Keresés

Részletes keresés

agymosott09 Creative Commons License 2021.01.23 0 0 169754

Szerintem is biztos, hogy túl drága a BVB-nek. De annyira nem is nagy szám. Most végignéztem az összes jelöltről egy pár videót, ami persze annyira sokat nem ér, hiszen a legjobb védések csak legfeljebb a felét mutatják meg a sztorinak. De az összes felsorolt közül nekem Gulácsi és Kobel volt a két legmeggyőzőbb. 

Előzmény: Racilaci (169753)
Racilaci Creative Commons License 2021.01.23 0 0 169753

Kizártnak tartom, hogy Onanát megfizesse egy BuLi-csapat.

Előzmény: agymosott09 (169751)
agymosott09 Creative Commons License 2021.01.23 0 0 169752

*Kobel svájci

Előzmény: agymosott09 (169751)
agymosott09 Creative Commons License 2021.01.23 0 0 169751

Persze a fórumban egy csomó név pörög:

 

a leggyakrabban emlegetett a barcás nevelésű kameruni Onana az Ajaxból, ha szavazni kéne, a transfermarktosok őt vinnék. 

de előfordul az osztrák Kobel a Stuttgartból

és Casteels, akit korábban én is szívesen láttam volna nálunk

továbbá Alban Lafont, akit én három éve hoztam volna Toulouse-ból, de a Fiorentina vitte el, most pedig a Nantes-ban van kölcsönben. Róla akkor azt hittem, szupersztár lesz, de a firenzeieknél nem vált be. A Nantes-ban újra jól megy neki. Szerintem ez elég gyenge pedigré. Nekem már nem opció.  

 

Aki viszont még nekem amúgy beugrana, mint reális opció: Zack Steffen, a City második kapusa. Tavaly a Düsseldorfban kimagaslóan teljesített, nem véletlenül vitte vissza Pep, de a kispad szerintem kevés neki. Ő részben német származású, és beszél is németül, mert korábban a Freiburg utánpótlásában is eltöltött némi időt. 

Racilaci Creative Commons License 2021.01.23 0 0 169750

Viszont ha Gulácsi átmenne a BVB-hez, akkor a legszarabb ellenfél ellen is közvetítenék a Dortmund-meccseket-:)

Előzmény: agymosott09 (169748)
Racilaci Creative Commons License 2021.01.23 0 0 169749

Magyarként nagyon nehéz megítélni Gulácsit, mert ha nem közvetítik a Lipcse-meccset, akkor az összefoglalóban a komolyabb védéseit mindig bejátsszák, a bizonytalanságait meg kihagyják. Ha közvetítik, akkor pedig az torzítja az ember érzékelését, hogy a riporter állandóan őt dicséri, kb. már azért is kap egy nagy mezei piros pontot, ha jól áll a kapuban, miközben a többiek a középpályán adogatnak. (Ugye, ebben Faragó Ricsi a nagymester.)

 

Emellett összerakott védelem és középpálya mögött játszik, s nemigen volt megkínálva az elmúlt két évben olyan meccsel, amikor kifejezetten zúdultak volna rá a támadások. Az tény, hogy voltak nagy bravúrjai, s ritkán lepkézik. Egyébként tavaly nagyjából ugyanannyi gólt hozott össze a Lipcse-védelem, mint a BVB vagy a Gladbach - az idén viszont tényleg erősek hátul.

 

Ugyanakkor amolyan csendes fajta, nem az a szent őrült, akiről tegnap beszéltünk, s akire olyan nagyon támaszkodhatna a csapat meccs közbeni krízis idején.

 

Szóval Bürkinél jobb, de Bürki-típusú kapus.

Előzmény: agymosott09 (169748)
agymosott09 Creative Commons License 2021.01.23 0 0 169748

A transfermarkt fórumokban körbenézve Bürki utóbbi hetekben mutatott produkciója nem csak nálunk verte ki a biztosítékot, és jópáran Gulácsit szeretnék elhozni, akiről most derült ki, hogy van egy "alacsony" AK-ja. 

Nem tudom, ki mit gondol róla, szokott lepkézni ő is olykor, de szerintem Bürkinél jobb, és hirtelen nem tudok más olyan kapust, akire ez igaz, és a koronasújtotta büdzsével finanszírozható lenne. A fórumban megosztottak a hozzászólók, vannak, akik szerint egyértelműen jobb Bürkinél, mások szerint ugyanaz a kaliber. Vannak, akik szerint a Liverpool kapus-tehetségét, az ír Caoimhin Kelleher-t szeretnék nálunk látni, akinek nincs sok perspektívája Allison mögött, és Allison is fiatal még. 

Én első körben Nübel megszerzésére tennék most egy kísérletet, aztán próbálkozzunk az írrel, és ha semmi esély nincsen egyikre sem, akkor legyen Gulácsi. De váltani kell, ez fix. 

négyévszakos Creative Commons License 2021.01.23 -1 0 169747

Azt azért ne feledjük, hogy az általad említett 3 sztárcsapatból a juve éveken át tarolta a bajnokságot, várható volt hogy egyszer megszakad a sorozat. Barca szintén egy egész mély gödörbe csúszott bele a sok megnyert cím után. Pool meg megkapott mindent 2 év alatt, amire évtizedeket vártak és most nem értik a nagy visszaesést. De a BVB soha nem volt sorozatbajnok, soha nem volt elvárás a BL döntő/győzelem, nem kellett a nagyapáink fiatalkorába visszamenni, ha bajnoki címre gondoltunk. Mi képviseltük szerintünk a stabil második helyet, akik annyira le vannak maradva a bajorokról, hogy kár megfeszülni, viszont a többiek meg annyival vannak mögöttünk, hogy középszerű focistákkal is magunk mögött tartjuk őket. Igen ám, de jött az egyre több középszer minden téren, és most ott tartunk hogy nem a második hely unalmasságáról sopánkodunk, hanem arról, hogy észrevétlenül a földbe gyalul minket a fél liga. Régen megvolt az az örömünk, hogy csak a bajorok vertek agyon minket oda-vissza, és szenvedtünk/kikaptunk rém unalmas meccseken a kiesőjelöltektől, de magabiztosan vertük a Gladbach, Kusen, Lipcse és társai szintet. Ma már ezekből a Lipcse maradt, mint egy rövid hattyúdala egy szép korszaknak. Az is csak egy fél meccsen. Nem hiszem hogy elértük a gödör alját. De hogy valami jóra is gondolhassunk, ha a Pool is így vergődik tovább, nyáron Watzke eséllyel hívhatja fel újra Kloppot és invitálhatja egy kis Echte Liebe kalandra. Ha a játékosokkal nem működött, hátha az edzővel érdemes felmelegíteni a húslevest :)

Előzmény: Racilaci (169744)
Edmund55 Creative Commons License 2021.01.23 0 0 169746

...véleményem szerint Favre  a Dortmundnál érdemi szakmai munkát nem végzett.Eltékozolt egy bajnokságot,amikor még lendületben volt a csapat.Hátrahagyott egy borzalmas örökséget,egy rossz taktikát, játékrendszert.Ezen változtatni néhány meccs után nem lehet.Terzic amit tud tenni, próbál egy támadóbb  gyorsabb focit követelni. De meg kellene tanítania a minél kevesebb hibával történő hatékony védekezést ,gólerős támadójátékot..Erre ő nem hiszem h  alkalmas.Félő a Dortmundnak marad a középszerüség  ami a következő idényben a meghatárózó játékosok elmenetele után méginkább jósolható.

Edmund55 Creative Commons License 2021.01.23 0 0 169745

Jókat írsz ,mindenki most a felszint kapargatja ,kiválasztja"kedvenc" bűnbakját és rajta tölti ki a dühét (persze sokszor jogosan).Nekem Reus a mumos, rettentő ellenszenves mindíg a látványra törekvő, primadonna játéka..de látni  kell ,amit mi negatívumokat most gyakran látunk , az egy hajdani rossz döntés  következménye; míg a vezetők nagyszerű munkával rég látott mértékben megrősítették a keretet, nem tulajdonítottak különösebb jelentőseget hogy a csapat szitjéhez illő edzőt igazoljanakj( vagy inkább erre már sajnálták a költséget

Racilaci Creative Commons License 2021.01.23 0 0 169744

Szerintem amiket most leírtál, azokat minden csapat szurkolója leírhatja. Kb. ugyanez megy egy Barca-, Pool-, Juve-topikban is: egy sor béna játékos, akiket minek hoztak ide; nullkilométeres edzővel mit akarnak, miért nem váltanak már edzőt stb-stb.

 

Nyilván Favrét túl sokáig húzták, ezzel én is egyetértek. Az viszont benne van, hogy egy tényleg sikeres és ráadásul karakteres edzőnek több bizalmat szavaznak, illetve az is a rendszer része, hogy néha igazolnak teljes homályokat is. Meg olyat is, aki az egyik helyen teljes tévedésnek bizonyul, a másik helyen viszont bizonyítani tud. 

 

Ezek, azt hiszem, normális dolgok.

 

 

(De pl. tavaly a Bayern sokkal tovább lebegtette Flick véglegesítését, mint a BVB Terzicét - tehát nem is teljesen ugyanazt csinálják.)

Előzmény: négyévszakos (169743)
négyévszakos Creative Commons License 2021.01.23 -2 0 169743

Miután Bürki, Brandt és társai kaptak elég savazást, ne feledkezzünk meg szeretett klubunk vezetőiről sem. Akiknek szintén nyakába kéne kötni a súlyt, és utána arccal előre egy folyóba rugdosni őket. Miért van az, hogy az átlag focinéző és tévés kommentátorok a BVB-t Németország második számú csapataként azonosítják, mégis annyira amatőr módon végzik a munkájukat? Mire gondolok? Pl edzőkérdés. Klopp minden sikere ellenére az utolsó szezonjában már nagyjából november végére látszott, elfogyott minden ötlete, és belefáradt, el kellett volna küldeni. Ehelyett ment a duma, hogy csak Klopp rúghatja ki Kloppot. Klopp azt mondta a keretet kellene nagyon megváltoztatni vagy az edző személyét. Aztán jött TT, és szinte változatlan kerettel hozta a szokásos második helyet. Bosz menesztését is sokkal hamarabb meg kellett volna lépni. Favre esetében ugyanezt gondolja szerintem mindenki. Miért van az hogy egész addig várunk egy edzőváltással, amikor már nagyon mélyen van fejben az egész csapat? Most megpróbáltunk hasonlítani a bajernhez és házon belül egy fiatal és tapasztalatlan edzővel változtatni azon, ami nagyon elbaszódott az elmúlt hónapok során. Ehhez egy sokkal tapasztaltabb, keményebb kezű, tekintéllyel rendelkező faszi kellene. 

Aztán ott vannak még a szerelemből visszaigazolt játékosok, meg azok, akik nálunk nem tudtak valamiért jól teljesíteni, máshol azonban beváltak. Pl Ciro, Perisic, vagy a szintén sokat bírált Ginter, aki a Gladbachban mindenképp jobb szerintem mint Akanji. Vagy a középszerű igazolások, Castro, Toprak, Rode, Philipp, Wolf, Schulz stb, hogy csak párat említsek az elmúlt évekből. Azt gondolom hogy a vezetés nagyon sokáig elodázza a fontos döntések meghozatalát, és amikor meg mégis döntést hoz, akkor rendre a tűzoltást elvégzi, de nem mernek előremutató lépéseket megtenni. 

Racilaci Creative Commons License 2021.01.22 -1 0 169742

Most megnéztem még a futásmennyiséget is:

 

1. Brandt 11,3 km

2. Guerreiro 11,17 km

3. Sancho 10,86 km.

 

Morey épphogy megfutotta a 10, Reus meg a 9 km-t. (S általában is keveset futott a BVB: 114,7-et, miközben a Gladbach 120,5-öt.)

 

 

A BVB konstans emberhátránya Reus, nem pedig Brandt...

Racilaci Creative Commons License 2021.01.22 -1 1 169741

-:)))

 

Az, hogy szájhúzogatva nézi az ellentámadást, az egyszerűen nem igaz. Van neki ez a ritka randa arcberendezése, ami miatt én sem bírom hosszan nézni a fizimiskáját, de lefogadom, hogy még sosem láttad szájhúzogatni.

 

Nem tudom, mi volt az épp akkor aktuális taktikai hadrend, de relatív kicsi az esélye annak, hogy épp az ő nyakába kellene varrni a harmadik gólt. Oké, hogy őt küldte el Bensebaini a francba, de:

 

1. a meccs nagy részén a bal szélen támadó védekezett jobb hátul. Ez kicsit sem tűnik normálisnak, hanem kb. a teljes káosz jelének

2. egy csellel elküldte a támadó csaknem az alapvonalra. Ez azért nem egy megbocsáthatatlan bűn a védekező játékostól, mert ha van a támadónak helye, akkor ezt egy gyakorlott csatár, szélső 10-ből 10-szer meg tudja tenni. Max. egy Meunier vagy egy Can letarolta volna, mint az állat - no persze ők vissza se értek volna addigra a pálya másik végéről.

3. kérdezem én, hogy Brandt lerázása után hol volt a következő védő, hogy a fenébe maradhatott Bensebaini ennyire tisztán? Hol volt az azt a szélt biztosító Morey és Bellingham? Akanji oké, hogy egy ponton beállt a lehető legnagyobb testfelülettel, de mégis mit keresett ott előzőleg? Ő kit fogott a senkin kívül?

 

Szóval lehet Brandt védekező skilljeit kritizálni, van is mit rajta, de hát azon az oldalon ma csak lézengtek a dortmundiak. (És a másik oldalon is csak Can.)

 

 

A három meccs közül nem láttam mindet, de amit láttam belőlük, az a következő:

- Sancho nagyon nehezen értékelhető (pont úgy van, ahogy vki most írta, hogy elkezdett a gödörből apró lépésekkel kimászni, de néha visszazökken)

- Reus értékelhetetlen

- Reyna értékelhetetlen.

 

Ehhez képest Brandt ma az egyik legjobb mutatókat hozta (benne volt a négy legjobban), a múltkor gólt rúgott (bár rúghatott volna még egyet).

 

Ezt simán lehet úgy értelmezni, hogy lendül bele a játékba, s kb. ott tart, mint Sancho. És előrébb, mint Reus vagy Reyna.

 

Előzmény: w.ullrichfun (169738)
zlotyi11 Creative Commons License 2021.01.22 0 0 169740

Erre mondják talán, hogy a statisztika nem minden és néha azért hazudik. De engedjük el most Brandtot, legyen, hogy ma nem volt szar, nem is mondom, hogy miatta kaptunk ki. Édes mind1, hogy ki nyomta volna helyette, illetve ha az a valaki kapuba áll, akkor lehet csak 3-at kapunk....

Előzmény: Racilaci (169736)
w.ullrichfun Creative Commons License 2021.01.22 0 0 169739

Ez kamu, vagy a TV-n nem ez jött le, kb negyed annyit próbálkozott előre, mint Jadon, és az is kisebb %-ban volt az is sikeres, mint az angolnak. Viszont minimum 2, de lehet 3-4 jó akciót cseszett el bűnrossz passzal, ellenféltől nem kényszerített-nehezített helyzetből.

 Lehet elfogult vagyok, túlságosan unszimpatikus is már, de messze a legrosszabbnak láttam ezen a 3 meccsen.

 

Előzmény: Racilaci (169736)
w.ullrichfun Creative Commons License 2021.01.22 0 0 169738

"Brandt annyira nem volt szar szerintem sem."

 

Mihez képest? :) Szerintem meg igen, és nagyon ...

Mivel "tolta előre a szekeret" ??? 3 db előre irányzott labdából 2 szar, pontatlan, vagy elhal nála az akciók kétharmada, vagy hátra, oldalra továbbít, hatékonyság nélkül.

Védekezés, labdaszerzés nagy nulla, a 3. gólban legalább annyira hibás, mint Bürki ...

A középpályán 5 párharcból 8 vesztett, és amikor így indul (tkp róla!) az ellenfél akciója, b@szik igyekezni vissza, nézi a meccset szájhuzogatva. Toronymagasan a legrosszabb spíler volt ezen a 3 meccsen, mégsem cserélte le egyszer sem Terzic. (?)  Lehet szidni Reust - Mainz - lehet Sanchot, Akanjit - 'kusen - lehet Bürkit ma, de számomra érthetetlen, miért nem tartjátok borzalmasan rossznak Brandt teljesítményét mindhárom meccsen?

(Többes szám Racilaci irányába értve)

 

Előzmény: agymosott09 (169731)
Racilaci Creative Commons License 2021.01.22 -1 0 169737

Ha már statisztika, számomra két nagyon meglepő adat: 

 

Can gyakorlatilag hibátlanul nyomta végig 8 labdavesztése volt, s minden kereszt- és hosszú labdája célt ért.

Bellinghamet is dicsérte itt valaki, amit nem értettem, s az adatok sem igazolják: 80 percet volt 48 labdaérintése, ami az ő posztján tragikusan alacsony. Ehhez járult 12 labdavesztés és 0 fontosabb passz. Morey-jel együtt ők voltak a nagyon gyenge pontok még akkor is, ha az egyik gólhoz az ő labdaszerzése járult hozzá.

Racilaci Creative Commons License 2021.01.22 -1 0 169736

Most megnéztem a statisztikáját Brandtnak:

 

labdaérintés: 83 (Sanchonak 88)

passzhatékonyság: 89% (Sanchonak is)

kulcspassz: 2 (Sanchonak 4)

keresztlabda: 4/1 (Sanchonak 9/3)

hosszú labda: 6/4 (Sanchonak 1/1)

párharc: 13/9 (Sanchonak 9/3)

labdavesztés: 13 (Sanchonak 23)

tisztázás: 2 (Sanchonak 0)

nagy gólhelyzet: 0 (Sanchonak 2)

 

 

Nem volt ő olyan rossz. A többiekhez (Guerreirohoz pl.) képest pláne nem.

 

Előzmény: négyévszakos (169733)
w.ullrichfun Creative Commons License 2021.01.22 0 0 169735

Mindegy miért dühöngött, legalább kiakadt, tehát bosszantja ez az egész ...

 ... ezzel szemben Brandt ma is, 0 elszántság, 0 küzdés, kb 88 perc inaktív lézengés a pályán, de zsinórban harmadszor emberelőnybe hozta az ellenfelet hosszú periódusokra :(

 Valaki tud bármi magyarázatot is, miért kell ennek a szerencsétlenkedését és/vagy közönyös alibizését nézni már 3 X 90 percen át, támadásban (3 meccsen!!!) kb 2 db jó passz előre és 1 véletlen gól, védekezésben nemhogy 0 , de mínuszos teljesítmény, könnyebben játsszák át, nyernek párharcot ellene, mintha anyám lenne ott ... érthetetlen számomra miért erőlteti Terzic, tényleg bő 80 percekre emberhátrányt okoz! Nem hiszem, h nincsen hatékonyabb spíler a középpályára, ennél még Dahoud is aktívabb sztem, és Ő legalább védekezik, ütközik, nem válik ennyire fantommá hosszú percekre.

 De összességében ez a 4-2-3-1 mindhárom meccsen becsődölt, ill. 1 vagy fél félidőre mezőnyben hatékony, de kapu előtt támadásban eredménytelen játékot hozott, saját kapu előtt viszont kritikán aluli sebezhetőséget, látványosan gyenge teljesítményt, mintha mindhárom ellenfél pontosan tudta volna, kit és mivel lehet nagyon zavarba hozni gólveszélyhez. 

 Ilyenkor kicsit fel kéne forgatni a felállást, a csapatot, és több poszton rotálva újra próbálkozni, mert ameddig látványosan szenved a BVB, egyre könnyebben pofozzák az ellenfelek, itt bizony változtatni kell, de nagyot - na most válik el, Terzic mennyire vehető komoly trénernek, mert a mostani szitu még tapasztalt, sikeres edzőknek sem lenne egyszerű feladat, muszáj merészet húzni, mert nem lesz CL, akkor pedig még gyorsabban zuhan a Dortmund a középmezőny alja felé jövőre ...

 

Előzmény: zlotyi11 (169729)
Racilaci Creative Commons License 2021.01.22 -1 0 169734

Morey volt a legrosszabb. Érthetetlen, hogy hogy maradt a pályán annyi ideig. Meunier legalább tud rombolni, ha a beadásai nem is sikerülnek túl jól.

 

Illetve ehhez azért érteni kellene rendesen a focihoz, meg kikockázni képről-képre a felvételeket, de ilyen nincs, hogy négy-öt pontrúgásból három ennyire tiszta gólt kapjanak. Tehát azt abszolút profi eszközökkel, értő szemmel végig kéne nézni, hogy ki hol helyezkedett ennyire gyalázatosan. Az első gólnál vagy Hummelsnek nem volt ott semmi keresnivalója és akkor les, vagy a többitől kéne megkérdezni, hogy hol a picsában voltak. A második gólnál szerintem is szétnyílt a sorfal, ezenkívül a kipattanóra is csak két gladbachi játékos jelentkezett, senki más, a BVB-sek talán kávéztak egyet. A szögletnél meg megint érthetetlen volt az összes helyezkedés. Az akciógólnál se teljesen normális, hogy Brandtot kell csak lerázni, s onnantól szabadon van a 16-oson belül a támadó.

Előzmény: agymosott09 (169731)
négyévszakos Creative Commons License 2021.01.22 0 0 169733

Általában egyetértek a meccsekről alkotott véleményeddel, de ez a Nem nagyon értem azokat, akik Brandtot bírálják, szerintem az egyik legjobb volt  láttad is a meccset, vagy csak nézted? Nem vesztegetnék már rá több szót, nem sorolnám a rengeteg esetet, amikor akár én is a pályán lehettem volna helyette.

Előzmény: Racilaci (169730)
négyévszakos Creative Commons License 2021.01.22 0 0 169732

Hogy is volt az a Hummels nyilatkozat a lipcse meccs után?

 Hummels über Terzic: „Edin geht unsere Schwachpunkte an. In den vergangenen anderthalb Jahren haben sich Fehler eingeschlichen. Edin hat die Probleme erkannt und versucht, sie uns im Training auszutreiben. Und: Er hilft uns, unsere Stärken wieder ins Spiel zu bringen.“

Nézve az elmúlt 3 meccset, nem tudok rájönni mire gondolt. 

agymosott09 Creative Commons License 2021.01.22 0 0 169731

Brandt annyira nem volt szar szerintem sem. Nem volt igazán jó, csinált hülyeségeket, de ő előre tolta a szekeret, nem visszafele húzta. A legjobb Bellingham volt, meg Akanji. A legrosszabb meg Bürki. 

Előzmény: Racilaci (169730)
Racilaci Creative Commons License 2021.01.22 0 0 169730

Hát, sajnálom, de azért azt látni kell, hogy ez a Gladbach nagyon egyben van. Az első félidőben azt hittem, hogy sima ügy lesz nektek, mert Haaland nagyon sokszor jutott labdához. Aztán ez a második félidőre megváltozott, a Gladbach beálló védekezésénél már nem jutott neki elég hely.

 

Nem nagyon értem azokat, akik Brandtot bírálják, szerintem az egyik legjobb volt (na jó, nem volt erős a mezőny). Reushoz, Bellinghamhez, vagy épp a nullát mutató Reynához képest mindenképpen sokkal hasznosabban játszott. 

 

De úgy tényleg nehéz, ha a rögzített szituációk ennyire nem mennek. Az első gólnál konkrétan hárman kerültek egyszerre óriási helyzetbe, miközben védő egy volt kb. arrafelé.

 

Az a kurva Lipcse örülhet most a legjobban.

zlotyi11 Creative Commons License 2021.01.22 0 0 169729

Nah, ez is pipa, megoldottuk...jah, nem!

Reus meg remélem azért dühöngött, mert szarul ment neki meg a csapat nem nyert, és nem azért mert lecserélték...

Következik Augsburg otthon, jó kis meccs lesz! (csak pontrúgást ne kapjon az ellenfél...)

Sammer97 Creative Commons License 2021.01.22 0 1 169728

Érdekes meccsek voltak, mindegyik nyerhető lett volna, ha a kulcspillanatokban jól döntenek a játékosok. Mainz - Reus tizi, kihagyott helyzetek Kusen - kihagyott helyzetek 1-1-nél, Gladbach - Bürki, de itt is bőven volt ziccer.

Valaminekfordulnia kellene a játékosok fejében, hogy ne mindig rossz döntéseket hozzanak. Hogy erre Terzic képes-e, az nagy kérdés, de egyelőre úgy tűnik hogy nem.

Előzmény: agymosott09 (169727)
agymosott09 Creative Commons License 2021.01.22 0 0 169727

Mindenesetre a Red Bull lefocizása után nem hittem volna, hogy a következő három meccsből egy pontot sikerül összegyűjteni. Így nem lesz meg a BL. És semmi jel nem utal arra, hogy bármi is változni készülne. 

zlotyi11 Creative Commons License 2021.01.22 0 0 169726

Nem hiszem, mert előtte se tudtunk. :)))

Előzmény: Sammer97 (169724)
zlotyi11 Creative Commons License 2021.01.22 0 0 169725

Svájci pontossággal jön a gól a pontrúgás után :))))

Vicc, komolyan egy hatalmas vicc, Bürkivel az élen, meg a teljes pontrúgás védekezésünkkel....

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!