Keresés

Részletes keresés

BéKa_d Creative Commons License 2000.11.17 0 0 3554
Kivánok már most mindenkinek jó utat holnapra - Contiéknak külön jó utat tovább Olo-ba (szurkolják ki mindkét helyen a győzelmet).

Asse tudom, hogy mikorra tervezitek a következő lapszámot...:-( Mik lesznek benne? Nem tudok semmit. Csak legyek otthon és rendbeszedem ezt a fegyelmezetlen szerkesztő bizottságot.

HAJRÁ VASAS!

geyza_d Creative Commons License 2000.11.17 0 0 3553
Egyetértek!
Előzmény: MCsaba_d (3551)
nemo_d Creative Commons License 2000.11.17 0 0 3552
Ádi!
Sajna ma nem jön össze a Boross csabával a beszélgetés mert a szülei jönnek fel hozzá! Megkért, hogy tegyük át a jövő hétre!

Némó

HAJRÁ VASAS!!! HAJRÁ ANGYALFÖLD!!!

Előzmény: ádi (3550)
MCsaba_d Creative Commons License 2000.11.17 0 0 3551
Sinkovics írása elég lehangoló Bubu lelkiállapotáról. Esetleg a VDK megkereshetné, vagy valamilyen formában éreztetné azt, hogy igenis sokunkat érdekel a sorsa.
ádi Creative Commons License 2000.11.17 0 0 3550
Úgy látom senki sem fújta le a Boros Csaba beszélgetést. Információim szerint ma semmiképpen enm jön össze, új időpontot nem tudok. Némó erősíts meg, vagy cáfolj! Hogy áll a dolog?
Hajrá Vasas!
MCsaba_d Creative Commons License 2000.11.17 0 0 3549
Nem tudom ,ki látta a mai Sport +-t?

A címlapon öles betűkkel: Lopják a VASAS-t!

A lényeg, a Folyondár u-i teniszpályán nyár óta folyamatos az ismeretlen tettes által elkövetett lopássorozat! Mindent visznek, ami érték, állandó a telep pusztulása! (Néhány éve volt szerencsém ott teniszezni egy versenyen, akkor még szuper volt minden.)
Gyalog András úr a minap "egyhangúlag" újabb négy évre megválasztott elnök elmondja, hogy nem tudnak mit tenni, hiszen nem a VASAS a tulaj.
Egyébként az év végén jár le az ISM-el kötött hsznosítási szerződés az összes ingatlanra, még el se kezdődtek a megújításról a tárgyalások!
Állítólag Gyalog újrakoronázási közgyűlésén Deutsch valami lehetőséget felvillantott, hogy a létesítmények egyesületi, vagy önkormányzati tulajdonba kerüljenek, de eddig semmi érdemleges lépés nem történt!

ádi Creative Commons License 2000.11.17 0 0 3548
Pozitív vagy!
Előzmény: MCsaba_d (3547)
MCsaba_d Creative Commons License 2000.11.17 0 0 3547
Inkább lenne egy kevésbé diplomatikus, kevésbé intelligens, de a kapuból kijönni tudó kapusunk!
Előzmény: ádi (3546)
ádi Creative Commons License 2000.11.17 0 0 3546
Tofe!
Ez a jégkrémárús kifosztás, így november végén valóban nehezen elképzelhető hazai hooloktól, ebben az évszakban nálunk benzinkutakat fosztanak ki, vernek szarrá a "sportbarátok".

BéKa!
Izgalmas lesz minden piroskék rendezvényen aktívan résztvenni. Nekem könnyű, a gyerekek felnőttek, az asszonynak már nem kellek, dolgozni utálok, hol tölthetném el a megnövekedett szabadidőmet? :)
Egyébként, a lap szerkesztésében is látszik, hogy merre nyitunk. Először a labdarúgó utánpótlást vontuk be, majd a vizilabda szakágat, most a kézilabdát, és úgy tudom, Conti a birkózókkal is tárgyal. Ha ez így folytatódik, egy-egy lapszám Háború és béke méretű lesz.
Hajdu Attiláról.
Akik ismernek, tudják, hogy a kezdetektől nagyon szimpatizálok vele. Rendkívül intelligensnek, udvariasnak tartom, a büfés néni szerint, még senkinek nem sikerült Attinak előreköszönnie - mindig megelőzte. Emellett nagyon lelkiismeretes, munkapárti, a jóértelemben vett, igazi profi.
Egy kis színes előzetesként: gondoltátok volna, hogy egy edzőmérkőzésen, Vácott, Füle Anti beadásából gólt ért el?
Legyen ennyi elég a lap megjelenéséig...

Hajrá Vasas!

Előzmény: TOFE (3537)
BéKa_d Creative Commons License 2000.11.17 0 0 3545
Thanx minden infót.

Sinkó a szokásos...:-)
"A hétköznapok már majdnem olyanok, mint azelőtt.
...
Hiszen a hétköznapok már majdnem olyanok neki, mint azelőtt. "
És ez jó.

Azért legalább egy magán mélt vagy coollistes irományt szivesen vennék...

na joccakát

Holnapra pedig:

HAJRÁ VASAS!!!

geyza_d Creative Commons License 2000.11.17 0 0 3544
A NS szerint Pető is megsérült, a vállára esett. Háááát....

Van a NS-ben egy cikk Buburól, aki már otthon van kijött a kórházból.
(Sinkovics írta, úgyhogy bár jó hosszú, a fenti egy mondatnál több érdemi információt nem tudunk meg. Aki meg a stílust kedveli, az olvassa el. "...hiába állt lesben ott a fánál a halál" stb.)

VA-SAS!

huszabi Creative Commons License 2000.11.17 0 0 3543
Azt mondta,hogy Juci valószínüleg játszhat szombaton.
A többit majd leírják Ádiék,ha akarják.
De ha akarják,akkor meg minek az újság?

Csak annyit mondanék,hogy tök intelligens srác,és nagyon diplomatikus.Vigyáz rá,nehogy bárkit is megbántson a szavaival.

Előzmény: huszabi (3542)
huszabi Creative Commons License 2000.11.17 0 0 3542
A mai Hajdú találkozó tök jó volt.
Előzmény: BéKa_d (3541)
BéKa_d Creative Commons License 2000.11.16 0 0 3541
Ádi!

Fantasztikusak vagytok, szerintem igazán megérdemlünk erre az évre egy bajnokcsapatot, de lehet, hogy kettőt...:-) Sőt, mit szólnátok, ha a kard bajnoki döntőre is mennék, sőt birkózásra és ökölvivásra is...:-) (a labdajátékok, köztük kiemelten a vizilabda természetes).
A kézimeccs végülis azért TZS beszámolója alapján normális "baráti" légkörben zajlott, ugye? Remélem, hogy egy-két éven belül tényleg rangadókat tudunk játszani a Fradival.

TOFE!

Köszönöm a beszámolót, élmény volt olvasni soraidat - 30DM... A Colo-colo véletlenül nem piros-kék? Egyébként milyen csapat mezére pályázhatok eséllyel? Örülök neki, hogy a VDK Chilében is népszerű...

Geyza!

A szimpatikus és követendőnek tartott ultra magatartást feltétlenül át kell vennünk. Képzelheted, hogy mekkora röhögés lenne, ha nekiesnénk az öregnek a szotyijáért és a Balaton szeletekért...:-)))))

Scab!

Viszont a kiegészitésedet elképzelhetetlennek tartom. Inkább a "Zöld csibe, a Maggitól" c. örökzöldet tudom elképzelni...:-) - hmmmm... ebből tényleg lehetne akár egy nóta is.

Azért is...

ui.: Mai Hajdú találkozó???

Scab Creative Commons License 2000.11.16 0 0 3540
NB1.hu :
B.B. nyilatkozata (részlet)

Sajnos a mi meccsünket kevésbé tudtam szakmailga értékelni, annyi azonban egy félidő alapján is kitűnt, hogy Kabát Petinek helye van a csapatban.

SZÉP VOLT PETIKE!!!!!!
HAJRÁ VASAS!!!! KABÁT PETI!!!

Scab Creative Commons License 2000.11.16 0 0 3539
és minden félidő elején üvöltjük majd, hogy hajrá fradi...
Előzmény: geyza_d (3538)
geyza_d Creative Commons License 2000.11.16 0 0 3538
Hm...

Van az ülőn rendszeresen egy idősebb mozgóárus. Leteperjük a Balaton-szeletekért?

VA-SAS!

Előzmény: TOFE (3537)
TOFE Creative Commons License 2000.11.16 0 0 3537
Hello!

Ezt is tuleltem...
Beka! Remelem, vegulis nem jatszottad meg Chilet. Gondolom mar reg eljutott a hir, hogy
Chile-Argentina 0-2

G: Ortega, Husain

Ugy 90%-ban tele volt a Chilei Nemzeti Stadion, szereny laikus becslesem szerint lehettunk vagy 60 ezren. Aztan lehet, hogy nagyot tevedek am...
A hangulat fergeteges volt, mar ket oraval a kezdes elott ott voltunk, nem is nagyon tudtuk megcsipni a jo helyeket.
Vegulis az egyik kapu mogott kiabaltam vegig a meccset, es enekeltem a chilei dalokat... Mar amennyit megertettem beloluk...

A meccsrol: A chileieknek nem jott ossze semmi. Egy-ket kiveteltol eltekintve Salast es Zamoranot levettek az argentin vedok a palyarol. Ez az egy-ket kivetel azonban eleg lehetett volna akar a nyeresre is, csak elb.sztak oket...
Feltuno volt, hogy Chile meg mindig nem tud tullepni a szokasos del-amerikai egyenieskedo stiluson... Ahelyett, hogy passzolna, elkezd koroket csinalni, meg cselezni orakig. Az elso 5 meg OK, de a vegen ugyis mindig elveszti a labdat...
Osszefoglalva az argentinok azt jatszottak, amit idegenben kell, es ket kontrat bevarrtak, megerdemeltek a gyozelmet.

A szurkolokrol: Eleg vegyes erzelmeim vannak. Kezdem a jokkal. Tetszett, hogy vegigeneklik-kiabaljak-orditozzak a meccset, es akkor is csak 5 mp-re hallgatnak el, ha golt kap a csapatuk. Van dob, kulonfele sipok, tuzijatek...
Ja, es szemben kifeszitettek az emberek a fejuk folott egy oriasi valogatott mezt. Nagyon szep latvany volt.
Termeszetesen az argentinokat elmondtak mindennek, legfokeppen szexualis orientaltsagukat emlegettek. Errol tobb dal is szol...
Es akkor arrol amit meg egy fradidrukkerrol is nehezen tudnek elkepzelni:
A masodik felido kozepen megjelent egy ficko, jegkremet arult egy hutotaskabol. Mikor odaert az ultrakhoz, egyszeruen letepertek a foldre, egyszerre vagy harmincan vetettek magukat a hutotaskara es pillanatok alatt kifosztottak... Aztan meg elkezdtek verekedni, mert az egyik vezer-ultranak nem maradt egy se...

Mindenesetre nagy elmeny volt, bar biztos meg ennel is nagyobb lett volna, ha nyer Chile.

BeKa!
Egyebkent bajban voltam, hogy kinek drukkoljak, de mivel a Colo Colo ultrai mellett alltam, egyertelmuve valt... Ennek ellenere tovabbra is szeretem az argentin focit...

Termeszetesen kotelessegemnek eleget teve megerkezeskor, illetve mindket felido elejen kiabaltam, hogy hajra VASAS, meg Angyalfold, hajra Magyarorszag...

Hajra VASAS!

ádi Creative Commons License 2000.11.16 0 0 3536
Sajnos a kézi meccs eredménye (20-30) nem mutatja megfelelően a játék képét. A Fradi átrohant rajtunk, akkor lőttek gól (főleg a válogatott átlövők), amikor akartak. A végén kiengedtek egy kicsit. Volt néhány tudatosan szép akciónk, és kapusbravúrja Bartek Piroskának, és mindenki oroszlánként küzdött. Jó volt látni.
Szokatlan volt (eddig nem jártam rendszeresen kézilabda meccsre), hogy szemben olyan közel volt az ellenfél szurkolói tábora, hogy tisztán lehetett látni az arcokat. Csupa rosszarcú - de hát már mondtam, hogy fradisták...

BéKa!
Klasszikus értelemben véve mi nem szurkoltunk, nézőként vettünk részt a produkcióban, csak a bírókatés az ellenfél játékosait szidtuk, a mieinket dicsértük - akármi is történt. Ha már köztünk leszel ezt is lesz lehetőséged megreformálni.

Éljen (és virágozzék) a piroskék színű magyar válogatott!
Hajrá Vasas!

Előzmény: BéKa_d (3534)
nemo_d Creative Commons License 2000.11.16 0 0 3535
Na most csak annyi, hogy Hajrá Vasas! Ja és mindentől függetlenül gratula Kabát Petinek szép volt a gólpassza!!!!

Némó

HAJRÁ VASAS!!! HAJRÁ ANGYALFÖLD!!!

BéKa_d Creative Commons License 2000.11.16 0 0 3534
TZS!

Irásbeli feddés-fenyitésem jogos; nem fellebbezek a büntető sörök ellen sem, remélem mielőbb kiegyenlithetem adósságom. Sorry.

Örülök neki, hogy ezek szerint majdnem jól játszottunk a Fradi ellen, szerintem ez most még elég, aztán remélhetőleg majd alakul az eredmény is. Ti is szurkoltatok?

Juciról, ha bárki megtud vmi érdemleget beirhatná (vagy elküldhetné mélben...).

HAJRÁ VASAS!

ADAM17 Creative Commons License 2000.11.16 0 0 3533
HAJRA VASAS!!!

A valogatott meccs csodas volt...
Asznemtom, miert nem lehetett azokat a kameraallasokat hasznalni, ahonnan viszonylag egesz jol lehetett latni. mikor elkezdhettem volna orulni ennek, gyorsan ujra a totalkepet adtak, a kodot.
A PETO-KABAT-Feher kombinaciot megnezem majd videon, mert szegyenszemre epp nem voltam a kepernyo elott :(

SIMEK is benne volt egy golban asszem, ugyhogy mindenkinek gratulalok!

BRAVO,
JUCI,PETO,TOTH NORBI, KABAT, SIMEK, ZABOS + Safi,...!!!!!!!!!

A kezi idegesit, miert kell mar megint a Fradirol szolnia a meccsnek, hisz mar most is jobbak vagyunk. Miert nem POCZE a foszereplo, miert Farkas Agi?! :(
20-30 nemjo

Egyebkent Arpiekon kivul mas is szurkolt? Hanyan voltak ok, ill. alt. a VASAS-drukkerek?

Poloban ismet kiralyok voltunk, olimpiai bajnokunk is formaba lendul lassan, de meg ennel azert joval tobb van benne.

kupameccs dec. 3. 15.30!!!!!!!!!!!! vasarnap

mai Szines szerint egyelore ez az idopont + Hali ov, ha nem jatszhat annyi legios majd, amennyit szeretne (nb1-nbi b, de ezt nem tudom, hogy mukodik)

+alapitvany segit a kicsiknek felszerelest adni

VASAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VARGA TOMIVAL tenyleg mi van?

MCsaba_d Creative Commons License 2000.11.16 0 0 3532
Varga T. már a harmadik meccsen nem játszik. Mit tudtok róla?

Juci bokája Bicskei szerint kétszeresére dagadt, remélem, nem lesz nagyobb baj!

TZS Creative Commons License 2000.11.15 0 0 3531
Sziasztok!

Béka!
Köszi a tájékoztatást.:-((

Kézimeccs!
Jó hangulatú, hajtós, (olykor durva) meccs volt. A rutinos Fradi lelépte a felnőttkorba éppen csak belépő Vasast. De biztató, olykor parádés alakítások is voltak nálunk. Ennek ellenére 20-30-ra kikaptunk.
Néhány év múlva bajnokok leszünk. Ezt a Zsiga Gyula is megígérte. ( - asszem. Ugye Karesz?)

Az Ultra Vasas (Árpiék) életük 2. kézimeccsén állták a versenyt a fradistákkal, akik értékelték is igyekezetüket, és a végén SZÉP VOLT FIÚK-kal köszöntötték őket.
Szóval így is lehet, én egészen meghatódtam.

Most értem be a reptérről, sajnos törölték a skopjei különjáratot, így nem tudtam megcsinálni a cimlapfotót:'-((((
Holnap talán dél körül jönnek meg a fiúk. Ha felszáll a köd.

evad Creative Commons License 2000.11.15 0 0 3530
Biztos, hogy Juci megsérült?
A rádió mondta?
Előzmény: geyza_d (3528)
Scab Creative Commons License 2000.11.15 0 0 3529
Sziasztok piroskék barátaim!

Jó kis meccs volt...kár, hogy a második félidőn kívűl az elsőt sem láttuk..bár a lényeget láttuk:
Pető passza után Kabáthoz került a labda, aki egy csellel a - jobb oldalon a 16-os magasságában - elküldött két macedón védőt, majd a mértani pontosságú beadását Fehér Miki fejelte a hosszú sarokba. Ezt csak elhibázni lehetett!
Amúgy a TV-n keresztül semmit nem lehetett látni.
Legalább Gelleiék győztek...90 perc alatt.

geyza_d Creative Commons License 2000.11.15 0 0 3528
A francba!

Juci megsérült.
Ha lesz folytatás, akkor sem játszik, lecserélték.

Marad Pető, Kabát és bejön Tóth Norbi.

Ha Juci tartósan kiesik, az nagyon szar ügy...

Most mondja a rádió, hogy a bíró lefújta a meccset.

Hajrá Vasas!

BéKa_d Creative Commons License 2000.11.15 0 0 3527
Óóóó a fenébe is. Azért remélem, hogy kis zakóval megússzák a lányok (www.nb1.hu)

Végülis nekünk most még nem a Fradit kell megverni majd néhány év múlva...:-)
A beszámolót ettől függetlenül várom.

Azért is...

BéKa_d Creative Commons License 2000.11.15 0 0 3526
Gandhi 107!

Örülök, hogy irtad, én is valami hasonló szentimentális maszlaggal akartam befejezni előző bejegyzésem (sőt be is irtam, de aztán kitörtöltem, gondoltam, majd mélben lecsekkoljuk nemi életünk hiányosságát...:-), de jobb igy, by the way me too.)
Sajnos csak Mikulás +2 nap érkezem, rákövetkező hétvégén lehetne valami szolid összezördülés...?

TOFE!

Akkor legyen 2 mez, ezen nem múlik...:-) - és kinek drukkolsz este? - még gondolkozom, hogy megjátszom Chilet.

HAJRÁ VASAS!

ui.: a kézimeccsről részletes beszámolót várok.

TOFE Creative Commons License 2000.11.15 0 0 3525
Hello BeKa!

Igen, de legutobb azt mondtad, hogy 2 kell. Mindenesetre ugyan nem tul nagy az erdeklodes egyelore, azert viszek haza egy parat, hatha valaki kesobb megis ker...

3 het mulva megyek ha jol szamolom...

Hajra VASAS!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!