Megkérek minden Honfoglalóst, hogy a Honfoglaló fórumcsoporttal kapcsolatos, moderátoroknak/ról vagy moderátori beavatkozást igénylő észrevételt, megjegyzést ebbe a topicba írjon. Minden más topicban elhelyezett, moderátori illetékességű hozzászólás szankciókat von maga után. Még a dicsérők is. Köszönöm
Játékchat-tel kapcsolatban:
info@honfoglalo.hu
A freemail, mint ingyenes szolgáltató nem garantálja, hogy minden levelet megkapsz. Időnként dds támadásként fogja fel a hírleveleket és a jelszó kéréseket, és a teljes domain tartományról érkező levelezést kukázza. Utána hónapokig tartó levelezésbe kerül, hogy kivegyék az adott domaint. Ez az ingyenesség ára, és még az, hogy minden levelet elolvasnak és a kinyert adatokat pénzért eladják.
Vaooo... Most böngészem itt a beírásokat és végre meg van a rejtély, hogy vajon a tizenvalahány levelemre miért nem kaptam egy telibebombázott választ se!
A freemailem a hibás, az a tetves!... A 21. században... Ja...
Kívülről nehéz megsaccolni hogy mennyi lehet a freemail-es játékosok száma, de szerintem bőven 50 százalék felett vannak. Ők nem számítanak az üzemeltetők szemében. Ezt már elsírtuk párszor, mint ahogy azt is, hogy még mindig angol szövegek találhatok leírásokban, megdöglesztették a levelezést, hogy csak a saját sirámaimat ismételjem.
Ez itt a Fórum moderációs topicja. Csak a Fórumé. Játékkal kapcsolatos kérdést az info@honfoglalo.hu e-mail címre írj, vagy a Honfoglaló facebook oldalán próbálkozz. (A Súgóban sajnos én sem találtam erről semmit.)
Honfoglaló alkalmazással lenne problémám. Már meglévő profilt szeretnék facebookal összekötni, a különszobás lehetőség miatt. Kéri is a jelszót, kiírja, h sikeres, majd a különszobában még sem jelennek meg az ismerősök, nem sikeres valami miatt az összekapcsolás. Le tudná írni nekem pár lépésben, hogyan is kellene megcsinálni, hogy sikeres is legyen?
Több hete nem tudok belépni az oldalra, hiába kértem jelszóemlékeztetőt nem érkezett semmi. A megadott email címre(info@honfoglalo.hu) több levelet is írtam, egyszer érkezett válasz, hogy nézzem meg a jelszóemlékeztetőt a spam mappában...., de azóta semmi. Csináltam új regisztrációt, de mivel rengeteg segítség és aranytallér állt rendelkezésemre a korábbi profilon, így nem szeretnék újra vásárolni. Az érdekelne, hogy mi a megoldás? Hol tudok panaszt tenni? Tegyem fel a facebook oldalra?
A probléma az volt,hogy mindkettő az első 100-ban szerepelt,ezért az egyiket lebutítottam picit és vigyázok,hogy ne kerüljön be.Rengeteg embernek van kettő vagy több nickje,nem ez volt a gondjuk .
ÜdvözletemNevet szeretnék változtatni (játékon belüli nevet) és az lenne a kérdésem, hogy erre hogyan lenne lehetőségem?Ha esetleg itt megtudnák oldani jó lenne ha megváltoztatnák a nevemet.Jelenlegi Nevem: AbroholosAz új nevem amit szeretnék: GyurmAbel
Egy kérdésem lenne. Hogyan lehet egy meglévő fiókot a Facebookommal összekötni? Mert most van egy alap újonnan létrehozott Facebookos. De nekem eddig volt egy külön regisztrált fiókom is.