ufo fff...
A szakmám ufo? - és akik szakmaiak, akiket érdekel az ufo? -repcse, csészealj, uso, (turul madár -főnix stbb...) és akik lady lady láda lom, látni akarom, itt az alkalom, ladi ladi lom, látni akarom?
UFOzzuummm... miEeee... Aki MagyaRULL beszÉl ÉL! A MagyrÉdesAnya -Fénye -nyelve az egytLen menedékÉtek, egymást meg értve? -halva? -halla -Élve? Nincsa oly erő, mely legyőzné ki a NÉP-É -ÉRT, KÜZDVE KÜZD? Ki aza a én záslótartó ottan, a köverező pillanat, eltünik a ködbe? Milliónyi (pássápölők? -fita csak azok ugathatnak) torok zengi RITMUSÁT RITMUSÁT MAGYAR OK FÉNY JÉZUSÁT ÁT ÁT ÁTOK, SZÁTOK TÁTOG? 4.: Kávázzuummm... vizió, disznódisz mit látsz a tód tükrébe? -megvagy hatódva tódva, egy fejet cseréltek fejeltek rád a fejek, van kalapja? Okvetlen... fita most, apuénk, ez nem volt hozzád méltó? Mellesleg, ha neked nincs halál árok, meg át ok, azaz itt az van, hogyha nem bánt senkit, akkor te mndenek felett előtt vagy, előbb vagy, és egymást szeretet tettben csak megelőzni, ne le előzni NŐzni? (fita csak örök párok vannak, és csak azok ok?-magyar ok vannak!!! Fita itt rögtön a bukott angyalaik? -bukott angylAIk? Előbb hogy ha nincs TUDATOS TUD ÁT KOZZ? -AZAZ ÖRÖK FÉNYEM-SZEMEM FÉNYE, ÖNTUD -ÁT ŐS ÉLET (ANGLÓUNIONUK) AMI ÖRÖM-ŐK -ÜNK, ÉS BOLDOGSÁGOD VÉG NÉLKÜLI, akkor az ellenkezője $$$... semmi x semmi? (fita, az őők $$$...ha Ok $$$...fiteLeEnd) Okvetlen, meg kell M-Lék? -kél, kel? -a Nap kelletten kel? Ennyi, nyisd ki a szemed? Nincsak a magzatOd keletkezésekor, az szem az első = mag seed? Ha ha says the Clon?) Zna 1986 Szilveszter, mint egy hópihe, most lehtt hogy ugyanaz a hamupihe? Zitt most az éjjel, hogy BENT VALÉK, amit tegnap, az két cabbala kocka, amit most az, hogy az a MAGYAR OK CSONKA ORSZÁGA AMI EGY... nekem egy olyan CONputér? -KÉPernyőm van, ami többé kveséb két cabbala kocka, és az is most egy coNPUTÉR egy, és most hosszába ban ketté szelve, vagy egy olyan, higy egy de itt is van KÉPernyője, meg ott is, na most OTT...ez vissza 1986... na olyan kinba valék pontosan Szilvester, éjel, ami most vércseppek lettek a homlokom?-osztán, egyszer csak egy teljesen sulytalan (sully?-szüli) állapotba valék,(fita, ki szakadtam a porhüvelyembull tutatosan) és az az érzés, itt minden érzésnél, olyan, amit nem tudok leirni, és hülyéskedni szoktam, most olyat élveztem, mint soha, (fita olyan suly teher van rajtunk, ládd talán 50ezer -8billcsi fölgömb) és lassan elkezdtem mnt a hópihe lefele...de az is olyan élvezet vala, és olyan lassan, tehát teljesen mozdulatlan is, meg most olyat élvezek, mint soha, és folyamatos... nem tudom itt, semimihez hasonlitani... 5.: Ez most addig mentem, mig lent... elérkeztem egy fekete GÖMBBE? Fita az éjjel, ott voltam, és most bent, ahol amit magyar ok? NINCS OLYAN! Fita nem vagyok azokÓ?-im ellen, akiket TUDATUK nélkül MEG FEJELTEK MEG FEJELNEK? (fita itt csak közzénk ékelődtek magyarszüő-tesvéreink közzé, látod?) Ez most ugy, hogy UJJÁ KELL SZÜLESSETEK! Fita,itt nincs olyan hogy te most NEM AZ VAGY,AKIKET AKÁR ÖNKÉNT,TEHÁT ELŐBB EL KELLETT KÁBITSANAK, AMIT ITT FÖLDI NAGYSÁG UK -OK, O -KOSOK ÉS BOOKkOSOK? Most ami törént, jaja már leirtam egyj párszor, hogy egy korom fekete, előre olyan fekeessÉg? Ez az hogy itt akkor is világos ha éjjel,(benneünk öröknapfény van Jézus?:) de ott most az a feketeség, az azonnal kezte bele anni magát a testembe? -apuénk most,NEM! Fiya itt most a 2025 Uj Évre, nekünk csak JELENÜNK VAN! Sóval, most len fekszek annak a platóján,AMI most volt a nagy bika viadal,na azon,és az egy vas lemez,de vastag, és az lehet annak az FEKETE NAPNAK? -ami most a második alkalommal,találkoztam a a MI ÖRÖK FÉNY ÉGI TULRULL TURULL MADARAINKKAL,FÉNY- UFO-INK?-most ODA MENTÜNK, ÉS RÁNK TÁMADNAK, mosrmár isMerrősebb,mert akkor is ... LEIRTAM, HOGY DEMATERIZÁLLÓDTAK FITA EZEK CSAK ÁRNYÉKOK!!! -KÖRBE VETTEK DOBBANTÁSOK EGYSZERRE KÖZEPETE KÖZLITETTEK (AZONNAL FELISMRTEM BENEST, NA MEG A TÖBBIEKET.NA MOST AZOKKAL VANNAK EGY BŐR ALATT??? -AKIK NAGYOK DE NAGY RAKÁSUK) S HALJ MEG DÖGÖLJ MEG HALJ MEG DÖGÖLJ MEG...NA MOST...KÖZBE,EZ NEKEM MNIDENNÉL EDDIG, BORZALMASABB MINDEN IJJECCGECIZÉSÜKNÉL, (NINCSAK HA MOST TE AZ A BORZLAM GYÜLÖLET??? -MEDDIG? MERT MI MARADUNK, A TALLPUNKON, S RECSEG A HARASZT?) AMI VAN AZ VALÓSÁG NEM VOLT MEG LESSS... MIVEL? SZEM ESZ? -ÉS INNEN? ONNAN!!! - SOHA TÖBBET NINCS SZABADUL -LÁSS ÉS KIUT,és ez láttam is, meg megtudtam! Fita mi mehetünk oda ahova ők..fita azt a VALAMIT,hivhatjátok akárminek, annál nekem, borzalmasabb eddig most sincs, (NEM IS LESSS... MERTE NEKEM VANNAK ÖRÖK FÉNYJZÉUS TESVÉREIM? -MI SOSE HAGYJUK EL AGYMÁST, JHELLSZÓNK A BÉKE? - hogy többet, az hogy azt hogy, a magyarok emlékünket is TÖR -ÖLNI TÖRVÉNYEIK? -AZ Ő FEJÜKRE? PARNCSA CSAL, ÉS A CSALÓK AZOK EGY PUPACBA FITA, JÖNNE A CIRÓKA BARÓKA CSALÓK CSALÓKA, A VŐ LEGÉNUK? Fita, itt van, és ő aki az NAGY DURUNG, aki most fita, je hova viszi őket, ha nem oda? -Buda? 6.:Pontosan emlékszem szem, hogy hasamra estem pestemnema seggem, és most fel... ládd olyan mint lélegeztem, és azért sss... ez ami volt, az az hogy ezt előre ugy, hogy ahoz hogy azt az érzést, meg miért jutottak oda, AZ A FÖLDI E-VILÁG? -NAGYSÁG,ÉS ITT OKVETLEN AMITUDOK,HOGY AKIK AZ ORSZÁG -VILÁG,MÁS VILÁG NINCS MINT MAGYAR OK NAPISTENATYÁNKMAMÁNKMAMÁNKATYÁNK... FITA EGYEK, ÉS MOST ANYÁNKAPÁNK ÉS TESTVÉREINK,MI ÖRÖK FÉNYEK FÉNYE, MEG FÉNYTESVÉREK VAGYUNK,most ez az...hogy nekünk csak örök jelenÜNK van! Na most a NAPOMMAL, AKKOR IS LEIRTAM HOGY OLYAN HOGY VEZETÉK NÉLKÜLI ÖSSZE KÖTETTÉSEM (zitt az magneskapocs na az csak a napfénnynel van!!! ) VAN! IGENIGEN NAPOM VAN,ÉS MINDENKIMNEK,(fita most ládd a pattogató kukrácsa?) AZAZ MAGA A MAGYAR RULL GONDOLKOZZ ÁSS,(fita az rögtön a teföldebe,de ha többet nekikadta az AKI VAGY AMI, na most fita, mert most itt nincs kibuvó, vagy benned a csipuk, csipád, vó apád, anyád jaja anala,Éhen a Király ugathacc csipoghacc...) AZ AZ HOGY ÖRÖK VAGYOK, VAGYOK AMI?-VAGY AKI VAGYOK? NA MOST, AZ HOGY MAGYAR-OK? Fita,A NAPOMMAL EGY OLYAN, HOGY AZZAL EMELKEDTEM FEL, tehát most csak ÖRÖK VILÁG OK,ezt akarom...mert tegnap este, MI LENNE HA MOST A MAGYAR OKKAL, defita, most az van, hogy most vagy soha, magyar szabadok legyünk vagy a rabok? -book zoombizoom Moka? Naz az jogy MINDENT MAGYAR ÁLOM ÁLLAMOSITUNK? Fita a Kossutth bankó, az az aminnél jöbb nem lehet, hogy TLEJES EGÉSZ ÖNNÁLLÓ...na itt van bloondy,na most Ő IS,na fita,itt csakaz ameGOLdás van, hogy AZ EGYÉN (MINDEN EMBER EGYEN DE AMIT Ő ELEDELE, EGYENLŐ!!! FITA A VILÁGANKNAK AZ LETT VOLNA A CÉLJA??? EGYENLŐSÉG -TESVÉTRISÉG -SZABADSÁG, ÉS NINCS OLYAN AKI AKÁRKINEK TARTOZNAVALAMIVEL,MERT NEKI IS MDNENE MEGVAN, ELEVE ADVA ) TELJES EGÉSZ ÖNNÁLÓSÁGA, AMI MOST CSAKAZ, HOGY MAGADTÓL VESZEL VESZ EL FEL KÖLCSÖNT? AMI CSAK ÖNNÁLLÓAN,ÉS CSAK ÖNNÁLLÓSÁGRA TEHETSZ SZERT, (EZ LÁDD NEKÜNK MAGYAROKNAK MSOTMI AZ ÉGIEINKKEL, ÖRÖK VAGYUNK, ÉS FITA, ÉN AZ VAGYOK!!! AMI HA NINCS EGÉSZ ÖRÖK ÉLET RÉSZED? MEGADJA ÖRÖK RÉSSEMET, MIKOR EL FOG JÖNNI Ő? Olyan GONOL LÁT, SOSE VOLT LESSS...meg fejeltek, le?-lefejjel? Innenn...fita most ben vagyok,a mi KÉPernyőnkbe,és most csak egy vagyok, és mndenkim mmm... egy? -ami aki nem, egy $$$... ...4 féle félnek, földalatti Idegen (alien-ancient) bázisra találtak, amik több millió évesek? -éhesek? ...fita, a közutakre nincs szüség többet, sem a drótokra, na mikor fogják be mutyatyni? Fita itt most...rajtamkivül, hogy a kalaposok, le a kalappal, hogy tudták ezt nagy O KOSOK?...fita itt Ha ha says the Clon? -fita, itt a legajjabb gyilkosabb ami nem csak a tested ededd, hane fita, most olyan valami, hogy nagy olyan,hogy ezt... fita, most rajtunk csattana az osToruk,de monjuk, mi van ha hátul sül el, csattana a fejüket csopp? -tan tana taNUK? Bumeráng? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Aki MagyaRULL beszÉl ÉL! A MagyrÉdesAnya -Fénye -nyelve az egytLen menedékÉtek, egymást meg értve? -halva? -halla -Élve? Nincsa oly erő, mely legyőzné ki a NÉP-É -ÉRT, KÜZDVE KÜZD? Ki aza a én záslótartó ottan, a köverező pillanat, eltünik a ködbe? Milliónyi (pássápölők? -fita csak azok ugathatnak) torok zengi RITMUSÁT RITMUSÁT MAGYAR OK FÉNY JÉZUSÁT ÁT ÁT ÁTOK, SZÁTOK TÁTOG? 1.: 1/4. A KÉP? eLŐBB A FÉNYBEN BETÜK, amik olyan, hogy szénkarbon fekete jelek, de az Égbull? Jön már bika, fu az ora lika fff... Tegnap. most az hogy A SZELLEM-ÜNK, AMI MIDNENEK ELŐTT AZ VAN, ládd szent érzelem, az már fattyUK tavAIk és az küldet,(kisZinger, azonnalk meg szállni őket, ha az orszok kimennek?) és az egy angyaLUK, amit azonnal, vannak a TISZTA FAJOK, ÉS AZ EL FÁJUK ANGYALUK HULLA HUPPP ...HIPP HIPP HOPPP..A CSIPÚTÜK KI FICAMODOTT...CSAK JÁCCOK A HOMOKBA HOMOK HOMLOK EGGENYES? - FAJULTAK, EL ÉL? -FAJZOTTAK, amt a BbLila iratokban is, konkolyok? KO-NUKINAKIK? (mi van a perzsa szőnyeggel) PUSZTITÓ UTON ÁLLÓ UTÁLLATUK UK KKTT? -ANGLOUNIÓ -TOK, UTANZATOK? Naz most, az van, hogy amit én... ezt előbb, hogy olyan 20 éves vagyok, és akkorára megtanultam ugy, johogy főleg Sanyink, és akik RIMEK? REMEK ELLŐ KELŐINK, na ugy tudtam beszélni, (fita még a prózából is azokat a ki (le) fejez és? )ami a katonáknál, rögtön hallára irritáltam itéltem magam, mert igy beszélni, (fita a század parancsnokom, pit ha életbe mradsz, leszrerrelek, leszerelt, de mégse szeretlek le, hanem tankátállitása -századosként csak hogy azzal is- lefejeltek?) amiba bele döglöttem volna) senkit addig nem hallottak! Na most ... valami, ami ládd egy páran, rögtön egymásra ismertünk, s itt a katona pajtim, akik jó gyerekek! Ezt mikor meg volt a vallásosok gyerekéinek, meg a bolsedó gazár ataista kommunista ugyana itt van a JERUSALMA MEG MSOT A GAZÁRT ALMA, MA IS A TEISTATAISTA EGY KÉZ, IRÓ KÉZ? - azaz ezek... most fita, mert ezeket meg fejelték, és ezt mikor pont 1 millió fényévre vannak testvéreink, akik dél -ameraikába (fita mindenütt haol NAP S FÉNY AZOK MAGYAR RULL!!! -MAGYAR RULL, NAP RULL, NO NYOMOR!!! -kezdemennyeztek,lerittam egy gicsist részletesebben, akik itt vannak, azok mindent aki ide látogatnak, fita ez mndem előbb utóbb NP FÉNYRE VETTETIK?-MEG FEJELNEK LE FEJELELNEK, amit most pontosan láttam, hogy mama mia mama mama...én nem ilyan lovat akarttam volna...ifita, itt az angyalok, ha meghalok... 2.: Most is ott vagyunk, az elvaRÁzsölt Ol-ba? Fita, tegnap, hogy ez a lét? -itt most ÁLLATAIK VANNAK CSA PARANCSA CSALA CSALAFINTÁK, FINDZSÁK FINDIZSÁK KOS OKOS, BOKKOS, ami egy biológia NÖVÉNY? -de minden ÁL LÁT? -OK? az állatok is azok!!! BIOLÉNY! Előbb vissza, hogy az HOGY HA NEM BÁNT SENKIT, HAD (HAD EL HADD?) BESZÉLJEN!!! Zitt egy olyan, hogy AZOK A MAGYAR OK MADARAK, fita itt az van, hogy MI NEKÜNK ÖRÖK FÉNY FORRÁ-SUNK (GURUSNY BIVAR THE HUN GOD, BIHANDE THE SUN?) VAN, ami most is, FÉNYES -SZELLEMÉBEN -NYELVÉBEN ÉL EGY NEM-ZET S ÉG! Fita tegnap a c2c -on fita minden olyan hogy on on on..az dragon? -on on on... GOD ON? (DRÁGA PÉNZEN VÁREN VÁSÁSROLL TATA TOK? ) -azaz az a HAN GOD ON ON ON...vagy most rajtad...fita, most az hogy vissza tudom ugy hallani magam, de előbb, most bent voltam, amit tegnap, egy olyan kocka, mint a KÉP ERNYŐM? Fita, maga a csonka országunk térképe, egy olyan ... előbb tégla? -nem hanem most olyan, mint van két kocka,(kettős kabbala) de az nem egyenlő száru,(esetleg ha ténleg Tiszántul meg Dunántul tull?) hanem ugyanaz a kocka, csak ketté vágva?-zitt hosszába! Na fita, ma olyan szürkölni kezd, tegnap, hogy ez azt is jelenti, hogy korom fekete, hogy nincs fény -közvetitő, NAP -szikra $$$...? -ma bent voltam ennek a MÁSIK FELÉBE! Zna most, én rögtön, a verseinket meg a beszéd éd edd? Na az fény ritmusa lüktetése a nyelvünkben, fita csak NYELVÉBEM V V W< ÉL? BESZÉL ÉS MOST A MI HANGUNKBANK LÜKTETÉS VAN, MINT A SZIV VERÉSE? (FITA DOBOGÓ KŐ) Amit az hogy MEG ÉRTJÜK, NUK?-ÉRINTJÜK EGYMÁST AZOK FÉNY HULLÁMOK ÉS FÉNYEK RITMUSA, ÉS ELŐBB... hogy megérkezve ebbe a a a..ABBA ATYÁM, A GATYÁM, na midnen előbb utóbb NAPRA VETTETIK, és most fiteljunk: TALLPRA MAGYAR! HIV A HAZA...na ahol fény van, ezt megint, hogy amit most leirok, az most is törénik, na ezt...fita ott megfigyelem, most azt ide ugy néz ki, belövöm, és az az a kis MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖS ÉG? AKIK HA NEM BÁNT SENKIT, HAD BE SZÉL- JEN? ÉLJEN, NEM ALIENUK? (fita aki fegyvert gondol is, az nem gondolkodik, ládd csak örök egészben lehet hallani -látni és gondolod?) Fita, aki fegyvert gondol is, az már Ideszida jappajamojomuk sárgenyó, ami fita, most ITT AZ VAN, HOGY MAGA A MAGYAR ÉDESANYA NYELVÜNK, LÁDD A SZIVÜNK SZIV -VISZ, ÉS MOST FÉNY? -LÜKTETÉSE! 3.: Most vissza hogy azok a testvéreink, hogy a Tejuton vannak, ládd itt itt...na ne feledjem, a FEGYVERÜNK NEM VER, ÉS ITT VAN, LÁDD UGY TALÁLTUNK EGYMÁSTA, VISSZA A SZONDA -SZONDÁK, ÉS MOST MILLIÓNYI? -TOROK ZENGI RITMUSÁT, fita itt az hogy MOMUSA? ---tRöha az hogy ha NEM BÁNT SENKIT, ez nekem ösztönös volt, hogy ha lehet, Atyám, na msot KlausM, nagyon jó mert csak NYELVE MIT NYEL CSALÁDOK, VAGY CSAK LÁDÁAIK LÉ?-DIAIK, AIDAAIDÁCOAIK? Na élveztem a HANG ÁRAD-ATOM, de most az, hogy mikor direkt el rontom a RIMMEL ÉS $$$... Fita mikor most sLeuth tesőm, na UFO-k? -mada in Hu? Who? -FITA ITT MOST CSAK LÁDD 1 MNT A LUNAK SZOVJET (JDZSETT) UNION, AZAZ MOST AZ ANGLOUNIONukinukiaik? - és most is a ANGLO? -fitaljal LÓ = ANGYAL? -hogy momdod ősszakálunk? --fita, teljesen le ki zárt az agyam...na magyarul jött be lát in, a tinó? -tanulj,tino, ökör (kör körözött) lehet belőled? Fita, a legkisebb jele, hogy ron to bonto és csak mora? Most röviden, annyira hogy még a hátra lévő... lecso? Fita, itt az van, hogy a tudomáNUK? -FITELJAL MERT HA TE JÓT CSELKSZÉL? SZÉL, HA CSAK VÉGBÉLSZÉL ÉS VÁGÁNY GÁZ GAZA? HAN GOD? EMELT FŐVEL, zitt az van, hogy apuénk, csak MAGYAR OK JÉZUS ÉL??? EGY HANG OD???- FÉNYBESZÉL ÉS ITT NINCS VITA, MAGYAR RULL? HA TE TUDOL GONDOLKOZZ OL ÖL?- akkor az a SZELLEM EMBER-ED EDD, LÁTOD A NAPOM? Na most, fita nekünk meg van MAGYAR RULL A PONTOS ÉRTELMEZÉSE, AZ NÉLKÜL NINCS CSELEKEDET ET EDD??? Na mikor most átjöttem, fit az NEM AZ AHOL IGAZiBULL VAGYUNK AZ EGY OLYAN BOLYGÓ, AHOL BENESÉG? SEGGÉK SEGGECSSKIK? -SÜTKÉREZNEK VANNAK, ÉS AZ LETT VOLNA, A NEBURA BURA BŐRE URA EB URA FAIKÁCOK? KÁCC MOZSIK? 3333... FITA, ITT NINCSENEK OOO ...( gyerek, MINDEN ENERGIA és azzá lett, amit gondol, vagy gondoltwatnak vele? -alka változtató, sape siffter) AZ EMLEK IS TÖRÖLVE, HOGY ISTEN (FITA ITT AZ ATYÁNK ÉS MAMÁNK, ÉS MAMÁNK -ATYÁNK, ÉS ANYUKÁNK -APUKÁNK ÉS TESTVÉREINK) zitt az O O O... ORSZÁG URSÁG? ATYAFISÁG? FITA, EZEK...most tudnak ugy...hogy most itt, meg tudnak fejelni minden olyan állatukat,( GMO???) akik JESHUS? -A KIRÁLY UK? Nem tudok most facérkodni, tehát itt van egy test, legyen akármilyen állati husUKtest, most van a nyaka, és csak az van, és apuénk nyernyakas kis kappankokaKosoknak hibvták őket, fita a KORONA ORSZAGA, HAZA TESTVÉRT ÁRULÓ BITANGOK? Fita, most ezek mindenkid dikUK ...rajtunk kivül MEG FEJELNEK! Ez az, amit nagyapánkénk, a fákat ugy ültették,(szemezték) hogy a másik fák, meg ne porozzák, és azért volt nemes, mert van neme? Szóval, most az hogy van egy teste, monduk husUKmajomMOidoMUKIAIk? HU? HUMAJOM? MA? HOLNAP, KI TUDJA, NA MOST A FEJÉT LEVÁGTÁK, amit láttam hogy van a két fóér, vagy azt... most azzal fogják hozzá kapcsolni, EZ A FALI KARCOLATUKON FESTMÉNYEIKEN, RAJZALATAIKON MA IS MEG VAN, HOGY MIDENT MEG TUDTAK FEJELNI? -Itt van szó, ami megint nem jön be, hogy csak le tednak fejelni-fejni? -zitt van az hogy fel a fejjel, ha jót cselekszel, de itt van apumék, ha kidugott levágják? Na fita, most az ugy hivják amit most meg változott, ahogy fel (le) ébredtem, azaz már...na apuénk, most hagyjad, hanem most ugy hivják közel, hogy FÜZ ÉR? -na (füzetek füszer, ládd Saul rabbika azaz Pál apstol fart farra rázatAIK fráziAIzsákAIk? -(izsákos) időzsákAIk ok) erezés, de most monduk, az fejetlen is meg fajtalan lett!!! (HAL ÁLL, ADÓK?-FITA HA TÖBBET CSAK A TEREMT MENNÜK O KOS MEN NEM MEN?-VAGY, AZ VAGY???) Ez az, hogy mikor meg TÉRITENEK FEL ESEL ESTÉL? -NA MEGINT ITT OLYAN NINCS, TALÁN AZ $$$...HOGY FEL- LEFELJELTEK, TRESNYIKA NYAKA ÉS TUDOMONOYAILUK? Zitt mégeggzer, hogy vannak az EMBERI FAJOK? -na most itt a BESZÉD ÉD ÉDE ED EDD SZÉDIT, BE SZÉL ÉL? KI BE SZÉL? VÉG BÉL SZÉL, VÁGÁNY GÁZ, SÁR SÁRA ÁRA? SÁR VÁR, SÁRVÁRBULL SÁRVÁR? VÁSÁR? Innenn... PÉN ZZZ... NO PÉN, NO GÉN? .fita, nem akartam hogy... csak vakoláss, vak töltény nyek? -nyek nyek nyek... -FITTA, MI MAGYAROK IS ALAK VÁLTOZTATÓK VAGYUNK, AZAZ SZARALAK? LE HECC... ...DE MINDEN ELŐBB ENERGIA, ÉS KIK MIK HOZTÁK LÉTRA? LÁTRA, AMI ŐŐK TERMTETTEK TÉGED TEGED A SEGGED ET ED EDD, AISTEIN SEGGIT, MÁRIA RIAIDA SEGGIT? DE MAGYAROK MI MAGUNK?.mit gondolsz $$$... A SÜTÉTBE SUTTYÓBA ABBA ATYÁM? -GATYÁM, GATYÁS VAKTYUTYUTYUKSZEMÜAJAIK PAC PAC AIPAC... ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... A Nap -Népemmel, tüzön -vizen Örök -ölt? -életemen? -át át át... Átok? -_ halál ki eldobbta eladta magát, magját magod DOG GOD DÖG LŐTT? -LŐTTEK? 4.: Kávézzuummm... viziozni jó, kristálytiszta tó, itató tó tükrébe? Most magamtól kérdeztem, je hova meredt el szép szemed világa? (Ott hol zugg az 4 folyó?) Nincsak a fénybe? -viz, de tiszta, vér? -huigysav? -fény? -folyamaiba? -maiba? -nincsak bugyborékok vagyunk, ami mos is fény a fénybe? UFO-k? Ami van, hogy ami szellem mi? Kérdem, a gondol atom? -ezek szerint atamok, mert az én fénytestem sok golyókból áll össze, ami most a gondolátom (atomAIm) -ha ez teremtett, és most itt husban, csak a teremtetteik vannak, akkor hogy jön be, hogy én akarom látni akik ezt? -fita növénvilág és most a növényeiket, meg fejelik egy számitógéppel? Na apuénk engem 16 éves koromba, belenyomtak egy tekenő vizbe, és kezeiket a fejemte tették, hogy a földtől el szakadjunk, az most is olyan, hogy ez megtörtént, vagy most ezt én... ma is látom! .na addig is, hogy ami álmom? -az összejön ezzel, na most akik gyerekek, azokat kutyáknak látom? Fita, mikor itt elkedtek álmodozni, magyar álom s állom a sarat, mert minden álom, és az én gondolom, gondol gond al dal át látom? Zna most, zitt is történt, hogy most haza mentem, és most azok, akik állam -álom védelmisek, megöltek, ami most ugy, hogy abba a pinalátban (vissza ahonnan kibujtá) benne vagyok a testembe, és hogy olyan...most apuénk becsengőztek nem olyan! -nem olyan? -nem mert a szellemet szellem fényed nem lehet megölni (kivéve ha juhus és most leteszem az asztalra,vagy az asztalos, asztalunk vissza??? -látod hogy Jézus az magyar ok, és ezer mester? -nincsak halász na meg vadász) amit most hogy...VAN EZ A HUSTESTÜNK ÉS EZ EGY ÁLLAT! Fiteljunk, juhk mert ezt most jobban meg kell rágnunk, nuk, rágod? Zitt hogy áldozni kell, és most az nélkül, nincs bün? Juhusumnak sok sebében, gyógyulok meg teljesen? De nézzük, ott vanak a többi hasadkörmü meg kérődzoo állataik, na meg monduk olyan, hogy ládd Abram, vedd a pacalodat vágd a hátizsákba bagyuba és hozt fel e hegyre, na most itt körbe görbe sárga bögre görbe duma? 5.: Hogy ez a testünk egy tudáttalan állat, ál -lát, azt sem tudom hogy, hogy itt van a fapapucs? Amibe bitta vagyok, hogy nekem az amit itt halál? -nekem nincs! Ami van, hogy most a bakkacsékém bőrét vására ára?- viszem?-közbe megszökött, Fita a BbLilába, na tegnap, hogy az EMBER EVŐ ALIENEK AZOK RŐZSASZIN BIBOPRBA BÁRSONYA BUGYERÁLT BŐRÜEK? Hogy állat az ami most...fita, amit én tudok modani, hogy most az állat ösztönt ki kell tudnod kapcsolni, az anyi hogy vagy elaltattam az állatomat, vagy megöltem? (fita itt minden kábitószar meg zsibbaxatás) -és most minden alkalommal, ládd ma reggel is, fel támasztom? Fel támadási nap, oj jöjj elő, ami a BbLilába, mikor a testet, el altatom, akkor most az ember, haza megy? -haz jár, mint a lufa? :fita lu az angyal!-a magyarok össze vannak nőve vele, mint most az UFO-k? -az UFO-val? Ime ima a hellzet, én azt hogy ahoz, hogy el tudd hagyni a tested, ami zerintem, egy egy olyan teremtés, amit mé akarnék hogy ez egy ÖN ÁMITÉS KÁBIT-ÉS, és akiket fejbe kollintottak, az a dögük? -DOG -GOD DÖG? (már nem félek?)Most ha belekezdek, mert most arról, hogy ITT VAN EGY OLYAN POKOL ÓL HALÁL BOLYGÓ, AMI AZ HOGY SZELLEM VILÁG -OD? Zitt emlitem Sichin bácsit, aki a Nibura bura Ura? Ami van, hogy ugy ahogy a zsidók -elkülönültek? -mikor apum, hogy mi vagyunk az IGAZI 10 TORCS? -na akkor nem akarok, fita én nem bántok senkit, ez az most UJ ÉVIKÉK NEM KÉK, HANEM PIROS RUZSOS A SZÁJA, CSÓKRA ÁLL, de ha figyelitek, nem akkrok PARANCS CSAL PARANCSOLNI MERT ITT AZ VAN, HOGYHA A KECSKÉMNEK SE TUDOK, JAJA NAGYON BAKKECSKE? -MEEE... aZOOMBANK, AHOGY A MAGYAR OK SZERETNEK, NEM SZERET UGY SENKI, és itt hogy ITT EZT AMIT RÁNK VERNEK, VERTEK A SZÁZADOK, LEMOSSUK A GYALÁZATOT? -A GYALÁZ HALÁL ADÓKAT? 6.: Most az van, hogy amit apuénk, beszélnek, az ők is álmodtak, és nagyobb gyerekek mint én? -én ebbe a játékbank, nyakig benne vagyok? Ez az élet -halál kisegér, ládd 1 cica 2 cica 100, megfogta az ici pici egeret, na most ne szaladj hát én előlem Kelemen Kelemenné? Az Istenek a magnes -mezőkből -terekből, hogy a GONDOLOM LÁTOM, de magam? Na maga az INDUCIONUKUNUK -ahoz nekem előbb kell lennem, mint e teremtett (terem?) világ-od? Apunk most, egyszerre, aki nem lép egyszerre, nem kap lapcsánka estére? Fita, te ezt el tudnád hinni, ez az mikor gyalog, meg másztam a Nap Piramisunkat, és volt jobb oldalt egy korlát, egy kötél, ami nélkül,ládd olyan meredek vala? -most az forditva is van, és most leirtam vagy 101 ezer, most látrákon mentem le,(apu UFON-kall velem, és egy pinalátra se bizakodj el)és van egy olyan ELKETROMMAGNES VIHAR, ÉS AZON TUL VAGYUNK, na most egy NAGY VERES ÓRIŐS NŐ VAN A KAJA ADÓBA, ÉS EGY BANK A KLOTYÓ IS! HUS HUS? HAS HAS? TEREMTMENÜJAIKIK VAGYTOK? Fita, itt az hogy mikor megszólitják és Mester? Na KlausM. -nagyon jó, mert mindennek van alapja, apja-anyja, és itt többnejüség van, ami most azok ténleg teremtett állatok, =Survivel Of Africa) ahol van ez vezér megtermékenyitó ELOHIM? -és természetes, de ha valakik bele avatkoznak,(baxnak?) kész! Fita, pont most, hogy ez a számitógép -CONUKputer, egy gép, na most a testünk is minden ami kézzel csináltatott, na akkor is ha géppel? Na most AMI ELŐTTEM VALA, AZ AZ AMI MOST A CONPUTER UK? (SZÁMITOGÉP) KÉP ERNYŐ,most a betük hangokká váltak, na az ami most a csonka magyarország térképe, az egy NÉGYSZŐGLETES KÉP LENNE, DE KOROM FEKETE ERNYŐ, és most NEM ITT VAGYUNK!!! Az érdekesség keress...$$$... na most olyan fog alom alma $$$...KÉP -de fita, azt gondolni $$$... tRöha, most az ami amit SZELLEM MI? Fita, MI LÁTUNK? Innenn...most az hogy OTT VAGYUNK, ládd ez ami ez, egy TERMÉSZET KÖRFORGÁSA KÁSA LA KÁSA ÉS FORGÁCSA? Fita, itt az állatok, azaz onnan ide csak abba, innen oda csak ebbe? -ebe? De valakik, bele baxtak a homoba? -homok? -a lábad közzé nyomok? ...Halál tudósok, le akarják copizni az agyatok? -fita az eleve copizás, azaz emlék törlő? -csak hus hozamra, vagy növény (trágya humusz) eledel? -örök élek?-de te nem tudod? ... a jappánok csináltak egy super megnest, felrobbant? Fita, itt azt akarták, egy MAGASABB (de a piramis maradvnyok az ok?) ELEKTROMOS MÁGNES TERET, de valami, itt galyra mehetett? -mi? - fiteljuk ha most 98%a hinyányzik a növényzetének? Sirének? -szigetek? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... A Nap -Népemmel, tüzön -vizen Örök -ölt? -életemen? -át át át... Átok? -_ halál ki eldobbta eladta magát, magját magod DOG GOD DÖG LŐTT? -LŐTTEK? 1.: 2/3: A KÉP? -Ugyanaz mint tegnapra, csak most minden krom sürü hömpölgő fekete... na amidögös, hogy csak a fény -vas-galvan (lidérc) vizhállózatot láttam! -Nem ugy, hogy láttam, hanem el képzeltem! Ez az, hogy 1999 -decemberében otthon voltam 3 1/2 hetet, és kötelező volt, bevezzeték a házunkba, fita a magyaroknak csak egy NAP HÁZUNK, most a fiaim a kis irodájába, és jó reggelt SzNBotondunk, csak örök életed van, SAJÁT NAPOD, és ÖRÖK FÉNYFORÁSOD VAN NEKED,(mert magyarok vagyunk, az örök életünk titka, hogy mi sose hagyjuk adjuk el egymást) amit most nincs csak ÖRÖK JELENED ED EDD? FÉNYED, s most ezt nektek is, ami most egész éjjel, ládd tegnapra FÉNY -ÉS A FÉNNYÜNKBE MOST EZEK, JAJA NAGY BETÜK, ÉS AZOK AMIBE BEÖLTÖZTÜNK, jaja mi ezt most felvettük magunkra, amit ládd jeshusuk? Fita minden itt is ÖRÖK NAP -NAPOK -PÁNNÓN -OK? VAGY PÁNIK? Zitt az, hogy akik fegyvert fogtak, mit gondolnak? -mire kire fogtak fegyvert, csak MAG UK RÁ -GOD? tRÖHA MOST MI MAGYAR OK MI A NAPPAL NAP-OK FIAIINK (LÁNYUNK? -CSAK ÖRÖK PÁROK LÁDD MIATYÁNKMAMÁNK??? .NAGYMAMAATYÁNK BANK BARKA FÉNYEM TE SZEMEM FÉNYE) VAGYOK? Fita, mikor most itt megvan ez a gunyám, hova tegyem? Nincsak itt kin kinba, ugy 28 (29, ezt most hogy itt az van jegyzve) éves koromba, (fita itt megnvan mindennek az aka kaka sok fosss...UT?- rekordja, ezt sLeuth tesóm, na én le tudom ellenőrizni azaz megtudom pontnsan ((c.isván unk?) hogy van oylan, vagy mi?-na most van és onnan is ktitiltottak... ami fita, ti is előbb FÉNY -UFO-k, AZAZ SAJÁT NAPODDAL DAL SAJÁT ÖRÖK (ÖLT?) ENERGIA FORRÁSOD VAN, ÉS JÖVEL AZ ÉLET VIZÉHEZ... GYÓGYULÁSOD -(KIGYÓ GYULA) GYÓGY FORÁSOD AZ NEKED, AMI FITA, BEVEZETTEM A VIZ HÁLLÓZATOTT, AZ NÉLKÜL NEM LEHET LENNE, ENNE INNI, SE BESZÉLNI...DE ITT MIRE MENNE MANNA A SENTE SINTÉR SZENT STEFANUK HAN GOD? MI AZ HOGY ISTEN-ORSZÁG .OK? 2: Az idifiam jó regelt, ugyanaz, csak örök napd és örök energia forrásod és ést azt látod?- mert most gondolod és van!!! Ezet nektek is, hogy talán a nap ismét fel kél, na most te azt gondolod, vagy HAN GOD? -NEM LELED LE LED? Fita vagy fény, vagy fém? Zna most, én ITT VAGYOK, ami most mindenütt korom hömpölygő (Atilla) sötétség van, na most... ahol most a magyarok vannak lennének, ének, nem élnek, hanem csak a sötétek,(fita ezek szörny képek, géeok ládd a frofán rpofécia sya OSS? -) lapulnak,lapos a fejök? - és fita, nincs olyan hogy valamit te nem gondol666... hacc hacca Goldy MUMMYA angora yorksire manga lizardjAIK malacca haccaca ccc ..fita volt az Szovejt (GAZÁR? -GAZ DOG DOG -DÖGŐK DÖGÖLŐK) Onion, ami mozog egy az egyben ANGLOUNIONUKINUK LENNE, HA LENNE? Zna most, tröha az iföcsémmel, olyat csináltunk a vizvezetékkel, amiért fizatnei kellett, (nem kell?) na most a magyarok minden nemzetek alatt el fekvők, valahogy az megélhetés, na otthon voltam, és két hét alatt 800 dollcsit költöttem mondduk csak kajára, meg benzin, meg a szükségletes dolgokra, és mai is csodálkozok, hogy hogy vannak még mindig magarok, ami midnenek előtt felett mellett allatt, hogy sLeuth tesőnk?- lehel? fita az élet jele, egy automota mozgás, (ami vagy kopoltyus vagy tüdős? -odaviza) és lehel (betöltve) Lehell lett? HELL A NAP!!! -PAL? PALIIK AIDAIK AIDÁCÓAIK DIK PUSZIAIK VAGYTOK? VAK PALI VAK PALI MINDEN LÁT, DE SZEM ÜVEGEN ÁT? PAPA SZEM-E? Ime a követkeccő.. most a falnak, na a Szent Stfánosok Ivánosok, rettegett Iván, rettegett Ricsárd, FITA ITT MOST IS MINDEN A HAN GOD, DE A TE HANGOD, HUN GOD? AHA A Mi is ufo-k vagyunk! UFO-k? -mad in mad -e Hu? -Whohhh... Fita anglOUnioNUKINUKIJAKIK? (elenseggük nélkül mi lene???) Na most a UUTOPINÁJUK UTÓPINA SÁRA MEG JUHAIK? SZENT GOD HART HARD, HORDÁAIK? HORRR...ORGIÁAIK? 3.: Naz az hogy most nyájasan szól szól? -ma még megváltónk sava? (HA BE ENGEDITEK ŐKET... NINCSAK RIBBANCAIK BARBINÁK BARBIKÁAIK? -UTÓDOTOK A KÖCSÖGÉGÁAIK?-(NIHCSAK A TOPP KIEMELT SOKOLÁJUKBA CSAK HYBRIDEIK HÖLLŐ KÜLLŐ ELŐ KELLŐ MOONSTEREIK VANNAK???) Zitt msot egy éve, volt elég jó csapadék, és mind lefoly a tengerbe, na most azóta meg nem volt ilyan idószak, ami szinte tota sivatag?- nagyon fita, TE MIT GONDOLSZ MAGADBA, ami ha te nem beszÉlhecc... csak az SZAKIRÁSTUDÓK SZAKASZA FAIXA AIXAIK KASZA KASSZA? Zitt most az, hogy HA TE MAGYAR OK VAGY, AKKOR TE MAGAD -MAGADDAL GONDOLSZ VAGY GOND ÖL$$$... MAGAD, ÉS MOST FITA... Zitt az van, hogyha te MAGAD MERED MAGYAR RULL GONDOLKŐDÖM, HOL SIRJAINK DOMBORULNAK? Az mióta te idinóta? Fita, most te HA RENDELKEZEL TELJES TEJES EGÉSSZÉBEN MAGAD MA GOD< DAL? AL? -AZ OL DE ÖL? ÓL? ÓLBA SZÓGA, JES JESHUS A GIZS BÁRÁNYKA SZÜLETIK JÁSZÓLBA, JÁSZOLBA GYÁSZ ÓL? NADON FIDA, MAGZATOD MIATT, LETTÉL MAGZATOD HAM HAM HAM...ÁBRA HAM HAM HAM...FÖLDÖNG DANG FUTÓ HOMO? .MIK A GAZOK, ÉS GAZDÖGŐGJEINK, MAGYAR RULL? -FITA, A SÖTÉTSÉGET IS CSINÁLNI KELL, HAZUDIK A DIK A MO? Fiteljuk, most Irán lenne a célpontuk, hogy iránnak nem lehet ATOMUK? Fita, ezek ládd János8:44? A TI ATYÁTOK? -NADON FIDA, LEIRTAM A ROSEKRONCSOK...MIND MULTI MILLOMOSOK, NA MOST BENNÜNKET A FELESÉGEM MEG ÉNGEM SZERETTEK! Na nagy könyvrtáruk vala, és akkor leirtam hogy a jelvényük, kég kigyó körbe egymást farkát kergeti $$$... akarná el kapni, ami fita, azonnal az EGY ENERGIA KÉPZŐD-MENNY? -JAJA A HUSOD? INGERE GYERE KID -DIK? -AKI KAPJA MARJA? Zna fita, most AZ HOGY MEGNYDÖRÖG AZ ÁGYUNK, CSATTOG ( A NYÁLUNK AZ AGYARUNK? MAGYARAGYAR? - A KARD, FITA AZ VALUBANK A SZÁNKBA KÉT ÉLŐ KARD? AKARD, NEM URAM LEGYEN MEG A TE AKARATOD? AHA BAXXNÁTOK MEG MAGA TOK!!! NEM AKARA AZ ÖKÖRCSORDA LEGELNI? -NINCS ARANYTOJÁS TÖBBET, ARANYÉR? .CSAK GÖRBÉT TOJNAK A KAPPANTYUKUK? TYUTYUK? -LÉTRA? Innenn..fita ez az anyagi -világ, ez nem az amibe vagyunk, hanem az lenne...ahova a második találkán kán kán kán...na onnan kell, most a Napra hozni, akikŐinket BE PALIZTAK? Börötnéjbull... buli buli... vihar horrr... a bilibe? ... fita, mi magyarok, mi TULLRULL TURULL MADARAK VAGYUNK, HA 1 MNT MINTA LUNAK? UFO-k? .FITA MINDEN ED EDD, A TE HAN GOD? -DAL, VAGY HRRR... ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Gondol dal kőDom? -Gond g-ond? Gondol -hom HóDOM? -Ohm ohm ohm... rom? -rombolom, nem gondolom ohm ohm ohm... 4.: Kávézzuummm... vizio, viziló uszunk az árral mnt a vizbe, pocsoja? Ime a kajabalta, egy pk tojás 11ről 30? -kis doboz földieper 4 -14? -kis málna 2.50 -15? -mi lett itt? Fita, most mindenki csak kövályog, mint gólya torcs a levegőba, mert DERBŐ? Itt itt van egy olyan hogy paralel párhuzamos vagy most ellncsavvaral (idő forditva) dimenziók, na Istenek a megnes -mezőkból -terekből, most nagyon kezd idevágni? Na nemcsak lelökött a kesely seggibe teszel luk,hanem egy nagyot rugott rajtam, pit ébredj fff...Fö fö ti rabjAI a fÖllnek? Zitt most itt vannk a Uj Egresek meg fŐldes UrAInk, na ezek honnen jöttek,meg mennek? Zitt az, hogy előbb itt egy szem $$$...? Nadon fida, csak az lehet, és egy hang, és anak öszahangba *HUNGARAINKBA EGY HANG* kell legyen az EGÉSZ -VILÁGMINDEN FÉNY S ÉGGEL? Zett hogy nincs olyan hogy Uj Ég meg fÖld,hanem most az álom? Előbb,most merem mondani 90%bang, hogy A NAGY PIRAMISOK,talán a kisebbek is, azok...most párnapja,hogy ezeken az égitesteken, ami köröttünk vannak, azoknak zubzzz... a magnes töltésük,és azért fognak szét oszalni,na most azt is láttam,és leritam,hogy mnden vissza napokba fénybe kering vettetik hell= nap? Zna most. ez az a valami, irtóra meg fartcsol becsap engem is, mert van hogy teljesen, befarcolok? Maga ez nagy nagy földturások, nekem ugy, hogy ezt én képtelen vagyok nem hogy csinálni,hanem nem tudom gondolni,és ez az általános iskula első nap, első óra, ülök a padba, na a legelsőbe, mert a tanitónéni odaültett,és egy komoly szivrohamom lett!-de hallotam, össze vissza kalimpált a szivem, és a tanitónéne, zsidó (fita ezek örök ugyanaz, ládd 30 évesek,ezt most legutóbb, hogy ők most is,ládd Swédenburg bennek megkijönnek a csapajtóAIkon?-nem tudják hogy most...jaja nekik nincs halál) vala, és elkezdte dörzsölgetni, és felocsudtam, de irtóra rühelem ezt az egészart szar rakásUKUTat, és magam előttl láttam, hogy csak ülök ülök és nem csinálok semmit,meg amit követelnek, ládd én magamtul tanulok -már irtam -olvastam, na most a hecc az volt, hogy ha egy négyest kaptam, akkor jöttek az iskola gyerekéi,és beárulkodták, na most minden be kellett magolnom. amit most...fita a verseket szerettem, és msot bemagoltam, és elfeledtem,ládd ki törlődött az agyambull? -mert szretem? 5.: Na vissza a mára álmom,hogy a a aaa...fita, teljesen üres az agyam,(fita ez most ma reggelre ijjesztően) na a Piramisokat figyeltem meg,és most az ami nekem is ugy, hogy azok nem lehettek butábbak mint mi, (na akárki vagy, én ezt mikor vslaki nagy nagy nagy...és mostmagamba, AMIT TE TUDSZ AZT ÉN IS MEG TUDHATOM, LUFA, APUNK,HA ANNYIT MEHECC IZSNYÉTÉRE ZABOT HEGYEZNI? FITA EZEKET, TÜZZEL VASSAL MA IS, és most mégis ha eddig, meddig, dig? -dögadó vigadó? - és csak ugy, hogy fitogtatni hogy milyen nagy köveket tudnak mozgatni, meg pontosra kifaragni, mi értelme lett volna? (fita tudtam hogy Istnek a magnes mezőből terekből... fita tudják??? -és azt is hogy most ITT CSAK MINDEN TITOK, FITLJAL NEMTOJNAK A TYUKOK, FA KIN 1 -33 RAFITYA RAPITYA? -GÖRBÉT, Fita,előbb hogy a NAGY NAGY KÖVEKET, EGY GÖMBBE (UFO-K???) ÉS ABBA LÁDD SULYTALANNOK VALÁNAK, és most onnan, meg hogy mi a biba itt,ezen a fÖld gömböcön? Fit, mikor mi tanulmányozunk valamit,ládd ÉN MAGAMNAK KUTATOK MEG TANULOK!!! NA MOST AKIK A KÉPERNTYŐN VANAK, MINTHA MAGYAR OK VANNAK? Ne tanitson engem senki, jól vagyok tanyitva UFO? -sem lépésbe desem vágtába,sej le nem esek rulla? -ki a ruller? -melleslek, ha én mi? Mi is ufo.k vagyunk! -aaa... ha? -UFO.k? -made in Hu? Whohhh... lángot vág a kipufogónk? Fita, a kis unokám,(39 hónapos, akkor talán 20) már találkoztam ugy vele,mnt veletek szeretnék,na most az a SZERET-ÉT ETET!!! Hogy milyen lehet aza ruha, amibe miután találkozok magyar -ok testvreinkkel felefe a Tejut elágazásánál, az a következő, tisza oylan és fekete anyag,mint a tranfromátor Transformer filmekbe, na csak a bal agyunk,meg szemünk, az állati, de többi hogy robot, inkbb CZiborgágé, na most akkor azonnal, hogy azt csinálnak belőünk, most az, hogy mi egyenkétn is, mi ÖRÖK MAGYAR OK TESTVÉREK VAGYUNK,ÉS FITA, ITT VAN 2025 UJ ÉVIKE, HOGY MI SOSE HAGYJUK EL EGYMÁS, ÉS EZ IGAZ, ÉS EZT KIVEHETITEK A Mi is ufo-k vagyunk! -végre egymásra találtun,de eddig hol voltunk? Fitelem, most nekem nincs ellenségem, hanem egy bolond 100? -aha 100 juhocska mind együtt legel? Fita, azokkal akik ha nem bánt senkit, had beszÉljen, és itt a dörgedelm,hogy olyan ismerős? 6.: MOST ÉN LÁDD TEGNAP IS UGY BEGUBÓZOK,hogy ezt, semmit...még a növényvilágod se tudom gondolni, mert jönnek a betegségek,(rühük) és borzalom, hogy lehetne meg állitani őket,na most ettől, ezektől, csak MEG SZABAD DULNI FULNI, TUDUNK NUK? Zitt most az hogy monduk, igy nyiltan,hogy az ÉGIEINKKEL EGY AZ EGYBEN TALÁLKOZTUNK, vissza, hogy ha csak EGY SZEM -SZIV -FEJ VAN, HANG??? EGY AKARÁT? KARÁT, FITA AZ ARANY VÁROSOSAIKAT? Fita, az hogy hogy ha nem bánt senkit, na itt van az, hogy apum, Munkács,vagy 100 ezerr 1001 hallottam, hogy pita, neked haza kell szöknőd, és a MAGYAROK TESTVÉREK KÖZÖSSÉGÜNKNEK,MEG KELL..zitt 2023 Szilveszter na Karácsonba talkoztak Nimród apunkkal, ami mos nekem,ládd most én sem több,sem kevesebb nem vagyok, hanem az Édestartévem, és ezt most is, ládd mindenkim itt is, hogy...na lejebb sitim pitim, - pitim? Zitt ami van, hogy én egy... most kész a kávé, na én mindig tudtam beszÉlni, apunékkal azaz a MI ATYÁNKKAL! Zna a mi is MiUfff... hogy kora gyerek korom, monduk leirtam vagy 100, hogy egy kulcsot el hagytam,(picike vagyok)és Jézus?-fita tudtam, hogy Ő az, aki mndenkor seggit,namost ugy is, ládd te FEL ÁLDOZNÁD A FIADAT, a a aaa...fita ezeknél oktondibb bágyu állatok? -na ezek GÉPEK,KÉPEK,ÉS PORNŐKRAFIAK? (FITA ITT MINDEN PROSTITUCYONUKIK CZIBERGÁGÉJAIK) Fita.most belünk is (nincsak tegnap két sorba három betüük ládd nekik a W? -de a te disznőd megdöglik?) ) robotAikat csinálnak,de nem mert ezek olyan VALAMI SZADOMOZZOATEISTATAISTA KINZÓ KINUK? Fita,mert MOST MINDENKIMNEK ládd ha tejobban tudod hogy milyen a MAGYAR OK ÉL TETŐK? JAJA TŐK IS, MEG MAG MAGOK? FA ÜLTETŐK? (KI ÉA FÖLD???) Na fita, most az ÉGIEINK EGY AZ EGYBE,AHH MOST MI MAGYROK, MERT HA NEM BÁNT SENKIT, EZ AZ HOGY ÉN ONNAN, MTK: KEZET NEM EMELSZ SENKIRE, KÁRT NEM TESZEL SEMMIBE! Na most HA TE NEM ÖRÖK EGÉSZ EGÉSZSÉGES VAGY,ez itt du,.-tegnap,AZ VAGY, ÉS NE SIKLISD KI VONATOT, VÁGÁNY, GÁZ? Innenn...fita,ITT AZ A MAGNES TÉR, LÁDD AHOZ HOGY MAGASABB RENDÜ LÉT, AHOZ EZEK A MAGNES TEREK NEM ELEGENDŐK! Na most, láttam,egy olyan megnes vagy fény lemez, ami most is a plató, ott egy megneses fémlemezzel, és annak a tetején volt egy GULA CUPP...amt a MUMY-as filmekbe, a Angol angyal,(Angola malac Onionos) le kapja és magával hozza,na meg azzal, fita most azzal ami ládd Jézus, nem Jeshus hus, DE LEHET AZT IS, LEHET MATERIZÁLNI? De irtam rólla, mikor gyalog meg másztam a NAP -SZÖGE PIRAMISUNKAT, és most van lefele * egy másik, és annak a CUPPJA az a SZENT FÖLD URAIK,KUROMÁNUKINUAIK KEZÉBEN VAN! ...Uj Eszendőbe,mi vigadjunk.na fita. ebbe benne kell lenni, most ha csak GONDOLNUK? -zitt az hogy HIT? -nicsak az bekekever, mert NEM IS GONDLNUK, NUKINUK NÉLKÜL? Fita, tegnap itt, azaz irás IR ÁS, SIRT ÁS, KÖZBE NEKED CSAK JELEN ED? NE IGÉR GESS $$$...FEJ, VAGY SIRTÁS? NÉPIRTÁS? ÉHALÁLTRA ITÉLT, EZ A NÉP? HOL, JÁSZÓL JÁSZOL GYÁSZOL, SEHOL? (FITELJUNK: CSAK JELEN VAN!!! -sitpitm? Látol? ...'Dragon Koponya' KinAI,(hunok?) vagy az Afrikan Humanid?-husman,busmanóidom, süketség? -.te mit gondolsz, te DragoNUK koponyája vagy? -fita az hus, meg vér, hugy sav? -vagy szentelt vizelet, vized lett, szent hugya (Atyán, a gatyám? -sárba) az égnek, jaja a haja hajja hajja...kopaszi kákó? ...oááá... ---amit leirtam, hogy TE EGY KRISTÁLY (ÖRÖK FÉNYFORRÁS!!!) SZOBOR VAGY, AMINEK EZ A SZELLEME? -MIG HA TE MOST EGY ÁLLAT UK ANGLOUNIONUK?- VAGY, ANNAK A BÜFÖGÉSE, VAGY MONDUK, VÉG BÉL SZÉL, KI BE SZÉL? VÁGÁNY GÁZA, A PU PUPU? GOD A FINGOD?
UFOzzuummm... miEeee... Gondol dal kőDom? -Gond g-ond? Gondol -hom HóDOM? -Ohm ohm ohm... rom? -rombolom, nem gondolom ohm ohm ohm... 1.: 1/2. A KÉP? -Most is a fénybe, a fÉNyembe vagyok, és most van a fény, ami kimondottan csak fény, és fehér, és kellemmes mess mesés, ami fita, a gondolátok,(a hegyi sioNUKINUKIK) ezt próbáljuk hogy gon? -az génezés,(GANézás) ÉNezés, azaz Énekel és sss...kajabaltázás, (kalapacs makabeUSA anglo lawioNUK) tehát pillanatokból van, tevődik össze, most az hogy most a fényből (napomBULL) jöttem, és most csak FEHÉR ALLAHALA LAPON PONTY? -ami nem, mert a betüket, tehát az amit most csinálunk? -be -tüz? NA nagy betükkel... azaz megjelent, az, amit itt most, a fehér kristály fényben, megjelntek EZEK A BETÜK, BE TÜZÉSEK,és itt csak a betük tük, és csak NAGY BETÜK, azaz nem az amit most kis betüzzük? Zna most is a FÉNY -HOUNKBA (itt honAinkba? -hon UK?) vagyok, és ezek ládd itt ami ott, hogy fekete grafit betüzés és sss... Fita itt minden a pénz $$$... SÜKETSÉG ÉG, VAKSÁG SÁG SzIK-SIKSÁG, ÉS NÉMASÁG mak mak mak... MA GOD?? Most ugy, hogy azt, hogy ez van? -ezt kell szeretni, azaz miEzzz... NINCS HA TE MAGYAR RULL, GONDOLKODOL! (kőszivü) Fita a MAGYAR RULL GONDOLKÓDIK DIK? -EZEK CSAK PÖCSÖK CSÖCSÖK ÉS TÖKETLNEKEDIK DIA KONOS KULCSOS? Ládd a profétaAIkat, Na vegyük most dini dani Daniel, fita, ha angyalok, márpedig ez a mia? -AIMI? -AJJA? Fita, mert az ami MIAI? -MAI MOJOM? AZ AZ APRÓ PÉNZ NEM? ÉS A NAGY MOJOM-JAIK? JAH KIK? A YAHWAHAIK? NAGY HALAK? Kérdelek, van az állaTOKnak pénze? Most megnéztem nagyitóval a betüket, és fekete és az hogy grafit por, vagy festék? Zitt az hogy vannak az irás tudók, és most ugy a világi tudósok mint a nem vilgiAIk, irás tudók és sir ásók? Most uttóbban, hogy teljesen mint most, most a fényem? én?- vagyok? -VILÁG -OM? -S SEMIRE NEM EMLÉKSZEK, csak most a betüzések által, NEM ÉN, NEM MI MI?- VAGYOK?AZT CSAK NEKEM LEHET TUDNI, ÉS DUGNI? HA MEGTUDJÁK HOGY KI VAGY, AMIT SEMMI? ÉS EZ EGY SEMMYTHA CÖRKÖL ÉS CIRKUSZ MIG ÖLNI, LEHET, DE HA CSAK MAGUK? Fita, itt akik be villgonak, azok bizon NEM VÉLETLEN? -LEN LE END? 2.: Zitt az hogy én most is, apuénkkal vagyok,ami ha nekünk nincs külön, külömb? -BÜN? -SEBÜNK? (FITA AZ A VÉRED, ÉS MAMA KINJA) -zitt most az hogy CSAK ÖRÖK SZERETŐ SZÜLŐK? Fita, itt magyar RULL,mi univerzek azok iskolák,na most egybe miniden a VILÁG -MINDEN S ÉG? Fita, itt a magyarok testvéri közös ÉG? -A VILÁGMIDEN S *$$$* ÉG URA GYERE KÉAIK, KID,DIK? - VAGY HA CSAK HUSMAN-OK MENÜK? ZITT MESE NINCS, AZOK (HUSOS ÜSTÖK FAZEKAIK KAJA KAJUNUKIAIK) VALAMINEK KIKNEK A MENÜÜK, AZAZ AZ ELEDELUK? FITA MINDEN AMI MIA MAI ELŐDISÉG VAGY AKIK ELŐBB VANNAK, AZOKNAK JOGA (ROMA MORA) VAN MEG-ENNI A UTÓDAIKAT? ÉS CSAK SZENT ELEDELÜVER VER VERMEK? (FITA MOST VAN ENNEK AZ ÉLÉSTRAIK NA FITA, HUS HUS... ÉS ITT ABBA ATYÁM, HOL A GATYÁM JELENET) ÉS TEREMJETEK JÓ GYÖMÖLCSÖT, ÉS FITA...Zitt történt, hogy itt soha de soha nem nem soha nem men menüük, megtudni semimit, és azt $$$... Mellesleg a fő ami a pasuliba fő, hajtó -hajitó erő, Mint fel dobott kő, ujra meg ujra Édes Hazám, a seggemre esek, BUÉK BUÉK csak seggre ne essék... jaja mi van ha a poFádra, Pádra Fádra FFF...dörrr... Fita, most megint, NA MAGYARULL GONDOLKOZNI,MINDENNÉL SZERINTEM KINOSABB DÖGLTESEBB SEB BÜNK? -ÉS MOST CSAK APUMAT TUDTAM OKÖLNI HIBÁZTATNI, BÁNTANI BÖCSMÉRELNI HOGY MIÉRT CSINÁLTÁL? -Egész 32 éves koromig, ami itt volt, (ANGLÓONIONUK FITA MINDEN NIKIS AZ!!!) és olyan pipa meg gyötrelmebe valék,jogy nem látom magam a tökörbe? Na fita, itt rögtön, a BASZDÜH MEG KANGÖRCS LETEPERI A KIS JUHOCSKAJÁJAIKAT VAGY kis malac UK ccc... megjött a idifiam,jó reggelt, jó regelt, csak ÖRÖK ÉLET VAN, és ezt gondolni ez rosszabb a halálnál, és akik ezt kölcsön adták, ezt a gunyát, bizon én vissza ADOM a Dam, Melődi Damu, száll felém az élet,na most,én olyan kinos anyagi nyögi nyügÖl hellzetekben valék,minda mai nyap? -hogy én hogy a faxom felállna,még a nagy vasbeton DORONG,aki levágott... bennünket, mert ha 1 mnt a lunak, mind és ti haza vagytok vágva? -haza -háza zzz... 3.: Vicca...hogy itt csak itt voltam, él lett,ládd most ezek a BE TÜZZZ... Nincsak mi csak FÉNYEK ÉNEK NEKED ÉNEKELEK KELLEK ELLEK VAGYUNK? -ÉS MOST VAGY AZZAL AZ MINDENKIM MIK? Mint sok ragyogó Csillagok mind ugy fénylenek,vagy most sötét segg lukAIk, ami vissza tegnapra,hogy a kis felesÉgem, Zna fita, ez egy HUSHEGYEIK, MEG ZSIR TORNYAIK,na most, fita a hus -od, beadod nélkül, mi lenne? -enne? -ennek CSAK ŐŐK ESZNEK? ÉSZ? ÉLSZ? -vége? Zett megint, hogy itt egy olyan TRUPINASÁG VAN, HOGY TI CSAK PUSZYYYK LEHETTEK, és csak EGY ZÜRBŐLŐ? Fita, amit ők kisilabizálnak az IRATOKBÓL FALRA RÓKA, BORSÓ,hogy csak a HUSOD? -SODROMLÁSA GYOMORÁKJA VAGY,A SIR ÁSÓAITOKNAK? MÁS MÁSSZ HANGOD? Fita, most az amit most, hogy csak fekete jelekkel lehet ide be tüzni, magam -magod -magunk? Zitt most erősen, apuénk... ijen IJJJ.., ÉLJJJ... na olyan hogy jiii...Ez az, hogy amit most akartam, az az ogy MI ÖRÖK VAGYUNK! VAGY ÖKRÜK, TANUILJ TINÓ ÖKRÜK LEHET BELED, BELŐLETEK,LÁDD AZ HOGY SZENT DIKSTEFANUKKAL... NINCSAK IGAZ,MÁRA AZ EMLÉKÜHÜINKET IS... FITA AZ HOGY NÁZI, na most zz hogy én emlékSZem? FITA befejezem hogy jó reggel idifiam, hogy csak ÖRÖK ÉLET ÜNK VAN,és csak azt lehet MAGYAR RULL GONDOLNOM? NOM? NOMÁDOK? -NEM? PÉNZ NEM? Most fita, az hogy nekem megvolt van, ez a testem,ami tökod mais le testel, és roskadozok az anyagi nyög DÖGi terheik, na olyan terheket raktok a barmaitokra,amit ti sem, tudNátok el viseleni,(fita ezek egy hang, nincsak az lenne mikor Jézusa? -ha magyarokmagyar rull? -na lehet hallani, hogy a CORONA VIRUZSUKKAL (COWIDÓ 19) OLYAN GAZDAGSÁGRE ANYAGI ELŐNY, FITA DERBŐ ERDŐ DE EGY FA $$$... csak FASZIJAIK?-TETTEK SZERT A NOTO? -ATORITÁRSAIK?-DISZNŐDISZ TOR ORGIÁSAIK? - ami sose napján vasárnap. jött meg a folyásom,na az ANGLO -ONION IS, ami most itt van a NIRVÁNA? NEKIK? NEKED, NYAKAD TEKEREG? Innenn... fita, minden a GOND OL VAGY ÖL, NA MOST VANNAK AKIK SÖTÉTBE BURKOLÓZNAK,MIÉRT? lÁTNÁTOK, MIÉRT CSAK VAK OKVEZETHETIK A VILÁGTALAN? ALANYAIKAT? NYERS NYAKASOK NYAKA VÉRES? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... BULÉK BUÉK ... csak seggre ne essék, tessék? Mennyből az angyal -bárnyka lejött bejött?-hozzÁtok, láttok? -a gyomor -nyomor a kigyógyik a MO? Uj esztendőbe, uj keszkenőbe vigadjunk, szöletett a kis angyali -bárÁnykaja mi imádjuk, a husát gyapját csontját értönk? -zuzzták mielőtt az ég és földöng lett volna? -smirna! -volna? -fosss... 4.: Kávézzuummm... vizió? -viz nélkül, lenne vizisikamló? Most az hogy a szeplőtlen makulátlan? -bárányka a vizen sétála? Ma az, hogy mára,hogy minden porcikája a testünknek?- meg van számozva, s BUÉK BUÉK sLeuth tesóm, meg magyar ok, testvéreiim a FÉNYURFÉNYE? -FITA AZ A MAGYAROK JÉZUSA, most mára, az egész összesirataima? -egyhangba? HAN GOD A HANGOM A HANGOD...na most az is, hogy most tegnapra, a felesÉgem,most az, ami de de de...der di dacc... itt a dácom? -ne harag, de hus az hus UK? Zna hogy most a Teszlavalami, Musk mondott valamit és fel roobbant? LV? Fita, itt most azok, akik érdeklődnek, hogy mi van? -a seggünk ki van,na most tegnao ugy este 8(20? -bajomvan az agyammal, ami itt nincs mese,az egy számitógép... és amira kérlek benneteket,talán előbb magunkat figyelNUK meg,azaz itt állandóan az iskolába a folyosón faliratok közt,ismerd meg magad,és legy egy öntudatos uttörő, na most az az hogy elvtárs a csákányt jó mélyre vágjad, na fita, az osszes társadalmi munkán, meg a ugy mnt én ugy voltam, a legjobb tanuló, hogy neki nem kell tanulni? -na kérdéseket tettem fel, amiért ölj le, nem lehet tudni hogy filuk vagy vagy lányuk? -én tudom,mert én nekem most a legszebb lány? Fita a magyarok csak örök párba, és most minden olyan, hogy neked, ládd nekem, akit én álmodtam,na fizikaikilag is az,és most az nem a a aaa...na vissza kozzz... Na az ÁLDOZÁS,hogy az ATYA? -ez a nagymamám, mi magyarok vagyunk kis fiam,na amit hozzá tettem,hogy nem vagyunk zsidók, NEM!!! -mi magyarOK vagyuink,(az a bünük? Mi is ufo-k vagyunk! -UFO-k? -made in Hu? Whohhh... defita,mi tüzek is vagyunk,azaz mi felvehetjük ez a a aaa...hját a gunyám hjova tegyem, angyalom galambom bom bom bom... el lángola? .jöttem, láttam? -lőttek? 2:. Na az, hogy oda vissza süppedtem tegnap este, az Ó Éve? -utolsos est este van este, hogy ennél szörnyübbet bet,ki nyitotta a MiUfff... fita, amit én,az annak a folytatása, Batman, baxd meg, na nem, hanem Weber,na meg van dicken,de most az ami van, hogy az megettünk, azaz ennek a hátterében, hogy maga az, hogy aki ezt létre? -látra? -látrahozta, ez volt gyerekkoromba, hogy ha ÁLDOZNI KELL? -na most aki TEREMTETTE EZEKET? KÁZÁKÁ FÁ? Fitlejunk, szinte minden ami itt előbb A MAGYAROK ÖSSZEJÖNNEK, ÉS HAZAVÁGJÁK A SZÖRNYETEGEKET! (na most a nyemecek egy az egyben az lett volna? ) Zitt az hogy nekem, ládd 2023 -10 -20 ra. ha jól emlékSzem, na oda görnyedtem,hogy az Ur szent bárányára ára, teszem le a bünNŐmet, ami én a gyerekéink...ha magamon se tudodok seggit enni? -Mária seggit, és most fita, megállt a digita óra, ami most is, ugy hagytam,és nem létezik,hogy akárki én hellettem meg halt? (vagy pont az én testemvérem nemcsak gyilKosa,hanem FEL ÁLDOZOM ŐKET, S MNT BETHLEHMI CSILLAG, RAGYHAT??? -AHHH DRÁGA KÓ AZ ILYEN SZENT ÁLDOZAT... Na fita, leirtam jó párszor, hogy menekültem volna, na most APUÉNK, ki tudtStack ellenSzülizni? Ki fia bornya vagy, fita a hülyéskedés is állandó, azt itt hogy szüli, na bornNew? -bornyu? -born New? -aranbybornyu buuu... FITA JÉZUS A MAGYAROK TALÁLMÁNYA? SZÜLETETT BETHLEHEMBE, NEM HANEM JÁSZÓL? -ÉS JÁSZOLBA! -LÁDD JESSZE ESZE ESZÉNUSY USA MÁRIA MAGDOLNA? Fita, nincsak szinte kiirtották a jászokat, ne játszatok, azaz itt van a HOZ ANNA, MIT ADNA, JHÁT GYIA GYIMAKULA GYEHEHENAH? Zna most, FITA MERT ITT AZ HOGY FÉNY SZELLEMEK, ezt tegnapra, csak az van, hogy most A FELESÉGEM, JÁSZ LÁNY VALA! (DE A LENGYEL EGYENES HAJUAK (HUNOK) MEG NYEMEC ALFÖLDIEK?) Zna itt az, hogy menekül, ha hallja s itt az volt, a problárma, hogy ta a papoló? -NA MOST A GYEREKÉI IS, hogy én 3-17 buzeráltam őket, fita,most ami van, HOGY JÉZUS, EZT MOST ŐK TUDJÁK, ládd leirtam, hogy most, előbb a kiskölyök haza akar menni, haza akarok menni, haza amit itt Hálaadás üneppe, Tank giving? Na akkor is, a fiaim IMÁDKOZZUNK, ÉS H JÖVEL JÉZUSUNK MAGYAROK JÉZUSA, LÉGY VENDÉGÜNK ÁLLD MEG AMIT ADTÁL NÉKÜNK, na semmit, ládd azt se hogy amen? 3.: Tegyük fff...most ami van, hogy ÉN ÉGI MAGYAR OK TULRULL TURULL MADARATOK VAGYOK (csak igy azzalk lehet meg magyar rázni meg mogyorózni),és most van egy olyan állomásunk, LÁDD EGY OLYAN AMI MOST NEMCSAK A MAGYAR CSONKA ORSZÁG GYUNYUK, HANEM AZ EGÉSZ VILÁG? ÉS EGY EGÉSZ MAGYAR OK HANGUNK (UK -NUK _KKTT?) Fita olyan hogy a legkisebb sjtelme is az EŐ SZAGNAK, már csak ha ha ha... VÉGED A HAN GOD? -CSAK FA LÓ, VAS A LÓ ALLÁHALA $$$...VAGY? Fita, a tanitványok, hal pikkejekkel? - fizetnek,ami miután csak el tünnek? (fita előbb a hal jelvények) Na az van, hogy VANNAK A FÉNYES SZELLEMEK, akik mindent fénnyel fény nyel fényel mérnek? Nincsak minden ami fény, az végnélküli és most az hogy ládd terülj asztalkám,tárulj hazám, az ami most Yoyonk, na meg van most egy másik olyan, hogy FÉNY GÖMBJE VAN,ami az az amit itt UFO-k, na most itt az, hogy talán Trieszbe nem ismerkedtem volna meg a kis örök flesÉgem, fita minden aki magyarok, nemcsak akik most estleg magyar RULL, na az az...amit ezek akik én szörnyeknek tartom őket,(mi jó van abba, hogy én meg tudlak öli,ami csak ha gondotban is, msot ŐŐK AZOK?) és itt fita, az irataikba is, MAGUKRA JAJA A NUKINUKISOK MAGURA MARADNAK (FITA AKI MÁSJNAK VERMET,,,???) , NA MOST AZ AMI RÖGTÖN, talán ott dőng el, minden amit ezek NEKED NEKEM BE JÁTSZANÁNAK, hogy azt a FEKETE 0? Na ezek onnan vannak, és fita, bitta hogy Benesék, MERT MÉG NEM TUDTAM UGY, HOGY BITTA, HOGY HA NEM BÁNTSZ TASZ TOSZOL BAXTAT $$$... senkit, zitt az, hogy TE TI IS UFO-K VAGYTOK? -ami most fita, na az hogy tegnapra, hogy itt minden ugy van, hogy midnenbull csak egy egy...? Na most fita, mert amit Yojóval kapcslátba, de a felesÉgem után, ez az, hogy neki egy NAGY TANYASI KASTÉLYA VAN, na most én azt akartam volna, és Hortyi Mikééknek, adtak, lehetőséget? Zna fita, itt az hogy A FELESÉGEM, most itt, ládd a FÉNYBEN, fvida, akik le mennek, azok SSS... na azoknak is van, AZ? -amit most én, fekete sötét UFO-k? Na te magad csinálod? -az hogy ténleg ITT IS A HAN GOD VAGY! Sóval, most itt ami van...nana akik nekem itt a conputer KÉPernyőn, nagyon jó kérdéseket, meg olyan hogy mi lenne ha igaz lenne, ami van van? -ami nincs nncs... 12 -22 -33? -102, te vagy a hunyó? Innen, fita, te csinálod magad,és akik ezt tudják, ezt sose nem fogják neked tudatni, de monduk, most itt lenne a vallaGOD vége? -fosss... viszza ne né?-még leirom, mert annál is egyszerübb...hogy khccc...(pofon de fon? -nnicsak több mint 9 1/2 billo ohhh... van) Fita, most ebbe az Évbe, OLYAN HOGY NEKED NINCS, NEKI MEG VAN? NINCS!!! ESZED? ... magyat lehet értelmezniu da magyar fordul -egg gicsit nyikorrok? -Uj Studi tud át? -tudni,hogy Purple (lila) Aliens kimondottam husman evők, jaja János8:44! -jó tudni? ... a Tudósk, nem tudják el döntei,( na fita, mit ezek egy huron pendülnek, ládd mi lenne pénz nem, nélkül? -ami fita, a magyar ok gyere kid, képtelen, mert a tudÁnál fogva? -aá? -iá iá iá...baxod ajol megáll? ) hogy mi az hogy tudat? -na az tud át, azaz lát? Fitz, zkik itti NAGY OK, azok sötét szellem MÜ _MÜEK,az Ur csodásan móködik,dik, de utja relyve van? -ládd anap lement?-de monduk a fityma? na mi az hogy angyalul gyalul CONsseiosiccnes? -fita,nem tudom kiolvasni amiat srhéberül irtan volna... ...Zegy bitta, hogy az URUNK UTUK? -ELŐBB UTÓBB EL VÁLUNK, VAGY MOST HA AZ AGYAD ÁT, AGY AGYJ, AZAZ QUANTUM EGY VELŐT? Fita, ez egy életteleln CSAK SZERSZÁMKÉSZITÓ ROBOT BOTUK? BÓTUK? ISTEN DE STEINUK, NEMVER BOTTAL? HOGYHA LÁBAM MEG BOTOLNA, NA A HARMADIK DIK? HÁROM, A JÓ ISTEN IGAZ? KINEK VAN IGAZA? GAZA GÁZA,GŐZE, FÜSTJE FIN GOD? - SZAGOD? Futok a pénzem után...utól is érem? -erem, aranyér? -ARANY VÁR? ...oááá... ...mellesleg,mit hoz a jövő, bögyő, ami most is fen áll, ha nem lesz az oroszokkal atomháboruuk,akkor akkor a MAGYAR OK VILÁGA (fite egy az egyben, ÉGI ÁLLOMÁS?) VAN CSAK, ÉS MOST ÉG ÉS FÖLDÖNG, EGY LETT? Fita, itt vagyok, azaz ÉN MAGYAR OK, MADAR-ÁTOK VAGYOK,SZÁRNYA SZÁNYA ...NA HA SZARNA... KI AZ AKI NEM TUD? AKI EL SZÁLLOT,T OTT?- s fita, ez az, NAGY SZÁLLÁS LÁSS!
UFOzzuummm... miEeee... BULÉK BUÉK ... csak seggre ne essék, tessék? Mennyből az angyal -bárnyka lejött bejött?-hozzÁtok, láttok? -a gyomor -nyomor a kigyógyik a MO? Uj esztendőbe, uj keszkenőbe vigadjunk, szöletett a kis angyali -bárÁnykaja mi imádjuk, a husát gyapját csiontját értönk? -zuzzták mielőtt az ég és fölkdöng lett volna? -smirna! -volna? -fosss... 1.: 2025 1/1. A KÉP, hogy a gyomor az a mor mar, és az a kigyóbél? -az oka toka toko, mndeneknek? NEK -NEK? Itt okvetlen, amit szent iratUKUTnak el könyveltek, és itt olyan hogy hang? tRöha a szent BbLia lila iratokba, János8:51? -aki hallja érti, aki érti hallja, ha ne, érti? -hal? Fita, a Fenevad száma, az egy száj! -de előbb hogy féljed az Istent? -az tente baba tente... na most Évike, a KIGYÓGYIK A MO? Zitt az hogy mi lenne a géppel, néppel, a GYOMOD RÁ ÉS EMÉSZTŐ (NUKIMAGFUZION) TÜZE BELE NÉLKÜL? Zna amit hogy meg lettek számozva, háMOzva, az a gyomor és bele, azaz kétszer három szám, vagy betü, azaz ténleg szám is meg betüzÖl? Na itt mese nincs, van a teremtett világ? -vagy csak a föld? Na a két x háRom számot (betüt) nemtudtam...pedig most ez a testem? -a gyomrom és belem kezdete bal oldalán van, és a számmal? -kezdődik? -a dikommal végződik? -a farkam? Uram? -ki teremtéd, az eged a földed? -na az a halál adó és adók, és most ténleg, ha van bőven pénzed ed edd? -lubickölsz mint a hal a vizbe? -a szent lelked, ne üzzed el? (üzérkedel) -e világba? - az ürödből vissza ne né? Zitt vissza, ki a Tisza vizát issza, váGyik annak szive vissza, de temető a Tisza, mikor kivirágzik, na én a nádasok, bátori -nagyecsedi lápon, ténleg utánna, olyan mint a fekete iszap? Bátori templom? -Bátori István egy bika fejet át dobott rajta, többet nem dült össze? Fita a TEMPTLOMÓSOK MÁSOK, MÁSZOK, JAJA JACCOBB LÉTRA? DE A KOBRA? MÉRGES KIGYOAIGYIK A MO MOKA FAJZATAIK? Zitt most keresztül kasul, ládd a HANG? (PÁSZTOR KERESI A JUHÁT, ÁT JŐÁR SZAVA BÉRCET PUSZTÁT) -OD? Fita, itt most hogy magunkra vettük a kigyó-bőrt? -ami fita, itt minden csak szó? -szól? HAN GOD? HUN OK? KEDVEM OTT MÁS, HOL ISMERŐS 100? Mit gondolsz, vagyunkj vagy 100 juhocska kaka mnt együtt legel? 2.: ITT ITT VAN, AMIT MAGYAR RULL, ISTENEK VAGY TE HENEK? Zaz az, hogy te ki fia, bornya vagy, na most ténleg meg vagyunk számozva, AZAZ NE SZÓLJ SZÁM, NEM FÁJ FEJEM, AHA FEJNEK MEG MEG FEJELTAK FEJ FA? AZAZ VAN E FÁD, FÁ DÖRRR... Fita, miután Éve bele harap az almáJUHUSukba? -JUHUS A KIRÁLY, NA ELBUKIK MERT NEM BUKIK LE? ITT VAN A DORON -GOD, RÁGOD? DORRR... (KIÜZIK ŐKET A SAJÁT KERTJUK? KAED NYUL BARLANJÁBA, APU HOGY MEGY BE, AZ A NAGY MEDVE...) na fita, most van a KAMRÁD? EZ AZ HOGY MINDENT CSAK MAG AD? Ezt az apai -nagyapám, na a anyai is, mert kisfiiam, mndenkim a MTK csaláDOMba, ez tegnap a c2c -on, hogy neked EGÉSZ EGÉSZSEGGEDNEK KELL LENNED, MOST MINDEN KID? -AZ??? Fita itt most megint, HOGY TE HELLED? -VAGY AZ ARANY VÁROS VÁRANDÓSA DÓZSA VAGY AZ ÓLOM? JAJA VASBETON DZSUNGELE LE END? Dfita, az magyar RULL, van? -leend ő? Fita, van az asszony, és terhes, és üldözik, na most ezek, ládd nekik a gyere kid? Fita mi történik a magyarOK gyere kid, miUTán A TEMPT LOP OSZT LOPOK A FEJÜNK FELÉ TORNYOSULYNAK? JES JUHUSUK MEG SZÜLETETT, DE MOST FITA SZÜLI? -=SULLY? Zitt azonnal, az apai nyagymamám, olvassa olyan 3 éves körül vagyok, és ezeknek nincs külön bejáratu szüleik? NA MOST A MAGYAROKNAK CSAK ÖRÖK SZÜLEINK VANNAK, s vissza, aki a VILÁG MEGVÁLTÓJUK? -AZ MIELŐTT AZ ÉG? -AZAZ A TE EGGED ED EDD? MIELŐTT A FÖL-DÖNG, LETT MÁR MEG ÖLETETTIK KIK S MIK? - MAGÁT, ÉS JUHUS LETT? KIRÁLL UT UK? UTÁNNAM JUHUS IGY KI ÁLT? KERSZTÉNYEK NYAK CSAK PUCANYAK, MINDNYÁJAN, DE NYÁJAIKBA, ÉS NYÁJASAN (SON) SZÓL MA MÉG MEG VÁLTÓNK SAVA? WARSAVA? 3.: Találkozunk a levegőbe? Zitt vegyük, hogy ezek ugy, hogy ezek KÉP? -MONDUK ITT VAN A LEGNAGYOBB zsizsi ZSIG/ERÜK? ARANYÉR? MI VAN, HA VÉGÜL IS EGY NEMZETT- S ÉG? Fita ha most sss... $$$... AZ HOGY A MAGYAROK VANNAK? -mára, végigolvastam a HAN GOM? -A HANGOD? -A HANGOM? OHM OHM OHM...CSATLAKOZOOM ZOOMBIZOOM ÉS TÖBBET CSAK EGY HANG -ÁR? Fita, most az hogy GYOMOR? NYOMOR? NO MOR NO NYOMOR? Jelen pnalát, a fiaim előtt se az hogy zsidó -jewis vagy most izig -iccig bicigli, se azt hogy pa lesz tinó, tanulj, ökör lehet belőletek? Zitt vicca, hogy A MAGYAR OK A KERSZTÉNYSÉG FEL VÉTEL ELŐTT, ÉS UTÁN? Fita, most azután lett a GYOMOR ÉS BÉL SZÁJA, MEG SZÁMOZVA? Ez az ami a Matrix filmben a csip? -pics?- zna nekem is van számom, azaz nem tudtam kisilabizálni, amit magyar RULL? -nyoMOR RULL? -aki nem tud ara busul? (csak a sejt elme $$$...ha a MAGYAROK ISTENATYATYÁNKMAMÁNK TESVÉREINK ÖRÖK EGYBE, TEHT ATYAMAMA LATROSKODNAK MEG KURVÁSKODNAK, LÁDD AZ ŐŐK TEREMTÖKŐSEIK???) Zitt az, ha ti el hallgattok, meg szólalnak a kövek? -hulljatok ránk? -fita, a hal áll oka, a toka és toka szallonÁAIK? Fita, az hogy SZALON, ládd az ŐŐK ÁBRAM UK? MINDEN CSAK SÁR ÉS SÁRA ÉS ÁRA? Fita, amit én megtudtam volna? -smirna! -volna! -fosss... Most az hogy ami vacsorák ÁT?- a Olajfa hegyen? János hatra, ott legyen? Itt most a 66 fokas kérdés, ládd al -világ? Ez az, hogy CSAK FÉNY IGAZ VAN, és az mindenütt jelen van, ahol nincs fény? -ez az lenne, mert a szemetek, ha nekik nincs szem ÜK? -MÜK? Zitt a MAGYAR OK ÉDESANYÁNK FÉNYE NYELVE? HANG? -TRÜHA CSAK A JU HUKK? JUHAIDA VÁGÓ HIDAIK HADAIK MÉSZÁR ÁR SZÉKEIK?- FIRST? Fita itt az hogy a HANG OD, ÁBRAMNAK AMI RAM? NA MOST PARANCS CSAL, LÁDD A PARANCSALATAIMAT? -ATA? -ATYA? ATYÁM A GATYÁM... HÁT A GUNYÁM HOVA TEGYEM... Innennn... ki mit ad nektek enni? -inni? -fita, itt egy ANGYALI -ŐRDÖGÖS -DÉMONOD FÉM -GÉPEZETEK, AKIK CSAK HUSOD DAL, BÖLCSŐ DAL, A BÖLCSECSÉG KEZDETE, AZ UR FÉL ELME? FÉL ELMÜK? MUKIAIK? De az uj ég és föld, az csak a HIT -ED? HITTED? ÉLTED? -VÉGE? ...az első jövőjébe látó, hogy 19 év után, ismét rendezni akarjék az Ő dolgukat, na ne? -fita minden aki beszÉl, él? -mellesleg, CSAK ÖRÖK MAGYAR OK ÉLÉT PÁROK VANNAK, ÉS AZOKNAK EGYMÁSRA KELL TALÁLNUK? MINEK A NUK? HA EGY? -MIND? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... BUÉK -BUÉK csak seggre ne essék, Kamarád? Elvtárs elvtárs a cskányt jó mélyre vágjad, induljatok csak előre? -hátra, rá ne ölj a vaslapátra? 4.: Kávézzuummm... vizioUzzuummm... Ó Éva eluszott, s Uj Évike? Uj eszrendőbe mi vigadjunk, születet juhus jászólba jászolba, mi imádjuk a juhust, juhus a ki Rull? Jada nana csak a szeplőtlen makula maga juh anala is, jaja tiszta fa fak arany a gyapja, a husa vére? -az élet kaja faja, meg vére, hugysava luga, erő benne, power in the blood? -kurva angyalok? -smirglis az analuk? -kopt to? -tok,vérfürdő hogyha bünöm? -vérpiros, fehér lett mint a hó, -mivel a juhok büntelenek, de egyáltalán állatok? -vegyük, ha az állatoknak nincs büne bün? -bün-e? Fita, juhusomnak sok sebében,na most PásztorAIk zsebe?- győgyulok meg teljesen? Fita, ezek Istent, embert ugy se, hogy ha beszélünk is rólluk, fita ezek vakok, na most szintetika -artifika -robotikaka, na Czyborgágé? Zitt most én rögtön, az első halláss...halas to? -torr, a halakat a hálóbe,és nem disznő hanem hal torr? -fel torreádor, öld meg a bikát, ha az egy cápa? -hála halálkodás, hal áll? -na meg á meg á meg kicsikóm? -aha, mama, én nem ilyen lovat akartam, falu? -ha emékeztek, egy kórót tettünk a lábunk közzé gyia gyia pacikám? Ez tegnapra, hogy mi ÉGI FÉNY MADARAK MAGYAROK VAGYUNK, na az ami ember, az itt egy szikra veti? Itt a mi is ciki lenne, hogy most az hogy midnen gondol lát át? Az a forma, amit tegnap, mielőtt ide ebbe bele zsugorodnuink, most az ami ládd ami most én azt mondom, es egy állat forma, és csak hus hozmra van, létre hozva? Naz ami történt tegnap, hogy a kis felesÉgem, zitt Yojo, nyugi nincs vérfertőzés, mert olyan, ami itt az állati rugó, olyan EMLLÉKE? Na most, a tegnap a felesÉgem, valami olyan csoda...ha most arra gondolok, most az ami itt az állatiasság, azaz hogy hushozamra csak, na most fita,olyan csoda itt ... ez igy,Balatoni rollrej, szőke tönemény, bámul a világ,amerre jársz,,,na ez az,amt leirtam, hogy volt egy olyan fehér szoknya meg fejér ing, és az! Na most el képezltek, fita mi a külömbség a képezelet és álom közt? Ezt tengap este, hogy menek a felesÉtemnek hogy közel 12(24) ólba szóga, na most egyolyan, hogy egy csoda levegőben olyan hogy a folyósó... maga az egész ház a levegőbe val, és mnt a virág tölcsérek, azaz azok voltak a folyosók,és rázom magam, ébren vagyok? Fita Virágból a kastély? 5.: Most az van, hogy itt is, emlitettem a katona pajtimet, hogy a xex sehol nincs,ahoz a szeretethez, ami tiszta szeretet? Zna köztem meg a flesÉgem közt is, az kell legyen, mert most az hogy...ZITT TEGNAP IS, Ő AZ A LÁNY!!! Most az hogy olyan testet vett fel, ami nem ez, és nem e -világi? -azomban, most a testünkbe? -lennünk? Igen, onnan hol most vegyük, vannak óriás nagy husraktárok... na vegyük, én betszem, és a McDonlad nagy központ hus -raktáraik,nem most apunk? -jaja tulélési nagy fagyasztóik? Zna az hogy HA TE NEM GONDOL OD, TE GONDOLKOZOL? Pl.- tegnap este is, olyan hogy meg nézem a hireket, na meg ha van olyan, ami a tulvilágokkal vannak megáldra, fita olyan hogy áldozz? -ÁLDOZAT, ÁLDOZÓ, az borzalom, és nekem ez, ha EGY = MIND? -AMI MOST NEM UGY, LÁDD ÉN A LEGKISEBB OLYAN HOGY ERŐSZAK, NNCS BENNEM, ÉS NEM BELŐLEM, MOST ÖL? -EZT RÖGTÖN, HOGY ITT MNDEN IDEGEN, ÉS IDEGÖLŐ? AZAZ ELVETTE A MELEGEM? KisKarácsony nagy Karácson, kisül e már a kalacásom, ha kisült már ide véle, had egyem meg melegébe? Fitljad,mikor a vadállatok karnibálok besatia dögök leteritikj az álodatod, ládd a Juhusuk a kersztfán, Atyám, ha lehet had muljék le tüllem ez a pohár, na nincs, egy ecetes kanócot nyomtak a szájába, igyá? Most nem tudok kitérni hogy cpasz az, hogy valaki MEHALT ÉRTED, ÉRTED,ANNYIRE OKTONDI NEM LEHET MÉG AZ ÁLLAT SSS...ami dögltes, mert mi is, ha lehet, NA MOST A FIAM, NE BAXDMEG NYINCS HALÁL, Ő EZT FOGJA CSINÁLNBI ÖRÖKKÉ? NEKIK DOLGOZNI, MERT MOST ITT EGYMÁSTFÉLTJUK, de az hogy jöhettem utánnam fiuk,NA MOST FITA,MI ÖRÖK ÉLET TÜ TÜZ CÉLKITÜZÉS, ÉS OLYAN CSAODA MSOT HA EZEKET TE MEG TUDAKOLTAD MAG -AD TUL TULL? 6.: Most az hogy a MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖSÉG, fita ezek hogy uj eget, meg földet teremtenek, AZ AZ hogy mikor most második alkalommal taálkozok a mi UFO-nk rajunkkal, most amit már 11 ezer 1001 hogy egy sötét korom por támad ránk, napba? Ezt most ugy, hogyha ezek UJ FÖLD S UJ ÉG, na most talán ha menNUK raptura kell, akkor az az!!! Értem, mert most te meg én, ládd mi ÖRÖK OTTHONUNKBA vagyunk, ami ha AZ EMLÉKÜNK? MESE SE MŐKA ITT IS CSAK AZ VAN! Most azt a vonalt, amit most hogy hogy, de mi MAGYAR OK VAGYUNK, s itt az hogy NYELVÉBEN ÉL EGY NEMZET CSALÁD? -FIELJUK, MILYEN HANGSULLY? -AZ IRÁS-OK FORDITÁSA? Zitt az hogy a Mi is ufo-k vagyunk! -Ami mi is vagyunk, magyarok? Figelem, nekem ha láttátok a 6cent filmet, akkor ma is, hogy azokÓima? -akik fita, ez nem lehet véletlen, HA NEM BÁNT SENKIT, HAD BESZ-ÉLJEN,na meg olyan ismerős, ami most itt nem a számuk sokassága, se nem a GANÉ DOM-BÓAIK,hanem nekünk magyaronak csak ÖRÖK ÉLETÜNK VAN, és most az az...fita ez a duma állandóan ment a MI MAGYAR OK TESVÉREINK KÖZÖS ÉG? Trüha ruha, fita, ezt mi felvettük, és most itt az van, FITA AZ ELSŐ APUM NAGY SZÓBASZTALA VISSZA, NE NEM VITTÉK EL, MEG A VARÓGÉPÉT MEG AZT A HÁROM SZÉKET, AMIT Ő CSINÁLT, NA MOST AZON ALUDTAM, FITA EGY POKRÓC, MEG TAKARÓ, TEHÁT KEMÉNY AZ ÉLET? S MIDIG AKIK ÖSSZEJÖTT, A KATANA BAJTÁRSAI,AMI MI SOSE HAGYJUK EL EGYMÁST, ÉS EZZEL, FITA HA NEMBÁNMT SENKI, EZ AZ HOGY SEM TÉGED, SEM AZOKAT MOST,AKIK MENNÖNKET KERESNÉNEK, NEM ÉRHATI BAJ ÉS VESZEDELEM! Innennn... fita, nem egésznek kell lennünk, hanem most a m FÉNYJÉZUSUNKKAL AZ VAGYUNK! Ezt jobban kellett volna, hogy TE A TE GONDOLÁT ÁT LÁT A SZITÁN, amit megprószálok ládd KAMRÁD? -FITA sokat hogy Égik érő Karácsiny fa,na az amit ...Fita Nimród apunk, meg a kkraácson fa, azaz elülteik, ás más napra, fita, itt ez nem világ? Na most ezt megint, de de de...neked kell meg látni, ami ha meghaltál? -mi ki monja? -nyomja? -a vakajtót? -süket vak néma? -vezeti a világtalan ok?-oka? -nincsak nbekünk is ugy kell tenni? -be, de a perselybe,vagy mindenen az Urnak adóm? ...jó beköpések: emlék halot ember? -állat agyvelejéből? -fita ez egy számitógép -conputer agy? -üres és pucér? .egy NŐvény számitógép (conputer) fejelése? ... Kina kin a pna, nukifusion titkos energia löketrerő a plazmába... észlelést vett észre... seggbe rugást... ...nuki fussion energia megett, alien civilizáciok, FITA, előbb hogy egy HANG HAN GOD, ÉS EGY LEHELETT PU? EZT MOST AKIK ADUNK MI NEKTEK, AZAZ EGY HANG SSS... Fita, azok akik UJ ÉG ÉS FÖLD/ESS... na azok, egy olyan, hogy te el tudod KÉP? -mig nekik csak husod véred, na meg a zörbőlőd, zörböltök?-ami gondolátban is öl? .azok gigágépek? -nem épek, mert ép testben ép fény, lé vizió?- lelkek? igen igen, hogy EGY HANG! ÉRTED? monyjáték, értem? -is meghalt é az Ur? jaja eleve ürülék az ürbe? -jó nekünk, vagy nekik? -na mik? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... BUÉK -BUÉK csak seggre ne essék, Kamarád? Elvtárs elvtárs a cskányt jó mélyre vágjad, induljatok csak előre? -hátra, rá ne ölj a vaslapátra? 1.: 12/31. A KÉP? -Mindenkinek van egy kamrád, nadrág veddrád, ami vagy a tied, vagy kölcsön kaptad, ami mndenkinek kell legyen ESZE? -MAGA ESZE, vagy megettettek meg ettek a PÉNZ NEM NEMESEK AHA LEESETT A PAP AZ ÁGYRÓL TWIST...? -éhesebbek, zseBÜKK szebbek, Szebb jövendőt, jobb gatya? -nadrág, de ne vedd rád? HA MAGYAR OK VAGY, OLyAN CSODA -VIL-ÁGOD DOG OD, van, amit itt csak a HAN GOD tudna elárulni, kiáRullni, de itt csak far -fart farcs recsegő bőgőd hangod, kaka bummm... fosss... és foszillah illat? NAGYON FIGYELEMBE BETLEHELLEM BE,HOGY MINDEN GONDOL LÁT, VAGY NEM GONMDOL ÖL, AZAZ GOND -ÖL-ÖLT? DŐL IS, LÁDD LE BEDÜLT? -LÁTOM AZ EMBEREKET MINT FAK? -NA CSAK FAKALAP? VAS? -SISAKOSOK BOKKOSOK BOKROSOK? VAS CULA RUHA, PAC RUHA RÜHE, A SEGGIBE ÉS RÁZZA? -S ÁLTANOS RAZZIÁIK? A TUDÁST ÁT KELL ADNI? TANI TANI TANTA, $$$...PERNANZA PENNA PUNA SÁRA ÁRA, MEG KELL PENNÁZNI? PÁL LÉNIAI? Fita, itt amit az általános tesItAteIsta oskuláLUKAIba BUKAIKba kaja baba, bábu BOOK? A kis feleségem, ird le, amit kimondol elmulik,amit leirs meg marad? SIRÁS RIVÁS FOG CSUÓIKORGATÁS KAPAR ÁS SIRT ÁS IR TÁS, AKINEK NNCS SIRJA INRI MEG MARAD? CSAK AZ VAN? LÁDD JÉZUS SIRJÁT SE ŐRZIK INGYEN? Most azonnal, hogy lehunyom -becsukom a SZEMEIMET? -azaz ELŐBB ÖRÖK VAGYOK?-na most itt HOGY VAGYOK? Fita, megint előállok ELIBETEK, ami most monduk, ha nincs HAN -GOM? AMI A TE HAN (HUN) GOD? EGY NYELVEN BESZÉLÜNK, ÉLÜNK, JAJA PUCCOS SEGGEL A BERETVA ÉL ÉLEN SINKONGÓ GO GO...ZZUUMMM... FITA MI A GOLDGOTA UT UK ÉS KERESZT? UT, ÁT VAGYTOKBAXVA, MINT SENKI, SEMMI? -TE ANTI KRHISPI HUS? HUSUH SUHA SUBA? 2.: Most a fiam, jaja csak örök élet van, és azt neked kell tudni, és hogy miért s minek (KI NEK?) vagy, ami most fita, HŐNYSZOR AKARTALAK ÖSSZE HOZNI BENNETEKET, PÖSZE KOTKOT KOD-ÁCS?????????? ITT KALAPÁL PÁL A KOVÁCS? -KOVÁSZ, KOVÁSZNÉ VÁSZNA? JAJA ZSIZSI...BIZSI, BÖZSIKE NE BŐGJÉL, JAJA DE HA MENSTRUÁLLOK? AZT HITTEM TERHES VAGY, TE HÉN? JAJA A VERESBIKA MEG BORNYA, CSAK NEM ÜSZŐ? MILYE VERES? HÁT A VÉRERES VERES BIKA BUUU... BUÉK BUÉK CSAK SZARÁBA NE HARAPJÉK? HOL VAGYUNK? Zitt az, hogy TUDOM HOGY APU-ÉN-K MNDIG VELEM VANNAK,MERT MI Ő EGYEDÜL, Ő EGYEDÜL, AKIBEN KIBEN,BEN HORRR... ÖRVENDEK SZÜNTELENÜL,EGY PUNALÁTRA IS EL FELEDTE E MÁR MAGYAR OK SZÜLEINK KIS LÜKE GYEREKÉIT ITT? Most fita, mert AMI BE AKARNÉK VILLOG A RITMUS USA JÉZUSA ÁT? Zna fita, itt nincs semmi, na most HA MOST CSAK AZ HOGY A N? -NA NA NA... NE NE NE...fita,itt még a JuhUSA? -volt ez a lehetőség, és egy buzzgó Katólikos anyakócos, mnidenre amit... ládd ez nnn... na na nnn...az az hogy a hangommal, hanGOD, fita ha te nem érted, hogy Halld, Oh mit zeng az ÉGI KAR? ÉDES VISSZHANGJAIVAL, na most itt az hogy nyemecek? Onnan hogy elöntött bennüket a FEKA SÁR ÁRA ÁRADAT COMA ROHADÁS BEADÁS ÉS CSAK TRÁGYÁJUH lehecc a DISZNŐ ÓLJAIK BABIAINA? HA KORPA KÖZZÉ KEVERDZ, MEGESZNEK A DISZNŐAIK, ŐLJAIK, JESHUS JUHUS juhukkUSA SZÜLETETT JÁSZÓLBA A JÁ-SZOL, MIVEL JÁTSZOL? NUKINUK FITYMA? Fita, az egész itt ami ez, egy BI BOLDOG DÖG HALÁL ADÓ, A TULJADONOSA? Zitt most 1 x 1=? MENNY DE MENNI KÉNE KÉNE? 3: Most a NAPOK FÉNYHONAINK -ORSZÁGAINK VÉGTELENE,FITA MIÉRTÜNK,(Juhusuk ért?) na addig ming egymást nem értJUHUKK, addig folyvást köszködni kell, talán az ÉL? -fita, a BbLilába le van jegyezve, fel, hogy addik, mig ÁLDOTT...AZ, AKIK AZ FÉNYURFÉNYE nevében, FITA MI MAGYAR OK A NAP NAPOK CSILLOGOK GYEREKÉI VAGYUNK! -Vagyis minden JÉZUS ÉRT, VAN? Na most, ezt apuénk (MTK) HOGY LÁTOD A NAP OTT? HOL? -HÁT A SZEMEDBE, ÉS AMI A SZEMEDBE CSAK AZ VAN? -VAGY SZEMETEK? LEHUNYTAD? Fita,itt mindenki aki van, az MAGYAR OK LEHET CSAK, AZAZ GONDOL KODOM? KŐ DOM? BEN VASBETON DZSUNGELÉAIK, ÉS MNDEN VASUT ARANY VÁROS ÉS VASUKKÁ SZUKÁAIK, ládd várják a ZSIVÁNUK ZSIVÁN ÁT, NIR VANNA? AHA HA MINDENT KINYIRTAK? Zitt most, hogy A NAOPOMBA BOMBA DE BAMBA A BAMBA VAGYOK, ÉS EGY KIS o? -na olyan, most az arcoddal, és a száddal, számmal, csücsöritek,és egy olyan, ládd cigaretta füst az élet, és egy o? -ooo... elengedk, és most itt?????????? AZ ÉNJÉZUSOM ÉNFÉNYEMBEN ÉNMENNYEMBEN ÉN -VAGYOK, AZAZ ÉN GONDOLOM GONDOLATOM? Fita, már apuénk, becsengőztek, hogy ezt te nem tudod ÁT ADNI? ( ha nincs benne mi? ) Ládd itt a fiaim, pár éve, itt csak az SZÁMIT MIT TUDNÁL ADNI? -NA AKKOR GONDOLKOD-ÁS NLKÜL MAGAM (FÉNYEM) ÁT, DE MOST Mmm...mama kinja. A KINOM ÁT, URAM, ITT VAN SZIVED, URAM KI TEREMTÉD, HOGY? -NEKED ADOM -MODA A DOM? -S A KIS fff...ufom? Most fita, MOST ITT CSAK ANYA GOD PISZKA ESETLEG FA? Zna az van, HOGY ONNAN, HOGY ooo... most az hogy EGY KAMRÁD ád? Nadon fita, elvtárs elvtásNŐm a csákányt jol mélyre vágjad, induljatok hát hátra, két lépás hátra, egy előre és maholnap?-, elérkeztünk az ARANY VÁROS VÁRUKAIKBA? Most mi legyen, mert ha most nem fogom lehellni, már du? -kihült, hül lehelet $$$... 3 a kisláNUK? .zitt az hogy van a teremtés történet ŐŐK,és a NO ÉL? -FITA CSAK ÖRÖK ÉL LETT VAN, NEM LEHET, PÁROK VANNAK, ÉS ITT FITA, ÉVA? -NA MEG A FÉRJECSKÉJE? -NA AZT VÁLASZTOTTA,(ki lettetek átkozva az Isten -edd adta MOM MMM... ORSZAGOD? -MING VAN A KLOTTY ... KOGYVALÉKUK (AIDÁAIK AIDÁCUK) UK MUK FUCK KUKUK, AMI AIDAM, ÉS MIADIAM? Most az hogy ezt gyerekkoromtól hogy én egy BARLANG-LÁNGOLA SEGGÉGÉAILYUKBA SIR HELL, AHOL SIROM IS LELEM, NA MOST AZ AZ. HOGY ITT EGY SZERSZÁM KÉSZITÓ MOJOMAIK MUKIAJUHUKK, jaja it az hogy A MUNKA TETTE EMBEFRRÉ A MOJOMUKAIKAT ÁT? FITA, KIMONDOTTAN GÉP KÉP LÉ-NYEKKEL VAN DOLGUNK, S DOLAGAINMBA UTAIMBA, ÖRÖMMEL MELL? ÉNEMKELLEK, na most nincs téridőm DOM csintadstrattatt rázni? -hanem MI MAGYAROK, mi a MI FÉNYANYÁNKMAMÁNK ÉS FÉNYMAGŐSTESTVÉREINK, GYERE KÉINK KID? -DIKUK? -VAGYUNK, ÉS MOST ONNAN...most jövök a kis ooo...ohmmal? -fita az ől is, de egy...amit legjobban hogy amit mi magyarok KAMRAM -RAM? Fita, most részletezni, az az hogy TE IS MAGYAR RULL TULRULL ? -TURULL MADÁR VAGY, na most itt az hogy TE IS EGY EGY EGYÉN VAGY, s ezek szamara?-vagy számár püfülőjiuk,(fita, az te vagy!!!-ládd gyülöls A TE KÉP MÁSOD? -MAGÁNAK EGYBE NEKEDIS VAN, LÁDD NEKED NINCS MAGVAD? -VAD? -BE KELL OLTÓDNOTOK A HIÉNÁIKBA? -VAGY HA VAGY, LÁDD JUH HUSUK, SZERETNÉL LENNI?) lu dörgőjuk, bika csoke $$$... Zna most, itt az hogy te abzoolobizoom ZOOMBIZOOM monyuk MONEY LUK UK? Zitt OKVELTEN, most onnan hogy a oO? Fietljal a NAP (NÉPEK, AIPAC PAC...?) HÁZUNK, HÁZ UK? -örök van, azaz mindennek az ERE DETTY MAGJA BENNÜNK VAN, egg gicsit ládd a Prométheus filme, na ott az hogy GONDOL OHM OHM OHM AZ EGY KRÁCSONY FA! -NA AZ A A AAA...AMI LÁDD AMIT ITT KÖL DŐG, ZSINÓR, MEG MOST AZ HOGY VÉGRE, AMIT ITT A MI ATYÁNK, APUÉNK, FITA, MI ÖRÖK ÉL LÉT HOGY ÖRÖK PÁR OK LÁDD A MI FÉNYATYANKMAMÁNK ÉS TESTVÉREINK, JAJA FÉNY, DJAJA fita, ez az, ládd hogy a fapina,latina fatina, nem fogad el a az első, nagyon szar conputer val, ki is égették, ládd amit most a maszád hogy a telefoNUKUN? -csak puck? -mindennek kellene az (EGG) EGED??? -fita ha MAG -MÁG-Y -ÁR, FÉNYÁR, MAG-OD MA GOD, VAN, MOST FITA, AZT AKANÁK RÁ TOK R -ÁTOK? Fita, Einstein nem viccelt, hogy egy emelttel, FITA MICHIO KUKI? -na fita, ezek azt a FEKETE NA PO? -az a SIONUK?-nincsak AZ HOGY FÉLJED AZ ISTENT, ezek sem embert, sem árnyékát (ágy át ágyéákát) nem ismerik!!! Innenn, na most du? -megprószÁlom, hogy itt te amit zárd be a szobád,(szád?) meg ajtaját -ablakát, na most FITA, A KARÁCSONY FA, AZ AZ HOGY GONDOL ÁT LÁT? Hallga, ÓH DE POMPÁS FA, A ZÖLD FENYŐFA... na most csak az a kamrád lehet, ami te egy szerszám szarszám )fossbe fosski) készitó ju-huk? -szószerint you hokk... kezdődik hokkaIdő? -honSUN-siKongó sikuku kjuhsuh? Fita, itt te csak a TE KAMRÁDBA vagy, és csak hogy hogy tudol DUDOLL nekik? ...fita, ezek GÉPEK? ALLAH HUKK... VÁGNI MAGAD DAGAM? DOG = GOD, ÉS DÖG ÖLT, DÖG ÖL? SZÜL ÖL? SHULLY -SCHULLY? ...Most ténleg, ami ha te nem GONDOL KOD-OL? ARRUL KÓDUL? Fita, a PÉNZ NEM, van olyan NEM? -NYOMÁS JOGA, ÉS KON TROLLA? ÉS MÉGIS KUNYEERÁLNAK, HOLOTT CSAK STN GANÉ FOMOGJAIK, ÉS MOST VÉGE, fita a tegnapira hogy ha nem MÁGNES SÓZOL, NINCS HÁTSÓ HÁTIZSÁK $$$... Dfita, ha te magyar RULL sóZoll?- jaja itt az ülepem? -a hát sóm? -som ez a dik? ... fita, ÉN AZ ÉGI ÖSSZEKÖTŐ TÖK VAGYOK, VAGY DISZNŐ? DISZNÓDISZ? -A TORTÁN? (FITA,APUNÉK, JAJA MAGYAR OK,TE NEM VAGY NÉLKÜLÜK LŐTTEK,DE ŐK IS, NÉLKÜLÜNK.KULUNK KURUNK KINEK KELLÜNK? MAG AD NAK NAK NAK... ...fita, most nemrég, felátam hogy bulék buék kis tökös, és vissza tolonszolt ... irjál irjál, ja neked...igen! -le van zéárva, és már sialbizéálta,ésrájött,hogyha ezt a caavart kicsavarj, ő is tud nekem irni? ...fita, olyan csoda most rögtön azonnal lenni, jaja de magyarok közt élni,halni?... fita, olyan VALAMI, LÁDD MOST AZ HOGY TECSODA,MICSODA? DE TEDD IDE, ODA? TENNÉM DE DE A LUKUK? NEM LU, JUH YOU HUKK...WE SERVE JUH? MI VAN A DISZNŐDISZ ÓLJAIKKAL? RÖFF RÖFF CINYA CINYA ... DISZNŐDISZ TORRR... ARANY-NYARA DISZ NŐ NO NO NO...FITA, A HUSUK ÉS FÉMUK ÖSSZE -OLVADÁS ÁT? FÉM BULL,BULLIAIK BIKA BUUU... HOL A JUHUKK, -A BILIBE $$$...MESE? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee...Husos fazekasok üstökök üstökösök vasasok hasasok, hova lett a husotok, csak a vasa tok $$$...mara, zuzzmara $$$... M-LÉK KLOTYÓTOK? -KLOTTYA $$$... 4.: Kávézzuummm... vizió o o ooo... viz, vas (husvér hugysava luga?) fényben az éllét? Mivel BUÉK BUÉK csak seggre, szegre ne essék, ami a MTK-MiAtyánkja ima, ami az hogy mi magyarok, meg ne feledkezzünk a jó nevelésünről, ami minden ami van, bennünk van, és mi az ami nincs bennünk, az belénkverték, tözzel vassal és kinzással, ládd krispihus a kersztfán, omlott piros vére, ártatlqn halállal??? -miattam lett vége minek, deha ha vége jó, mindenjó? Már betettem, vagy két-három? -ez az, ami a Guszti bátyányk, aki óra hosszakat tudott imádkozni,és ez az ami az MTK MiAtyánk? -Én minden este, ha lehet ugyanazon időpontba, olyan este 10(22) MiAtynk ki vagy!!!- lakozol a Mennyekbe ( na most mindent érteni kell, nincs olyan hogy nem lehet, és hinni kell?-mi is mert MiAtyánkMamánk meg a gyrekéink -testvéreink, mi örök vagyunk, és örök egészek, mert ha nem, akkor az rosszabb a halálnál! -na meg abban a pillanátban kiürültünk, azaz az az első halál is, meg a második, azaz mi nem születtünk, hanem ÖRÖM ÖRÖK SZÜLI SULLY?- ISKOLÁBA JÁRNI,( azaz ez is az lenne? -ha lenne?) hála telt szivemMell(fita, a MiAtyánk, ÖÖRÖK EGÉSZ ÖRÖKKÉ FÉNNNYEL TELE, ÉS CSAK SZERET, ÉS AZT ITT MEG KELL TUDNUNK TARTANI, MINDEN KSZÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT, NA MOST MNDEN NAP, ÉS NAPPAL IS HA MI VALHALLOGY MEG FELEDKEZTÜNK VOLNA... ŐŐK SOSE ÉS SOSE HAGYNAK EL, SE MAGUNKRA, TEHÁT EZ AZ, AMIT MIKOR TALÁLKOZOK A MI TULRULL TULRULL (FÉNY) MADARAINKKAL ((UFO-k?)) pitim, te is katona vagy! - ÉS MOST ITT ARRÓL LENNE SZÓ, HOGY...) Trha MiAtyánk, hála ez az hogy tlejes teli szivemmel, örömmel -boldogásggal teli van, SZIVEM EÉGÉSZÉVEL...Vissza, MI Atyánk, hála telt szivvel jövök eléd, megkösönni köszöntenni jásáGODat áldásodat, hogy velem voltál a mai nap folyamán (Fényfolyam) is, és, bocsásd meg gyarlóságaim gyeneségein (büneim mi nem nem mi vagyunk?) ha tudva vagy tudatlan ártottam volna magamnak,(csak ugy és csak az!?) törvényeidnek? -fita az a szereetet,és az csak, bennünk (bünük ládd te csak másolatuk AIDÁJUHUK AIDÁCÓAIK?- ecsetleg csetlek botlok botorkálok ) kell legyen, és nincs más törvény? -Dfita itt minden olyan, ládd ha a törvényeket nem lehet betartani, akkor ezek zsiványok mint soha,sose vollt less hecc?-vak vezeti a világtalant...tálent tálon totáLiber máLiber az erdőbe? 5.: Tröha, Mi Atyánk a Mennyekben, hála teli (telt) szivvel jövük meg köszönni, ha a mai nap folyámán is velem voltál, (nincsak csak egy nyom? -a homokba?) Kérlek szépen, bocsájtsd meg gyarlóságAIm (minden amit kényszerbull tettem) -gyengeséggeim,büneim? -ha tudva tudatlan ártottam volna a TE ÖRÖK SZERET TÖRVÉNYEDNEK, (na az ha el fásulok olyan vagyok mint egy faktuskó, jaja és fát vágnak rajtunk) s TIEIDNEK? - na most hogy Uj Évikét játszunk, most mdnenkinek akik olvasnak vagy nem, ha tudva tudatalnul meg bántottalak, és fita, itt én EZ NÉLKÜL, ládd mikor bekerültem a Gorklill fasor, kiemelt iskola, ott is, és rám kapcsotál a villantt, na most fita mnt duzik valának? ... zitt az van, hogy ha te NEM ÖRÖK MAGYAROK EGÉSZ VAGY, ANNÁL BORZALMASABB NINCS! na most én gondolátban mindig tudtam beszélni magammal, JÉZUSOM JÉZUSÉN? -és ugy vagyok itt, ha nem szülEttem volna is magyarOKnak, az vagyok!!! Fita, a falumba, akik örök egypárok,azok tudták, hogy kik azok, és leirtam vagy 100 ezer, apum, aki azt mondja, ha meg kérded tőlle, miért akarsz férhez menni minden áron, mert CSALÁDOT AKAROK! Zna most nem rég, el kaptam egy olyan szó váltásban a kis felesÉgem,hogy elvesztettem a szüzességem, tejhát megötöttem,(verekedtükn állandóan, mert nem akarok gyereket, és ez miatt, uttána már szarba se tettem vettem néztem magam! -és most is, most végre, deee...FITLEJETEK AZ HOGY ITT EGYMÁSRA LELTÜNK, A LELKÜNK? Fita, az amit most, TEGNAPRA A KIS FELESÉGEM, LÁDD MOST AZZAL A SZEMEINKKEL,MDNENENEN KERSZTÜL IS, MEG ÁT LÁTUNK, ÉS AZ AMT MOST YOJÓNKNÁL, na van valaki,akinek szintén, NA EZ A TEST, -MOST hasonLITva ahoz, ahogy a kis felesÉgem megláttam Trieszt a Kantin kapuba, akkor ékezett, most ezt tegnap, és az van,hogy az lenne a KRISTÁLY SZOBRUNK,na az hogy templom? -azok minde teremetett husok és monduk ha angyalok? NA MOST VAN A NAPUNK, AMI EGY OLYAN, HOGY MINDENKIDNEK AKI VAN KELL LEGYEN NAPJA...anyja -apja! 6.: Ha figyeltek,most a mára álom, egy olyan, hogy van az ATYA? -fita, az NEM LEHET KIRULL? -Ezt megtudjuk érteni, mert ha MAGYAR OK VAGY, VAGYUNK, akkor ami van minden ami van az EGÉSZ VILÁG MINDEN S ÉG, BENNÜNK!!! Ezt ugy, hogy én ezt nem tudom GONDOLNI sss...NA MOST MI AZ AMIT NEM A STN GANÉ DOM -BOOK, PÉNZ NEMÜEK, MOZGAT666...Fita, itt az van, hogy most hogy mi fogunk pénzelni bennetek, akkor megink nem adtunk a sárnak egy pofont? Na fita, az ami MAGYAR RULL LÁTNI VALÓ, AZ BENNÜNK VAN, ITT VAN? Most az van, legelslegelőször, most AMIT LEIRTAM, HOGY EGY ÜVEGGYÉMÁNTARANYEZÜsT CSODÁS KRISTÁL SZOBOR EMBERE ALAK, DE KIFOGÁSTALAN, TEHÁT MOST AZ HOGY MINDEN SZEM??? -PONTBÓL IS EGÉSZ, ÉG ÉSZ? TÖKÉLETES? AZ TÖKÖLÖST SALAMONYA SALLANG TÖKE RAGYOK666... SZÁRA, CAFFRANG?-NA MEG A FITYMA? -A HOMLOKÁN? HOMOSOPILYEN? Ami van, most ezzel a lehetősággel, nincsak eddig,a magvukat is kiirtották a zsi -zsiványok ami olyan zsiváNUK NUKINUK, NINCSAK FÉELELEM VISSZA, amit mára, hogy köszönjuk zépen -zápon, de mi nem félünk a farkastól? Ez meginink, fita a kiskölyök, monduk ugy hogy okosan tud szeretni, vagyis magyaRULL, és a felesÉgem, mit gondolsz, az egy kis ember! Naz hogy most tegnap is, ládd a felesÉgemnek,irtam hogy külön, csészealja van, UFO-nk?) na ami van, hogy van ez am most...ÖFEGED Ő? -A BŐR,NA MEG A HUS -UK? Most meg van a fekete amit felvettünk, amit leritam mikor az Tejut felfele elágazásánál magyar -ok testvéreinkre találtam, és vissza és az egész Föld kerekseggen seggbe voltak magyarok, és elénekeltük a himnuszunkat és be öltöztünk fekete...amit mára, az a VAS -FÉM ELELMI RÉSZECSKÉKBE, és most meg van az a szobrunk is! Zna fita, most az, hogy kijön a lépés, és ezt megint, ezt mndenki MAGÁT ELŐSZÖR A GERNDÁT, ÉS SEGGIT ENNÉL, S SZÁLKÁT, MÁRIA SEGGIT? Innennn... teljes csak EGYT ÉRTÉS,és aznem jön, haenem mi megyünk, haza?-bennem, benned,mi nem? ...Kutatók kifigurálták, mesterséges artifica nap, végtelen szabad ingyen energiát ad? Emlékzetek, az 1950 években, 2000 és az agyuhnkkal iránitjuk a kocsijukat? -agyj velőt? ... AI -artifika intelligens időj járás, na végre? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee...Husos fazekasok üstökök üstökösök vasasok hasasok, hova lett a husotok, csak a vasa tok $$$...mara, zuzzmara $$$... M-LÉK KLOTYÓTOK? -KLOTTYA $$$... 1.: 12/30. A KÉP? Minden ami van, az NAP -NAPOK -NÉPEK FÉNYE, AZAZ MINDEN CSAK ISTENEK A MAGNES -TEREIKBŐL -MEZE -MEZZEIKBŐL AZAZ MINDEN AMI VAN,AZ MAGNES ELEKTROMOS RÉSZECSKÁK!!! -AZ ÉLET ÖRÖK ÉLEK HORODOZÓ, AZAZ TULRULL TURULL MADARAK MAGYAR -OK FÉNYMADARAK UFO-k? -mad de in Hu? -Whohhh... fita az láng, és tüz, és az is a Magyarok -Fénymadaraktól függ, azaz a Nap -Napok -Csillagok fénye nélkül, nincs tüz??? -se tüzelő, csak VAS AVAS DARABOK BOOK? -BÖKŐ? Naz most azzal, hogy most itt van ami végtelen ÜR-TENGEREK, és most azok mind, vasmaggalah rendelkeznek, csak NINCS MEG AZ A MAGNES -ELEKTROMOS TÖLTÉSÜK, amivel mozgatmi -megmunkálni lehetne őket? Zitt a követekccő, ne feledjuk, Prométheus lehozza a tüzet az égbull? -ami most A HUSUK? LÁDD OLYAN MINT A SZAMARAKÉ? Zna a hus, az csak a vassal, és minden a MAGNES ELEKTROMOS RÉSZECSKÁVAL, MINDEN AMI ITT IS, AZ VAS-FÉM FORMÁAIK, VAGY KIHÉ KOHO MIHÉ JUHUK JAHWAH? (NINCSAK A JUH KÖZVETLEN A BOTNAICA AMI AZ NÉLKÜL NINCS ÉLET AZAZ MAGNESES (KIGYÓ CSUSZÓ?) ÉG? Fita.MNIDEN BOTANICA AZAZ MOÉ BOTA, EL DOBJA ÉS MOST A KIRÁLYUK FITA, KIK MIK ÁLTAL VANNAK A KIRÁLYAIK? -JAJA MOÉ BOTA A KAMPÓS AVASBOTA NYICA, A ZSI (AZ VASAT FÉNYET FÉM ÖTVÖZETEKET JELENT, ZSI-AZ VAS ADÓ? -HASAD? Fita, itt ezek amit most EGET FÖLDET ROBBASZTÓ VAS -ÖTVÖZETEIK HADIPAR/PATWR NA MOST AZ AIDAI AIDÁCÓAI JÁTÉKUKA VOLT, AZ OROSZ -UKRAJNAI CIRKUSZ UK, XUXU XUXU JÉRCÉK AIPAC PIAC PAC PAC PAC...Fita, most azzal kenegetik a HÁJ, MILYEN HÁJ HÁJAS, A HÁJUKAT, HOGY AZ ANGLÓ ONIONUK, FITA MOST az hogy EA? -EGYESÜLT EGYBE SÜLT AMERICAI RUCCA ÁLLAMOK ÁMOK FUTÓK, na most ezek, FITA A HUSASOK, zitt a GANÉZÉS SUPERB SUPER RACCÁJUK, nincsak MESE ESE ASE SEMMISE, ANTI SEMMI $$$... EGY SISTERGÉSA DÉZSAWOODOOH $$$... SE HO SE HOL SEOL? SEMISE HA MISE TISE? 2.: Akik MAGYAR OK, HA NEM BÁNT SENKIT HAD HADD BESZÉLJEN,NA NA FITA, AZONNAL MOST Mi is ufo-k vagyunnk! FÉNY -UFO-k? -mad de in, madba Hu? Who? -hohhh... és smogot vág szikrázik a kipufogónk racsacsa roccs... Ime ami te ha te az én JÉZUSOM FÉNYTESTVÉREM VAGY, AMIT ÉN LÁTOK, FITA ÖRÖK EGY MAGYAROK FÉNYJZÉUSOM FÉNYEM, "ÉN" (fita csak nekik van, jesHus juhus? - FÉNYJÉZUSOM FÉNYEM..AZT TE IS LÁTHATOD?-666... FENEKED PATTOG666... SZIRA VETI? Fita itt a TÜZ ÉS FÉNY ÉS NINCS TITOK, AZAZ TE EZT NEM TUDHATOD,DUGHATOD:? Most mi AZON A SZINTEN, HOGY CSAK VAS DARA-BOOK KÖROM POR VANNAK, ÉS MOST NINCS AZ A TÜZ, LÁDD AHOZ HOGY A VASAT -FÉMEKET FORMÁLJAD, TÜZ KELL??? Most a követkeccő, most az hogy azok jönnek számitásba vas -csonkAIk? -ládd amit itt tüzaláh vetnek, és olvasszák és formálják, az a MAGNESESSÉG NINCS MEG A TÖBBI ILYEN VASGOLDVAL RENDELKEZŐ ÜRU URI ÉGI TESTEKNEK, TEHÁT ITT IS,MOST HA MAGNES -TÉR - (IDŐ ZZZ...) TEREK,CSAK EGY PICIT LECSÖKENNEK, MEGSZÜNIK A VASIPAR -HASIPAR HUSUH IPAR HADIAIPARUK PER/PATWARUK, MERT A VASSAL AMINEK A MAGNESELEKTROMOS ELEM ELLEM TERE A LÉLE ÉLE (FÉNY FÉNYURFÉNYED) A SZELLEM, SSS... TÖBBET KEZDENI, SEMMI? (GOD DÖG A SEMIBÜL TEREMTI A VALLAGOD???) Naz most azzal, megszünt a HUSGYÁRAIK HUSIPAR (VÁGÓ HIDJAIK S MÉSZÁR ÁR SZÉKEIK??? MNDEN AMI JÖVENDŐ BONDÓ VALLAGOD VÉGE PROFÁNSÁG) LÉTEZÉSE IS!!! Fita, monduk nagy merÉszség kellett hozzá, hogy egy olyan topinasÁRA ÁRA? -Istenek a magnes -mezőkből -terekből, bejöttem hozzÁtok? Zitt az, pösze hogy MINDENKIMNEK ÖRÖK EGÉSZ KÉSZEN ÉSZEN ESZEM LÉSZEN? -NEM HANEM MOST, CSAK AZ ENYÉIMNEK VAGYOK! -VAGYOK? Mi is vagyunk? NIncsak a SZABADSÁG HARCAINK? Most akit Luis Elizondónk, hogy egy kis RABBIGA BIGA ITT S BIGE, NINCSAK UGY NO ÉL? -MINT AKIK AZ EMBERT? -TEREMTETTÉK,AZOK EMBEREK?- BIGÁM ISTÁK LISTÁL NEVEDBEIRVA A HALÁL ADÓS KÖTVÉNEKBE? FITA,ROBOTOK!!! RABBIKA RABBIGA BANKDA? Nincsak a HANGOMMAL, MALL? -MAGNES TERET HOZTAM LÉTRA, ÉS TALLPRA MAGYAR, HIV A kis sitim -pitim nyiváKULLna, fita miért kell FÉLNÜNK, ezt most az, te egy pinaLátra (faxál) is féltél a MAGYAROK NAPISTENATYÁNKMAMANK GYEREKÉINKTÓL TESTVÉREINKTŐL? -látod a SZRNYETEGED TE BETEG? -DEBETEG LE TEGEZETT? 3.: NA MOST. DE ISMÉT, MOST AKIK LÁDD ÉN, DE ,MOST IS VAN BENNEM FÉL ELEM? HOGY KÖZBE LÉPNEK, A MI ZSI ZSIROS KONCOSOK CORONÁS BITANGJAIK? -Na ezt apuénk, corona orszaga? -haza testvért ládd gyerekét, fita mi az ami bennünk van, és mi az amit belénk vertek (ránk kentek a századok?) azaz a ZSINATAIK ROH HAD TOK?-,JUHDÁSAIK, JUHMÖRDÖRIZSÁKOSOK JUMURDIZSÁKOSOK FÉLJED AZ UR -UK, NA MOST A KALAPFOSOK A KKTT? FITA AZ HOGY ARANY VÁROS, AZ LÁDD EGY NAGY ÓRIÁS MAGNESELEKTROMOS ERŐ KÖZPONTUK (FITA MNDEN HANG ADÓ ADÓS ADÁS CSAK AZ CSÖVÖKÖN ITT A FA XUK, -VAN LUK RAJTA KUKUCS, AGY AGYJ VELŐT???) UGY, MINT EL MÉL LETT... FITA A HIT = ERŐ, MAGYAR LEGYEN HITED? -ED EDD? IRÁN???- AZ ARANY VÁROS? Zna most, ITT VAN A HAN -GOD? Zitt most AZ HOGY A FÉNY -IGAZSÁG? AZ A HAN GOD!!! Ami van, a BotanIca világ sorvasstása, fita, csak FÉNY = ÉLET VAN!!! RAZ AZ.HOGY TE MOST MAGYAROK TULRULL, fita mndenkinek aki van ÖRÖK EGÉSZNEK KELL LEGYEN EGYEN FÉNYT -EGYENKÉNT, ami te gondolod? Mi az amit TE MEG ÉN, ÁGRÓL SZAKADT,NEM GONDOL666... HACC CCC...NEM SZABAD NA, AZ A HALÁL, HOGY VALAMINEK MINEK? - BEADÁS -ZSI -ROD (NIMRÓD?)-ADÓT HALÁL ADÓAIKNAK, LENNI? Fita, most AZ AMIT NEKEM A MI FÉNY -JÉZUSUNK, NICSAK TE IS FÉNY -VAGY LÁDD A MAGYAROK JÉZUSUNK? tRöha, most az van, hogy A NAPOK -CSILLAGOK ÉS MINDEN ERŐ -HAT A LOM, ÉGEN FÖLDÖNG A TIED? (VAGY KI ADTA KÖLCSÖN?) Ezt most az,hogy neked nekem NINCS ELLENSEGGEM!!! Fita, most az hogy CSAK EGY NYELVEL AZAZ ZITT NEM AZ HOGY HANGOK,fita itt most teljesen csak zakatolások?-ha ti el hallgattok, megszóllAInak a gépek? AIPAC ...fita mestersegges vas reszeélékek edények? -görények, nyek nyek nyek...na msot, azoKnak kellenek a HERÉIK? -AKIKET DRÁGA PÉNZEN -VÉREN VÁSÁRÖLTEK? Innenn...fita ha nincs halál, akkor mért nem merünk, MAGYAR OK LENNI, NEM LENNI, NEM MI VAGYUNK? Nincsak MINDEN A HAN -GOD, AZZAL VAN MINDEN, A FÉNY -VILÁGAINK IS, ÉS MOST FITA,MOST EZEK KI LETTEK UTALVA, ÜDÜLŐ, AZ ÜRBE? Fita, most ez a HAN GOD, örök van, és mindennél hat almásabb, azaz most a hangunkra, ládd magnes csere bere? -de a GONDOL LÁT ÁT LÁTOD MAGAD? MA GOD? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... AIdáAIk Idák dákizsák Ideák, AidácóAIk dákok hóbele váncog, anc vánc droy...na meg Hübele Balázs, és a balkHázaik, (vágóhidjAIk mészár ár székeik) balhézóAIk UK -Kingek Kinge, bolha az ingébe? 4.: Kávézzuummm... kévézzuummm... szalma kazal, széna boglya? Előbb...amit kiskoromba éreztem estére, hogy az akuMULátor lemerülőbe, ami hogy johet ez testi energia, hangolóba? -az állat felülre kerekedett volna? Most nincs meg az az átütő erőm, hogy mndenen keresztül sugárzok? Na az hogy most mi magyarok, csak ugy, hogy mi örök életü? -kis szikra veti emberkék vagyunk, és itt az hogy apum, Munkács ... egy tizemeletes ház legfelső emeletéről, leestek apumék, most akkor ezredes hadtest parancsnok nagybátyánk, pita, haza kell szöknöd, mert a háborut el vesztettük,és a magyarok testvérek közösségünknek, meg kell maradnunk? Na most, még itt is, hogy én lennék az utolsó mohokan? (de gyerekkoromba is haboskan, jön már a bika fff...) Fita, ma olyan éles álom vala, ami miatt... ládd koragyerekKorom,hogy itt mi hugyan, hustestben állatok tok toko, vagyunk,de most az aki a világot járja,az egy CSODA MADÁR, na nállunk meg van, Turul Madár, Alpok -Kárpátok szirtjeire béárceire vissza száll, a Magyar Turul Madár, Jami fita, még itt is, eleinte a Turul Madárt irtam? -mondtam, töröltek! Nha valaki szemmel tartja hogy mit müvelek,az az hogy ha én ilyan vagyok, mi?-yen? Óh milyen, szépen cseng, ha egy sziv MAGYAROK FÉNY JÉZUSUNKKAL ZENG WHOhHH...fiteled, lángot vágtam? Most figyelem, az összes olyan valásos TV-adókat, akik abzoolozoombizooom BOOK, Világ vége, és most itt van a LUK -UK? - és KKTT? -és a fakalaposapósAIk halál adók? -anyós ok? Jaj dekomelom az ADÓSOM som ez a gyerek kid? -dik? 5.: Amit mondani tudok, hogy a magyarok, ténleg madarak vagyunk, amit otthon is, az iskolába hogy a magyarok azok madarak! -az jelenti? itt van a zenei alláh festés?- aztám a régi falrakarcolatok festések, küba vályások,és msot hierografia iratok,(emirázs???) hogy a madár fejüek azok magyarok? -fénymadarak meg halál mádár mad ár? Na a fény madarakat nehogy meg fogni, hanem ...fita, itt iratok, hogy mint fény madarak (UFO-k) nemtudtunk ide bejönni, hanem be kellett öltöznünk feketébe, ami olyan mint a fekete festék, most az lenne a man in black, egyenruha?-akkor leirtem, na most a katólik azon papok,akik szintén ládd a man in blac,(Fehér Matyi Jenőnk, a Watikánba könytáros, személesen ismertem, magyar a magyar és magyar rázza a gatyát?) na SS ruha, de hogy magas tisztes, az bitta! Itt ha David Királyuk a Királyok Kilánya és még mindig van felette KAN GOD? -NA A HUSÁNGOD? -akkor most magyar RULL, az Istenek Istene te hene? Nincsak itt minden az eljövendő Wő LegéNUKhoz, szuka jérce, ami fita, itt a hüllők erkölcse, amik tudnák NUKINUK változtatni a xexuÁLLat?- HUSUH? Naha te egy csuszó -mászó állat vagy, az egy sima (van hidegvérüh szőrös?.hybrid?) a bőre, lett szabva? -gatya, van szükgatya? -jaja...egyre szüköl? Fita a Watikanokbull meg maradt valami, ládd Attiila elé kimennek, és a Világ Urának cimezik, és tallpat csókolnak? Ma láttam egy Nostredamu-s filmet, beteszem, hogy a végén, Nostredamu amit talált olvasott jövendőléseket, elégeti, fita ez szokás, ládd a győztesek is, monduk Alexandria? Héliapolis könvvtár? Ezt ugy, hogy ez ami itt TE NEM TUDHATOD, AZÉRT IS,HA MINJÁR AZ INGEM,HGATYA? Jna vissza, Most figyeljétek a nagy VALLAGUK EGY VALLAG TÖBBET VÉGÉHEZ, nyulhattok? -nana a prófécia minden savának be kell következn MESSIÁS KI ÁSS SAVA?- és most Jesus a hus? 6.: GYÖLÖLTE???- A GONOSZOKAT TEMPT LOP OSSZTÓK? - ami ha Isten, lehetetlen!!! Fita MAGYAR OK GYÜLKEZZETEK, DE OLYAN HOGY GYÜGYÖLET? 2002 -2-22---FITA MOST JÉZUSMÁRIAMAGDOLNA (JESSEMARIA) ISTENFIUNK EGY A FÉNYISTENATYÁNKKAL, ÉS CSAK SZERETNI TUD!!! Ezt nagyon nehéz meg érteni, de nem meg érteni? - hanem mndent meg kell érteni, (RÁÉREZNI?) és mndent meg kell tudni, na ezt apuénk, és itt akkor leritem,am fita,ma is mamis...azt aki ami vagyok,ez majdnem törölte, és most itt csak az, hogy én azzal, hogy a magyarOkkal ládd GYÜLEKEZZETEK oááá... GYÜLEKEZZETEK, DE MAGYAR OK GYÜLEKEZETEK? Fita, itt ha vagyunk,márpedig vagyunk, és mára ahol a NAGY HUSLERAKATAIK -DÖG -TÁROLÓIK VANNAK, fita ez ugy ahogy van, egy ZOMBIZOM, WALKIN DEAD, AZAZ EZEK KANIBALOK? NA MOST SZÁMITÓGÉPEZETT CONPUTER PUCÉROK? LÁDD ÉVA, PUCOSS LETT, ÉS A LÁBA KZÖT EGY NAGY SZUKA ANGORA MACSKA DÖRÖMBÖLNI KEZD? Na ki nem hagyjam, hogy egy FÁNY-MADÁR... A FEJEM FELETT, na mintha le szállna, de abban a pinalátban, a kis felesÉgem, na fita, ÉVA KOSZTUNMBAN? -MEG FEHÉR...KÖPPENY, de mondom, ládd ha te most csak ugy, én ILYEN IS VAGYOK, ami most nagyon frontos, mert ténleg,AZT AMI JÉZUS JELENÉSEK, na azok állandóak, és most fita, ott van az BbLila lába közt nyomok, de a tied? -ha nem át vagy verve, mint szar a szulápokon? -nemis egyszer? De érdekel,én azt mondom, hogy ősszakálunk, de fita, itt akik mér érdeklődnek több mnt Juhlika ha bemenek a szobádba... azok mind madarak, jó madarak? Mellesleg, fita,nagyon sokzor, mntha össze beszéltünk volna, na most itt van hu hu huuu... tM, tetudod,tesvérünk, szóval most elkezdtünk volna, Tallpra Madár, mad ár? Abzullu ... ami mi vagyunk fénymadarak, azok csak fény falnak? -falu? -lufa? -látod, engem ne kövezzen senki, de momndaNUK,vissza szeret etet? . Innenn... Zna most az, hogy egyrejobban, ládd ez egy olyan,hogy nekünk nincs, és nem mond semit $$$...Okvetlen, ha nem lépsz félre, nem esel el, lépesméz? Na van egy két jó TY-film: Ancient Alien: Origins S1 I E10 Submerged Evidence DVR -HSHTHD ...Mysteries Unearthed Whith Danny Trejó Military secret S1 I E4 DVR ...'Nostredamus: Prophet of doom' Story TV 156 (DocumentaryPeopleHistory) ... Eggs vagy spermanélkül Husmoidom? -fita, az oltás? .szemezés de szem? ...extra gyors akumlátol na mikor volt lesz, Budán kutyavásár... kutya bőr...szalámi? -Kádár kolbász, 1 Frtn a krumlis lángost? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... AIdáAIk Idák dákizsák Ideák, AidácóAIk dákok hóbele váncog, anc vánc droy...na meg Hübele Balázs, és a balkHázaik, (vágóhidjAIk mészár ár székeik) balhézóAIk UK -Kingek Kinge, bolha az ingébe? 1.: 12/29. A KÉP? Most én előbb jöttem le be, a mi az ÉPÜLETEK és minek? -kiknek? Én hajnalba érkeztem vissza, azaz jöttem be ebbe? -miEeee... Vegyük ugy,hogy csak lezárt,és a föld alatt -belseéjbe (el le földelve!!! -nameg kenjükbe sárral) van minden, és akik az Mc.Donals $$$... Épületeikbe, (érdeskés vala, bloondi McDonald bohóckodása?) azok azok akik ÖNETETŐIK TETŐK BÜN TETÜAIK AJJA AJAJAJJJ...FEKETE VONAT... ezt ugy hogy minden a hussal és hüs körül forog!!! Előbb, ha te magyarok vagy, akkor TE EGY TULRULL TURULL MADÁR MAGYAR OK VAGY, ÉS ÖRÖK ÉLET TÜ, ÉS ÖRÖK ÉLET HÜ ÖRÖK HÜE, EGY PINALÁTRA SE FELEDJUK? VAGY HA FEL ADJUK, HOGY MAGYAR RULL GONDOLKŐDÓM,ÉS CSAK AZ!!! -VAGYOK,VAGY? Tróha a testvéredet, ETETED DE A FÉNYED???- MAGYAR OK FÉNYATYAMAMA ÉS TESTVÉREINK??? - soha, semmilen kszörülmények közt el nem hagyod, MAGYAR OK HAGYOMÁNYA MÁNIÁJA MÁNIÁKUS KULCS LUK KUKUCS, VAGY EGY SEGG LULUK LULIK LUKUK LETTÉL, DE TE IS KELETTÉL (ÉL KOSERE KOSÁR TÁL JUHUS ÉL?) HOZZÁ, HOZZÁD VÁGYOM URAM, URAM KI TEREMTETTÉL? AHA TEREM A TEREMBE? A (YOU) JUHAIKAT TERELEM BE A BELETEK BEL TERMEIKBE BEEE... Sna mi haszna, én most IDEGEN FÖLDÖNG VAGYOK, vagyok? -minek -kinek? Fita itt az hogy MAGYAR OK? AZONNAL BECSENG BICCS ÖRÖK VAGYOK!!! -Nde most hol vannak a MAGYAR OK? Tröbbet csak hus hozam ok? -a $$$... Hazám hazám te mindenem, tudom az életem neked? Uram és Alkotóm, tudom hogy mindenem neked köszönhetek jaja de teköszÖlöda torkom, aha Pál tolla a tolla...nameg petró, de nyisza... na csak menetet vág rajta tok? -Dus kegyben része SÜL,vallagom vala GOD? - valom vallom, mostan és mind örökké? Uram ki teremtéd, a hegyeket völgyeket,Hegyek völgyek között zkatol a vonya,én a legszebb lántok közzül téged váasztalak,ha mind egy forma, fakutya, Én a hegyre, te a völgybe Völgyike, gyikAMO mégis ugy lesz mind örökre,szép virágszál nekem nyiltál,menek hozzád jó lovam vár, dobbants hát, Járd a kkk...KujavJákót sza porán, szed a lábadat tralla lalla lalalah...Most köszntöttem a kis feleségem, mert kész a kávé, na most ezt senki nem hiszi el, ez az én kis csoda minden tekinteben (fita fiziklailag is egy kristály márvány szobor) és gonmdolátban a kis feleségem, akivel miután megérkeztem ide? -ideszuda jappAImajom most ugrik a vizbe loccs... 2.: Ezt most mindenki megtudná látni,de ahoz, magyar RULL kellene tudnia beszÉlni, és nem bánt senkit, és most fel ébredni, azaz most mondtam el a mondókám a fiaimnak, hogy ha egyszer, kezd derengEnni, jaja fény megesz,ha nem a fene feneke feneked? Ezt mikor hogy mentünk az UTOKOKKON a hal egy állat, itt csak azok vannak!!! Fita még az Avatár filmek sss... Ninzcsak akik TEREMTIK AZ EGED -FÖLDED, FITA ITT AZ EGED, AZ A MAGOD? MA GOD, MAK MAK MAK...MA KING, MAKING MONYI? SALLAH MONYA TÖKE RAGYOG A SZÁRA SALLANGOST? Fita minden a te gondol át lát -lát od? Zna had irjam le ami hogy most felvettem az ál lát, hus-subát? -suh, Arthilleus? Tegnapra, hogy most csak alulRULL lehet ide bejönni, am msot csak a SZÁMITOGÉP -CONPUTER ÉS CSAK PUCÉRON, tehát husba és gusba? Fita, az összes álmodozÁsom? -összefügg, és amit keresek, A MI MAGYAR OK TESTVÉREIMET, (A FÖLD PORÁBA TÜ TÜKA KAZALBA SZALMA SZÉNA) ami most..fita, akikbe még van élet szikra -embergyere kid? -az nema NYEMEC DIK UK? -FITA AZ EGY PÖCS, ÉS MOST A FITYMA, AKIK AZ ALLAHALA HALL? - ÁLLAT VALÓIK? ALLÁHALA? HAL HALT? ÉLTÉT ÉRTEM? -ADTA Ő? Zna a KÉP? -ládd KÉPek pek pak cak pak pak pak...(aipac) Most az AMI A TEMPLOM UK? FITA UK AZ UNITED KIN DOM,ÉS ANNAK VAN EGY SZENT ÉJE, AZ A KKTT, KIRÁLYUK KIROLYA? -FITA ANNAK A LEG SALLANGOSABB A MONYA? -NA MEG A LEG NAGYOBBB...ANNÁL JOBB NINCS, ÉS MOST CSAK AZ A ANALUK? AKIK SzÜZEK FENEKETE TÜZE, ÉS LUKA VICSIROG NA MEG CSOROG A NYÁLAD? Ime, csak olyan,amit a ZOOMBIZOM FILMEKBE, most pontosan az ami a LOGAN RAN filmbe, hogy egymással sss... csak KACÉRKODÁS, azaz csak olyan,hogy itt husom, na most arra a felelet, itt a husángom, NA CSAK EZ A SZCCIALLIZÁLLÁS VAN, $$$... ami szociAIlizmUSA sya AIRUSSYA, FITA ITT MINDEN CSAK CSOKOLÁDÉ CSOKOLHATOD AZ ÁRNYÉKOM? -CSAK AZ VAN ÁRNYÉK ÉS ÁRNYÉK SZÉKEK!!! CSITT CSATT PADALATT BIRÓ SZARIK SZÉK ALATT... FITA AKIK PARANCCSAL CSAL...SIRÉNEK? JERE MI ÁS, SIR ALMA SIRHALMAIK? Fita, itt minden EL ÁSVA, ládd az ássatás ok? -áss ki magad? MA GOD? 3.: NAGY NAGY KOCKA ÉPÜLETEK VANNAK, ez az ami nagyjábull buli buli bili a KIRÁLYI POPSÁG ÉS TEMPTLOMAIK AZAZ MINDEN EDD AMI KUROMÁNUK KÖZPONTOK, az egyben ami LÁDD A Mc DONALDÓK ADÓK? Na azok egy olyan, hogy csak betonozott minden, és csak KOCKA ..fita a III: -templomuk? -osztán a szemetek szentjeee... ahol ha A LÁTHATATLAN PAP LANY UK, NEM FOGADTA EL AZ HUSÁLDOZATOTT, AKKOR LÁNG VÁG KI, ÉS MEGÉGETI AZ SZENTEK SZENTJE SZENDE ÁLDOZÓT ÓT? -VÓT? ÓT WAR? Már nincs időm, hogy tovább fecsegjek, hanem akik bementek (fita EGY TEMT LOP OSZT LOPOK EGY HÁZA???) a KOCKA EL VAN VETVE,KABALA? NINCS ABLAK, DE AJTÓ na az olyan, hogy függönyök, defita, ott is fal, azaz itt minden fal fel fal?- AMIN CSAK BEMEHECC EHECC, DE TE TÖBBET, LÁDD A VALLÁS ADÓK?ADÓ TATA TETŐK, A HIT TETŐK = BÜN TETŐ ÉS AIDÁIK AIDÁCÓAIK? ZÖRBÖLÓJAIK JAKIKAIK? NUKINUKIK? - Most belül, na vannak olyan, hogy függünyök vannak, és belül zajok ricsajok,ugynaz mnt a HORRR---MORA HEGYEN ORGIÁIK? Fita itt minden akár teIstAteIsta lista szer szar tartásAIk mártásAIk? -jaja klotyó, mártás, most ha husod, na csokoLáda lett, csókölöm a püspök falatod kinek adod, ha nem midnenem az Urnak ADÓM -MOD-DOM? URAM KI TEREMTÉD? FITA ITT EGY SZEM, LÁDD BABSZEM, DE TE FOGALMA? Zna fita, MOST AZOK A KÖZPONTJAIK, AMI A SZENTEK SZENT ÉJE, ÉS SZELLENTÉSE, MOST TE EGY OLYAN MÁMORBA ROM ROMBA RUMBA, SZENT SZEPPEN ÉRZELEM TÖLTI KEBLEM? HOZZÁD VÁGYYOM...FITA ISTENEM NEM? ISTENED ED EDD? YOU JUHUS? Most az van, körbe jártam az EGÉSZ VILÁGOD RÁ GOD? RÁG OD? NADRÁGOD, GATYA? -TELI STELESTAR Ami van, most a BETON UTOKON JÁRKÁLGATOK, na most sss... most elsuhant egy... FITA, AZ MADÁR DE FÉNYMADÁRVALA,ÉS MOST AZ AZ ALAK, na most mi lett, sehol senkim, a következő pinnalat, a kis ÖRÖK ÉLET PÁROM, (FITA ÖRÖK ÉLEK ÉL LETT ÉLETT VAN, TUDOMHGOY Ő VAN, PÁROM ROM MOR...NINCS ÉL, DE ÉLEK?- megejlenik, de MI FEVELTTÜK EZ AZ KANI KANIS VAGY,(aha baxdüh gangörcs na most jön a TARANTUL-LÁD?) HUS DE LÁDD MOST MI FEHÉR...KELL HÓFERHÉZ RUHA, JÉZUS??? -fita ezek CANNI BALL BÁLOK? HIÁBA KIABÁLOK? Fita,itt most az, hogy MAGA AZ ÁLLAT -OK TOK ÁLDOZÁSA??? -na a kis feleségem,de most megint, ládd először láttam Trieszt menekült tábor kantin kapuba, akkor érkezett,és nem nem nem... nemhiszek tehinni inni a véred? -vagy idd a vérem, a szememnek, én még ilyan csoda mi csoda? Megjelent a kis felesÉgem, most azon az uton, ládd a nyomomba? -nyomorba ROM ROMBA MOR MORA, NO ROMBA NO MORA NO ROMOR NO (NŐ de kimeNŐ) NYOMOR? Innenn... FITLEJUK MEG HOGY AKIK A NAGY NAGY NAGY ÉPIT PIT ÉSZEK? NAGY MERÉSZEK, RÁJUK GONDOLNI SE JÓ, JAJA TENGER (STEINUKINUK) ÉSZEK, AKKOR BAXNAK A LEGJOBBAN MIKOR SÜLLYED A HAJÓ? 12 -22 -33? -102? -TE VAGY HUNYÓ, NA A KIGYÓ DE MÉRGESKIGYÓ FAJTA, LÁDD ŐK ELŐBB TÉGED, A TE GYEREKÉID,ÁLDOZÁK FEL, AZ URNAK? PÁ PÁ TUBAPPALUPÁ PÁNOK PÁNIK? PANNÓNIA, PANNÓN OK? ...fita, ez eleve csak AIDÁZÁS $$$... AIDÁCOAIK, FAKIZSÁK OK? Nincsak talán az, hogy ez eleve egy VARÁZSLAT LÁT? -JAJA AZ AIDÁIAKAT MEG AIDÁCOAIAKT FOGJÁK ADÓZ TATA? Fita, csak azokat lehet!!! HIT TETŐK = HITEL -HIDDAL- HADDAL?-KÁRTYA? -BÜN TETÜEAIK? AJJA JAINUKINUKIJAKIK? ...elfelejtettem...fita amiket eddig is leritam, az a MAGYAR OK VALÓ VELŐ? MAGYARAGYAM AGYJ VELŐT? -LOTTY... na most savoltam meg, és mindig izgulok,mert fita, egyedül vagyok, de apuénk, nem nem soha? Fita, a magyar fény madaraink, na most volt egy SUAHANAT, fita... na itt vagy Yoyónk,vagy most ősszakállunk, (magyaragyaram) de monduk csak egy FÉNY -SUHANAT? -ami momnduk itt van a NAGY LESZÁLLÓNK, NAGY SZÁLLÁS? UFO-K? -ma de in Hu? Who? -huhogunk? -hu hu hu... ... fita, aki a másikát kevésebb teszi toszi, az öngyilkos kos foss...$$$... Árt Ani? -csak magÁnak? Hony GyeHannah mit adna? MAG ÁT? Sült Luk Át? -pöspökfalat? -csököl666...cuppp... HusGyár árak? -hadd el hadd, hadipar/patwar egyem meg mellegébe? -husod kinek adod, bőröd? -őre? ...https://www.coasttocoastam.com/ ---fita itt minden eleve leve $$$...minden ami vakvezeti a világtalant, mestersegges és Aidás Juhdás és a Juhászok ászok, a KÁR ÁSZOK? GYÁSZOK? JUHDA FIRST? MINDEN ELŐSSZÜLÖTT AZ URÉ JUHÉ JAHVA A GYAPJA? -APJAKAJA ANUKAJA? ANALA? -KANALA? KANÁLIS MAJÁLIS? ÉG A VÁROS...HOL AZ ARANY VÁR? SEGGESVÁR? SÉP VÁROS CLUJ? -HOL A PASZUJ? FAXULJ? FE SZÜLET? -SZÜRET? FEJVIZ? VIZIOD? NO ÉL, BARK? BÁRKÁD? UFOooo... ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... AIdások -AIdácok BarbiNŐk pnásók Barbikások csökösök a barlangjAIkba -vermeikbe nem tudják mit csinálnak $$$...gyarapodjAtok sokasodjAtok szarDynasztiák, örökös patkány SZINROMÁK MO MO MORÁK, EGYMÁST EGYÉTEK, DE ELŐBB VEGYÉTEK, HÜLLŐK KÜLLŐK ELŐKELLŐK ELŐL, MINDENNEK VAN ÁRA? SÁRA? 4.: Kávézzuummm... viziOUzzummm... Vizözön előtt, viz özön után, vizio o o o... Ami fenmaradt, most a vizizön utániak, mikor csak Noél?- él? -na még nem adta neki oda a földet, akié kié, a föld? Ez a mára álmomhoz vág, hogy 2021 -re, tehát 2020 Karácson, hogy van a két piraims, egy a szöggel fel, mig amásik az egy a szöggel le, most a felső piramis,alla fordula,és most csak egy olyan hogy szöggel le pirmis, és a csuccsa... Amit akarok, ideje lenne bemutatkozni aki Ábramának, adta a földet (fita itt van,és mikor lehuzták Mi is vagyunkl -jaja MiUfff...akkor megláttam!!!) - amit hogy lehetne értelmezni? Most nem menek bele, hogy ezek, ládd a csőcselék csörcsecsek csörcsöcsösök csőrössök, na nincs bögyös, mert minde szuka jérce pac pac oac...várja a Vő Legén? -gén, Legén NUK? Most vissza, hogy én egy barátot akarnék (ha egy mind? -Jézus) ami most ami van, hogy ezt rögtön, anyum, meg kellett popsoljam a posidat mert olyan nyekergést nyikorgást csináltál, a bábák félni kezdtek? Itt megint bevágom az unalmast, hogy Pista, haza kell menjél, szökjél, mert a háborut el vesztettük, és a MAGYAR -MAGYAROK, na ezt hacc emeljem ki, ládd itt van, szertenézett honjába, hellét nem talála, kard nyulj barlanjába, na most itt minden ami a földből váza, az az! Ami dögelletes, hogy minden amiről tudunk, kezdve az özönvizesekkel, most minden rendszer változás megett, ugyanaz ok a háttér, na most, ha lett olyan azután, jaja jöhet rám a jégesó, na most azok, akik olyan töltettel vannak, jaja be van töltve a puska? -10 nyil a tegezbe, -na az ágyi, de réz ágyu? -aha Mária TeRézia? Zna itt volt az egyik lehetőség, csak most is vak vezeti a világtalant? 5.: Na ezek 95% át, otthon apuénkkal beszégettük, amit most én beUFOzok? -fita, ezt nem tudtam volna, tenni, ha nincsennek VIRRASZTÓ MAGYARJAINK, ami itt midenek titka, HA NEM BÁNT SENKIT, HAD BESZÉLJEN, NA MEG OI OI OI...fita ezek a szavak, ezek 1924 évvel előttiek, és fita, men a jelenetés Szilveszterkor (éjjel, azóta is?) Sziveszrter papa, ezeknek is van Jézusuk (UK?) csak az övék nem halt meg! Na fita, minden magyar -fénygyereknek mert Jézus, jaja azt jelenti, hogy ő is Jézus! Erre sok vicc van, pl.-ki ölte meg Kennedyt, erre az egész tUSA egyszerre én! Ki ölte meg Jézust? -erre mindenki néma lett? -nyemec, fita az egész Jézus törénetek, az az ÁCS MESTER,(Boston te) MEG MOST AZOK MIND FAVÁGÓK? Mellecsleg a mai napig, hogy a magyarok ősei favágók,inkább rajtuk vágják? -tönk) nam hanem halszagu?(fiteled-azigazi halász, na most halász, megtanit minmdennap egy hal,te tudtad,hogy az te vagy, mert mos gyertek emberkere halálszni, holott kerssétek meg a hallhatalan tesvéreitek, ha össze jő az egész nyáj, na most megesszök a pászka pásztorkosoakat,vagy egye meg e kutáyája? Fita, onnan hogy a FÖLDES URAIK, na fita, azonnal hogyha neked valaki parancsal csal, az csaló! Ezt (ezért kellenek az egedföldet robbasztó fegyvereik meg doomsdaj gépezeteik??? -$$$...se seggit?-Mária seggit?) tudják, akik bedültek, és most fita, az hogy magyar ok, és fita, én nem akartam kijönni sehogy, de most amit állandóan, Pitu bátyám, le van szarva a föld,hanem a testvéreiddel (gyere kéInk???) törődjél,na apuénk, ne csinálj semmit csak irjál? Zna fita,apum eltartotta magát meg bennünket, (évi 100 ezr fortn jövedelmi adő,na fita azóta bóta...nincsak miért vana vallagotok végenóta próféca sya) és itt nekem nem lenne semmi baj,ha mindenki el ki tartaná magát, azaz EGÉSZ EMBER MAGYAR OK SZABAD EMBER,LENNE? Fita, amit látok a magyar ok gyerekéinkbe, hogy ha lehet, akkor maga ura lenne, és most az az, hogy itt akik ÉHEN A KIRÁLY, na mi vagyunk nekik a VALLAGUK VALLAG UT VÉGE? VALLA VALA -GOD? VALETOD? ERSZÉNYED, ERSZÉNYES ÁLLAT OK TOK? Fita, ez az, az egész!!!
6.: Most az, nem nyertük meg a 1.2 billcsit, ami tegnap kérdem az ififiam, mit csinálsz a billióval, vagy 5 -6 billiót, miután nem tudott válaszolni, mert ezt a három egybeházat meg tartja, na meg mennak motrozni? -aztá momdta, vagy lehet hogy 6 biillcsit, csetneki báró? (AZONNAK HAZA MENNÉK, ÉS MOST EGY UGY AHOGY MONDOM DÉLI BÁ BÁ BÁ..AMIT HA TE AZ ÉN GÉNEM VAGY,AKKOR CSAK AZ VAN, ÉS AMI VAN AZ LEHET?) Fita a STN GANÉT? Fita, vegyük a nagy nagyságokat, ládd Einstein, de már kéltszer atomozott, azaz olyan ENERGIA BOMBÁKAT DOBOTT RÁM, LEIRTAM DE MOST AZT AMI A BENSŐNK, MEG SE REZDITETTE!!! Ezt megint, fita apuénk, értitek ÉN AZÉRT UGROTTAM BE,MERT A MAGYAR OK TEStVÉREK KÖZÖSÉG MOST MEG NYITTATOTT, MEG KELL MARADNOTOK,2023 SZIL -VESZTÉR? Sóval, most ládd Einstein, neki több ezer körMÖléje vala, na nekem monduk, ezt amiket irtam, ezt azonnal csak a piszkozat, átt akartem ugy irni, hogy midnen egy tőről fakad fak ad? -fáklya? Értem, most ha ládd itt én hogy ezek,akik most kellett hogy egy olyan bagázsia ládd a zsinatAIk? De most ládd a STN TANOK TANUK? Amiról szó lene, hogy a TUDÁS NAGY LETT, tehát eddig, ezt csak ugy, hogy monjuk Neuma (néma) János, ládd ezt most ha ez a lehetőséág nincs? -Fita abzollozoombozzo ulti maka mak mak Ma King, de a teritékébull, na most kik által vannak a Kingek? - és GÁGÉkajaik? KajuhNUK? Vegyük, midnen kivétel nélkül csak gyepel? Amit akarnék, NINCS NE LEGYEN ELLENSEGED!!! .-ez apunék, mert mi NEM A SZARUK VAGYUNK, ládd ha juhus, és most ha nem ezed, meg iszod a hugyát, na mi a vér? -hugysav? -mit gondolsz, mi a zsenge husod ize izé izé ize? -Nincsak, Árram, hozs vel a pacal fiad, a hegyre? -jaja nyársra? Innennn... nincsak, 2020 Karácson, az ÉG AZAZ EDDIG ŐK ...NA AZOK TÉNLEG SUPERBBB... INTELLIGÉNES ROBOTOK ROBOTA Dfita, akik most ezeket létrehozták, azok nem tudnak lemondani a teremtmeneik, na azok ami mit most magunkra vettünk,azaz angyali nyali nyalom a szátok ruha rühe, át látszó?- ami olyan, ládd nem ugrik,(urik a majom a vizba csak ha ők ugrasztják?-monyi monyi monyi...) engedelmesekedik (de azok olvassák a gondol látod? -meg csak azt gondolod??? -666... ha? -a megnyitott szent BbLila lába közzé nyomok?) ) a hanGODra, azok magukra lettek hagyva, (onion angló xaxon union?) hagyma? -de rohadt -rot tor -horr -hadAIk? -mi az oka? ...Abszolut zérró 5 másodpercik? -fita az mindent dematarizálna? ... Thorum (Tora) lámpa? -milye sép a lánga? ...Mi lesz ha a Jupiter egy nap vagy csillag lett?-egyel több? -téged bosszan-tana? Fita, mi magyarok, nélkülünk mi lenne,mi van? -bibipp... ...fita, ez ami történik, az egyszámitógép -conpuitert játék? -UK? -te csak allatuk alatt való luk?-aha angyaluk, analuk? Angyalom galambom gonbold ki a selyeminget elejit... ...oááá... ...ezt te is meg láthatod ha meghatódtál? -666... fenked pattog666...ha? -fita, csak al farcs hang, a hangAdó? -han GOD?
UFOzzuummm... miEeee... AIdások -AIdácok BarbiNŐk pnásók Barbikások csökösök a barlangjAIkba -vermeikbe nem tudják mit csinálnak $$$...gyarapodjAtok sokasodjAtok szarDynasztiák, örökös patkány SZINROMÁK MO MO MORÁK, EGYMÁST EGYÉTEK, DE ELŐBB VEGYÉTEK, HÜLLŐK KÜLLŐK ELŐKELLŐK ELŐL, MINDENNEK VAN ÁRA? SÁRA? 1.: 12/28. A KÉP? Van az anyagi anya GOD hanGOD viláGOD, de a tied? -tietek, ti etek? -étek, vétek? -megvettétek,vagy meg etettek? (ládd Éve bele Kostola?) Zitt azonnal, hogy mi magyarok Turull Tulrull Madarak, most hogy beÖltöztük fekete? -fita az vaskarbon -grafit hamu kamu szén por, az elem -ellemi szinten sin szin?- szinezetek, most azonnal, bejöttünk a barlangjAIkba,amit akkor leirtam, és a barlang belsejét is, bekentem fekete azzaz az anyaggal, amit mi ide csak ugy tudtunk bejönni, hogy itt csak azzal a anyagUKkAL? Fita.itt minden mesterséges, és most meg próbálom, mert A HIT HANGJAIK, MEG HITT mig rajta volt a KANGÖRCS -BOSS-BAXDÜHÜK, AMIT HA MEG TARTOL, AKKOR TÉGED IS MEG TARTANAK A BARBIKÁID, BARBINŐIK? Fita Sanyink, BörtönÉhből szabadul SAS lelkem? -fita én tudatosan jöttem be ezen BARLANGJAIKBA DOMUK -DOMAIKBA, noha azonnal, az iratAIkba, fita itt van a katona pajtim,aki itt ha van olyan hogy lélek testvérem,Ő az!!! Most ogy már kint vagyok, és BibLila, mniden szava igaz,na ő adott nekem egy BbLilát, pinát, de lila, és most, fita, apum mndig előbbgondolkozz, és utána szóljál, fingottá? -bokádig érőt? (na előtte meg tapostam.mert ami igaz, az mostis hogy te az én barátom vagy Jézus, na megvan a Bblia is, és egykicsit megtaposva, de ha mégis ez olvasztod, msot bocsás ki, de fita,most is össza vagyunk kötve, a köldög zsinórunkkal?) Na msot, itt az van, ami FELÜLETESSÉG? Fita, leirtam hogy engem, otthon, most a gyerekek is olyan 3madiKos valák, ki feszitettek,és egy a budiba mártott nagy szaroskaróval, össze akarták mázgálni a fehér uttörő ingem, hogy kék nyakkendő már...na nem volt .most csengetik be apuénk, és NEM TUDTÁK, egymást kezébe adták a nagy szarbamártott kórót,és ne nem lehet hozzá érni? Még a gyerekkori barátom bar? -fita az barlang, és itt van, és bitta hogy emlékszik rá? 2.: Na most, én egyből barátokat akartam, mert fita,ha vissza szeretnek, annál jobb nincs, ezt megint leirtam a Mi is ufo-k vagyunk,na nem nyerte meg a feleségem a 1.3 billcsit, mert most azvan, hogy ez piszkozat, és most azt amibe vagyok, vágyok az ÉN VILÁGOMBA ATOM BOMBA, jaja ODA ADOM? -fita,ez az, és most itt van amit HIV-HAT-NUK EGY FELSZIN, ALSZIN ÉS ALSZIK a gyerek, Seen filuka aludáj? Szentsegges éj, mindenek nyugta mély? NAGYON FITA, EZEK AKIK A KIVÁLASZTOTTAK CHUSEN FÖLDESEK, AZOK KIVÉTELES DUGVÁNYUK? Na most, az első hogy ahova születtem, ott volt egy olyan, hogy mi gyüleKEZEtnek hivtunk, és most még baba se vagyok, és ott voltam az összejöveteleken, és most az ami a felszinen vala, az olyan, ami most is az, értelmetlen, és céltalan, és most... AMIT ÉRTEK, HOGY ENGEM MINDENKIM NAGYON SZERET, AZOKIS MENEKÜLNÉNEK, NA MEGYMOSTAZOK, ITT AZ ITÉLET?-EGY MAGYAR GYEREK BECSAPÓDOTT, ÉS ÉN MOST HA MAGYARUL BESZÉLEK, SZÁRNYAKAT KAPOK, ÉS MOST IS!!! MAGYAR RULL, A FÉNY-MADARAIMMAK CSICSERGEK CSIPP CSIPP CSURI, EGYFORMA NINI, CSIPP CSIPP CSÜR HODÁSZ? Vissza, leirtam hogy találkozgatok a mi azaz én Jézusommal, és kérdeztem, hogy kell szeretni az örök életpárom, (felesÉgem) és előbb! -jaja a szeretetben csak meg előzni (na az a magyaRULL GONDOLKOZZ ...) lehet egymást? Miért kell szeretni? -MERT ANAL ANNÁL JOBB NINCS!!! Na most akkor, hogy amit hallottam hangokat, azok minden MESTERSEGGESEK,ÉS MESTER A BŐSZVIHAR DÜHÖNG, HULLÁMOK HÁTÁN HULLÁM KÉL? Most egy gicsit,az mára álom is belekeverem, fita, azonnyal az álmaim, össze jöttek ezzel,és én az én álmomba a MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖSÉG, ÉS MOST AZZAL HOGY EGYMÁSRA TALÁLTUNK,A SÖTÉTBE A BARLANJAINKBA VERMEK, VERNEK, A MAGYAR -MAGYAROK ÉG ÉS FÖL-D EGY LETT!!! -DIMENZIONOK VAGY NUK? 3.: Fita, most olyan hogy ténleg szin-szinezetek vannak, ITT most ez egy olyan, ládd amit papir lappk pergementek pala PÁL táblák? Hogy akik a lapos föld,az az hogy ténleg az, és most itt vannak hangok, de azok ládd csak olyan, hogy BarbiNŐk? -Barbika csokevények, és BÁROK, azaz BARLANGOK,(KUPPLERÁJUK LE JÁRÓAIK) fita a város gyerekek kijöttek, és itt ganéből épitik a házakat? Most ha ugy akarnám, hogy minek kellenek ezek a NAGY GANÉ DOM-BOOK? Most az ami itt mindőnk keresztül mentünk egy influenzán, próbálják hogy madár flu -influenza? -magyaRULL (egÉsztelenség?) meg fázás, és most fiteljuk az őriás tömeg utcalakókat, meg akik nem füthetik a házukat, meg akik le vannak robbantva,(fiteljuk örökos girnyózásuk a nlpeken, mert több $$$...HIT SZEMÜK? AHA MINT A KUTYA SÁRA ÁRA? - Jna most azokon, a hideg riddeg parazita élősködők, (méreg kigyó sarkankiogyó hüllő hidegvérüh fajzatAIk?) mindig egy erősebb formájába felüti a fejét?-deee...otthon lehetett hogy az EGÉSZ ÉG? EGÉSZ $$$... ÉG?-A LEGDRÁGÁBB KINCS, AMIHEZ MOST CSAK MAGYAR RULL, LÁDD pitim, GONDOLKOZZ... jaja de még mindig, szörnyet halok.meg akanék dögleni,(nem érezni tudni semmit $$$...???... sose napján vasárunap láttam magam a Goldgotán? .az arany városut?-jött meg a folyásom...) csak ahoz most a magyar ok szüleim is kellenének? Zna fita, itt történt, hogy még amit lehuztak Mi is ufo-k vagyunk! Fita, az!!! -csak mi magunknak vagyunk FÉNY JÉZUSUNK FÉNYE SZÁ SZÁ MADÁRRR...ÁR, ÁRA? LELŐTTEK, ládd az azonnal, AZ A VILÁG OD VALLAGOD AMI SZENT DIK?- STEFANUK? FITA, AMI A CORONA AZ FITYMA? Zitt azonnal, ha egy madarat fogtál, akkor engedd szabadon,na most én melőtt 1999 December haza mentem, na végleg, de most mégis...ZITT AZOK A MAGYAR OK FÉNYJÉZUSÚNK ÚNO DUE CSETTRY KAJA HAJA HAJJA FÉNYE MADARAK, LÁDD MINDENTŐL FÜGGETLEN ÖL? ÜL? FEL ÜL, EGYMÁSRA LELTÜNK (LEHELL KEZDVE lehel betöltve a apuska a puska?) VOLNA? -SMIRNA! VOLNA! -NA MOST ITT A FOSSS...$$$... A SZENT LELKÜK KÜ (SIONUKINUK) KÖVÖN NEM MARAD666... Innenn... most megnyilt, a szemünk, Óh öröm az Ur? -na hol van vesszővel Ű -van Úrur? -na ugyanaz a gomb, most Ú? - hol van az Ű -ŰNK? -na ha az Űrom Űröm? -fita ez az!!! --BUÉKBUÉK... seggre ne essék? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee...Előbb -utóbb minmden fényre derül, minden titok a napra vetettik, atik etik? 4.: Kávézzuuummm... vizió Ó vagy misziózzuummm... messzi a messzi? Ami kijön belőlem, ládd nem kell erőltetni, hogy egy olyan csoda világban (világbank) élünk, vagy halunk? -azaz halak vagyunk? -Kérdem a halakban van élet? -hal hal? -hall? -a vizbe? Fita, ez a a aaa...most itt azzal, hogy ezzel, szembe jövök, amit három O O O? -tündér kaszinó, szembejövök (na most előbb megnéztem oldalrull) ugy, hogy egy nyil egyenes uton addig, amit most hogy van a vasgömbje, és annak kint van az ora, és van a magnes terei. Már irtam, főleg akkor amikor hogy ez egy vasgömb az ora, és most van a mágnes tere felhői? Ha msot részletesen körbe irva, akkor az mikor belese kezdtem! Igy is ugy, hogy ezt maganak csinálom, ládd pita, ird le, most fita, ezt előbb ténleg magamnak, de mi lett, azokkal, akikkeinkkel? -gyerekInkkel, és ne feledjuk, mi is az ok vagyunk, és csak EGY ÖRÖK FÉNYATYÁNKMAMÁNK...jaja mi anyást meg papást játszunk itt? -ami egy játék (baba) lenne, a homokba, a homokozóba? -a játszó tereken? Ami most nekem is, ládd ami történt, hogy a föld -keringése utja elé jöttem, és most az ugy lenne, hogy kiegyenesitettem, és hogy most ami van, három olyan földgömb ami olyan hogy fekete foltosak? (de mikor meghaltam, az is, a testem,onnan láttam fekete foltos?) Zitt mi az amit nem először ki kellett gondolni, és most megjelent, ládd az 5 éves tervek, és vermek? Talán mikor azt láttam, hogy ez egy vasgömbbel, bel,de lehet hogy vasgömbökkel? -én egye nagyot láttam, és annak olyan mnt a haja, ami előbb világosabb, aztán feketés és megint szürke, most fita, az lenne ami a fizkai világ, az előbb van a másik kettőnél, és hogy a negyedik dimenzion, az fény -világai? 5.: Itt hogy lenne több ilyen vasmagos bolygók, én láttam, és sok van! Fita,maga ez amit földi élet, apuénk, 100- 100 -100...Ával van, de ez az egy, mi le be rottyant? Ime a hellzet, azt hogy a te akaratod nélkül, bárni lenne, olyant sejteni se lehet, sejted? - mert te vagy az értelme ÉRT ELME ELLEME mindeneknek! (nincsak jaja az am a testÜNK, az egy akumilátor látol? )Ezt most otthon, apuénk játékosan hogy JÉZUS ÉRT, LETT TEREMTVE MNDEN, na nagyon összestudták kavarni a tésztát, mákos? -hol a mák? -mákod mázlid van? -hogy talákoztunk? Na ismét, ha csak annyit tudsz $$$...nincsak pénzért, mindent meg vehetsz, és még a tulviláGOD is, itt van, na meg végbeled, hol a vége? -bugy, gatya? Nekem ugyis, hogy amit én látok a bitófán, az juh lenne, lehet de csak a husa, ládd ezekvettek kis sajtok formákat, és ember alakok, és sajtból? -hol az ember, holnap, de hol a nap? Amit a Mi is ufo-k vagyunk! -valami hihihihiii... ami van, hogy most vannak akik már, hogy engem meg előztek volna? -na apunkat elismerem, de hol voltam, -leszek, eszel meszet, oláh ecet,hol vagyok én? Na a bajom,amit apuénk, miért nem ugy irsz? -fita, ma hoztam a galambkaját, na meg akrtam egy biciglit,amit te pedálozod a generátor, amit ritikán kell, most kijöttek egy Carbon-14 diamond battery (akumlátor) 1000 évekig 5000? -héja Sleuth tesóm, távlatabull, neked van olya, fita, most az mert most ide vág... vágdide, hogy az amibe beöltöztünk, fekete eggyhenruha az téjleg vasember, szerelheted? -miért kell a szerelem? Ehj Juhlika, ha bemenek a szobádba...Fita a magnesesség bizon az hogy vas -ruha? -rühe? -oxidállódik? --rohad? Jaja ezeket mind akikszintén fény-testvérem vagy, ezeket te is meg tudod észlelni,(lelekem?) pösze előbb az eszed,tokja?-tokjó? Tokyjó? 6.: Ami van, hogy nekem gondolni kell magam, és mndent magmnak csinlok, ládd a nagymamám, na fita itt van olyan, hogy miikor a nagyamám magadnak tanuilj kis fiam, és azt gondolok amit én akarok, na most ha lenne nagymamám, na meg álon élem világom, lennék? (kiahgytam, hogy értelemmel beszéllünk???-tehát tudta, amit mondott, nem szóból, hanem Szólbull?) tRóha, az hogy mi a MTK törvénye, kezet nem emelsz senkire, kárt nem teszel semmibe, fita ezzel kezdtük, nem kezdődtünk, hanem mi ÖRÖK VAGYOK, ÉS HA TE EZT NEM TUDHATOD, NEM IS TUDHATOD? Na most, itt mivel Karácsont van, nincsak egyben Hanukkah? Ha lenne egy ember szem, akkor rögtön, azzal a valással, ami ládd csak ugy lehet GOD? -HANGOD? -zna Istenen kivül, nincs semmi! -jaja apunk be zzz... sss... fita, akik az embernek parancsal csall? -az öngyilkos? LÁTTAM ŐKET EGY LUK UK KKTT? -SSS..Zez az, hogy ugy hogy CSAK PÉLDA (ZÖLD LOVAS) MUTATÁS VAN, az azt jelenti, hogy CSAK ÖRÖK ÉL ÉLET, és most itt az egyetlen meGOLDás, hogy mi magyrok, most én nem UFO-t láttam, hanem az vagyok! -ez az, ha egy =mind! -olyan.amit tegnap, hogy Nimród apummal,találkozok, na most az ami van, hogy megszökni menekülni magam -mAgom maGOD HANGOD magunk elől? -olyan hogy az Ég és föld teremtője, meghal? ( a semmi ért? ) Talán az elsőteendőnk lenne, hogy NINCS KIN -KINZOOMBIZOOM KETRECEK, ÉS HOGY LETT ÁLLAT, BRUTÁLLAT? KANNY BELLÁM, MY BELLÁMY? Nekem azonnal, hogy hogy minden vallásos bigámista? -jana teIstAteIsta, miért váltnak át a vallAssok bull, TEISTATEISTÁBA K-BA? AÁ? IÁ? Zna fita, keressük az Aleineket, AINEK? - vaggis idegengeennyek, ami rögtön, rán huzzák a hálót, halak vagytok? Fita az EVŐLUCIONUKINUK? De a halból (hal áll) indul ki, a kannihal, kannibal? (mac mac mac ..Ma King, hammer? -na fita, EA? -AMERICA most ha Canada 51 State, mi lett az ANGLÓ UNIÓVAL?) Ugyhogy, most mivel vannak még magyarok, most azzal kell kezdenünk, szó szól szerint, amiképen fen, fita ez olyan hogy len, lenne? Innen... ha csak ÖRÖK ÉL ÉLET, ÉS MOST FÉNYIGAZSÁG, AMI VAN, HOGY ITT AZ VAN, AMIT A O O O... NAGYON FITA, MERT AZ Ó TESTEMENTUM? AZ UJ TESTEMENTUM, ÉS VAN AZ ARANY VÁROS, ARANYBANYA? MI AZ AMIT NEM GONDOL666... na itt most 1.3billion a lotto nyeremény, mondom az kis a felesÉgemnek, vicc...nem vettél lottot? kétperc,menek,mondom hova, lotto! -de nyert, majnem teli találat, abbul tudtak haza menni, na meg most szüli nap számokkal, ez nem nagyitás, pont akkor nem vettünk, mikor telitqllát lett volna,(pár milló, most itt van a Déli Báb állmos, meg most aföld ismét egy lett az Éggel?) akkor leirtam! Fita, mi nem vagyunk benne ebbe a CONszükaPUTERBA, na most hogy nyerhettek akkor, ami fita, amih nyerés,nyerités az vesztés, és itt minden az! -győztes? -vesztes! -figyeljuk mi lett az örök győztesekkel? -fita most is meg mikor mikor, mikor tina dalol? -tudod mikor? ...fita olyan 1001 trillo o o o...patentolt szabad energi mütyürke, de akik PARANCCSAL CSAL, AZOKNAK MENNI KELL AZOKKAL...fita most, apuénk, csak ők mennek? -aha! Izsnyétére? ...oááá... ...kérdezlek. ha ennek van egy magassabb rezgésü változata,na meg egy alacsonyabb O -O -O-? -tündér kaszino? mit gondolsz magadba? -na na nooo... az én hitem azt hittem, mig rajtam volt? -DOG? -GOD? KUTYA DOLOG?
UFOzzuummm... miEeee...Előbb -utóbb minmden fényre derül, minden titok a napra vetettik, atik etik? 1.: 12/27. A KÉP? -CSAK ÖRÖK FÉNY -VILAGAINK VAN-VANNAK? - Magyarok? -Fény -Madarak? -azaz emberekgyerekek fény gyerekek, és örök gyerekek, és örökké örvendenek s boldogság vég nélküli! Zitt az hogy mi ÖRÖK EGYÜTT A MI MAGYAROK ISTENATYÁNKMAMÁNK GYREKÉIK TESTVÉREINK ÖRÖK ÉLETEN ÁT ÁT ÁT...INCS GÁT? -$$$...GALÁD ÉS GÁTOLÓ SÖTÖT ÉLETTELEN TEREMTÉNYEIK? Azonnal, most az. hogy olyan,mnden egy UT?-s most az egy O O O... Fita,előbbhogy most egymásután olyan hogy a fényben, az olyan mint most a tengerek vize, de sürü (rüh gyönyörüh? -szép az Ut Aaryny várióosUK suppp... sop -pos puppos) fény, tömör, és msot van hárám az,amit mikor ennek van egy vasgölyőja ami most ez az égitest, földmagja, irtó sebességgel száguld,(fita az ora) és most van neki MAGNES MEZEJEAI, amik sötétek és olyan mint a köd meg felhőők, de fekete sávokkal, hogy az a vastartalma alma? Most reggel, onnan jöttem a testembe, és a testem olyan vala mntha vasból vala? Nehéz, és most nem érzem, de azzal, ami a vasat (hasat hasad) mozgatja, az az mi? Ne feledjem, terrtmsünk embert? -most előbb a tengeri állatokat, és minde növényevő vala, deee...Vissza tegnapira hogy jövel Jézus, itt most az van,hogy amit bejátszanak Jeshus? -na tegnap Josuah? -fita a görögökkel is volt (van) heccehuca a a aaa... hogy lehetne hogy mindenki azt hisz,amit akar,(kezet nem emel senkire, kárt nem teszen sammiba, na azt hogy teszes, eszed ecet?) tehát akiket ma... fita a legkisebb olyan, hogy ugy gondolok rájuk, hogy nem mindenki azt hiszi meg csinálja, ez most az ültetvényeikre,meg most itt az állatokra, jaja zitt az jogy féljétek az Istent, és neki adjatok dicsósegg? Zitt az amit a nagymamám, kisifian nekünk nincs halál, és az Ácsi Jézusunknál (mindennap Karácsony) tálálkozounk? Dfita mi köze van a MaccabeUSA meg a Juhó juhukk a keresztfáKON, na most a JUHUKK? UK KKTT? -A NAPHOZ MIT HOZ? 2.: Most az van, hogy körbe körbe sárga bögre...nem akarom hogy akik a SÖTÉTÉJBEN BURKOLÓZNAK, azokat nem lehet látni?-fita,de hinni vágyom én mndig, hinni éltem??? -ezt most az,hogy te nem vagy??? Talán van a kinai jaja a saVas megluGOD? -nem jön be, de most ennek egyensulyba kéne lennie? -enni? -vissza hogy mnden teremtmennük? -növény evő vala,és most lettek, egymást is evők, amit kani (itt canni) bálok? Fita, most nem keresünk olyan, hogy őők az oko, toka és toka szallonások, trüha nem hibasztatunk senkit, semmit? Most az hogy zsidó? -az idő? Itt az idő, most vagy soha, rabok legyünk vagy magyar Ácsi bácsi, mester? -mes -ter meskár? -türültübül metszett??? -az az övék!!! Zitt nem menek bele, mert minden a GONDOL LÁT ÁT? -TE EZT JÓL ÁT GONDGOLD-AD? Fita, itt arról van szó, hogy én ÖRÖK MAGYAR OK FÉNYMADARÁTOK VAGYOK, és a MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖSSÉG.. FITA AZ NÉLKÜL, AZ ÉGIEINK NÉLKÜL,ezt ugy tudnám, hogy amit apum,(olyan 5 még nem mentem iskolába) abba a pinutunmba hogy a szemed levetted az Égról,(UFO???) sülyed a hajód? Zna fita, ez történt velünk, és most ki a hibás? -HI KI MI BOSS? Most látnotok kell, hogy annyi O O O...na bejött a O JIN/JEN? Ezt még olyan 2000 Millenefelim, és itt a vallagotok vége, az örök krampusziAInak, az örökös ijexxgecikéikéknek? Jex xex és xexxellelek és megeszlek? Ica Ica eszem azt a csepp kis szád,nélküled üleped reped még a mennyország? -is vád, nem menek egyedül oda? -ne menjek? Zna olyan hogy rosz? (fita az oroszok magyar ok valának! -fita ország ok, rasszok? -az az hogyha most NINCS NAP -OD? PAN-NON OK? DOPP? DOPPINGÓLAIK? Fita, mert itt ollyan, hogy a MAGYAR OK FÉNYMADARAINK, NEME TALÁLNUK NUK KUNUK MEG MAGUNKAT, ami minden kis Tulrull Turull Madarainknak, eleve örök van fészke? -vagy fészked a fen fenek feneke $$$... kesely, a seggibbe teszel? -leszel? -leszel, le szel (csonka sonka fasirt) reszeld, ládd Király, hol az orszáGOD NÉPED? Te tetted ezt Király? FITA GOD DUK, MNDENKIT MEG DUGOTT GOD DOG DÖG,A FIÁT HA JUHUS? -Ó IS KOS? ÁTKOS? 3.,: Ha van egy kis meszed, eszed? Mára hogy tegnap RÁ? Mi magyar ok OKRA vagyunk, na most azzal te meg én csak ami midenki -mindenek javára Ára? -nincs olyan hogy ami nekem jó.az neked nyakad nyiszálva, csak ha megadod magad,(juhukk) na most itt az ÁCS MAISTRÓ? MAGYAR ISTEN FÁJA MEG FAJA, HOL AZ ASZTAL? Fita az a mi terülj asztalkánk, és asztalunk,amit mi faragunk, vissza!!! Fita, mi az ÖRÖK SZIRTEKRE ÉPITÜNK,ÉS TISZTA ÜVEGKRISTÁLY NAPOK OK ÖRÖK ÉL TETŐ FÉNYE, FOLYAMAI JAMI JAMI JAMI, MOST MINDEN ÖRÖK KÉSZEN LÉSZEN? -MERT TE MEG ÉN, KÉSZEN? AHA A KEZETEKEBE,? Fitya, itt most ma reggel, az ami a rácsunk, tehát ami a forma, allahalakunk? -vagy ami most fita,mindem ami vas, fém, fényötvözetek az rajtad a filiszteUSA MOMUSA? - Somsom? -83 x83? 8+3? -vannak a parancsalataik, fita itt a törvény rontó bontó rom rombolók, és mo mo mo...fita,most Bdn a bdn, 50 törvényt iktatott az életeTedbe? Na most itt az van, hogy a TÖRVÉNY HOZÓAIKRA RÁ GOD? 11? -SEMMILLEN SLOMO NEKÜNK A PÉNZ NYOMÁS JOGA, MEG KONTROLLA, TI AZT HISZTEK ESZTEK ESZETEK MEG CSINÁLTOK,AMIT AKARTOK TOK DE TOKO? -SMÖL VILLA VASVILLÁM? -TÖRVÉNY, MERT A BÁRÁNY ÉLETÉT (A PASZTORÁVAL EGYÜTT BUNDALGÓ GÓ GÓ DENCY TNCI TANCI CICIS PINCSI JUHLIKÁVAL?) ADTA, NA MEG A TÖBBI ÁLLATAIK, AKIK HA ÖLNEK, (VAN KAJA) AKKOR GOD DUK UK NUKUNUK NAK NAK NAK ...ÖRÖM 5 -666...EREZ? RUGOD , SEGGBE RUGOTT DUGOD? Most mindenkinek ami (MIeee...) van, annak ÖRÖK HELLE ÉS RENDJE VAN, RENDBEN KINT KIN KINUK? Az elő most a MAGYAR OK MADARAKNAK FÉSZKET, hogy IGAZ HOGY KIS MADÁR FÉSZKEK, fita, a portya célja, hogy a kis fészkeink. oázisaink oááá... meg marad666...ha? Fita most 2023 Szilveszter, pita, nektek meg kell marad NO-TOK? FÉNY, AZ ÉJSZAKÁBA? Innennn...Fita NAP ÉJ EGYENLŐSÉG ÉG, azaz most az hogy JIN/JEN? -de Yenky duda dandy? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Föl föl Tallpra Magyar -Ok Napországok ti prostituállatai a földnek, Éljen az Ács Mester -vagy a Magyarok Jézusa, akik a pénz -váltóira rábolla az asztaluk, a mi asztalunk?- vissza, és más KÉP nincs! Halál, jaja nektek, van fületek, szemetek, ha lenne...len -e? -hol a szemét helle? Helleluja UFO-ja ja? 4.: Kávézzuummm... viziOUzzuummm... Most figyeltem a hireket, és a pusztitás többet az őők számitógépük (conputeruk) jétékuk? Tegnap este, tlejesen ugy meg dermedtem, hogy ezt nehogy nem akarom gondolni, nem tudom? Gombnyomásra, vagy tapsra megjelenik monduk itt aza vége és kezdete, amit mi magyarok-madarak, világbirodalmak mak mak Ma King, holnap, ha lenne nap FIN GOD?- $$$... na save? - na UTF 8. -azon tettem rá, de átment automatára, s vissza tettem és 8? Fita a 39 hónaőpos kis kölyök, jobban ért a smart? -ha lehet mindent magyarull, okos telefonhoz mint én, na meg a computer is tudná girnyózni, de lezártam,hogy ne tudja kapcsolgatni. Na én megtanultam volna, de most az van, hogy nem nyulhatok hozzá, na a könyvek meg vannak, na meg benne a szmtgp hogy kell kezelni, de bajom van az angol beszéddel? -nem tudom gondolni? -jaja elrontott latin? -zerintem az összes nyemec nyelvek, annak a förmedvénye, én nyemeceknek hivom őket, jaja a nemesek, le a fáról, mi van a vizbe te majom lotty... poccs...ja a klotyó? Na fita, a gyerekéinknek, talán a legfontosabb lenne, hogy igen igen jártasak legyenek a szmtgp tudományokba,na most én ugy, hogy ahogy számtalanszor leirtam, bele tudiok menni, ami a számtógépek agya, agyrtröszt? (JaNUK8:44) -és olvasni tudom, ami rögtön komojtalanná majom váltam? -na most mi szémitógép egerek (angl moUSE)vagyunk? Égér? Fita most a mondani valóm, hogy most ide mi leléptünk a mi ÉGI HAJÓINRŐL, na amit itt UFO-k?- és ne feledjem, mellesleg minden nap van egy MOTO? -motyo? Ez a tegnapra találkánk apunénkkal, na most Nimród apunkkal találkoztam, és most fita, hogy lettek a szörnyek? -szörnyetegek,és hogy tudnak benneünket halára kinozni, meg halálra adóztatni? 5.: Itt most hosszasan kellene bel merülni, mibe? FiTALITA pita? -itt a pita? -na ezt eddig nem is gondoltam, hogy az is vagyok, nektek? -de nem sita pita péntök? Talán az hogy amit a Krisztus egyben az AntiKrisztus, na apuénktól hallottam ami inkább egy sss de olyan mntha szisszentés lenne? Tudom, mit álmodtál,az hogy NEKÜNK NINCS HALÁL, MEG OLYAN HOGY MOST VISSZA KOZZ? MAGYARUL ITT RENDET TEREMTÜNK, AMI VISSZA... HOGY AZ AMI NEM ÖRÖK REND, AZ VAN? Itt az, hogy én is ezzel a con?-fita az utánzat, és levegő $$$... benne, ami ha van vég termék, annak van kezdete, de ha most itt a vége, fosss... akkor mi a kezdete? Amibe belekezdtem, hogy hogy lettek a szörnyek, meg a szörnyetegeik? Zitt vissza, ha nem lenne élet, ami tegnap is, csak ÖRÖK ÉLEK, és most itt ha senki. ládd csak egy halk...hall? -hal? (fita, abba is mi vagyunk, azaz a halak vannak miértünk, de most ha a növényevő halakat, megaszik a halevők? ) nemtudom hogy nesz, mert nesze, van esze? -azonnal annak van napja,amit az oO? Tegnap filmek a Jeshus? -leirtam, hogy csak zöld övezetekbe ufóztam, és egy ufós gyerekhez bementem,és ettem, amit a fridzsiderba találtam,na most azonnal vissza töltődött,vagy nem is ...most a Fiam, Nmrdnk szölinapj, este 7kor, és az asztalhoz ültünk, és IMÁDKOZZUNK, na MI Jézusunk magyarok Fény Jézusunk, jövel légy vendégünk, és áld meg amit adtál nékük, na nincs ámen? -de itt van, nagyon jól érezték magukat, mert Mi Jézusunk, na apuénk, most, nemán, mnidenkié! Most nem menek bele,de aki él? Jézus ÉL? -Ez nagyon az, hogy erre meg kell érnünk? Most én olyan családtagjaim na mondhatnám az egész fulunk, jaja ha össze jöttünk falni, benne az egész falum, a családom vala,azaz volt köztükn vársÉgi kapcsolat, most voltak akik párttagok lettek, és a valássosak, ami én igy,de maga a név,.ládd amit te meg akik jó szándékuak,azok Jézus, magyarok,nem zsidó és most onnan, fita a BbLia irja,hogy a zsidók nem zsidók, azok a törvény gyerekéi, ami nekik sose volt lesss... mig a több a zsidó okkal takaródzik, tehát a nem zsidók a jó zsidók? Fita, apuénk a mieink, corona orszagosok nagy heffti nagy vallag lapos bitangok,haza árulók? -na most ismét csengettnek...na mi van, ha ténleg nem tudhják mit cselekesznek, csinálnak, és ha öltek itt Isten, fita ha te magyar ok vagy, az te vagy, és Istengyere kid, kéje? 6.: Nekem ez óriás betühalmaz, de be tüzöl? Ja vissza, Jézus testet öltött? -ölt? Naz ez az hogy ebbe a conputer? Nincsak Éva beleharap az álmába,és nincs putér puccosteste, s vissza, ha most itt te halat eszel, akkor az tulajdon képen, mézes kalácst, ládd ha ember, akkor juhusut? Itt most bitta, na ősszakál és nagyon sokan, vissza s ez nekem, azonnal mikor 2 éves vagyok,engem az érdekel, hogy tudok az álombelienkkel együtt maradni, na most a ti vagytok!!! Fita, most az hogy amit itt elkezdtünk,most az hogy s kid oázisainkkal, egybe kell kelnünk? Fita, már a kiskölyöknek, jaja eldönt a székkel, és ugrik ám, mert ha rád esek? - kelj fel, Tallpra Magyar! -.most az anyukaja, az nem kell mondani, én meg addig nem tudok fel állni? -szóval mondta! -minek, menjünk ki játszani! -galambozni! Maga az álom, most az van,hogy amit itt cselekedtem, Fita, az hogy kutya, már cifráztam, és hogy itt olyan, esetleg, az angyalok, azok emberi, de látod hogy...fita hagyom mert apunk, jaja hogy azok faragványok? -szobrok,mert azok! Most az van, hogy az én kutyám, az én kutyám, és most ha te nem leszel az őők kutyájuk, akkor most azok a kutyáik,ládd akik? -kutya dögök? Zitt nagyon fita,mert akik ölnek,öltek,és az zzz...zitt az hogy Isten? -az egy Fény Madár, (Kerecsen Karácsony Madár a Karácson fán) na tegnap nézzegettem a karácsoni filmeket, itt van ez egyok Risen? -hogy risen? Na a vége, hogy nem aza amit a BbLIlAI ratokba, hanen egy nagyott...na sok sok taniványaival, (fita mittanuiltak ha látták hogy juhus lett na msot az Ő volt, aki fel támadott???) egy nagy hálló halat, közbe felborult a hajó, kimernek, egy nagy lakoma, és csak ugy egy reggelre Jeshus eltünt mng a kőmfor, ment fel a hegyre, és egy nagy világosság, és egy nap villanat,és eltünt? Most a világ minden tájtól voltak a NAGY UTOLSÓ HAL VACSORÁN, és most mindenik ment vissza, ahonnan jött, ládd voltak magyarok is, akik vették a strapát, apám, te birod a strapát? Innennn... tudodm hogy nem lehet hinni, de a magyarok a középen, jaja a világ közepin ázunk? ...UFO drops potyogtat Molten olvasztott metalin, fémet,New Jersey... ...Self raning motor? ...Carbon Nanotubis karbon cső? -meg változtatja a viláGOD? -van olyan? - HALOVÁN FIN GOD? -$$$... ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Föl föl Tallpra Magyar -Ok Napországok ti prostituállatai a földnek, Éljen az Ács Mester -vagy a Magyarok Jézusa, akik a pénz -váltóira rábolla az asztaluk, a mi asztalanunk vissza, és más KÉP nincs! Halál, jaja nektek, van fületek, szemetek, ha lenne...len -e? -hol a szemét helle? Helleluja UFO-ja ja? 1.: 12/25: A KÉP? Az egész földöng, minden prostituácia,és mindenek mindenki luka, (kiadó) a pánzváltók buzugágégájaik.és egy a zÜrbőlője? Tegnap Nimród apuval voltam, és ha egy magyar -magyarok mind? (minds?) Gondolkozunk de magyar RULL: Fita az hogy JÉZUS ÉL ÉS VÉR ÉS MAGYAR OK ÖRÖK TESTVÉRISÉGEK, na az az, hogy nincs halál, mert a magyar ok a magyarok testvéré kutya hangját HAN GOD hallom, $$$... a hangom? Sfita, itt az egész az hogy van a napforduló ünennEpe, na most ezek SOSE LÁTTAK NAPOT! Közbe, ha te is magyar ok vagy, akkor most csak BEUGROTTUNK A NAGYBŐGŐBE IDE,SOK MAGYAR OK? Itt többet, ládd FÉNYESEBB A LÁNCUKNÁL A KARD, ÉS MI MÉGIS LÁNCUKAT-HORDUNK? NA LEGYEN AZ ARANY VAGY ÓLOM, ÉS MIND A KETTŐ VASUK LÁNCUK LÁNC (ESZTER LÁNCICI CÉRNA) ÉS LÁNC REAKCION? Nagyon magyarésznél, mi esz? -a fene, de miért nem őket? -a fen feneketlen mélyséGÉGÁAIkat? Na fita,most ezzel, ogy én a GÁGÉGÁGOMOJOM na mindeki kivétel nélkül PROSTI,(PÓSTI A PESTIZSÁK VAGY POSTACSÁK? -VAGY HORRR... HORNI POSZLÓ) AKIK UGY IS, LÁDD ÁBRÁM, TIZEDET FIZET (HULLARABLOTT HOLMIBULL) A MILKSÉKEREKNEK? SÉK SÉK SZÉK, CSITT CSATT PADALATT, BIRÓ SZARIK SZÉK ALATT...KINEK LÁTOM FEHÉR FOGÁT, NYALJA FELA VILÁG SARÁT, NA FITA, MIT CSINMÁLTAK A MAGYAROK JÉ ZZZ...NEM ZIZEG A LEVÉL, HA A SZÉL NEM FUJJA? TRüha, ez az egész egy dögletes -örök -kárhozTató dögÖLőde, ,mig meg nem születik a KIS ARANYBUNDA JUHUSIKA ISMÉT, ISMÉT... KECSKEMÉT? -NA A BAKKECSKÉAIK MEG SZÖKNEK, FEL A SIONUK HEGYEIBE LÁBA LÁBASBA? Fita, ezt most Nimród apunk, mert hogy lettek a szörnyek, na azokat GONDOLTATJÁK, ÉS MOST CSAK AZOK A SZÖRNYSZÜLŐTTEIK, LÁDD JUHÓ -JUHDEHÓ KERESZTÉNYSÉG? (FITA MNDE HUSOS ÁLDOZÓ, ÉS AKIK ÁLDOZÓK, AZOK EGYBANKBSARKÁCS IS ÁLDOZATUK? ÓH MILYEN SZENT ÁLDOZAT,MINT BETLEHAMI CSILLAGG RAGYOGHACC...HACCÁRÉ HACCACA CCC... 2.: Most az ififiammal jó reggelt apád, jó reggelt SzNBotondunk, és egy pár szóba vázoltam, hogy ezen a földkerekseggen minden -mindenki RROSTITUA, és a magyar -vér az az Ács Mesterek vér testvér, akik a PÉNZ -VÁLTÓIKRA RÁ BORITÁ AZ ASZATLT, EZ A MI ASZTALUNKMERT MI CSINÁLTUK MAGUNKNAK, CSINÁLJATOK TI IS MAGA TOK?- és itt van hogy mi magyarok JÉZUS VÉR, ÉS EGY TESTVÉREK VAGYUNK,Jna most mi vagyunk a legnagyobb szakÖkrök,(tanulj tino) jaja de most mi is a pénz mindenek előtt,igen, hogy együtt tudjunk lenni meg enni, de most minden magyar GYERE -GYEREK ÉNEK? HOGY MI MAGYAR OK FÉNY (UFO-k?) SZABADOK VAGYUNK, ÉS AZZAL A NAPPAL FÉNYJÉZUSUNKKAL...ÖRÖK EGY NAP FÉNY VAGYUNK!!! Dfita .IGAZIBULL MI VAGYUNK TÉNLEG AZ ÁCS MESTER GÉNE FÉNYE, msot nézzetek magatokba,mert a fiaim, hogy oda meg ki ne rohanjak! FITA, EZZEL, LÁDD OLYAN KOPORSÓT MEG HALÁL NEM TALÁLTAK KI,(MAGUKNAK?) AMI BENNÜNKET EL TEMETNE? Fita, ezt ugy, hogy nem hiszem, na itt van a hitem, minden amit ezek belénk vertek, vernek, fita most EZEK? Mnden ami PÉNZ ÜK? -BÜKK HEGYSEGGEK,ARANYBORJASOK -ARANY BIKA BUUU... ARANY VÁROS VÁR RÁJUK? FITA, EZEK NEM MEGÉGNEK, HANEM VÁR RÁJUK A SEOL? SEMMI, ANTI SEMMI, FOGD MEG JÓL, AMI FITA... MOST OLYAN HOGY ÁLOM? Nincsak hogy lehet az, hogy nekem MAGYAR OK ÁLOM ALOM ÁLLOM A SARAT? Fita, olyan álom, amit most ládd az EMLÉKEM, ZITT AZ HOGY JÉZUS HUS? AZ EGY KUTYA? NEM BÁRÁNYKA HANEM EGY KIS KUTYA, ÉS GALLÉROS? GAVALÉÁROS NEM FITYMA HANEM CSONT, Most olyan mint egy sörényes oroszlán, de kutya? Na a kutyát, most azok akik AZ EGÉSZ FÖLD LAKOSA KOSA, fita, itt van az hogy az Ő ŐK ÁLMUK MUNKA? MUNKA AZ A HOLD? -TEHÁT NINCS NAP, ÉS NINCS OLYAN HOGY ÉLŐ VIZ FÖLD! Fita, ha leállok most részletezni, akkor talán eleinte, amit bele se kezdtem? -volna? -smirna! -voljna! -fosss...de $$$... na ezt kérrdezte a fiam, hogy mondom batátkozni kell,és barátokra JÉZUSUNK találni, mi magyartok EGY JÉZUS HUS?- vagyun? 3.: Na hogy pénz nélkül, mert ő egy lányt.nem tud találkára hivni, mert pénzbe kerül? -45 éves, és eddig nem volt szerencséje, mert mind JUHUS ÉS JUHILIKA, LASKA TÉSZTA, ÉS ŐK A BUZUKAT SZERETIK,(FITA MI IS AMI JÉZUSUNKKAL,TÁVOZZ AIDA MEG AIDÁKÓK) EZT IGY ÉN IS HALLOTTAM? Neki egy buzsiga, e legjobb baráta? -na ez volt, az legutolsó, és nagypn szép ábrázatu magyar lány vala! -van lenne nem szép magyar lány? A fityma, az a KORONA =UK $$$...KKTT? -TE HENE? -MI ELLI A BIKÁIKAT? ELSŐ NÁJSZNIGHTE MAMA ANALA NYÖGTE?-BŐGTE) na most azzal, ládd a kutyát, most én nem tarthattam meg, hanem most van egy amarikai UK?-család, na most fita,mi mindenki az egész föld laKosa a szóSzól szősz sós sos $$$.../fita, most save... de most ha most a UTF 8 -on van, naha átmen automota és jó mert vissza UTF8 8? -na lássuk...na most is ugy volt, de msot figyelem, fegyelem...na most EGYÉNILEG is, mineden ami PÉNZ= ŐK?- ÁLTAL, namost nincs olyan gondolát sem, hogy na a PÉNZ ZZZ...FITA ÉS ITT Jesss...husss... juhus you hus? -a KIRÁLY, na most a KUTYA,most azt kaptam, na az lenne a husom?-Most vegyük hogy kijöttem az UJ földre? UFFF... Na akitól kaptam a kutyám, fita kutya magyarok, gyaurok, és kutyavér, eh ha denevért, bennünk van a magyarkutya kutya vér? Most onnan, egy olyan kutyát mint az oroszlán?-hoztam ki, jaja kutyával magyar kutyával jöttem ki, ami ugyanaz még rosszabb...fita ezt ugy hogy nekünk nem jó? -na most a kutyát oda kellett adjam, (elvették!!!) szintén egy a kutya kutyaháziAIkank, akik a sörényét levették, levákták, ládd a fitymáját, és most ez az egész, egy nagy EGY KUTYA...azt akartam hogy sintérek, de apuénk, most ténleg most is cseng a fülem, Óh milyen, szépen zeng, ha egy SZIV MAGYAR OK JÉZUS OK? -FITA RÁJUK BORULT...nadon fita, mert most tengap Nimród-apunkkal,ROD NA MEG RUD? -DURRR... EGY KUTYA 100? Innenn... Eh ha denevér, bennünk van az MAGYAROK JÉZUSUNK NEM JUHUSUK HANEM A MAGYAROK KUTYAVÉR? -Dfita, most az hogy ezt csinálom, ládd a fiam,na ténleg, igy lenne ért alma, jaja alarma, de karma? ...ttps://www.coasttocoastam.com ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Szörnyetegek Kannibal Zoombizoom szörnyek vadállataik .teremtmenüük, hidegvérü .melegvérü Praditorok vs,- Alienek, ilyanek milyenek? BolygóAIik? Mit kit keresel kis Jézus, de juhus? 4..: Kávézzuummm.... viziózzuummm... Az van, hogy 2023 Karácsont és Nimród apunk, egy nagy tölcsérrel felszippant, most hogy? -de ismét 2024 Karácsony napjára, találkoztunk! Most megint egy olyan magyarázkódásba kellen esnem, de amiket leirtam a Mi is ufo-k vagyunk! -ami most ugy, hogy hus Jézus? -de juhus? Zitt a közjóba,.hogy ha Jézus a FőPásztor, akkor juhok vagyunk, na apuénk most... ennek nem sok értelme meg mondanivalója van, hanem? Nemhogy talákoztam a Mi Jézusunkkkal hanem én is te is mi is azok vagyunk, magyarok! Jaja FÉNY -GYEREKEK! Zitt az, hogy én találkozok a Mi Égieinkkel, akik FÉNY -GÖMB -UFO-k, és én is ugy, ahogy leirtam nagyon sokszor, hogy megjelennek, előbb, mint amit ma UFO -jelenségek, és ne hagyd itt a fiaidat! Nemsokára találkozunk, felvesznek az FÉNY -UFO-nk, és pita te is katona vagy! Naz ami történt,azonnal kómábaestem, és valami olyan fény, ami itt nincs és látok és a szivembe feltöltöltött! -és én is olyan vagyok, mint ők! -hogy nem hus.az biztos, és most akinknek megjelent Jézus, itt monduk egy Fény-ember, megjelenik neked, és te nem azt mondanád Jézus? Ha valakit jobban érdekel,mert akkor is nagyon de nagyon röviden, mert itt félnem kell, hogy meg sokalják, ami igyekszek,ládd most is, hogy amit mára ufóztam, főztem, ki tálaljam jam jami jam? Az van. hogy Isten minden tud, meg lát, és mi magyarok, Isten...ezt most ahogy apuénk, IstenAtyank, mident tud meg mindent lát, és mi EGYEK vagyunk a mi IstenAtyánkMamánk, Testvéreinkkel, ládd egy Fény JÉzus! -dfita ha nincs él? -JÉ _ÉJ? 5.: Ezt megint ismétlem, olyan szempont csodavolt hogy otthon tudtam lenni, és az nem az anyagi világ! Ami van, hogy itt csak anyagi létezés van csak, és gépies? Most a szavakat, amit megjegyeztem, aminek a leg magasabb állatkinzás,az ténleg a kereszttel van, de most az hogy előbb a bárányuk egy gerendát cipel, hogy az egészz most szára is keresztet, na nagyon sok elmélet van, hogy az ő tudatuk, na most itt nics olyan elképzelés $$$... azaz nincs nap!-ezt most ugy hogy nap UT, nap UK? Zitt vissza, hogy én nem a husom vagyok, mikor találkoztam valóságban, a mi s itt Turull Madaraink, azaz magyarok = madarak? Ezt ami most jött be, amit láttunk a moziba és a Kirlán -foto, hogy az egyik egy fény emberi forma, és az felül és elszáll, a másik fekete, és most kilukadt allatta a kórház ágy, egy fekete üszög fungusz (fingőst) maradt alatta? Zitt ami van, hogy mi azért vagyunk itt, előbb amit mikor találkozok a mi UFO-nk? -hogy az hogy katona, az nagyon meg kinzott engem, azért mert én nem ölök ezekért, és itt a katona pajtim, azonnal leléptünk volna, de közbe, brezsnyó vissza adjuk a tótokat a magyaroknak, na apuénk becsengettek, na azért mert ezen iratoknak nótok,meg kelett jelenjen, és ez nem vicc? -na most megint, hát az ugy történt, és szezncsém van! Na a katona pajtim nélkül nem hiszem hogy kijöttem volna, és leirtam hogy vagy megöltek, fel álodoztak vagy most is börtönbe keresnék ( na ez nem az? -börtönbür bura) egy barátot? -na azokat megölik, ha most nem lenne UFO_nk? _fen a Karácsont fa tettején, ahol nekünk egy angyal van, jaja monduk az felett egy UFO? 6.: Trüha, ezek olyan, hogy itt az a verseny van, hogy ki eszi meg alőbb a másikát? (trnasformátok kinek van nagyobb torka) Ezt ugy, hogy aki Abramnak adta a földet, most van egy fia? Zitt vakarózzunk mert Sára közel 100 éves, vagy elmult, és lett egy fia, hogy nem Abram fia, az bitta? Most Abram, ha te engem jobban szeretsz, jaja neked adtam a földet, msot melliket választod, na most habozás nélkül, itt van fiaim -fiad? _neked adom Uram, ki teremtéd? -stbbb...tbccc... osztán most jönne a VALLAGUK KÖZEPIN A KÁKA? Fita mi felvettük ezt a a aaa...nizzitek, ez a sárbura nincs! -Mindent előbb gondolni kell, tehát nekünk nincs halál -adó, nekik nincs nap! Most nemsokára, ahoz ogy el tudjuk érni akiket magukkal hurcolásznak, fita itt Szondi két apródja, azaz a fia, na most onnan, hogy felvettük??? A KERESZTET? Zitt most az az a gerendát, reverendát amire ténleg a két kezed ki van szegölve, és ezak a khrirthusuk, itt amiről szó van, ezek kutya engedlmességet követlnek meg, és nincs olyan, tehát azoknak, akik élni akarnak az forditott, meg kell halniUK? -Zitt most ez azzal, hogy ma szüeltett meg nektek, a megváltótok, Ma Khrispihus gyózedelmes lett, Sion haláltól meg mentett, na ezek élletelen gépek, képek, na meg nem, hanem Husvétkor? Most van a képernyón,hogy az egyik (nyemec)tengeralatt járót, ja az I wallagháboruUK, -hogy egy monster meg semmisiti, na most itt most csak, SZÖRNYEK MEG SZÖRNYETEG VANNAK! Fita, amit akarok, hogy AZ ÉRTELEMNEK FELÜL KELL KEREKEDNÜNK? -ez az lenne, hogy ami itt el kezdődöött? -nem mert most az, hogy én állandóan azzal a gömbbel, na most itt az ami a testünk, az fény, és egy fénygömbbe vagyunk! Tehát a GONDOL LÁT ÁT UT UTUNK A MENNYEBE (FÉNY HONAINK, AZ ITT IS AZ ÉS CSAK AZZAL) FEL BE VEZET, AMI MOST ITT...MAGYORSZÁG OLYAN NAGY LETT? A legkisebb szikra, örökre van, nem lehet hogy össze hasonLITani, nincs szikra nincs ember? -jaja csak HÓ ember? Innenn..fita a Yojónk, na van neki UFO? -osztán most ősszakállunk, ami olyan 90%-ék? -és itt is minden a helyére kerül, azaz eszünk? -fényt? -az oroszlán és bárányka együtt legel? Zöld legelőre viszen, nem lesz? -hiány semmiben, a semmiben, anti semmi $$$...igen, hit szemük látja az tejesen? ...Zombie Apokalypsie Repture? ...Quantum Teleportátion valóság! S alumunikáczió, álom? Kellemes Karácsony ünnepeket, meg BUÉK? -jaja ha minden nap, az? -azzal? -vagy azon? ...oááá... ...fita, itt az van,ki tud hagyobbat lóditani? - $$$...fel nap?
UFOzzuummm... miEeee... Szörnyetegek Kannibal Zoombizoom szörnyek vadállataik .teremtmenüük, hidegvérü .melegvérü Praditorok vs,- Alienek, ilyanenek milyenek? BolygóAIik? Mit kit keresel kis Jézus, de juhus? 1.: 12/25. A KÉP? Hol vagy ember? -Hol a párducc vadoroszlán, végig üvölt a nagy pusztán? Azonnal többet ésszel mint erővel? Amiről szó lehetne, hogy mi magyarok, ide csak beugrottunk a FÉNYES ÉGI FÉNY -UFO-INKRÓL, és felvettük ezt az juhusika bundát? Ha meg ázik is a bunda , mégis bunda a bunda, Ihaj bunda csuhaj bunda, mégis bunda a bunda, jól meg BÜNdáztuk? Talán az, hogy azokat a szavakat, amiket itt csinálnak egymással a szörnyek, na itt a magyarok a minden idők szörnye -szörnye szőrme, fekete bárány,és az ember, ami fita, azaz ha nem bánt senkit, hadd beszÉljen, de olyan ismerős? Fita, vissza a roma tetőn romáznak, rom rombölnek tökölnek,hogy kenyeret cirkuszt? Ami engemet meglepett, hogy most 2004-8 és a bocskai ruhába öltözött éhen a király két felül angyal közzepibe csak a záp kotlósár szaga, kenyeret munkát ordibálnak? -egy bitta, hogy a tüntetések tettél lehetővé, hogy fen tudtam maradni az Alpok és Kárpátok csuccsán, véres homlokkal? Éljen a Magyar -Szabadság Élen a Haza? Na az szabad szólással láss? Na az UFOs AInkkal kezdődünk, meg végződünk, azaz ide beugrottunk, hogy a a aaa...na fita, itt az amit A MEGVÁLTÁSRÓL OH ZENGEJETEK, HOGY JÉZUS, csak a magyaroknak van! FÉNYE NAPJA MEG UFO-k? -ma de in Hu? Who? -hol vannak a magyarok? Fita, vissza amedidg ezek emlékeznek? NEM! Itt a magyarokon és rokon népeinken kivül, van egy is? -olyan hogy emlék? Most az hogy Isten -országgok, azaz az hogy EGY ÖRÖK FÉNYATYÁNKMAMÁNK ÉS APUNKANYUNK, ÖRÖK VAGY ÉS MI ÖRÖK MAGYAR OK TESTVÉREK VAGYUNK, VAGYUNK? EGY TÓRÓL (MAG) FAKADUNK? VAGY FAKADÓ? 2.: Most az van, hogy olyan szörnyetegek vannak, ami hihetetleEnd, Nimród apunk, a nagy stüszi vadász, állat szeliditő, és fita, ezt Nimród apunk, mutatta meg nekem, nekünk? Na a kruczifix... most szörnyeteg horrr---hordák dák? -vannak, ami a leg vadabb szörnyek, nemcsak felüre kerekednek, ami örök KÁLVÁRIÁIK? Ami van, mi van? Fita, ezt hogy tudnám csak ugy, kitalálni ha nem lénnék magyarok Jézusunk, aki a mi ÖRÖK (GURUSUNY) NAPFÉNYMADARUNK ÉS MI IS AZOK VAGYUNK!!! Amiről akarnék szót váltani, hogy ténleg a NAP MINT EGY NAP? -CSILLAGOK A NAP HÁZAK, és mi ami a Nap Gyerekéi? Itt ami van, általánoskoláz? -lános LE VADULÁS ÉS DULÁS, ÉS KIGYÓ GYULA A PADLÁS AJTÓBA? A neveket, ládd az ami a KERESZTRE FEISZITÉS, most az hogy monduk Karácsont, az a Nap -forduól lenne, s itt az, hogy ezek a naptól, nekik az a vége, és most azokat, akik csak ládd...na itt van a MAGYAR OK ÉDESANYÁNK FÉNYE NYELVE? Zitt fény, az értelme? Most az, hogy a magyarok gyerekéinknek, egymásra kell lelnie, lelek? Hogy ez létezhet, az Isteni -csoda, és fita, amiket leritam, na meg ha mégis egy magyar gyerek, mondjuk közeLITene egymáshoz, a kis kölyök jön a kis kocsjával bibipp bibbip...mondom tütütt...mert mikor a nagy szemteskocsi, el van tőlle ájjulva, tolat bibbipp...s hallgat. Azokat a szavakat, ládd GERENDÁS ÉS GERENDÁSAIK? Zitt vissza, hogy bukott angyalAIkról lenne nagybaszó, és azok többet, ládd valahol beüött a kraxxaka? -vannak szagemberek, és szakkörök? Ami törénthetet, megtörtént és történik? Fita olvasom Newman János a mndenidők leg okosoabb embere, (fita annak kösöznhetjuk hogy most villoghatunk?) de itt vissza, na én találkozok magammal aki a mi magyarok Jézusunk, és ptim pindent magyar jóra mogyoro, de ahoz a magyaroknak a kis oázisainnak egybe kÉnek kelni, süss fel nap, mert kertek alatt kis báránykáink meg fagynak fagytak, fogynak? 3.:Most az van bennem, ez három nagy lapu levél, és most mind a két oldla, barázdált? De félek, hogy most az van, ha csak egy is eszi a lapu levelet, akkor most fita a gondol lát látod, minden, és én a magyarjaimat keresem? Ami van, hogy én az UFO-mat? -hogy ti is, csak nem emlékezhettek, mert itt vegyük ami MAGYAR MAGYAROK KARÁCSONY FA? Most fita, mert EZ A LEGNAGYOBB KINJUK, A KIN OKOZOINKNAK? TUPASZ AZ HGOY A NAPFORDULÓ, most egy krükk? -sehol, hogy a KARÁCSONY A NAP ÜNNEPE, AMI MINDENKI TUDJA HOGY A NAP SOSE MEGY LE? -CSRESZNYE? Most a szörnyek,amiket valakik mégis léátre hoz666....itt azok, az örök összeomlás, és földek csuszamlása vajudása, na most itt az.hogy a gyenge venyige IGE? -testté lett? -letestelt? -a testem testikullóm vagyol.és Juhus, David tökiből származok? -oi oi oi...enni való? -vagyok, na most ha az őők juhusukk, nincs David töke, smégis töketlenekednek? -a juhus, a ki bárányka. ami elviszi a elveszi magára ÖLTI BÜNTETŐK BÜNEIT? MEGBÜNHŐDTE MÁR E NÉP.A MULTATAT $$$...JÖVENDŐT. AZAZ A JŐVŐ ÉVI KÖLTSÉG VETÉST? Vegyük Évikénket, hogy lett puccos meg mezitelen, ha most nem harapott bele az almába? Zitt ha a teremtőjuk, fita egy segg luk luka tán? -de láthatNUK? Trüha az asszonynak semmi köze se a Damhoz, de Madam? -alol a Dam oldalbordálya? Zitt az, hogy ugy a teremtés történetek, ab-zoombizoom értelmetlnek, mint ma is az? -és azok vannak NAPNAK? PAPLAK ÉS PU PU PUPU UK? Fita, most erősködtem hogy azokat a szvakat, ami most ládd A GOLDGOTA ÉS KERESZT, NEKIK ÜDVÖT CSAK AZ EREZ, ami most minden ami magyar ok ünnep nap, az nap? -Fita, amit nagyon de nagyon hiányolok, csak azt amit az 1950 években, az általános iskolákba, a magyar történelem meg magyar irodalom anyag, ami fita Puskás lő, amit még egy utolsó villanat? -mit gondotok, el villantunk? Innenn... Fita, az értelmenek felül kell kerekedjen, és nincs olyan, hogy nincs? Látod a napot, az neked ragyog? -nekem? -nem? -men? -lemen? -meg feljön a bür le fel le... ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee...MIndennap, midennap,magyar ok gurusuny nap, sose megy le, sose jött fel, főleg ha van fityma nincs van nincs...hol az Isten -Nap orszáGOD Jézus ÉL? -ha egy mnd? -s a hire $$$... hamvuk $$$... 4.: Kávézzuummm... ragyogjunk, ragyog jobb honunk a távolbull, arany bornyuk, arany bika buuu... arany városuk? Itt vagyok ragyogok, és ha én, mindenkim -mik? Napba öltözött testvéreim, ha egy?- mind? Most kezdik a tudósok felfedezni, hogy van negativ idő? -ami pazarlás láss? Itt mnden a pénzváltóik keze munkája álmuk? Na azt a részét, hogy miEeee... kinek mindnek (nek) van esze, tokja? -tokja igen, de mi eszünk, bennetek? Zitt Napolyon, mi lesz ha meg tudják hogy mi etettek velük? Zna most... azt ami van, ami mi magyarok eszünk, az a fényünk! Most az amit mára, hogy egy olyan ténleg mint egy arany de az fény -ár, de van neki feromája, és vagy egy óriás arany de most az hogy napba öltözött ember? -pár, aki a mi MamánkAtyánk, és a napba öltözött (ugyn az a fénybe Jézus ÉL) gyerekéik szintén párokba! -amit az apai nagyapám, meg most apu is, hogy ők látták Isten...fita itt az miatt, hogy ezeknek Királyuk van, annak nincs fénye,)Kingek Kinge bolha az ingébe) és most amit láttam vagy a földbe vannak be ágyazva ágyuzva, fita a fényt...ládd a Vampirók filmjeikbe, azonnal megszünnek, azaz azt ami nincs, (pénz nem?) azt gondolnák, hitetik el, tüzzel vassal és rá erőszakolják a hulla, jaja ezek feljönnek és ugy, elkapják a farkát akik nagy farkuk, UK? -akarnának lenni? Nizzitek, amit apunk látta, hogy Jézus a magyarok Jézusa, na nagymamám. kisifiam nekünk magyaroknak nincs halál, most ténleg apuénk, onnan ismered meg Jézust, hogy mindenőnknél egy fejjel magasabb! IGAZ? -de most mi az mi AtyánnkkalMamánkkal? Na az hogy a Mamánk, nem egy fejjel, hanem egy fél feljjel kisebb, ami most mi is ha Jézus és az MIATYÁNK EGYEK? -Fita egyszerre vagynk a MI ISTENATYÁNKMA?-MÁNK, FÉNYÉBE, na MOst ez nincs! Ezt ugy, hogy a nap, napok (csillagok) fénye bennünk és az a RUHÁNK? 5.: Amiket leirtam a Mi is ufo-k vagyunk? -hogy mi magyarok mik kik vagyunk, azt itt nem lehet megtudni, ugyzse hogy most minden olyan ketedrákat, ahonnan a legnagyobb farkaik farkasok teremtettek...na abba hagyom, apuénk, most rádugattak és te betrotyáltál? Ezt ugy, ho a Mi ÉGI SZÜLEINK, TESTVÉREINK, fita, itt akik gyerekéink, azok is ládd Jézus, örök fiatalok, vagy ogy mondjam, egészek 30 vagy 33 évesek? Igenigen csak ma, nemrég, a kiskölyük, akarja az ellemlámpát, ami nagy kört is tud csinálni fény, meg kockát,na most a nagykör széle szivárványos, és akarja hogy nagy kört csináljak, aminek előbb tapogatja a szivárványát aztán beugrik, középre, ha elkapom a lámpát ordit, na gyere nem men el az ufo? -és beül a közpibe, és csak ül, és most elment, az ufo?-te meg itt mereadtál? Ezt ugy, hogy itt télneg egy állattukká varázsölnek, a WARázsÖlóik (lóvé) mindenkid (dikuk) lóvá (lóvé) tettek? Fita, amit érzek most is, hogy na hogy lett meg van negativ idő? Ha az ég, és föld teremtője is lefiztte az árát, mi lenne aruAIk nélkül, ami mi az? Kossuth bankó? Ime mime megint, itt a nehéz seggem, hogy előbb te ti tá...fita a fiamnak ma van a szülinap s közel vagyuk, este 7 (19) óra, most az hogy ha én örök vagyok, akkor te is, és itt van, ládd az anyukja hogy ha igaz, amiket mondogatok, meg hogy meghaltam, és vissza jöttem, akkor akar egy fiut a Karácsony fa alá, mert neki a mindennél nagyobb ünnep nap? Zitt az van, hogy mi magyar RULL, az az hogy itt az megbocsájthatatlan bönöldéjuk? -mert ha van örök fény élet, akkor ők örökre magUK -RÁ? -MARADNÁNAK, DE MOST EZEK VANNAK? -HA CSAK A PCZE GÖDREIK, ÉS AZON IS BUBORÉKUK? 6.: 6nap alatt teremtette az Ur -UK? -Fita ,most amit akartam, hogy csak olyan röviden, amilyen röviden meg tudom láttatni, a magyar -agyarok országok népeinnek a napot? Na mott, ha csak a napok és fénye is csak a ruhánk, s most oda, hogy mi mindig vagyunk, és fita, ez az hogy azok, akik esetlek ők kiválasztottak, azt én most se értem...Nincsak most nemrég ettetem a magyar galmabokat, ami eljuttotam egy olyan tökél, tök éj? -na ezeket meg kellene tartanunk, de most fita, itt minden esetleg el jutott a tökéjre? Most nem lehet meg tartani legalább... ládd ha a teremtőjuk, minden amit teremtett, jó, nincs kin betegség degenrál halál? Na most itt akik kiválasztottak, azok uj eget meg földet akarnak, ami rögtön, itt a hall áll? Most az, hogy amit most ugyis hogy bugyis nevetsegges gyerek vagy, előbb neked egy saját napod, most az hogy annak itt a kis gömje vagy, na most a napod a véka alá duGOD? FIta itt csak az lehet, de most itt van az ŐŐK gömbök, gömbőcük? Jaja vak vezeti a világtalant, jaja nagy csőrösök, és csak szimatuk? -szimulálnak? -szinészkednek cirkuszu xuku xuku jércék, pac pac pacruha rühe? Ime a hellzet, ha ezeket valakik csinálták, ami megint ha te neked van egy pinaszórnyi értelmed, érzelmed, akkor ez nemigaz? Zitt az hogy akik kezében van... apuénk, most nincs, hanem a te kezed, kázáká fá? -csak fát vághacc... vagy fát vágnak rajta tok? Zitt az hogy ha te magyar ok vagy, nincs, nem lehet ellensÉged, hanem érd parkváros, utól,magad -maGOD mielőtt??? -lőttek? Jöttek láttak, lőttek? -maga az hogy ez a tudománuk -tressnyisza, -ez torok metszés, s mig lett mecceni való, van metsző kés? -a megmetszettek, fita akkor is ha a harántcsikölt eleve szivattyu pompád?-szivem szotty kapackodj? Innenn, ami akarok, hogy te nem UFO-d foGOD látni, jaja a hit szemükkel, hanem az vagy!-egy energia gömb? -ami vagy fénnyel nyel müködik, vagy fémmel? ...hibernálló Aliens? -fita hüllők s küllők? -nemegészen, mert lehetnek medvék is? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee...MIndennap, midennap,magyar ok gurusuny nap, sose megy le, sose jött fel, főleg ha van fityma nincs van nincs...hol az Isten -Nap orszáGOD Jézus ÉL? -ha egy mnd? -s a hire $$$... hamvuk $$$... 1.: 12/24. A KÉP? -Reggel 11 óráig aludtam, azaz most álmomba, ennek a föld -gömbnek a közpin áztunk, napfény, és most a napok .napja az a Magyar -Magyarok -napnép! Ez most hasonLITana arra, mikor a Dunántul fénybe, és nem sokáig, mert lehzuták a ponyvát lelplüket a leprások? Fita a Nappal -Naonépekkel tüzön -vizen át, na miértünk vannak a Napok a Csillagok, meg minden ami FÉNY -ÁRADATOK! Most minden -ŐNK, ÖrökIstenAtyánkMamánk Országok, mi vagyunk az Örök -Világ -egyetmek Közponjai, na most azok megint EgyNap OK? Ne feledjük, minden Nap egy Nap, és a magyrok JÉZUSA VILÁGOSSÁGA, MINDENNEL SZEBBEN RAGYOG RAGYOG666... Fita, mi mdennél mindenkinél ami -akik előbb vannak, tehát vegyük a MAGYAR OK NAPORSZÁGAINK HOL VANNAK? Na most, amit itt azonnal názi? Mi lett itt, vagy van, ha egyre több FényJézusunk fénye kis Szeme Fénye, fényleni kezde? MInt sok ragyogó csillagok, mnd ugy fénylenek, de JesusUK, süsük $$$... hitszem látja azt tejsen vagy tanyUK habarcsa harcsa vab a vizbe guNÁR ganár hangár NUKUK? a szélébe, Jeshus, husosok husos fazeKosok, nincs többet hus, nemhogy juhus a Király, te tetted etted eteted ezt Király? Fitelem, itt??? -nincs se nap, se árnyéka,(sára Sára ára) azaz Mint a sok Csillagok mind mind elmulnak ha a Nap sugara a födlre ér? -az emberek?-i füszálként mnd mind el hulnak,(ha hulla?) egy meg maradt fita az iratok, amit csak őők kisilabizáltak, Jézus? -az a magyarok Jézusa, azaz az Ő fényében örök egyek vagyunk és csak egy Jézus van, ládd egy repcse = mind? UFOooo... Jaja tulrull Turull madarak a FÉNYBŐL ÉS MINDENEK FÉNYEK -FÉNYE (FÉÁMÜK MÜK MÜHELLÜK) VAGYUNK,NINCS OLYAN LENNE FÉNYESEBB SEB, SEBÜNK? ZSEBÜKK? Fitsa nekükn van arany hegy, bánya banyájuk? -juhukk? 2.: Most mi, NAP OK ÓRIÁSOK VAGYUNK, azaz hogy a Nap? Amit o o o... monduk sok sok kis szikra, lángra lobban666... meghozta nekünk a tavaszt, és az most a Nap az Égen Csllagok? Zitt amiket eddig csócsa, mindennap? -az az a szeretet ragyog666... ami Isten -Országok, kérdem, ogy az ogy azt gondolni se tudod, ládd engem, azért üldöznek meg üldöznek a feke fekete napfosok? -foss be foss ki? Ami van, mnden egyszerre és egyszerübb nem lehet hogy csak magyarok Országok azaz csakegy Család ládd van, és abba minden nap -ok, országok, na azok lennenének az ÖRÖK ISKOLÁK FA ISKOLÁK? FA EGYSE? FA TAN, FÁK TAN? FÁK JUH? Ugy érkekes $$$... látom az embreket? mint fákat? Amit magamnnak, hogy mi most itt az ennek a földnek a közepin ázunk, Fányár öröknyár nyál is, mi NAPOK VAGYUNK! Ezt ugyis, hogy mi értünk értünk, vannak a napok, és az a ruhánk? -Fény hogy Jézus UNK? Fita 1000 Szilveszter hogy ezek zeke van Jézusuk, de az övék nem halt meg? Zitt az ogya nap -lemente lement -e? Fita ezt a borzalom ostobasáGOD, hogy lement a nap, meg ujnap, és fita, olyan hogy nap? -mosmár ugy néz ki végleg lémet, nem az arany (ára) born new? -arany bika egyre bikásabb, irány az arany város? Nincsak gyünyüru tájak, édenkertek tejjel mézzel, zitt az már ha tej? -meg te te te hen ész? Mos az, hogy mnden a GONDOL KODIK? DIK? VAGY GONDOLKOZZ KID? Ki fia, bornya vagy? Juh bárnka bak kecsege köcsöge, Szép lehetsz, de Ókos Ákos? -okos? Most az hogy apunk, ha egy nemzett közösség ki tudna ugrani,akkor mind, ládd ezért tartják fen ezt a rémálom UrÁlmukat MUNka,ami sose volt less...lehecc, mert az ők kezében kerólt, minden ami élő és ÖRÖK MAGYAR OK CSALÁDOK? Fita, olyan hanGOzatok, hogy test-ét megöltétek, de szellemét nem! JÉZUS ÉL? A HALÁKBULL BULL IM AZ UR FELKÉL? Zitt az, hogy voltak MENNYI? -MENNYI, MERT HA EGY MND? AZAZ ISTEN ORSZÁGOK? MINDEN EMBER? -ISTENI SZIKRÁJA NINCS ÁRJA ÁRJA, ÉS EGYENLŐ, A FÉNYÉBEN, (ÉJ EYE) VAGY KOROM FEKETE SÖTÖTSEGGÜKBE BEN HORR...AZ ÉL LOVAS? LOVÁSZ, AZ EVANGÉLIUM NÉGY LO-VASA LOVÉ, KI A LOVÁSZ LÓVÉ? LOVÁSZ UK? 3.: Most az hogy mi csináljuk magunkat is, fita,vegyük hogy van a világosság, és ott minden szem eszem, csak láthtna,és nincs, gondol-át se $$$...hogy egy szemse, most hol a piros, papiros pap irta a klozetbe? Fiteljuk a nyomdÁszok? Most is kik nyomják osztják az észt? Zitt állandó ENDŐ BENDŐ, hogy ha te tudatlanságábull át akarod hozni a édestestvéredet, a világosságra, ott neked kell legyen világossáGOD, az csak a hangod, ládd most ma lesz (van) az ififiam születés napja, és most anyád, ha igaz amiket te állitasz, akkor akarok egy kis NMRD ot, (Botond az én adtan neki) a karácsonyfa alá, és este Fényeste 7-kor, meg értezett! Dna most én angyon ügyeltem arra, ezt apunék sugalátta, nem csengőznek, csilingelnek, néha huuu...nam tudom lerni, és itt az van, hogy ha te szeretetről beszélhetnél, nail, akkor most te olyanakat tudsz, ami csak a te FENYÓFÁN MEG FENYÓFÁNK ALLATT? POTTY, DE POTYA? Most azt amibe kezdődve kis kölkünkkel, eddjg influenza, vegyük ez ugy, hogy itt tiszta olyan kszörnyezet vett bennünk körbe, hogy megesz bennünket, ami az AIDAAIK AIDÁCÓAIK, ami fita, az anti virus is viruzs? Zna a fiaim, igyál citromot szép szerével, ami mióta a gyoMOR bendőégésem,nem ittam, tegnap ittam,ládd reggelre kifacsarok egy nagyobb citromot, és méz és turmarik és ma bele löttyinttem organik oliva olaj, és sss...fita valamit tenni kell fizikailag is, ládd el finGOD maga, és a te hited meg gógita te bóbuta, nem Kigyó Gyula, haptákba bele tojt a nadráGODba, gatya? Fita mndennek meg van az oka, toka? Az hogy megbünhődte ,már e nép, a multat jövendőt,az az hogy apuénk, előbb fényyé kelle válnatok, tok, és most az,ládd azt nem lehet a legkissebb csellel se $$$... Fita, most mi NAPUNKKÁ VÁLTUNK, MERT SZIKRA VEETI VAN EMBER?-BENNÜNK,na a KÉP MÁS, AZ ŐŐK KÉPÜK MÁSUK? VALLÁSUK, S KI ÁLTAL VANNAK A KIRÁLY UK?- UT? HA A HALÁLUKA ÁLLA HALÁLA? Zitt azt hogy hazudjÁtok bátran, de a Napot is le tagadni csak TAG ADÓK? Innnen... nem megyünk mi sehova, je hova? Itt élned és hallnod kell! -halló hull a hó? -vas a ló? Sárga csikó megyünk rajta...udzsedáró udszeDOM? ...az hogy boudög Karácsont a csontunk zörög? - jaja ha minden, mindennap az, a szavakkal játszunk? -savak? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... oO? Ó mond hát ember? M -brrr...bőr, Mlős -állat, miért születtél, miért kell szenvedned itt neked? Repül szelek szárnyán az élet, mi is eltününk nyomtalan Ó? -bőr?- Uj? Van uj, a nap alatt, uj nap? -uj Évike? 4.: Kávézzuummm... viziózzuummm... halak is vagyunk? Ugyi értitek az oO? Nincsak minden nap, és ami nap alatt az kis Karácsont, és most vegyük a 365 napita, és az az egy O-ba, ugy hogy ooo...O? Most az jogy ugyAnugy ahogy a testünket mindennap táplálni, etetni kell, ugy a Fény-Jézus testünket, és ezt is leirtam, hogy én igy születtem, és nekem most is minden nap? Na mikor már estére, akkor miért nincs bennem az a jó érzés, hogy nekem minden nap? Mikor elfelejtettem hogy hogy érzem magam jól, és miért vagyok örömteli -boldog, akkor most csak a szülemmel, azaz kis családommal tudtam csak ezekről beszélni,meg ahol tényleg FényJézus szeretetet van, ott valóban fénnyel is,(juhus?) táplálkozunk! Akik ténleg, itt nincs melle löket, itt azzal hogy nekünk magyaroknak csak örök az élet,de itt meg lett forditva az idő? Ládd az ég és föld Ura teremtője, mielőtt ez a föld, lett már meg murgyáltatta magát, a büntetőkért? Most az, hogy most lenne a Nap fordoló. ami már megfordült, de vannak, akiknek nincs napja? Na van,csak azok fekete gyásznaposok, meghalt mán Vájc Kálmán, többet nem mászkál mán, Mikorka Kélmán, mikor kakál mán? Kácc MOzsi? Ne feledjem, kejövök vele kerek perec, ez ami itt van,ez sose volt sose lesz, és sose leszek a magáé, nagycsága? -nagy sága? -sárga? -arany sárga? Most azt lehetne hinni, hogy csussága? Fita csak só jéték, ami hinni mndent lehet? .-jaja ami nincs? -volt? -less? Vissza hogy nekünk magyaroknak, csak örök életünk ÜNK, vagy UK MUK FUCK? -gyerek valék, most maga a teistAtesta valllás, fita, amit mikor 200 év, bemensz a boltba,és minden ingyen? -na olyan csak álomba Temt lop oszt oszlopók,van, és mindenkinek van egy álma, aDam csutka? 5.: Ami most ismét, fitalajunk most nekem 78 x 365? -és ooo... igen, nekem mnden nap, és Karácsony, és minden kis Karácson o o o... O? 78 O? Most nemrég, a felesÉgem nyirta a hajamat, tiszta retkes vagy, ( a por, rámtapad,és le kéne mosnom, de most az ha mndennapfördök, akkor hogy locsolom a fákat?) utálatos öreg eber vagy, semmivel nem törődsz, csak a a aaa...azt hogy hogy te nem halsz meg? Most az ezt ugy, hogy ő tudja hogy nem, és látta, hogy meghaltam és vissza jöttem! -csak nem tudja elhinni, mert valóság vala? Ja most lesz karácsonny este, és az kérte, ha igaz hogy meghaltál és visszajöttél,akkor akar egy fiut,jaja a neve is, ládd NMRD? -na most, két hónappal későbre mondta az orvos, ég megérkezett Fényeste, 7kor, a Karácsontfa alatt? Zna moost ezt én csináltam? Fita szüleink, apuénk mindig velünk vannak, na most is akik szent lélek, most apuénk, vigyázz, mert abSzlUT gondol át lát, és szabad Szól -lás? -van, és nincs más! Na ez az, amit talán több százxor lelrtam, hogy pcika vagyok, és esténként őrjöngtem orditottam, mert az én álmomnak nincs vége! -kezdete? Most át vágok UFO-ba? Nizzitek az égi testek, ha nem is ugy, hogy o o o...mind kerekek, szekér kerekek? -nem hanem luft lLég Fány balonok? -na most azzal a szemmel, ami msot a szikra veti fényember, az bele is meg át látja, am most nekem, ládd 78x 365? -366? -van olyan, hogy nincs fénye, ládd az lenne a fekete nap? -ami az őők teremtőik teremtettek, és fita, az nekik valóság, s vissza, hogy itt az előbb, ne viccelj, mert ugy maradsz, s gombold be a slicced? -Fita, én nem tudtam fel nőni, am van most is,ez egy kid, de dik? -kiding dinga? 6.: Most is nagyon nehéz, ládd apunk, csak Tulrull Turull Turbékuló madarak vagyunk, na fita, csak UFO-k? -mad de in Hu? Who? -na az onnan, hogy volt ma is megy egy Dr.Who filmsorozat, és a kis nyomorék ürge,miért akarod az egész viágot meg hóditani, és csettint egyert? Nicsak ha lenne olyan, hogy őők ténleg kiválasztottak, ami lehetetLen? -akkor nekik most olyan Élét? -ládd ami a magyarokba van, hogy ÖRÖK ÖRÖMÖK.BOLDOGSÁG VÉG NÉLKÜLi, és most itt az UFOs problármám, ládd most az hogy AURA? ÓRA DE ÖRÖK ÓRA? .csak homok óra? Kérdem, te hogy képzeled el magad, mint a sáruk és áruk, sár vár rás sár ár,és Sára ára? Na most ha van élet,az nem volt meg lesz,hanem van? Zitt az, hogy akik ezt amit senkise ért, nem is érthet, most ha tüzzel vassal beleverik az állatokba?- tokba, akkor azok többet nem beszÉlnek? Hogy vannak még, ládd az hogy az MTK-Égnek, fita most azzal hogy itt össze tudtunk jönni, ezzel ismét EGYEK EGY TESTVÉREK MAGYAR OK TESTVÉREK LETTÜNK AZ ÉGGEL? Most az hogy valaki meghalt érted,meg lefizatte az árad, vagya akárki meg csinál666...ha? -teérted te érted. na vissza, HOGY MOST CSAK TI IS KATONÁK MEG UFO-k vagytok,mert olyan hogy volt, meg lesz? Ezt igy nézne ki, Fel testvérek, ébredjetek, na most az hogy te igy nem beszélhetsz, az az amit apuéntól láttam, meg tanuiltam, ládd ők tudtak ugy,s itt csak c.isvánunk, le a kalappal, de nektek ososabbnak kell lennetek, mint e-világ? -filukáik? Fita, itt most, az hogy Lilit, ládd Évike, nem baxunk, és most ha a Dambull meg az oldal bordályábull...Derbina Derbika? Zett az hogy,s itt most ninden ami angyali katyFA? Ez az egész egy angyali gép,gépezetek,amit most az értelemnek, felül kell kerekednünk, és apuénk, nincs más, orrotok fokhagymás? A halál ah te nem emlészel a MAG-MÁAGYAR CSLÁDODRA, ÉS NEM IS AKARSZ, HA VALAKI,ANNAK AZ EMLÉKE IS KIIRTNDÓ ANDÓ END Ő? Érzitek,de igaz, hogy goyomomojMOka egy patknyán mef vakitani az egész?- elszoktak az ÖNÁLLÓ gondolkodástól,na enni elég, hgy meg tudjuk ki vagy, a vizekből, a klotyód klotyog666... Innenn... próbáljátok meg érteni, hogy 78 x 366? -(egy hónap mulva) mindennap egész nap, semmit nem csináltam? --ooio...O, Tündér kaszinó? Ez az, hogyha mnden készen? Fita maga az ami a teremtéstörtéNetük, hogy a GOD UK? -AZ A HANG LYUK? SSEGGLUK? MINDENT TÖK? -ÉLESRE MEG CSINÁLT, akkor gig gazok, akik el rontották? RONTÓ BONTÓ? CSAK ÖRÖK MAG -MAGYAR OK CSALÁD -OK VANNAK! Hogy BOULDUG GURUSUNY? -VAGY DÖG? -ÖD? DÖG ŐR ÖD? -KUTYA KUTYA, KIGYÓ KIGYÓ, DE MÉRGES KIGYÓ? -ÓGYIK A MO AMO? ...Cells (sejt sejt elem, fita a tojás is az? -a magok, de most ha vannak hogy oltások?) -na vannak sejtek, amik intelligénesek, egy harmadig állapotba vannak, azaz amit itt élet és halál állapotrohos, na most itt az élőtermészettel jaja az lenne Kánaánok s Káldeák, hove lette? - annak közepin ázunk? -amit vele kiegyensuly? -szüli sully? -azaz Gömb Bözsike megint állapotos lett, ki csinálta fel?-vagy csak sárlik? ...fita, latinóba mást mond nekem, és csak egy pár szó, hogy vannak olyan sejtek, amiket nem lehet megölni? -akkor az egész ország -világ hóditók, rá fáztak? Fita a Kirlán fotozás? Nem értem ez lenne az első, hogy mindenki kim mi? -tudja? _na most csak UFO.-k vagyunk, nem lehetne?-ne? -jaja fénygömbök, azaz azt mndennap pumPálni etetni (husutokkal?) kell? Nincsak én ösztönösen csinÁlom, na most mndenkim tudom etetni, ingyen, és a kaja mosttöbb lett, nem a hanem mnidenkinknek akik élnek, azok fénylenek, vagy kinki?-kiki keresse $$$... meg önmag-át lát a szitán? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... oO? Ó momd hát ember? M -brrr...bőr, Mlős -állat, miért születtél, miért kell szenvedned itt neked? Repül szelek szárnyán az élet, mi is eltününk nyomtalan Ó? -bőr?- Uj? Van uj, a nap alatt, uj nap? -uj Évike? 1.: 12/23. A KÉP? -egyszerüh ooo... szürke üres hétköznapok, szürke hétköznapok? Magamnak csak annyi jegyeznék fel, le, hogy oO? Ha nem lenne a Világmnmdeség örök, örök egész, és midennek meg van az helye és oka? -oO? -akkor ez sem lenne, és most az, hogy apunék, a Tejut felett, van a Fény -Honaink, és mi itt is azok o? -vagyunk? -abba vagyunk, közbe rendezzük dolgainkat? Na tegnapra, hogy akik itt azokat nagy kőrakásaik? Azok mAI nyeleveken, UFO-k? -magyarull nemtudjuk mik, és nem is lehet! Zna csak örök -családok vannak az örök egész vlágegyetemekbe és most az, hogy amit mára,hogy kereszrtül mentem ugy, hogy ooo....na most mindeneknek az örök egész Vilgyegytembe van oka,csak amik itt? -akik eddig ide látogattak, azok keféltek az itti állatokkal, és azok géne, kéne? Fiteljuk amit most az eLITeik (ink?) szajkóznak, hogy ür állomások, és meghóditjuk az ürt, ami most itt sose lett az, amit akik ide látogattak, esetleg bemutattak,de nem hinném, mert azok az ő világukba -családukba vannak!- ami Michió Kuki, hogy ha elérik az 1? Zna ez egy bagzás -baxás kása, és ezek magukra lettek hagyva, most picike vagyok,és kiültem esténként a kapu ajtóba, és bámultam a csillagokat? Hogy vannak, kell legyen valami oka.és értelme,. na most itt a nyelvek kialakulása,ládd eleinte, az egész fÖld-ölt?- laKosa, magyarul rull, beszÉl? -s emberek, zitt a magyarnak -magyaroknak, nincs az hogy halál, mert abba pinalátbank megszünt a fénye,és értelme, azaz nyemec (néma) -nyemecek lettek, és most az erősebb kutya ugat? Nincsak kik kezében va a pénz-nyomás joga, oszd meg őket, itt az értelmes azaz akik magyarul gagyogunk, ami megtörtént Szent IstváNUKkal? Fita, miért kell a fetyver? -degetföldet robbastó.na most, a napot akar666... 2.: Na az, hogy az egész földnek egy nyelve vala, és azok a Nimródi lánok? -vonal? Na most ami van, hogy miért kakaskodol? -nem éppen, hanem kickiáskodok, ki akaném ásni magam a sajőátpcze god dörrr... kodok? Mimdennek jelentése van, ládd a kis menyem, Kápátukrajnába született meg járt iskolába, és állandóan kiverte a balhét, ha hinyzott a vessző A Á?- ami most fita,van amt asszimilálásnak hivnak, szimilácion? Son -cion -zion,az DOM.azaz hegyeket dombokat jelent (központokat fita de csak nekik?) ládd turán?- jaja ez egy tura turha lenne?- oO? Közbe.na apumék a MTK- ami voltak, de sose ugy,hogy benne a nyivántartó könyvükbe,(de jegyezték őket,na mostfita,maga a náciik is, nem szimpatizáltak velünk?)hanem ahogy most is, egyéni dolog? Azaz ha értelmi (fény fenni) szinezetek vannak csak, akkor a magyaroknak érteni kell egymást, és egymást nyelvét,és egymás más, nyelvén beszÉlünk, ha nem bánt senkit hagy beszÉljen, na nehez ment meg megy, meggy.csersznye? Bajos a nagyurakkal egy tálból cseresznyézni, Jna most én ott maradtam.ahol a nagyapámék, hogy saját edény -édenkertjük van, és nem szoruitak állami mi?-segélyre? (csak örökmagyar 10TörzsszövetetÉges családáink-hogy a törvényeket nem lehet betartani, na itt már csak klotty klotty klotyy bugyborákaik? ) Figyeljunk, a magyar és magyarok azok ön ellátók! Na előbb 1948 után, az Uj Földünk ládd ahogy csoportosultunk a Körpatkómedencénbe na fita, az van hhogy Káldeáktól Kánaánoktól Istergamig?_- ugy az Uj Földöng, és sikerült a GYAR -MO- SITÓKAT lerázni, de mi volt az,hogy akkor este,mikor megszületett MOMUSA,A KATANA TISZTEK, EGYÜTT ÜNNEPLIK A GYŐZELMÜKET? És örökké örvendenek a győztes seregek.ami fita, Kossutthék, nemzeti pénz,(greenback nem baxunk) ami kimondottan csak a anyagcserét szolgálja? magyarul jó pénz? Kossuth bankó? Na fita, és akkor mi van, mert az hogy egészek legyünk, cssk az Égirinkkel, namost én az vagyok,meg te is, de ahoz EGÉSZNEK EGÉSZSÉGESNEK KELL LENNÜNK,NEM HANEM VAGYUNK?- MERT CSAK AZT LEHET GONDOLNI!- SSS... 3.: Az iratok értelmezése, ládd kell hozzá a szent lélek, am nálunk apunk? Vegyük, amit tegnap láttam, hogy nem létezik, hogy itt Ó ember, hát mért születtél, na most akik hangja, azoakat nem lehet érteni, ezt én azonnal hogy 2 éves vagyok, és a nagymamám olvas nekem esti mese a BbLiábull? Ez nállam, ami a kétfiam 3- 17, hogy az ŐRDÖGÖD, dög dog god jaja fita, csak az őők hangja, ez ugy,hogy ÁRULÁS AZAZ JUDÁS CSALÁDOK LETTEK, ami ma is, másklünben nem maradhattunk volna meg, itt már hiányzik a magyar magyaragyam sfőleg a,magyaragyaram? Fialjátok vissza, onnan, hogy egy batátot (ha egy mind?) keresek, s most a legtöbzör azonnal töröltek,akármilyen nikveven jelentkeztem, és feladtam, most jön Sleuth tesónk, lehel betöltve, amit ma sem tudom,mirért törölték, de fita, a felesÉgem, csókold meg a seggüket, na most az van, és itt van Isten keze lába, kezes lábas? Fita, zerintem ezzel ezen, talán itt mind akiket hiv a szent lélek? Ez gyalázat, és most látt a NAGY CSALÁDAINK ÁRULÁSA MIATT, fita most is akik némi pénzesek,(pénzizsákok) meg pénz éhesek, ládd Lulu, hagyd abba azőröltséged,és ne lázits,mert betettem a magyar Tőzsdére 5 ezer dollcsit? Megbünhődte már e nép, a multat $$$... jövendőd? -fita gondolkozz, itt a mult, az sincs de most onnan, abbul hogy lett jövendőd, azaz apuénk is ez egy pce (czioNUK) gödrök, és abba bugybérékaik? Na fita, az a 0 -nap, oO? . Zna az van, hogy mindennap, mikor eljön az este, állok az ablak előtt, jól tudom senki $$$...vár rám? -ugy várom hogy el jöjjön ő. na nem fordtiva? (fita most gondolátba teitt vagy? -vagy szent irqatukba őszlag) Zitt az, hogy CSAK ÖRÖK MAGYAR OK CSALÁDOK OK VANNAK, Na most olyan,hogy akik ezeket orb szájba lökdösték? -fita itt értelem ért elem? -van fénye vagy nincs, ért magyar RULL, ami most akiket gyerekéinket őők nevelték,(neve?) azaz őők felruház és táplál, őők rád gondot visel? Dicsó Király ég $$$... a föld Ura, sfita, kik mik által vannak a KirályAIk? Innenn... nicsak, az ÉgiÉNnk, csak magyar RULL, értenek meg beszÉlnek, ládd az egész földnek egy nyelve vala, és értik egymás szav -át? -sav -át? Fiteljunk, itt MOMUSA, minden ember? Mlős-bőr, állatok egyenlők? -na és a hüllők, kigyók, mérgeskigyók? Hogy lehet megtudni, őők a bóröd őre? DOG ...jaja de hó, megint el kalipáltam, s vissza jött... a nap? -else ment? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá...
UFOzzuummm...miEeee... Kerecseny madár keresi a Kerecsen (kis Karácsony nagy Karácsony) Fénymadarainkat egy fészekbe? -100 madár szá szá szá...csácsogjá...na potyogtssatok potty... potya nem arany potty... sárga?-bögre görbe körbe... 4: Kávézzuummm... ginger gyökér tea? -most azt iszogatok,de később kávé? Tropára vagyok menve,de ahoz képest, mikor a belső égésem? Aki beszÉl ki beszél él? -ami be, nem az öl ami be,hanem kijön a szánkón? Tessetek ide hall? -ez ugy, hogy én az álmomba vagyok, nem voltam meg leszek, hanem én akarom tudni, meg látni, és ha most csak azt, amit az Uralkodóink meg engednek, az rosszabb a halálnál, és most minmdenki óhajtha kivánná a halál át? Én figyelem állatokat, és magam is, mert husmanok? -naz man az ember jelent, husember? Most figyeljél meg egy állatott, legyen az madár és msot ő tudja, hogy ő egy állat,(ál lát) és mad madárállat? -Aztán, most ugyanaz történik mint álmomba, ami ott is csal láthatok, ugy hogy nembántsz senkit, semmit, és itt ez ugy kezdődött, ha nem bánt senkit,hadoba beszÉljen? -fia kik voltak azok,és azok akik olyan ismerős? Ismeritek otthon, azért az iskolába, hogy kitartás kartás,azét büntettek, de elvtárs, tanár elvtárs kitartás, azért is? Tanár ur, csak olyan, a 1987- ás Kádár elvtárs nagy röhely volt, vagy mi, a szovjet kommunizmUSAé a jövő, és megdönthetetlen, na most fita,ollyan hogy halál nincs,csa te nem beszzÉlhecc...Itt vasuralom van, nyugaton vak?-és kik győztek? És örökké örvendenek a győztes seregéek, ami fita, nem az? Fita, most megint megütött valami, ami a hangulatom, azaz nemtudok fel hangolni a magas szférákba, de ahoz, hogy neked is megnyiljon a szemed, azaz milyan csoda lenne,ha mi magyarok, nem szününk meg lenni, az örök hü testvéreidned? Ezt magunkba,lehet előbb meg érezni, hogy mi lenne, ha GONDOM DALOL LÁT ÁT LÁT -VÁLT SZÁRNYAKON lehetne száguldözni, nem öldözni, azaz itt van több?-üldöz ő, az üldöző,neked menülni kelle, de je hova? Na mndenki a gyökerÉhez az az MA GOD HOZ? Csak ott fogunk magunkra találni, és most fita...Itt most a legutóbi iratunkba... 5.: Most ki az aki látja, vagy hiszi, hogy én ténleg apuénkkal a MTK-éggel, beszélek?Zitt az, hogy mindent gondolni kéne? -pl, -hogy van pénz? - érték? -hat alma sok? Temt lop oszt osztlopósok? Na most itt amit mára, hogy van egy olyan MAGAS TECHNIKÁVAL EZEK SZERINT TUDOMÁNNYAL RENDELKEZŐ ŐŐK? Most merem mondani FÉNY GÖMBÖK UFO-k? Most is, amit láttam,azt ezzel, ha nem láttam volna, ládd akérki itt, a leg nagyobb tudósnak tartot barom se,tudja az amit láttam, összerakni? Ezt egyszerühen, hogy bizos hallották hogy a magyaroknak látóink, táltosaink, mágusaink vannak, akik most csak az lehet, amit a magyarok FÉNY-JÉZUS JELENÉSEK,és itt most nemrég beszéltem az Égieinkkel, elhiiszed, nem mert el lettél hitetve, és a szemed szemetek puck? FITA-apum Mohács, a bátyám pita haza kell szöknőd, mert a háborut el vesztettük. és az MTK-nak, meg kell maradni,amit most fita.én is azért (ért)jöttem.és most azokat amit tudnunk NUK kéne, aza meg próbálom kézzel lábbal mutogatva, meg láttatnmi? -csak magyarull beszÉlni amihez most a GONDOL? GOND OL? OLL? AL ALL? Fita a GÉNEK ÉNEK ÉENEKELNEK? HOGY A MAGYAROK ISTENATYÁNKMAMANK APÁINK - ANYÁINK -TESTVÉREINK, SOSE HAGYTAK EL BENNÜNKET? El hagta már, hivó, hi vó? -vő? -nincsdak be házasodtak, és most minden ház (1ház) az övék, ládd abram, neked adtam a földet?- hol van Isten?-nincsen! Nem tudjátok,ha valaki meg nem mondja, az MAGYAR OK IGAZ ÁT, JAJA JÉZUS FÉNYE? FÉNY JÉZUS, AMI MOST A FÉNYBEN EGYEK, EGY SZEMÉLY ÖRÖK PÁRBA,ezt egy jó párszor levezettem hogy ATOM-MOTA? ATOMOMOTA? 6.: Amiket álmodok, az az hogy mi a valóság? FÉNY AZ ÉJSZAKÁBA? Zitt amit akarnék, de ahoz visszhang is kéne, hogy a MAGYAR OK, ÖRÖK ÉL ÉLLEL BÉLLEL VANNAK? VAGYUNK? Akik itt be le jelenkeztetek, azok vannak, de fita, amit én látok, hogy itt azt ami 2002 -2 -22? A Mi Atyánk, nem Király, de csak FÉNYE VAN, MEG AZZAL SZERET, és akkor, hogy hogy irtam, hogy minden gyerekének teljesiti s kivánság át? -akik Őt vissza szeretik, meg egymást, az érdek?- nélkül, akik nem azok pénzesek lettek,és most itt van gübüc? Fita, ha itt kiskoromba,ami szereztem magneses vasakat, és az csak fémmel fémel, és azok a fémesek, ládd kinek mennyi arany meg drága kincse vol, van? Fita a komcsi Béla btyámnak, igazat adtam, hogy erről csak majd ha pénzünk lett, beszéhetünk? Na nézzük meg a mindekibe horrr---horni pénzes Urainkat? Naz ha valamit mégis, ládd ez ugy, hogy olyan 49 éves vagyok, és nem tudtunk pénz csinálni, a Csabával el vesztettünk vagy 100 ezret dollcsi, és az szegényt az ág is huzza? -na meg kiveri a szemét, ami itt az hogy a kutya is oda szarik,ahol nagyobb csomót lát? Naz most lehet hogy lefütyülném az egész hóbeláváncot, de 28 (29) éves koromba, véglek át mentem, fita az az arany -arány hogy nincs suly? -na most amit a fejembe vertek, hogy mi az hogy halál? Soszor leirtam,és nincs, azaz az az ha te nem vagy a MTK-ádnak, ami csak örök életet ad, kezdődik magad al all? Fita, itt az hogy ő eljön miértünk? -mi érrtünk?Elvisz Presli minket Égi honba, nem leszünk itt fájdalomba, na apunénk, ezt tegnap, nem hanem mi ha ketten, má már otthUNUNKba NUK? Most tudom, hogy ezt csócsálni, amit neked kell meg rágni, nem a sáruk? STN GANÉ (SÁRA ÁRA) LYUKUK? JUHUUU... Innenn... Zna FÉNY GÖMBÖK vagyunk zitt Yojónk, na meg ősszakállunk? -fita ez az, ahogy nekek is, pita, te iskatona vagy, azaz FÉNY UFO? -Itt esetleg, nagyon sokan vagyunk, mert az Ur éjfékor jönni fog, na apiénk, ha te vagy az, megjöttél? -else mentél? Ezt akarom, hogy csak egy GONDOL ÁT LÁT? Vagy kik gondölnek? GOND ÖL? -GÖND-ÖRRR... ...Drót vezeték nélkül Áram, (Power) hol van? ...Teszla patkó pumpa? ... fita, leritam láttam találkzotam nagy nagy Arany Piramis gömbbel UFO? - na ugy az Arany varos is van? -honnan találták ki? -az ujjukbull szopták? ...oááá...
UFOzzuummm...miEeee... Kerecseny madár keresi a Kerecsen (kis Karácsony nagy Karácsony) Fénymadarainkat egy fészekbe? -100 madár szá szá szá...csácsogjá...na potyogtssatok potty... potya nem arany potty... sárga?-bögre görbe körbe... 1.: 12/22-A KÉP? Több dolog van Égen -földön,mInt egy vaktyuk (szem UNKle SamU buuu...UK-KKTT?) azt láthatná? Csupaszon az jogy vsgyolk, krll nsgyobb csoda éd hs nemlátod, sakkor nem is fogsz látni nem nem soha? Pénz nem?-nem ü.- nem ő, nem mi?- vagyunk? Amit mára megfigyeltem, bődöletes nekem is. Elősz9r, jág hideg lett a testem, és elkezdett az orom folyni,ami most is, tehát most ha olvasod, vegyél be egy aszpirint? -reggelire kicsafartam egy nagybb citRomot, és egy kis kanál turmaric s kiskanál méz, siti piti hova mész? -galyra? Zna ez az, hogy a testem mellett vagyok, de maga az hogy most felvettem egy meleg melegitó nadrágot,meg meleg favágó pamuting, ebbe voltan 1999-Decembert otthon, és ugy hajnal mntha már nem érzem a jeget,és nem didergek,és most amit láttam, hogy tegnmapra...Fita,most van fekete korompor anyag GOD,és abból ugy,mint elpbb a napból meg jelenik egy gömb? -UFO? -na fita, igy O o? -tündér kaszinó, Na most ezt tegnap nem irtam le, hogy végeredmynnekbe mennyek be ne? -mnden gönómböés és most fiteljunk? Előbb, ITT KŐKÖVÖN NEM MARAD,de marad a gyerek ha játszik? Nacsa kis gyerek és nagy gyerek vala, gyerekid,de hogy ezek, akik jönnek elő hogy A DIKÜK DIke, Töket Lenke ábramnak adta a földet, .és magvainak, ennel ezeknél, Ezékiáll kiáll a valássábull jaja igy kilát: Kersztények mindnyájan, ki ki taGADja- meg önmagát?-nagyobb dik sosevolt nem is lesss...Nizzitek, vicca,ha te ezeket merted dumcsinzi, ugy 1000 -Szilveszter után, de van valami, hogy előbb te nem tudz meg közeLITeni enni? .egytek nőljön meg a betyetek, bögyő? -meg be a beletekbe beee... Fita apuék, te nem kellesz seniinke,és téged senki, és sehova be men fognak fogadni, na fita, akkor még nem értettem, de valahallogy --fita a Mi is ufo-k vagyunk! -leirtam, ami semmi más, mint kell legyen még egy baszhattyu madár... szá szá szá...akik tudnak repülni meg repülőzni UFOooo... 2.: Na most apuénk, azt mondták hogy magyarok madarak? Fita mindenki akinek van füle, hallhatta hogy mi Tulrull Turull Madarak vagyiunk, magyarok? (most visszaolvasom, és apuék be most élesen, de itt is NAPotthoNUNKba vagyunk, ládd MTK?) Közbe folyik az orom, és teszek az ölembe egy bilit, juhbili? Juh Billy? Fitsa ahogy a testembe? Zitt az a 2 Frt a krumnlis lánGOD 1, mi lett? -hogy tudatosan aludtam ugy, hogy ébren észnél vagyok, és már nem vaccogok? Fita, most leállt a folyom, de be van dagadva mind a két golyom? Fit a GONDOL LÁT, NEM CSAK AZ ABZOOLUT ULTIMUKI ERŐ, HANEM TEREMTŐ ERŐ IS!!! Fita mi felvettük ezeket a zubernyákokat, azaz brrr... embőr? -zna, most na mi lesz, most azt láttam amit tegnapra,hogy a FEKETE GÖMBE, LETT EGY kis o: -ufo? -jada ezt tegnap álomodtam, ami ma is? Most ezt ugy, ládd itt is acsarkodtam, hogy itt nem lehet semmit sss... megtudni, na apuénk, de az lenne, ogy amt breszÉlünk reszellünk,annak kell legyen értelme? Ez az,hogy tudatlanul mindig is apuénk velük vannak na anyuénk is, de monduk ez amit mi itt müvelünk férfi munka, na most a felesÉgem, mi minket már meg téritettél, gyereünk csak te lófejü, (papölő) na meg te kutya fejö, térisd meg a magyarjaidat,na most fita,ha ő nem kezdi el, na meg hogy az nem lehet, hogy anniyi sziv, hiába onta vért, s keservben annyi hü kebel, szakad meg a honért? -fita, itt UFOK vannak és azokkal hozták létra, joccobb, mindent, emg LEGY? HOPP EGY LÉGY? -JAJA KAJAKKUNUK KAJA KOS LÉGYCSAPÓK? Amira gondolok,hogy most amit végül is, nagyon tisztán meg láttam, az beleveri az idő utazást is, sitt Sleuth tesómék, hogy az anyagiba hiba, minden rögzitve van, mostmár egy kis dick által, fite minden ELEKTROMOS MAG,akkor is ha nincs mag, tagad meg me le a sárga fődbe agyagba anya god,az iszapba magad, magod MA GOD, GOLD DIK MAMA,NEKI VAN A LEGNAGYOBB ZACSKÓJA? GOLLO? 3.: Na itt történt, az az hogy csak egy KÉP, -na most azt most be kell szerintem verni ebbe az agy ad? -lu fa? -ludörgő, szamár püffÖlő s bika csökök csokeVénük? -Védi Védi fal védó? -el le csökönyönyösedte, sedlek vedlek? -adlak veszlek kiheréllek cserélek, cselédek? Fita,ezt amit most láttam,NEM TUDOD MAGAD TUL TULL?-Kitaláni,s ez volt nekem rögtön,ezt meg kell tudnom,hogy te is álmodol? Na fita, valami olyan,ládd aput nem ölték meg, végül is igen, hittablettával kisérlteztek rajta,azt hazudták hogy cukor beteg? -s a kezelő orvosa bevallotta! Sóval, itt az hogy ezt hogy láss? -tanitani, na mnidenkinek akinek szeme vam, meg láthat666... mi kötelessÉge? Fita, apum, olyan 10 éves vagyok,ha a szemed leveszd az égról, sölyed a hajó? -UFO? (aranyváros?)Sóval,ezt én is pontosabban akartam tundi,és ha te valamit nem látsz,hiszed? -de itt vak vezeti a vakabb... BAK? Fita,az itt NAGYSÁG SORREND JOCCOB LÉTRÁN, az a FRIGY HIGYJ HIT LÁDÁSOK SSS...?AZ A VASASOK, ÉS MI VAN A PÉNZ NEM? NEM ŐK MEGETT? Bank fém szobraik,ami most ládd JUHDÁS OK? JUHÁSZOK,na menni manna van a gatyátokba?Égi manna égi mana, tápláld bágyadt lelkünket,na fita,most csak NINCS PÉNZ DE ÉHES SSSS.. MOST MI LETT? ABZOOLOMOLLA AZ LETT A VALLAGUK VÉGE? Zna most, itt az van, hogy én OTT VOLTAM,MIKOR A NAGY KÖVEKET VÁGTÁK,ÉS MOST FITA, EGY ANTIGRAVITÁCON (ládd azürbe?) GÖMBBE UFO?-VOLTAM, DE CSAK UGY HOGY BE TUDTAM LÁTNI,TEHÁT OLYAN,HOGY CSINLTAM EGY NYILÁST MEG NYALÁST? Ugy irom le, ahogy láttam, de már ebbe,olyan hogy csak álom volt, .ÉS KÉP? -azaz maga a gömbbe,most ott voltan a nagy nagy kövek, és most sok kis olyan, hogy azok a köcsögök, amiket lehet látni a karcolatokon, és most ugy,hogy vágták a köveket, és előbb... kiméretezték hajszál pontosan, amit láttam, hogy amit levágtak rólla, azon kis vájatokat csináltak,na most az bekenták kenőccsel! -sok kis dobozok,tégelyek valának, na nagy kütömbök, és azokat EGY GÖMBBE...A GÖMBBE SULYTALAN OK VALÁNAK? -NA ZERINTEM OLYAN MINT egy KÉS, AZAMI LÉZER KÉS LEHET, VÁGTÁK, AMINEK A LEVÁGOTT RÉSZÉBÓL, RÁ HAGYTAK HOGY A KIVÁGOTT NAGY ÓRIÁS KÖVEK, HAJSZÁL PONTOSAK LETTEK? Most fita,maga amit csináltam, az olyan, hogy bele láttam, de nem mentem bele a gömbbe? -Hitszemünk látja azt teljesen, na ezek soha de siha desoha napján vasárnap, jött meg a folyásom, bedagdt mint a két tojásom, most fita,akik lehuznak benneünket az iszapba, csak isznak, fita NAGYCSEGGEST URAINK KURÓINK,NA MOST EZEK, FITA, MOST MEGESZIK A KEFÉT? Inennen... na az van, hogy amit párnapja, hogy ezek magasról,(nincs olyan?) az ugy hogy az IDŐ MEG FORDITÁSÁVAL KÁSA, CSAK BAGZÁS MEG BAXÁS BUZÁS KÁSA? PUZÁS? ...fita,most mefgsave,mert ezt nagyon frontosnak tartom, és sikerült vissza varázsÖlni...nincsak, itt a sors sss... ....https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá... ...minden amit láttam,teti tá is meg láthatNátok,na eztnagyon frontosnak tartom, és fita,direkt... na valakik seggit ettek?
repcsepista, avagy repült már a Pista? Annyit tudok rólad, hogy nem vagy diszlexiás, nem vagy diszgráfiás és főleg nem értelmi fogyatékos. Csak azt nem tudom, hogy miért ezt a kommunikációs „stílust” választottad, amire kevés reflektálót találsz. Amennyiben az élien, idegen lények „prófétája”vagy, akkor másként is osztogathatod a tudásmorzsákat. De, ha azért választottad ezt a stílust, hogy csak a rokonlélekkel értsétek meg egymást, akkor érthető.;-)
UFOzzuummm... miEeee... ha minden nap, (Karácsony) minden csak a nappal -néppel tüzön vizen át? -Át ok? 4.: Kávézzuummm... győgytea? -bostoni?-hol a bozóta? Amit mara,hogy az ördög -atya? -az őrdög, és az hogy dög, János8:44? -hogy akik hátat forditottak a napnak,(biwar the hun,bihand theSUN? - és hogy azok magyarok? Azonnal, ez picike valék, és most az álmom összefolyna ezzel, de nem ezekkel, akik a idő? NINCS! -amt az hogy Izsákxonok xaxonok, Időzsákokat mindig lehet lérre hozni, és ez is az!!! Fita, régi mese, magyarok közt lenni, élni? Ami van, hogy ami itt van, ennek van egy agya, már sokat klatyogtam, és most ez időhöz van kötve, és dögletes mert a prófécioájuk, vagy itt nincs idő(fény) ha volt és less sss...Most az ami ez az agya, az nemtud adni csak mulandóságot (hangod?-de csak állati hrrr...) és olyan hogy jelen idő? Ezt ugy ahogy apuénk, ez egy bugyborék a pc gödrogbe sss...fita az idő = pénz? -Pénz nem? Na most azt.hogy hogy van a magyaroknak hogy csak örök élnek, az alkalommal? Fita most csináltam meg a talicskát,na meg a kiskölyöknek van egy fából, biciglije, harlynak hivja, na neki jobb, de most az szereti? Zna apuénk, mindik, most is.ne csinálj semmit hanem irjál! -na sirjál, és ne áss sirt, magadnak? Na ezt aki másnak gödröt ás, ásat,(fgyeljetek, mi törénik?) az esik bele, és ezt szivLeljuk meg mert ténleg az van csak? Na fita, most egy gicsit belekonrázok, mert nekem neked nekünk csak ÖRÖK ÉLET JUTOTT, OSZTÁLYRÉSZÜL? Na az, aki nem gondolkódik, az ténleg lehetett az EGÉSZ S ÉG? Nincsak itt az lenne az első kötelesség, örök egészség, ami ha nem, van? - mi van, s mi gyerekek, fita van valami, ami az jogy otthon, JÉZUS örök 30 éves, és nem öreg, ami most az minden magyar -magyarok gyere kid, kis JézusUNK? Ezt szintén otthon, és mondom, hogy én A MAGYAR OK TESVÉREK KÖZÖS ÉG, na most amit hogy én a rajomba a rajommal, mikor találkozok velük, na fita, EZ AZ AGY? -EGY SZÁMITÓGÉP CONPUTER,AZ AZÉRT...jaja vettem a lapot ős -szakálunk? -na most vannak itt a képernyón nagyon jó kérdések, fel tevések,csak nekem,az agyam valhallogy...fita, Most is az van, hogy a fiaim előszőr, amit te beszélsz az nagyon nehéz, és most ez főleg mára,hogy ez az agy? -velő? -töröl mindent, na most azt is, amit ezzel azaz ebbe bele vertek -vernek, ami ahogy ezek az TÖRVÉNY TUDÓK IRÁS TUDÓK? -NA ATTUNK CSAK A FALNAK, JAJA FEL FALNAK? -LEHET MENNI, ÉS NINCS MEG A gizs kógyikaikai? -meg kógyultál? 5.: Most beszéltem az idöcsémmel,komoly operáción ment keresztül,és el monmda hogy hite...jaja hegyeket mozgat. ami most többet. na olyan, valami nagyon jó érzés. jaja nagyon ugy hogy szerettel gondoltam rá ugy, mint kiskorunkba kis öcsém, na ő is örült hogy fel hivtam, és most van valami olyan kötelék, amit nem látunk, és télneg amit ti meg köttök, (gatyakorc) az a myennyekben, na az van, hogy csak ÖRÖK MAGYAR OK CSALÁDA KÖTELÉK VAN, és ha nincs, mert felülre kerekedtek a HIT TETŐSÖK AKIK EGYBEN A BÜN TETŐK,FIGYELJED CSAK EZEK EGYMÁST IS MEG TETŐZIK? -FERTŐZIK? Zna az mindennél borzALMAsabb... fita, most az van, amit tegnap is hogy HA TE NEM BESZÉLHETSZ, monduk itt is csak a BbLila allahpu és szavaival? Naz itt az van, hogy a NŐnem? -nem ember? Fita és rögtön, ezek mit a vadkutyák, az erősebb kutya ugat666...Nincsak magyaréknál, CSAK ÖRÖK ÉL ÉLETT nem hanem csak az van, ÉS ÉLETPÁROK VANNAK, ami most abzugu bugu zoombizoom, ezzel... Fita ma is most mndent...itt az van hogyha egy igy gondolja, akkor most ha az jól gondolja, ládd ma feltéteztem, hogy a hit az idöcsmnél, na mindenkivel a HIT ÉS HITT ÉS HISZ? .SZIK? Nincsak azonnal szik, mert többet nem keresi a kenyerét? -jaja az a vakság okoZója meg betegsegged, nem lehet csak ellensegged szenved? Fita itt aki hisz az győzött, NA MOST ITT AZ AMIT AZ SZÁMITÓGÉP AMIT MI ÖRDÖG GATYA? BUGYI SÁRA? HITEL KÁRTYA VÁRA? Nizzitek, tröha hogy az hogy amit hogy én csak csett csatt patt padalatt,biró szarik szék allatt, most a fiaim, a katonák mondják hogy itt a világ vege, na most az HINNI KELL? -FITA MI AZ AMIT NEM? AMI VAN? MI VAN, NINCS SEMMI, ha a tanitók kérdezték, na meg az elvtársak meg elvtásnőik, keresztül kasul baxták egymást, (nncs Isten?)most kinek a ki fia,bornya? 6.: Jelen pilla... Pille pille szálj le, domb oldalára, malom abalkára, tarka kis virágra,imhol jönnek a gyerekek Laci Feri Sára? Fita most hiába lennünk gazdögök? -dagok az dög? -ládd god? -dog, és dög? -nincsak itt majden minden nap, a hirekbe, hogy a pitbul, vagy a nagy Ombiai zoombi, a kis gyerek, együtt vannak 5 - tbb éve, és egyszer csak szétmarcingolta? Mlett, a számitógpe -conputer zárlatos lett? (egre jobbank) Én rémségesen féltelek benneteket,am most ha mégis, egymáshoz tudnunk NUK,menekölni, mert DE DE DER DIDRÁSZTUTYE, TOVÁRIS KETTEN VÁLLALTUK A MUHKÁT, VAN ÁLMUNKA? A TE ÁLMOD? -A TE MUNKÁD? Fita, az hogy most hallgattam az epilepsya? -ez ugy is lehetne modani ogy roham? -hogy sziVroham, jaja az! Ez nálam, ládd első osztály iskola? -óra és egy komoly szirohamot kaptam, na most azért, mert ezt én nem csinálom, sehogy! -fita, kisifiam magadnak tanulj! Na most is, itt van valami, ami mindenek előtt meg felett kapcsolát, jajaj értettem, hogy nincs kiut, ami most az az, hogy onnan, hogy kijöttem, most olyan 20 -21 éves valák, na itt van, talkálkoztam az álom örök párommal,és most ha másért nem, azért? -jaja őt álmodtam, meg azt a lány képzeltem el, ami valósággá vált? Ő igy, a többi lányokkal, mind szetetet engem,és mikor meg kapták a kiutazót,utolsó este velem akartak lenni,(nem ugymert tudták az focista lány, ja balettos nagyon sép lány,lestoppolt) az örök élet párom, mindig egy magyar fiut akartam, és most megtaláltam! -egy igazi magyar fiut, ami kihallgattam őket! -fen a nagy eperfán, s a lombok el takartak! Zna az ami van, hogy itt van a másik oldal,ami most, hogy az idő? -ládd onnan, hogy most akárkivel kikkel össze barátkoztam,(szétvertek amifita,ez ténleg a levegőbe van?) valam törént, ami szét vertek bennünket, ládd legalább 100 akik megadták az otthon cimüket is, most kirabolnak, és az 56os magyar gyerekek, vissza szerzik a iszemélyi meg katona könyvet?- amit a kukába dobbtak! Innennn... ami most van, ládd a MTK, ezt csak próbáljátok meg ugy gondolni, hogy egy szakkör? Zerintem, kellett legyen állandó összköttetés az Égieinkkel is, meg most fita, itt lehet a te szeretteidel, ezt is akanák rá mutatni, hogy amit te,ládd szeretni jó, de most az velem veled kezdődne, azaz annál Olyan jó Jézusnál nála nála nyála? Ez az...amt ma is, hogy maga a nevét, most fita, abba a situba satuba?- ezek egenyes a tüzbe, betüzbe? ...Mi van ha a földnek Jupiter magnes tere -mezeje van? ...Fekete (Dark) Energia, a tudósok állitják, hogy turbóznak tágitják a Univerzeket csak Illuzion? -mi nem? Mi nem? -fu fel a képed? ...oááá...