Megvan a 7. könyv címe!
Az is biztos, hogy 2007-ben megjelenik!
Csupa jó hír így Karácsony előtt :-).
Kezdődjön hát a visszaszámlálás, legyen ez a "hivatalos" HP7 topic!
Én például olyan keveset aggódtam Radcliffe szeme-színe miatt, hogy az már szinte szégyen... bevallom, akkor se ezt tartanám a film legsúlyosabb problémájának, ha piros lenne a szeme...
Mert a szemüveg az jellemző a külsejére, a kócos haj meg nem annyira. Vagy fogalmazzunk úgy, hogy nekem férfiszemmel fel se tűnt se a szeme színe, se a frizurája, a szemüveg hiánya viszont feltűnt volna.
Asszem a haladós topicon volt már hasonló beszélgetés sorozat... de pl ha már Colin/Dennisből csináltak egy Nigelt, azon sem csodálkozom, hogy ennyi mindent változtattak a szereplőkön. Sőt igazából Harry/Ron/Hermione helyett lehetett volna egy Béla, és akkor nem kell csomó zsebpénzzel tölteni az affektáló/tájszólásos gyerekszínészeket.
A filmben szerepelt Lily szemszíne? Szerintem még nem, így nem kell Harry szemszínének is zöldnek lenni - majd Lily-nél figyelnek, hogy kék legyen a szeme.
Nincs mese, ki kell várnunk, amíg csinálnak belőle egy sorozatot. Mondjuk minden könyv egy évad, minden fejezet egy rész. Akkor talán meg lehetne könyv hűen csinálni. Csak akkor meg dolgozni kéne mint a güzü, hogy a gyerek színészek ne öregedjenek ki. Azaz tényleg 1 éven belül kéne leforgatni 1 évadot, utómunkálatostul, mindenestül...
Az imdb szerint 2010. nov. az első rész, 2011. május a második rész. Amit azért kár készpénznek venni, mert az imdb szerint a Félvér Herceg bemutatója is idén novemberben lesz. Kicsit lassan frissítenek :(
Radcliffe-nek meg mindegy, hogy 20 vagy 25 évesen forgatja le a filmet, megnőni már úgysem fog, és a szeme sem fog kizöldülni :( Bár tényleg nem értem, hogy mibe tartott volna legalább utólag színezni.
- Piton haljon meg, vagy maradjon életben, és jöjjön össze Hermione-vel? Nagyon köszi!!! Megmosolygtatott, pedig rég nevettem már HP hozzászóláson! Nos, igen, én nem bánnám ezt a befejezést!