Keresés

Részletes keresés

Bálna Creative Commons License 2000.08.14 0 0 1256
Kedves Beck, még annyit az előző hozzászólásomhoz (és a Tiedhez is), hogy ha tavaly, a körülmények szerencsés alakulásának köszönhetően nem adódik számotokra lehetőség arra, hogy NEM FELJUTÓ HELYRŐL bevásároljátok a csapatotokat a legfelsőbb osztályba, a mai napig másodosztályúak lennétek. No comment: "NEM VAGYUNK
másodosztályúak, és nem is leszünk."

Elnézést, ha megbántottalak volna. Nem állt szándékomban, de ami tény, az tény.

Bálna Creative Commons License 2000.08.14 0 0 1255
Kedves Beck!

A "nagypofájú pesti bunkó" megjegyzésedet nem kívánom minősíteni, egyrészt nem vagyok patakveer2 védőügyvédje, másrészt minősítetted vele saját magad. Nem kívánom, hogy csapatod kiessen a legfelső osztályból, de abban azért egyetérthetünk, hogy a Pécstől nagy bravúr lenne, ha tavasszal a Top12 tagjaként vívhatná a meccseit. Egy rosszul játszó, rossz formában levő, mentálisan enyhén szólva "nem igazi" Vasas sima győzelmet aratott ellenetek. Mit vársz az UTE, az MTK, a Vidi, a Zete ellen? Szurkolni lehet, de vannak emberek, akik nem piros-kék (esetleg piros-fekete) szemüvegen keresztül nézik csapatuk meccseit, az ő kritikáikat minden esetben érdemes figyelembe venni, több igazság van bennük, mint abban, amikor a Fradi B-közép lest üvölt (ami a kapu mögül ugyebár kiválóan megítélhető). Senki nem mondta azt, hogy "szarrá vertük azt a szar Pécset". Inkább azt olvashattadd lentebb, hogy egy igen gyenge csapat ellen sem tudtunk jól játszani - ez pedig sokkal súlyosabb kritika a Vasasra, mint a Pécsre nézve. Ennyit erről.

Egyébként nagyon örülök az első győzelmünknek, ideje volt! Az MTK meccstől félek, bár a játékosállományunk még talán erősebb is, mint nekik, de a pillanatnyi forma alapján egyértelműen nekik áll a meccs. Nem baj, a Vidi és Zete elleni meg nekünk állt... :)

HAJRÁ VASAS!

Előzmény: Beck (1252)
patakveer 2 Creative Commons License 2000.08.14 0 0 1254
Szia Beck!

Köszönet remek hangulatú leveledért, ha még egyszer átolvasod, talán rájössz melyikünk a kisgyerek. Egyébként, én mindkét csapatot kritizáltam, de ez elkerülhette a figyelmedet.
Mitol vagy ily indulatos?

patakveer

Előzmény: Beck (1252)
patakveer 2 Creative Commons License 2000.08.14 0 0 1253
Hello Viola!

Nem igazán értem sértodöttségedet, azt hiszem, Te sem gondolod komolyan, hogy csapatotoknak komoly esélyei lennének a bent maradásra.
Nekem sem a pécsi szurkolókkal, sem a csapattal nincs semmi bajom, de tényleg nagyon gyengék vagytok.

A pécsi gól valóban nagyon szép volt, de ennek semmi köze a csapat teljesítményéhez.

A Vasasról írt véleményeddel (játékosanyag,produkció) egyetértek.

Kérdésedre válaszolva: A meccs után, néhány pécsi ismerosömmel találkoztunk, majd Budapestre utaztunk. Miért érdekel?

Minden jót
patakveer

Előzmény: VIOLA_ (1251)
Beck Creative Commons License 2000.08.14 0 0 1252
patakveer 2!:

Kisgyerek!

Legközelebb figyelj oda, hogy mit írsz rólunk. Nem szeretem
az ilyen nagypofáju pesti bunkókat. Ez a mondatod nagyon
nem teccik: "Egy másodosztályú, harmat-gyenge csapatot vertünk..."
Remélem csak elgépeltél valamit és nem komolyan írtad, lehet, hogy
nem vagyunk az NB1 legerősebb csapata, de NEM VAGYUNK
másodosztályúak, és nem is leszünk.

Beck

Hajrá PÉCS & Vidék

PMFC FanPage

VIOLA_ Creative Commons License 2000.08.14 0 0 1251
Barátom!

Győzelmeteket, annak jogosságát nem vitatva egyetlen kérdésem lenne irányodba: hova tűntetek el oly' hirtelen a lefújást követően?...

Az állítólagos másodosztályú, harmat-gyenge csapatról csak annyit, hogy azért pár hónapig felemlegetnétek Márton Gabi gólját, ha történetesen a ti színetekben ért el volna találatot... A játékosállományotok egyébként finoman szólva nem áll arányban teljesítményükkel. És hát épp társad írta/tudósította a következőket: "a pécsi kontrákból Kavicsnak már kétszer kellett olyan nagyot védenie, hogy, ha gól, senki sem szólhatna egy szót se." Azért mi is a pályán voltunk...
Ettől függetlenül persze megérdemeltétek a három pontot, csatáraink csak nevükben voltak a pályán.
Hozzáteszem még, máig él emlékezetemben a '96-os meccsünk, mely nagyszerű 3-3-mal ért véget.

Még1x sok sikert az UEFÁ-ban!

Előzmény: patakveer 2 (1250)
patakveer 2 Creative Commons License 2000.08.13 0 0 1250
Üdv mindenkinek!

Most értem haza Pécsrol, végre megszereztük elso gyozelmünket s ezzel azt hiszem, minden pozitívumot elmondtam a meccsrol.

Egy másodosztályú, harmat-gyenge csapatot vertünk meg nagyon rossz játékkal. Peto és Simek tetszett,
megdöbbento viszont, hogy az egyébként is rossz formában lévo Kabát Petinek már-már alig van egy
szabályos megmozdulása, Hanacsek joggal fújta le több alkalommal is a foultjait. Látszik, hogy nagyon akar, de le kellene kötni a kezeit.

A Vasas-szurkolók ismét jelesre vizsgáztak, mind részvételi számukban, mind magatartásukat tekintve.

A Schiffer családnak külön üdvözlet (ha olvassák), bár Esztike mögött autózni idegileg picit megterhelo. Azért csókolom a kezeit.

offtopic: Az MTK goztes gólja elrontotta tökéletes szelvényemet,s ezzel 132 000 jó magyar forintokat vesztettem.

Minden piros-kéknek jó éjt!
HAJRÁ VASAS!

geyza_d Creative Commons License 2000.08.13 0 0 1249
MTK-Újpest 1-1 (pillanatnyi állás)
(1-1)

Hungária krt., 5000 néző
Gól: Elek( 27.) ill. Urbán( 36., 11-esből)

Ez nekünk jó is lenne...

tot tibi_d Creative Commons License 2000.08.13 0 0 1248
Szép volt fiúk!
Köszi a közvetítést! Ha jól tudom, akkor az MTK vezet 1-0 - ra az UTE ellen!!
SEBAJ!!!!HAJRÁ VASAS!!!!!!!!!!!!!!!!!
cserju Creative Commons License 2000.08.13 0 0 1247
Nofene, ezt írja az MTI:
Pécs-Vasas
Pécsi MFC-Vasas DH 1-3 (0-0)
Pécs, 2000 néző, V: Hanacsek
gólszerzők: Márton (83.), illetve Simek (51.), Kabát (70. - 11-esből), Szili (80.)
sárga lap: Palaczky (69.), illetve Szili (38.), Mónos (71.), Simek (75.)
Pécs:
Matus - Kutas, Földvári, Dienes - Gálffy, Toldi, Sz. Tóth (Osztermájer, 75.), Palaczky (Gaál, 75.), Szekeres - Márton, Király (Szabó Zs., 57.)
Vasas:
Kövesfalvi - Tóth A., Juhár, Pető - Mónos, Polonkai (Simek, 50.), Szili, László (Aranyos, 82.), Tóth N. - Kabát, Sowunmi (Pál, a szünetben)
45. perc: Márton kiugratta Királyt, a pécsi csatár azonban 6 méterről Kövesfalviba lőtt.
51. perc: a bal oldalon Tóth Norbert beadott, Simek pedig az ötösről a kapu közepébe fejelt (0-1).
69. perc: Palaczky buktatta Simeket a büntetőterületen belül, a megítélt 11-est Kabát értékesítette (0-2).
80. perc: Pető átadása után Szili 10 méterről a jobb alsó sarokba helyezett (0-3).
83. perc: Márton 25 méterről óriási gólt lőtt a kapu jobb oldalába (1-3).
A Vasas sokkal jobb volt, főleg a második félidőben játszott kulturáltabban ellenfelénél. A pécsiek 0-3 után kezdtek el hajrázni, ez azonban csak a szépítéshez volt elég.
Na, ez végre győzelem, ilyenből kell sok. Pl. szombaton.
Hajrá Vasas!
(Úgyis mint ExGabó)
geyza_d Creative Commons License 2000.08.13 0 0 1246
Hát azért még ez is izgi volt...

Ádi! Kösz az információkat!!!!

geyza

geyza_d Creative Commons License 2000.08.13 0 0 1245
MEGNYERTÜK!!!

3:1

cserju Creative Commons License 2000.08.13 0 0 1244
Nofene, vége, győztünk!!!
3:1 - ennyi az MTK ellen is jó lesz!
Hajrá Vasas!
(Úgyis mint ExGabó)
JanoMano Creative Commons License 2000.08.13 0 0 1243
Hála az égnek! Most már meg lesz a GYŐZELEM is,talán végre megérzik a fiúk az ízét és rákapnak.

Hajrá Vasas!!!

geyza_d Creative Commons License 2000.08.13 0 0 1242
Friss eredmény:

3:1

Simek elment, beadta, Szili pedig bepiszkálta.

Utána Márton egy lövéssel szépített.

II. félidő 43. perc

tot tibi_d Creative Commons License 2000.08.13 0 0 1241
MOST KELL NAGYON MEGSZORÍTANI!!!!GYERÜNK!!!!!
VÉGRE CSATÁR GÓL!!!!!!!!!!
HAJRÁ VASAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cserju Creative Commons License 2000.08.13 0 0 1240
Nofene! Az összesen annyi, mint 6xÉljen! És még nincs vége???
(Miért nem játszott eddig ez a Simek-gyerek?)
Hajrá Vasas!
(Úgyis mint ExGabó)
geyza_d Creative Commons License 2000.08.13 0 0 1239
Simek kapott kitűnő labdát Tóth Norbitól, s szabályosan nem tudták szerelni.

A büntetőt Kabát Peti értékesítette.

Gyerünk fiúk!

Az előbbbbbi forgatókönyv szerint!!!

geyza_d Creative Commons License 2000.08.13 0 0 1238
2:0

Kabát (11-esből)

VÉGRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tot tibi_d Creative Commons License 2000.08.13 0 0 1237
EZ AZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!
NA MÉG TÖBBET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
geyza_d Creative Commons License 2000.08.13 0 0 1236
Nnna.

Szóval. A második félidő elején Polonkai megsérült, nagyon csúnyán odaléptek neki, lehet, hogy súlyos. A csereként beállt Simek első labdaérintése volt a gól. További részletek nem ismeretesek.

Volt még egy cserénk, Thomas helyére Pál Zoli állt be.

Na, most én úgy gondolom, hogy támadjon a Pécs, mi meg kontrázzunk és rúgjunk még gólokat, egyre felszabadultaban!!!

HAJRÁ VASAS!

cserju Creative Commons License 2000.08.13 0 0 1235
Nofene! 3XÉljen!
Hajrá Vasas!
(Úgyis mint ExGabó)
geyza_d Creative Commons License 2000.08.13 0 0 1234
VEZETÜNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SIMEK!!!!!!!!!!!!!!

geyza_d Creative Commons License 2000.08.13 0 0 1233
Helyzetjelentés a szünetben:

az eredmény 0:0

Mi támadunk, de a helyzeteket eltopogják a játékosok, sőt, a pécsi kontrákból Kaviscnak már kétszer kellett olyan nagyot védenie, hogy, ha gól, senki sem szólhatna egy szót se.
A bíró - apró dolgokban ugyan, de nem nekünk fúj...
Sárga laposunk az első félidőben nem volt.

Viszonylag sok a Vasas-szurkoló. Ádiék meglehetősen el vannak keseredve, ugyanis nagyon sz@rok vagyunk - még szerencse, hogy a helyiek is.

Hát egyelőre ennyi,majd a második félidő közben még hívom őket.

cserju Creative Commons License 2000.08.13 0 0 1232
Nofene, a szünetben 0:0, rúgjunk már gólokat!
Hajrá Vasas!
(Úgyis mint ExGabó)
tot tibi_d Creative Commons License 2000.08.13 0 0 1231
Pénteki,vagy szombati sima NS!Egy cikk a VASASRÓL MGY-vel,egy az MTK-ról!!Nagyon tanulságos!!!A Gyuribácsi szó szerint azt mondja, hogy 11 játékos egymás mellett nem csapaz!! A VASAS pedig még itt tart!!!
NA HAJRÁ!!!!
geyza_d Creative Commons License 2000.08.13 0 0 1230
tot tibi!

mik ezek az mtk-s nyilatkozatok, ez nincs meg nekem.

geyza_d Creative Commons License 2000.08.13 0 0 1229
Háááát...

A 20. perc tájékán 0:0.

Támadgatunk, de gyenge a csapat. Kavicsnak pedig kellett egy nagyot védeni.
Az infó Áditól van.

Gyerünk fiúk!

tot tibi_d Creative Commons License 2000.08.13 0 0 1228
Geyza!
Kicsit más! Nem voltam itthon , de megdöbbenten olvastam az MTK játékosok szemrehányó nyilatkozatait!!! Velünk nem tudom mi lesz , de talán eddig nem jutunk el, hogy a sz..játékért, még minket, a szurkolókat le is ba...!!!!Röhej!!
NA!!!! HAJRÁ ANGYALFÖLD!!!!!!!!VASAS!!!!!!!!
geyza_d Creative Commons License 2000.08.13 0 0 1227
Szerintem ma végre meglesz!!!

A bíró most fújt a sípszavába! Megvárom az első 10-15 percet az első telefonnal.

VASAS!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!