Hát ha azt nézzük hogy a halfőzőT 18 kwttal kellett fűteni, és 5 óra volt 90 l cefre főzése,és ezt 12 kwattal fűtöm ,és három óra 100l cefre lefőzése,akkor semmiképp nem zasztava.😂
Hogyan készítsünk jó pálinkát? Cefrézési, főzési ismertetők, főzőberendezések, tanácsok,videók, tesztek, gyakran ismételt kérdések a következő linkeken:
Igen, egy ponttól kezdve az ördögtől való. És alkoholizmusnak hívják. Sokan nem is gondolják, hogy orvosi / pszichológiai szempontból ez a pont hol van, hol kezdődik.....
Csinálj tányérpróbát, akkor kiderül érdemes -e foglalkozni vele.
(Ha nem tudod esetleg: vegyél ki a cefréből egy kicsit és melegítsd egy edényben a gázon. Aztán tegyél hideg tányért a tetejére és a tányér aljára kondenzálódott cseppek megmutatják a valóságot.)