Keresés

Részletes keresés

Wágner úr Creative Commons License 1998.06.03 0 0 2
gejza sztrovacsek! Nem egészen értem a felháborodásodat, ugyanis nem annyira egyedülálló nicket választottál, hogy az akár véletlenül nem juthatott volna másnak is az eszébe. Nekem kapásból van 2 db. Géjza haverom IRL, de más hasonló egybeesésesket is sorolhatnék. A kérdés az, hogy ezzel a névhasználattal a Te nevedben ír ide a a Gejza vagy a sajátjában, hiszen egy kis odafigyeléssel megkülönböztethetők vagytok.
Ott van most a két Pokol Fejedelme, akik szintén nem tudnak valamiért a forró üstökön s a bűnös lelkeken megosztozni, úgy látszik a bolygók állása mostanában kedvez az ördögszaporulatnak. Én a helyetekben meginnék a "kollegával" Egy Pofa Sört és nem bánkódnék különösebben a dolgon. Írj olyan stílusban, ami egyedi és akkor akár a nevedet sem kell aláfirkantanod, úgyis megismer mindenki :)))

Na, egészségedre, meg a druszádéra is!

santa Creative Commons License 1998.06.03 0 0 1
Te gejza?

Ez most olyan koltoi kerdes fele, vagy mi?
Marmint hogy bunkosag-e. Hat persze, hogy az. Hasznalni a becsuletes asztalosok nikkjet, meg illyent. 1-2 megszolalas utan ugyis lebukik.
Meg lyo, hogy a Horn Gyula nem tag, mer akkor en is csak egy ilyen bitorlova valnek. Ha meg neaggyisten most lepne be, akkor pedig O. ;-))))))

Mogorva Creative Commons License 1998.06.03 0 0 0
Méghogy bunkóság? Jellemtelen bugris tahó, akinek ez örömet okoz. Körülbelül azzal egy súlyú, mikor más levelét felbontják. Persze ez is előfordul még kultúrált (?) országokban is. :(

Ettől függetlenül, erkölcsi aggályaim félretéve, azt kell mondjam, hogy hasznos is lehet. ;-)
Pávián Fábián barátunk szívmelengetően elhúzott a búsba...
Persze ez nem menti a hackert. :)

gejza Creative Commons License 1998.06.03 0 0 topiknyitó
Barátaim!
Ehez kérném a hozzászólásokat!
Bunkóság e más nickjével társalogni?
Mivel engem is az a nagy " szerencse" ért,
hogy egy nagy kezdőbetüs Gejza lenyúlta a nickemet!
Hali gejza. :~((((

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!