Keresés

Részletes keresés

Egy Harmincas Pár Creative Commons License 2019.05.23 -3 2 19073

Még egy szavazat arra, hogy az asszonka már "nem a tied".

Előzmény: Békéltető (19059)
Törölt nick Creative Commons License 2019.05.22 0 0 19072

Nálatok akció?

Előzmény: More Joy (19069)
Törölt nick Creative Commons License 2019.05.22 0 0 19071

Látom élesedik a helyzet és a hangulat. Szerintem innen még mindkét irányba lehet finomítani, de kívülállóként nehéz jósolni. Majd a következő randin sok minden eldől.

Előzmény: Békéltető (19059)


cicapróba Creative Commons License 2019.05.22 0 4 19070

Ebből nagyon,nagy bajok lesznek.

Elszállt az asszonykád.

Már nem te uralod a pályát,csak mellékszereplő lettél.

Az biztos,hogy én itt befejezném,jobban mondva be fejeztetném a kapcsolatukat,"bár ha a disznó éhes a makkra,akkor addig megy még nem talál" ha kell akár a hátad mögött is !!!

 

 

Előzmény: Békéltető (19059)
More Joy Creative Commons License 2019.05.22 -2 1 19069

Úgy tűnik, vannak menetrend szerinti dolgok. Az elején nálunk is mohón többet akart a srác, de nekem nem kellett beavatkoznom. Párom egy időre c vágányra tette. Szerintem a tiltásod és a kiabálásod nem a legjobb megoldás. Úgy is úgy csinálják, ahogyan megkívánják egymást. Ez a játék része, amire eredetileg te is nagyon ráizgultál és az unszolásodra kezdte el a párod. Nekem sosem volt bajom a gumi nélküli szexszel. Hadd élvezzék egymást maximálisan. Arró szól az egész. Annyi rizikó belefér. Gond még nem volt belőle. Én az autós szexért sem szólnék. Valakinek tényleg drága lehet a sok hotel. És ha nekik jó egyéb helyszín is, csinálják. Lényeg, hogy ők élvezzék. Egyébként szerintem is nagy eséllyel marad el a gumi kettesben... ha már így szóba került.

Azért várom, hogy alakul.

Előzmény: Békéltető (19059)
Törölt nick Creative Commons License 2019.05.22 0 1 19068

Az érzelmi részéről nekem is az a véleményem, hogy ennél rosszabb irányba már nem is mehetne ez a történet... Vagy lelép az asszonka, ha be bírja magának állandóra fűzni a szerelőt, vagy nagyon durva veszekedés lesz a vége a dolognak.

De azért szurkolok, hogy ne úgy legyen.

Előzmény: doitsweet (19067)
doitsweet Creative Commons License 2019.05.22 0 1 19067

Szerintem is fura, miért lehet az egyik és miért nem a másik esetben gumi nélkül.

 

Amúgy meg alakul majd a helyzet és lehet elmarad az a gumi a dugás hevében...

 

(Nálunk is így történt ez anno, régi szép idők. Azóta az új párom még csak egy partnerrel csinálta úgy.)

 

Az érzelmi részek  veszélyesebbek az ilyen történésekben.

Előzmény: Törölt nick (19062)
Marci 40 Creative Commons License 2019.05.22 0 4 19066

Szia. Beszéljétek át mégegyszer ezt a hármas felállást. Elnézést, hogy beleszólunk, de vagy nagyon rosszul fogalmazva írod le a történteket, a feleséged hozzáállását, reakcióit, vagy a feleségedet elvarázsolta a nagy fasz, a három menetet is bíró fiatalság. Melleslegaz írásodból az jön le, hogy a párod már érzelmileg is húz a srác felé, és amit Ti megbeszéltetek, mint tiltott dolgot, azt sem tartaná be ha amiatt nem lenne szex. Gondold azért végig. Megbeszélitek, hogy mi tilos, a srác pedig 2-4 szex után már mást mond a feleségednek. Ami a gond, hogy Ő pedig elfogadná, Veled szemben, csak a nagyfarkúval legyen még szex. Csak óvatosan, nehogy az érzelmi, és szexuális életét már másvalakivel élje. Beszéljétek át, mert az írásofat olvasva nem jó irányba mentek, mint házaspár. Sziasztok

Előzmény: Békéltető (19059)
nagykovi70 Creative Commons License 2019.05.22 0 0 19065

Nagyon jó történet!

Előzmény: Törölt nick (18883)
olegnagy Creative Commons License 2019.05.22 0 2 19064

"itt nincsenek nagy eszeveszett dugások"

 

vs

 

"nagy farka és hogy jó sokáig bírja a reszelést"

Előzmény: Békéltető (19059)
nagykovi70 Creative Commons License 2019.05.22 0 0 19063

Jó csaj nagyon!

Előzmény: Egy Harmincas Pár (18933)
Törölt nick Creative Commons License 2019.05.22 0 3 19062

Szinte tuti, hogy ez lesz, amit írsz. Ha apu nem látja, akkor miért ne lehetne gumi nélkül, ha a nagyfarkú azt szeretné? :)

 

Amit pluszban nem értek: most nem gumitlankodhat a srác, de ha már hármas lesz, ott már igen; - de miért? Ha kettes, akkor fertőzhet, ha hármas, akkor hirtelen meg steril...? :D 

Előzmény: Hellans (19060)
Törölt nick Creative Commons License 2019.05.22 0 0 19061
Hellans Creative Commons License 2019.05.22 0 4 19060
Meg mondom őszintén olvastam a hozzászólásaidat, és vártam én is a fejleményeket.
Laikusként tudok hozzászólni.

Ha bele gondolsz, megbeszéltétek hogy csak gumival és csak a hotelban lehet szex, erre mar az írásból ítélve a párod bele menne hogy az autóban dugjon az új palival csak hogy alaposan meg legyen reszelve nagy farokkal.

A gumit is firtatja hogy talán az se kellene ha az uj pasi gumi nélkül akarna szexelni.
Jó oké te megbeszélted velük, hotel és gumi.

Nah de mi a garancia arra hogy a hotelban gumiban fognak szexelni?
Én szerintem ha a párodnak azt mondja az új pasija hogy ő csak gumi nélkül akar szexelni és majd neked azt mondjak gumival szexeltek a párod bele fog menni.

Legalábbis nekem ez a meglátásom így külső szemlélőként.
Előzmény: Békéltető (19059)
Békéltető Creative Commons License 2019.05.21 -3 2 19059

Hát vannak nem éppen szívderítő fejlemények.

 

Először is a szerda sehogy sem sikerült, mert kedden a srác közölte, hogy neki "regenerálódnia" kell - úgy tűnik, hogy a hétfői három menet (amit a nejem forszírozott, talán a harmadikra nem lett volna szükség) kiakasztotta volna a fiút. Szóval a szerdai menet elmaradt. 

 

Közben azért leveleznek rendületlenül, aminek a lényege, hogy a nejem hajtja a fiút, az meg a nagy farka tudatában nem kicsit macsó. Ugye korábban megállapodtunk abban, hogy a dugás helye mindig motel lesz, meg hogy gumival mennek a dolgok. Ezt először a nejem harangozta be a srácnak, de amikor az láthatóan nem vette elég komolyan, akkor én is beszálltam a kérdésbe és elég szigorúan "megbeszéltem" a gyerekkel, hogy kizárólag motel és kizárólag gumival. Ennek ellenére a hétvégi levelezésben már azt kapisgálta, hogy neki a motel nem olcsó, talán dugjanak a nejemmel az autójában. És előkerült az is, hogy talán nem kellene minden menetben felhúzni újabb gumit. 

 

Alaposan berágtam, mert azt vettem észre, hogy a nejemet kezdi meggyőzni a srác - a nő már pedzette, hogy valamikor mi is dugtunk autóban, az nem is olyan nagy dolog. Meg úgy tűnt nekem, hogy a gumiról is lemondana (gyógyszert szed, de hát a guminak nem is ez lenne az elsődleges célja). Úgyhogy beszóltam alaposan a srácnak, amire a nejem beduzzogott, kicsit kiabálnom kellett. Most ott tartunk, hogy akkor mégiscsak legyen motel és persze gumi - vagy semmi.

 

A következő találka alighanem most csütörtökön lesz, a nejem teljesen be van pörögve a srác farkától. Este kicsit játszottunk egymással, szóba került a hármas is (megbékíteni engem, a haragos férjet), ráadásul nem is én hoztam szóba a témát. De a dolog még korai, egyelőre élvezzék egymást, de kizárólag megfelelő körülmények között. Biztosnak kell lennünk abban, hogy a srác nem hoz be semmit a szexbe, ezért gumizni kell - majd amikor hármasozunk, akkor lehet már gumi nélkül is dugni. Megpróbáltam rávenni a nejemet, hogy ne hajtsa a harmadik numerát 3 óra alatt - hát majd meglátjuk, mire mennek egymással. 

 

Egyelőre így áll a helyzet, ez ugye nem fantázia, hanem a valóság - szóval itt nincsenek nagy eszeveszett dugások, egyelőre. De remélem, hogy sínre tudjuk tenni a srácot, mert a nejemnek tetszik a nagy farka és hogy jó sokáig bírja a reszelést. 

Előzmény: More Joy (19046)
More Joy Creative Commons License 2019.05.21 0 0 19058

Az jó. Én az említett hölggyel még azokat sem tudtam használni. Az is nagyon izgató, ugye? Látni, ahogyan benne van valami más. Már csak addig kellene eljutni, hogy valaki más legyen. Akkor sincs könnyű feladatot. Lehet évekbe telne, mire hajlandó lenne mással is lefeküdni... ha egyáltalán belemegy valaha is. Ha felizgult állapotban csökken az ellenállása, van még remény. Akkor kellene óvatosan adagolnod a témát.

Előzmény: Kiváncsiy (19053)
More Joy Creative Commons License 2019.05.21 0 0 19057

Úgy volt meg később a szex, hogy félbeszakították egy tisztálkodás erejéig. Párom észbe kapott, egész nap mászkáltak, arra szükség van. Srác volt nagyon beizgulva, már majdnem berakta neki. Nehéz olyankor leállni.

 

Nem a faszija szakítana vele az új nője miatt. Annak mindenki örül, ha két pinába mártogathatja a farkát. Drágám hagyná abba vele, hogy ne legyen a képben, hadd alakítson ki vele normális kapcsolatot, nem akar közben bezavarni. A szokásos női érzelgős érvei. Mert neki is kiját egy szerető állandó partner. Én hiába mondom, hogy most sűrítsék a dugásaikat, de inkább háttérbe vonul. Egyelőre csak randi volt nekik szex nélkül. Szerintem csak idő kérdése és az is lesz. Lassan haladnak, de biztosan. Tehát bármi előfordulhat. Szakíthat is vele a párom, de ha stabilizálódik a kapcsolata az új nőjével, ő hajlandó lenne vele újra összejönni néha-néha. Amennyire szükségük van.

Előzmény: Törölt nick (19051)
artist_not_engineer Creative Commons License 2019.05.21 0 0 19056

"Az egészben az az érdekes, hogy én azt hittem, hogy ez az egész dolog olyan nagyon szégyenlős lesz - de nagy meglepetésemre a nejem a történteket egészen természetesnek fogja föl. Hogy neki most két krapekja van, hogy egyik nap ezzel, a másik nap azzal dug. Hogy simán csókolózik mindkettővel, akár egy órán belül is. És hogy teljesen természetesen beszél mindenről, hogy a legapróbb részleteket sem fogja vissza, ráadásul csak el kell indítani a beszámolót, utána már magától beszél mindenről, kérdezni sem kell."

Igen, ezt tapasztaltuk mi is.

Most keresgélünk megint harmadikat, és párokat is párcserére. Azt hiszem, ezek után már az is természetes lesz. :-)

Előzmény: Békéltető (19020)
Kiváncsiy Creative Commons License 2019.05.20 0 0 19055

Szerencsés vagy hogy ilyen odadó a párod!!! 

Előzmény: Egy Harmincas Pár (18979)
Kiváncsiy Creative Commons License 2019.05.20 0 0 19054

Remek kis fotó!!!! Nagyon szeretném ha a feleségemet így dugná meg valaki!!!! Keményen!!! Szeretném látni az arcát ahogy más farkától élvez!!! 

Előzmény: Egy Harmincas Pár (18981)
Kiváncsiy Creative Commons License 2019.05.20 0 0 19053

Annyira nem konzervatív mert vettünk már pár segédeszközt is!!! Nagyon szeretjük használni és ez már majdnem teljesen olyan mintha egy jó nagy idegen fasz lenne benne!!! Van dildónk is meg vibrátor is!!! De ez nem egy igazi!!! 

Előzmény: More Joy (19044)
Kiváncsiy Creative Commons License 2019.05.20 0 0 19052

Hogy te milyen szerencsés vagy!! Irigyellek nagyon?!! 😋😁

Előzmény: Penge666 (19048)
Törölt nick Creative Commons License 2019.05.19 0 0 19051

Később volt meg a szex, mint ahogyan a barátja akarata? Remélhetőleg megmarad a viszonyuk. Sokaknak van ilyen helyzetben 2 nőjük. Feleségeddel már régóta (szexuálisan) aktív kapcsolatot él. Szakítana vele egy új miatt? Maradhatna ugyanúgy mellékesnek, ahogyan eddig, nem?

Előzmény: More Joy (19050)
More Joy Creative Commons License 2019.05.19 0 0 19050

Ja, elvoltak. Sokat csavarogtak, késő délután értek a sráchoz. Majdnem azonnal szexeltek, annyira be volt indulva a gyerek. Viszont ő ma találkozik a munkatársnőjével, akivel már egy ideje jóban van, tervezgetnek. Tehát nem tudom, a feleségemmel meddig tudja folytatni a kapcsolatot.

Előzmény: Törölt nick (19047)
Törölt nick Creative Commons License 2019.05.19 0 0 19049

Nálunk is ez volt, először szex közben, konkrétumokkal (ki lenne itt és mit csinálna). Aztán egy idő múlva szex után is. Aztán kicsit odébb már napközben is, szextől függetlenül, kielemezve, átrágva, hogy kit miért izgatna a dolog. Elég hamar eljutottunk a gyakorlati megvalósításig.

Előzmény: Penge666 (19048)
Penge666 Creative Commons License 2019.05.19 -1 0 19048

Nálunk hasonló volt a helyzet.Szeretkezés közben azért néha a fülébe súgtam,hogy mit szólnál,ha egy másik pasi is itt lenne és ezt meg azt csinálna.Hétköznapokon nem erőltettem a témát.2 év eltelt és ő állt elő,hogy mi lenne,ha bevonnánk egy párt...És ez már tart 13 éve..:) 

Előzmény: Kiváncsiy (19033)
Törölt nick Creative Commons License 2019.05.18 0 0 19047

Jó, remélem jól is érzik majd magukat... kettesben, ha már neked dolgoznod kell.

Előzmény: More Joy (19045)
More Joy Creative Commons License 2019.05.17 0 0 19046

Ez tényleg haladás. Jól össze fognak szokni és nem lesz akadálya a hármasnak. Ahogy látom, a feleségeden már nem fog múlni az egyre mélyülő kapcsolatuk, ő nagyon akarja már a srácot. Ugye milyen jó a párodat (újra) feldobottnak, kivirultnak látni? Legalább boldog, megkapja amire szüksége van. Nem gondoltatok arra, hogy már eléggé ismeri őt és mehetne a szex gumi nélkül is?

És a szerda hogy sikerült?

Előzmény: Békéltető (19020)
More Joy Creative Commons License 2019.05.17 0 0 19045

Nem szoktunk le róla, csak nekem sok a meló mostanában. Holnap is. Pedig holnapra hármas kiruccanást terveztünk, így a párom le akarta fújni. De aztán hallgatott rám, menjenek el nyugodtan nélkülem is. Az én munkám miatt ők még érezhetik jól magukat...

Előzmény: Törölt nick (19023)
More Joy Creative Commons License 2019.05.17 -1 1 19044

Tulajdonképpen te ismered legjobban a párodat. Te tudhatod, mennyire komoly a szigorú elutasítása. Az előéletéből jól lehet következtetni a hajlandóságára. Ha te vagy neki az első... harmadik pasija és mind hosszú kapcsolat volt neki, nehéz a dolog. De ha előtted már 10+ faszija volt tele rövidekkel és egyéjszakásokkal, akkor csak színjáték a nem akarás.

 

Amúgy ha nagyon konzervatív, felesleges is vele próbálkozni. Nekem régen volt olyan nőm, aki erősen az volt. Csak ágyban volt hajlandó kefélni, fenékbe nem engedte... és amikor csak megemlítettem, hogy mással is lefeküdhetne, rögtön elbőgte magát. Ő alkalmatlan volt erre. Sokáig nem is bírtam ki mellette.

Előzmény: Kiváncsiy (19043)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!