Keresés

Részletes keresés

Tenkes kapitano Creative Commons License 2021.07.16 -2 1 1127

30évvel ezelőtt a siklósi laktanyában szexeltem az asszonnyal először!
Ma újra megdugtam a laktanya maradványai között.Erőt egészséget!

Vanko68 Creative Commons License 2021.07.01 -1 1 1126

Elmérgesedett a hangulat itt egy-két ember miatt! Olyan jelentéktelen dolgokon megy a vita, hogy ki meri letegezni a másikat, meg hasonlók. Szerintem ez ovis szintű vita!  

Azért egy-két részletet tudomásul kellene venni mindenkinek: 

1. Aki tegez, még egyáltalán nem biztos hogy tiszteletlen, sőt! Mint hogy aki magáz sem biztos hogy tisztel! 

2. A tegezés a neten egymás között általánosan elterjedt nemtől, kortól függetlenül. Sok országban magában a hétköznapi, beszélt nyelvben sincs benne. Ők nem is értenék, hogy mi a sértődés és vita tárgya. 

3. Eredetileg a magyar nyelven sem volt magázódás és különböző cafrangos megszólítás, ez a német arisztokrácia bizománya, amire speciel nem igazán lehetünk büszkék! 

 

Tehát ha igazán hagyománytisztelők akarunk lenni és ragaszkodunk a tradicionális megszólításokhoz, akkor menjünk vissza abba a korba, amikor a magyar népmesék olyan megszólításokat tartalmaztak, hogy "uram királyom, az életemet a kezedbe ajánlom". 😉

 

Nagyon jól látszik hogy akik ennyire kényesek a megszólításra, egyfajta rangkórságban szenvednek, amivel csak elválasztják, távolságtartóvá teszik az embereket. Pedig a cél a fordítottja lenne. 

Terminátor 2 Creative Commons License 2021.04.11 -2 0 1125

Figyelmesebben elolvastam az írásodat hogy 73-ban volt sorkatona, 

Néha előfordul hogy az ember hibázik mint ahogy én is most meg más is szokott. Hogy most valaki elhibázta az még nem jelenti azt hogy pálcát kell törni felette. Valóban aki 73-ban volt sorkatona az már tény és való hogy nem fiatal. Tulajdonképpen nincsen semmi rossz a tegeződésben, csak mint már említettem az előző írásomban hogy az a tag megsértett holott én egy rossz szóval nem bántottam meg őt mivel nem én kezdtem ezt a cirkuszt hanem ő és akkor engem ítélnek el hogy amíg én nem voltam itt akkor másabb volt nem vitafórum, tehát nem hitték egy szavamat sem. Csak ennyit akartam még leírni semmi többet. 

Előzmény: Fatusi babatunde (1116)
Terminátor 2 Creative Commons License 2021.04.10 -2 0 1124

Kedves gibbiceps! Örülök neki hogy tetszik emlékezni Széman úrra! Én a fia vagyok, én is tag lettem még tavaly, apám már régóta nem volt fent, én nem akarok itt senkinek sem útjában lenni meg nem akarok senkit sem megbántani csak írogatok régi dolgokról. 

Előzmény: gibbicebs (1119)
Terminátor 2 Creative Commons License 2021.04.10 -2 0 1123

Kedves Fatusi babatünde! Bocs az írásomban vannak amik hibásan sikerültek! Minden jót neked és köszönöm hogy elolvastad! Tisztelettel Terminátor 2! 

Előzmény: Fatusi babatunde (1116)
Terminátor 2 Creative Commons License 2021.04.10 -2 0 1122

Kedves Fatusi babatünde! Szeretnélek szépn megkérni hogy legalább te legyél megértő! Engem egy bizonyos japipapi nevű fórumtag tegezett le aki még a 60 - as években volt itt sorkatona, én igyekeztem mindenkivel normális lenni és ez az illető szemtelenül beszólt nekem mivel ez nem esett jól mert nem úgy kezelnek mint egy felnőtt embert hanem mint egy mai tinédzsert. Miért? Ha téged letegezne egy hetven és egy nyolcvan év közötti időskorú ember és ráadásul szemtelenül és azt mondaná neked hogy fiam te örülnél neki? Nem hiszem! Biztos te is reagáltál volna rá, ugyanis nem.olyasvalaki tegezett le aki 1973-ban született hanem olyan illető aki már nálad is jóval idősebb. Ha egy nálam tízévvel idősebb személy letegez az megint más. Csak epmondok neked valamit, nekem voltak szüleim nagyszüleim akiktől nem a rosszat hanem a jót láttam és hallottam és én nem voltam sosem szemtelen senkivel, de velem már voltak olyan személyek akik visszaéltek a jóindulatommal akik ezt nem érdekelték meg. Én mindig is kiálltam az igazamért amit sokan nem szerettek mert megmertem mondani szemtől szemben nem sumákoltam más hátamögött. Esetleg talán az illetőnek nem tetszett hogy én is fórumtag lettem és kapva kapott az alkalmon azt megtalált itt a fórumon, mert egy olyan személynek leírtam a véleményemet aki egy tagot egy volt sorkatonát megsértett és természetesen nem az én oldalamon álltak hanem a másik oldalán aki a sértegető volt. Ha elolvastad a korábbi hozzászólásokat akkor biztos megértésed ha meg nem akkor nem értetted meg. 

Előzmény: Fatusi babatunde (1116)
mindenev Creative Commons License 2021.02.12 -1 0 1121

Szia gibbicebs !

 

Köszönöm, hogy megerősíted visszaemlékező gondolataimat a múlttal kapcsolatban. Bár feltételezem, hogy azok a sorstársak, akik nem a "rendes" 27 - 24 hónapot (majd egyre rövidebbet) teljesítettek, hanem pár hónappal többet (futkosó..., volt ilyen a mi őrsünkön is), inkább a rossz emlékeket raktározta el magában. Engem sokkal inkább az érdekelne mostanában, hogy az itteni kollégák hogyan látják a mai határőrizetet ("mélységi", "visszakísérjük", "alagutat fedeztünk fel", stb). Annak idején ugyebár minden határszakaszon valóban többlépcsős volt a határőrizet: legkívül ugyebár az őrsök, utána mélységben a tartalékőrsök - a pécsi kerületnél pl. Mohács, Siklós, majd a kerületek, és így tovább. Ha akár csak egy határsértőt sem sikerült elfogni, bukott az egész vonal, fenyítések különböző fokozatokban, stb. Sikeres elfogás esetén - a siklósi laktanya folyosóin fényképes tablók bizonyították - jutalomszabadság, korábbi fenyítés eltörlése, stb. Ma pedig ? hetente több százan, papír nélkül, ki tudja kik és honnan, mit hoznak magukkal a mobiltelón és bankkártyán kívül...

Előzmény: gibbicebs (1119)
gibbicebs Creative Commons License 2021.02.10 0 0 1120

Szia!

Igazad van!Valóban sokan nem tudtunk mit kezdeni azzal,hogy hirtelen huszonévesen  felelnünk kellett 10-20 vagy akár 30 emberért.

Aki akkor bunkó volt az korábban is az volt csak éppen nem volt “hatalom”a kezében.

Bár ismerek olyan volt tizedest, akit akkor a föld alá kívántunk, most meg komoly munkát végez a hitelesek megsegítése végett!

Egy ember jellemét nem az a pár hónap határozza meg.....

Amúgy mi mindig futva mentünk a gyaktérre.....

Előzmény: Fatusi babatunde (1117)
gibbicebs Creative Commons License 2021.02.10 0 0 1119

Szia!

Ezt a topikot én nyitottam anno. Volt szerencsém a Széman Urat személyesen is ismerni,és örülök neki , hogy megismerhettem!

Amit írtál összességében ez hozza azt az érzést ami szerintem minden volt határőr mostani napjait is akarva- akaratlanul befolyásolja.

Üdv:Zsolt

Előzmény: mindenev (1093)
Fatusi babatunde Creative Commons License 2021.01.22 -1 1 1118

A siklósi laktanya keritésén anno 12 567 db lakatott számoltam

Fatusi babatunde Creative Commons License 2021.01.22 -1 0 1117

Ki támadta meg a laktanya melletti kisvasutat??A markoticsék vagy a tabiék??

erre válaszoljon valaki.köszönöm.

 

Minden kiképző nagy beképzelt volt!!játszották a fejüket pedig az összes egy mindenre alkalmatlan léhütő volt!

talán 1 kivétellel nem tudtak volna futni 5kilométert sem

Fatusi babatunde Creative Commons License 2021.01.22 -1 0 1116

Terminátor 2

 

Aki 73ban volt Siklóson katona az miért ne tegezhetne téged aki max 36  éves vagy ha nem voltál katona mert eltörölték a sorkatonaságot.

Fatusi babatunde Creative Commons License 2021.01.22 -1 0 1115
mindenev Creative Commons License 2020.10.20 0 1 1114

Kedves Terminátor 2 !

 

Mivel Te szólítottál be a vitátokba, csak és kizárólag ezért írtam le a véleményemet - amit most is változatlanul fenntartok. Japipapit is, Téged is itt, a Fórumon ismertelek meg, úgy, mit azokat a fórumtársakat is, akikről véleményt, ítéletet mondasz. Ismétlem, eddig ez a fórum nem volt "adok-kapok" stílusú vitafórum, nem ennek indult, és jó lenne, ha nem is válna ilyenné.

Előzmény: Terminátor 2 (1113)
Terminátor 2 Creative Commons License 2020.10.18 -1 0 1113

Kedves mindenev! Én nem akarok önnel vitába szállni, ha ön 100%-ban a japipapinak ad igazat aki egy olyan illetőt pártol aki ugyanúgy nem volt katona mint ahogyan én akkor én ezt nagyon furcsának tartom. Ez a bizonyos Dark Themplar nevű illető egy hölgy aki megsértett egy volt sorkatonát azzal a szándékkal amire semmi oka sem volt, én ahoz képest kiálltam az mellett a fórum tag mellett, talán inkább japipapinak is nem én nekem kellett volna írogatnia meg kekeckednie hanem azzal a bizonyos Dark Themplarral csak japipapi lelkének könnyebb volt én belém belém kötnie aki egy rossz szóval sem bántotta meg őtet. Tudja kedve mindenev nagyon csalódtam magában is hogy én ellenem fordult mintha összeesküdtek volna ellenem, talán inkább japipapinak kellene bocsánatot kérnie amiért így viszonyult az írásomhoz, én aki illedelmesen bemutatkoztam és büszkén lemertem írni hogy apám itt volt a Siklósi kiképzőbázison kiképzőtiszt tizenhat évig. Japipapi engem szemtelenül letegezett meg lefiamozott holott én neki nem vagyok a fia ezt neki tudomásul kell vennie, nem tudom hogy esne neki jól hogy ha én azt mondta volna neki hogy öreg haver? Biztos hogy ő sem vette jó néven, nem vagyok én sem dedós sem tinédzser csak japipapi annak gondolt, ne tévesszen engem össze egy mai kamasszal, az idén töltöttem be 36-dik életévemet, az egy dolog hogy már nem voltam sorkatona, de az még nem jelenti azt hogy engem megkell találni minden úton módon! Szóval nekem kellett volna csendben maradnom? És ezt miért nem Dark Themplarnak írták? Miért pont engem kellett kiszúrnia japipapinak? Mert lemertem írni a véleményemet? Kimertem állni az mellett a fórum tag mellet akit Dark Themplar megsértett? Nagyon csodálkozok magán kedves mindenev! Én érthetően magyarul leírtam hogy egy Nagy Lajos határőr századosról volt szó csak a japipapi ahányszor elolvasta az írásomat ő mindig Horváth Lajost emlegetett és én leírtam neki hogy figyelmesebben tessék elolvasni. És a másik meg hogy kikérem magamnak hogy japipapi engemet sértegessen hogy orvosi eset meg ilyen vagyok meg olyan vagyok! Talán neki kellett volna csendben maradnia! Azért most reagáltam hétévvel ezelőtti írásra mivel az idén lettem fórumtag mivel ezt ön is olvasta, mert azelőtt nem voltam fent. Itt senki nem hibás csak én mert az igazságot írtam le! Igenis leírtam japipapinak a véleményemet és ezek után is lefogom írni mert nem hagyom magam hogy engemet megsértsenek meg kioktassanak! Nem én kezdtem hanem japipapi! Maradjunk annyiban! De mégegyszer mondom ha maga engem akar kihozni hibásnak akkor hozzon ki, apám is fent van a fórumon neki is lesz egy pár szava ezekhez a dolgokhoz! De ő már nem biztos hogy így fog reagálni mint én hanem egy kicsit gorombábban! Kedves mindenev mindenkinek szíve joga van a gyermekéhez, gondolom vannak önnek is gyermekei és ezt ön sem hagyná annyiban ha sértegetné őket valaki. Dark Themplarról mégegyszer ismételten leírom hogy csak egy fórum tag, de sorkatona nem volt, egy bizonyos hölgy, onnan tudom hogy személyesen ismerem őt gyerekorom óta mivel egyidősek vagyunk! Nekem önnel semmi bajom nincs meg senki mással sem csak csalódott vagyok hogy nem nekem tetszett igazat adni!   Tisztelettel Terminátor 2!

Előzmény: mindenev (1112)
mindenev Creative Commons License 2020.10.12 -2 2 1112

Kedves Terminátor 2 !

 

Sokáig gondolkodtam, hogy válaszoljak-e a kérdésedre. A kialakult vitához semmi közöm, olvastam mind Japipapi - volt határőr örsellátó, "öreg csóka" hozzászólásait, és a Te írásaidat, hozzászólásaidat is. Röviden a véleményem: ha csendben maradtál volna, okosabb lettél volna. Eleve az, hogy egy hosszú évekkel ezelőtti hozzászólásra reagálsz, ráadásul úgy, hogy a saját elmondásod szerint is a katonaságot, a határőrséget csak Édesapádon keresztül, gyerekként ismerted  meg, nem hatalmaz fel arra, hogy a magadban kialakított véleményedet le is írd. Eddig ez a fórum mentes volt egymás pocskondiázásától, mi, akik átéltük fiatalkorunkban  azt a bizonyos 27-24 hónapos, majd egyre rövidülő katonaidőnket, ezen a fórumon inkább az emlékeinket próbáljuk meg némi nosztalgiával fűszerezve megosztani egymás között. Sajnos nagyon kevés olyan kolléga van ezen a fórumon, aki ráakadt volna közvetlen katonatársára. Ezért sem tartom indokoltnak és helyénvalónak, hogy egymásról véleményt, ítéletet mondjunk. Nyilván mindannyiunknak megvannak a jó és kevésbé jó (azaz rossz) emlékeink, de ez utóbbiakat is az idő megszépítő messzeségéből próbáltuk és próbáljuk itt közzétenni. Ha egy hozzászólás konkrét személyre vonatkozik, meglátásom szerint arra csak ő, vagy (akadályoztatása - betegsége, neadj'isten halála esetén) az őt közvetlenül ismerő, vele együtt szolgált katonatárs lehet "felhatalmazva". Lehet, hogy most velem sem fogsz egyetérteni, mint Japipapival sem. 

Előzmény: Terminátor 2 (1111)
Terminátor 2 Creative Commons License 2020.10.07 -1 1 1111

Kedves mindenev! Csak egy kérdésem lenne nem akarok kíváncsiskodni de ki ez a japipapi? Én nem bántottam őt egy rossz szóval sem de az utóbbit amit írtam neki azt azért szándékoztam írni mert elég pökhendi módon viselkedett én velem és úgy nézett ki hogy akinek én írtam még azt pártolta. Csak ez az egy lenne a kérdésem. Előre is köszönöm! Tisztelettel Terminátor 2!

Előzmény: mindenev (1093)
Terminátor 2 Creative Commons License 2020.10.06 -1 1 1110

Vedd tudomásul hogy nem vagyok a te fiad! Fiad neked a hascsikarás! 

Előzmény: Terminátor 2 (1109)
Terminátor 2 Creative Commons License 2020.10.06 -1 1 1109

Te neked pedig szoc otthonban lenne a helyed te vén agastyán! Apám leordította volna a fejedet harminchárom évvel ezelőtt a laktanyában. El is tudom képzelni hogy amilyen vagy olyan katona is lehettél.

Előzmény: japipapi (1108)
japipapi Creative Commons License 2020.10.06 -2 1 1108

Beteg vagy, egyenesen orvosi eset vagy Te fiam. 🤣🤣🤣🤣

Tudod, ott a fenti ikonok között van egy fej, pici piros mütyürrel, rákattintok és eltűnsz életemből. Érted, de főképpen magam miatt többet nem tehetek. Agyő bubi!

Előzmény: Terminátor 2 (1107)
Terminátor 2 Creative Commons License 2020.10.06 0 1 1107

Kedves japipapi! Először is kikérem magamnak a szemtelen és sértő megjegyzéseit! Én normálisan beszéltem önnel de amint a maga írását olvastam ez egyszerűen megalázó. Már ne is tessék megsértődni amit írok önnek de azt vettem észre hogy ön valamilyen úton módon nem kultivál engem, én nem bántottam magát egy rossz szóval sem. Ami pedig a tegeződést illeti ha felajánlják nekem én azt jóindulatúan elfogadom, ön is felajánljotta volna elfogadtam volna csak mivel ön nem ajánlotta fel de letegezett ez már egy bunkóság és paraszt szokás, maga azt írogatja rólam hogy gyerekes hozzáállásom meg viselkedésem van? Maga meg figyelmetlen és primitív aki beleköt a másikba. Itt aki nem kíváncsi az írásaimra az egyedül ön kedves uram, lehet hogy nem voltam katona de mégis sokmindent kitanultam apámtól, maga lehet hogy volt katona de esze az körülbelül nem sok van. Ha volt 1966-ban és maga azzal dicsekszik hogy a legelső eresztés volt akkor örüljön neki és legyen büszke rá! Egyre szeretném megkerni önt! A közeljövőben legyen szíves és mellőzze a sértegetős írásait mert nem vagyok rá kíváncsi! Ha valamihez van hozzászólnivalóm az az én dolgom és magának ahoz semmi köze! Foglalkozzon saját magával meg az ismeretségével! Jogom van nekem is írni mivel fórum tag vagyok! Nehogy már maga itt kioktasson engem! Szégyellje magát! 

Előzmény: japipapi (1106)
japipapi Creative Commons License 2020.10.04 -1 1 1106

Nos, meg nem győzöl! 

Te gyerek voltál, mi meglett kiszolgált katonák!  Folyamatosan öntöd, hogy jó nevelést kaptál, mint ha mi több 100 ezrek, milliók nem kaptunk ugyan azt. Te vagy az über jónevelt? 

Annak válaszolt kioktatólag  aki lehet már az égi határt őrzi és Neked nem tud válaszolni? 

Unatkozol?

Tudod ne  az a kultúra, hogy idős embert nem tegezed még akkor sem aki felajánlja! Tudod az ilyenféle visszautasítás eleve bunkóság, bármilyen jó  nevelést kaptál. Itt nem csendőrperturól van szó, ha talán ismered a fogalmat.

Azután az is igaz, hogy magázódva is el lehet küldeni a másikat a pic.....ába, meg tegezve is. Kultúra kérdése.

 

Tudod e topic nem neked indult, itt mi, öreg határőrök, sorosok és hivatásosak egyaránt egymást keressük én -ha nem haragszol- nem a Te gyermeki elmélkedéseidre vagyunk kiváncsiak.

Mi, 1966-osok, mi voltunk az első lakók a siklósi kiképző bázison és megéltük a szomorú csontváz véget! Na, ez a borzalom és nem az, hogy egyik másikunk hogyan értékelte akár Horváth Lajos szds-t!

Befejeztem a Veled való beszélgetést, mert mert nem lehetük pariba. 

Te is fejezd be, egyszűen nincs erkölcsi alapot a témához!

Olvasgass és halgass!

Előzmény: Terminátor 2 (1105)
Terminátor 2 Creative Commons License 2020.10.04 0 1 1105

Kedves japipapi! Még annyit hogy én nem döngölök sárba egy volt sorkatonát sem, nekem eszembe nem jut ilyen. Elárulok önnek valamit: 1990-ben voltam hatéves kissrác és mivel előző írásomban említettem hogy apám vitt magával és ha beléptünk a laktanyába a kapuügyeletesnek aki volt húszéves fiatalember jónapotot köszöntem mivel így voltam nevelve nem úgy mint a mai gyerekek akik ma már a hetven éves időskorúakat is letegezik, bizony hogy nekem az a fiatalember is bácsi volt.

Előzmény: japipapi (1103)
Terminátor 2 Creative Commons License 2020.10.04 0 1 1104

Kedves japipapi! Az írásomat ha eltetszett olvasni ne tessék megharagudni de nem olvasta el figyelmesen! Én Nagy Lajos hőr századost írtam nem Horváth Lajost, ez a kedves Dark Themplar nevű tag megsértette a másik tagot aki tisztelettel írt Nagy Lajos hőr századosról, pontosabban egy olyan tagot aki itt szolgált ezelőtt harminchat évvel mint volt sorkatona. Én csak arra kértem ezt a Dark Themplar nevű tagot hogy ne sértegessen másokat, a másik dolog hogy azért most reagáltam hétéves írásra mivel az idei évben lettem tag a fórumon és azelőtt nem voltam fent. Feljövök ide a fórumra és olvasom több tagnak az írását akik itt voltak sorkatonák valamikor, apámról is írnak meg a többi hőr tiszt kollégákról is. De itt nemcsak erről van szó hanem másról is, ez a tag elég trágár szót írt ennek a volt sorkatonának ami nem egy jóleső olvasmány, ilyeneket hogy csókos nyaller, ha önre ilyent mondanának írásban nem esne jól, ez a volt sorkatona apámat jól ismerte személyesen mivel apám akkoriban még hadnagy volt, ez pontosabban 1984-ben volt és ez az ember tisztelte Nagy Lajos hőr századost meg apámat is. Kedves Dark Themplarnak pedig az fájt hogy beceneveként említette írásban Nagy Lajos hőr századost mivel többen is beceneveként említik a volt katonák. Én soha senkivel nem voltam ilyen meg eszembe nem jutott hogy csúnyát írjak mivel engem nem ilyenre neveltek, apám engem sokat vitt magával és megfigyeltem az ottani dolgokat. A délszláv háború az nekem gyerekkori emlék mert még akkor gyermekkorú voltam, arra emlékszek hogy át hallatszottak a szomszédos országból a lövöldözések meg a robbantgatások.   Tisztelettel Terminátor 2!

Előzmény: japipapi (1103)
japipapi Creative Commons License 2020.10.03 -2 1 1103

Szóval, Tudod kedves Terminátor2, Te soha nem fogog megtudni, hogy milyen a katonaélet, pláne amilyen volt a határőrségen, így nincs semmilyen jogod egyik volt katonát sárba döngölni.

Tudod, ott mindig éles helyzet volt, mindegy hogy nyugati vagy déli határ, mindegy hogy béke vagy éppen délszláv háború folyt. Úgy hogy megkérlek ne minősít, pláne le, a mindenkori volt határőr bajtársaimat. Egyszerüen nincs ercsölcsi alapot.

Tisztelettel, egy vén hőr. örsellátó.

Előzmény: japipapi (1102)
japipapi Creative Commons License 2020.10.03 -2 1 1102

......... és amit kifelejtettem (az én agyam s-reem a régi, tudod a 73 év már gombóból is sok) 7 éves hsz.-re reagálsz? Röhely. 🤣🤣🤣🤣

Előzmény: japipapi (1101)
japipapi Creative Commons License 2020.10.03 -2 1 1101

Hát kedves terminátor2, nem értem miért e már már penészes hsz.-re ekkora gőzzel reagálni, ami szerintem egyáltalán ne dehonesztáló, pusztán egy vélemény, egy élmény leírása. Ugyan én 1966-tól voltam határ őr, lehet tényleg, hogy az idő mindent megszépít, a rossznak ma már alig van éle, viszont a jó felmagaszttódik. Ilyen az ember, maga az élet.

Megvallom, fogalmam sincs, hogy ki volt vagy van Horváth Lajos hőr szds. , de akár milyen volt, biztosan sokan szeretheték, tisztelhették, de lehetséges sokat utálták, semmibe vették.

Szóval kár ekkora vehemeciával ledózelolni egy régi katonát. 

 

Előzmény: Terminátor 2 (1100)
Terminátor 2 Creative Commons License 2020.10.01 -3 0 1100

Kedves Dark Themplar! Nem gondolod hogy elhamarkodtad ezt az egészet az írásoddal? Cs. Sanyi egyenlőre tisztelettel írt Nagy Lajos hőr századosról. Ha valamit nem értesz akkor kicsit figyelmesebben olvasd el és csak azután írogassál! Nem kell itt az észt osztani hanem neked kellene észhez térni! Megnyugtatlak és közlöm veled hogy Nagy Lajos hőr századost a katonák többsége ( Gyikszinek hívta ) De nem rosszból mint ahogy te ezt leírtad Cs. Sanyinak. Cs. Sanyi is volt katona és tudja hogy mi a dörgés, de te mindjárt már a szemtelen epés írásoddal már tetted válaszul a megjegyzéseidet. Ha te annyira okosnak tartod magadat akkor dicsekedjél el mással! Csak felteszek neked egy kérdést: Lettél volna olyan tökös belevaló a délszláv háború idején? Kötve hiszem hogy aligha! Szorult volna a hurok a nyakad körül meg sírtál reszkettél volna a félelemtől. Tedd össze a két kezed és örüljél annak hogy egyben vagy! Voltál te egyáltalán katona? Ha nem is voltál tudod a dolgok lényegét? Ha nem akkor hallgass el és foglalkozzál a saját dolgaiddal!  Tisztelettel Terminátor 2!

Előzmény: Dark Themplar (856)
mindenev Creative Commons License 2020.09.26 0 0 1099

Végre egy közeli bevonuló (én 73 márciusban vonultam). Sajnos a valamikori közvetlen kollégák nem nagyon nézik ezt a fórumot...

Előzmény: Rozsi53 (1098)
Rozsi53 Creative Commons License 2020.09.26 0 0 1098

Erőt egészséget!

1974.07.04.-én vonultam Siklósra,kiképzés után Dunakeszi,majd őrs másfél évig. Sajnos nem találtam eddig egyetlen bajtársamat sem!

                                                                                                                                                                          Üdvözlettel: Rozsi53

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!