Nos... akkor nulladik dörgedelem:
Mindenki ellenőrizze az email címét, ugyanis a nem működő (más néven döglött) címek segítségével ellophatók a nickek, ez esetben a moderatura semmit nem tud tenni az égadta egy világon a tiltáson kívül. És a szoft értesítéséeit se tudod olvasni.
"Sok vihart megélt Angyalföldön dolgozunk.
A Fáy utca már oly sok éve otthonunk.
A százezer barát, a NAGY VASAS CSALÁD mindig összetart,
Hát, énekeld velünk jóban rosszban ezt a dalt:
ZÚGJON A HAJRÁ, HAJRÁ, VASAS! ANGYALFÖLD!"
A Vasas 51 olimpiai bajnokot, 53 világbajnokot és 56 Európa-bajnokot adott különböző sportágakban.
1546 országos, felnőtt, magyar bajnokság
51 olimpiai arany-, 15 ezüst-, 32 bronzérem
56 világbajnoki arany-, 68 ezüst-, 56 bronzérem
63 Európa-bajnoki arany-, 96 ezüst-, 120 bronzérem
7 BEK győzelem
Az elmúlt 100 év alatt 31 szakosztály, illetve sportág működött Klubunkban.
HAJRÁ, VASAS!
A politikai témák megbeszélési helye nem ez a topik, hanem ez: VASAS-PolKlub.
Sajna, ez nem tőlünk, hanem magasabb szempontoktól függ. A doktor úr által elkezdett csapatépítés sikere Egressytől függ.
Persze most néhányan megint bunkó szurkolók vagyunk, akikkel nem érdemes kommunikálni.
Első sorban szeretnék gratulálni válogatotjainknak! Pető szerintem tényleg jól játszott! A Jucinak meg külön örülök hisz végre válogatott lehetett! Nagyon megérdemelte ezt!
Viszont igazat adok azoknak -főleg Májkelnek- akik azt mondják, hogy Egresy ide ne jöjjön!
Ádámtizenvalamennyi!
Bele.
Szombaton 17 órától tartok fogadónapot a Hungária körúton, ott mesélek, ha még akkor is kiváncsiak lesztek rá.
A meccs után összeülünk és végleges formába öntjük a lapot. Akit érint és aki úgy érzi tud segíteni tartson velünk! A meccsen egyeztetünk, ugyis minden vendégnek a játékoskijáróval szembeni oldalt jelölte ki az MTK, tehát együtt leszünk.
SIMEK es ZABOS tehat jo volt, KABAT is jol teljesitett a valogatott edzeseken, PETO nagyon jo volt, a koronat azzal tehette volna fel a teljesitmenyere, ha golhelyzetben nem remeg meg a laba. Legkozelebb nem fog! JUCI higgadtan vegigpasszolta azt a par - szamara - esemenytelen percet, a buntetot higgadtan ertekesitette volna o is (persze PETO is barmelyiket).
Mindegyikuknek gratulalok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Van 4 klasszis csatarunk, es a feltorekvo juniorok (foleg ZSOLNAI). Szerintem nem hianyzik Egressy.
En orulnek, ha TOTH NORBI es PETO maradnanak, es megnyugodnanak a kedelyek. Nem kene oket elengedni.
JUHART pedig foleg nem engedjuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JUCI, NE HAGYJ ITT MINKET! Se a Mainz, se mas kulfoldi csapat kedveert! Szepen kerlek!!!
evad
Hoppa! Bocs, errol en nem tudtam. Tehat ezek szerint a reacos Mario is jatszott nalunk. Kosz a felvilagositast!
geyza_d
"(Nem a Jenő, hanem a Tomi.)" Jo. : )
adi
Az edzomeccs vegeredmenye mi lett? (esetleg osszeallitas, gollovok, ilyesmi, de ez mar csak hab lenne a tortan)
Amugy meg jol felkavartal ezzel a THOMAS-interjuval. Jaj, de felizgatott most ez. Es akkor en vajon beletartozom a "Ti" kategoriaba?
NS-adaleknak meg annyi, hogy neten most naluk 1-0 az olasz-gruz (2-0) vegeredmenye. Tobb, mint kinos.
GALA
Aztan olyan "sztorikat" is lehetne meselni, hogy valaki 5-ost remelt, es megkapta, vagy nem is remelt 5-ost, megis megkapta,...
Es egy idezet aditol - ez nem csapda:
"...és főleg Tiber látványos góljaival..."
Ez pedig az ifi ellen se piskota dolog, foleg, hogy az ifink kivalo.
A NS sem semmi! Az értékelésnél leírták Mátyussal kapcsolatban, hogy "jól futballozott". A pontozásnál viszont egyedül Pető kapott 5-t, a többi jobb osztályzatot.
Melyik meccset nézték ezek?
Sajnálom a barátodat, a számtech már csak ilyen. És örülök, hogy nem akartál nihilista lenni - ez is valami.
Abba a csapatba, ahol egyszerre két olyan játékos játszik, mint Tóthnorbi és Pálzoli szerintem nincs szükség baloldali középpályásra, csatárra. Jóra sem, hát még Egressyre.
Remélem Kristonnal nem tárgyalunk.
Az Egressy vérlázító !Ha nyáron hozzuk se tudom , hogy miért de ez most már kapkodás és koncepciótlanság , amatőrizmus.
Legyen 10 balszélsőnk , 5 kapusunk , 7 emberfogónk ( Maxi...). Akkor esetleg az ellenfeleknél csak ifisták férnek be ?
Ádi ,
KAPASZKPODJ MEG , NEM LETT 2ES SE ...
:-)))))) Csak nem akartam ennyire nihilista lenni ...
( ergo korrepetálhattam , mert mégiscsak a legjobb barátom , ha fradista is , bár a realista fajtából és járt velem vasasra is Pesten mindíg )
A válasz: DrMGY. Ő favorizálja Egért, és úgy tudom, neki nem kellett a mi Ferink (ezért kellett olyan ronda színben fényképezkednie a tegnapi Színesben).
A nagy nyomásra való tekintettel, közkívánatra mégis adok egy jkis ízelítőt a tegnapi beszélgetésről:
Tegnap edzőmeccset játszott a csapat az ifivel. A nagyon sokat mozgó, remekül játszó Polonkai vezérletével, Thomas és főleg Tiber látványos góljaival nagy gólkülönbséggel nyertek a "nagyok".
Jó volt látni Hajdu bravúrjait az ifi kapujában, Kavicsot nem nagyon tornáztatták meg a fiatalok, bár azt hiszem, egy gólt kapott.
Utána a Sántafében beszélgettünk Thomassal, aki nagyon szimpatikusan, nyíltan beszélt a csapatról, gondokról, hangulatról. Amit lehet leírunk, de persze igazán az az izgalmas, ami nem publikus.
A mai Színes Sport szerint közel vagyunk az alibi király Egressy leigazolásához!
Az a Hámori, aki 2 évig volt házi gólkirályunk, és nem akart elmenni tőlünk, nem kell, mert van 5 csatárunk. Egy évek óta alig edző, alibizésből élő, félidényenként klubot váltó, a nagy (pénz)igényeiről ismert Egressy kell.Most nincs 5 csatárunk?
Ki érti ezt, én nem.
Májkell!
Van esélyed, hogy beszavazunk (azért lobbizz még egy kicsit - én Unikum-sört iszom), de Andinak, a legendás asszonynak mindenképp köztünk a helye!
A Thomas találkozó nagyon jól sikerült, olvassátok el a Hajrá VASAS következő számában. :)
Gala!
De azért meglett a kettes. Na látod...
Gratulálok a válogatottjainknak!
Petőtomi nagyon jól rombolt és a támadásokban is kivette a részét, csodálatos volt, amit a 11-es előtt varázsolt. Juci pont annyit volt pályán, hogy most már kussoljanak a hülye Vasasosok is - ezt is köszönjük BB, igazán megérdemelte már. Szívmelengető érzés volt nemzeti színekben látni a pályán!
Pető szerintem jól játszott, pedig hüJenő az első félidőben kikezdte. Ugye jól láttam, hogy ő szerzett labdát és futott el a jobboldalon a második 11-es előtt? (Nem a Jenő, hanem a Tomi.)
Az olaszok úgy nyertek 2:0-ra, hogy a bíró benyalta DelPiero műesését...
Nagyon boldog vagyok, hogy Juci végre válogatott lett!!! Gratulálok Neki, valamint Pető Tominak is a szép sikerhez!!! Már csak szombatra kellene átmenteni az eredményt. Egy 6-1 idegenben nem lenne rossz. Persze az 1-0-lal is kiegyezek, velem lehet alkudni.
Ádi, Huszabi!
Beszéltem Karesszal, megírja a cikket, ha elküldjük neki az infokat. Hárman csak összeszedünk egy oldalra valót.
"...A SZAVUNK, MERT A MI SZIVUNK CSAK TEERTED EG/EL..."
Bar ugy tunik, rajtam kivul senki nem vette eszre e bakit (talan mindenkinek "ADAM17? Ugrom." reflexe van : ), de azert leirtam a fenti idezetet javitva, aki elolvassa az eredetit nem sokkal lejjebb, es elegondolja az elozo sor(oka)t is, az megallapithatja, nem egy apro eliras ez. Szoval elnezest, itt a javitas, es tenyleg nem direkt, a poen kedveert irtam el : )
Azert arra kivancsi lennek, hogy akkor most vegulis "EL" szerepel-e e sor vegen vagy sem. Velemenyek?
VASAS!!!
PETOTOMI, KABATPETI es JUCI!!! MINDENT BELE!!!
(szerintem Lendvai kezd, bar en PETOT kezdetnem)
adi!
Es ha nem 9-es lesz a Hami, akkor se veszel zold mezt? Egyebkent en nagyon birtam ot, es bar nem varok most ujakat, ha valaki megis muszaj lenne jonnie, o lehetne az.
conti!
Ezuton is gratulalok a BeKaek altal emlitett hosies harchoz! Es legalabb szereztel valami trofeat a csataban a fejserulesen kivul? Pl. egy AKV-karszalagot? : )
GALA!
"+ van 4 kiváló csatárunk, most jönne egy ötödik"
No ezzel a reszlettel egyetertek, a tobbi szerintem vagy nem igazan all, vagy tulzas.
TIBERT nemreg mar biztatoan dicserted, de sajnos alaposan visszestel : )
evad!
Gubucz Monoron jatszik?
Fischer tudtommal epp most lett passziv, a Csepel-Autotraderbol vonult vissza serules miatt, ha nem tevedek.
Jovan jatszik? Ha igen, hol? Nekem rola a leguccso hirem, hogy nalunk edzett, de ti talan tobbet tudtok.
Mario pedig legjobb tudomasom szerint a Dunafem-Ikarus (vagy Ikarus-Dunafem? : ) csapataban nyomja - Fejer megye 1. osztalyaban. Az viszont ezerszazalek, hogy a reacos "Mario" nem a mi regi harcosunk (mint ahogy azt vki nemreg mondta nekem, en meg hiaba gyozkodtem).
Az alapszakaszban sajnos eluszott az 1. hely, a 2.-ra azonban kemenyen rahajtunk! Utana pedig csapat legyen a talpan, aki megallit minket.
VASAS!!!
BeKa, bar a te elirasod (kevenc) nem volt oly komoly, mint az enyem, de nem is ezert irom le ujra azt a sort, hanem mert annyira raalltam.
"...KEDVENC SZINUNK EZ A PIROS-KEK..."
Van egy barátom , egy számtechn. vizsga után felállva , azt mondta 5. Kicsit gondolkodott aztán azt mondta , na jó 4es.
Aztán megkérdezett egy pontot tőlem , a válasz után azt mondta , nem baj a 3as meglesz . Du az eredményhírdetés előtt , azt mondta hát azért a 2es csak meglesz .