk és a jó kis nedves punciját simogattam , ujjazgattam ....és kérdeztem tőle , szeretnéd ha most is valaki még kényeztetné a puncidat ....szopta a farkamat és mikor betettem neki hátulról , akkor azt mondta ...most szopná a másikat ha itt lenne ....de ma reggel megkellett elégednie az enyémmel ....de azt nem titkolta , hogy jó mikor egy új addig számára idegen farkát érezheti magába .

Előzmény: szemlélö (16610)
szemlélö Creative Commons License 2018.03.04 0 1 16610

Élvezettel olvasom ezeket a részletes beszámolókat. 

Előzmény: lalilovics (16609)
lalilovics Creative Commons License 2018.03.04 0 6 16609

A kis feleségem nem titkolja , hogy kedveli a nagyobb méretű farkat és a nők többségével ellentétben felvállalja és élvezi ha velem együtt lehet egy másik pasival aki előttem elégíti ki a szexuális vágyait ...a legutóbbi alkalommal egy nálam jóval fiatalabb pasival volt , aki nagyon tetszett neki várta a találkozást nagyon és persze nagyon szexi cuccban volt ....A pasi miután már a nappaliban csókolgatta a melleit és a nyakát , már láttam , hogy egyre jobban belelendül és nem is várt sokat , mert a pasas farkára hajolva szopta mohón és alig várta hogy a faszi betegye neki a nedves puncijába . Először hagyományos pózba kefélte a kis nejemet a pasi én kicsit csókolgattam a száját és a melleit , aztán néztem ahogy egyre jobban élvezi a pasival a szexet . Mikor már szinte teljesen kikapcsolva élvezett egy nagyot , megfordult és hátulról keféltette meg a punciját a fazonnal , de közbe volt hogy kicsit szopta neki majd újra kérte tőle , hogy tegye be neki és kefélje meg jól hátulról . Én néztem ahogy rám néz és láttam hogy nagyon élvezi a helyzetet , igató volt mint mindíg látni őt ahogy előttem kefélik és ő élvez egy másik pasival . Az első aktusnál a punciját élveztette tele a faszival , majd az este további részében még három alkalommal kefélte meg a pasi a kis nejemet , és kétszer a párom a végén leszopta és a szájába élvezett neki a pasas , amit ő egyébként szeret nagyon , és nyelte is a finom spermát . Egy alkalommal én is megdugtam a punciját a pasi után még én is beleélveztem , és a végén már hajnal felé pedig mikor a pasi megkefélte és beleélvezett , oda jött az ágy végére hozzám  megcsókolt és  leszopta a farkamat , majd azt mondta irtó jó este volt remélem lesz még részem ilyenbe máskor is ....

Előzmény: Silverdoki (16607)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!