Nos... akkor nulladik dörgedelem:
Mindenki ellenőrizze az email címét, ugyanis a nem működő (más néven döglött) címek segítségével ellophatók a nickek, ez esetben a moderatura semmit nem tud tenni az égadta egy világon a tiltáson kívül. És a szoft értesítéséeit se tudod olvasni.
"Sok vihart megélt Angyalföldön dolgozunk.
A Fáy utca már oly sok éve otthonunk.
A százezer barát, a NAGY VASAS CSALÁD mindig összetart,
Hát, énekeld velünk jóban rosszban ezt a dalt:
ZÚGJON A HAJRÁ, HAJRÁ, VASAS! ANGYALFÖLD!"
A Vasas 51 olimpiai bajnokot, 53 világbajnokot és 56 Európa-bajnokot adott különböző sportágakban.
1546 országos, felnőtt, magyar bajnokság
51 olimpiai arany-, 15 ezüst-, 32 bronzérem
56 világbajnoki arany-, 68 ezüst-, 56 bronzérem
63 Európa-bajnoki arany-, 96 ezüst-, 120 bronzérem
7 BEK győzelem
Az elmúlt 100 év alatt 31 szakosztály, illetve sportág működött Klubunkban.
HAJRÁ, VASAS!
A politikai témák megbeszélési helye nem ez a topik, hanem ez: VASAS-PolKlub.
PG23!
Az esti gólösszefoglaló alapján mind a két kapu előtt egyérteműen szabálytalanság történt. Meg is kapta a sárgáját a sértett mindkét esetben.
Megyünk, és ha másban nem is, Unicum-sörben leverünk Benneteket.
Gyerünk, gyerünk Angyalföld!
Szasztok Fiúk, Lányok!
Sajna múlt héten nem jutottam nethez, így nem tudtunk találkozót +beszélni. Ha nagyon bánkódnátok a 3 pont miatt, vígasztaljon, hogy nekünk is úgy kellett, mint egy falat kenyér! Az "életünk" múlhat rajta a végelszámolásnál. A 11-est lehet vitatni, bevallom nem sokat láttam belőle, viszont az I. félidőben Keneseit is kilökték a labda alól a 16-oson belül, (igaz ezt is elég messziről láttam és nem is biztos, hogy elérte volna) + a II. félidőben is volt egy szitu a kaputok előtt amit szintén be lehetett volna fújni.
Remélem Karácsony-kupára sokan jöttök és csapunk egy hatalmas sörözést! (+ jöhet egy kis Unicum is :-) )
A szokásos volt a játék minősége , monoton észnélküli zakatolás.
A kaput 2x találtuk el . Szilitől 4x pattant el 5 méterre a labda gólhelyzetben...
A gólt természetesen Zováth hozta össze a faultjával.
A Győr a 2. félidőben lefocizott minket.
11-esből egy itt egy ott...
Kabáton kívül gólt még a Tiber tud rúgni véletlenül ( pl ha a fejére esik a labda ) a többi néma csönd. A sablontól eltérőt meg senki sem tud.
Lehet ,hogy az 5. hely is optimista. Itt már nincs Nagykanizsa meg Pécs , a Lokival meg még 1x játszunk csak.
Nálunk minden csapat motiváltabban játszik.
Ha erre jársz beirnád (v.mélben elküldenéd) vmi chilei nb1.hu tipusú oldal elérhetőségét, ahol percről percre lehetne követni a meccseket (már ha van ilyen); ha nincs, akkor vmi általános olyan oldal kellene, ahol táblázatot, meg eredményeket, meg ilyeneket lehetne megtudni.
Szevasztok!!!
Sokat gondolkodtam , hogy finoman miként írhatnám le azt , hogy "most már basszák meg és a tököm tele van velük!!!
Úgy határoztam , hogy amit ÁDI!!!! kimondott a bajnoki címről , azt bátran cáfolhatom!! Eddig nem is mertem írni róla , de most állítom , hogy ezzel a teljesítménnyel nem a Nyugati pályaudvarra , de Zugló-alsóra is nehéz lesz befutni!! Megint marad a kussolás , és néhány pöcs zrikájának a lenyelése!! Köszönöm!!
VALAKI KAPJON MÁR A FEJÉHEZ!!!!!!!
Azért szerencsére az első megállóba már jó hangulatban érkeztetek - vagy csak a kedvemért viháncoltatok olyan felszabadultan? És ez igy is van rendjén; nagyon örültem, hogy hallottam a hangotokat. (Tányérok tiszták lettek...?) Poszával hol találkoztatok? És azért a NS beszámolója alapján voltak lehetőségeink és helyzeteink csak az a fránya "kabátpeti" az hiányzik.
Mindenesetre ez a zakó azt jelenti, hogy nagyon oda kell mostmár figyelni minden pontra. Valami közelebbi infó a csapatról (meccs utáni értékelések stb?).
Csiszi!
Nem igazán értelek. Többször elolvastam azt a néhány sort, nem értem mi nem tetszik.
Szerintem küldjél Te is néhány riportot, cikket, megígérem, hogy beszerkesztjük, és senki nem fogja meghatározni Neked, hogy kit, mennyire kell szeretni. Soha nem hittem azt, hogy az én véleményem, látószögem az egyedül idvezítő. Egy a sok közül, engem képvisel. Nem azért írok a LAPba, mert elfojthatatlan közléskényszerem van, vagy mert én vagyok a legjobb, hanem, mert nem írja meg más. Elfogadom, hogy ez gyakran meglátszik a minőségén is - ez van.
Ha az a baj, hogy a szurkolói lap nem élezi a konfliktust a vezetőséggel, a játékosokkal, akkor el kell ismernem, hogy ebben jelentős szerepem van nekem is. Meggyőződésem, hogy nem ez a dolgunk, arra ott van a Sport+, Mai Nap, stb.
Nem túl jó hangulatban távoztunk Győrből tegnap, a csapat is nagyon maga alatt volt (nemcsak a pályán). Szerintem ilyen tartalékosan is nyerni kellett volna. Jó példa, hogy amikor Poszával összfutottunk, és számonkértük tőle, hogy ellenünk mindig milyen jó formában véd, szabadkozott: Nem is jött labda a kapura. Nem tudtunk vitatkozni...
Egyszerű vagy, aranyapám, mint egy egyismeretlenes elsőfokú egyenlet. Ha egyáltalán tudod, miről van szó. Ha politizálni akarsz, ez nem a megfelelő fórum. Jómagam Vasas szurkoló vagyok, amióta az eszemet tudom, de nem voltam baloldali érzelmű soha, és nem is leszek, amíg az eszemet tudom...
Helyzetjelentésében TÓDI is elsősorban a hangulatra hivta fel a figyelmemet - másra nem is igazán tudhatta volna, mert hallani lehetett, hogy van szurkolás és tényleg jól szerepelnek.
Már csak egy gól kell...
Na mire idáig jutottam, jött a hir, hogy szabadrúgásból lőttek egy gólt.
Tartalékos csapatunk kiegyenlített meccset játszik. A Győr próbál támadgatni - elsősorban Rósa osztogat -, de védelmünk Juci vezérletével stabilan áll a lábán.
Voltak helyzeteink is, de úgy tűnik Ádi szavaiból, hogy eléggé döntetlenszagú a meccs.
Első félidei teljesítménye alapján Tiber, Simek és Tóth N. kapott dicséretet Ádi mestertől, aki tudósítónknak elmondta: bízik a győzelemben.
Említést érdemel még, hogy Ádi szerint meglepően sok Vasas-drukker van a vendég-szektorban (100 körül).
Igazán bizom benne, hogy mielőbb meg tudjuk ejteni a személyes találkozást is, bár mostanában "kerülöm" a Fáyt, de hát tudhatod, hogy milyen koca vagyok.
Attival eddig személyes élményeim pozitivak voltak, csak mint szurkoló nem tudok igazán bizni benne...