Sajnos lemaradtam szilveszterkor a Kézről kézre (1977) című tévéjátékról. Meg lenne valakinek? Kerestem az M3 archivumban, de "jelenleg nem elérhető" státuszban volt.
Sajnos lemaradtam az M3-on leadott "Pulzus különkiadás - Non-stop-pop-rock 1981." című műsorról. Ha valaki letöltötte, nagy örömet okozna vele, ha megosztaná. Előre is köszönöm szépen!
Visszagörgettem, valamit találtam is. Hát... arra végtelen türelmem van, hogy levéltárakban több ezer anyakönyvi bejegyzést átnézzek, hogy 5-6 generációs családfához a 140 éve született és 1 napig élt nyolcad ági rokont megtaláljam, hogy temetőkben jelöletlen sírokat azonosítsak, amikről még a temető kezelője sem tudja, hogy miféle, hogy elfelejtett és rég halott színészek miatt a 12. levéltárat is megkeressem és felforgassam két szónyi infornációért, de hogy egy szovtfer „hogyan működésével” és egyáltalán működésre bírásával egyetlen percig is tököljek… inkább az öngyilkosság. Akkor marad, amíg maradhat a kunyerálás. :S
Kiváncsi lettem volna karácsony esti rövid színdarabra (Ők tudják, mi a szerelem - Udvaros Dorottya és Blaskó Péter főszereplésével) a Duna Tv-nél, de kiderült, hogy nem foglalkoznak azzal a közmédiában, hogy felrakják adás után a médiaklikkre.
Teljesesen felesleges szolgáltatás így 2025 előtt :)
Akit érdekel itt van egy régebbi feldolgozása (1964 – Tolnay Kláry és Sinkovits Imre):
Segítséget szeretnék kérni. December 21-én az M5 csatornán adták az Ave Maria Adventi gálakoncertet. Sajnos lemaradtam róla. Ha valaki rögzítette és megoszaná nagyon hálás lennék érte. Köszönettel: