Keresés

Részletes keresés

csiszi Creative Commons License 2001.01.04 0 0 4126
Elindult az élet a Fáyba....
Ma délelőtt első edzésre érkeztek az idén a fiúk. Polonkai kivételével (ő a jövőhéten fog kezdeni) mindenki mozgott, még a Totya is. Mezey marad. Eddig már két lemondását elutasították, a harmadikkal igen csak csínján kell bánnia, mert egyszer csak bejön, nem? A Petőt nem sikerült eddig eladni, pedig piszkosul nagy szükség lenne az érte kapott zsetonra. Ugyanis tudtommal jó néhány járandósággal tartoznak a fiúknak. Sikertelenség egyik oka? Becsapott játékos ugye nem nagy kedvvel teszi oda magát. Úgy néz ki a riválisok ebben most jobbak. Ez a kibaszott ISM rendezhetné már a pálya sorsát és akkor végre a zsebébe nyúlna a Danubius.....
HAJRÁ ANGYALFÖLD!!!!!!!!
ADAM17 Creative Commons License 2001.01.04 0 0 4125
VASAS!!!

MCsaba

Szamomra nagy csalodas, hogy nem nyerjuk sorra a cimeket, pedig valoban vilagklasszisokkal teli a csapat.
Dehat a foci igazsagtalan jatek, raadasul a birok is csalnak.
Sajnos a vilagklasszisok olykor egyenileg es csapatkent se tudjak kihozni magukbol a maximumot, vagy atlagos formajukat.
A valosagot nem kell elkendozni, a hibakat pedig latni kell. De nem mindig kell roluk beszelni, ill. nem csak azokat kell latni, es csak azokrol kell beszelni. A elorelepest persze a hibak kijavitasa hozza meg.
Mellesleg a hibakat nem csupan a szurkolok latjak, hanem pl. a jatekosok, edzok is.

Szerintem az is oka lehet ugy altalaban, nem most, nem a VASASRA ertve a viszonylagos eredmenytelensegnek, ill. a cimek nem nyeresenek, ha pl. tul gyakran, tul nagy mertekben valtozik a jatekoskeret.
Az mas kerdes, hogy ha valaki mindenaron menni akar, termeszetesen mehet, ill. mennie kell.

S meg vmi, mar biztos mondtam parszor, de szerintem mar most sokkal sikeresebb lenne a magyar foci, ha a media 90 szazaleka nem csak a hibakat latna, ill. nem latna ott is hibat mindenben, ahol nincs, azaz nem teremtene ilyen iszonyu antikozeget, ahol a minel trefasabb szutykolasban versenyeznek.

Amugy a velemyedet tokeletesen tiszteletben tartom, es reszben egyet is ertek vele.

HAJRA VASAS!!!

MCsaba_d Creative Commons License 2001.01.04 0 0 4124
ADAM!
Remélem, nem sértődsz meg, de pont az általad képviselt felfogás/hozzáállás miatt nem nyertünk 20 éve semmit.
Ha tényleg csupa világklasszis játékosunk lenne a legjobb edzővel, akkor miért küszködtünk majd' 10 évig az alsóházban, miért örültünk a bronznak, ahelyett, hogy zsákszámra nyertük volna a BEK, KEK, stb. kupákat?
Az, hogy valaki szeret egy klubot, játékost, még nem jelenti, hogy vak. A hiákat látni és mondani kell, mert az álmodozás, a valóság elkendőzése csak káoszt hoz.
Anno egy idós úr azt mondta, hogy "minden nagyon szép, mimdennel megvagyok elégedve", aztán elvesztettük az ország 2/3-át.
Ha reálisan nézték volna az erőviszonyokat, akkor most Magyarország legalább a kétszerese lenne. De ez már nem ennek a topic-nak a témája, úgyhogy csak azzal foglakozzunk, hogy a ködösítések megszűnjenek a Vasasnál,és aki nem tud/akar húzni, az menjen el, bárkiről is legyen szó.
Előzmény: ADAM17 (4123)
ADAM17 Creative Commons License 2001.01.04 0 0 4123
VASAS!!!

Conti!

Kosz, de nemigen.
A teremtornara 99 szazalekig nem megyek, mert hat holtidenyben az ember nem megy meccsre : )

Mas

Gellei Imre nagyon nagy kiraly volt a klubnal, es termeszetesen MEZEY is az.
Remelem, marad, es a jatekoskeret se valtozik, es mindenki bizonyitja, hogy klasszis.
5 pont hatranynal a rajatszas elejen nem hogy nem temetnem a csapatot, de nagyon bizakodo vagyok.

VASAS!!!

BéKa_d Creative Commons License 2001.01.04 0 0 4122
Mondjuk Simeket nem tudom, hogy honnan igazoltuk, de nem volt egy nagy NB1-es múltja, az tuti.
Petőt és Tóthot ugyebár Újpestről vettük, Tibert a Gázszerből, úgyhogy ennyit a fehérvári erősítésekről.

Az 5000/éj az /fő, vagy /2ágyas? Ha /2ágyas, akkor jó; de majd LZ-vel úgyis beszélek az ügyben.

Mindenesetre elég bosszantó lenne, ha kiesnénk ebből a csoportból.

A kupában igazán nem panaszkodhatunk a sorsolásra, főleg a további összecsapásokat figyelembe véve... Nem igazán bosszankodnék, ha csak hazai továbbjutók lennének...

HAJRÁ VASAS!

Előzmény: ádi (4112)
VDTN Creative Commons License 2001.01.04 0 0 4121
Sen9!
Azért 9 évvel ezelőtti eredményre hivatkozni nem túl acélos dolog. Egyébként ha már nosztalgiázol, akkor biztos emlékszel, hogy pár évvel korábban mit játszott a Vasas Fehérváron a Kaszás Gabi féle Vidivel:
VIDEOTON-Vasas 4-0 (2-0)
Góllövők: Máriási, Németh, Petres(2)
Előzmény: sen9 (4116)
MCsaba_d Creative Commons License 2001.01.04 0 0 4120
Erről beszélek nyár óta!
Előzmény: tot tibi_d (4119)
tot tibi_d Creative Commons License 2001.01.03 0 0 4119
Tudod csiszi az a baj az egésszel , hogy vannak emlékei az embernek! Annak idején el akartuk adni a Thomast , mert lejár a szerződése! Hosszabbítottunk vele! Szerintem ma az akkori értékének jobb esetben 30%-át éri! Más! Kabát Peti,Pető,Toth Norbi. Én is olvsatam, hogy most nem csepeg a tejfel! De akkor jó pénzen adjuk tovább Őket ,és legalább pénz lesz! Foci most sincsen! Nekem elviselhetőbb egy gürcölős Gelei csapat / vele is volt bronz!!!!/ , mint az átigazolási hullám utáni "ARANY" láz, a későbbi folyamatos pofára esésekkel! Eddig nem írtam ilyet és máskor sem fogok,de:
-Gyuri bá ,már a nyári erősítések elött nyilatkozta,hogy az akkori csapatban is benne volt az arany.
-Jöttek a sztárok,és azt monta Gyuri bá,hogy a Vasasé a legerősebb játékos állomány és elindul a Vasas henger
-Hát elindult! A véleményedet olvasva Te is gondolod , hogy most mit írhatnék ide!!!
-Szerintem a meztelen igazság annyi, hogy nem volt képes Gyuribá egy egymásért hajtó /A több pénzért már le sem írom!!!!!/ csapatot összerakni!
-A szar ott van , hogy ezt egyre jobban látja vezető,játékos és sajna szponzor is!!!!! Mindenki azt mondta,ha nem lesz eredmény akkor kiszáll a buliból!

Hát a fentiek miatt mondtam,hogy a Gelei féle gürcölős CSAPAT szimpatikusabb volt a mainál! Már csak azt nem értem,hogy a Fradiban,az UTÉ-ban mitől mennek jobban a játékosok!!Lehet, hogy a Fáyban másmilyen színe van a TÍZEZRES-nek!!!!!

NA!! VALAMI CSAK LESZ!!! HAJRÁ VASAS!!!!!!!!!!!!

Előzmény: csiszi (4118)
csiszi Creative Commons License 2001.01.03 0 0 4118
Hello Tibi!
Csak bizakodhatunk,hogy nem szivjuk megint meg az átigazolásokat és időben bebiztosítjuk játékosainkat.Tudomásom szerint eléggé bizonytalan az anyagi háttér,mely a vezetésre biztosan nem pozitivan hat.(LOTTO,DANUBIUS)
Bizakodjunk, mert ha nem jönnek az eredmények sem
nagy gánya lesz!
Hajrá Vasas!
Csiszi
Előzmény: tot tibi_d (4117)
tot tibi_d Creative Commons License 2001.01.03 0 0 4117
Szevasztok Mindenkinek!!!
Azt hiszem jó lesz nekünk a kupa sorsolása után figyelni a Csapatunkra is ! A kupa ellenfél /nem ellenség!!!/ szót sem érdemel. Annál inkább érdekes lehet a jövök megyek! Júniusban sok aktuális zsenink szerződése lejár. Nem értem , hogy a vezetés miért nem csipkedi magát! Tudom , hogy az újságokat a Nagy Norbival és Kristonnal jobban el lehet adni / nem beszélve Csernyienkóról /,de ez a nagy kussolás ismerős! Az eredménye is . Nem lenne rossz ha legalább azt tudná a szurker , hogy sírjon , vagy örüljön a keret "frissítése" esetén! Nekem ilyenkor mindig súlyos kétségeim vannak , erős pesszimista megérzésekkel! /Tudom: károgónak KUSS!!!/
Azért HAJRÁ VASAS!!! Ősszel a kupában ismét!!!!
sen9 Creative Commons License 2001.01.03 0 0 4116
T.Csiszi!

Lehet, hogy igazad van és abban is van valami, amit R. hallott, de akkor Mezey elfelejthette a pedagógiát, mert 1985 táján még tudta.
(Mexikóról szerintem nem Ő tehet.)
Annak idején egy Détárival, - aki nem egy könnyű eset - Péterrel, Róth Antival, fehérvári, győri, fővárosi játékosokkal tudott csapatot csinálni.
(Brazília, Wales, Hollandia, Németország, stb. igazolja.)
Ettől függetlenül lehet pedagógiai vagy morális probléma a csapatnál, de szerintem nem ez a fő baj.

Ha nekünk lesz végre egy kis szerencsénk, akkor a kupában sem lesz gond.

Emlékeztetőül: '92 tavasz (bajnoki)
VASAS-Videoton 4-1
Turbék, Mészöly, Galaschek, Claude ill. Horváth
De most elég eggyel is nyerni.

HAJRÁ VASAS!!!

Előzmény: csiszi (4108)
conti Creative Commons License 2001.01.03 0 0 4115
Na végre egy kis pezsgés a hosszú téli szünet után!

Annyira hiányoztak már az ellenfél szurkolóival foglalkozó írások is! Mennyire unalmas volt az a sok jókívánság, amit Vidisek, Fradisták, Újpestiek írtak...

Azt hiszem, életem egyik legboldogabb napja lenne, ha gratulálnánk az ellenfél szurkolóinak, és viszont, ha a másik csapata volt a jobb. De nem hiszem, hogy ez ebben az évszázadban bekövetkezik.

Béka!

Én mindenképpen délután megyek szombaton, délelőtt kispályás rangadót játszom. A szállást pedig mi sem hotelben, hanem egy zalai panzióban /kb. 5000 Ft/éj/ tervezzük. Ha nektek is jó ez, mehetünk együtt, ha Ádiék reggel mennek.

Jó lenne megbeszélni a következő lap tartalmát, és kiosztani a részfeladatokat. Ezért kellenének mindenkitől az ötletek. Mivel ez jubileumi lapszám, az eddigi legjobb tartalommal kell előrukkolnunk. Az anyagi oldala rendezve lesz, egy-két hírdető most kilátásban van.

Nem jelezte más, hogy jönne. Senkit nem érdekel?

Ádám?

Hajrá Vasas!!!!!

patakveer 2 Creative Commons License 2001.01.03 0 0 4114
Szia Hama!

Tökéletesen igaz.
És nagyon örülnék, ha rendszeresitenéd itt magad.

AAAAAAAAAAAAAAAAN-GYAAAAAAAAAAAAAAL-FÖLD,
Angyalföld,Angyalföld!!!

Előzmény: Hama (4109)
Bálna Creative Commons License 2001.01.03 0 0 4113
BÚÉK mindenkinek!!!

A Vidi kifejezetten jó ellenfélnek tűnik. A 0:2-es meccsen kint voltam, simán nyernünk kellett volna. Persze ez utólag már mindegy, de szerintem a Vasas jobb csapat, és remélem, ezt a pályán is bizonyítani tudjuk.

A játékosok hangulatáról csak annyit, Mezey nem tud gólokat rúgni... Túl egyszerű minden rossz eredményt az edző nyakába varrni. Sokkal üdvözítőbb lenne inkább mindenkinek a saját dolgával foglalkozni, a játékos focizzon, ne az edzőt kritizálja. Ugyanis nem ez a feladata.

A tavasszal minden eldől. Ha jönnek az eredmények, és sikerül a nemzetközi porondra kijutni, senki nem feszegeti majd az edzőkérdést. Tudomásul kell venni, bár nagyon jó a játékosállományunk, de legfeljebb holtversenyben a legjobb. Viszont a jugó játékosokat csak akkor szabad leigazolni, ha erősítést jelentenek, tehát a kezdő csapatban is számításba vehetőek. Különben semmi értelme. Remélem, ezt a vezetők is így gondolják!

HAJRÁ VASAS!!!

ádi Creative Commons License 2001.01.03 0 0 4112
Simek Peti, Tóth Norbi, Pető Tomi, Tiber Krisztián...
Azért is HAJRÁ VASAS, ANGYALFÖLD!
Előzmény: BéKa_d (4110)
BéKa_d Creative Commons License 2001.01.03 0 0 4110
Kit vettünk meg a Vidiből? Mi Újpestről, a Gázszerből, Kispestről, Siófokról, külföldről igazoltunk. De Zombori honnan ment a Vidibe? - na jó értem én, hogy mire gondolsz, de azért ez így ebben a formában nem igaz.

És azért egy ilyen megjegyzés után arra is kíváncsi vagyok, hogy az adott játékos mennyire hal meg a pályán - bár amíg azt látom, hogy mindent meg tesz a sikerért, addig OK, de nem szeretném egy játékoson se azt látni, hogy nem hisz a sikerben, hogy "vesztes meccsre megy ki a pályára"; mert azt a kihagyott helyzetektől eltérően nem hiszem, hogy egy-két meccs alatt meg tudnám bocsájtani.

És most már ott is leszek mindenhol, hogy saját szememmel lássam az aranylábúakat.

HAJRÁ VASAS!!!

Előzmény: Törölt nick (4107)
Hama Creative Commons License 2001.01.03 0 0 4109
És az atlétája?
Szalma László.
De ezt már megbeszéltük....
Előzmény: patakveer 2 (4076)
csiszi Creative Commons License 2001.01.03 0 0 4108
Szia R!

Abban, amit most írtál sajnos van valami. Bizony más az elmélet, és más az amikor valamit a gyakorlatban kell kivitelezni. A csapatunkba szükség lesz a közösség kialakításra ismét és ha mindenki a tudásának megfelelően és a megfelelő posztokon jó taktikával játszik, azért bennük van egy igen jó helyezés is. Ehhez viszont félre kell rakni a sértődöttségeket és mindent alá kell rendelni a nagy céloknak.
Üdv.: CSISZI!!

Előzmény: Törölt nick (4107)
csiszi Creative Commons License 2001.01.03 0 0 4106
Csak nem akarod megérteni,hogy a gombócok a kaputokba rúgott gólokat jelentik....!Minket a pályán történtek töltenek el örömmel vagy bosszusággal(ebből minél kevesebbet!).A szurkolókat meg nem a balhéktól tartjuk nagyra.
Legyőzni Vidit,mégha szintestvér is mindenáron!!!
Előzmény: Parmi (4104)
BéKa_d Creative Commons License 2001.01.03 0 0 4105
Az itt jelen levő SZURKOLÓK!!! mindig is nagyon jól szerepeltek mind a Fáyban, mind vidéken és ennek eredményeként Magyarország legszínvonalasabb valóban SZURKOLÓI lapját tudhatják a magukénak...

Egyébként nekem felrémlik egy néhány évvel ezelőtti, Debrecen elleni kupameccsünk...:-(

Mindenesetre ez még odébb van, a jugókat majd meglátjuk (talán már a teremtornán is - nem mintha szerintem bármit is számítana az ottani eredmény, de hát azért a győzelem mindig győzelem); mindenesetre az MTK jugói alapján és az elmúlt 10 év fociban lezajlott változásai alapján legalábbis megéri őket kipróbálni.

HAJRÁ VASAS!

Parmi Creative Commons License 2001.01.03 0 0 4104
A Nekedet szándékosan nem irtam nagy betűvel (nincs hosszú i-m, még mielőtt megjegyeznéd...).

Egyébként meg a meccs utáni gombócokra tényleg kiváncsi leszek. Úgy tűnik, a téli szünetben a csapatotok is klasszisokkal jobb lett, és a szurkolók is megerősödtek, és nagyon egységesek is. Kiváncsian várom már! Hát ha egy olyan Vasas meccs, ami után nem szánalommal kell beszélni a Vasas "ultráiról"....

Előzmény: csiszi (4102)
VDTN Creative Commons License 2001.01.03 0 0 4103
Ez a Vasas ennek a Vidinek 5 gólt, ráadásul úgy, hogy nem kap egyet sem... Túl hosszú ez a szünet Nektek, ha már ennyire elszálltatok. Mitől lennétek Ti ennyivel jobbak? Új Mezey mágia?
Emlékeztető: 3 meccs (ebből kettő Pesten), 1 pont 2-5-ös gólarány (ebből 4 dugó Pesten).
Szóval egy picit szerényebben.
Előzmény: ADAM17 (4101)
csiszi Creative Commons License 2001.01.03 0 0 4102
A "Neked"-et legalább nagybetűvel írtad volna. Egyébként meggyőződésem, hogy a meccs után a gombócok nem a Vasasosok hasában fognak dagadni.
HAJRÁ VASAS!!!!
Előzmény: Parmi (4099)
ADAM17 Creative Commons License 2001.01.03 0 0 4101
VASAS!!!!!!!!

A Vidinek nagyon orulok, epp az elobb emlitettek miatt, mert a 2 balszerencses meccs utan igy kellokepp visszavaghatunk.
Bar meg nem lenne szabad e meccsre koncentralnom, szakitva a hagyomanyaimmal, most lenne egy elozetes tippem is.
VASAS DANUBIUS HOTELS - Videoton 5-0

csiszi

Hidd el, ha rajtam mulna, nem jonne 4 jugoszlav jatekos, es PALZOLIEK se mennenek el kolcsonbe (plusz PETO, KABAT meg mindenki maradna)!

VASAS!!!

Reszkess Barcelona, s add meg magad!

ádi Creative Commons License 2001.01.03 0 0 4100
Szerényebben, ha lehet!
Előzmény: Parmi (4099)
Parmi Creative Commons License 2001.01.03 0 0 4099
A pofád meg neked lesz betömve, de rendesen!
Előzmény: csiszi (4097)
Parmi Creative Commons License 2001.01.03 0 0 4098
Kizárt, hogy harmadszorra legyen esélyetek!
Előzmény: MCsaba_d (4096)
csiszi Creative Commons License 2001.01.03 0 0 4097
Halihó,BUÉK!
Szép évet,éveket a piros-kék szinek szerelmeseinek!
A kupában itthon játszunk a Vidivel.Be kellene már tömni a pofájukat rendesen.Amióta kiejtettük őket nem nekünk állt a zászló.Mit szóltok-minek ez JUGÓ áradat, amikor jó játékosokat adnánk kölcsön?Szakvezetésünk téli álomba lenne még?
HAJRÁ VASAS!
MCsaba_d Creative Commons License 2001.01.03 0 0 4096
Üdv Mindenkinek!

A Videotont kaptuk a kupában, otthon játszunk.
Kizárt, hogy harmadszorra sem verjük meg őket, így a döntőbe jutásért jó lenne a Bkv- Szolnok győztesével játszani (ez még nem sorsolás, csak kívánalom).
A további párosítás: Lombard-MTK, Debrecen-Újpest.

ADAM17 Creative Commons License 2001.01.03 0 0 4095
VASAS!!!

No most mar tudom a csoportbeosztast is. Kosz!
Amugy ez teruleti alapon megy? A 4 nyugati csapatot osszepakoltak? Sopron, Hali, Nagykanizsa es VASAS. Mindenkinek csak egy ugras...

AZERT IS VASAS!!!
A teve kozvetiti ezt is? Az azert jo lenne!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!