Keresés

Részletes keresés

Grof Creative Commons License 2002.09.06 0 0 2621
"Én a magam részéről azon az állásponton vagyok, hogy a fiatalok ne élvezzenek igazságtalan előnyt a válogatásnál. Játszanak a mindenkori legjobbak."

Ebben egyetértünk.

"Januárban még védekező középpályásként játszott a válogatottban! Nekem egy kicsit olyan érzete van a dolognak, hogy mindenképpen be kell tenni egy-két fiatalt a csapatba."

Csakúgy, mint Sebők, nekem nála volt olyan érzésem, hogy mindenképp be kell tenni a válogatottba. Amikor védőként nem ment neki (pl. grúz-meccs), védekező középpályás lett belőle.
Abban igazad van, hogy Gelleinél is azt lehet érezni, hogy mások elvárásai alapján válogat, de hogy mikor kik azok, azt nem tudom pontosan.

"Ami Lipcseit illeti, itt inkább a kapkodást nem értem. Az egész tavasz folyamán szóba sem került még a bővebb keretben sem a beválogatása"

Szerintem Gellei eldöntötte, hogy most már nem játszatja Sebőköt, az ő helyére hozta Lipcseit, de így tényleg kapkodás-jellege van a dolognak.

Előzmény: mondial (2618)
Ciani Creative Commons License 2002.09.06 0 0 2620
Az volt a gond, hogy a 30 postaládámat mindig nézegetni elég időigényes dolog, és pont azt hagytam ki ma este :-)
Előzmény: Grof (2619)
Grof Creative Commons License 2002.09.06 0 0 2619
Nem csak magyar focis cikkeket, de egészségtelenül sokat foglalkozom a témával, ez igaz. :-)
Te meg olvashatnál leveleket is néha, mert mennék aludni (na jó, nemsokára :-) ), csak várom a választ.
Előzmény: Ciani (2617)
mondial Creative Commons License 2002.09.06 0 0 2618
"Állandóan panaszkodtok, hogy a fiatalokat kéne játszatni, de a konkrét esetekben mindig megállapítjátok, hogy még nem elég érettek. Ha nem játszanak, akkor nem is lesznek."

Én a magam részéről azon az állásponton vagyok, hogy a fiatalok ne élvezzenek igazságtalan előnyt a válogatásnál. Játszanak a mindenkori legjobbak. Persze 2 azonos képességű játékos esetén lehet, hogy célszerűbb a fiatalabbat játszatni. Gyepes pedig egy évvel ezelőtt még a Fradiban sem volt standard játékos, most Garami megtalálta a posztját a védelem baloldalán. Januárban még védekező középpályásként játszott a válogatottban! Nekem egy kicsit olyan érzete van a dolognak, hogy mindenképpen be kell tenni egy-két fiatalt a csapatba. Szerintem ez nem jó. Gyepes játszon a Fradiban sokat, fejlődjön és ha már kész játékos lesz belőle, akkor lehet kezdőként számítani rá.

Ami Lipcseit illeti, itt inkább a kapkodást nem értem. Az egész tavasz folyamán szóba sem került még a bővebb keretben sem a beválogatása(még a ligaválogatottban sem volt benne), erre 1 meccsel a svédek előtt már biztos kezdő.

Én a magam részéről valahol megértem Sebők csalódottságát. Már a keret kihirdetésekor sem értettem a beválogatását(azelőtt pár nappal került ki a Cottbusból), de gondoltam lelkileg próbálja erősíteni a játékost Gellei azzal, hogy behívja. Erre pár nappal a meccs előtt lemond róla, mondván Sebők nem kap játéklehetőséget. Ezt a kerethirdetés pillanatában nem tudta? Ez az én szememben öngól és megértem Vilit, amikor a csalódottságáról beszél. Főleg amilyen lelkiállapotban lehet mostanság. Sebőknek azért volt biztos helye BB-nél, mert megérdemelte. Dragóner volt az egyetlen vetélytársa azon a poszton amin ő játszott.

Előzmény: Grof (2616)
Ciani Creative Commons License 2002.09.06 0 0 2617
Te tényleg magyar focival foglalkozó cikkeket olvasgatsz abban a rövid időben, amíg neten vagy? :-)
Előzmény: Grof (2616)
Grof Creative Commons License 2002.09.06 0 0 2616
---
Lipcsei tudta, hogy lesz ő még válogatott

2002. szeptember 5., csütörtök, 15:37

Négy év után került vissza a válogatott keretbe Lipcsei Péter, a Ferencváros csapatkapitánya. A 30 éves futballista a szombati, izlandi fellépésen ráadásul a kezdőcsapatban kap helyet, sőt Gellei Imre kapitány az őszi Eb-selejtezőkön is számít az utóbbi időben ismét remek formába lendült középpályásra.

Lipcseit csütörtök délben, útban Reykjavik felé, a frankfurti repülőtéren értük utol egy rövid telefonbeszélgetés erejéig.

- Négy év mellőzés után mennyi esélyt látott arra, hogy visszakerüljön a válogatottba?
- Ha hiszi, ha nem, biztos voltam abban, hogy leszek én még válogatott. Amikor először léptem pályára a nemzeti tizenegyben, azt a célt tűztem ki magam elé, hogy 25 fellépésig meg sem állok, majd az 50 válogatottság lett a nagy álmom. Jelenleg 39 szereplésnél tartok, vagyis az álomból könnyen valóság lehet, aminek pesrze nagyon örülök, s ha rajtam múlik, meg is lesz a félszáz fellépésem.

- Újbóli kerettegságában mekkora szerepe van annak, hogy a Fradiban úgy tűnik, Garami József megtalálta a képességeinek megfelelő posztot, ráadásul a zöldeknél Kapic sok terhet is levesz a válláról a középpályán?
- Egyértelműen ennek köszönhetem a visszatérésemet a válogatottba, hiszen míg korábban rendre visszavezényeltek a hátsó sorokba, s leginkább védekeznem kellett, addíg Garami Józsefnél a játékomban 60-40 százalék az arány a támadások javára. Mondanom sem kell, ez igazán testhez álló feladat számomra, s való igaz, Kapiccsal is remekül megértjük egymást a Fradiban. Remélem, mindezt a válogatottban Dárdai Palival párban szintén meg tudjuk valósítani.

- Vagyis hasonló taktikai feladatot kap Izlandon is, amit a Fradiban megszokott?
- Igen, s bízom abban is, hogy sikerrel járunk Izlandon, ezáltal a svédországi Eb-selejtezőn is pályára léphetek. Tisztában vagyunk azzal, hogy nem lesz könnyű a reykjavíki meccs sem, hiszen az északi stílus ellen végig koncentrálni kell, s mindez fokozottan igaz az izlandinál képzettebb svéd együttesre.

- Elsősorban miben bízhatnak a magyar szurkolók az Eb-selejtezőkön?
- Abban, hogy végre állandósul a keret, kialakul az alapcsapat, s ha kinevetnek, ha nem, én úgy érzem, sikeresen szerepelünk majd az Eb-selejtezőkön. Reményeim szerint már a stockholmi kilencven percen is, igaz, előbb Izlandon kell bizonyítanunk, hogy nem a levegőbe beszélek.

Bánki József

[origo]
---

Lipcsei 30 éves? Azt hittem több, így még lehet pár jó éve.

Lőw szerintem a posztján már most van olyan jó, mint Mátyus, és nekem Gyepes beállításával sincs problémám. Állandóan panaszkodtok, hogy a fiatalokat kéne játszatni, de a konkrét esetekben mindig megállapítjátok, hogy még nem elég érettek. Ha nem játszanak, akkor nem is lesznek.
Lehet választani a (Ti szavaitokkal) "sokszor leszerepelt" idősebb játékosok és a "még éretlen" fiatalok között, más lehetőség sajnos nincs, nem nagyon rajzanak itt az Owen-szerű fiatal tehetségek...

mondial: (mivel leginkább Te szoktál Sebők-párti lenni) Sebők talán a képességei alapján még beférne, de az ő hozzáállásának szerintem nincs helye a válogatottban. Bicskeinél behízelegte magát és rajta éreztem leginkább azt, hogy bérelt helye van, ezért is lehet már most 50-szeres válogatott, ennyire azért messze nem jó. Ha pedig valaki megsértődik azért, mert nem válogatják be úgy, hogy nincs csapata és a válogatottban is régóta nem volt jó meccse, az is elmond valamit.

mondial Creative Commons License 2002.09.05 0 0 2615
Tehetséges játékosnak tartom, de még életkorának köszönhetően kevés tapasztalattal rendelkezik. Ez az a dolog, ami nagyon fontos a védőposzton, főleg a magyar válogatott esetében. Ezenkívül nekem nem tűnik kiforrott érett játékosnak, eléggé szeleburdi a srác. Van még hova fejlődnie.

Azon a poszton amit a válogatottban és a Fradiban játszik tökéletes megoldás lehetne a Juhár Tamás.

Előzmény: Ciani (2614)
Ciani Creative Commons License 2002.09.05 0 0 2614
Gyepes beválogatása egy rossz vicc. Na jó, talán a keretbe befér, de azért kezdőként számítani rá... Nem sok jót ígér.
Előzmény: mondial (2613)
mondial Creative Commons License 2002.09.05 0 0 2613
Sajnos úgy érzem kapkod Gellei. Urbánt még csak csak megértem, a magam részéről már régen betettem volna a válogatottba. De Lipcseit nem tudom...Nem vagyok Fradi ellenes, de én Gyepesen sem érzem azt, hogy biztos kezdőnek kéne lennie. A többiekkel úgy ahogy egyetértek.
Előzmény: Grof (2610)
mondial Creative Commons License 2002.09.05 0 0 2612
Emlékszem a magyar-román meccsre. Ott az első félidőben Korsós valami hihetetlenül indiszponált teljesítményt nyújtott, Gellei le is cserélte ba szünetben. Szerintem ott az öltözőben történhetett valami, amit nem akarnak a nyílvánosság előtt kiteríteni. Mondjuk ez csak spekuláció és tán nem is kéne ezzel foglalkozni.
Előzmény: Büyük (2609)
HT Miskolc Creative Commons License 2002.09.05 0 0 2611
ez teccik...

"Komjáti fegyelmet és figyelmet kér

2002. szeptember 4., szerda, 17:31


Szerda délelőtt bemutatkozott csapatának Komjáti András, a Sopron új vezetőedzője.

...

- Mennyiben segíti a munkáját, hogy tavaly a Vasassal hasonló helyzetben volt, azaz a kiesés elleni harc kellős közepén kellett dolgoznia?
- A szituáció ugyanaz, azzal a különbséggel, hogy az akkori Vasahoz képest a mostani Sopron jobb játékosállománnyal rendelkezik.

...

Bánki József"

[origo]

az akkori vasasból Komjáti fegyelmet és figyelmet kér

2002. szeptember 4., szerda, 17:31


Szerda délelőtt bemutatkozott csapatának Komjáti András, a Sopron új vezetőedzője. A tréner Bognár Györgyöt váltotta a kispadon, utóbbi pedig a leköszönt Klement Tibor utódja lett a klubigazgatói poszton. Így aztán két egykori válogatott labdarúgó felelőssége lett, hogy a Sopron elinduljon felfelé a tabellán, ami nem lesz nehéz feladat, hiszen jelenleg az utolsó helyen áll a bordó-szürke alakulat.

- Mivel indított a soproni öltözőben?
- Bognár Gyuri röviden bemutatott a játékosoknak, majd magunkra maradtunk az öltözőben, s elmondtam a fiúknak, hogy a csapat jelenlegi helyzetében mi vihet előre bennünket. Fegyelmezettséget, kellő motivációt és oldott öltözői légkört kértem a játékosoktól, hiszen görcsösen nem lehet futballozni. Mint ahogy fegyelmezetlenül sem, s aki ez ellen vét, a számonkérést sem kerülheti el.

- A játékosok miként fogadták a mondandóját?
- A sikertelenség miatt kissé letargikus a hangulat az öltözőben, ráadásul egy új edzőt mindig visszafogottabban fogadnak, vagyis kivárnak. Nekem ezt az állapotot kell kihasználni, nehogy azt higgyék, egy "papírmasé" edző érkezett hozzájuk, ezért is jobb tisztázni az álláspontokat azonnal.

- Egyetért azzal, hogy a soproniak játékosállománya a jelenlegi poziciónál lényegesen többre hivatott?
- Ezzel kár lenne vitatkozni. Igaz, azért kis időnek el kell telnie, amíg teljesen megismerem a keret összes tagjának képességeit. Szombaton Simon Tibor emlékére a Ferencvárossal játszunk idehaza, majd szerdán Tapolcán lépünk pályára a Magyar Kupában, szombaton pedig a Békéscsabát fogadjuk bajnokin, s ez az a 90 perc, amit kötelező megnyernünk. Egyébként azért is ragaszkodtam ahhoz, hogy az eddigi pályaedző Farkas József maradjon mellettem, mert ő igazán ismeri az együttest. A másik segítőm Farkas Tibor lesz, akivel a Vasasban és az MTK-nál is együtt dolgoztam, sőt, évekig egy csapatban futballoztunk Angyalföldön.

- Mennyiben segíti a munkáját, hogy tavaly a Vasassal hasonló helyzetben volt, azaz a kiesés elleni harc kellős közepén kellett dolgoznia?
- A szituáció ugyanaz, azzal a különbséggel, hogy az akkori Vasahoz képest a mostani Sopron jobb játékosállománnyal rendelkezik. Az angyalföldieket sikerült felráznom annyira, hogy legalább maradt némi esély a bennmaradásra. Más kérdés, hogy ez végül nem sikerült, amit én sajnálok a legjobban. Sopronban azonban nem a kiesés elkerülése az első számú cél, hanem hogy minél feljebb kússzunk a tabellán.

Bánki József

[origo]

az akkori Vasasból mennyi válogatott is volt???

Grof Creative Commons License 2002.09.05 0 0 2610
Mondial, mondtam én, hogy lesz itt Urbán és Lipcsei egy csapatban:
:-)
---
Gellei a stockholmi csapatot játszatja Izlandon

2002. szeptember 4., szerda, 17:52

Csütörtökön indul Izlandra a magyar labdarúgó-válogatott, amely az október 12-i, stockholmi, Svédország elleni Eb-selejtező főpróbájának tekinti a reyjkjavíki fellépést.

"A tavaszt a kísérletezésre áldoztuk, ám most már összeállt a fejemben egy 24-25 fős keret, amelyen csak sérülések, vagy súlyos formahanyatlás okán változtatnék" - mondta Gellei Imre szövetségi kapitány. "Már Izlandon is azt az együttest akarom szerepeltetni, amely a svédországi Eb-selejtező rajtján is pályára lép."

- Mely posztokon akadnak még kérdőjelei?
- Tagadhatatlanul vannak még kérdéses helyek a csapatban, főként a középpályán és a csatársorban gondolkodom még az összeállításon.

- Ezek szerint a spanyolok elleni védelemmel hosszú távon is számol.
- Valóban, hiszen például a ferencvárosi Dragónerrel szakmailag elégedett vagyok. Ő a ligaválogatottban, majd a horvátok ellen is jó teljesítményt nyújtott. Az MTK elleni szabálytalansága miatt megkapta a büntetését, amit nem szeretnék kommentálni, hiszen valószínűleg Garami József, a Fradi szakvezetője is számít rá a Kocaelispor elleni UEFA-kupa mérkőzésen, ahogy a válogatottban is szükség van a játékára. Dragóner mellett a szintén rutinos Urbán, valamint a fiatal, ambiciózus Gyepes kap lehetőséget, a bal oldalon pedig Lőw Zsolt az első számú jelöltem, míg a jobb oldalon a jelenleg vakbélműtét után lábadozó Bodnár Lászlót, az általam ugyancsak sokra tartott Fehér Csaba helyettesíti. Az említettek előtt pedig két kiforrott futballista, Dárdai Pál és Lipcsei Péter feladata lesz a minél folyamatosabb játék kilakítása.

- S ezzel el is érkeztünk a támadókhoz, illetve a játékmesterek személyéhez.
- Nem mondom, hogy ez ügyben gondjaim lennének, de még gondolkodom, kiket küldök pályára Izlandon a Miriuta, Lisztes, Tököli, Fehér Miklós, Kenesei kvintettből.

- Noha kapitányi székfoglalójában kijelentette: csak azokat a labdarúgókat válogatja be, akik rendszeresen játszanak a klubjukban, Fehér Miklósnak mégis lehetőséget adott, ám a Cottbusból a napokban eltanácsolt Sebők Vilmost Izlandra sem viszi ki.
- A két eset között nagy a különbség. Fehér Miklós kálváriája kezdetén még volt idő a kísérletezésre, most már nincs. Izlandon ugyanis főpróbát tartunk, azaz azt a csapatot akarom játszatni, amely Stockholmban is pályára lép a svédek ellen.

- Mi az, amiben sürgősen és elsősorban javulnia kell a válogatottnak?
- Rossz lenni tapasztalni még egyszer azt a fölényt, ami labdabirtoklásban nyilvánult meg a spanyolok javára ellenünk, hiszen ez mindig magában hordozza a biztos vereséget. Törekednünk kell arra, hogy a meccs nagy részében nálunk legyen a labda, továbbá az adódó lehetőségeinket is illene jobban kihasználnunk. Amennyiben így lesz, az eredmények sem maradhatnak el.

Bánki József

[origo]
---

Büyük Creative Commons License 2002.09.04 0 0 2609
Korsós Gyurival kapcsolatban nem volt semmi komolyabb gond a válogatottnál. Egyszerűen csak elfelejtődött. Gelleinek megvan a saját köre, abból válogat. Ezt nem is akarom nagyon feszegetni, kényes téma. Gyurinak tényleg helye lenne a válogatottban. De talán ha egy másik szövetségi kapitány lesz (ide kizárólag kemény, külföldi kell), akkor a legjobb válogatottunk játszhat. Addig meg nézzük az manager-válogatottat.
mondial Creative Commons License 2002.09.04 0 0 2608
Erre emlékszem. Addig voltak gyengék, amíg Herzogot nem váltotta fel Lisztes. Az osztrák annyira ki is kopott a csapatból, hogy télen már Ausztriában focizgatott.:))

A Stuttgartban alig játszott.:)

Előzmény: Ciani (2607)
Ciani Creative Commons License 2002.09.04 0 0 2607
Pont a végére jött föl!
Persze az utolsó meccsüket elbukták, de ezért nem érheti őket feddés, a legjobbtól nem szégyen idegenben kikapni :-))
Nagyon rosszul kezdtek viszont, de tavasszal szerintem ők szerezték a legtöbb pontot (lusta vagyok utánanézni :-)). És valóban voltak néhány hétig 5-6. hely körül.

És akkor tavasszal Lisztes tényleg magasan felülmúlta önmagát. De a sok alibizésről még mindig nem szokott le teljesen (a Stuttgartban szinte mást se csinált)

Előzmény: mondial (2606)
mondial Creative Commons License 2002.09.04 0 0 2606
Nem hiszem. Akkor mi a marharépáért edzegetett kint több hétig? Mint említettem nem küldték volna el alacsonyabb osztályba, mivel akkortályt már életbe lépett az a szabály, miszerint egy olasz csapat mindössze egyetlen EU-n kívüli állampolgárt igazolhat. Cosmi pedig igenis igényt tartott volna Mátyusra.

A Werder a végére kipukkant ugyan, de ha jól emlékszem volt egy olyan időszaka a bajnokságnak, mikor tartósan az első 5-ben tartozkodott. Akkoriban ment Lisztesek is.

A skót bajnokság magasan a magyar felett kvalifikált bajnokság és nem csak a Rangers és a Celtic miatt. Persze ez a 2 csapat messze kiemelkedik a mezőnyből, de a többi csapatban is játszanak nemzetközi szinten jó játékosok(éppen csak a Hiberniansból említettem De La Cruzt).

Előzmény: karesz4 (2605)
karesz4 Creative Commons License 2002.09.04 0 0 2605
Üdv!

Az csak a favágó verziója volt, hogy kell az edzőnek, csak nem tudtak megállapodni... Ezt a klub szóvivője akkoriban cáfolta... Egyedül mátyus állította, hogy az edző azt mondta, hogy kell neki... ennek ellenére egy tesztelés után elküldték, azzal, hogy a negyedosztályban esetleg számításba veszik, ha meg tudnak állapodni a fizetését illetően... na ebben az ügyben nem tudtak megállapodni... nem mindegy!!!!!

kicker lista? Elég furcsa volt...
ráadásul vakok közt félszemű a király, ugyanis a werder igencsak harmatos volt tavaly... ha összekapják mgukat kicsit anyagilag, biztos, hogy igazolni fognak egy jó középpályást, és akkor balerina ismét átadólistára kerül...

A skót bajnokság egy kalap sz... sajna... az áruló skótok inkább elmennek angliába...

Karesz

Előzmény: mondial (2602)
mondial Creative Commons License 2002.09.04 0 0 2604
Maldini balhátvéd. De La Cruz jobbhátvéd, de legalább is jobboldali középpályás. Az Olasz-Ecuador meccsen bizony Paolo nem bírt vele.

Ez az alsóbb ligás megoldás tudtommal nem merült fel. Nem valószínű, hogy alsóbb ligába küldték volna, vagy erre pazarolták volna el azt az egyetlen nem EU-s igazolásukat?

Előzmény: sir_bobby_charlton (2603)
sir_bobby_charlton Creative Commons License 2002.09.04 0 0 2603
Azert ezt a verziot igen kemenyen cafolja az, ahogy ez az ugy folytatodott: Matyus ugyan nem tudott megegyezni az anyagiakban a Perugiaval, ugyanakkor felmerult, hogy elszerzodik Cosmi alacsonyabb osztalyban szereplo klubjaba. Bizonyara ott jobban megfizettek volna ot. :-)))
Hogy Maldinit lefocizta: az eppen nem az o oldala.
Nagyobb baj, hogy miatta kaptuk az elso golt, es a 2000/2001-es szezon valogatott meccsein a legtobb kapott gol Matyus lelken szarad.

Előzmény: mondial (2602)
mondial Creative Commons License 2002.09.04 0 0 2602
Tehát akkor Thomas Schaaf egy szakmailag analfabéta béna edző, aki látott valamicske kis fantáziát ebben a játékosban. A Kicker még alkalmatlanabb, vagy hogy lehet az, hogy beteszik a legjobb középpályások közé? Szakmailag 0 az az újság. Vicces, de én nem úgy emlékszem, hogy átadólistára tették volna. De mindegy, ezen ne vitázzunk. Idén még nem láttam egy Werder meccset sem teljes egészében, de azt tudom, hogy sérült(vagy beteg valami ilyesmi) volt és ezért nem kapott annyi játéklehetőséget amennyit tavaly.

Mátyus ott volt Perugiában, Serge Cosmi megnézte és kijelentette, hogy neki szüksége lenne erre a játékosra. A dolog ott bukott meg, hogy Mátyus nem tudott megegyezni a vezetőkkel. Bármit mondasz is, ez az igazság. Szóval a skót bajnokság nem nagy szám? Ez azért erős túlzás. Abba a csapatba szerződött, amelyből éppen nyáron igazolt el a vb egyik felfedezettje az ecuadori De La Cruz. Az ő ismertetőjele, hogy lefocizta Paolo Maldinit a pályáról az olaszok elleni meccsen. A skót bajnokság erősebb az osztráknál, de a belgáét még nem éri el.

A Celtic kiesett ugyan, de ennél nagyobb meglepetések is történtek már a focivilágban.

Előzmény: karesz4 (2601)
karesz4 Creative Commons License 2002.09.04 0 0 2601
Üdv!

Tévedsz!
Balerinát Stuttgartban átadólistára tették, azzal, hogy keressen magának klubot.
Werdert megvette, de ott sem alkotott maradandót, tavaly még úgy ahogy ment neki, mostanában meg egyre szarabb...

Mátyus azt állította, hogy hívták Prugiába... nos ebből annyi igaz, hogy a managere ajánlotta oda, megnézték, majd elhajtották... Ahogyan Cottbusból is... Átadólista... egyik napról a másikra... Hibernians? Vicc! A skót bajnokság talán még a mgyarnál is ócskább... A tornymagasan győztes Celtic egy ócska svájci csaőattal szemben esett ki sajnos... A keltákon kívül van még egy nagymúltú, ám szerény jelenű prosti csapat a Rangers, és ezzel vége is... a többi még a magyar nb1-ben is kínlódna... Nem véletlenül akar a Celtic meg a prostik az angol bajnokságban szerepelni, akár alacsonyabb osztályban indulva...

Vili maga a siralomház...

Karesz

Előzmény: mondial (2592)
balage111 Creative Commons License 2002.09.04 0 0 2600
Sajnos az tényleg igaz, hogy válogatott szinten talán 1 kezemen megtudom számolni, hogy hány jó meccse volt...
Előzmény: mondial (2599)
mondial Creative Commons License 2002.09.04 0 0 2599
Lisztes a válogatottban alibizik szvsz. De én inkább úgy fogalmaznék, hogy nem találja a helyét. Mintha, nem találná fel magát abban a vezérszerepben amit rákényszerítenek. Lehet, hogy ez az oka a válogatottbéli szenvedésének. De a Werderben jól játszik.
Előzmény: Ciani (2597)
balage111 Creative Commons License 2002.09.04 0 0 2598
Igen ez aztán a fiatalítás: Kuttor, Juhár most Lipcsei...

Esetleg talán még Bognár Gyurit vagy Détárit kellene visszahívni, persze csak is fiatalítási céllal:)

Előzmény: HT Miskolc (2594)
Ciani Creative Commons License 2002.09.04 0 0 2597
Nézz meccseket! Leszarom a Kickers listáját, mert látom, hogy állandóan menekül a labda elől.

Maggath talán nem véletlenül nem bízik a magyarokban. Tény, hogy ő a Vfb-t is kihúzta a szarból.

Előzmény: mondial (2595)
mondial Creative Commons License 2002.09.04 0 0 2596
Szerintem ez a fiatalítás mizéria marhaság. Játszanak mindig a legjobbak! Persze ez csak magánvélemény.
Előzmény: HT Miskolc (2594)
mondial Creative Commons License 2002.09.04 0 0 2595
Igen, valószínüleg ezért került a Kicker játékosrangsorában olyan előkelő helyre.:)) A középpályások között ha jól emlékszem 5.-ik lett, de lehet, hogy előrébb végzett. Erre már nem emlékszem.

Stuttgartból azért jött el, mert Magath utálja a magyarokat és ezért nem számított rá alapemberként. Az a Werder amely jobb a Stuttgartnál, viszont kezdőemberként számít rá.

Előzmény: Ciani (2593)
HT Miskolc Creative Commons License 2002.09.04 0 0 2594
Gelei a fiatalokra épít!!! A Halmai-Sebők váltás után következik az újabb fiatal tehetség bedobása a mélyvízbe, Sebők helyett Lipcsei :-ĐĐĐĐ
Előzmény: karesz4 (2591)
Ciani Creative Commons License 2002.09.04 0 0 2593
Lisztes a legnagyobb alibi játékos a Bundesligában.

Lehet, hogy magától jött el Stuttgartból, de az se volt véletlen.

Egyébként benne sokkal több volt.

Előzmény: mondial (2592)
mondial Creative Commons License 2002.09.04 0 0 2592
Stuttgartból nem elzavarták, hanem ő jött el. Brémában stabil kezdő, de az utóbbi fordulókban sérüléssel bajlódott. A Bremen szar?:) Hát egy Bayernhez képest egészen biztosan.:)

Mátyus bármennyire is favágó mégis hívták Perugiába, Franciaországba, a Cottbusból sem a tudása miatt jött el szerintem. Ráadásul most a skót élvonalban légióskodik, és hírek szerint csapata egyik legjobbja.

Vili az ukránok ellen?

Most tökmindegy, hogy utálom őket vagy kedvelem a játékukat, nem ez a lényeg. Hanem az, hogy igenis ott van a helyük a válogatottban, annál az egyszerű oknál fogva, hogy nincsenek náluk jobbak. Miféle fiatalok? Löw nem jobb Mátyusnál. Lisztes helyén nekem senki sem ugrik be, aki helyettesíthetné. Sebők viszont egyelőre úgy tűnik pótolható.

Ezzel a témával téged mindig ki lehet hozni a sodrodból.:)

Előzmény: karesz4 (2591)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!