Keresés

Részletes keresés

MCsaba_d Creative Commons License 2000.10.31 0 0 3095
Az eddigi utolsó bajnoki címet a Fáy u-ban ünnepeltük a ZTE ellen.
A bajnokságot a ZTE ellen fejezzük be a Fáy u-ban...
Előzmény: BéKa_d (3090)
BéeM_d Creative Commons License 2000.10.31 0 0 3094
Helló!

Béka!

Remélem nem lesz igazad az Üllői úti bajnokavatást illetően. Szeretném, ha már az előtte lévő Fáy utcai meccsen, a Kispest ellen ünnepelhetnénk! Sőt! A Kispest pedig ezzel a meccsel el is veszíthetné minden további esélyét a bennmaradásra, és annak a romhalmaz pályának egyideig a közelébe sem kellenne mennünk.

Azért én továbbra is azt hiszem, hogy a Haladás járt jobban a mostani kieséssel, mert ők csak fél évig lesznek NB I/B-sek, a Kispest pedig legalább egy évig, mivel szerintem a tizenkét csapat közül messze ők a leggyengébbek.

Hajrá Vasas! Rég volt már 1977!

Előzmény: GALA (3093)
GALA Creative Commons License 2000.10.31 0 0 3093
Mit szóltok, ha Szilvi elmegy Debrecenbe , ahhoz a Malachoz , aki a Vasasból rendszeresen kihagyta...
ADAM17 Creative Commons License 2000.10.31 0 0 3092
Hajra Vasas!

Ha a Motoka ugyis sir, igazan felcserelhetnek ezt a 2 teves meccset, mindketto nagy derbi, nem?
Hetfon sokkal jobb eselyekkel utazhatnek. Mert ez a pentek 5...

ádi Creative Commons License 2000.10.31 0 0 3091
Conti!
Hánykor idulsz pénteken? LZ biztosan elkisér.
Hajrá Vasas!
Előzmény: conti (3080)
BéKa_d Creative Commons License 2000.10.31 0 0 3090
Na ennyit a joccakáról...

Lehet, hogy mégis az Üllői úton leszünk bajnokok?...

1. forduló. November 3., péntek: Debrecen-Vasas (m1), 17.15. November 4., szombat: Újpest-ZTE, 17, Lombard-Matáv Compaq Sopron, 17, Győr-Kispest, 17, Videoton-FTC, (m1), 17. November 5., hétfő: MTK-Dunaferr (Sport1) 19

2. forduló. November 10., péntek: Kispest-Lombard (m1), 17.15. November 11., szombat: Vasas-Videoton, 17, FTC-Győr (m1), 17, ZTE-Debrecen, 17. November 12., vasárnap: Matáv Compaq Sopron-MTK, 13, Dunaferr-Újpest (Sport1), 13

3. forduló. November 17., péntek: Újpest-MATÁV (m1) 17.15. November 18., szombat: MTK-Kispest (m1), 17, Győr-Vasas 15, Videoton-Debrecen, 15, ZTE-Dunaferr 17. November 19., vasárnap: Lombard-FTC (Sport1) 13

4. forduló. November 24., péntek: Kispest-Újpest, 17.15, Videoton-ZTE, 15, Debrecen-Győr, 13, FTC-MTK (m1) 17, Matáv Compaq Sopron-Dunaferr, 13. November 27. hétfő: Vasas-Lombard (Sport1), 19

5. forduló. November 29., szerda (elképzelhető a december 1. és 4. közötti hét vége): MTK-Vasas 17, Lombard-Debrecen, 13, Dunaferr-Kispest, 13, ZTE-Matáv Compaq Sopron, 15, Győr-Videton 17, Újpest-FTC (Sport1) 19

6. forduló. 2001. március 3., szombat (a 2001-es év mérkőzései egyelőre időpont nélkül szerepelnek): Győr-ZTE, Videoton-Lombard, Debrecen-MTK, Vasas-Újpest, FTC-Dunaferr, Kispest-Matáv

7. forduló. Március 10., szombat: Újpest-Debrecen, MTK-Videoton, Lombard-Győr, Matáv Compaq Sopron-FTC, Dunaferr-Vasas, ZTE-Kispest

8. forduló. Március 17., szombat: Lombard-ZTE, Győr-MTK, Videoton-Dunaferr, Vasas-Matáv Compaq Sopron, FTC-Kispest

9. forduló. Március 31., szombat: Újpest-Győr, MTK-Lombard, Kispest-Vasas, Matáv Compaq Sopron-Debrecen, Dunaferr-Videoton, ZTE-FTC

10. forduló. Április 7., szombat: MTK-ZTE, Lombard-Újpest, Győr-Dunaferr, Videoton-Matáv Compaq Sopron, Debrecen-Kispest, Vasas-FTC

11. forduló. Április 14., szombat: Újpest-MTK, FTC-Debrecen, Kispest-Videoton, Matáv Compaq Sopron-Győr, Dunaferr-Lombard, ZTE-Vasas

12. forduló. Április 18., szerda: ZTE-Újpest, Dunaferr-MTK, Matáv Compaq Sopron-Lombard, Kispest-Győr, FTC-Videoton, Vasas-Debrecen

13. forduló. Április 21., szombat: Videoton-Vasas, Győr-FTC, Lombard-Kispest, MTK-Matáv Compaq Sopron, Újpest-Dunaferr, Debrecen-ZTE.

14. forduló. Április 18., szombat: Matáv Compaq Sopron-Újpest, Kispest-MTK, FTC-Lombard, Vasas-Győr, Debrecen-Videoton, Dunaferr-ZTE

15. forduló. Május 5., szombat: ZTE-Videoton, Győr-Debrecen, Lombard-Vasas, MTK-FTC, Újpest-Kispest, Dunaferr-Matáv Compaq Sopron

16. forduló. Május 12., szombat: FTC-Újpest, Vasas-MTK, Debrecen-Lombard, Videoton-Győr, Kispest-Dunaferr, Matáv Compaq Sopron-ZTE

17. forduló. Május 19., szombat: ZTE-Győr, Lombard-Videoton, MTK-Debrecen, Újpest-Vasas, Dunaferr-FTC, Matáv Compaq Sopron-Kispest

18. forduló. Május 16., szombat: Debrecen-Újpest, Videoton-MTK, Győr-Lombard, FTC-Matáv Compaq Sopron, Vasas-Dunaferr, Kispest-ZTE.

19. forduló. Június 9., szombat: ZTE-Lombard, MTK-Győr, Újpest-Videoton, Dunaferr-Debrecen, Matáv Compaq Sopron-Vasas, Kispest-FTC.

20. forduló. Június 16., szombat: Győr-Újpest, Lombard-MTK, Vasas-Kispest, Debrecen-Matáv Compaq Sopron, Videoton-Dunaferr, FTC-ZTE

21. forduló. Június 21., szerda: ZTE-MTK, Újpest-Lombard, Dunaferr-Győr, Matáv Compaq Sopron-Videoton, Kispest-Debrecen, FTC-Vasas

22. forduló. Június 23., szombat: MTK-Újpest, Debrecen-FTC, Videoton-Kispest, Győr-Matáv Compaq Sopron, Lombard-Dunaferr, Vasas-ZTE

HAJRÁ VASAS!

majkell Creative Commons License 2000.10.31 0 0 3089
Jó hír: Egressy a Sopronba igazol !
BéKa_d Creative Commons License 2000.10.31 0 0 3088
Üdv Csiszi!

Sajnos t'om, hogy az, hogy a Vizműben sör folyik vagy viz, sokkal inkább függ tőled, mint, hogy milyen hirekkel szolgálsz - igazán kellemes emlékeim vannak az alakuló ülés kapcsán a Művekről.
És azért bizom a jókban...

üdv - joccakát

Azért is...

Előzmény: csiszi (3087)
csiszi Creative Commons License 2000.10.30 0 0 3087
Neked is jokat, Breki!
Ha rajtam mulik, csak jo hireket kapsz.
A Vizmube most inkabb a sor folyik, igy estenkent.udv.
Előzmény: BéKa_d (3086)
BéKa_d Creative Commons License 2000.10.30 0 0 3086
Várom az infókat - akár mélben is, thanx.

Üdv a Vizműbe...:-)

HAJRÁ VASAS!

Előzmény: csiszi (3084)
majkell Creative Commons License 2000.10.30 0 0 3085
Jaj, ne már ! Most tényleg nem focizunk ? Amikor ráérek egész nap ?:((
Akkor büntetésből kimegyek az UTE pályára, megnézem a juniorokat a Serrano ellen.

Conti !

Benned bízom ! Mikor van edzés a Fáyban szerdán ?

TZS !

És ha ketten fociznánk ?

Májkell, a labdazsonglőr

Drága Vasaska !

Előzmény: ádi (3073)
csiszi Creative Commons License 2000.10.30 0 0 3084
Conti!

En is ott leszek/szunk/! Majd osszecsorgunk, hogy egyutt legyunk. Az atigazolasi hirekrol....... Ma tobb dologban is megallapodhattak, de ilyen keson nehez pontos infot szerezni. Holnap este leszek a gepnel, ha valamit megtudok, megosztom Veletek. Jo ejt! HAJRA VASAS!!!!!!!!

Előzmény: conti (3080)
huszabi Creative Commons License 2000.10.30 0 0 3083
Végig olvasva az elmúlt 2 nap írásait,néhány gondolat:

Nem hiszem,hogy egyszerre elengedik Aranyost és Sonkát,hiszen így itt maradnánk baloldali csere hátvéd nélkül.

Ha Kavics elmegy azt hiszem meg lehet érteni.De ha valóban jön az az ifikapus,szerintem bízhatunk Tamás Gy. szemében.Sok nagy tehetséget kinevelt Ő már!

Pál Zoli valóban halványabb a megszokottnál,és nem kap túl sok lehetőséget, de azért lehetne benne egy kicsvel több kitartás is.

Végül pedig: elég snassz,mikor egy idegenbeli 4-0 után még magyrázkodni is kell,hogy az ellenfél miért volt ilyen gyenge.Le van sz..., az a fő hogy mi győztünk!!!

Jó éjszakát!!

BéKa_d Creative Commons License 2000.10.30 0 0 3082
TZS!

Már a hirdetőket is átnéztem...

Mondjuk ez a péntek 17.15 tényleg elég genyó kezdés; ráadásul M1... (és szombat hajnalban utazom Olo-ba, bár, ha az ismétlés az M2-n mondjuk 3-tól lenne...)

Conti!

Lélekben veled vagyok/leszek.

BéeM!

A Kispest sajnos(?) több pontot fog szerezni és igencsak éles meccset fogunk játszani velük tavasszal... de nem sértődök meg, ha igazad lesz; szerintem még mindig ott van a legtöbb sumákság, rájuk férne egy tisztitás.
Egyébként a további beosztásról van vmi (tehát, hogy kivel találkozunk az utolsó fordulóban, meg ilyesmi).

Azért is...

TZS Creative Commons License 2000.10.30 0 0 3081
Az MTK-Dunaferrt meg a Sport1 miatt hétfőn kéne játszani, amikor azon a héten még a Nantes is jön.
Hiába, a média nagy úr.
Hogy a helyszinen nem lesz néző, az már senkit sem érdekel.
Majd kimegyek az Ute meccsre a hétvégén.

Béka!
igy eltart még egy darabig:-)

Na joccakát mindenkinek.

Előzmény: tot tibi_d (3079)
conti Creative Commons License 2000.10.30 0 0 3080
Ezek szerint egyedül leszek?????????????
Nem jön senki??????????????????????
tot tibi_d Creative Commons License 2000.10.30 0 0 3079
TZS!
Köszi az infót! így is jó helyen leszek,de a másik se lenne rossz!!!
A péntek,Debrecen az valóban baromság! Nincsen semmire idejük a csapatoknak!!
AZÉRT NYERNI KELL!! HAJRÁ VASAS!!!!!!!!!!!!
TZS Creative Commons License 2000.10.30 0 0 3078
Az M1 adja, 17,15-kor. Nem tudok leérni Debrecenbe 3/4 óra alatt:-(
conti Creative Commons License 2000.10.30 0 0 3077
BéKa!

Ilyenek ezek!
Csak a szájuk nagy, vagy még az se! Aztán mikor menni kell, sehol senki...

conti Creative Commons License 2000.10.30 0 0 3076
Nagy kib@szás lenne, ha péntekre teszik a meccset...Mindegy, én ott leszek!

Vasas!!!!!!!!

BéKa_d Creative Commons License 2000.10.30 0 0 3075
Kocák...

Megy a csapatnak, kezdődik az éles bajnokság és nem lesz ott senki? Melyik TV adja?

Azért remélem, a hazai meccsekre ki fogtok járni.
Májkell! A rossz példád ragadós, próbálj meg poztivabban hozzáállni a meccslátogatáshoz, mert lassan tényleg üres lelátók előtt kell játszaniuk az aranylábúaknak.

Kérek mindenkit, hogy amint bármi konkrét átigazolási infója van, akkor úgy, ha pedig mendemonda/legenda, akkor úgy tálalja.

Főleg gondolok most erre a Pál Zoli féle átigazolásra és persze a többiek eligazolására is.

thanx

HAJRÁ VASAS!
BéKa - a távolról belebeszélő

ui.: A 3. oldalnál tartok, de most rendesen nekifexem...

TZS Creative Commons License 2000.10.30 0 0 3074
Akkor küldj egy mélt légyszi a TZS644@matavnet.hu-ra, hogy felvegyelek a cimjegyzékbe. Köszi.

ádi Creative Commons License 2000.10.30 0 0 3073
Én sem reagálok - rabszolga vagyok. Most is fociznom kéne, mégis dolgozom, vagy mit csinálok...

Péntek du. nekem sem nagyon jó, legalább nem vernek meg. Csak meg ne bánjam!

Hajrá Vasas!

Előzmény: TZS (3071)
TZS Creative Commons License 2000.10.30 0 0 3072
Most mondja a knédli, hogy TV-s meccs leszünk pénteken délután:-((((
Akkor nem utazom.
TZS Creative Commons License 2000.10.30 0 0 3071
Piros-kék jó napot!

Hát éreztem én, hogy rögtön megint utazni kell. Ráadásul Debrecenbe. Most nem sok kedvem van hozzá. De ebben már nagy rutinunk van. És a debreceni utak azért jó bulik voltak.
Rögtön utána jön a Vidi is. Egyik hangulatosabb, mint a másik.

Todi!
Ha az enyémmel megyünk, számíthatsz rám. Előbb gondolom egyeztetünk a többiekkel, hogy ki jön. Nem hagyunk itthon. Vasárnap viszont 10-kor énekelünk, nekem 1/2 8-kor Keszin kell lennem.

Csiszi!
Mi nem tüntünk el, a busznál megvártuk a fiúkat.
Merre kerestél minket?

Ádi!
Szerdára nem szervezel egy focit, 0001-es ügynök nagyon be van sózva, és senki sem reagált rá:-))
Én délután tulajdonképpen ráérek.

Béka!
A 8. oldalig már eljutottatok?

ádi Creative Commons License 2000.10.30 0 0 3070
Üdvözöljük a Belügy Minisztérium jeles képviselőjét...

Hajrá Vasas!

Előzmény: BéeM_d (3069)
BéeM_d Creative Commons License 2000.10.30 0 0 3069
Sziasztok!

Véleményem szerint a legjobb sorsolás egyikét kaptuk. A mostani lendület elviheti a csapatot november végére a tabella tetejére.
A legfőbb riválisaink (MTK, Dferr, Újpest, Lombard, FTC (?))nehezebb sorsolást kaptak.
Csak az egymás elleni mérkőzések, azaz a rangadók szemezgetve:
MTK: Dferr (o), FTC (i), Vasas (o), és még mennek Sopronba is.
Dferr: MTK (i), Újpest (o), ők is mennek a hűség városába.
Újpest: Dferr (i), FTC (o).
FTC: Lombard (i), MTK (o), Újpest (i).
Lombard: FTC (o), Vasas (i).
Reményeim szerint a Kispest november végére elveszíti a reményét az első osztályra, sőt ha addig nem is, de akkor Tornyit is: Győr (i), Lombard (o), MTK (i), Újpest (o), Dferr (i). Max egy pontot nézek ki belőle nekik.
Tiber szombat du. meccs után azt mondta marad.

Üdv mindenkinek!

Azért is HAJRÁ VASAS, Angyalföld!

Előzmény: ádi (3068)
ádi Creative Commons License 2000.10.30 0 0 3068
Egymás kezéből kapkodjátok ki a klaviatúrát? El ne törjön!
Előzmény: TÓDI (3067)
TÓDI Creative Commons License 2000.10.30 0 0 3067
Igazad van apukám, de azt még jobban várom, hogy együtt mehessünk...:-)

Zsuzsó!
Van hely még az autóban számomra?

üdv mindenkinek - hiányoztok

BéKa_d Creative Commons License 2000.10.30 0 0 3066
Na jó, kicsit hülye voltam; tavaszra maradt a ZTE, Sopron, D'ferr is - úgyhogy gMolnárral oda-vissza találkozhatok.

Igy tul.képp nem is rossz a sorsolásunk. Csak nehogy úgy kezdjünk mint idén... és ne birjuk a Vidit megverni a 2. fordulóban otthon...

HAJRÁ VASAS!

ui.: Tehát nincs egy hét szünet sem... Tódi már alig várja, hogy otthon legyen és meccsre mehessen.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!