Keresés

Részletes keresés

Bruschi85 Creative Commons License 2022.10.23 -1 1 17194

Gratulálok zegiek a győzelemhez!

Nem szeretek a szürkékkel foglalkozni, de azért a faultarányra, büntetők számára, a meg nem adott visszajátszásra, a kihagyott alley-oop utáni labdára ki kellene külön is térni, vissza kellene nézni(em).
Nem értem miért nem használjuk, kérjük ki a a videót, ezek közül több is visszanézhető, ráadásul kulcsszituációk az utolsó negyedben.
A szándékosról nem is beszélve, ahol egyik Szurkolótársamat idézem az esélyt se adták meg.
Az összes kétes szituból rosszul jöttünk ki.
Nem voltunk teljes kerettel, se Csorvási, se Puska Bence nem játszott.

Hogy lehet, hogy az eddigi 3 vesztes meccsen, mindig van olyan, aki addigi legrosszabb meccsét hozza?
Halmai Dani kezdett, szép kosarat szerzett, Márkón kívül nem volt értékelhető magyar teljesítmény sajnos, nem az első meccs, 30% tripla és 17 eladott, rá se kell nézni a fejlett statokra, bár azok is tökéletesen megmutatják, hogy miért veszítettünk.
Nincs vezér, továbbpasszoljuk, nem vállaljuk a felelősséget, a döntést. Jó, hogy bízunk a fiatalokban, fejlesztjük őket, de ne engedjük el a győzelmi esélyeket, azért, hogy ők játszanak a 2. félidőben is, amikor még látótávolságban vagyunk és fordíthatunk, nem értem a rotálást.
Az 5. légiós kérdést is a válogatott szünetben ismét elővenném, újragondolnám, tudom a pro és kontra érveket.
Középcsapat vagyunk, nincs padlónk, se stabil alapjátékunk, a védekezés váltáson kívül nem húztunk meglepőt, plafon a rájátszás lenne, célkitűzés is, ami még mindig elérhető első körben a Kupa is, mert 5 hazai lesz, papíron az Alba tűnik a legnehezebbnek, de meg fogunk szenvedni Kecsap-SKC-Deac trióval is, és megyünk Honvéd-Nyír1 duóhoz.
Sajnos a 2. félidőben Krasovec csúnyán le meccselte Rudezt, a 3. negyed vállalhatatlan minden szinten.
Türelem és idő volt a 2 kulcsszó szezon előtt, ebből még mindkettő meg van nálam, bár a türelmem fogyóban, ezután a 2 idegenbeli után, még egy évet nem szeretném, ha elpocsékolnánk rájátszás nélkül.
Remélem Szöged ellen hazai pályán visszatérünk a győztes útra és a szünetben összerántjuk, összekapjuk magunkat, mert a nov 2. fele és dec roppant nehéz, sűrű lesz.

A lényeg továbbra is Hajrá Kometa Kaposvári KK!

Bruschi85 Creative Commons License 2022.10.22 0 1 17193

http://www.delfinek.hu/hirek/kkk-hirek/2022-10-21/puska-bence-kemeny-meccs-var-rank-a-zte-ellen

"A huszonegy éves sportoló kitért a kaposvári szurkolókra is, akikről elismerően szólt.

– Köszönjük szépen az eddig támogatását, Oroszlányba is nagyon sokan eljöttek, és ez nagy energiát adott. – Remélem, Zalaegerszegre is, aki tud, eljön, utána pedig itt Kaposváron az Arénában játszunk egy jó meccset."

Bruschi85 Creative Commons License 2022.10.19 0 1 17192

http://www.delfinek.hu/hirek/altalanos/2022-10-19/labdakkal-telt-meg-a-versenyuszoda-medenceje

Jó, hogy csatlakoztunk ehhez a kezdeményezéshez is, ugyanis a pólós játékosok a Bicskás szektorban szoktak ülni.

 

https://www.sonline.hu/helyi-kozelet/2022/10/neber-arpad-nagyon-halas-az-osszefogasert

'– Hogy érzi magát?
– Lényegesen jobban, de ahogy a legendás mondás szól, még mindig sz*rul – felelte a tőle megszokott módon, viccesen Néber Árpád.

A Kometa Kaposvári KK a Szolnok elleni meccs ellőtt szervezett nekem egy búcsúztatót, ahol elég rendesen elbőgtem magam.

1983-tól voltam a kosarasoknál...

A fentiekből egy dolog biztos, elválni nem tudok, ha csak a kosárlabdát nem nézem.

Amikor körülbelül húsz éve beszélgettünk, azt mondta, nem csak orvosa, szurkolója is a csapatoknak.
– Bevallom őszintén nem emlékszem rá, talán a kétbites tárolókapacitásomba nem fért be. A felvetés viszont igaz, de hála Istennek, azt megúsztam, hogy kivezessenek a teremből vagy elküldjenek a kispadról. Nem úgy, mint az egyik nagy rivális szomszédos megye együttesének orvosát.

Azt gondolom, ha körülnézünk az egész országban, akkor sem találunk olyan csapatorvost, akinek harminckilenc aranyérme lenne....

három a kosárlabdázóktól, s akkor még az ezüst- és a bronzmedálokat nem is számoltam."

Bruschi85 Creative Commons License 2022.10.18 0 1 17191

"Szurkolónk ismét készített egy összefoglalót , ezúttal az Atomerőmű SE férfi kosárlabda csapata elleni győztes meccsről."

https://fb.watch/geQSJIRR82/

 

Kedves Oroszlányi Barátaink!

 

Gratulálok a szombati győzelemhez, szinte végig vezetve, teljesen megérdemelten.
Köszönet mindenért, külön a szokásos, kiváló minőségű vendéglátásért, ismét egy élmény, Ünnep volt.
Jó volt Veletek találkozni, beszélgetni, koccintani.

Januárban remélem találkozunk, addig is sok sikert, vigyázzatok Magatokra!

 

 

Hajrá Kaposvár, Hajrá Oroszlány!

TYHilton Creative Commons License 2022.10.16 0 1 17190

Kapkodás, rohanás, fegyelmezetlenség védekezésben és támadásban egyaránt. Egy olyan ellenfél ellen nem volt egy percig sem esélyünk akiket egy hete agyonvertek, 4 napja pedig a frissen feljutó, egyik hanem a leggyengébb kerettel rendelkező csapat is elvert idegenben. 

 

Nem tudtunk semmit kontrollálni, a saját játékunkat sem tudtuk játszani, folyamatosan második szándékból kaptunk pontokat, 50-50-es labdákat is folyamatosan az OSE szedte össze.

 

Hughes-on kívül mindenki mélyen alulmúlta saját magát, ez pedig még ez ellen az Oroszlány ellen is írtó kevés volt. Attól nem tartok, hogy a Rudez ezt szó nélkül hagyná a srácoknak, de az látszik, hogy még rengeteg munka van.

 

Bruschi85 Creative Commons License 2022.10.15 0 0 17189

http://www.delfinek.hu/hirek/altalanos/2022-10-14/a-kovetkezo-allomas-oroszlany

"Nagyon jó érzés, hogy Ivan Rudez számít rám, bízik bennem és úgy számol velem, s tekint rám, mint egy felnőttjátékosra – nyilatkozta Paár Márk, aki az idén decemberben lesz tizenkilenc esztendős.

Úgy érzem, egyre jobban megy, s ehhez nagyban hozzájárul Ivan Rudez, aki nemcsak a pályán segít sokat, hanem a magánéletben is. A társak is egyenrangú félként tekintenek rám, de tudják, még fiatal vagyok, ezért mindenben támogatnak, és ha kell, segítenek.

Természetesen az OSE ellen is nyerni akarunk, ehhez szükségünk lesz a szurkolókra is, akiknek ezúton is szeretném megköszönni a Paks elleni fergeteges buzdítást. S ezután is várjuk őket és mindent megteszünk azért, hogy meg tudjuk hálálni a bizalmukat."

 

Bruschi85 Creative Commons License 2022.10.13 0 0 17188

Nem, Jani azt mondta, felrajzolták a figurát, most így jött ki, mert mi jól elváltottuk a szituációt, gyakorlatilag hármasra kényszerítettük őket, amivel megkapták az esélyt a győzelemre.
Ha bedobják mindkét büntetőt.

Lássuk a szitut:

Green dobta be Edwinnek, aki hibátlan volt addig 6/6, de előtte 2/5 Alba ellen, össz. 73% ki tudja, mindkettőt bedobja-e, vagy rögtön kimarad az első, ahogy a 2. büntető után se biztos, hogy hozzájuk kerül, egyáltalán nem biztos, akkor támadunk a győzelemért vagy a hosszabbításban "daráljuk" be őket.

Jani 40 percet játszott, végig, Edwin és Green 36-36 perc, Atkinson 4 faulttal.

Nálunk senki nem játszott 35 percnél többet és jóval bővebb volt a rotáció, mert náluk a 2. legtöbb percet játszó magyar Pajor is kiszállt 5 faulttal, Kacsa nem játszott és a 4. légiós Grubor sem.

 

Most azt választottuk, hogy kivédekezzük, és bejött, de ha beesik a buzzer tripla, akkor az nagyobb kockázat, mert biztos vereség, lejárt az idő ugyanis, mint, hogy mi legrosszabb esetben, azonnali fault bedobás után, 14 másodperc, 2 büntetőkísérlet, végkimenetel ismeretlen, aztán a győzelemért támadunk, vagy hosszabbítás, ami szintén nekünk kedvezhet hazai pályán, korábban leírt okok miatt.

Én amellett vagyok, hogy a végső döntés a mi kezünkben legyen, az utolsó dobás, hogy megnyerjük, Te a másikon.

Abban viszont mindketten egyetértünk, jó, hogy kimaradt, fontos hazai győzelem. :)

Előzmény: Hajrá Kaposvár! (17187)
Hajrá Kaposvár! Creative Commons License 2022.10.13 0 3 17187

Tehát, Te azt mondod, hogy oda kellett volna ütni, hogy dobhassanak büntetőt és egálra hozzák a meccset?!? Hát nem tudom, én azért örülök, hogy nem így lett. :)
Ilyenre játszani több, mint rizikós:
- mi van, ha mi támadunk, de nem tudunk pontot dobni, és a hosszabítást már nem bírják fizikálisan (pl. Hughes szerintem teljesen kimerült a végére)
- Aris-nak és Bogdánnak is 4-4 faultja volt (a hosszabításban ez megint nem túl szerencsés)
- a második büntetőt kihagyják, leszedik a lepattanót, amiből kosár lesz (kikaptunk)
És ez most csak pár dolog, ami hirtelen eszembe jutott.
Jani is megmondta, hogy nem 3-ast akartak dobni, de annyira kiszorított helyzetbe kerültek, hogy már csak az maradt. És kimaradt! :)
Jobb szerintem ilyen taktikákat nem megkockáztatni.
Szép győzelem, hajrá Kaposvár!

Előzmény: Bruschi85 (17186)
Bruschi85 Creative Commons License 2022.10.12 0 0 17186

Gratulálok az első hazai tv-s győzelemhez Csapatnak, Szakmai Stábnak, külön Ivan Rudeznek, első hazai győzelméhez, horvát vezetőedzőként.

 

Ami nem tetszett:

 

 - A végén nem faultoltunk, hagytuk lepörgetni az órát, most sikerült kivédekezni, nem esett be, de meg volt a paksiaknak a dobóhelyzet, ráadásul triplakísérlet. Oda kell ütni, óra megáll és dobjanak kettőt, aztán mi döntsük el, saját kezünkben legyen, ne engedjük át a lehetőséget.

 

Ami tetszett:

 

- Márkó bátor, agilis játéka, csak így tovább

- Toma clutch volt, Mike mellett idei legjobb teljesítményét hozta, a legfontosabb pillanatokban.

- DG zsákolása, majd Mike-kal "összeugrása"

- Ronca mikor Boriszt "elrángatta" szó szerint az interjú alatt, ünnepelni.

 

Kár, hogy októberben már csak 1 meccs lesz az Arénában, az otthonunkban, ahelyett visszalépés minden téren a kicsi Körcsarnok, limitált befogadóképességével, kényelmi és egyéb funkciókat, szempontokat figyelembe véve.

Ahogy még máshol megoldható a meccsek lehetnének továbbra is az Arénában, így csak adott napon, adott időpontban kellene megoldani az üzemeltetést.

                 

u.i: Oroszlányi Barátainknak mást nem is kívánhatok, remélem mielőbb rendezik a sorokat és teljes kerettel játszunk szombaton egy jó meccset, igazi Ünnep lesz.

 

 

A lényeg továbbra is Hajrá Kometa Kaposvári KK!

#Aréna

Bruschi85 Creative Commons License 2022.10.10 0 2 17185

https://www.nemzetisport.hu/kosarlabda/ferfi-kosar-nb-i-ilyen-jo-hangulatot-ilyen-egyseget-meg-nem-tapasztaltam-2917815

"Néhány éve itt vagyok már, de ilyen jó hangulatot, ilyen egységet még nem tapasztaltam.

Sokat segítünk egymásnak, ez alap. Persze még csak két forduló telt el, de ezt a változást már a kaposvári közönség is észrevette, érzi a jó energiákat a csapatban.

Az önbizalmamat növelte a sok meló, s a bizalmat is érzem a vezetőink, a csapattársaim, a szurkolóink részéről."

 

http://www.delfinek.hu/hirek/altalanos/2022-10-10/egymasert-kuzdunk-harcolunk-az-utolso-pillanatig

 

"...a csapat nagyon egyben van, egymásért küzdünk, harcolunk az utolsó pillanatig. Ez a szezon eddig kivételes számunkra, mert egy olyan kémia alakult ki, ami mostanában nem volt és ez a siker kulcs.

 

Hendlein Roland üzent a szurkolóknak is. – Gyertek el minél többen, s buzdítsátok a csapatot, ahogy eddig is tettétek. Ha van szurkolás, jó a hangulat, akkor a nézők tényleg hatodik emberként tudják segíteni a csapatot, így a nehéz helyzeteken, a holtpontokon sokkal könnyebben át tudunk lendülni.

A játékosunk kiemelte, Szombathelyre is sokan elkísérték a Kometa Kaposvári KK-t, s ezúton – minden játékos és stábtag nevében – is köszöni a támogatást, amit nyújtottak, s bízik benne egyre többen tartanak majd velük idegenbe is."

 

Bruschi85 Creative Commons License 2022.10.10 0 0 17184

https://fb.watch/g3WcvTBWMS/

"Szurkolónk készített egy bővebb videós összefoglalót a FALCO KC SZOMBATHELY elleni győzelmünkről. Köszönjük!"

Bruschi85 Creative Commons License 2022.10.09 0 0 17183

Javítás:
Toma 8 pont, 3 gp, 10 VAL 15 perc alatt, Ronca 8 pont, 6 pattanó, 12 VAL.

Előzmény: Bruschi85 (17182)
Bruschi85 Creative Commons License 2022.10.09 -1 2 17182

Gratulálok ehhez az idegenbeli bravúrgyőzelemhez Csapatnak, Szakmai Stábnak, külön Ivan Rudeznek, első horvát vezetőedzőként, első KKKK győzelme (idegenbeli), és persze a helyszínen lévő Szurkolótársaknak, akik elkísérték őket és kiszurkolták.

Az alapszakasz végén nagyon sokat fog majd számítani.

Az nagyon komoly fegyvertény, és tartást mutat, hogy szombathelyiek hazai pályán (hazai szezonnyitón 9-1-es mérleg a legutóbbi 10 meccsen) mindössze 1 ponttal vezettek, 1 perc 17 másodpercig a 4 negyedből csak egyet, a harmadikat vesztettük el, 2 döntetlen mellett.

Előzetesen Élő pontszám mellett, 6% esélyt jósolt.

A kulcs a múlt hetihez képest, amiben sikerült változtatni, javulni és ezúttal a mi javunkra döntött a fejlett kosarstat.hu szerint, a remek dobóforma maradt, csapatszinten, 0.590 EFG%, pattanózás jelentősen javult, 34.5 ORB%, és a védekezés Falco 102.4 ORTG (mi 108.9).

Egyéni szinten, írtam, hogy ki lép fel vezérként, sikerült többeknek is fellépni, nemcsak légiósoknak, mindig örömteli magyar teljesítményeket látni.

DG Griff(in)madárként tündökölt, 14.8 GS, a legjobb mutató, 19 pont, 2 lepattanó, 3 gólpassz, 2 blokk, 5 kiharcolt fault 71,7!! TS%

Mike dupla-dupla 11 pont, 13 pattanó 6!! blokk, 26 VAL, 24 perc alatt, masszív teljesítmény.

Szeba 17 pont, 4 pattanó, 3 gp 71,4!! TS%

Toma 15 perc alatt 10 VAL, Ronca 10 VAL, Borisz 12 pont, 4 pattanó, 7 gp, 19 VAL

8 pontszerző, igazi Csapatmunka, szép volt Fiúk!

 

u.i: Oroszlányi Barátainknak fel a fejjel, kitartás, jövő héten lehet és kell is javítani szerdán Honvéd ellen, jövő szombaton pedig remélem ismét találkozunk, igazi Ünnep lesz.

 

Sérülteknek mielőbbi jobbulást kívánok!

 

forrás: KKKK fb oldala

 

A lényeg továbbra is Hajrá Kometa Kaposvári KK!

TYHilton Creative Commons License 2022.10.08 0 2 17181

Showtime Somogy ✌🏼😁

Bruschi85 Creative Commons License 2022.10.03 0 1 17180

forrás: delfinek.hu

 

forrás: KKKK fb oldala

Bruschi85 Creative Commons License 2022.10.02 0 3 17179

Megérdemelte a méltatást, ahogy az álló vastapsot is, melyet kapott Dr. Néber Árpád “Néber Doki”, aki minden jelentős sikerünknél (Bajnoki címek, Kupagyőzelem, Nemzetközi meccsek stb.) ott volt 83!! óta, nekem ő jelenléte, személye egyet jelent a Klubbal, mióta jártam mindig ott volt biztos pontként, ha ránéztem a kispadra a szakmai stáb állandó tagjaként.

 

Szép gesztus volt a Klubtól az idénynyitón köszönteni. Borzasztóan erős, megható pillanat, emlékezetes momentum volt a szűnni nem akaró tapsvihar, remélem ebből sikerül erőt merítenie, a legjobbakat kívánom!

 

Gratulálok az Olajnak a győzelemhez! Szinte végig vezetve, teljesen megérdemelten nyertek.

Örülök, hogy ilyen sokan kijöttek az első hazai meccsre, sokan voltunk a Bicskás szektorban is, jó volt látni régi-új arcokat is, rögtön sikerült kezdésként megduplázni a tavalyi átlagnézőszámot.
Remélem a folytatás is hasonló lesz az Arénában, aztán, hogy utána mi lesz az majd kiderül, nagyon nem örülök, hogy költözni kell.

 

Korábban elhangzott a Klub részéről, hogy türelemre és időre van szükség, ez tökéletesen látszott is, bár DG sikeresen debütált kezdőként, ez meglepett, hogy egyből heti edzések, átállás után, Borisszal kezdtem volna a remek felkészülési formája alapján (MVP), de jól sült el, van még bőven munka, a csapatvédekezést össze kell rakni, illetve meg kell találni a szerepeket, hierarchiát, jó csapatkohéziót fenntartani.
A letámadás ellen, labdáson folyamatos nyomással is nehezen sikerült megbirkózni,

 

Ki kell derülnie, hogy a légiósok közül ki fog előlépni vezérként, ki nyeri majd meg a szoros végjátékokat, várom, hogy a magyarok közül is többeknek sikerül javulni, fellépni melléjük, akár extra teljesítményekkel.
Fiatalok közül örömteli, hogy a 2. félidőben is fent tudnak lenni, Bence – Márkó mellett, pedig Halmai Dani debütált az A csoportban bajnokin, csak így tovább Srácok.

 

Azért az, hogy 88 dobott ponttal, 0.650 EFG%-kal nem tudunk itthon nyerni az így utólag a fejlett statokat látva kicsit bosszantó. Okai Olaj oldalán 137.6 ORTG, és 44.8 ORB%, nálunk 17.5 TOV%
Igaz ez csak 1 meccs messzemenő következtetést nem érdemes levonni, de ezeken változtatni kell.
Köszönet a remek statokért a kiváló kosarstat.hu-nak, ajánlom mindenkinek!

 

u.i: Gratulálok Oroszlányi Barátainknak az első hazai győzelemhez, ahogy a Bányász Kupa Döntője után is megmondtam.

 

Végre idén először, de nem utoljára akkor:
A lényeg továbbra is Hajrá Kometa Kaposvári KK!

#Aréna

Bruschi85 Creative Commons License 2022.09.30 0 1 17178

http://www.delfinek.hu/hirek/altalanos/2022-09-30/bizunk-benne-hogy-sok-oromet-okoz-majd-a-csapat-a-szurkoloinknak

"A drukkereknek három kívánsága volt: szurkolói pólók, folyamatos kapcsolattartás és a helyi fiatalok beépítése, ami már megvalósult...

A Toti és az előző évek sportszergyártói révén már az első mérkőzéstől fogva nyitunk egy shopot a felső szinti büfészigetnél, ahol az első meccsen szurkolói pólót, a későbbiekben sálakat és logóval díszített sapkákat is vásárolhatnak a szurkolók.

Továbbra is szeretnénk fenntartani a kommunikációt, az elvem az: nekünk tegyék fel azokat a kérdéseket, amikre kíváncsiak. Két-háromhavonta ankétot rendezünk, de ha olyan esemény történik, melyet mindenképpen szeretnénk megosztani velük, akkor villámtalálkozóra hívjuk őket. A terveim szerint december első heteiben újra találkozunk és természetesen a klub hivatalos csatornáin folyamatosan tájékoztatást adunk az aktualitásokról."

 

https://youtu.be/HAjdNpmJJiQ

Megkezdődik a 2022/2023-as idény! Első ellenfelünk a Kaposvár Arénában a Szolnok csapata lesz. Hallgassuk meg Ivan Rudez edző előzetesét.

 

 forrás: delfinek.hu

Bruschi85 Creative Commons License 2022.09.29 -1 1 17177

https://youtu.be/dtYKUBg33GU
Borisz:

"Idén csak Együtt sikerülhet!"

Ivan Rudez:

"Várunk Titeket szombaton!"

Puska Bence:

"Töltsük meg Együtt az Arénát!"

Bruschi85 Creative Commons License 2022.09.27 0 2 17176

http://www.delfinek.hu/hirek/altalanos/2022-09-27/mindenki-egy-fontos-kis-resze-a-csapatnak

"Az új szezont, új mezszámmal kezdi el Bogdán Benedek, s azt is elárulta, miért.

Hock Gergő az egyik legjobb barátom, évekig együtt játszottunk, sajnos azonban a sorozatos sérülései miatt fel kellett hagynia az élsporttal, a profi kosárlabdázással – avatott be a részletekbe a huszonöt éves kosárlabdázó.

– Övé volt a hatos, az enyém a kilences és a két számból jött ki a 69. Így velem és a csapattal is mindig ott lehet, szerintem neki lett volna helye az élvonalban, csak a sors közbeszólt."

Hajrá Kaposvár! Creative Commons License 2022.09.25 0 2 17175

Én megmondom őszintén, hogy kicsit többre számítottam az edzőmeccsek eredményei alapján Gabric-tól. Remélem most játszotta a legrosszabb meccsét nálunk a hátralévő időben. Boris fantasztikus volt. Puska is látványosan fejlődött. Aris hozta a tőle elvárhatót, de kicsit keveseltem a betöréseit. Hughes is egész jó volt, bár azt hittem, hogy kicsit "fürgébb" játékos a videók alapján. Én a kezdő ötösön nem változtatnék, kell Boris önbizalomának! Fiatalok előtt le a kalappal, így kell felmenni a pályára, Ti vagytok a jövő! Csak tökösen, hajrá Kaposvár! Szolnok ellen ennél jóval több kell, de reméljük, hogy meglesz.

*Jason Bourne* Creative Commons License 2022.09.25 0 0 17174

Valami koment?

Bruschi85 Creative Commons License 2022.09.25 0 0 17173
TYHilton Creative Commons License 2022.09.23 0 1 17172

Na végre teljes a keret, régóta várt negyedik légiósunk is befutott. Bajnoki rajt előtti finomhangolásra jó alkalom lesz a holnapi meccs, én nem bánnám ha egy "éles" rotációban is ki lenne próbálva a keret.

 

Ha mindenki egészséges, akkor a keret mélysége is rendben lesz szerintem a szezon során, ami tuti, hogy 36-40 perces földbeállításokat nem fogunk idén látni egyik játékosnál sem.

vanekur1958 Creative Commons License 2022.09.23 0 0 17171
vanekur1958 Creative Commons License 2022.09.23 0 1 17170
Bruschi85 Creative Commons License 2022.09.22 0 1 17169
Előzmény: Surant Sil (17163)
Fakéz1 Creative Commons License 2022.09.22 0 2 17168

Voját minek írod ki???? Főleg úgy hogy nem vagy ott, és nem tudod mit mondott Puska!

Előzmény: Scratchmen (17164)
Hajrá Kaposvár! Creative Commons License 2022.09.22 0 0 17167

Köszönöm én is. :)

Előzmény: Scratchmen (17164)
Surant Sil Creative Commons License 2022.09.22 0 0 17166

Köszönöm az információkat, teljesen korrekt, megkövetem magam :)

Előzmény: Scratchmen (17164)
A Matróz Creative Commons License 2022.09.22 0 2 17165

Fent van a delfineken galériával 

Előzmény: Surant Sil (17163)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!