Nos... akkor nulladik dörgedelem:
Mindenki ellenőrizze az email címét, ugyanis a nem működő (más néven döglött) címek segítségével ellophatók a nickek, ez esetben a moderatura semmit nem tud tenni az égadta egy világon a tiltáson kívül. És a szoft értesítéséeit se tudod olvasni.
"Sok vihart megélt Angyalföldön dolgozunk.
A Fáy utca már oly sok éve otthonunk.
A százezer barát, a NAGY VASAS CSALÁD mindig összetart,
Hát, énekeld velünk jóban rosszban ezt a dalt:
ZÚGJON A HAJRÁ, HAJRÁ, VASAS! ANGYALFÖLD!"
A Vasas 51 olimpiai bajnokot, 53 világbajnokot és 56 Európa-bajnokot adott különböző sportágakban.
1546 országos, felnőtt, magyar bajnokság
51 olimpiai arany-, 15 ezüst-, 32 bronzérem
56 világbajnoki arany-, 68 ezüst-, 56 bronzérem
63 Európa-bajnoki arany-, 96 ezüst-, 120 bronzérem
7 BEK győzelem
Az elmúlt 100 év alatt 31 szakosztály, illetve sportág működött Klubunkban.
HAJRÁ, VASAS!
A politikai témák megbeszélési helye nem ez a topik, hanem ez: VASAS-PolKlub.
Kedves Beck, még annyit az előző hozzászólásomhoz (és a Tiedhez is), hogy ha tavaly, a körülmények szerencsés alakulásának köszönhetően nem adódik számotokra lehetőség arra, hogy NEM FELJUTÓ HELYRŐL bevásároljátok a csapatotokat a legfelsőbb osztályba, a mai napig másodosztályúak lennétek. No comment: "NEM VAGYUNK
másodosztályúak, és nem is leszünk."
Elnézést, ha megbántottalak volna. Nem állt szándékomban, de ami tény, az tény.
A "nagypofájú pesti bunkó" megjegyzésedet nem kívánom minősíteni, egyrészt nem vagyok patakveer2 védőügyvédje, másrészt minősítetted vele saját magad. Nem kívánom, hogy csapatod kiessen a legfelső osztályból, de abban azért egyetérthetünk, hogy a Pécstől nagy bravúr lenne, ha tavasszal a Top12 tagjaként vívhatná a meccseit. Egy rosszul játszó, rossz formában levő, mentálisan enyhén szólva "nem igazi" Vasas sima győzelmet aratott ellenetek. Mit vársz az UTE, az MTK, a Vidi, a Zete ellen? Szurkolni lehet, de vannak emberek, akik nem piros-kék (esetleg piros-fekete) szemüvegen keresztül nézik csapatuk meccseit, az ő kritikáikat minden esetben érdemes figyelembe venni, több igazság van bennük, mint abban, amikor a Fradi B-közép lest üvölt (ami a kapu mögül ugyebár kiválóan megítélhető). Senki nem mondta azt, hogy "szarrá vertük azt a szar Pécset". Inkább azt olvashattadd lentebb, hogy egy igen gyenge csapat ellen sem tudtunk jól játszani - ez pedig sokkal súlyosabb kritika a Vasasra, mint a Pécsre nézve. Ennyit erről.
Egyébként nagyon örülök az első győzelmünknek, ideje volt! Az MTK meccstől félek, bár a játékosállományunk még talán erősebb is, mint nekik, de a pillanatnyi forma alapján egyértelműen nekik áll a meccs. Nem baj, a Vidi és Zete elleni meg nekünk állt... :)
Köszönet remek hangulatú leveledért, ha még egyszer átolvasod, talán rájössz melyikünk a kisgyerek. Egyébként, én mindkét csapatot kritizáltam, de ez elkerülhette a figyelmedet.
Mitol vagy ily indulatos?
Nem igazán értem sértodöttségedet, azt hiszem, Te sem gondolod komolyan, hogy csapatotoknak komoly esélyei lennének a bent maradásra.
Nekem sem a pécsi szurkolókkal, sem a csapattal nincs semmi bajom, de tényleg nagyon gyengék vagytok.
A pécsi gól valóban nagyon szép volt, de ennek semmi köze a csapat teljesítményéhez.
A Vasasról írt véleményeddel (játékosanyag,produkció) egyetértek.
Kérdésedre válaszolva: A meccs után, néhány pécsi ismerosömmel találkoztunk, majd Budapestre utaztunk. Miért érdekel?
Legközelebb figyelj oda, hogy mit írsz rólunk. Nem szeretem
az ilyen nagypofáju pesti bunkókat. Ez a mondatod nagyon
nem teccik: "Egy másodosztályú, harmat-gyenge csapatot vertünk..."
Remélem csak elgépeltél valamit és nem komolyan írtad, lehet, hogy
nem vagyunk az NB1 legerősebb csapata, de NEM VAGYUNK másodosztályúak, és nem is leszünk.
Győzelmeteket, annak jogosságát nem vitatva egyetlen kérdésem lenne irányodba: hova tűntetek el oly' hirtelen a lefújást követően?...
Az állítólagos másodosztályú, harmat-gyenge csapatról csak annyit, hogy azért pár hónapig felemlegetnétek Márton Gabi gólját, ha történetesen a ti színetekben ért el volna találatot... A játékosállományotok egyébként finoman szólva nem áll arányban teljesítményükkel. És hát épp társad írta/tudósította a következőket: "a pécsi kontrákból Kavicsnak már kétszer kellett olyan nagyot védenie, hogy, ha gól, senki sem szólhatna egy szót se." Azért mi is a pályán voltunk...
Ettől függetlenül persze megérdemeltétek a három pontot, csatáraink csak nevükben voltak a pályán.
Hozzáteszem még, máig él emlékezetemben a '96-os meccsünk, mely nagyszerű 3-3-mal ért véget.
Most értem haza Pécsrol, végre megszereztük elso gyozelmünket s ezzel azt hiszem, minden pozitívumot elmondtam a meccsrol.
Egy másodosztályú, harmat-gyenge csapatot vertünk meg nagyon rossz játékkal. Peto és Simek tetszett,
megdöbbento viszont, hogy az egyébként is rossz formában lévo Kabát Petinek már-már alig van egy
szabályos megmozdulása, Hanacsek joggal fújta le több alkalommal is a foultjait. Látszik, hogy nagyon akar, de le kellene kötni a kezeit.
A Vasas-szurkolók ismét jelesre vizsgáztak, mind részvételi számukban, mind magatartásukat tekintve.
A Schiffer családnak külön üdvözlet (ha olvassák), bár Esztike mögött autózni idegileg picit megterhelo. Azért csókolom a kezeit.
offtopic: Az MTK goztes gólja elrontotta tökéletes szelvényemet,s ezzel 132 000 jó magyar forintokat vesztettem.
Nofene, ezt írja az MTI:
Pécs-Vasas
Pécsi MFC-Vasas DH 1-3 (0-0)
Pécs, 2000 néző, V: Hanacsek
gólszerzők: Márton (83.), illetve Simek (51.), Kabát (70. - 11-esből), Szili (80.)
sárga lap: Palaczky (69.), illetve Szili (38.), Mónos (71.), Simek (75.)
Pécs:
Matus - Kutas, Földvári, Dienes - Gálffy, Toldi, Sz. Tóth (Osztermájer, 75.), Palaczky (Gaál, 75.), Szekeres - Márton, Király (Szabó Zs., 57.)
Vasas:
Kövesfalvi - Tóth A., Juhár, Pető - Mónos, Polonkai (Simek, 50.), Szili, László (Aranyos, 82.), Tóth N. - Kabát, Sowunmi (Pál, a szünetben)
45. perc: Márton kiugratta Királyt, a pécsi csatár azonban 6 méterről Kövesfalviba lőtt.
51. perc: a bal oldalon Tóth Norbert beadott, Simek pedig az ötösről a kapu közepébe fejelt (0-1).
69. perc: Palaczky buktatta Simeket a büntetőterületen belül, a megítélt 11-est Kabát értékesítette (0-2).
80. perc: Pető átadása után Szili 10 méterről a jobb alsó sarokba helyezett (0-3).
83. perc: Márton 25 méterről óriási gólt lőtt a kapu jobb oldalába (1-3).
A Vasas sokkal jobb volt, főleg a második félidőben játszott kulturáltabban ellenfelénél. A pécsiek 0-3 után kezdtek el hajrázni, ez azonban csak a szépítéshez volt elég.
Na, ez végre győzelem, ilyenből kell sok. Pl. szombaton.
Hajrá Vasas!
(Úgyis mint ExGabó)
Szóval. A második félidő elején Polonkai megsérült, nagyon csúnyán odaléptek neki, lehet, hogy súlyos. A csereként beállt Simek első labdaérintése volt a gól. További részletek nem ismeretesek.
Volt még egy cserénk, Thomas helyére Pál Zoli állt be.
Na, most én úgy gondolom, hogy támadjon a Pécs, mi meg kontrázzunk és rúgjunk még gólokat, egyre felszabadultaban!!!
Mi támadunk, de a helyzeteket eltopogják a játékosok, sőt, a pécsi kontrákból Kaviscnak már kétszer kellett olyan nagyot védenie, hogy, ha gól, senki sem szólhatna egy szót se.
A bíró - apró dolgokban ugyan, de nem nekünk fúj...
Sárga laposunk az első félidőben nem volt.
Viszonylag sok a Vasas-szurkoló. Ádiék meglehetősen el vannak keseredve, ugyanis nagyon sz@rok vagyunk - még szerencse, hogy a helyiek is.
Hát egyelőre ennyi,majd a második félidő közben még hívom őket.
Pénteki,vagy szombati sima NS!Egy cikk a VASASRÓL MGY-vel,egy az MTK-ról!!Nagyon tanulságos!!!A Gyuribácsi szó szerint azt mondja, hogy 11 játékos egymás mellett nem csapaz!! A VASAS pedig még itt tart!!!
NA HAJRÁ!!!!
Geyza!
Kicsit más! Nem voltam itthon , de megdöbbenten olvastam az MTK játékosok szemrehányó nyilatkozatait!!! Velünk nem tudom mi lesz , de talán eddig nem jutunk el, hogy a sz..játékért, még minket, a szurkolókat le is ba...!!!!Röhej!!
NA!!!! HAJRÁ ANGYALFÖLD!!!!!!!!VASAS!!!!!!!!