Keresés

Részletes keresés

VasasMano_d Creative Commons License 2001.03.19 0 0 5457
Sziasztok!

Tegnap k. nagy élmény volt a kupadöntő!
Ádi,Béka,Némó,Zele bátyók!Köszi a névnapi köszöntőt!

MINDENKI VAAAAAAAAAASAAAAAAS!

gabriolet_d Creative Commons License 2001.03.19 0 0 5456
Hajrá VASAS!

Grat a kupagyőzteseknek! Szép volt fiúk!! És boldog szülinapot VASAS!!!

Sajnos az aranylábúak csalódást okoztak a szombati eredménnyel.
Pedig ha ez a három pont megvan, akkor nagyot lépünk előre.
Igaza van Békának: több hibázási lehetőség már nem nagyon van - nagy hátrányból indultunk tavasszal - és egy nehéz Kispest elleni meccsre van kilátás. Ha idén nem 0-4 lesz hanem csak 0-1, azt sem fogom bánni...

Hajrá VASAS!!!

Előzmény: BéKa_d (5455)
BéKa_d Creative Commons License 2001.03.19 0 0 5455
KUPAGYŐZTES!!! Nagy meccs volt, Egerben is jó volt VASAS szurkolónak lenni.

A Fáyban szombaton kevésbé... Igazság szerint én sem értem BP-t, bíztam benne, hogy az eredménytől függetlenül nem fog egy kezdő 11-hez ragaszkodni, oszt' mégis.
Móni szerintem keményen benne volt a gólban, viszont Simeknek tényleg mesteri labdákat ad. Imi helyett is lehet, hogy ilyen meccsen Sonkát játszatnám, és Zováthot vittem volna Juci mellé már kezdőként, és Zabos kezdett volna a középpályán Szili mellett.
Zsolnai helyett én is Marótit hoztam volna be, de azért Robinak elévülhetetlen érdemei voltak az egyenlítő gólunkban és Tibernek is adott tul.képp egy gólpasszt...
Szerintem a bíró nem torolta meg kellőképpen a szabálytalanságokat, ez is benne volt a meccsben; Kispesten nyerni kell és több ilyen botlást már nem kellene beiktatni.

HAJRÁ VASAS!

MCsaba_d Creative Commons License 2001.03.19 0 0 5454
Végre ismét nyertünk kedvenc sportágamban, ezt kell a bajnoki meccseken is továbbvinni. (Egy hónapja írtam a vízilaszti topicban, hogy a Szeged, mint kupamásodik indul a KEK-ben...)
Egy észrevétel: Katonás egy percet sem játszott a Vasút ellen, a döntőn se tette be Soma. Mit tudtok, mi van emögött? Ősszel az egyik legjobbunk volt, még most is az első négyben van a góllövőlistán, pedig alig játszik, gólt pedig egyáltalán nem dob.
Szóval mi van vele?
majkell Creative Commons License 2001.03.19 0 0 5453
Szerintem meg erre a kis időre ne csinálja a balhét a csapatban.:((( Egyébként azt hiszi, hogy külföldön majd eljön a Kánaán, és ott tapsikolnak örömükben az ilyen viselkedés láttán ?!

Májkell

Kupagyőztes !!!!

Előzmény: nemo_d (5452)
nemo_d Creative Commons License 2001.03.19 0 0 5452
Na ahogy Karesz jelezte Pető Tomi volt az M1-en. A lényeg. Ma 10.30-kor lesz megbeszélés ahol eldől, hogy vissza jöhet e a csapathoz. (jöjjön) Jelezte ah tudta volna, hogy ez lesz akkor nem így viselkedett, de ön törvényünek tartja magát. Mindenképpen külföldre akar menni, de addig is mindent megtesz a VASAS-ért.

Némó

HAJRÁ VASAS!!! HAJRÁ ANGYALFÖLD!!!

Előzmény: karesz4 (5451)
karesz4 Creative Commons License 2001.03.19 0 0 5451
Üdv Mindenkinek!

Ha valakit érdekel:

ma az M1-en 7.49-kor Pető Tomi lesz a Ma Reggelben....

Üdv:

Karesz

nemo_d Creative Commons License 2001.03.19 0 0 5450
Hu, Hu! De frankó nap volt ez a msi! KUPA GYŐZTES A FÉRFI VIZILABDA CSAPATUNK!!! KUPA GYŐZTES! KUPA GYŐZTES!!!!
Szép volt SOMA!!!! SZÉP VOLT SOMA!!!

Hool!

A Reszelivel sajnos a gond az, ahogy 'zegen a pályára küldte a csapatát:-((( Most is azt tette! Sőt! Gusztustalan zakóban volt!

KUPA GYŐZTES!!! KUPA GYŐZTES!!! KUPA GYŐZTES!!!

Némó

HAJRÁ VASAS!!! HAJRÁ ANGYALFÖLD!!!

majkell Creative Commons License 2001.03.19 0 0 5449
Gratula a zizilaptásoknak !

patakveer 2 Creative Commons License 2001.03.18 0 0 5448
Vári Attila: -Boldog vagyok! Először emelhettem fel mint csapatkapitány a kupát, és olyan jó volt, hogy ezentúl ragaszkodni fogok hozzá. Kilencvenéves a Vasas, hajrá Vasas!

ádi Creative Commons License 2001.03.18 0 0 5447
Gladiátorok, gladiátorok!
conti Creative Commons License 2001.03.18 0 0 5446
Csodálatos a vízilabda csapatunk, megérdemelte a sikert. Gyönyörű az új egri uszoda, jó volt, hogy odavitték a döntőt, bár előszőr nem örültem annyira, hogy utaznunk kell, de szerencsére elég sokan voltunk, jól szurkoltunk. A csapat is nagyon hálás volt ezért, élén Somával.
Megérdemlik, a bajnokságban is hasonló sikert kívánok nekik, magunknak!!!
A lányok meccsére sajnos kevesen maradtunk, kevés esélyünk nem vált valóra, de így is gratula nekik is!!!

Szép volt lányok, fiúk!!!

Hajrá Vasas!!!!!!!!

Bálna Creative Commons License 2001.03.18 0 0 5445
Hihetetlen... egy pontot szereztünk a Sopron ellen, a Fradi, az MTK, az UTE és a Dunaferr kikapott... Szegény Malac, kirúgták, és rögtön nyert a DVSC...

A soproni topic-ban nem sok ellenvélemény hangzott el a csapatukat kritizáló Vasas-hozzászólásokra... Reálisan nézve nem is tiltakozhattak...

HAJRÁ VASAS!!!!!

Scab Creative Commons License 2001.03.18 0 0 5444
Sziasztok!!!

KUPAGYŐZTES, KUPAGYŐZTES!!!!

Szenzációs volt!!!! Egyszerűen nem tudok mit írni, csak feltűnési viszketegségem van:)))
SOMA MESTER nagyon jól megtervezte a taktikát és sikerült revansot venni a szegedi zakóért!
VÁRIT támadásban kikapcsolták, de védekezésben nagyon jó volt!!! Elöl VINDISCH villogott! KOVÁCSZOLI megint zseniális volt! De az egész csapat szárnyalt! SZÉP VOLT FIÚK!!! SZÉP VOLT CSAJOK!!!
Természetesen gratulálok a Dferrnek és a Szegednek is!

És szeretném köszönetemet és hálámat kifejezni GEYZÁNAK, hogy ott lehettem ezen a csodálatos napom Egerben! Köszönjük egriek!!! (bár máskor lehetne közelebb is)

HAJRÁ VASAS!!!!!

U.i.: Csisztuzsuzsi hozz egy sört....

karesz4 Creative Commons License 2001.03.18 0 0 5443
Üdv Mindenkinek!

A Röpis Lányaink is győztek:

Női röplabda Extraliga, negyeddöntő, 1. mérkőzés:

Architekton Gödöllői RC - Vasas-Budai Tégla 1-3 (11, -25, -17, -12)

A két győzelemig tartó párharcok második mérkőzéseit kedden és szerdán rendezik.

Gratulálunk!

Üdv:

Karesz

Nyina_ Creative Commons License 2001.03.18 0 0 5442
Szia Karesz!!!

:)))))))

karesz4 Creative Commons License 2001.03.18 0 0 5441
Üdv Mindenkinek!

MTI:

A férfiak után a nők is eldöntötték: kié lesz a 2000-2001-es kiírásban a vízilabda Magyar Kupa. Egerben dunaújvárosi siker született.
Női vízilabda Magyar Kupa, döntő:
---------------------------------
DVSE-Dunaújvárosi Főiskola - Vasas 9-6 (3-1, 3-3, 3-1, 0-1)
Az angyalföldi hölgyeknek nem sikerült ráduplázniuk a férfiak néhány perccel korábbi kupasikerére. A DVSE magabiztosan nyert, megismételve tavalyi sikerét, s ugyanúgy, mint ahogy jelenleg is érdekelt, legközelebb megint ott lehet a KEK mezőnyében.

Üdv:

Karesz

karesz4 Creative Commons License 2001.03.18 0 0 5440
Nyina!

Persze! Mindig az az átkozott meccs... Csak nem sörösüveggel a kezedben nézed???? :-))) Szóval egy meccs fontosabb, mint én... :-((((... Ezt megjegyeztem ám!!!!

Üdv:

Karesz

Nyina_ Creative Commons License 2001.03.18 0 0 5439
Most nem, mert kezdődik a férfi kézilabda meccs!
De írtam oda:) puszi

Nyina

karesz4 Creative Commons License 2001.03.18 0 0 5438
Nyina!

Bulinet???

Karesz

Nyina_ Creative Commons License 2001.03.18 0 0 5437
Szia Geyza!

Én is láttam a vízilabda döntőt, és nem volt kérdéses a Vasas győzelme. Tényleg megérdemlitek a kupa felét ezért a szurkolásért:)
Különben sokszor mutatott a TV:)

puszi Nyina

geyza_d Creative Commons License 2001.03.18 0 0 5436
Hazaértem.

Csodálatos élmény volt.

A játékosok felkiabáltak, megemelve a kupát, hogy: "A fele a tiétek!"

Néhányan (gyak. a teljes VDK a lányok meccsét is mégigkiabáltuk alig-hanggal, de keményen. Sajnos ott nem volt esély.

Szép volt fiúk!!!

Kupagyőztes! Kupagyőztes!

huszabi Creative Commons License 2001.03.18 0 0 5435
Szép tőled ez a tárgyilagosság :-))))

Szép volt fiúk!!

Hajrá VASAS!!!

És külön gratula a csapatot elkísérő szurkolóknak!!!!!!!

Előzmény: karesz4 (5434)
karesz4 Creative Commons License 2001.03.18 0 0 5434
Huszabi!

Sajna a véleményeiddel történetesn egyet kell értsek!!! :-((((

Üdv:

Karesz

Előzmény: huszabi (5433)
huszabi Creative Commons License 2001.03.18 0 0 5433
Karesz!

Tőled kérdezem, mint illetékestől:

Hogy lehet a TV2 ennyire selejt minőségü?

Inkább ne adjanak semmilyen sportot, ha csak erre képesek.
Ismét tort ült az igénytelenség a TV2-n.
A Csisztu meg igazán pályát módosíthatna.

Felkészületlen, nulla riporterek, hülye kérdésekkel.

karesz4 Creative Commons License 2001.03.18 0 0 5432
Üdv Mindenkinek!

A női kupadöntőn:

Dunaferr - Vasas
9 : 6

Gratulálok a lányainknak is... Ők egy cserével játszották végig a mérkőzést...

És persze gratulálunk a Duneferrnek a kupagyőzelemhez!

Üdv:

Karesz

karesz4 Creative Commons License 2001.03.18 0 0 5431
Üdv Mindenkinek!

MTI:

A Vasas nyerte a vízilabda Magyar Kupát, miután a vasárnapi döntőben - igazolva az előzetes várakozásokat - 2 gólos győzelmet aratott a Szeged ellen.
Vízilabda Magyar Kupa, döntő:
Vasas-Plaket - Tabán Trafik-Szeged 7-5 (3-1, 2-2, 2-1, 0-1)
-----------------------------------------------------------
Eger, 1000 néző, V: Kosztolánczy, Székely
góldobók: Vindisch 3, Czirok 2, Steinmetz Á., Varga T. 1-1 illetve Éles, Nitsovits 2-2, Weszelovszky 1
Emberelőny: 6/2, illetve 6/3
Négyméteres: 1/1, illetve 0
Rögtön az elején 2 gólos előnyt szerzett a Vasas és ettől kezdve szabályos "üldözőverseny" jellemezte a találkozót. A szegedi együttes egy pillanatra sem adta fel, de rendre csak megközelíteni tudta esélyesebb riválisát: a folytatásban négyszer is 1-1 gólra feljöttek a tiszapartiak, de egyenlíteniük egyszer sem sikerült.
A Vasas jobban védekezett, s magabiztosan őrizte előnyét még akkor is, amikor sorra hibázott a létszámfölényes helyzetekben. Az utolsó negyedet már megnyugtató három gólos vezetéssel kezdte a fővárosi gárda, s előnyéből 2 gólt - ez pontosan megfelelt a két együttes közötti tudásbeli különbségnek - meg is tudott őrizni.
Somossy József, a kupagyőztes Vasas mestere azt hangsúlyozta a mérkőzés utáni nyilatkozatában, hogy rendkívül nehéz sorozat végén, egy kiélezett küzdelmet hozó kupadöntőt sikerült megnyerniük.
A Vasas a győzelmével kiharcolta, hogy ott lehet a KEK legközelebbi küzdelemsorozatában.

Üdv:

Karesz

karesz4 Creative Commons License 2001.03.18 0 0 5430
Gratulálok a SZEGEDI CSAPATNAK is!

Nemes ellenfél volt!

Üdv:

Karesz

karesz4 Creative Commons License 2001.03.18 0 0 5429
Végeredmény:

VASAS-PLAKET - Tabán-Trafik szeged

7 : 5
(3:1, 2:2, 2:1, 0:1)

Szép volt Vasas! Somossy József, köszönjük!!!!

karesz4 Creative Commons License 2001.03.18 0 0 5428
Támadott a Szeged! Védés!!!

VÉGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KUPAGYŐZTES A

VASAS-PLAKET!!!!!!!!!!!

Szép volt Soma! Szép volt fiúk!!!!

HAJRÁ VASAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!