Vaterás és egyéb licitnövelés portálok linkelése nem megengedett - törléssel, tiltással jár.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Jelenleg nincs ennél jobb cropos dslr. Sem zajban, sem fps-ben, sem felbontásban nincs kihívója. És bizony ráhibáztál, mert korban sem. Sem itt, sem a Nikonnál. Valószinűleg nem is lesz.
Fullframe-re váltás miatt eladó egy hibátlan Canon EOS 90D, dobozzal, töltővel, nyakpánttal, 1db gyári akkuval és egy utángyártott Meike markolattal.
Leginkább személyes átvétel, de a foxpost is megoldható a vevő terhére. Érdeklődni emailben. Kérésre küldök még fotót. Exposzám<41000 Serial: 193053001256
Kategória váltás miatt eladóvá vált szinte új Canon EOS R gépem, hobbiszerűleg használtam kirándulások alkalmával 14500 expó került bele, kifogástalan állapotban van, minden tartozékával, kivéve dobozát. Sz 453024000243
Eladósorba került a képeken látható, gyönyörű állapotban lévő, por és minden egyéb szennyeződéstől mentes Canon EF 70-200mm f/4L IS USM objektívem.
2018 tavaszán vásároltam, és az elmúlt 5 évben kizárólag évente néhány alkalommal, utazások során használtam, és ahogyan látható, nagyon vigyázott darabról beszélünk.
Egyetlen helyen van rajta kopásnyom, az állványgyűrű alatt, de ezt már így vettem. Eredetileg nem volt hozzá állványgyűrű, de sikerült szereznem egy gyárit.
A frontlencsét nálam a kezdetektől Hoya UV szűrő védte. Igen, képstabilizátoros változat!
Mindene megvan, mintha boltból származna: - doboz - szütyő - napellenző - első-hátsó kupak - valamennyi leírás - GYÁRI ÁLLVÁNYGYŰRŰ Személyes megtekintést, kipróbálást preferálok, amelyre Miskolcon és környékén van lehetőség.
Eladó egy makró fordító gyűrű Canon EF/EF-S bajonettel és 67mm szűrőmenettel. Új állapotú, nem használtam. S/N: nincs
67mm-es szűrőmenetű objektíveket (nem csak Canon!) lehet fordított (reverse) módban Canon EF/EF-S bajonettes gépvázakhoz (analóg és digitális) csatlakoztatni.
Sziasztok. Eladóvá vált szeretett Canon 1300D fényképezőgépem sn: 213073050138. Milcre váltottam, és sokáig a szekrényben várakozott, de ideje, hogy valaki mást boldogítson. Adok hozzá 3 objektívet, Sigma 18-250mm f/3,5-6,3 DC MACRO OS HSM sn: 1007078, Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 Is STM sn:58760106, Canon EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM sn:241200166, 2db akkut, 8 gb memória kártyát, és nyakpántot. Megtekinthető Hatvan, Aszód, Gödöllő, Budapest vonalon. Az ár 195 ezer forint.
Sziasztok. Eladóvá vált szeretett Canon 1300D fényképezőgépem. Milcre váltottam, és sokáig a szekrényben várakozott, de ideje, hogy valaki mást boldogítson. Adok hozzá 3 objektívet, Sigma 18-250mm f/3,5-6,3 DC MACRO OS HSM Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 Is STMCanon EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM2 akkut, 8 gb memória kártyát, és nyakpántot.Megtekinthető Hatvan, Aszód, Gödöllő, Budapest vonalon.
Eladó egy Sigma (Canon EF) 50-150 f 2.8 os hsm, egy TTartissan EF-SE adapterrel, dobozával, és tartozékaival. Az objektív hibátlan állapotú, garancia nincs már rá. Az adapterrel az összes fókuszmód megfelelően működik. Sajnos a frissített firmware-rel a stabilizátor visszajelzése nem működik a vázon.
Az objektív ára 155 000 huf az adapteré 25 000, az adapter akkor eladó külön, ha az objektív már elkelt. SN:12931869
Jó állapotú karc és pormentes, hibátlanul működő második generációs L sorozatú alap-zoom.
Napellenzővel és kupakokkal együtt, kipróbálni megvenni a 18. kerületben lehet. Egy kisebb "hibája van" az alsó (zoom) gumigyűrű laza, de 3e Ft-ért eredetit lehet rendelni hozzá, aminek 20 másodperc a cseréje.
Azért a programok közel sem mindenhatóak: hogy bánsz a hex editorral amikor a szoftvered önmagától nem tud mit kezdeni egy problémával?
Utoljára pár napja kellett egy EOS R-ből (egyébként mindegyik R szériás modell érintett) származó kártyáról mentett adatokat hex editorban szerkesztenem mert egyes képek kisebb-nagyobb része egyszínű szürkévé vált (vagyis megsérült), kriksz-kraksz fájlnevek jelentek meg, ráadásul a DCIM mappa teljes tartalma eltűnt, vagyis átváltozott egyetlen, ~600 MB-os fájllá (lásd a csatolt képet). Volt vele munka bőven mert csak egyedileg, hex editorban szerkesztve az adatokat lehetett javítani, ugyanis a váz véletlenszerűen ír bele a kártya adatstruktúrájába a már rajta lévő adatokat eltolva, így az adatmentő szoftverek nem tudják a véletlenszerű offset változásokat lekövetni (minél többször ír bele, annál jobban eltolódik a többi LBA). Ha pont egy képet tartalmazó adatterületre ír, akkor az a kép megsérül és megjelenik a szürke zóna. Ha a fájltáblába kerül hiba, akkor akár a kártya teljes tartalmát is eltüntetheti, mint itt is történt. Sokan vírusnak hiszik pedig nem az (vagyis lehet, hogy van ilyen vírus, illetve a kártya NAND-jának fizikai bithibája is okozhat hasonló tüneteket, de szerencsére könnyen megúszta mert ebben az esetben nem a kártya volt hibás, csak a váz írt rá rosszul).
A Sandisk, Lexar, stb. kártyákkal kapott szoftvereket én elajándékoztam, mert nincs szükségem rájuk az általam használt megoldások mellett.