Nos... akkor nulladik dörgedelem:
Mindenki ellenőrizze az email címét, ugyanis a nem működő (más néven döglött) címek segítségével ellophatók a nickek, ez esetben a moderatura semmit nem tud tenni az égadta egy világon a tiltáson kívül. És a szoft értesítéséeit se tudod olvasni.
"Sok vihart megélt Angyalföldön dolgozunk.
A Fáy utca már oly sok éve otthonunk.
A százezer barát, a NAGY VASAS CSALÁD mindig összetart,
Hát, énekeld velünk jóban rosszban ezt a dalt:
ZÚGJON A HAJRÁ, HAJRÁ, VASAS! ANGYALFÖLD!"
A Vasas 51 olimpiai bajnokot, 53 világbajnokot és 56 Európa-bajnokot adott különböző sportágakban.
1546 országos, felnőtt, magyar bajnokság
51 olimpiai arany-, 15 ezüst-, 32 bronzérem
56 világbajnoki arany-, 68 ezüst-, 56 bronzérem
63 Európa-bajnoki arany-, 96 ezüst-, 120 bronzérem
7 BEK győzelem
Az elmúlt 100 év alatt 31 szakosztály, illetve sportág működött Klubunkban.
HAJRÁ, VASAS!
A politikai témák megbeszélési helye nem ez a topik, hanem ez: VASAS-PolKlub.
A tegnapi meccs nem érdemel több szót, mint amit Huszabi elmondott, egy szétesett csapat ellen sikerült könnyedén nyerni. Számomra a legnagyobb pozitívum, hogy Tóth Norbi volt a mezőny legjobbja, és nálam Zabos már kihagyhatatlan. Ő pótolhatná Petőt, ha mindenképpen el akar menni /úgy tudom, igen/. Tiber pedig jól használta ki a ziccereit, ő is jó lenne, ha maradna.
Azért elég érdekes lenne, ha megnézné valaki, kinek miből telik új igazolásokra, úgy hogy nem adnak el szinte senkit?
Pál Zolika eléggé visszaesett az őszi szezon kezdése óta. Nem tudom, mi az oka, de nem meri felvállalni úgy a párharcokat, hamar feladja. És a helyzetkihasználása... Bár lehet, neki csak olyan parádés gólok sikerülnek, mint a Veszprém ellen, az egyszerű kapus mellett elgurítom most nem jön be.
A sorsolást én sem tudom mikor lesz, de szerintem holnap, vagy kedden.
Hát,mivel senki nem ír beszámolót,megpróbálom(bár az első gólról lemaradtam, hála Nógrádi balesetének):
Nagykanizsa-Vasas 0-4 (0-3)
Gólsz: Kabát,Tiber(2),Tóth N.
Jv.:Bede
Egy kellemes edzőmeccs,kellemes időben.
A játék képe alapján, több mint egy osztály a két csapat közti különbség.Gyakorlatilag végig 10 emberrel játszottunk,de úgy tűnt mintha fordítva lenne.
Kabát Peti kiállítása sajnos jogos volt,lefejelte az Őt felrugó kanizsai játékost.Butaság volt.
A helyzetek alapján kb. 10-3 lehetett volna a végeredmény,de a fiúk a végén már mindent elszórakoztak.
Hajdú A lehet,hogy vonalkapus,de ma is volt legalább 3-4 nagy védése.Neki köszönhetjük,ogy megúsztuk gól nélkül.
Nem igazán értem,miért bántják sokan,én még emlékszem,mikor tavaly tavasszal a Kavics is jópárat hibázott,és mindenki az Ő fejét követelte.
Szvsz hagyni kell védeni,és csak egyre jobb lesz.(szegény Kavics remélem nem olvassa ezt)
Tiber 2 gólja önmagáért beszél,remélem nem megy el a Vidihez.
Móni nagyon jó volt a jobbszélen,most végre nem éreztem úgy,hogy be kéne helyette hozni Simek Petit.
Aranyos Imi is kapott a végén kb. 5 percet,lehet,hogy a búcsúmeccse volt?!
A végén pedig "zúgott" a SZÉP VOLT FIÚK,és lássunk csodát, még Mezey Gy. nevét is skandálta a VASAS tábor...
p.s.:Igyekeztem pozitív lenni és a rosszul játszókról inkább hallgattam.
Rendkivül nagy örömömre szolgál, hogy végre beirhatok ebbe a csuda-találmányba; már régóta várok rá. Örömömet tetézi, hogy egy ilyen fantasztikus győzelem után tehetem.
Sajnálom, hogy nem láthattam személyesen, de én is jól éreztem magamat...:-)
Vmi beszámolót a jelen(volt)levők nyomhatnának, ha hazaértek és megünnepelték rendesen a 4 gólunkat, plusz Kabát Peti találatát...
Sajnálnám, ha "Tomicica" elmenne, de hát úgy tűnik, hogy ő az a profi, akit tényleg nem érdekel semmi, csak a kereset és a lehetőség... Kár lenne érte.
Bajnokság mikor folytatódik? Lehet, hogy vmikor nov. hó végén hazaszaladok, mikor lesz a sorsolás?
A HAJRÁ VASAS! csak ma volt az első dolgom - sajnos tegnap hulladék voltam és mással foglalkoztam = "divatszurkoló". Szégyen-gyalázat.
Gratulálok a fiúknak, igazán szép volt a befejezése az alapszakasznak. Az utolsó négy meccsünket megnyertük. Ez azért már nem rossz. Talán beérett a Mester munkája? Jó lenne!
Olvastam az NB1-en a Petőt és egészen elszomorodtam. Úgytűnik a Töfi és az Imi is elmegy...
Érdekes. Ebből a háromból kettő biztos kezdő volt az utóbbi időben ergo kell, hogy legyenek új
kiszemeltek. Vagy csak ezt szeretném? Lehet, hogy mégis Egressy? Nem lenne szép karácsonyi ajándék! Azért Töfike még megmutatta Kanizsán, hogy nem véletlenül játszik (még) Magyarország legjobb csapatában! :)
Hamár a Pető Tomi megy, azért remélem a Tóth Norbit megtartjuk! Egyre jobb formába lendül!
Nem tudjátok mikor lesz a sorsolás?
Kabát Peti kiállitása jogos volt?
Legkevésbé sem szeretném a horráoptimista hangulatot rontani, de (amellett, hogy az eredménynek baromira örülök) két dolog:
1. Kabát Peti kiállítása mennyi eltiltással jár? Ha van isten, akkor a lapok nullázódnak a rájátszás előtt, de még nem tudom, hogy van-e? (Most legalább ez is kiderül)
2. Az alábbi cikket szedtem le az NB1.hu-ról:
A nap interjúja
Pető távozik a Vasasból
Népszava, 2000. október 28.
Meglehet, Mezey György, a Vasas labdarúgóinak vezetőedzője két hónappal ezelőtt a Nagykanizsa elleni bajnokin csak nevelési célzattal cserélte le fél óra játék után Pető Tamást, s jelentette ki, a jövőben nem tud együtt dolgozni vele. Ám a játékos nem csupán tudomásul, hanem komolyan is vette a tréner döntését, és a kijelentés után ő maga is úgy gondolta, az alapszakasz végén - ami a hét végén esedékes - le kell üljenek megbeszélni a továbbiakat.
Az ominózus kijelentés óta eltelt időben úgy tűnt, nyugvópontra jutott az ügy, ráadásul Mezey jelezte, továbbra is számít a válogatott középpályásra. Azért biztos, ami biztos alapon megkerestük Pető Tamást, aki lapunknak elmondta, tegnap megejtették a megbeszélést, aminek eredményeként valószínűleg távozik a Fáy utcából.
- Mennyire biztos, hogy továbbáll?
- Szinte száz százalék. Ha a jövő heti átigazolási időszakban nem is, de a télen biztosan váltok.
- De hiszen Mezey György időközben kijelentette, hogy a jövőben mégis számít a játékára.
- Ennek örültem is, és kompromisszumot kötöttem magammal, hiszen egyelőre maradok. De csak addig, amíg nem jelentkezik értem egy másik csapat. Megegyeztünk a vezetőkkel, amennyiben komoly ajánlattal jönnének értem, elengednek. Ezzel a klub és én is jól járnék.
- Csak külföldi csapat jöhet szóba?
- Nem, hazai is.
- Ha jól tudom, akkor az MTK és az Újpest is szívesen szerződtetné.
- Valóban. Idehaza ez a két csapat biztos háttérrel és nyugodt körülményekkel rendelkezik.