Keresés

Részletes keresés

huszabi Creative Commons License 2000.10.12 0 0 2678
Szerintem elég egyértelmű a kép: PETŐ,TÓTH N. el,és helyére jönne Egressy.(mármint NORBI helyére)

Nekem sokkal jobb tippem volna: Mezey el a francba,és helyére szinte mindegy ki jönne,csak hagyja a fiúkat játszani.

Az Egressy meg inkább maradjon ott ahol van.Nem volt elég nekünk Farkasházy az MTK-ból?

Májkell!
Inkább kéne lassan egy AMF!! Találjátok ki,vajon ki az M betű! ( könnyítésül: M az eleje,Y a vége)

MCsaba_d Creative Commons License 2000.10.12 0 0 2677
Sajna, ez nem tőlünk, hanem magasabb szempontoktól függ. A doktor úr által elkezdett csapatépítés sikere Egressytől függ.
Persze most néhányan megint bunkó szurkolók vagyunk, akikkel nem érdemes kommunikálni.
Előzmény: nemo_d (2676)
nemo_d Creative Commons License 2000.10.12 0 0 2676
Na Piros-Kék Jó Napot Mindenkinek!

Első sorban szeretnék gratulálni válogatotjainknak! Pető szerintem tényleg jól játszott! A Jucinak meg külön örülök hisz végre válogatott lehetett! Nagyon megérdemelte ezt!
Viszont igazat adok azoknak -főleg Májkelnek- akik azt mondják, hogy Egresy ide ne jöjjön!

Némó

HAJRÁ VASAS!!! HAJRÁ ANGYALFÖLD!!!

GALA Creative Commons License 2000.10.12 0 0 2675
:-)
Előzmény: majkell (2673)
nemo_d Creative Commons License 2000.10.12 0 0 2674
BELÉPEK!!!! Hol lehet?
Előzmény: majkell (2673)
majkell Creative Commons License 2000.10.12 0 0 2673
Ádi !
Ha csak ezen múlik !

Mit szólnátok egy jó kis Anti Egressy Fronthoz ( úgyis mint AEF) ?:))

májkell

ádi Creative Commons License 2000.10.12 0 0 2672
Ádámtizenvalamennyi!
Bele.
Szombaton 17 órától tartok fogadónapot a Hungária körúton, ott mesélek, ha még akkor is kiváncsiak lesztek rá.

A meccs után összeülünk és végleges formába öntjük a lapot. Akit érint és aki úgy érzi tud segíteni tartson velünk! A meccsen egyeztetünk, ugyis minden vendégnek a játékoskijáróval szembeni oldalt jelölte ki az MTK, tehát együtt leszünk.

Hajrá Vasas!

Előzmény: ADAM17 (2671)
ADAM17 Creative Commons License 2000.10.12 0 0 2671
HAJRA VASAS!!!

SIMEK es ZABOS tehat jo volt, KABAT is jol teljesitett a valogatott edzeseken, PETO nagyon jo volt, a koronat azzal tehette volna fel a teljesitmenyere, ha golhelyzetben nem remeg meg a laba. Legkozelebb nem fog! JUCI higgadtan vegigpasszolta azt a par - szamara - esemenytelen percet, a buntetot higgadtan ertekesitette volna o is (persze PETO is barmelyiket).
Mindegyikuknek gratulalok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Van 4 klasszis csatarunk, es a feltorekvo juniorok (foleg ZSOLNAI). Szerintem nem hianyzik Egressy.
En orulnek, ha TOTH NORBI es PETO maradnanak, es megnyugodnanak a kedelyek. Nem kene oket elengedni.
JUHART pedig foleg nem engedjuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JUCI, NE HAGYJ ITT MINKET! Se a Mainz, se mas kulfoldi csapat kedveert! Szepen kerlek!!!

evad
Hoppa! Bocs, errol en nem tudtam. Tehat ezek szerint a reacos Mario is jatszott nalunk. Kosz a felvilagositast!

geyza_d
"(Nem a Jenő, hanem a Tomi.)" Jo. : )

adi

Az edzomeccs vegeredmenye mi lett? (esetleg osszeallitas, gollovok, ilyesmi, de ez mar csak hab lenne a tortan)
Amugy meg jol felkavartal ezzel a THOMAS-interjuval. Jaj, de felizgatott most ez. Es akkor en vajon beletartozom a "Ti" kategoriaba?
NS-adaleknak meg annyi, hogy neten most naluk 1-0 az olasz-gruz (2-0) vegeredmenye. Tobb, mint kinos.

GALA

Aztan olyan "sztorikat" is lehetne meselni, hogy valaki 5-ost remelt, es megkapta, vagy nem is remelt 5-ost, megis megkapta,...

Es egy idezet aditol - ez nem csapda:
"...és főleg Tiber látványos góljaival..."
Ez pedig az ifi ellen se piskota dolog, foleg, hogy az ifink kivalo.

VASAS!!!!

"...AZ ELLENFEL NEKUNK NEM ELLENSEG..."

evad Creative Commons License 2000.10.12 0 0 2670
Ádi!

Mél ment.

Előzmény: ádi (2668)
GALA Creative Commons License 2000.10.12 0 0 2669
Az előbb olvastam az NSt , rettenetes .
Mátyusban 4 gól van benne , csak az ellenfél szar.

A haverom egyébként 3 nyelven fluent , 2 so-so , hát ilyen az agya na. Rég volt nem kell sajnálni , ma olaszban dolgozik 3 éve a rohadék.

Kriston :-))

Előzmény: ádi (2668)
ádi Creative Commons License 2000.10.12 0 0 2668
De igen Ti megtudhattyátok.

A NS sem semmi! Az értékelésnél leírták Mátyussal kapcsolatban, hogy "jól futballozott". A pontozásnál viszont egyedül Pető kapott 5-t, a többi jobb osztályzatot.
Melyik meccset nézték ezek?

Sajnálom a barátodat, a számtech már csak ilyen. És örülök, hogy nem akartál nihilista lenni - ez is valami.

Abba a csapatba, ahol egyszerre két olyan játékos játszik, mint Tóthnorbi és Pálzoli szerintem nincs szükség baloldali középpályásra, csatárra. Jóra sem, hát még Egressyre.
Remélem Kristonnal nem tárgyalunk.

Hajrá Vasas!

Előzmény: GALA (2667)
GALA Creative Commons License 2000.10.12 0 0 2667
És , ami nem publikus azt mi sem tudhatyyuk meg ?

Pető nekem -is- tetszett ! Na mit szóltok ?

Az Egressy vérlázító !Ha nyáron hozzuk se tudom , hogy miért de ez most már kapkodás és koncepciótlanság , amatőrizmus.
Legyen 10 balszélsőnk , 5 kapusunk , 7 emberfogónk ( Maxi...). Akkor esetleg az ellenfeleknél csak ifisták férnek be ?

Ádi ,
KAPASZKPODJ MEG , NEM LETT 2ES SE ...
:-)))))) Csak nem akartam ennyire nihilista lenni ...
( ergo korrepetálhattam , mert mégiscsak a legjobb barátom , ha fradista is , bár a realista fajtából és járt velem vasasra is Pesten mindíg )

Előzmény: ádi (2666)
ádi Creative Commons License 2000.10.12 0 0 2666
A válasz: DrMGY. Ő favorizálja Egért, és úgy tudom, neki nem kellett a mi Ferink (ezért kellett olyan ronda színben fényképezkednie a tegnapi Színesben).

A nagy nyomásra való tekintettel, közkívánatra mégis adok egy jkis ízelítőt a tegnapi beszélgetésről:
Tegnap edzőmeccset játszott a csapat az ifivel. A nagyon sokat mozgó, remekül játszó Polonkai vezérletével, Thomas és főleg Tiber látványos góljaival nagy gólkülönbséggel nyertek a "nagyok".
Jó volt látni Hajdu bravúrjait az ifi kapujában, Kavicsot nem nagyon tornáztatták meg a fiatalok, bár azt hiszem, egy gólt kapott.

Utána a Sántafében beszélgettünk Thomassal, aki nagyon szimpatikusan, nyíltan beszélt a csapatról, gondokról, hangulatról. Amit lehet leírunk, de persze igazán az az izgalmas, ami nem publikus.

Hajrá Vasas!

Előzmény: MCsaba_d (2665)
MCsaba_d Creative Commons License 2000.10.12 0 0 2665
A mai Színes Sport szerint közel vagyunk az alibi király Egressy leigazolásához!
Az a Hámori, aki 2 évig volt házi gólkirályunk, és nem akart elmenni tőlünk, nem kell, mert van 5 csatárunk. Egy évek óta alig edző, alibizésből élő, félidényenként klubot váltó, a nagy (pénz)igényeiről ismert Egressy kell.Most nincs 5 csatárunk?
Ki érti ezt, én nem.
ádi Creative Commons License 2000.10.12 0 0 2664
Májkell!
Van esélyed, hogy beszavazunk (azért lobbizz még egy kicsit - én Unikum-sört iszom), de Andinak, a legendás asszonynak mindenképp köztünk a helye!
A Thomas találkozó nagyon jól sikerült, olvassátok el a Hajrá VASAS következő számában. :)

Gala!
De azért meglett a kettes. Na látod...

Gratulálok a válogatottjainknak!
Petőtomi nagyon jól rombolt és a támadásokban is kivette a részét, csodálatos volt, amit a 11-es előtt varázsolt. Juci pont annyit volt pályán, hogy most már kussoljanak a hülye Vasasosok is - ezt is köszönjük BB, igazán megérdemelte már. Szívmelengető érzés volt nemzeti színekben látni a pályán!

Gyerünk, gyerünk Angyalföld!

Előzmény: majkell (2660)
huszabi Creative Commons License 2000.10.12 0 0 2663
Ádi,Conti!

Mél ment!

majkell Creative Commons License 2000.10.12 0 0 2662
Helló Békuci !

Tudod mit ? Vállalom !

Előzmény: BéKa_d (2661)
BéKa_d Creative Commons License 2000.10.11 0 0 2661
Éljen Juci és "Tomicica"!

A lapban ha még leheccséges vhogy azért erről is külön meg kellene emlékezni, hogy ketten is játszottak.

Remélem Kabát Peti a hétvégén bizonyitja, hogy ő is odafért volna legalább a kispadra (már ha jól értettem, hogy nem volt ott).

Májkel(l)!

Családi viszály...?:-)

HAJRÁ VASAS!

Ádi!
Elküldtem a kérdőivet, de nem hiszem, hogy holnapig megnyitod, úgyhogy tul.képp mind2, hogy most ide beirtam...

majkell Creative Commons License 2000.10.11 0 0 2660
Conti !

Megnyugtató, hogy nincs maradandó nyoma.))

Én is gratulálok a fiainknak ! Csak így tovább !

Egy közgyűlés nem lenne rossz, legalább megszavaznátok, hogy én is tag legyek.

Ádi !

Milyen volt a találkozó Thomas-szal ?Hogy áll az újság ?

Májkell

Hétvégén győzni kell végre, mert már nem bírom tovább ezt a sorozatot az MTK ellen.

huszabi Creative Commons License 2000.10.11 0 0 2659
Jól láttad,Ő futott el a szélen.És Őt akarja a Mezey elzavarni... Ez azt hiszem kellően minősíti is a munkáját és a pedagógiai érzékét.

Gratulálok Juhár Tominak is!!! Már igazán rászolgállt erre a válogatottságra!

Szép volt fiúk!!!
Hajrá VASAS!!!

Előzmény: geyza_d (2658)
geyza_d Creative Commons License 2000.10.11 0 0 2658
Pető szerintem jól játszott, pedig hüJenő az első félidőben kikezdte. Ugye jól láttam, hogy ő szerzett labdát és futott el a jobboldalon a második 11-es előtt? (Nem a Jenő, hanem a Tomi.)

Az olaszok úgy nyertek 2:0-ra, hogy a bíró benyalta DelPiero műesését...

A grúzok szerintem sajna jobbak, mint mi...

RESZKESS MTK ÉS ADD MEG MAGAD!!!

conti Creative Commons License 2000.10.11 0 0 2657
Nagyon boldog vagyok, hogy Juci végre válogatott lett!!! Gratulálok Neki, valamint Pető Tominak is a szép sikerhez!!! Már csak szombatra kellene átmenteni az eredményt. Egy 6-1 idegenben nem lenne rossz. Persze az 1-0-lal is kiegyezek, velem lehet alkudni.

Ádi, Huszabi!

Beszéltem Karesszal, megírja a cikket, ha elküldjük neki az infokat. Hárman csak összeszedünk egy oldalra valót.

GALA Creative Commons License 2000.10.11 0 0 2656
a 2 hét szünetben elhalványult az 1 jó meccsének emléke :-))
Előzmény: ADAM17 (2653)
evad Creative Commons License 2000.10.11 0 0 2655
A REAC-os is a mienk, volt egy idő, amikor két Máriás(i)sy-nk volt!

Pető kezd, Juhár pados, Kabát lelátós, de ezt már írtam.

Előzmény: ADAM17 (2653)
msrj Creative Commons License 2000.10.11 0 0 2654
A B.B. Petőt választotta kezdőnek, Lendvai kispados.
Hajrá magyarok!
ADAM17 Creative Commons License 2000.10.11 0 0 2653
/nem banom, BeKa, meg van bocs/

"...A SZAVUNK, MERT A MI SZIVUNK CSAK TEERTED EG/EL..."

Bar ugy tunik, rajtam kivul senki nem vette eszre e bakit (talan mindenkinek "ADAM17? Ugrom." reflexe van : ), de azert leirtam a fenti idezetet javitva, aki elolvassa az eredetit nem sokkal lejjebb, es elegondolja az elozo sor(oka)t is, az megallapithatja, nem egy apro eliras ez. Szoval elnezest, itt a javitas, es tenyleg nem direkt, a poen kedveert irtam el : )
Azert arra kivancsi lennek, hogy akkor most vegulis "EL" szerepel-e e sor vegen vagy sem. Velemenyek?

VASAS!!!

PETOTOMI, KABATPETI es JUCI!!! MINDENT BELE!!!
(szerintem Lendvai kezd, bar en PETOT kezdetnem)

adi!

Es ha nem 9-es lesz a Hami, akkor se veszel zold mezt? Egyebkent en nagyon birtam ot, es bar nem varok most ujakat, ha valaki megis muszaj lenne jonnie, o lehetne az.

conti!

Ezuton is gratulalok a BeKaek altal emlitett hosies harchoz! Es legalabb szereztel valami trofeat a csataban a fejserulesen kivul? Pl. egy AKV-karszalagot? : )

GALA!

"+ van 4 kiváló csatárunk, most jönne egy ötödik"

No ezzel a reszlettel egyetertek, a tobbi szerintem vagy nem igazan all, vagy tulzas.
TIBERT nemreg mar biztatoan dicserted, de sajnos alaposan visszestel : )

evad!

Gubucz Monoron jatszik?
Fischer tudtommal epp most lett passziv, a Csepel-Autotraderbol vonult vissza serules miatt, ha nem tevedek.
Jovan jatszik? Ha igen, hol? Nekem rola a leguccso hirem, hogy nalunk edzett, de ti talan tobbet tudtok.

Mario pedig legjobb tudomasom szerint a Dunafem-Ikarus (vagy Ikarus-Dunafem? : ) csapataban nyomja - Fejer megye 1. osztalyaban. Az viszont ezerszazalek, hogy a reacos "Mario" nem a mi regi harcosunk (mint ahogy azt vki nemreg mondta nekem, en meg hiaba gyozkodtem).

Az alapszakaszban sajnos eluszott az 1. hely, a 2.-ra azonban kemenyen rahajtunk! Utana pedig csapat legyen a talpan, aki megallit minket.

VASAS!!!

BeKa, bar a te elirasod (kevenc) nem volt oly komoly, mint az enyem, de nem is ezert irom le ujra azt a sort, hanem mert annyira raalltam.
"...KEDVENC SZINUNK EZ A PIROS-KEK..."

GALA Creative Commons License 2000.10.11 0 0 2652
Van egy barátom , egy számtechn. vizsga után felállva , azt mondta 5. Kicsit gondolkodott aztán azt mondta , na jó 4es.
Aztán megkérdezett egy pontot tőlem , a válasz után azt mondta , nem baj a 3as meglesz . Du az eredményhírdetés előtt , azt mondta hát azért a 2es csak meglesz .

...

Van ilyen

Előzmény: GALA (2650)
evad Creative Commons License 2000.10.11 0 0 2651
Juci pad, Peti lelátó...
GALA Creative Commons License 2000.10.11 0 0 2650
Allah nagy és ádi az ő prófétája ...
:-))
Előzmény: ádi (2649)
ádi Creative Commons License 2000.10.11 0 0 2649
Az 5. hely nem lesz jó. Bár én bajnokságot jósoltam, most azt mondom, hogy meglesz a dobogó.
Előzmény: GALA (2645)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!