Ez nem semmi adat! Hála ezért tillA -nak!
Ha valakinek ez segít, ideírom az öt epizód címét - pontosabban: az elsőét nem tudom. Aki tudja, nekem tud segíteni :)
01 02 A Galilei-állomás rejtélye 03 Víkend a Marson 04 Terminusz, a koronatanú 05 Akció 127 óra 25-kor
Sőt, akkor már szívesen idemásolom az első három részhez készített adatbázisomat (amit a vonatkozóra cd-re tettem, pdf formátumban):
Pirx kalandjai Stanislaw Lem művei alapján írta Rajnai András és Varga László Dramaturg Békés József
Pirx-01 - I. rész Papp János, Sunyovszky Szilvia, Somogyvári Rudolf, Bálint András, Both Béla
Pirx-02 - II. rész - A Galilei-állomás rejtélye Papp János, Sunyovszky Szilvia, Bálint András, Farádi István fh., Horváth István, Némethy Ferenc, Velenczei István, Tándor Lajos, Zana József, Sólyom Ildikó, Sáfár Anikó fh., Tatár Eszter, Henkel Gyula, Vogt Károly, Somogyvári Rudolf,
Pirx-03 - III. rész - Víkend a Marson Papp János, Sunyovszky Szilvia, Márkus László, Zenthe Ferenc, Sólyom Ildikó, Csurka László, Császár Angéla, Izsóf Vilmos, Szakácsi Sándor fh., Ivánka Csaba fh., Magda Gabi, Karsai János, K. Tóth Imre, Thyring Viola,
Fővilágosító Békési Lajos Rögzítésvezető Nagy László Képvágó Somogyi György Műszaki vezető Dinnyei János Színestechnika Tanos Tamás Operatőrök Becsy Zoltán Bucsi János Pintér Endre Zentay László Felvételvezető Oláh Lajos A rendező munkatársai Farkas István Lovass Ferenc Vezető operatőr Abonyi Antal Gyártásvezető Sike István Munkatársak: Farkas László Friedbauer Tivadar Gulcsik Józsefné Járay Attiláné Kertész Gábor Megyesi Ferenc Mihályi Ernő Ormos Ferenc Rajnógel Imre Zsedényi Erzsébet Hangmérnök Jáger György Díszlettervező Nagy Sándor Építész Windt Pál Berendező Schartner Zsuzsa Űrhajók Bognár Béla Jelmeztervező Witz Éva Ruhakivitelező Indig Anna Maszk Németh János Rendezte Kazán István Rajnai András Készítette a Magyar Televízió a Mafilm műtermeiben, 1972. |