Keresés

Részletes keresés

ádi Creative Commons License 2000.11.20 0 0 3594
Alszanak. Este fél 9-kor még Veronában voltak.
Előzmény: TZS (3593)
TZS Creative Commons License 2000.11.20 0 0 3593
Kaptunk meghívást?

Mezey téli terveiben nem szerepelt a győri torna.

Én a magam részéről roppant sajnálnám:-))))

OFF
Este még adott életjelt magáról a három örült, de akkor érkeztek meg a róma szorkolók. Azóta csönd.
ON

Előzmény: ádi (3592)
ádi Creative Commons License 2000.11.20 0 0 3592
PG23!
Az esti gólösszefoglaló alapján mind a két kapu előtt egyérteműen szabálytalanság történt. Meg is kapta a sárgáját a sértett mindkét esetben.
Megyünk, és ha másban nem is, Unicum-sörben leverünk Benneteket.
Gyerünk, gyerünk Angyalföld!
Előzmény: PG23_d (3591)
PG23_d Creative Commons License 2000.11.20 0 0 3591
Szasztok Fiúk, Lányok!
Sajna múlt héten nem jutottam nethez, így nem tudtunk találkozót +beszélni. Ha nagyon bánkódnátok a 3 pont miatt, vígasztaljon, hogy nekünk is úgy kellett, mint egy falat kenyér! Az "életünk" múlhat rajta a végelszámolásnál. A 11-est lehet vitatni, bevallom nem sokat láttam belőle, viszont az I. félidőben Keneseit is kilökték a labda alól a 16-oson belül, (igaz ezt is elég messziről láttam és nem is biztos, hogy elérte volna) + a II. félidőben is volt egy szitu a kaputok előtt amit szintén be lehetett volna fújni.
Remélem Karácsony-kupára sokan jöttök és csapunk egy hatalmas sörözést! (+ jöhet egy kis Unicum is :-) )

Hajrá ETO!!!

GALA Creative Commons License 2000.11.20 0 0 3590
A szokásos volt a játék minősége , monoton észnélküli zakatolás.
A kaput 2x találtuk el . Szilitől 4x pattant el 5 méterre a labda gólhelyzetben...
A gólt természetesen Zováth hozta össze a faultjával.
A Győr a 2. félidőben lefocizott minket.
11-esből egy itt egy ott...
Kabáton kívül gólt még a Tiber tud rúgni véletlenül ( pl ha a fejére esik a labda ) a többi néma csönd. A sablontól eltérőt meg senki sem tud.
Lehet ,hogy az 5. hely is optimista. Itt már nincs Nagykanizsa meg Pécs , a Lokival meg még 1x játszunk csak.
Nálunk minden csapat motiváltabban játszik.
Előzmény: majkell (3587)
ádi Creative Commons License 2000.11.20 0 0 3589
BéKa!
A Chilei Labdarúgó Szövetség honlapja: www.anfp.cl.
Itt megnézheted a leendő mezedet is.

Tofe!
Ha eredetiek a mezek (Umbro), akkor engem is érdekel. Minél több X legyen benne! Köszi.

Hajrá Vasas!

Előzmény: BéKa_d (3588)
BéKa_d Creative Commons License 2000.11.20 0 0 3588
TOFE!

Ha erre jársz beirnád (v.mélben elküldenéd) vmi chilei nb1.hu tipusú oldal elérhetőségét, ahol percről percre lehetne követni a meccseket (már ha van ilyen); ha nincs, akkor vmi általános olyan oldal kellene, ahol táblázatot, meg eredményeket, meg ilyeneket lehetne megtudni.

thanx

Azért is...

majkell Creative Commons License 2000.11.19 0 0 3587
A helyzeteink meg voltak az összefoglaló szerint, persze a játék minősége nem derül ki belőle. Szerintem lesz ez jobb is.

Mikor lesz a következő meccs ?

Májkell

ÉNYONYÉ !

huszabi Creative Commons License 2000.11.19 0 0 3586
Mezey megmagyarázta...
A héten nem tudta felkészíteni a játékosait a vál. meccsek miatt...
geyza_d Creative Commons License 2000.11.19 0 0 3585
A lányok is kikaptak Győrben, 8 góllal...

:(((

tot tibi_d Creative Commons License 2000.11.19 0 0 3584
Szevasztok!!!
Sokat gondolkodtam , hogy finoman miként írhatnám le azt , hogy "most már basszák meg és a tököm tele van velük!!!
Úgy határoztam , hogy amit ÁDI!!!! kimondott a bajnoki címről , azt bátran cáfolhatom!! Eddig nem is mertem írni róla , de most állítom , hogy ezzel a teljesítménnyel nem a Nyugati pályaudvarra , de Zugló-alsóra is nehéz lesz befutni!! Megint marad a kussolás , és néhány pöcs zrikájának a lenyelése!! Köszönöm!!
VALAKI KAPJON MÁR A FEJÉHEZ!!!!!!!
BéKa_d Creative Commons License 2000.11.19 0 0 3583
Ádi 107!

Azért szerencsére az első megállóba már jó hangulatban érkeztetek - vagy csak a kedvemért viháncoltatok olyan felszabadultan? És ez igy is van rendjén; nagyon örültem, hogy hallottam a hangotokat. (Tányérok tiszták lettek...?) Poszával hol találkoztatok? És azért a NS beszámolója alapján voltak lehetőségeink és helyzeteink csak az a fránya "kabátpeti" az hiányzik.

Mindenesetre ez a zakó azt jelenti, hogy nagyon oda kell mostmár figyelni minden pontra. Valami közelebbi infó a csapatról (meccs utáni értékelések stb?).

Azért is...

ádi Creative Commons License 2000.11.19 0 0 3582
Csiszi!
Nem igazán értelek. Többször elolvastam azt a néhány sort, nem értem mi nem tetszik.
Szerintem küldjél Te is néhány riportot, cikket, megígérem, hogy beszerkesztjük, és senki nem fogja meghatározni Neked, hogy kit, mennyire kell szeretni. Soha nem hittem azt, hogy az én véleményem, látószögem az egyedül idvezítő. Egy a sok közül, engem képvisel. Nem azért írok a LAPba, mert elfojthatatlan közléskényszerem van, vagy mert én vagyok a legjobb, hanem, mert nem írja meg más. Elfogadom, hogy ez gyakran meglátszik a minőségén is - ez van.
Ha az a baj, hogy a szurkolói lap nem élezi a konfliktust a vezetőséggel, a játékosokkal, akkor el kell ismernem, hogy ebben jelentős szerepem van nekem is. Meggyőződésem, hogy nem ez a dolgunk, arra ott van a Sport+, Mai Nap, stb.

Nem túl jó hangulatban távoztunk Győrből tegnap, a csapat is nagyon maga alatt volt (nemcsak a pályán). Szerintem ilyen tartalékosan is nyerni kellett volna. Jó példa, hogy amikor Poszával összfutottunk, és számonkértük tőle, hogy ellenünk mindig milyen jó formában véd, szabadkozott: Nem is jött labda a kapura. Nem tudtunk vitatkozni...

Hajrá Vasas!

Előzmény: csiszi (3558)
Bálna Creative Commons License 2000.11.19 0 0 3581
Egyszerű vagy, aranyapám, mint egy egyismeretlenes elsőfokú egyenlet. Ha egyáltalán tudod, miről van szó. Ha politizálni akarsz, ez nem a megfelelő fórum. Jómagam Vasas szurkoló vagyok, amióta az eszemet tudom, de nem voltam baloldali érzelmű soha, és nem is leszek, amíg az eszemet tudom...
Előzmény: A Rot a Weiss és a Grün (3579)
huszabi Creative Commons License 2000.11.18 0 0 3580
A kapa a tiétek kisgizdák...
Előzmény: A Rot a Weiss és a Grün (3579)
huszabi Creative Commons License 2000.11.18 0 0 3578
Meg az édes jó... is.
Előzmény: A Rot a Weiss és a Grün (3577)
huszabi Creative Commons License 2000.11.18 0 0 3576
Nagyon szarok voltunk...
A 11-es ha akarom igen,ha akarom nem szituáció volt.
Előzmény: Törölt nick (3575)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.18 0 0 3575
Szerintem Konjátival dobogós lenne a csapat. Mezey csak a problémákat csinálja.
mash Creative Commons License 2000.11.18 0 0 3574
ha ez igaz, akkor ez igen szép tőlük, multkor láttam a TV-ben Debrecenben még 20-as se voltak
Az igaz, hogy TV-meccs + péntek + bajnokesélyes gárda!
Előzmény: A Rot a Weiss és a Grün (3572)
mash Creative Commons License 2000.11.18 0 0 3573
igazán megadhatta volna, akkor legalább bejött volna az 1-1-es tippem!
:))
Előzmény: BéKa_d (3569)
Mr_Drunken Creative Commons License 2000.11.18 0 0 3571
Igen, SZOPTATOK!
Előzmény: dr.agon (3570)
dr.agon Creative Commons License 2000.11.18 0 0 3570
vége? szoptunk?
BéKa_d Creative Commons License 2000.11.18 0 0 3569
Vége.

Állitólag Pál Zoli ellen elkövettek egy 11-est, de a biró műesésnek titulálta az esetet... hát kiváncsi leszek rá.

Kár. Most úgy érzem, hogy ezzel bajnoki esélyeink elszálltak.

Azért is...

Bálna Creative Commons License 2000.11.18 0 0 3568
Égünk egy-nullra! Gyerünk srácok, mindent bele!

HAJRÁ VASAS!

dr.agon Creative Commons License 2000.11.18 0 0 3567
Nem igaz, sehol senki, sehol az egyenlítő, majd győztes gól?!
BéKa! Könyörgöm óvatosan fogalmazzál! Tudod ki lőtte a Győr gólját? Igen, bizony.
dr.agon Creative Commons License 2000.11.18 0 0 3566
Na végre valami hír, már nem tudtam mi van. De miért ennyir erossz hír, a francba!
BéKa_d Creative Commons License 2000.11.18 0 0 3565
És majdnem úgy irtam, hogy már csak egy Vasas gól kell - hát megkaptuk...

A további gólokat a VASAS játékosaitól várom...

Gyerünk, gyerünk ANGYALFÖLD!!!

BéKa_d Creative Commons License 2000.11.18 0 0 3564
Helyzetjelentésében TÓDI is elsősorban a hangulatra hivta fel a figyelmemet - másra nem is igazán tudhatta volna, mert hallani lehetett, hogy van szurkolás és tényleg jól szerepelnek.

Már csak egy gól kell...

Na mire idáig jutottam, jött a hir, hogy szabadrúgásból lőttek egy gólt.

Akkor kettő gól kell.
HAJRÁ VASAS!

geyza_d Creative Commons License 2000.11.18 0 0 3563
Sziasztok!

Helyzetjelentés a félidőben. (Áditól)

Győr-Vasas 0:0

Tartalékos csapatunk kiegyenlített meccset játszik. A Győr próbál támadgatni - elsősorban Rósa osztogat -, de védelmünk Juci vezérletével stabilan áll a lábán.

Voltak helyzeteink is, de úgy tűnik Ádi szavaiból, hogy eléggé döntetlenszagú a meccs.
Első félidei teljesítménye alapján Tiber, Simek és Tóth N. kapott dicséretet Ádi mestertől, aki tudósítónknak elmondta: bízik a győzelemben.

Említést érdemel még, hogy Ádi szerint meglepően sok Vasas-drukker van a vendég-szektorban (100 körül).

HAJRÁ VASAS!
Gyerünk, gyerünk Angyalföld!!!

BéKa_d Creative Commons License 2000.11.18 0 0 3562
Csiszi!

Igazán bizom benne, hogy mielőbb meg tudjuk ejteni a személyes találkozást is, bár mostanában "kerülöm" a Fáyt, de hát tudhatod, hogy milyen koca vagyok.
Attival eddig személyes élményeim pozitivak voltak, csak mint szurkoló nem tudok igazán bizni benne...

És ma valóban csak a győzelem...

bye - joccakát
HAJRÁ VASAS!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!