Nos... akkor nulladik dörgedelem:
Mindenki ellenőrizze az email címét, ugyanis a nem működő (más néven döglött) címek segítségével ellophatók a nickek, ez esetben a moderatura semmit nem tud tenni az égadta egy világon a tiltáson kívül. És a szoft értesítéséeit se tudod olvasni.
"Sok vihart megélt Angyalföldön dolgozunk.
A Fáy utca már oly sok éve otthonunk.
A százezer barát, a NAGY VASAS CSALÁD mindig összetart,
Hát, énekeld velünk jóban rosszban ezt a dalt:
ZÚGJON A HAJRÁ, HAJRÁ, VASAS! ANGYALFÖLD!"
A Vasas 51 olimpiai bajnokot, 53 világbajnokot és 56 Európa-bajnokot adott különböző sportágakban.
1546 országos, felnőtt, magyar bajnokság
51 olimpiai arany-, 15 ezüst-, 32 bronzérem
56 világbajnoki arany-, 68 ezüst-, 56 bronzérem
63 Európa-bajnoki arany-, 96 ezüst-, 120 bronzérem
7 BEK győzelem
Az elmúlt 100 év alatt 31 szakosztály, illetve sportág működött Klubunkban.
HAJRÁ, VASAS!
A politikai témák megbeszélési helye nem ez a topik, hanem ez: VASAS-PolKlub.
Elindult az élet a Fáyba....
Ma délelőtt első edzésre érkeztek az idén a fiúk. Polonkai kivételével (ő a jövőhéten fog kezdeni) mindenki mozgott, még a Totya is. Mezey marad. Eddig már két lemondását elutasították, a harmadikkal igen csak csínján kell bánnia, mert egyszer csak bejön, nem? A Petőt nem sikerült eddig eladni, pedig piszkosul nagy szükség lenne az érte kapott zsetonra. Ugyanis tudtommal jó néhány járandósággal tartoznak a fiúknak. Sikertelenség egyik oka? Becsapott játékos ugye nem nagy kedvvel teszi oda magát. Úgy néz ki a riválisok ebben most jobbak. Ez a kibaszott ISM rendezhetné már a pálya sorsát és akkor végre a zsebébe nyúlna a Danubius.....
HAJRÁ ANGYALFÖLD!!!!!!!!
Szamomra nagy csalodas, hogy nem nyerjuk sorra a cimeket, pedig valoban vilagklasszisokkal teli a csapat.
Dehat a foci igazsagtalan jatek, raadasul a birok is csalnak.
Sajnos a vilagklasszisok olykor egyenileg es csapatkent se tudjak kihozni magukbol a maximumot, vagy atlagos formajukat.
A valosagot nem kell elkendozni, a hibakat pedig latni kell. De nem mindig kell roluk beszelni, ill. nem csak azokat kell latni, es csak azokrol kell beszelni. A elorelepest persze a hibak kijavitasa hozza meg.
Mellesleg a hibakat nem csupan a szurkolok latjak, hanem pl. a jatekosok, edzok is.
Szerintem az is oka lehet ugy altalaban, nem most, nem a VASASRA ertve a viszonylagos eredmenytelensegnek, ill. a cimek nem nyeresenek, ha pl. tul gyakran, tul nagy mertekben valtozik a jatekoskeret.
Az mas kerdes, hogy ha valaki mindenaron menni akar, termeszetesen mehet, ill. mennie kell.
S meg vmi, mar biztos mondtam parszor, de szerintem mar most sokkal sikeresebb lenne a magyar foci, ha a media 90 szazaleka nem csak a hibakat latna, ill. nem latna ott is hibat mindenben, ahol nincs, azaz nem teremtene ilyen iszonyu antikozeget, ahol a minel trefasabb szutykolasban versenyeznek.
Amugy a velemyedet tokeletesen tiszteletben tartom, es reszben egyet is ertek vele.
ADAM!
Remélem, nem sértődsz meg, de pont az általad képviselt felfogás/hozzáállás miatt nem nyertünk 20 éve semmit.
Ha tényleg csupa világklasszis játékosunk lenne a legjobb edzővel, akkor miért küszködtünk majd' 10 évig az alsóházban, miért örültünk a bronznak, ahelyett, hogy zsákszámra nyertük volna a BEK, KEK, stb. kupákat?
Az, hogy valaki szeret egy klubot, játékost, még nem jelenti, hogy vak. A hiákat látni és mondani kell, mert az álmodozás, a valóság elkendőzése csak káoszt hoz.
Anno egy idós úr azt mondta, hogy "minden nagyon szép, mimdennel megvagyok elégedve", aztán elvesztettük az ország 2/3-át.
Ha reálisan nézték volna az erőviszonyokat, akkor most Magyarország legalább a kétszerese lenne. De ez már nem ennek a topic-nak a témája, úgyhogy csak azzal foglakozzunk, hogy a ködösítések megszűnjenek a Vasasnál,és aki nem tud/akar húzni, az menjen el, bárkiről is legyen szó.
Kosz, de nemigen.
A teremtornara 99 szazalekig nem megyek, mert hat holtidenyben az ember nem megy meccsre : )
Mas
Gellei Imre nagyon nagy kiraly volt a klubnal, es termeszetesen MEZEY is az.
Remelem, marad, es a jatekoskeret se valtozik, es mindenki bizonyitja, hogy klasszis.
5 pont hatranynal a rajatszas elejen nem hogy nem temetnem a csapatot, de nagyon bizakodo vagyok.
Mondjuk Simeket nem tudom, hogy honnan igazoltuk, de nem volt egy nagy NB1-es múltja, az tuti.
Petőt és Tóthot ugyebár Újpestről vettük, Tibert a Gázszerből, úgyhogy ennyit a fehérvári erősítésekről.
Az 5000/éj az /fő, vagy /2ágyas? Ha /2ágyas, akkor jó; de majd LZ-vel úgyis beszélek az ügyben.
Mindenesetre elég bosszantó lenne, ha kiesnénk ebből a csoportból.
A kupában igazán nem panaszkodhatunk a sorsolásra, főleg a további összecsapásokat figyelembe véve... Nem igazán bosszankodnék, ha csak hazai továbbjutók lennének...
Sen9!
Azért 9 évvel ezelőtti eredményre hivatkozni nem túl acélos dolog. Egyébként ha már nosztalgiázol, akkor biztos emlékszel, hogy pár évvel korábban mit játszott a Vasas Fehérváron a Kaszás Gabi féle Vidivel:
VIDEOTON-Vasas 4-0 (2-0)
Góllövők: Máriási, Németh, Petres(2)
Tudod csiszi az a baj az egésszel , hogy vannak emlékei az embernek! Annak idején el akartuk adni a Thomast , mert lejár a szerződése! Hosszabbítottunk vele! Szerintem ma az akkori értékének jobb esetben 30%-át éri! Más! Kabát Peti,Pető,Toth Norbi. Én is olvsatam, hogy most nem csepeg a tejfel! De akkor jó pénzen adjuk tovább Őket ,és legalább pénz lesz! Foci most sincsen! Nekem elviselhetőbb egy gürcölős Gelei csapat / vele is volt bronz!!!!/ , mint az átigazolási hullám utáni "ARANY" láz, a későbbi folyamatos pofára esésekkel! Eddig nem írtam ilyet és máskor sem fogok,de:
-Gyuri bá ,már a nyári erősítések elött nyilatkozta,hogy az akkori csapatban is benne volt az arany.
-Jöttek a sztárok,és azt monta Gyuri bá,hogy a Vasasé a legerősebb játékos állomány és elindul a Vasas henger
-Hát elindult! A véleményedet olvasva Te is gondolod , hogy most mit írhatnék ide!!!
-Szerintem a meztelen igazság annyi, hogy nem volt képes Gyuribá egy egymásért hajtó /A több pénzért már le sem írom!!!!!/ csapatot összerakni!
-A szar ott van , hogy ezt egyre jobban látja vezető,játékos és sajna szponzor is!!!!! Mindenki azt mondta,ha nem lesz eredmény akkor kiszáll a buliból!
Hát a fentiek miatt mondtam,hogy a Gelei féle gürcölős CSAPAT szimpatikusabb volt a mainál! Már csak azt nem értem,hogy a Fradiban,az UTÉ-ban mitől mennek jobban a játékosok!!Lehet, hogy a Fáyban másmilyen színe van a TÍZEZRES-nek!!!!!
Hello Tibi!
Csak bizakodhatunk,hogy nem szivjuk megint meg az átigazolásokat és időben bebiztosítjuk játékosainkat.Tudomásom szerint eléggé bizonytalan az anyagi háttér,mely a vezetésre biztosan nem pozitivan hat.(LOTTO,DANUBIUS)
Bizakodjunk, mert ha nem jönnek az eredmények sem
nagy gánya lesz!
Hajrá Vasas!
Csiszi
Szevasztok Mindenkinek!!!
Azt hiszem jó lesz nekünk a kupa sorsolása után figyelni a Csapatunkra is ! A kupa ellenfél /nem ellenség!!!/ szót sem érdemel. Annál inkább érdekes lehet a jövök megyek! Júniusban sok aktuális zsenink szerződése lejár. Nem értem , hogy a vezetés miért nem csipkedi magát! Tudom , hogy az újságokat a Nagy Norbival és Kristonnal jobban el lehet adni / nem beszélve Csernyienkóról /,de ez a nagy kussolás ismerős! Az eredménye is . Nem lenne rossz ha legalább azt tudná a szurker , hogy sírjon , vagy örüljön a keret "frissítése" esetén! Nekem ilyenkor mindig súlyos kétségeim vannak , erős pesszimista megérzésekkel! /Tudom: károgónak KUSS!!!/
Azért HAJRÁ VASAS!!! Ősszel a kupában ismét!!!!
Lehet, hogy igazad van és abban is van valami, amit R. hallott, de akkor Mezey elfelejthette a pedagógiát, mert 1985 táján még tudta.
(Mexikóról szerintem nem Ő tehet.)
Annak idején egy Détárival, - aki nem egy könnyű eset - Péterrel, Róth Antival, fehérvári, győri, fővárosi játékosokkal tudott csapatot csinálni.
(Brazília, Wales, Hollandia, Németország, stb. igazolja.)
Ettől függetlenül lehet pedagógiai vagy morális probléma a csapatnál, de szerintem nem ez a fő baj.
Ha nekünk lesz végre egy kis szerencsénk, akkor a kupában sem lesz gond.
Emlékeztetőül: '92 tavasz (bajnoki)
VASAS-Videoton 4-1
Turbék, Mészöly, Galaschek, Claude ill. Horváth
De most elég eggyel is nyerni.
Na végre egy kis pezsgés a hosszú téli szünet után!
Annyira hiányoztak már az ellenfél szurkolóival foglalkozó írások is! Mennyire unalmas volt az a sok jókívánság, amit Vidisek, Fradisták, Újpestiek írtak...
Azt hiszem, életem egyik legboldogabb napja lenne, ha gratulálnánk az ellenfél szurkolóinak, és viszont, ha a másik csapata volt a jobb. De nem hiszem, hogy ez ebben az évszázadban bekövetkezik.
Béka!
Én mindenképpen délután megyek szombaton, délelőtt kispályás rangadót játszom. A szállást pedig mi sem hotelben, hanem egy zalai panzióban /kb. 5000 Ft/éj/ tervezzük. Ha nektek is jó ez, mehetünk együtt, ha Ádiék reggel mennek.
Jó lenne megbeszélni a következő lap tartalmát, és kiosztani a részfeladatokat. Ezért kellenének mindenkitől az ötletek. Mivel ez jubileumi lapszám, az eddigi legjobb tartalommal kell előrukkolnunk. Az anyagi oldala rendezve lesz, egy-két hírdető most kilátásban van.
A Vidi kifejezetten jó ellenfélnek tűnik. A 0:2-es meccsen kint voltam, simán nyernünk kellett volna. Persze ez utólag már mindegy, de szerintem a Vasas jobb csapat, és remélem, ezt a pályán is bizonyítani tudjuk.
A játékosok hangulatáról csak annyit, Mezey nem tud gólokat rúgni... Túl egyszerű minden rossz eredményt az edző nyakába varrni. Sokkal üdvözítőbb lenne inkább mindenkinek a saját dolgával foglalkozni, a játékos focizzon, ne az edzőt kritizálja. Ugyanis nem ez a feladata.
A tavasszal minden eldől. Ha jönnek az eredmények, és sikerül a nemzetközi porondra kijutni, senki nem feszegeti majd az edzőkérdést. Tudomásul kell venni, bár nagyon jó a játékosállományunk, de legfeljebb holtversenyben a legjobb. Viszont a jugó játékosokat csak akkor szabad leigazolni, ha erősítést jelentenek, tehát a kezdő csapatban is számításba vehetőek. Különben semmi értelme. Remélem, ezt a vezetők is így gondolják!
Kit vettünk meg a Vidiből? Mi Újpestről, a Gázszerből, Kispestről, Siófokról, külföldről igazoltunk. De Zombori honnan ment a Vidibe? - na jó értem én, hogy mire gondolsz, de azért ez így ebben a formában nem igaz.
És azért egy ilyen megjegyzés után arra is kíváncsi vagyok, hogy az adott játékos mennyire hal meg a pályán - bár amíg azt látom, hogy mindent meg tesz a sikerért, addig OK, de nem szeretném egy játékoson se azt látni, hogy nem hisz a sikerben, hogy "vesztes meccsre megy ki a pályára"; mert azt a kihagyott helyzetektől eltérően nem hiszem, hogy egy-két meccs alatt meg tudnám bocsájtani.
És most már ott is leszek mindenhol, hogy saját szememmel lássam az aranylábúakat.
Abban, amit most írtál sajnos van valami. Bizony más az elmélet, és más az amikor valamit a gyakorlatban kell kivitelezni. A csapatunkba szükség lesz a közösség kialakításra ismét és ha mindenki a tudásának megfelelően és a megfelelő posztokon jó taktikával játszik, azért bennük van egy igen jó helyezés is. Ehhez viszont félre kell rakni a sértődöttségeket és mindent alá kell rendelni a nagy céloknak.
Üdv.: CSISZI!!
Csak nem akarod megérteni,hogy a gombócok a kaputokba rúgott gólokat jelentik....!Minket a pályán történtek töltenek el örömmel vagy bosszusággal(ebből minél kevesebbet!).A szurkolókat meg nem a balhéktól tartjuk nagyra.
Legyőzni Vidit,mégha szintestvér is mindenáron!!!
Az itt jelen levő SZURKOLÓK!!! mindig is nagyon jól szerepeltek mind a Fáyban, mind vidéken és ennek eredményeként Magyarország legszínvonalasabb valóban SZURKOLÓI lapját tudhatják a magukénak...
Egyébként nekem felrémlik egy néhány évvel ezelőtti, Debrecen elleni kupameccsünk...:-(
Mindenesetre ez még odébb van, a jugókat majd meglátjuk (talán már a teremtornán is - nem mintha szerintem bármit is számítana az ottani eredmény, de hát azért a győzelem mindig győzelem); mindenesetre az MTK jugói alapján és az elmúlt 10 év fociban lezajlott változásai alapján legalábbis megéri őket kipróbálni.
A Nekedet szándékosan nem irtam nagy betűvel (nincs hosszú i-m, még mielőtt megjegyeznéd...).
Egyébként meg a meccs utáni gombócokra tényleg kiváncsi leszek. Úgy tűnik, a téli szünetben a csapatotok is klasszisokkal jobb lett, és a szurkolók is megerősödtek, és nagyon egységesek is. Kiváncsian várom már! Hát ha egy olyan Vasas meccs, ami után nem szánalommal kell beszélni a Vasas "ultráiról"....
Ez a Vasas ennek a Vidinek 5 gólt, ráadásul úgy, hogy nem kap egyet sem... Túl hosszú ez a szünet Nektek, ha már ennyire elszálltatok. Mitől lennétek Ti ennyivel jobbak? Új Mezey mágia?
Emlékeztető: 3 meccs (ebből kettő Pesten), 1 pont 2-5-ös gólarány (ebből 4 dugó Pesten).
Szóval egy picit szerényebben.
A "Neked"-et legalább nagybetűvel írtad volna. Egyébként meggyőződésem, hogy a meccs után a gombócok nem a Vasasosok hasában fognak dagadni.
HAJRÁ VASAS!!!!
A Vidinek nagyon orulok, epp az elobb emlitettek miatt, mert a 2 balszerencses meccs utan igy kellokepp visszavaghatunk.
Bar meg nem lenne szabad e meccsre koncentralnom, szakitva a hagyomanyaimmal, most lenne egy elozetes tippem is.
VASAS DANUBIUS HOTELS - Videoton 5-0
csiszi
Hidd el, ha rajtam mulna, nem jonne 4 jugoszlav jatekos, es PALZOLIEK se mennenek el kolcsonbe (plusz PETO, KABAT meg mindenki maradna)!
Halihó,BUÉK!
Szép évet,éveket a piros-kék szinek szerelmeseinek!
A kupában itthon játszunk a Vidivel.Be kellene már tömni a pofájukat rendesen.Amióta kiejtettük őket nem nekünk állt a zászló.Mit szóltok-minek ez JUGÓ áradat, amikor jó játékosokat adnánk kölcsön?Szakvezetésünk téli álomba lenne még?
HAJRÁ VASAS!
A Videotont kaptuk a kupában, otthon játszunk.
Kizárt, hogy harmadszorra sem verjük meg őket, így a döntőbe jutásért jó lenne a Bkv- Szolnok győztesével játszani (ez még nem sorsolás, csak kívánalom).
A további párosítás: Lombard-MTK, Debrecen-Újpest.
No most mar tudom a csoportbeosztast is. Kosz!
Amugy ez teruleti alapon megy? A 4 nyugati csapatot osszepakoltak? Sopron, Hali, Nagykanizsa es VASAS. Mindenkinek csak egy ugras...
AZERT IS VASAS!!!
A teve kozvetiti ezt is? Az azert jo lenne!